עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. דעתכם ? הדבר היחיד הוא שאולי אני אקח את הARMOR JR ולא את הFULL. וגם עכבר G5 אבל זה לא קשור [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 980 צפיות
  2. Started by doubleoshoe,

אני מחפש נייד עד 5000 ומרוב מבחר אני לא יודע מאיפה להתחיל... אני רוצה שהנייד יכלול את הדברים הבאים: 1.מסך 15.4. 2.לפחות 512mb זיכרון. 3.HD 80GB או יותר. 4.מעבד חזק. core due או משהו דומה. 5. 3 שנים אחריות - חשוב! 6.CD-RW. אני מצאתי את ההצעה הבאה מה דעתכם? http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-1800.htm האם כדאי לי לקנות lenovo במקום Dell?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by most,

שלום, הצעתי מפרט לחבר כזה מעבד E6300 לוח945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU וכ.מסך X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E וכל השאר (סט מקלדת ועכבר אלחוטי לוג'יטק, קשיח 250G זיכרון TWINMOS 1G,כונן DVD וספק HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin). הוא מציע לוח ASUS P5L כ.מסך X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E ומארז Thermaltake Armor Jr VC3000BWS כל השאר אותו הדבר כמובן בהגדלת תקציב מה עדיף בין הלוחות?? האם המארז של TT לא בזבוז למפרט כזה?? כ.מסך PRO לא יספיק?? המפרט מיועד למשחקים לא מתוכנן OC

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  4. השאלה בכותרת... תודה,

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  5. ב1/1 מיקרוסופט ישראל שחררה את ויסטה בארץ. חיפוש זריז בזאפ העלה חרס לגבי דגמים ספציפיים. עד כמה שידוע לי HP יצאו במבצע רשיון שדרוג בלבד לויסטה הום פרימיום ב20 יורו או משהו כזה - אבל מתי נראה מחשבים שמגיעים עם ויסטה OEM מותקן, במקום XP? מישהו שמע חדשות? מקומיות? עולמיות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by maor-a-,

שלום בקרוב מאוד אני מתכוון לקנות מחשב חדש אחרי שעקבתי והתייעצתי בפורום הגעתי למפרט הבא התקציב הוא 6500 אם אפשרות ל 6800 אבל זהו! המחשב יהיה למשחקים , לא OC וזהו יש לי התלבטות לגבי המארז אשמח אם תציעו אחרים ( אבל רק מ KSP) או שתבנו לי מפרט אחר מאתר אחר ( אני מעוניין לקנות הכל מאותה חנות) תודה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  7. אפשר בבקשה להרכיב לי מחשב ביתי עד 4000 שקל (אם אפשר מחנויות זולות כמו KSP - כי אני מקבל ממי שהולך למכור לי את המחשב מחירים זולים במחירים של KSP פחות או יותר ככה שזה יתן לי את האינדיקציה הכי טובה לגבי מחיר ) בכל מקרה מטרות השימוש של המחשב הן ביתיות ממוצעות. זאת אומרת... סרטים, מוזיקה, משחקי מחשב (לא גיימר! אבל שאם בעוד שנה יוצא איזה משחק מגניב אז שיוכל לרוץ ברמה סבירה+), אינטרנט וקצת פוטושופ ועריכת סרטים ברמה נורא נורא חובבנית! בלי ציוד היקפי - מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים חלקי המחשב: מארז, לוח אם, מעבד, כרטיס מסך, כ.קול, צורב, HD, זכרון. זהו פחות או יותר תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב וברצוני לדעת מתי יש הורדת מחירים קרובה, עם יוצא חלק חדש והחלקים האחרים יורדים במחיר.. כל פרט קטן שיכול לעזור בהורדת מחיר עם תוכלו לעזור בבקשה.. תודה רבה..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מעבד: AMD ATHLON 64 5000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.0GHz 1MB CACHE - ADA5000CUBOX - BOX מחיר: ¤1603 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: ASUS M2N32 SLI DELUXE מחיר: ¤1222 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XTX TOXIC 512MB DDR3 DVI VIVO TV/O + THERMALTAKE WATER COOLING - RETAIL מחיר: ¤3070 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 מחיר: ¤579 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 ULTRA 667MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-3-4-4-8 מחיר: ¤1851 אחריות: שלוש שנים. מארז: COOLERMASTER STACKER 830 RC-830 w/o PSU מחיר: ¤1323 אחריות: שנה. ספק כוח: ATX POWER SUPPLY 400W FOR PENTIUM 4/3 מחיר: …

• 65 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by sebi,

מעבד אינטל CORE2DUO 1.6GHz זיכרון 1GB DDR2 כרטיס מסך GEFORCE GO7400 256MB BLUETOOTH מובנה גם נכון יש כרטיס כזה שאתה צריך לקנות ולחבר בשביל לגלוש אלחוטי כשיש לך ראוטר אלחוטי בבית אז גם זה מובנה מצלמה מובנה DUAL LAYER DVD-RW HD-160GB מסך 15.4' ושדרוג לויסטה החברה של המחשב זה VAIO שזה בעצם SONY ככה שיש איכות וכל זה אחרי מיסים אחרי הכל 1300$

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by ofer_fas,

שלום, אני צריך מפרט למחשב משרדי (לא משהו מעבר) עד 3000 ש"ח. המפרט צריך לכלול גם ציוד הקפי ומסך LCD (רצוי "19 אם זה לא מייקר בצורה רצינית..) אין לי העדפות לחברה מסוימת כל עוד שהיא לא נידחת מידי... תודה.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  12. אפשר לחרוג טיפה אך לא יותר מ-6 אלף ש"ח. לוח אם חייב להיות DFI או ASUS. מעבד עם ליבה כפולה. זיכרון 1-2 ג'יגה HD לפחות 160 ג'יגה(לא WD) צורב DVD המחשב הוא למשחקים חדשים של היום, גם עבור מוזיקה(לא עריכה, רק שמיעה) ואפשר איזה רמקולים 2.1 סביר. כמובן גם כולל מסך, יש עדיפות למסך דק בגודל 17" אבל אם יש אפשרות לגודל 19" אז סבבה.(אם אין ברירה אז אפשר מסך רגיל ולא דק). כמובן גם ציוד היקפי כגון: מקלדת ועכבר. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  13. אנא המליצו על נייד בארה"ב עד 800$ ללא חריגות. המחשב ישמש לסטודנט לעבודות כלליות. תודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by s1nus,

הי אני צריך מפרט למשחקים כבדים, בתקציב של 4.5K חשבתי על משהו כזה יש לי 2 שאלות: 1. איך המפרט ? יש מה לשפר? 2. איך הX1950 PRO ביחס ל7900GT כי ההפרש מחירים ביניהם גדול מאוד והבנתי שהם באותה רמה?

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  15. אני רוצה למכור את המחשב שלי ולקנות חדש... (ראו מפרט מחשב) ויש גם את החומרה הרגילה: צורב DVD חדש + כונן DVD רגיל. כמה לקחת עליו? ויכול להיות שאני מוכר גם את המסך VP191b כמה לבקש עליו?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  16. מארז כולל ספק- שקל ANTEC SONATA 2-EC 450W-725 מעבד-שקל INTEL CORE 2 DUO E6400-1178 לוח אם-שקל GIGABYTE GA-945P-543 זיכרון-שקל DDR2 512MB X2 667 MHZ CLS-615 דיסק קשיח- 370 שקל -Westren Digital WD2500KS 250GB כרטיס מסך-1560 שקל-CONNECT3D X1950XT 256MB GDDR3 PCI-E צורב LG GSA-H22 X18 DVD מחיר לפריט - 214.00 ¤ כרטיס קול-390 שקל CREATIVE AUDIGY 2 ZS

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. ההבדל המשמעותי בין דואל קור לבין קונרו במחשב PC הוא אותו הבדל גם בניידים?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. שלום לכולם. בעזרת הפורומים השכנים (לוחות אם, מעבדים, כרטיסי מסך, מארזים וכו'...) אני בונה לעצמי מפרט- step by step/ עניין אחד שנתקלתי בו הוא שחלק מהריכיבים עליהם נסגרתי לא ניתנים להשגה בחנות מסוימת וחלק אחר לא ניתן להשגה בחנות השניה. בסה"כ, יחד עם עניין הבדלי המחיר, אני מגיע לכך שהקניה צריכה להתפצל בין 2 עד 3 חנויות. לכאורה אין לי כל בעיה לבצע הזמנה מ3 חנויות נפרדות (עזבו את עניין המשלוח כי נניח ואני לוקח הכל בעצמי מאזור המרכז) אבל השאלה הנשאלת היא האם זה כדאי? האם אני עלול להיתקל בבעיות תמיכה אח"כ שכן אם תהיה לי בעיה באחד הרכיבים אז החנויות יתחילו להפיל אחריות על האחרות בטענה שהחלקים שלהם תקינים ולא עושים בעיות? האם החסרונות עולים על היתרונות? מה אתם ממליצים לי לעשות אם …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by רז יחזקאל,

שלום מה המפרט הכי טוב בין 5000-5500 שקל?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  20. שלום אני צריך בבקשה הצעות למפרט להורים שלי עד 3.5K אפשר גם עם כרטיס מסך מובנה (אם זה מספיק) לא DUAL מעדיף AMD +מסך LCD19 (לא WIDE עם רמקולים). -חיפשתי הרבה ברשת וגם פה בפורומים אבל לא מצאתי בדיוק מה שרציתי. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  21. שלום לכם אני מתשחרר עוד מעט ואני צריך נייד שישרת אותי בלימודים הגבוהים שלי. הדרישות שלי מהנייד הוא עבודה רגילה מול המחשב תכנות משחקים וצפייה בסרטים אם במחשב עצמו או חיבור לטלויזיה. מחפש מחשב עד 8K שקלים בבקשה. תודה מראש!.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  22. תגידו מה דעתכם. מחירים לפי זאפ נמוך ביותר +- תגידו לי אם רואים משהו שאפשר להשיג ביותר זול זכרונות: GeIL Ultra 2x1GB PC2 6400 CL4 - מחיר: 290$ (הזמנה מחו"ל) - הוזמן לוח אם: AB9 Abit - מחיר: 759 מעבד: Core 2 Duo 6300 - מחיר: 1250 - הוזמן כרטיס מסך: Radeon X1950XT - מחיר: 1,470 - הוזמן דיסק קשיח: WD2500KS Western Digital - מחיר: 369 - הוזמן צורב : LG GSA-H12N - מחיר: 185 - הוזמן מארז: Thermaltake Soprano - מחיר: 426 - הוזמן ספק כח: Cooler Master eXtreme Power 600W - מחיר: 405 - הוזמן מסך: Hyundai B90D - מחיר: 1371 - הוזמן מאורר למעבד: Sunbeam Tun…

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by devzero,

אני מעוניין לקבל פה מפרט למחשב נייד/רגיל(לסבא ולסבתא, כן, הם יכולים להזיז את העכבר ואפילו לגלוש (: ) מחיר ? משהו בסביבות ה4k לא חושב שהם יצטרכו יותר מזה. צורב ? לא צריך, DVD ? אין לי שמץ אם כדאי או לא, כי סה"כ הם לא ישחקו ב F.E.A.R או גות'יק 3 ודברים כאלו (: ציוד הקפי ? מומלץ בעיקרון, אבל שזה לא יחרוג מהתקציב לגבי אוברקלוקינג וכב"מ, לא זקוק לשום דבר, רק מסך מקלדת, עכבר והמחשב עצמו מערכת הפעלה כניראה תהיה לינוקס, ככה שהיא לא אמורה להיות כלולה.

• 4 תגובות
    • 530 צפיות
  24. Started by y-angelus,

אני מחפש מחשב נייד עם יציאה DVI למסך חיצוני . חשוב לי גם כרטיס מסך טוב (שיתאים לתוכנות גראפיקה , עריכת וידאו ומשחקים חדשים) . יש כזה דבר בכלל ? אם כן , איזה דגמים תומכים ביציאה דיגיטלית למסך חיצוני ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. היי, תודה על העזרה ל]פני שבועיים בבנייה של המפרט. חבר שלי החליט להעלות את התקציב מ-5 ל-7, כשארבעת הדברים שהוא לא מוותר עליהם הם: 1. המארז של ANTEC TX640B (שכולל ספק מצוין, ויוצא, עם הספק בערך כמו על מארז אחר) 2. 2 ג"ב של זיכרון במהירות 800 מה"צ 3. כרטיס 1900XT. רצוי עם DDR4 4. מערכת מבוססת אינטל זה המפרט שבנינו. עכשיו שתי השאלות שנשארו הן כאלה: הוא מוכן להשקיע עוד קצת כסף. שווה להחליף את המעבד ל-6600/6400? אם כן בבקשה תסבירו למה ושאלה שנייה לגבי כרטיס המסך, הוא שוקל להחליף לכרטיס חזק יותר. נגיד 1900XTX (שזה תוספת של 700 ש"ח). אני ממליץ לו לחכות. הכרטיס שהוא לוקח יחזיק כמה חודשים טובים, ואז הוא יוכל לשדרג לכרטיסי DX10 במחיר הרבה יותר נמוך מהיום (וחוץ מזה שבאמת יהיה להם שימ…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.