ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
מעבד INTEL DUAL CORE E7200 2.53GB 1066MHZ לוח אם GIGABYTE GA-EG31MF-S2 כולל כרטיס מסך, קול ורשת דיסק קשיח 250GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X20 DUAL LAYER SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ מארז כולל ספק כוח 500W יציאות USB/SOUND בחזית מה דעתכם? הכל ביחד 1650 שקל כדאי לקנות?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
חוות דעת : אמרו לי שזה מחשב נייד לגיימינג http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28006&catid=918#details Q8200 640GB 4GB HD4350 ACER יש אפשרות לשדרג כרטיס מסך אבל המארז מגביל הוא קטן מדי . אחריות שנה ניופאן יש לידידה שלי HD4350 ואתם אמרתם לי שזה כרטיס גרפי חלש והיא שיחקה ב FIFA 2010 וזה עבד מהר מאוד .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי מפרט למחשב נייד ב - KSP ולפי מה שהבנתי הוא מגיע בלי מערכת הפעלה (מפרט נמצא למטה) השאלה שלי היא מערכת הפעלה שאני מתקין על מחשב שולחני מתאימה גם למחשב נייד? מה ההבדלים בין מחשב שלוחני לנייד מבחינת מערכת הפעלה? תודה מחשבים ניידים Dell - Dell Studio 1535 V9300 Model Name V9300 CPU Intel® Core 2Duo Processor T9300 6MB L2 Cache,2.5GHz,800MHz FSB Memory 4GB (2X2048MB) 667MHz DDR2 Dual Channel Upto 4GB HD 250GB 5400 rpm Display 15.4'' Widescreen WXGA (1280x800) with TrueLife GPU ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB Optical Device DVD-RW +- With Dual Layer Technology Webcam 2.0 Mega pixel web camera Bon…
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמה שיותר לחסוך נסו לחסוך מה כבר יקרה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח למעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים מדי פעם,הלחנת מוזיקה וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MakeMusic Finale,Cubase ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כעיקרון אני בונה על זה שהמחשב יריץ כול משחק בתקופה הקרובה של שנה שנתיים בגרפיקה בין מד להיי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שוב שלום המחשבים שאני מוצא שעונים על הדרישות שלי קלים ולא נטבוקים יקרים יחסית בארץ כרגע להביא מארה"ב קצת בעיה מבחינתי אך יש אפשרות שיוכלו להביא לי מחשב מהונג קונג או מאיזור שנזן/גואנג'ו בסין אשמח לקבל המלצות לחנויות פיזיות ואון ליין וכן אם בכלל שווה להביא משם נייד תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אשמח לקבל את עזרתכם: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק - Ultrabook * האם נדרש זמן סוללה ארוך?אין דרישה מיוחדת, שיתאים לממוצע בשוק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את ה Ultrabooks של אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מצלמה ומיקרופון מוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שבעיקרון נועד לצרכים משרדיים (OFFICE, מיילים ואינטרנט). משחקים פשוטים, אם בכלל. מעט מאוד וידאו. לעיתים - עריכת סרטים שאני מצלם במסרטה שלי. המסרטה עובדת עם USB (כנראה 1, שכן היא ישנה - בת כ- 4 שנים) וגם IEEE 1394 FIREWIRE. אני מבקש לדעת אילו לוחות אם של GIGABYTE כוללים יציאה כזאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט הבא למחש נייד של טושיבה. שימושים לעבודה משרדית, אינטרנט, הורדות, וקצת גרפיקה. ושרטוט אריכלי. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114506&Tpk=S5884 הזמנה מחו"ל תעלה לי גג 3500 ש"ח ( כולל משלוח, חריטה וכו' וכו'....) בארץ מצאתי רק בחנות אחת. http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=547 עולה 5000 ש"ח. רציתי לקבל חוות דעת המפרט. מבחינת הניידים של טושיבה, המעבד, כרטיס מסך וכו'. איך האחריות של טושיבה בארץ? האם יש נייד מקביל של DELL בארץ מבחינת מפרט דומה ואולי מחיר יותר אטרקטיבי? אני יודע שהם נותנים 3 שנות אחריות. תודה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי לקחת קורס בעריכת וידאו ואני צריך מחשב נייח בסיסי עם אופק שדרוג. לא יודע אם אמשיך בכך בחיי אז מחפש משהו התחלתי. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 500 ש"ח חריגה. כמה שיותר זול יותר טוב, כל עוד זה עונה על הצורך הבסיסי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו בפרימייר ומעט אפטר אפקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם י…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קירור למחשב הזה, שהוא כבר בן שנה (נפח הסוללה לאחר כיול לא מצליח לעלות מעל 70 אחוז..בשעה טובה ) ראיתי שכולם בערך אותו דבר מבחינת מבנה, וההבדלים העיקריים הם במספר המאווראים לא בא לי להשקיע בקירור הזה http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=280 של ZALMAN אם אפשר למצוא קירור שמציע את אותן תכונות תירוארטיות בהרבה פחות כסף...כמו זה http://thermaltakeusa.com/Product.aspx?C=1135&ID=1598 ולכן..האם יש קירור מומלץ..אין תקציב..פשוט כמה שיותר נמוך, ושלא יהיה משהו שבעל החנות בונה בחצר שלו משאריות של מכונות כהיסה תודה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מחפש לקנות מחשב נייד ואשמח קצת לעזרה(: *מטרת המחשב היא לרוב בשביל עבודות משרדיות,פייסבוק,יו טיוב,עבודות משרד וללימודים *גודל המסך 15.6 מבריק או מאט לא משנה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר טובה לפי התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, V…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
שלום חבר'ה. אני צריך מחשב שמלבד שימושי אינטרנט ותוכנות רבות בו זמנית שאני מפעיל על המחשב שמכבידות עליו כמובן. אני גם משוגע משחקים. מה שמענין אותי לעת עתה זה מחשב שיפעל בו המשחקים הבאים, ברצף במהירות בצורה חלקה, בלי בעיות : AMERICAN'S ARMY, DOOM 3, COD 4. לא צריך שיפעל משחקים יותר משוכללים מאלה לעת עתה. שאלתי האם המפרט שמופיע באתר זה.. שמפיע במדור מפרטים בקטגוריה מחשב למשחקים במחיר 2000 שח. [יש רק אחד כזה], הוא יתאים לצפיותי הנ"ל. תודה לכם וכל טוב
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט שיתאים לחיבור HD לטלוויזיה 40 אינצ' מסוג REGZA זיכרון 3GB + יש לי כבר הארדיסק, צורב , צריך שיהיה כרטיס רשת 1G LAN שיהיה לו קירור סביר+ אני שואל כי יש הרבה בעיות עם חומרה ו HD וצריך לדעת מה לקנות, יש לי כרטיס NVIDIA שלא עובד טוב עם לינוקס
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לפני הכל , אין לי בעייה תקציבית . השאלות הם מקצועיות בלבד . והם :א. איזה כרטיס מסך עדיף לקנות , GTS590 או GTS570 SUPER OVERCLOCK המומהר ?ב. מאיזה חברה כדאי לקנות את הכרטיס ? GYGABYTE או EVGA ? ג. לגבי החלק של הקירור . אני חושב לקנות I72600K ו12 GB זכרון ... כאילו להשקיע בסופר רכיבים ! השאלה היא האם דבר כזה בלי קירור יורגש בכלל ? בכאלו מהירויות צריך לקרר כדי להשיג אפקט יותר מהיר או שזה בכלל לא משנה כאן ?ד. איזה קירור לקנות ? התרשמתי מהסיקורים על קירור מים , ומה עדיף מערכת פנימית / חיצונית ? ואם אפשר המלצה על יחידת קירור מומלצת . ה. לגבי מארז, מחפש לאו דווקא את המילה האחרונה אלא מעולה כיאה למפרט . תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב נייד. נתקלתי במחשבים הנ"ל: א) https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24080 ברצוני לשאול שלוש שאלות לגבי מחשב זה: 1. האם המחשב מומלץ בעיניכם? 2. רשום שיש שדרוג ל-SSD, האם זה שדרוג נקי ל-SSD או הוספה של cache על חשבון 7200RPM? 3. האם ניתן לקנות סטיק זכרון 8GB RAM ולהוסיף/להחליף במחשב הנ"ל? ב) http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=14452 מה דעתכם לגבי המחשב הזה? האם עדיף מהקודם/יותר טוב? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה חברים? אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים באזור ה-2500 שקל. את המחשב אני צריך בגלל שאני מעוניין לשחק במשחקים באיכות HD, יש לציין שאני לא גיימר רציני, רק בפעמים שאני רוצה לשחק במשחקים אני רוצה לראות אותם על ה-LCD שלי כמו שצריך, מבלי להתפשר על איכות. עלה לי עוד רעיון לקנות מחשב בסיסי ב-1500 שקל ובנוסף לקנות סוני 3 או Xbox360. כמובן שהאפשרות הראשונה עדיפה אך אם אני צריך להתפשר על איכות אז אני מעדיף את האפשרות השנייה. לכן בבקשה תנו לי הצעות למחשב באזור ה-2500 שקל ותגידו לי אם האיכות שאני מקבל עולה או יורדת מהקונסולות משחק של החברות המוכרות. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לשדרג את המחשב שלי. לצערי ההבנה שלי בחלקים הפנימיים כנראה לא מתקרבת לרמה של החבר'ה כאן בפורום. מה שהייתי רוצה בשורה התחתונה זה שהמחשב יעבוד הרבה יותר מהר וכמובן גם לשדרג כרטיס מסך. אשמח לקבל המלצות ותודה רבה לכם מראש. זה המפרט הנוכחי שלי: Computer: [/l] Computer Type ACPI x86-based PC Motherboard: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6550, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) BIOS Type Award …
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד - לרוב עובד בעמדה עם מסך אבל רוצה את האפשרות לעבוד בסלון - לשימוש יום יומי. עיקר השימוש שלי בו זה גלישה רגילה, עבודה משרדית, תכנות ועיבוד נתונים. אני עובד עם UBUNTU ומשימות קשות של עיבוד נתונים אני עושה ב COLAB, אז אני לא צריך כרטיס מסך או מעבד חזקים במיוחד. חשוב לי בעיקר שהמחשב יעבוד חלק (לקריאת כתבות, צפייה ביוטיוב, תפעול VSCODE, חיבורי WIFI/BLUETOOTH/..). המחשבים הקודמים שלי: THINKPAD P14S - מעבד RYZEN 7 PRO עם 16 ליבות ו 32 ראם. אני מחליף אותו כי אני צריך להחזיר אותו לעבודה. השתמשתי בכל הליבות והראם של המחשב הזה אולי פעמיים בשנה האחרונה וגם אז לא באמת הייתי חייב את כל המשאבים האלה. IDEAPAD 510S - מעבד I3 דור 6 עם 8 ראם. הוא עדיין עובד אבל הוא עושה …
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום זה אז אני לא כ"כ בטוח שזה המקום הנכון להודעה זאת אז תודיעו לי אם צריך להעביר אותה פולדר... אני רוצה לרכוש מחשב חדש שישמש אותי גם למשחקים וגם כמחשב קולנוע ביתי, אז הוא צריך לתמוך גם ביציאות וידיאו מתאימות וגם אני ישמח ליציאות אודיו מתאימות. בכל מקרה אני מתכוון לרכוש מעבד Q6600 (לא אני לא משוגע, אני פשוט עובד באינטל ומקבל הנחה נכבדת...) ולכן אני מחפש לוח אם מתאים (פה נכנס גורם האודיו ודרושה תמיכה ב- DD או DTS ) אני כנראה ירכוש את ה-8800GTS 640MB ככרטיס המסך (האם יש בעיה לרכוש אותו בחו"ל?? והאם יש כבר כרטיסי HI-END בעלי יציאת HDMI?) זכורונת כנראה 2G עם 800MHZ, דיסק קשיח של 250GB. ועכשיו לעוד דילמה, אני ישמח אם המארז יהיה של HTPC אבל האם תהיה בעיה ב…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
שלום לם אני עובד בגרפיקה של וידיאו עם ערוצי טלוויזיה משתמש בתוכנות עיקריות של AVID (AVID.XPRESS.PRO.V5.8) ו Adobe.Premiere.Pro.CS4 של אדופי המחשב צריך להכיל 4 גיגה זיכרון ו 1 טרה בית דיסק קשיח וכרטיס מסך חזק עם 2 יציאות מסך כי אני מחבר 2 לא צריך מסכים כי יש לי כבר תודה על העזרה וההמלצה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני צריך נייד עם מסך רחב כרטיס מסך טוב שיפעיל משחקים (הגדרות בינוניות+-) עם זמן בטריה ארוך יחסית (2+) 80GB רצוי 120 אחד GB זכרון Bluetooth לפחות רצוי ב DUAL צורב DVD משקל לא משנה לי אני חשבתי על סמפרון/טרויןX2 עם GF 7600 אומשהוא כזה +-
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב Gateway MD7321u (מסדרת MD73). http://www.gateway.com/product_spec.php?product_recid=529668226 עם בטריית Sanyo Lithium Ion Battery Pack Rating 10.8V, 4400mAh/47.5Wh http://www.level8technology.com/gateway-md73-series-battery-gateway-md73-series-laptop-battery-20784 במפרט המחשב שבלינק הראשון כתוב שזה 6 תאים, ובלינק השני כתוב 8(?) תאים. אני לא יודע כיצד בודקים. יש לי בעיה מוזרה עם הבטריה. למי שמתמצה, זו בעיה די מפורסמת (תראו את הדיונים הארוכים דרך גוגל) של plugged in, not charging. לאחרונה מצאתי תרופת סבתא, אבל גם היא לא באמת פתרה את הבעיה. http://jeffreypalermo.com/blog/plugged-in-not-charging-windows-7-solution/ לפני שהבטריה מגיעה לטעינה מלאה, נדלקת נורה …
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד טוב לאינטרנט ואופיס (אולי גם לעיתים רחוקות סרטים אבל ממש רחוקות) בתקציב של עד 4000 ש"ח על מה תמליצו? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים והתועלת משמעותית אפשר להגדיל את התקציב ב-500-1000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (סטילס ווידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש לעריכת סטילס ווידאו, בעיקר בתוכנות אדובי (פוטושופ, לייטרום, פרימייר, אפטר אפקטס) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים פוסט זריז כי אני לא הכי מעודכן ואין לי הרבה זמן כרגע (נולד לי אחיין היום ) המחשב של איגור מת, הוא רוצה כבר מחר לטוס לקנות באיזורו (צפון) את החלקים הבאים: שילוש קדוש, קירור מעבד, כונן קשיח, כרטיס מסך, ספק כח (וגם מארז חדש אם יכנס בתקציב יהיה סבבה). כרגע הוא לא רוצה OC אבל צריך את הפונטציאל, גם כנראה לא מטורף, אני בטוח שבאס 333 יותר ממספיק בשבילו. המחשב בעיקר יהיה להורדות, סרטים (גם HD), ומשחקים. חשוב לו לשמור על שקט של המערכת. בינתיים למרות שהוא רצה E6320 המלצתי לו ללכת על מעבד E4300 שיספק את צרכיו וגלום בו פונטציאל אוברקלוק נהדר, וכמובן משתלם לכיסו. ללכת על 2GB דוא"ל של זיכרון 667 מ"ה פשוט ב-400 ש"ח (Kingston or Twinmos) כרטיס מסך הוא רוצה ללכת על ה-8…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-