עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הדגם הנ"ל הוצע ליעם 4GB זיכרון במחיר של 2900 ש"ח, עיקר שימושי בו יהיה גלישה באינטרנט (הרבה מאוד) וצפייה בסרטים (סרטי HD 1080). על פניו הוא נראה לי מצויין לצרכים שלי, הבעיה היחידה היא המשקל שלו 2.7 ק"ג!!! האם הדגם הזה מומלץ? האם אפשר למצוא משהו משתלם יותר במחיר כזה?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  2. שלום, אני צריך מפרט למחשב בלי מסך. אני מתכוון לחבר את המחשב ל-LCD 42 אינצ' כדי לצפות בסרטי HD, אז שיהיה בכרטיס מסך יציאת HDMI. חייב שהמחשב יצליח להריץ 1080P בלי בעיות. שהמחשב יוכל להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר. *שהמחשב יהיה שקט. *אני תמיד העדפתי Intel.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by Reze,

יום רביעי אני קונה מחשב חדש ואני צריך שתעזרו לי התקציב הוא 4000 שקל בלי מסך וכל השאר ובלי מארז וספק אי אפשר לחרוג בשקל מהתקציב זה הגג אםם אני לא עושה אוסי כמו שכתוב ואני לא משחק בהרבה משחקים אני אוהב לשחק אבל אני לא גיימר ממש רציני אולי גם קצת פוטו שופ חשבתי ללכת על כרטיס מסך 7600GT עוד משהו שניראה לי מוזר זה שיש בSKYPC כרטיס 7900GT ב1200 שקל של ASUS אם... עדיף שהמפרט יהיה SKYPC כי זה קרוב לבית שלי..... הלוח אם צריל להיות P5B וזהו בעיקרון תודה לעוזרים.......... *עריכה* נ.ב אני מתכנן עוד שנתיים בערך לשדרג כרטיס מסך לDX10 אז אני צריך כרטיס שיחזיק לי לפחות שנתיים ואולי מעבד למרובע ליבה זה לא בטוח..

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  4. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציה 1080*1920 ברמת איכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: אוהב לשחק NFS ומשחקים בסגנון קרייסיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש צורך כרגע בלוח, מעבד, קירור למעבד וזכרון בלבד. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? משתמש במארז קיים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? לא. 8. הא…

5. אהלן, חשבתי על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM כמות: 1 - מחיר: ¤806 קירור למעבד: Thermaltake TR2 M2L RX 775 Ultra Silent כמות: 1 - מחיר: ¤91 לוח אם: Gigabyte GA-73VM-S2 כמות: 1 - מחיר: ¤305 מארז: Foxconn TH-061 120mm FSP 400W כמות: 1 - מחיר: ¤387 זיכרון: Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DDR2-800 CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤281 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤303 כרטיס מסך: Palit 9600GT Sonic 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤905 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤169 מקלדת: סט אלחוטי מיקרוסופט Wireless Desktop 1000 כמות: 1 - מחיר: ¤191 מסך: LG 19" LCD L1953S 5MS 1:5000 כמו…

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by davis5,

מחשב נועד לעבודה עם matlab ,אינטרנט ,סרטים ,עבודה עם photoshop, premiere לא כל כך למשקים בינתיים קיבלתי הצאה בskypc למפרט הבא לוח gigabyte 965 ds3 מעבד e4300 זיכרון g.skill 2 gb 2 הרדיסקים של wd 160g כרטיס מסך xfx 7600gs מארז של thermaletake swing window ספק enermax liberty 400 סהכ 4670 שח הבעיה שאנרו שלוח של gigabyte אין במלאי וכנראה יגיעה רק בעוד שבועיים ובמקום הצאיו לקחת לוח abit ab9 pro שקצ יקר יותר הודה על דעתכם

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  7. אז ככה כסטודנט בטכניון הגיע הזמן לספיק להשתמש במחשב הגיימינג שלי ולעבור למשהו יותר שימושי אז ככה התקציב לא ענק במיוחד, משהו כמו 1000 דולר, מאוד חשוב חיי סוללה ארוכים, וממש עדיף שיהיה כרטיס מסך טוב יחסית שיוכל להריץ WOW וכאלה עוד חשוב זה שיהיה עמיד כמה שיותר, אני הולך להסתובב איתו הרבה באוטובוסים ובין המעונות לבית ובחזרה. תודה רבה לעוזרים אתם עושים עבודה טובה

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  8. גבול מחיר 5000 ש"ח בשביל חבר.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by AvalonX,

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידת הצורך ב) ללא חריגה השימושי המחשב : משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן DVD וכרטיס מסך עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה ?כבד 4.5 -5 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון 3 USB 3/SATA

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by kurt80,

יש איזה עניין שלמען האמת אני לא בטוח אם הוא תקלה/בעיה, יש לי תחושה שלא, אבל עדיין הוא מפריע לי. אני מבחין באיזשהו חיספוס בחלקים מסויימים בדפי אינטרנט, בעיקר בקטעים חלקים, בעיקר לבנים אבל לא רק. מעיין רשת ממש ממש דקיקה, קשה מאוד לראות את זה. כאשר אני גולל אז קווים שתוחמים שורות (למשל פה השורה של נושא חדש) יש בהם איזה חיספוס/שפיצים כאלה שיוצאים מהם, ולא מופיעים כאשר לא גולל. חיפשתי התייחסויות ברשת ולא כל כך מצאתי. יש רק את זה: Screen - dot pitch is high (bad). I can almost see grid lines on the screen נראה לי שהוא מדבר על הבעיה שלי. נתקלתי בעוד איזה עניין לא בטוח שקשור, הסתכלתי בתמונה שמישהו צילם, בתמונה יש מנורה בחשיפת יתר, זתומרת שהיא כתם לבן. ובכתם הזה היו מעיין ריבועים …

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  11. תקציב: עד 2,500 ש"ח - ללא חריגה מטרת המחשב - בעיקר משחקים. לא תתפסו אותי משחק GTA, ככה שאפשר להמנע מדיונים בנושא הזה, אבל כל השאר...הכי רחוק שאפשר במסגרת התקציב. קיים מסך 17" ללא כוונה לשדרוג בעתיד הפיננסי הנראה לעין. עיצוב לא חשוב. איך אומרים, אל תסתכל בקנקן... על קצת שקט אני מוכן להשקיע, במיוחד אחרי מעל לחצי עשור שיושב לידי מחשב שבטוח שאמא שלו הייתה שואב אבק לא מתוכנן OC ואין צורך בציוד היקפי. אין לי כוונה להתקין ויסטה לכן 2GB זיכרון נראה לי יספיקו בשלב הזה. דיסק קשיח 320GB מספיק, אפשרי להגדיל במקרה שנכנס במסגרת התקציב. אני גר במרכז, לכן אשמח למפרטים ומחירים מחנויות נגישות (לא מאשדוד או חיפה למשל). אין העדפה ספציפית. מודה מראש על עזרתכם

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  12. אשמח לקבל הצעות בנוגע לכרטיס מסך שיעבוד לי הכי טוב במשחקים כבדים. יש לי מסך 19 אינץ', ואת המחשב אני עומד לקנות עם מפרט טוב לגיימינג, ההתלבטות היא בין הכרטיסים: HD4770, HD4850, HD4870, או בכלל של ניוידיה היותר עוצמתיים... האם עדיף ניוידיה DDR3 עם יותר זיכרון או שמא רדיאון עם DDR5? וגם אם אפשר לומר לי מאיזה חברה לקנות את הרכיב.. PALIT,CLUB3D, או שיש אחרות יותר טובות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 שקלים 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, משחקים בעיקר על מסך 17", שירים ואינטרנט לא אמורים להשפיע על המפרט 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? אני מניח שלא מייצרים חלקים שיהיו רועשים בכוונה אז לא משנה כ"כ 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתו…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. Started by hopla,

שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד,בארצות הברית.חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים מהזמן האחרון ומעתיד. גדול מסך 15' אינץ ומעלה.חברות מוכרות כגון HP ASUS dell אחריות בין לאומית תקציב: 1000$ אפשרות חריגה קטנה. תודה רבה נ.ב כרגע יש לי HP dv6-2190us ואני מעוניינת לשדרג... במידה וחסר פרטים אשמח להרחיב בנושא

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  15. אהלן, אני מחפש נייד, שישקול בסביבות 3-4 קילו (מסך 15 או 17 - לא קריטי), חשוב שהסוללה תהיה חזקה. בסביבות 8000 פלוס מינוס. אשמח לשמוע הצעות בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  16. טוב אני חושב על המפרט הזה.. יותר נכון כבר דיי סגור עליו http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1513 המפרט מעולה לOC עכשיו אני כבר הרבה זמן מחפש מפרט בתקציב.. יש למישו הצעות יותר טובות באותו תקציב? בלי לחרוג מ4.5.. וצריך קירור המסך יהיה SAMSUNG T220

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  17. שלום! מישהו יכול לעזור לי במפרט למחשב בסביבות 3000-4000 ש"ח ללא מסך? .השימוש של המחשב הוא לעבודות + משחקים + גלישה באינטרנט אני מחשב מחשב טוב אבל לא סופר בשביל משחקי מחשב סופר טובים אלא משחשב עדכני וטוב.. לא צריך ציוד הקפי לא צריך מסך אין הדפה לחברה נושא הקירור לא חשוב איזה זהו אין צרכי מיוחדים כלשיהם

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  18. תקציב 2500 ש"ח חלקים דרושים: לוח אם זכרונות מעבד (עם/בלי קירור) כל השאר כבר יש. לא מתוכנן OVERCLOCK, לא מתוכנן SLI אשמח להצעות לשילוב נכון של שלושת הרכיבים הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  19. I'm watching HD movie using w/ T61P (nvidia FX570M ) Docking station : DVI2HDMI connecting to LCD LG scarlet 42 [FULLHD] Plugin : CoveAVC 1.9.2 / MPC I'm experincng qulity diffrent from 720p HDrip vs 1080p . in short HDRIP in 720 are much better then 1080p the same when using my T61p as stand a lone (it not an LCS Q) I'M wondering has anyone else using his T61P for HDRip playing .... Thanks

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  20. תקציב: בסביבות 2000-2500 ש"ח מטרות המחשב: המחשב אמור לשמש לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ובנוסף אמור לשמש למשחקים קלים כמו מנג'ר ולחיבור לטלוויזיית HD לצפייה בסרטים וסדרות. אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת (עכבר כן דרוש) וגם לא במארז שקט. אין העדפה לחברה מסויימת, אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה של המחשב במעבדה. שקט ברמה סבירה ואין תכנון לOC. תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום התותחים, אודה מאוד מאוד ואעריך כל עזרה בהרכבת מחשב ביתי שמיועד להתנסות ולמידה של עיבוד נתונים, בפרט שיטות שונות בתחום ה machine learning וכן רשתות נוירונים. *חשוב לומר שמצאתי פה בפורום אשכולות דומים אך לצערי אני כלל לא בקיא בחומרה של מחשבים, בפרט לא בתלות של רכיב אחד בשני ולא מבין איפה לחסוך בעלויות או לחילופין איפה ניתן לשדרג. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הינו 8500 ש"ח, תיתכן חריגה של כ-500 ש"ח במידה וזה ישפר את הביצועים דרמטית. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב מיועד להתנסות בטכניקות עיבוד נתונים …

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by biwi,

אני מחפש מפרט למחשב מעולה למשחקים ... אני רוצה לשמוע מה דעתכם על המעבד והכרטיס מסך ... ואשמח לשמוע המלצות על לוח-אם מעבד - Intel® Core2 Q6600 Quad-Core (8MB L2 cache,2.4GHz,1066FSB) כרטיס מסך -ATI Radeon HD3650 256MB לגבי זכרון בחרתי ב 4GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 800MHz - 4 DIMMs האם אני צריך כלכך הרבה או שמספיק לי 2 ?? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  23. שלום. חיפשתי במפרטים מומלצים אבל אין קטגוריה של גרפיקה ולכן אני שואל כאן. ידידה שלי צריכה מפרט לצרכי גרפיקה (אוטוקד ועוד כמה תוכנות גרפיות) בתקציב של עד 3000 ש"ח. כולל ציוד היקפי , לא כולל מסך. אני גם צריך המלצה למערכת הפעלה (חוקית כי זה לעסק) שלא תכללס במחיר.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. שלום לכולם. אני מחפש נייד לחברה שלי בתקציב של 5500 בערך. נראה לי שכדאי שהמעבד יהיה מהדור החדש ה-C2D,ג'יגה זיכרון,הוא ישמש בעיקר לאינטרנט וסרטים אז לא נראה לי שיהיה צריך כרטיס מסך בנפרד ויספיק פה ON BOARD (אלא אם כן אני טועה אז תקנו אותי). בכל מקרה החברה שלי הרבה בחו"ל אז צריך חייב אבל חייב שיהיה לו יכולות אלחוט (זה נקרא WIFI ???). תודה.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by bd,

Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤829 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset ¤580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1296 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ¤245 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤439 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1226 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 NZXT APOLLO BLACK NO PSU ¤330 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?prod…

• 2 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.