ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
היי, מחפש מפרט מחשב נייח ללא מסך. שימושים: אופיס, אינטרנט וגיימינג קל בסגנון פורטנייט. תקציב עד 4K. מעבד אינטל בלבד. כרטיס מסך עדיפות ל nVidia (אבל פתוח ל AMD) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צוין למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי. 6. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? 2500, האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לשימוש: לימודי תחום הסיסטם התקנת שרתים הקמת מעבדה, בנוסף שימוש משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, בקשה להרכיב את המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, העיקר הוא סימולטור טיסה כדוגמת FSX ו- X-Plane, ומשחקים קטנים כמו LOL. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: League of Legends, FSX, X-Plane -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמלצת הפורום קניתי את המחשב הזה: Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 GIGABYTE 880GM-D2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI DDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ Sapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Antec Two Hundred Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan PSU SS-500ET (Oem) המחשב עובד סבבה (למעט מספר בעיות שהיו לי בהתחלה, אבל זה עקב הרכבה בעייתית) אבל מסתבר שלא ניתן להוסיף לו סטיק זיכרון נוסף זהה מפני שהמאוורר גולש מעל חריץ הזיכרון, הזכרון של G.skill שמגיע עם…
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חשוב שכרטיס מסך יהיה מסוגל להריץ משחקים בלי תקיעות ( חשבתי על 1gb זכרון כ.מסך , DDR5) מעבד I5 , הארד דיסק של 1TB , זכרון 4GB. תרוץ עליו מערכת הפעלה win7 64 bit. thx
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בעקבות המלצה בפורום רכשתי את ה- DELL INSPIRON N5110. נכון לכמה שעות שאני עובד עליו הוא מרגיש ועובד נהדר למעט דבר אחד. מסיבה כלשהי החלונות לא נפתחים על מסך מלא, מצורפת תמונה להמחשה. מה שהכי מוזר זה שבהתחלה כשהמחשב נדלק החלונות כן נפתחים לכל גודלם, אבל אחרי כמה דקות הם נראים כבתמונה. תודה על העזרה, ותודה מיוחדת ל-chevy שעזר לבחור את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שנה א' להנדסת תוכנה ואני זקוק למחשב נייד חדש. חשוב לי מאוד כוח עיבוד חזק, סוללה חזקה ועמידה, מסך עדיפות ל15.6, רמקולים נורמליים, משקל לא הכי קריטי בשבילי אבל כמובן לא להגיע למשקלים מטורפים וכמובן אחריות! אשמח אם תעזרו לי כיוון שאני פחות חזק בעייני חומרה וזקוק לעזרתכם, אם אתם חושבים שאני זקוק למשהו נוסף בתור מהנדס תוכנה אני אשמח להצעות. תודה! *שכחתי לציין שהתקציב שלי הוא בערך 4-4.5K
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי, בעיקר אינטרנט בסביבות 1800 ש"ח. מה דעתכם על המפרט הזה מ- KSP ? האם המאוורר למעבד בסדר או שעדיף משהו אחר ? האם הספק בסדר או שאפשר למצוא משהו לא פחוט טוב ובמחיר יותר קטן ? אפשר מחנות אחרת... מעבד: Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray מאוורר: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: MSI H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסק קשיח: Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA מארז: Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) ספק כו…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מעניינים? אני מחפש מחשב לאחותי עם מסך דק לשימוש נטו לאינטרנט,אופיס ושיחזיק איזה 3 שנים. אין צורך בציוד הקיפי חוץ ממסך. תקציב עד 2000 שקל ורצוי שיהיה מ sky pc אם אפשר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב למשחקים וצפייה בתכני HD ללא דק"ש וללא צורב. תקציב עד 3K עם עדיפות לחסוך. OC רק מהחנות. לגבי רזולוצייה: אני אשמח להמלצה על מסך FHD בתקציב של +-800 שקל.. תודה מראש מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.8GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪804 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪115 לוח אם: Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪406 מארז: Antec Sonata 2 + FSP 500-60GHN PSU - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪471 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪112 כרטיס מסך: Sapphire ATI Rade…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי אני צריכה מחשב נייד שיתאים לי ללימודים , שיהיה חזק , מסך בינוני (13-15) , עדיף שיהיה קל ובעיקר נוח לשימוש וחזק . באיזור ה-3,500 ש״ח תקציב . תודה.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
מחפש לאישה מחשב נייד ככה עד 5000 שיהיה לעבודות משרד (ושיהיה אפשר לגנוב לה אותו ולשחק) חשוב סוללה חזקה שתחזיק זמן 1. מה התקציב - 5000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס), משחקים (קצת - קלים ), צפיה בסרטים3. גודל המסך - רצוי 15.4 4. משקל רצוי - כמובן הכי נמוך 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן 6. יציאות מיוחדות - wifi 7. בלוטות - לא חשוב 8. גודל מינימלי של כונן קשיח - 80 מספק 9. צורב DVD - שיהיה 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא 7. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהיא - עקב הנסיון המר שיש לי אני מעדיף להתרחק מDell , ומ Toshiba ויש לי ניסיון ממש מר!!! (יש לי מחשב חדש בבית ששוכב בתור מעצור לדלת) תודה רבה שרון
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, בסוף עשיתי את אותה עסקה כמו tamir245, ורציתי לשאול כמה דברים. 1. קודם כל תמיר ציין שהיו 3 תוכנות שבאו עם המחשב והוא הסיר אותן, אז מעניין אותי לדעת איזה תוכנות אתה הסרת. 2. באחד הנושאים פה (283160) מישהו שאל איך אפשר לשמור על הסוללה הכי טוב ומישהו (קובי) ענה לו שהוא הגדיר את הסוללה שתיטען עד רמה מסויימת (95%) ושהיא מתחילה להיטען רק כשהיא מגיעה ל20%, אין לי מושג אם זה באמת עוזר להאריך את חיי הסוללה אבל מעניין אותי לדעת איך מגדירים ככה את הטעינה של הסוללה כי עדיין לא גיליתי איך עושים את זה. 3. פאק ראשון של המחשב ובאותו יום שרק התחלתי לעבוד עליו.. כנראה שהמקלדות של הניידים היא די עדינות (ולפי מה שקראתי לHP יש בכלל בעיות עם מקלדות..) בכל אופן איכשהו הצלחתי בטעות ל…
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
חריגה עד 100 שקל.להשתדל שלא. שימוש ביתי:אינטרנט, אופיס, הורדות וכו'. צריך 2 ג'יגה RAM, ספק+מארז טובים אבל לא להשתגע. חשוב שתהיה אפשרות הרחבה PCI-E 2.0 ושהלוח יהיה בעל החיבורים החדשים ביותר כי ככל הנראה הוא עומד להישאר לאורך זמן. חשבתי על 2 ההצעות הבאות: (בראשונה דרושה עזרה לצמצום החריגה): בנוסף אם אפשר ממש יעזור לי מפרט מהחנות הבאה מהסיבה שהיא קרובה מאוד לבית שלי: http://www.tronics.co.il/product.asp?productid=960&catcode=105&AdCat=&parentid=
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש לצורכי תכנות בעיקר ובזמני החופשי משחקים... התכנות דורש ריבוי ליבות לכן מרובע ליבות מחויב המציאות, וכנל 4 גיגה זכרון. דבר שמאוד חשוב לי במחשב הוא השקט - עדיף כמה שיותר קירור פסיבי (כולל כרטיס מסך), גם אם הקירור הפסיבי בא על חשבון OC יותר טוב. לא בא בחשבון בכלל קירור מים או גז או כל הוריאציות שלהם. השאלון הסטדרטי מצורף: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 6-7K עדיף כמה שפחות מן הסתם. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית ואינטרנט, תכנות ש…
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אמרו לי שאתם הכי טובים ולכן אני שואל את זה פה. אבא שלי חושב ש5K זה הרבה כסף למחשב כי מחירי המחשבים ירדו. אני מבקש ממי שיכול מפרט ב 5K (רק מחשב) שיצדיק את המחיר. כמובן שמטרת המחשב היא משחקים כבדים BF כרגע והחדשים שיצאו בקיץ. ואם אפשר הסברים גם מה ההבדל בין מחשב ב3 למחשב ב 5 (חוץ מכרטיס מסך...) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מחשב לאחי, סטודנט, בתקציב 2500-2700 ש"ח כולל ציוד הקפי מלא (עכבר, מקלדת, רמקולים). בעיקר עבודה משרדית ואינטרנט (אין צורך במפרט למשחקים). חשוב שהחנות תהיה חיפאית (חשבתי דווקא על KSP, וכן, אני מכיר אותם יש גם נועה,פנדה,מרדנית,איבורי ועוד) אני חושב שאני רוצה מחשב מבוסס Core 2 Duo E4500 (כנראה שאני אעשה לו OC עדין) אם אפשר גם קירור שקט יחסית זה יהיה בונוס נחמד. אני בטוח שאפשר לשפר את המפרט הזה (הובא מהאתר של KSP "מחשבים במבצע"): מעבדי אינטל Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ABIT LG-95C s775, Intel 945GC, DDRII 667, VGA, 2xPCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 950 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Samsung SH…
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM http://tms.co.il/product/4491 1425 ש"ח לוח אם Gigabyte P35C-DS3R P35-Based http://tms.co.il/product/3769 657 ש"ח ספק כוח LIBERTY 400W של ENERMAX http://tms.co.il/product/2191 393 ש"ח PQI DDR2 800MHZ 4096MB Dual Channel CL5 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9493 435 ש"ח קירור למעבד : ThermalTake Blue Orb II http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8950 220 ש"ח כרטיס מסך GeCube nVIDIA GeForce X2600XT 256MB PCIe http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 499 ש"ח כונן-תקליטורים LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black http://tms.co.il/product/4859 179 ש"ח 2 כוננים קשיחים Western Dig…
-
- 10 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה תכלס לשים במחשב שלי כ.מסך 8800GT למשחקים. המפרט הוא כזה: amd athlon 64 3700+ Gigabyte k8n SLI 1 גיגה זיכרון DDR 400 (ואני מקבל מחבר עוד 1 ג'יגה) הארד דיסק 120 וספק 400 (נראה לי ג'נרי) כרגע יש לי כ.מסך Gigabyte 6600GT 128mb המחשב שלי יוכל להחזיק את ה- 8800GT? אם לא, תוכלו לבנות לי מפרט ב-2500 שקל פלוס מינוס...? תודה רבה ושבת שלום לכולם...!
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים ב3600 שקל.. אם אפשר להכניס את 8800 ג'יטי אז שיהיה... מארז הכי פשוט שיש... אה וגם בלי ציוד היקפי תודה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שמיועד למשחקים, טווח המחירים הוא 3500 עד מקסימום 4000.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט למחשב שישמש למתכנת ולשימוש ביתי (סרטים משחקים קלים- עדיף כרטיס מסך נפרד) חשוב שיהיה מעבד אינטל 320 g הרד דיסק 2 ג'יגה זיכרון
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום...קוראים לי נדב אני חדש פה וגר בגרמניה...אממ אז ככה מצאתי מחשב שאני כנראה הולך לקנות אבל יש רק בעיה אחת: הלוח אם..הוא של חברת asrock והדגם:alire NF 6g DVI עכשיו הבעיה היא שאני לא מכיר תחברה ולא ממש מבין בזה ....כדיי לי לקנות את הלוח אם הזה?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט לחבר שעדיף שיהיה עם מעבד של אינטל. כרטיס מסך טוב וספק שקט שיחזיק את המערכת טוב וזהו בעיקרון.. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שיהיה כרטיס מסך בן זונה שיספיק לכמה שנים וכרטיס קול שיאפשר לעבוד עם תוכנות ושיאפשר הקלטות באיכות טובה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-