ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב 1280X1024 LCD ו-LCDTV FHD שהמחשב החדש יחובר אליו ובעוד חודשיים קונה את ה-U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב שמיועד בשביל לגלוש וקצת משחקי קז'ואל, עד 2000 שקל ושכולל מערכת הפעלה הגרסה הכי פשוטה, ובלי מסך וצריך עכבר ומקלדת אלחוטיים, גם הכי פשוטים. אם אפשר בחנות IQPC. נושא זה לא קשור לנושא שפתחתי לפני כמה ימים. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות והשוואות מחירים שארכו כ-10 ימים,קניתי את המחשב החדש שלי.המפרט שלו מפורט בדיוק בתמונה הבאה:http://www.fastup.co.il/images/6464304.pngהכרטיס מסך שם מחוק קצת אז הוא : Palit Nvidia Geforce GTX550 TI 1 GB הצורב הוא סטנדרטי של חברת סוני(DVD כמובן) מיותר לציין שכרטיס קשת וקול הם מובנים. כל השאר מפורט לפרטי פרטים בתמונה.אשמח לקבל חוות דעת,איך המחשב והאם הוא שווה ביחס למחיר.המחיר הוא 3500 שקלים ב-10 תשלומים.
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב אני מפתח אינטרנט שרוצה לשדרג את המחשב איתו אני עובד למחשב חזק יותר ובעל ביצועים משופרים העתקתי את הבקשה למפרט כפי שמומלצת בפורום ועל כל שאלה כתבתי את תשובתי והצרכים באדום מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : עריכה גרפית, עבודה משרדית שימוש בתוכנות א) ויזואל סטודיו - כבד ב)פוטושופ - תדיר ג)פלאש - מזדמן ד) דפדפנים - הרבה דפדפנים פתוחים במקביל + הרבה טאבים בדפדפנים השונים ה)sqlserver - תדיר ן) iis - תדיר ז)rdp - תדיר ח) תוכנות דואר - תדיר ט) teamviewer - מזדמן י) תוכנות אופיס - תדיר בטח יש עוד כמה תוכנות הפועלות לסירוגין ששכחתי …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Intel Core i3 2120 3.3Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray Arctic Alpine 64 Pro Asus P8H77-M LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, PCI-E, VGA, DVI, HDMI G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz Gigabyte GT630 2GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E Western Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM On Board 5.1 Channel Audio On Board 10/100/1000 Antec Neo Eco 400C 400W Active PFC 12cm PSU (Retail) Antec One Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) סה"כ: 2735 ש"ח צרכים: מחשב רב תכליתי, שיהיה בו חיבורים ל-USB3, HDMI, הרצת משחקים פשוטים על גרפיקה סבירה, ריבוי חלונות פתוחים, צפייה בתכני HD.. מס' שאלות: הקירור מתאים …
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 שח במידה וכדאי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר גיימינג ועריכת סרטוני HD ממצלמת וידיאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATHMAN, assasin creed, BATTELFIELD, MAX PAYNE, Crysis 2, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לבנות מחשב כדלקמן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K (או עפ''י ההמלצות) 2. מה שימושי המחשב?עיקרי בבית, יאגור את כל הקבצים לשימוש המחשבים הניידים בבית בדיסק הפנימי ובדיסק חיצוני (סרטים בלו ריי\fhd\אודיו באיכות בינונית עד גבוה מאוד\תמונות ואופיס) גיבוי לכלל הבית (לכונן חיצוני), צפייה ישירה בסרטים ובהופעות חיות, הורדות סרטים, העברת מידע ממס' מקורות במקביל-אינטרנט+כוננים חיצוניים\תיקיות. חיבור לרסיבר קולנוע ביתי ומסך פלאזמה fhd 54'' כמסך עיקרי, האזנה למוזיקה באיכות גבוהה דרך הרסיבר.חיבור ל2 מסכים כאופצייה (לא הקרנה במקביל). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? פלאזמה "54, רזולציה FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אם אפשר תעבירו לפורום כמה המחשב שלי שווה כי לא שמתי לב שהוא קיים בכלל או שתשאירו פה איך שנוח כתבתי את זה אחרי שקראתי את החוקים ולא ראיתי את הפורום "כמה המחשב שלי שווה" כמו שרשום בכותרת AMD Redeon 6600 Series אני רוצה להתעדכן לכרטיס קול יותר עדיף לי כי שקניתי אותו הייתי עם המלצה של אח והוא המליץ לי על כ"מ עכשיו רציתי לדעת כמה הוא שווה ינסה למכור אותו מאמין שבמחיר מופחת כי באמת חוץ מזה שרואים חלק וברור וזה לא כל כך משנה לי כי במשחקים אני לא נוגע התחלתי להתקמד יותר במוזיקה וברצוני לעבור לכרטיס קול + קניית מסך לפיצול וזהו בקיצור אני מבקש בבקשה הערכה כמה שווה הכרטיס כמו שרשום לעיל תודה רבה לעוזרים !
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שכבר הייתי סגור כמעט לגמרי על הDELL [קישור למפרט] עשיתי בדיקה על הכרטיס מסך שלו והוא לא נשמע מרשים מדי. עשיתי עוד קצת חיפוש ומצאתי את הASUS [קישור למפרט] שבא עם כרטיס הרבה יותר טוב. ההבדלים בניהם: בקצרה: DELL: i7-3612qm, readon 7670m 1gb, 500gb+32gb ssd. ASUS: i7-3610qm, geforce g650m 2gb, 750gb. בנוסף לDELL יש מקלדת מוארת שאין לASUS. השאלה שלי היא האם החומרה העדיפה של הASUS שווה את ההפרש? כמה נצרך זה מקלדת מוארת? ואיך איכות הבניה של האסוס לעומת הדל?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, באוקטובר אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה, וצריך מחשב נייד שישמש אותי לתקופת הלימודים. הקריטריון הראשון במעלה בשבילי הינו הניידות - אני צריך מחשב שאני אלך איתו כל יום ולא ישבור לי את הגב, הדבר האחרון שאני רוצה הוא להתבאס מללכת איתו כל בוקר. אני לא צריך שטח אחסון יותר מדי גדול שכן יש לי מחשב נייח לסרטים ומשחקים אלא רק למסמכי וורד וקצת גלישה באינטרנט. חיפשתי קצת באינטרנט והדגם שהכי נראה לי עד כה הוא הASUS zenbook prime ux31a http://www.pc365.co.il/cat.aspx?cat_id=2765 במיוחד אהבתי שבדור השני הם שיפרו את כל הדברים שלא אהבתי בדגם הקודם - מקלדת משופרת, מסך מט ומסך יותר איכותי בכללי. על פניו הוא עומד בתקציב ואולי עד אוקטובר המחיר שלו עוד קצת ירד. הדקיקות שלו הדליקה אותי…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל :ם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חריגה קלה של עד 500 ~ ש"ח תהווה שיפור משמעותי בכרטיס מסך/ביצועים וכו' אז אין בעיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מודרנים למיניהם שעומדים לצאת ומשחקי רשת (DISHONORED AC3 GUILD WARS 2 BF3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680x1050, …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני לא זקוק למחשב לעריכת וידאו, או סאונד וגם לא למכונת משחקים, או מכונת חישובים וקידודים. זה לאדם מבוגר שלא היה לו מחשב עד היום. הוא מתחיל מאפס אפשר לומר. אשמח למפרט סביר עם מסך טוב, של 22 אינץ'(זה ניראה לי הסטנדרט היום, לכן נקטתי בגודל הזה). אני צריך גם מקלדת ועכבר. לא חובה להשתמש בכל הסכום, אם אפשר למצוא משהו נחמד וטוב גם בפחות מזה. מצד שני, אני לא רוצה מחשב חלש!(בתקווה שאפשרי :-)). אני רוצה שהאדם יהנה ממנו, אם לפתע פתאום, נניח עוד שנה, ירצה להתקין משהו שאולי מצריך קצת יותר משאבים(לא עולה לי לראש דוגמא טובה :-)). אז שורה תחתונה, מפרט לא חלש מדי, אלא משהו נוח, שיגיב מהר לכל הפעלה של תוכנה ושלא יזחל + אופציה לסחוט קצת יותר. מקווה שהצלחתי להעביר את רוח הדברים. תודה רבה!. נ…
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד DELL VOSTRO V131. הכרטיס רשת שיש במחשב הוא: http://www.intel.com/content/dam/www/public/us/en/documents/product-briefs/centrino-wireless-n-1030-brief.pdf הכרטיס רשת הנוכחי,הוא מאוד עלוב,יכולת הקליטה שלו גרועה,וכל פעם אני סובל מניתוקים. חשבתי לקנות את הכרטיס רשת הזה: http://download.intel.com/network/connectivity/products/prodbrf/323017.pdf השאלה היא האם הכרטיס הנ"ל יתאים מבחינת גודל למחשב הנייד שלי? שאלה נוספת: לכרטיס שציינתי לעיל יש 3 חיבורים לאנטנות,והשאלה היא האם במחשב דל הנוכחי שלי יש 3 אנטנות,או שאני אצטרך לקנות אנטנות? בתודה מראש שי
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום! אני חולם/חושב על מחשב חדש כבר חודשים רבים, ובסופו של דבר בגלל שזה היוםהולדת שלי עוד שבוע החלטתי להפסיק לחשוב ולפנק את עצמי אשמח לעזרתכם. השימוש הכבד ביותר במחשב יהיה שידור וידאו (או יותר נכון הקידוד שלו בזמן אמת..) בעזרת תוכנת xsplit שמשתמשת ב x264. למירב ידיעתי כמות ת'רדים גדולה לא עוזרת כמו מהירות שעון וזה ההתלבטות העיקרית שלי - בחירת המעבד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך (התקציב גבוה מהצורך בכוונה כדי לתת לכם את האפשרות להתפרע ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שידורי וידאו בזמן אמת …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (בקושי), צפיה בסרטים (בעיקר דרך HDMI). * גודל המסך? לא משנה כ"כ * משקל רצוי? לא משנה כ"כ * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא משנה כ"כ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כ"כ * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף, אבל בתאכלס לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף לא HP או MSI אלא אם יש משהו מיוחד ששווה את זה סה"כ מחשב בלי דרישות מיוחדות מלבד מקלדת מלאה (ז"א עם כפתורי המספרים בצד ימין). המחשב אמור לסחוב כחמש שנים אז ש…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט כמעט סופי שהולך להירכש עוד שבוע בערך אך כרגע יש לי התלבטויות אחרונות לגבי כמה חלקים. אך קודם, השאלון. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD- BLUERAY. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DIABLO 3, MASS EFFECT 3 בהגדרות המקסימליות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * ניתן לחרוג עד כ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים! אבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא שהרכבתי לעצמי. המפרט מיועד לגיימינג והמטרה היא מפרט שיריץ בקלות את כל המשחקים החדשים ביותר וגם שיחזיק כמה שנים טובות. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪879 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪205 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪353 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Kingston 1X4GB 1600Mhz 1.5V כמות: 2 - מחיר: ₪146 קשיח למחשב שולחני: Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 כמות: 1 - מחיר: ₪401 כרטיס מסך: Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחי…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מעוניין לקנות נייד עקב מעבר למעונות בחודש הבא, לשימוש משרדי וצפייה בהרצאות/סרטים בעיקר. אולי גיימינג קליל ביותר.. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? אינני יודע מהו משקל סביר לנייד, חשוב שלא יהיה כבד מדי, אך זהו לא פקטור מרכזי.. לא אתנייד איתו בין שיעור לשיעור, רוב הזמן יישאר בחדר (לימודי הנדסה.. קשה לפתור משוואות על נייד). * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך במיוחד אך גם לא סוללה שתיגמר לפני 10 בבוקר, כנ"ל לא פקטור מרכזי.. רוב הזמן יהיה ליד שקע חשמלי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אינני מבין גדול בנושא אך למיטב …
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לחוות דעת על מחשב (ככלל) שעובדת לקנות ועל הלוח\מעבד בפרט כי אני לא מבינה בזה ואלא רוצה שיעבדו עלי. המחשב מיועד לשימוש ביתי אינטרנט\אופיס\הורדות\צפייה בסרטים וסדרות אונליין\משחקי פייסבוק\חיבור לטליוזיה עם כבל HDMI תודה מראש לעוזרים. מארז - מפואר הכולל 4 יציאות קידמיות-500W+מייצב מתח לוח אם - Intel®H61M-S1 Gigabyte/SATA 3.0 מעבד - Intel®Ivy Bridge Core™G2020 2.9Ghz זיכרון - 4096MB-DDR3-OCZ GAMERS+צלעות קירור כרטיס מסך (כנראה מובנה) - Intel® HD Graphics 3000Mhz 1024MB כ.רשת - Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem כ.קול (כנאה מובנה) - Dolby Home Theater* Audio subsystem-digital audio לא ציינתי את הכונן הקשיח ו…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, אנ ימחפש מחשב נייד חזק. הצרכים שלי הם לא בדיוק ל-GAMING אבל כן חשובים לי הדברים הבאים: * מסך 17.3 * איכות שמע גבוהה מאוד. * CORE I7 * זיכרון 8 ומעלה. * דיסק קשיח 750 ומעלה (יש מצב גם ל-SSD). מצאתי כמה מחשבים - השאלה היא מה הטוב מבניהם או אפילו אם יש לכם דגם אחר טוב יותר. תקציב - עד 1350$. http://www.xoticpc.com/msi-gt70-0nc494us-p-4986.html http://www.bestbuy.com/site/Asus---17.3%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Black/6769449.p?skuId=6769449&id=1218806579330 תודה רבה...
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני הולך להתחיל ללמוד הנדסה בקרוב, אז אני צריך המלצה למחשב חזק שיוכל להריץ תוכנות שרטוט וגם שיהיה לי כמחשב יום יומי למשחקים וסרטים. אני הולך לקנות את המחשב בארה"ב ואני מוכן להשקיע בערך 1300$ אבל גם גמיש ב- +-100$ץ * מטרות המחשב? תוכנות סרטוט (Autocad, Solidworks), סרטים HD, עבודות משרדיות וגם משחקים FPS כבדים (CRYSIS, COD, FARCRY) * גודל המסך? 15 אינץ, רזלוציה FHD * משקל רצוי? לא קריטי אבל שלא יהיה גם ממש כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3, קורא כרטיסים * בלוטות? עדיף שיהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 750GB 7200 או קצת פחות עם שילוב של SDD * כונן CD/DVD? כדאי שיהיה צורב…
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, עבודות (סטודנט), אינטרנט, עריכת תמונות כבדות (צלם חובב). - אולי בעתיד עבודה עם תכנות כבדות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיף באזור ה15", אין לי בעיה ליותר או פחות (עד 14") אם זה מוזיל את המחיר. - לא יודע לגביי מסך מט או מבריק, כרגע יש לי מחשב של לנובו G550 גודל 15.6" מסתדר איתו יופי. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מהותי לי. * דרישו…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי רצון לקנות מחשב נייד כבר המון המון זמן .. בערך חצי שנה.. אני מחפש ולא ממש מוצא משהו אמין וחזק. הבנתי שאני צריך להתביית על החטיבות העסקיות של היצרנים - מחשבים ניידים יצרנים - הבנתי ששם ישנה איכות מוצרים גבוהה יותר. אז בואו נתחיל: התקציב: לא כ'כ רלוונטי - נראה בהתאם לאופציות.. ישנה קפיצה בין 5-6 לפתאום 9.. (מדובר על אלפים) שם העניינים מסתבכים ולא נראה לי שההבדל מצדיק את המחיר. מטרה: עבודה שוטפת, חלקה - מחשב שלא מתקלקל מהר - משהו מאוד אמין. משחקים - רמה גבוהה -בינונית(לא באמת קריטי) , עריכת מוזיקה / הקלטת מוזיקה. וכמובן מחשב אישי על הדרך לשימושים אישיים ופשוטים של יומ - יום. גודל המסך - לא חשוב הגודל. רזולוציית המסך - עדיף FHD אבל לא כ'כ …
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה המיפרט הנוכחי שלי, אשר נקנה כ-high-end בשנת 2007 [לפני 6 שנים]: מארז: NZXT Lexa Aluminum מעבד: Q6600 2.4 Ghz קירור למעבד: Thermalright Ultima 90I ספק כוח: Corsair 520W modular לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון: Gskill 2GB [1x2] 800Mhz 5-5-5-15 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 הארדדיסק: WD 16MB SATA2 1TB אז ככה, לגבי התקציב אמנם אין הגבלה אך זו לא סיבה לדחוף לי מיפרט חדש לגמרי, אחרת כבר הייתי הולך על זה. אני מחפש את השדרוג הקליל ביותר שיקפיץ הביצועים בצורה הטובה ביותר. כרגע אני מתכוון לקחת את המחשב למעבדה בשביל ניקיון יסודי + פירמוט והתקנת המערכות הנדרשות, על הדרך אם יש למשל כרט…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-