עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי אני מעוניין במפרט לעריכת וידאו ביתי (יש לי מצלמת וידאו דיגיטאלית), בעלות של 5500-6000 כולל מסך. אשמח לקבל המלצות. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני צריך לדעת איזה חומרה יש עליו כי אני לא יודע יותר ממעבד וכרטיס מסך ועזרה בקביעת מחיר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. יש לי נייד מיני של Excell (חברה סינית כלשהי) וכל פעם שלוחצים לחיצה על המשטח של העכבר זה מתפקד כאילו לחצתי על הכפתור של העכבר זה מפריע כשאני מקליד ובטעות נוגע במשטח, ואז העכבר מקליק במקומות שלא רציתי יש דרך לבטל את התכונה הזאת?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  4. Started by avihai159,

שלום קוראים לי שיר אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי ולימודים תקציב: 3,000 חריגה: 200 לחרוג רק במקרה חשוב הערות: *חשוב שיהיה bluethooth וwifi *דיסק קשיח 160-250 *זכרון 2048 ומעלה *מצלמה מובנית *מסך 15.4 בערך

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  5. Started by YBN,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד ‎Lenovo 3000 N100 ואני מאוד מאוד רוצה להחליף לו כרטיס מסך.. זה אפשרי?? ואם כן אז איפה וכמה?? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  6. Started by eli_kats,

מחפש מחשב נייד טוב בעיקר למטלות משרדיות הדגשים שלי הם בעיקר לאורך חיי סוללה ארוכים במיוחד וחשוב לי מאוד שיהיה לו כונן אופטי (שבדרך כלל לא מצאתי במחשבי NETBOOK)

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב חדש. ישמח אם תרכיבו לי את המחשב ב ksp.. אני מעדיף שיהיה אינטל! . השימושים העיקריים של המחשב הם: המחשב נועד בעיקר לאינטרנט, סרטים תוכנות( אולי גם פוטושופ) ואם אפשר להכניס בזה גם משחקים כמו gta אבל לא דברים משוגעים. עדיף שיפעל עליו משחקים אבל לא חייב ברמות הכי גבוהות. חשוב לי שירשמו אם המחשב יוכל להריץ משחקים, בתנאים שאפשר לשחק.(לא מצפה לרמות הכי גבוהות). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך!. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים . 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל, כמובן שרצוי כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (ק…

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  8. האם ישנה תקלה באתר/ שדרוג? אני מגיע לעמוד החיפוש אך לא מצליח להציג מפרטים בכלל - לא ע"פ חיפוש ולא את כולם. אשמח לתשובה - תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by CraXeD,

אם תוכלו לעזור לי בבנית מפרט עד 10K לשימושים הבאים: 1. עריכת תמונות בפוטושופ בלבד ! 2. מסך 22" דרוש ! 3. עד 10K 4. 4 GB ראם זכרון דרוש! 5. מעבד מרובע ליבה או כפול ליבה 6.ללא בעיה של שקט יכול להיות רועש 7. עדיף חנות מאזור הצפון (TMS) 8. כולל ציוד הקפי (מקלדת עכבר , לא כולל רמקולים) 9. ללא מערכת הפעלה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. *מטרה עיקרית של המחשב היא תיכנות, Eclipse, IntelliJ, Visual Studio לפעמים אני מתעסק קצת בפוטושופ (חובב לא יותר מזה) ויהיה נחמד (לא חובה) שיתמוך במשחקים כמו Assasin Creed, Prototype או אולי אפשרות לשדרוג עתידי שיתמוך בזה. *גודל מסך 14'-15' המחשב מיועד לנסיעה כך שאם יהיה גדול כנראה גם ישקול יותר... אני מניח שרזולוצית HD לא כזה יודע מה להגיד כאן... * יהיה נחמד למקלדת מוארת * קל כמה שאפשר * זמן סוללה ארוך (יום) * HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? לא אבל שיהיה מקום בשבילו כדי שיהיה אפשר להכניס שם דברים אחרים כמו SSD או משהוא כזה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך לה…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by exzoty,

מחשב אקסטרים גיימינג ו-OC: מעבדים : Intel® Core™ i7-965 Extreme Edition 3.2 GHz 8M L3 Cache LGA1366 with Factory OverClocked to 4.2GHz לוחות אם : MSI X58 Eclipse SLI LGA 1366 Intel X58 ATX Intel Motherboard / ASUS REMANGE II EXTREME זכרונות : Corsair DDR3 CL8 1600MHz XMS3 Dominator 6GB Kit דיסק קשיח 1 : Western Digital Caviar Black WD7501AALS 750GB 7200 RPM 32MB SATA דיסק קשיח 2 : Western Digital Caviar Black WD5001AALS 500GB 7200 RPM 32MB SATA(למחשב של אחותי) דיסק קשיח 3 : G.SKILL FM-25S2S-128GB 2.5" 128GB SATA II Internal Solid state disk כונן אופטי 1 : Lite-On DH-401S 4X Blu-Ray Player כ.קול : Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Pro 7.1 כונן אופטי 2 : ASUS 20X DV…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום , ברצוני לרכוש בימים הקרובים מחשב מדגם Y50-70 4K עם SSD מרשת אייבורי באילת (מחיר 5500 ש"ח) , לאחר חיפוש ברשת מצאתי הרבה תגובות על הלפטופ , הרבה חלוקים בדעותיהם, בגלל זה אני רוצה לדעת האם מישהו כאן ניסה את הגרסה של ה 4K עם SSD הדגם המדוייק : מחשב נייד "15.6 Lenovo IdeaPad Y50-70 59433108 256GB SSD לגביי ה SSD הוא מסוג סמסונג PM851 אמנם הוא פחות טוב מה MX100 או EVO 840, אבל הוא לא כזה רחוק מהם , לכן אני לא חושב ששווה לי לקנות בנפרד SSD ולבצע החלפה לדגם עם ה 1TB 5400rpm. * מטרות המחשב - משחקים תכנות קצת פוטושופ ועריכת וידאו (משחקים כמו סטארקרפט 2 , דיאבלו 3 , WOW , ופה ושם COD\BATELFILED). * רזולוציית מסך- כאן אני דיי בהתלבטות , אני לא יודע כמ…

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. שלום לכולם! לפני חודשיים קניתי לי מחשב טוב ואני מאוד מרוצה בזכות הרבה אנשים פה!! עכשיו אני צריך לקנות לפטופ ללימודים ואני צריך שתגידו לי איזה דברים אני צריך לדעת שיהיו לי במחשב כמו זיכרון מעבד וכל הדברים האלה ההיתי רוצה מחשב בסביבות 3000-3500 ש'ח בערך ויש מלא חברות טובות תגידו לי בבקשה את הנתונים הטובים שצריכים להיות במחשב את המפרט ואם תוכלו תביאו לי מחשבים במחירים האלה אבל שיהיו איכותיים כמו עם מקלדת נוחה ומסך טוב תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל לכאן או לכאן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים חדשים וישנים, הרבה אינטרנט וצפיה בסרטים (לא HD בהכרח) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך 22 טוב ורמקולים 2.1. בנוסף מקלדת ועכבר נורמלים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? חשוב אבל לא על חשבון חלקים אחרים 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? ל…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by Chica Loca,

שלום. אני צריך מחשב נייד עד 2000 שקל ... אני אעבוד איתו בעיקר בחוץ הוא ילך איתי כמעט לכל מקום... השימוש שלו יהיה בעיקר רק גלישה באינטרנט ולהראות מצגות שקשורות לפרוייקט שאני עושה... (חייב שיהיה לו חיבור לאוזניות,אינטרנט וUSB) תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. אני מנסה להרכיב מחשב שייעודו גלובלי, כלומר גם משחקים לא כבדים (PES וכו'), גם צפיה ב-HD (שימוש קבוע ב-XBMC) וגם שימוש רגיל (אופיס, אינטרנט וכו'). בעקרון, המחשב יהיה פעיל כל הזמן, והוא מועד לשימושם של כמה אנשים בבית. התקציב הוא 1500. חלק מהחלקים קיימים: ספק 500 HEC, דיסק SATA, זכרון 2GB DDR3. נדרשת תוספת של עוד 2GB. לא נדרש כרטיס מסך נפרד, עדיף מובנה. בעתיד ייתכן ויוסיפו כרטיס. עדיפות למעבדי AMD. לא נדרש ציוד היקפי. השקט של המפרט די חשוב - 8, בסולם של 1 עד 10. ככל הנראה יבוצע OC למעבד, אבל לא מעבר לרמה שדורשת שינוי מתחים ושינוי קירור המעבד. לא נדרשת מערכת הפעלה. עדיף הרכבה בחנות אבל לא קריטי. תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  17. איכשהו למרות ההספק הנמוך יותר שהמעבדים דורשים ועם הזמן סוללה שהולך ועולה (באיטיות אבל עולה) עדיין יש תחושה שאנחנו תקועים בשנות ה90. אז לאיזה כיוון צפויות להתפתח הסוללות של הלפטופים בשנים הקרובות? אני יודע שלפני כמה שנים הייתה חברה בשם mPhase מתחום הננו טכנולוגיה שפיתחה אבטיפוס מסויים לטושיבה הסוללות שהם תיכננו היו מבוססות תאי דלק ומיועדות להיטען תוך מספר שניות במתח גבוה. אבל עברה שנה.. ועוד שנה.. ועוד אחת.. ונראה שכלום לא קורה.. אז אני שואל יש אופק ורוד? חוץ מזמן טעינה קצר ביותר (שזה חלום בפני עצמו), אולי סוללות קלות לשם שינוי? יש עוד טכנולוגיות מעניינות?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by Rin,

שלום וחג שמח , 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - אינטרנט ו office א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות ילדים פשוטות - תוכנות לימודיות כאלו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ללא מסך , ללא עכבר , ללא מקלדת , ללא רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שק…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. מפרט המחשב הנוחכי שלי הוא Intel E6300 1GB TwinMOS 667MHZ 7600GS 256MB PCIE 160GB WD ABIT IL9Pro Foxconn TLA-397+300W ג'נרי... אני חשבתי על שדרוג של זיכון-עוד ג'יגה כזה..150 ש"ח... כ.מסך-התלבטות קשה במיוחד מארז+ספק-נראה כי הולך לקחת מארז וספק בבאנדל.. זהו תנו את תגובותכם...

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by nazgull,

שלום לכולם! אני צריך מחשב לחבר בתקציב של 5500 שקל ניתן לחרוג (עד 150 שקל) ללא ציוד היקפי ו וללא אוברקלוק רק רציתי לדעת e8400 או q6600? (למשחקים ועבודה) תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by DuDsAn,

קניתי מחשב , ואני מעוניין לשמוע את הדעה שלכם , והאם הוא יריץ לי משחקים ברמה טובה מעבד - intel i7 920 לוח אם - MSI Platinum X58 זכרונות - 1066 4GB GEIL דיסק קשיח - 640GB SATA2 כרטיס מסך - Gigabyte GF9800GTX 1G ספק - Spire 550W ידוע לי שיש מוצרים יותר טובים. אבל האם המפרט הזה מספיק טוב כדי להריץ משחקים רמה טובה? אשמח לשמוע מה אתם חושבים

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  22. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  23. שמתי לב מדי כל כמה זמן יש צפצוף מוזר מה DVD שנשמע כמו BIP קטן כאילו הוא הוציא והכניס את עצמו חזרה או קרא משהו מבפנים, למרות שאין דיסק. הבעיה קיימת גם אצל חבר שלי שיש לו את אותו המחשב בדיוק. פשוט סתם ככה, מתי שמתחשק למחשב, ישנו צפצוף קטן מה DVD שעושה לאג מעצבן במחשב, לפעמים אפילו במשחקים או גלישה באינטרנט, כאילו המחשב מנסה לקרוא משהו מה DVD ומפסיק בתוך שניה, למרות שאין שם כלום. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזאת? האם יש קשר בין זה לבין DAEMON TOOLS? שמדמה כונן וירטואלי...או שזה לא קשור? תודה

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  24. Started by marbarak,

שלום לחברי הפורום, לאחר מחקר מקיף, הגעתי למסקנה שזה הנייד בשבילי. המפרט: מסך מט, 13 עד 14 אינצ', HDMI, משקל עד 2.2 ק"ג, מעבד מסדרת i3\i5 ומחיר עד 5500. חשבתי גם על ה - Dell E6410 עם 14.1" אבל המשקל הסופי שלו הוא בסביבות 2.45 ק"ג (למרות מה שמפרסמים, המשקל הזה הוא עם סוללה 6 תאים, HD רגיל וכונן אופטי) וזה פוגע בניידות שלו עבורי. הבעיה לגבי ה - HP Probook 4320s זה שפשוט אין Reviews עליו, לא בעברית ולא באנגלית - יש משהו מאד קצר ב - http://forum.notebookreview.com/hp-compaq-voodoo-pc/476689-probook-4320s-reviews.html האם למישהו יש דעה\נסיון עם הנייד הזה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני שוקל לקנות מחשב במפרט דומה למפרט #25 (עם יותר SSD ופחות HDD) שאמור לשבת בסלון. כמה הוא אמור להיות רועש? זה לא שאמורים לישון איתו, אבל אני לא רוצה לשמוע אותו כשאני רואה סרט.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.