עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני הולך לקנות את הממפרט הבא: E6300 Gigabyte 965P-DS3 Hynix DDR2 800mhz 2x1gb Hitachi 160GB SATA2 ATI X1800XT 256mb השאלה היא אם כדאי להחליף את הכרטיס מסך במשהו אחר יותר טוב באותו הסכום (אם יש..) למשל ה- X1900 או להישאר עם זה? כי המפרט הוא מלפני חודש וחצי בערך (בגלל המלחמה לא יצא לי לקנותת ). תודה !

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  2. Started by lamer4ever,

המחשב לשימושים משרדיים ,לימודים וכאלה אני לא מבין כלום בנושא ... בחיים לא היה לי מחשב נייד אז אני דיי סומך עליכם תודה לעוזרים.

3. לאחרונה רכשתי מסך מחשב חדש (Samsung 206bw) כחלק מרכישה מוזלת דרך העבודה שלי. התכנון המקורי היה לרכוש מחשב ללא מסך ורק לאחר מכן להתאים לו מסך, אבל עכשיו הסדר התחלף. אז עכשיו כשיש מסך, כל מה שצריך לעשות הוא להתאים לו מחשב שיתאים לצרכים הבסיסיים שלי. בגדול התקציב שלי עומד על 5000 ש"ח, אבל אם יש מקום להוזיל עלויות, מה טוב. בראש ובראשונה המחשב נועד למשחקים ורצוי שהוא יוכל להריץ גם משחקים כבדים יחסית. חשוב לי להתאים כרטיס מסך חזק, אבל כזה שלא יאפיל על המסך ושתהיה ביניהם תאימות. (על הנייר, הרזולוציה המקסימלית של המסך היא 1680x1050.) OC אני לא עושה בכלל (אולי כדאי להתחיל? - אבל זה לדיון אחר ) שימושים נוספים למחשב הם יותר שימושים יומיומיים, כמו גלישה והורדות באינטרנט וצפיה …

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  4. שלום, לפני יותר משנתיים מכרתי את הLG JACKE PRO שהיה לי נייד מעולה אבל כרגע יקר לי , אפילו כיום הוא עולה כמעט 7000 . כולל המלצה מניסיון לשירות התיקונים והאחריות כי חוץ מהLAPTOP ואציין שח.י עושים עבודה טובה. רוב המוצרים שקניתי מסתיימים בחזרה לחנות לתיקון להחלפה ריבים חודשים של המתנה לא כיף , אבל כדאי שיהיה שירות אמין. הייתי בשמחה קונה שוב LG אבל אין להם ניידים טובים במחיר לכל נפש . הייתי רוצה המלצה לנייד עד 5000 שיהיה טוב כמו הLG עם השירות. דרישות בסכום עד 5000, לא חייבים להגיע לסכום הזה כרטיס מסך - אני אפילו מעדיף הכי פשוט שיש חבל על כל וואט שכרטיס חזק יבזבז לי. משקל - די חשוב לי אבל עד 2-2.2 אם הנייד קשיח אז זה סבבה כי אני לא בחור עדין. גודל - 13.3 אך גם 14.1 אם…

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  5. Started by AMD-GUY,

אני זקוק למעבד, לוח אם וזכרונות. המטרה היא להרכיב ביחד עם X1950PRO, אודיג'י 2, שני כונני דיסקים, כונן 80 ג'יגה, כונן 300 ג'יגה וספק כוח 300 וואט של HEC. אם צריך, תוסיפו בבקשה ספק כוח. המטרה היא כמה שיותר זול, בסביבות האלף אפילו אם אפשר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. מה אתם אומרים על הדגם הזה ? מטרות , לימודים בעיקר , סרטים מעט . וזהו פחות או יותר . איך הוא נשמע לכם . HP Presario CQ61-280EJ

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  7. Started by nani50,

בן שנה ~ מעבד i5 3570K לוח Z77X UD3 8GB RAM כרטיס מסך 7950 sapphire Antec 620W gamer fractal Design ARC Mid XSPC 240 RAYSTORM WD-1T + WD 350GB אני מעוניין למכור אותו ללא פירוק לחלקים... רעיון כמה שווה..?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. . מה התקציב המקסימלי? 1700 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך/ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית, תכני HD, גלישה מרובה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אי מיול, אופיס אינטרנט ונגני מדיה כולל HD ב) מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 22 אינצ'. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא.4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים.5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא כל כך משנה.7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ו…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  9. שלום אני מעוניין ליקנות מחשב בישביל עבודה מישרדית אינה המפרט: ASUS P5GD1 P4 3.0 GHZ 775 64 BIT 512 DDR 400 MHZ KINGSTONE X300 128 +TV+DVI 80G WD SATA DVDRW+ - X16 LG MAG 17 LCD מיקלדת ועכבר של מיקרוסופט אל חוטי אופטי כול זה ב 4500 שקל מה אתם מציאים לשנות במיפרט הזה והאם זה מחיר טוב תודה מקווה שתענו מהר

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by kudish,

מחשב בעל משקל של שני קילו או פחות מסך 3'13 יצאת HDMI אני ראיתי את lg e300

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  11. שלום לכולם. השימוש העיקרי במחשב יהיה אינטרנט ווידאו אונליין לטלויזיה מחוברת(HDMI) השתדלתי להרכיב מפרט מרכיבים מחברות מוכרות ולא חלקים ג'נריים. אין צורך במסך ואין צורך בצורב. אני רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן ומעדיף לשלם עכשיו קצת יותר מאשר לחסוך קצת עכשיו והמחשב יתיישן יותר מהר. החלקים הם: מארז מחשב Antec One ספק כח Zalman ZM400-LE 400W לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2H-USB3 Intel Core i3-3220 Ivy Bridge Box דיסק קשיח Seagate Barracuda 1TB ST1000DM003 זכרון Corsair 4GB DDR3 1600MHz CMX4GX3M1A1600C9 דעתכם?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by etay34,

שלום יש לי מחשב נייד של חברת MSI הסוללה המקורית שלי כנראה עשתה את שלה והיא נגמרת אחרי כמה דקות עבודה בוינדוס 7 שמותקן על המחשב הוא אומר שבאמת יש בעיה בסוללה. הזמנתי חדשה מEBAY וכאשר אני מכניס אותה הוא מהבהב באור אדום מקדימה במקום אור כחול כמו שצריך להיות ובנוסף אי אפשר להדליק את המחשב אם החשמל לא מחובר כלומר הסוללה החדשה לא עושה כלום. האם יש דרך לפתור את הבעיה? אמרו לי משהו בתוך המחשב שיש סוללה (לא של הלוח אם) שצריך לעשות איתה משהו. אשמח לקבל הצעות לפתרון.

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  13. הי שאלה למומחים... יש לי לוח GA-M68MT-S2 שתומך ב DDR3 עד 1066 .. יש לי זיכרונות DDR3 1333 האם זה יעבוד ביחד ? הלוח תומך 1333 רק באוברכלוקינג לפי מה שהבנתי ולא הייתי רוצה לעשות לזה אובר קלוקינג ,אלא פשוט לשלב אותם...אפשרי ???ואם כן זה מוריד מביצועי המערכת או זניח לגמרי?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. Started by thasson,

ערב טוב, אני בכיוון של שדרוג ה Dell Ultrasharp 24 (המסך העיקרי מבין שניים) למסך גדול יותר. המטרה של המסך היא גיימינג (Dirt, FIFA, BF, COD, SniperElite) ולימודים (קריאה של הרבה טקטס). הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי Alienware AW3418DW: 1. האם יש מישהו מהחברים שעבר למסך זה ממסך מסדרת Ultrasharp של DELL (להבנתי דיוק הצבעים בסדרת Ultrasharp עולה על מסך זה). האם ההבדל מורגש? 2. האם יש מקום כלשהו בו אוכל לראות את המסך בתצוגה? אני פחות אוהב את העניין של להשקיע סכום כזה במסך בלי לראות אותו לפני כן. אין לי בעיה להגיע (כמעט) לכל מקום בארץ. 3. האם מישהו כאן בעלים של מסך זה ויש לו תובנות/הערות לגבי המסך? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by dberebi,

שלום לכולם, האם יש משהו שאני צריך לדעת על מעבדי AMD או מעבדי 64 ? אני מתלבט בין 2 מפרטים, בעיקרון אני מעדיף את המפרט עם המעבד של AMD כי הוא יותר זול ובערך עם אותן יכולות אבל אף פעם לא היה לי מעבד AMD... אני מתכוון להשתמש במחשב למטרות לימודים ומשחקי מחשב. בתודה מראש, ד. ברבי

16. Started by ysp5417,

אני מחפש לקנות מחשב נייד להדמיות אני צריך שיהיה בו מעבד I7, כרטיס מסך טוב, 8 GB מה ההמלצה איזה חברה? ואיזה סוג?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  17. שלום, אני מעוניין במחשב שמיועד ללימודים ולאינטרנט,אני צריך שהיה מספיק מקום משהו כמו 160 גיגה +- ואני רוצה לראות אולי סרטים או משהו כזה... כולל מסך... תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  18. המחשב אמור לשמש כמחשב בסיסי לעבודה משרדית כמו כתיבת מסמכים ושימוש במולטימדיה התקציב הוא 1000-1200 שח ללא מסך הלוח אם: asus g31 p5kplcm המעבד: intel 5200 e2200 זכרון פנימי: 1200 ddr2 800 mhz ככרטיס מסך ישנן 3 אפשרויות: intel x3100 upto 384 או force 6100 128 mb/gma950 או gforce 8400 gs 512 אם יש לכם מפרט אחר להציע לי...אני אשמח! תודה מראש!

19. Started by yesman,

חודשיים אחרי הפרסום של רשימת המפרטים המומלצים בפורום האם הם עדיין עדכניים? האם יצא עדכון בקרוב? מה התעדכן במחיר / רכיבים שכדאי לשים אליו לב?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  20. שלום, אני לא מבקש מפרט למחשב קומפלט, אני רוצה לדעת מה הוא כרטיס המסך, זיכרון, לוח, מעבד, ספק, שצריך כדי לקבל דרישה מינימלית, לעבודה בSolid Works 2014. המחיר , מארז , דיסק קשיח, מאווררים, פחות מעניין כרגע. פשוט רוצה לדעת דרישות מינימום! אחר כך אציב תקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  21. שלום, אשמח לייעוץ בבחירת מחשב נייד חדש - לשימושים ביתיים (ללא משחקים כבדים, מקסימום minecraft) אבל הרבה הכנת מצגות ושימוש בגרפיקה/סרטונים תוך כדי, עבודה עם הרבה טאבים במקביל. תודה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח, אפשר לחרוג קצת למעלה, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר פאורפוינט, עריכת סרטונים בעורך המונה של מיקרוסופט, עבודה רבה עם כרום, מרובה טאבים פתוחים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…

22. Started by neshro,

שלום לכולם, ברצוני לבנות שרת קבצים ביתי, למטרות גיבוי והזרמת מדיה למכשירים שונים. אני רוצה לבנות מערך Raid לשם היתירות. כמו כן, השרת יהיה מבוסס Linux, לכן, אני מעדיף לתעל את התקציב לאחסון ואמינות, על פני כח חישוב. אשמח לקבל את דעתכם מה ניתן לבנות בתקציב שבנדון

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  23. Started by Illectronic,

הלוח אם שלי עשה את שלו ככה שהגיע הזמן לשדרג. אני מחפש מעבד I5 לוח אם שחוץ מכניסה לכרטיס מסך תהיה גם כניסת PCI אחת. 4 כניסות USB3 אחוריות ואם אפשר גם כניסות USB2 (אפשרי קדמיות). תומך SATA3. בדרך אני רוצה להגדיל את הזכרון ל-16 גיגה 1600Ghz. תקציב: 2500 שח אין צורך ב-OC. מעבר לדברים יומיומיים אני רוצה להריץ עליו הרבה מכונות וירטואליות במקביל. יש המלצות מה לחפש במעבד/לוח אם או דגמים מסויימים מומלצים? עריכה: נראה לי שמצאתי לוח אם שתואם לדרישות שלי Asus H87M-Plus לגבי המעבד אני עוד לא בטוח. הכל נראה אותו דבר - - - תגובה אוחדה: - - - פחחח מזה? איך הגעתי לפורום הזה ^^

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  24. Started by com,

שלום רב. לידידה שלי יש אינספירון [table][tr][td][table][tr][td]System Type:Inspiron 1545[/td][/tr][/table][table][tr][td]Ship Date:14/01/2009[/td][/tr][/table][table][tr][td]Country:United States[/td][/tr][/table] יש בעיה במגעים של המסך (הוא לא עובד בבהירות תקינה, אלא רק אחרי שנותנים לו זפטה קטנה, או שמשחקים עם הזווית של המסך.) המחשב נקנה בארהב, נכנסתי לסרויס טאג של המחשב, באתר של דל. לא כתוב לכמה זמן יש אחריות, אם בכלל. איך אני מברר אם למחשב יש אחריות בארץ או לא? ואם כן אז לכמה זמן? (לא ראיתי בדף של דל. מישהוא יכול להכווין אותי אולי?) להערכתכם, אם המחשב לא באחריות, מה העלות של תיקון שכזה? כאמור, זוהי רק בעיית מגעים לדעתי, בפוזיציה מתאימה, או עם "זפטה" מתאימה, המסך עובד ב…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  25. Started by dddoorrr1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: LOL CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם י…

• 1 תגובה
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.