ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,385 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט למחשב שאמור לשמש לכתיבת מוסיקה. דגשים: מארז שיוכל להחזיק בערך 4-6 HDD כרטיס מסך לא חזק - אבל שיוכל להחזיק לי 2 מסכים בגודל 22 אינץ' על רזולוציה של 1680 על 1050. לוח אם עם יציאות FW או USB, מצידי שיגיע בלי כניסות סאונד. תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחשב בעל עיצוב חדשני,ובמשקל -2.7 ק"ג בלבד! (מותנה באבזור) 3 שנות אחריות ע"י ניופאן מעבד Intel Core 2 Duo כונן קשיח מהיר SATA בנפח ענק של 160GB רשת אלחוטית Bluetooth + wi-fi זכרון מורחב בנפח 2GB,עם אפשרות להרחבה עד 4GB כולל מצלמה איכותית 2MP,רמקולים מובנים,ומיקרופון סוללה בעלת 6 תאים,לזמן עבודה ארוך יותר עד 24 תשלומים ללא ריבית! (לציין בדף ההזמנה את מס' התשלומים) המחשב אינו כולל מערכת הפעלה המחשב מגיע בצבע שחור בלבד פרטי המוצר דיסק קשיח 160GB SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 מהירות המעבד 1.66Ghz מעבד Intel ® Core 2 Duo T5450 1.66Ghz מעבד גרפי Intel® GMA X3100 סוג המעבד Core 2 Duo סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג TFT LCD "15.4…
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
ועם אפשר הצעה טובה למחשב בתקציב של 8000 שקל תודה וסליחה על הבילבול
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הישן שלי IBM T30 ואני לא מוצר דרייברים למחשב בשום מקום, שה במיוחד מפרי בתצוגה של חלונות נעים הם נמרחים לכל עבר... יש למשהו רעיון איפה אני יכל למצוא דרייברים לתצוגה ולשאר?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת המלצה למחשב נייד לצורך לימודי ארכיטקטורה ממה שהבנתי הוא צריך להיות בעל יכולות עיבוד חזקות ויכולות גרפיות שיעמדו בהדמיות תלת מימד וכו׳ כרגע מתמקדת במק, אודה על במלצה בנוגע לדגמים, כמו גם לבחירה בין pro לair (מה ההבדלים מעבר לגודל ולעיצוב). בנוסףאשמח לקבל בנוסף הצעות גם לpc * מטרות המחשב? עבודות משרדיות(אינטרנט ואופיס), עבודה גרפית הקשורה ללימודי ארכיטקטורה גודל המסך? 13.5-14.5 * משקל רצוי? פחות מ2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן, רצוי מאוד שיהיה מעל 6 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , usb 3, HDMI בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי מעל 300 * כונן CD/DVD? צורב? רצוי צורב * כונן Bluray?לא קריטי * האם נדרשת אחר…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם, מתלבט בין שלושת הדגמים האלו: (מחשב כמתנה לקרוב משפחה) 1: http://ksp.co.il/?uin=29476 2: http://ksp.co.il/?uin=29671 3: http://ksp.co.il/?uin=29759 המחשב לשימוש משרדי,תכנות,סרטים וגלישה. 1:האם אפשר להסתדר עם מעבד m3, ממה שקראתי הם חלשים, האם הוא יכול להתמודד עם מספר משימות במקביל? 2.האם I7 (בדגם המוביל, הראשון) זה לא אוברקיל לדרישה? האם קיים מעבד i5 אני לא הצלחתי למצוא. 3.האם רזולוציית QHD זה לא מוגזם למסך 13.3"? יש בכך צורך? בן אדם ממוצע יבחין בהבדל? 4.קראתי פה בפורום שכדאי להמנע ממחשבי אסוס הזולים, האם הדגמים שהבאתי פה נכללים בקבוצה הזאת שכדאי להמנע ממנה? 5.האם קיימ…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הי , הכתבה : https://hwzone.co.il/מחפשים-מחשב-גיימינג-אל-תלכו-לאיבוד-מד/ הינה המפרט סיכום מהכתבה : מה כדאי לשנות או להוסיף כדי שיתאים למשחקים של 2016 ... לאיזה חנות לגשת כדי שיבנו לי את המפרט הזה ? IVORY גם יכולים לבנות מחשב לפי בקשה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
כותרת חשבתי לקנות נייד של טושיבה בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NML300new על המ אתם ממליצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים שהוא יחסית טוב .. מריץ משחקים אבל לא בביצועים מקסימליים . ואני רוצה לשדרג חלקים מסויימים בתוכו ... אין תקציב מסויים .. העיקר שיהיה חלקים טובים שייתנו לי ביצועים מקסימאליים לטווח של שנה ככה .. אחרי המפרט הראשון אני אכוון יותר לתקציב .. המחשב הקיים : INTEL C2D E6400 2.1GHZ לוח אם של אינטל לא זוכר בדיוק את השם .. משהו מולטימדיה .. 2GB RAM 667MHZ DDR2 HD 250 ( לא צריך יותר ! ) צורב וכל הבולשיט הזה לא צריך !.. ATI X1950PRO 256MB אין קירור = אני צריך .. ספק 550 W שקניתי לא מזמן.. ומסך 22 SAMSUNG ציוד היקפי לא צריך ! .. השיפורים היחידים שאני צריך זה בעיקר זיכרון , וכרטיס מסך .. למעבד והלוח אם אני לא סגור אם אני חייב להחליף או לא .. אז תעזרו לי לגבי זה .. תודה …
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני מתלבט בבחירה בין מחשבי HP בשני דגמים - hp DV8371ea, HP Nx9240 ו Dell Inspiron 9400 (עם GF7800). מתקשה להבין מדוע דגם DV של HP זול בהרבה מדגם NX למרות שעל הנייר הקונפיגורציה שלו טובה יותר (כרטיס מסך, נפח HD ועוד). אודה לכל סיוע
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
היי, נכנסתי למנהל התקנים וראיתי שיש בעיה ב vinyl ac'97- אם אני זוכר נכון איך קוראים לזה... מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה? אגב, הסרתי ממנהל ההתקנים את זה כי רציתי להתקין מחדש, חיפשתי דרייברים אך ללא הצלחה
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שהשימושים העיקריים שלו הם משרדיים בתקציב של 2500 ש"ח. אבל אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקים חדשים ברזולוציה של 1280X1024 (יש ברשותי Samsung 971P - האם הוא מהווה מגבלה כלשהי ? אני שמעתי שהוא קצת בעייתי מבחינת משחקים) איזו מע' הפעלה כדאי להתקין? XP/VISTA? אני אף פעם לא התנסיתי ויסטה אבל אני חושב שאני מעדיף להשאר עם ה- XP לא ממש אכפת לי מה- DX10. תודה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אז ככה, התקציב הוא עד 5000 ויש לי 3 שאני חושב שהם ה 3 המובילים... DELL http://www.officedepot.co.il/(rqhx50vhy2js....aspx?ID=593703 ACER http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=...aff=Zap〈=he HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3163&scat=320&tcat= תודה רבה לעזורים!! נ.ב אם יש לכם דגמים בסביבות 5000 אלף שאתם ממליצים אז אני מקבל בכיף. אגב-ירידת המחירים של המעצבים ב 22/7 אמורה להשפיע גם על המחירים של המחשבים הניידים?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
בוקר טוב הטכנאי שלי הציע מפרט מחשב ב3370 ש"ח וזה המפרט רוצה לבדוק זה הצעה משתלמת? תעזרו לי זה סכום די גדול אשמח לחוות דעת זה המפרט מעבד 7700 I7 מארז MONSTER זיכרון DDR 4 8G לוח ASUS B250 כרטיס קול קריאטיב אופטי דיסק SSD 240G sandisk
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
השימוש של המחשב יהיה בעיקר עבודה משרדית. לא מתוכנן OC. לא כולל מסך או ציוד היקפי. תודה,
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
דגם ראוטר : TP-LINK TL-WR841N שלום, לפני שובעיים אחותי קנתה מחשב נייד של HP. אוקי עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית( אחד שלי אחד של אחותי - הנייד). אז שמו לנו ראוטר.. עכשיו, לאוחתי יש במחשב שלי תקיה עם מלא קבצים (שירים, תמונות, לימודים) שהתקיה עצמה שוקלת כ-70Giga אז פתחתי קבוצה ביתית. הלכתי ללוח הבקרה -> קבוצה ביתית -> יצירת קבוצה ביתית.. ואז הופיע לי סיסמא ארוכה כזאת אז הכלתי למחשב נייד של אחותי ועשיתי הצטרפות לקבוצה ביתית ואז רשמתי את הסיסמא הזאת... וזה רשם לי שהמחשב הצטרף לקבוצה הביתית.. עכשיו, הלכתי למחשב שלי -> רשת : תמונה: http://www.fastup.co.il/images/2828656.jpg עכשיו אני להכנס ל-HP זה כותה לי הודעה כזאת: תמונה: http://www.fastup.co.il/images/69189362.jpg מה עו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הסתכלתי המון באתר וראיתי המון מפרטים אבל תמיד מצאתי משו שלא ישמש אותי במפרט אז אני שואל פה ברצוני להרכיב מפרט למשחקים ועבודה שותף בעיקר (כמו רוב המשתמשים) הבקשה העיקרית שלי היא # המחשב צריך להיות בנוי ל5 או 6 שנים מהיום # ולכן אני כן מחפש חומרה חזקה (למרות שכרגע היא מעל הצורך שלי) -אני לא מתכוון לבצע המהרה (כך שהמעבד צריך להיות חזק מהסטוק) -אני מחפש מערכת שקטה -לוח אם עם המון יציאות usb3 -לוח אם עם המון יציאות sata 6 -מעבד עם יחידת עיבוד גרפית חזקה (כדי שבעתיד הלא קרוב יכול להתווסף לו כרטיס מסך) -לוח אם עם יציאות thunderbolt (אם זה לא מוקדם לבקש, זה יצא לא מזמן..) אשמח לקבל הצעות...
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
ברצוני לקנות ASUS M5AE , אשר גם מופיע בסקירת האתר. לפי סקירת האתר המחשב אינו מגיע עם יציאה לכבל רשת סטנדרטי RJ45 איך עלי לחבר אותו לרשת חוטית כזאת ? האם אפשר בכלל ?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
כמה חשוב האיכות של המכרז? מה הבדל בין מארז זול ליקר(מחיר וכו) (אין משהו ספציפי רק לדעת)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
המחשב נקנה לפני שנתיים זכרון 800MHZ DDR-2 1GB - יש לי 4 כאלה אז זה יוצא 4 ג'יגה זכרון RAM מארז עם USB קדמי שחור ללא ספק כרטיס טלוויזיה 34FM FLY VIDEO כ.רשת 1G LAN OB לוח אם 1GLAN NEO 7.1 MSI P965 צורב X18 DUAL LAYER -+ DVD שחור מעבד אינטל E4400 CORE2DUO CONROE ספק כח 12CMF 450W REAL EZ COOL כ.מסך INTEL GMA950OB דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 WD כ.מסך GF8600 GTS 256 DDR3 HDTV PCIE כ.קול OB 7.1 (8 ערוצים) אל ספק - זה כבר לא קשור למארז כתוב פעמים כרטיס מסך לא יודע למה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב All in One בעיקר למטרת מדיה ,כלומר אינטרנט ,סרטים צפיה ישירה ,פייסבוק,יוטיוב,הורדות,תכנות ועוד... העיקר שהמחש לא יהיה איטי.... התקציב הוא עד 3500 ש"ח 3700 ש"ח בשביל הפרוטוקול . מה התקציב המקסימאלי? 3700 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל מתקבל (כמה שאפשר לחסוך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה,אינטרנט,קצת תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא משו מטורף -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קונטר סטרייק פ…
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
[table][tr][td] מה עדיף מבין השניים הבאים (לשימוש משרדי)? 1. מחשב נייד Lenovo ThinkPad T410S 2924-9JG [/t][/t] [table][tr][td] [/td] [td] [/td][/tr] [tr][td] מעבד:Intel Core i5-560M (2.66GHz, 3MB L3, 1066MHz FSB,35W) זכרון: 4GB1066MHz, DDR3 דיסק קשיח: 160GB SATA SSD מסך: 14.1-in WXGA+ (1440 x 900) LED B/L Camera כולל מודם סלולרי מובנה כ.מסך:Intel 5 INT Integrated כונן אופטי: DVD Multi Burner - צורב DVD כ.קול+ רמקולים מובנים כ.רשת 10/100/1000 כ.רשת אלחוטי Intel WiFi Link 5300 AGN (3x3)+WWAN Enabled and Bluetooth יציאות: Docking/Port Replicator, AC adapter, PCI-Express Headphone/Line out,External Display ,External microphone 4USB 2…
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב ישן (לא יודע איזה דגם בדיוק אבל הוא intel 2.8 (2 CPUs ) עם כרטיס מסך X1950PRO) ואני מעוניין להפוך אותו להיות HTPC. רציתי לדעת אם אפשר לקנות מארז של HTPC ולהעביר את כל החומרה לשם או בגלל שהמארז של ה HTPC "שוכב" ולא עומד צריך חומרה שונה במעט? בנוסף אציתי לדעם אם יש כרטיס מסך כלשהו עם יציאת hdmi בשביל לחבר לLCD ואם כן - תמליצו לי בבקשה על אחד באיזור ה400 ש"ח (אם יש)... רוב התכנים שאני אריץ על המחשב יהיו 720P ו 1080P. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
היי מעוניין לקנות מחשב נייד עד 8 K דרישות מעבד I7 מהדור החדש. כונן 256 ומעלה SSD 8גיג זכרון מסך 15 אינץ.כרטיס מסך בינוני ואם אפשר מסך IPS. לא צריך להיוטת הכי קל בעולם אבל גם לא כבד וגם אם יראה טוב זה פלוס. המחשב משמש בעיקר לעבודה והחברות להמון תחנות מרוחקות SQL/VMWARE VSPHERE ולפעמים גם משחקים 10%. אין לי בעיה גם לחרוג מעט.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-