עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zaki verner,

היי שלום, ראיתי איזה מחשב שנראה לי טוב עד היום חיפשתי i3/i5 ואילו במחשב זה מצד א' המחיר הוא כמעט 2700 ומצד שני על המעבד כתוב AMD Ryzen™ 5 3450U מישהו יודע להסביר לי מה זה אומר... והאם זה עדיף על i3/i5

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  2. בעבר עניתם לי על השאלות האלו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=368604.new השאלה העיקרית שלי היא זו: האם הMSI בגרסאת ה-2 ג'יגה זיכרון, חזק יותר מאשר המחשב השולחני הנוכחי שלי היום (AMD 3000 מהירות מעבד 3GHZ כם 512 מגה זיכרון)

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  3. Started by OSHRI12394,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3000 חריגה 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים,לימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לכלול הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז בצבע לבן עם אורות וחלונות למשל: ANTEC Gaming Case NX300 White 7. האם האם יש צורך לכלו…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  4. Started by lior_netzer,

אשמח לשמוע דעתכם על המפרט הבא: מיועד לצרכי עבודה בלבד - עריכת וידאו תוכנות: Avid MC5, Premiere CS5, AE CS5 בהמשך המחשב ישרת את אשתי באדריכלות ועיצוב (AutoCAD, Solidworks) אין לי כוונה לעשות אוברקלוקינג המחשב יעבוד שעות ארוכות אבל אין צורך שיהיה במיוחד שקט (שימו לב שבשל מחירי ההארדיסקים הסתפקתי בHDD נחות, אוסיף דיסק נורמלי כשהמצב יתאזן) מחיר החבילה: 5286 + וינדוז 420 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8530 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.k…

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  5. Started by alex542,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - אוטוקוד תוכנה באדריכלות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, קול אוף דיוטי ומנגר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שהמשחקים שצוינו יעבדו חלק 3. האם יש צורך בצי…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  6. Started by kfirka,

שלום לכולם, קיבלתי מפרט למחשב ורציתי לשמוע את דעתכם האם הוא מספיק טוב? אני מעצב גרפי ומשתמש בתוכנות כבדות. אני זקוק למחשב למדיה, חזק ומהיר מספיק שיתמוך בכל העבודות שלי. המפרט הוא: external toshiba 2.5 320gb fan for 775/am2 spire bluestar 2000 8mm heat-pipe intel core i5 750 2.66ghz 8mb box intel whitesburg dp55wb ddr3+fw ddr3 4gb kit 1333mhz sec-5 500gb 32mb sata ll 7200 aads wd zotac lg x 22 sata case 3335 500watt 20/24pin המחיר שהציעו לי: 4100 ש"ח כולל מע"מ מהמערכת מסופקת מחברת גרנד אדוונס בע"מ.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. אהלן, ברשותי ישנו מחשב של HP, שלאורך כ-5 שנים בערך הפגין אמינות יוצאת דופן. ביום מן הימים המחשב החליט שנמאס לו מתאורת הצג והיא נשרפה בפתאומיות, תוך כדאי שימוש רגיל במחשב. המחשב הראה כל מיני צבעים על המסך, נכבה ונדלק ללא תאורת מסך פנימית. האם התקלה מומלצת לתיקון והאם בכלל שווה לתקן אותו? אישית אני מאוד מרוצה מהמחשב עד כה. *המחשב עצמו תקין ופועל כרגיל, אך צריך להתאמץ בשביל לראות משהו במסך.. נ.ב. אם תוכלו לתת הערכה גסה למחיר התיקון זה יהיה נפלא!!

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  8. Started by YOU123,

המחשב למשחקים יש לכם הצעות לשיפור ומה דעתכם על הכרטיס הוא טוב לOC? תודה התקציב של 5600 ועוד 800 למסך תודה 1,899.99 1,899.99 1 Gainward "V6800TD6084" PowerPack! Ultra/2100 GeForce 6800 / 128MB -Retail כרטיסי מסך VDGWD682 1,131.55 1,131.55 1 Intel Pentium 4 3.0Ghz 1M Prescott fsb800 Sock775 Bulk+Cooler/Retail מעבדים CPINTP4L308 1,100.00 550.00 2 GeIL Value "GE5123200" DDR400 / 512MB CL2.5 + Blue Aluminum Heat Spreader -Bulk זכרונות DRGIL4004C 995.09 995.09 1 Asus "P5GD2" i915P w/ DDR2 PCIEx sock-LGA775 לוחות אם MBASUP5GD2 465.85 465.85 1 Chenbro "PC61166-Gaming Bomb" XPIDER Midi Tower Silver -NO POWER SUPPLY מארזים CSCHBXPIDER אני יודע שלוח אם לא תומך בזיכרון וב…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייח לבת שלי (בת 9) תקציב - עד 4000 שקלים גג אין צורך במסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5, כאשר הגבול המירבי הוא 4 אש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר רובלוקס (על איכות מירבית ב4k) ובניית עולמות ברובלוקס סטודיו 3. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה למשקל או גודל אין צורך באורות 4. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס …

10. Started by aradgonen,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב חדש. יש לי במחשב הישן מעבד AMD PHENOM 1 X4 Q9750 3.6GHZ. רציתי לדעת אם הוא יוכל לעבוד עם כרטיס מסך GTX 570TI ובמערכת DDR3. בנוסף יש לי הצעה ב קיי אס פי: דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8690 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13138 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GTX560 Ti 1GB DDR5 DX11 2xD…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש.. תקציבי הוא עד 5,000 גג עד 6,000 אני אשתמש במחשב לגיימינג (יוטיוב.פייסבוק וכו') הייתי רוצה לשחק בmetro 2003 redux ו בmetro last light redux וכמובן שבbattlefield 4 בגרפיקה הכי גבוהה שרק אפשר ובאיכות הכי טובה מקלדת עכבר וכל זה כבר יש לי אז אין צורך בזה השקט חשוב מסוךם של 1-8 2

12. Started by daniel21202,

1420 ₪ - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 459 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 690 ₪ - * מבצע * - 16G (2x8GB) Crucial DDR3 1600Mhz 1920 ₪ - * חדש במלאי * - GeForce Gigabyte GTX970 4GB G1 WF3 389 ₪ - * מבצע * - SSD Samsung 840 EVO 120GB SATA III 285 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 489 ₪ - * מבצע * - NZXT Phantom 530 Black 479 ₪ - Corsair 750W Active PFC 80+ Bronze CP-9020015-EU PSU 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 190 ₪ - Scythe Mugen 3

13. Started by דובי770,

אני רוצה לרכוש את הלפטופ הזה (תחסכו את תגובות ה"זה לא משתלם, זה לא כדאי, זה אוברפרייסד" וכו' ) 1) האם מסך ברזולוציית FHD צורך יותר סוללה מHD? 2) האם האחריות של Alienware/Dell תקפה בארץ (האחריות המורחבת)?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by erashel,

שלום, רציתי לדעת כמה שווים הכרטיסים האלה ביחד? וכל אחד בנפרד? תודה

15. לעבודות תלת מימד (max maya maxwell וכו') ורינדורים אשמח להצעה למחשב מבוסס intel ולמחשב מבוסס amd כולל הכל (מעבד לוח אם ספק קירור וכו') לא צריך מסך מקלדת ועכבר תודה מראש וחג שמייייח אוהד

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  16. Started by Spenz-,

שלום אני Dj ואני מחפש מחשב נייד לעבוד איתו בערבים ומסיבות, בסביבות תקציב 4000 (אפשרי לחרוג קצת אם צריך) דגש על הביצועים (מעבד וזיכרון), לא צריך כרטיס קול מיוחד כי המוזיקה תצא דרך USB לכרטיס קול נפרד, גודל המסך לא משנה, משקל גם לא ממש, זמן סוללה שיהיה סטנדרטי גם לא ממש משנה כי המחשב יהיה מחובר לחשמל כל הערב Hard Disk שיהיה לפחות 120 ג'יגה אחריות חשובה לי מאוד , שוב , חשוב שיהיה מחשב אמין וחזק בלוטות, יציאות מיוחדות וכל מה שנלווה זה לא משנה, אבל אם יהיה אז סבבה אין העדפה לחברה מסויימת , בגלל זה אני צריך את עזרתכם גם בבחירת חברה וגם בבחירת דגם למחשב תודה תודה ושוב תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  17. Started by M1SH,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. EVE Online עם 3-4 אקאונטים פתוחים במקביל (כמה שאפשר יותר, יותר טוב) 3 GTA V, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920-1080 יתכן שדרוג בזמן הקרוב -לאילו הגדרו…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by arbel100,

שלום אנשים, ראשית שבת שלום לכולם! מצויין מפרט מחשב שבניתי הייתי רוצה לקבל תגובות חיוביות ושליליות לגביו , הייעוד של המחשב יהיה בעיקר לעבודה גראפית ותיכנות עם מערכות מידע, מדי פעם גם משחקים לא יזיק לשחק(כדוגמת GTA IV , CS וכו') התקציב הוא עד 6000 ש"ח כולל מסך מחשב. אני מאוד מתלבט לגבי כרטיס המסך ,המארז וספק הכוח.. תרגיעו אותי בנושא... חשוב מאוד לציין - נוסף על מחשב חזק אני מחפש כמובן שעוצמת רעש המאווררים והאקוסטיקה של המארז יעניקו עוצמת רעש נמוכה מאוד , לכן אם אתם רואים לנכון מארז אחר בכיף ציינו אותו אגב בנימה זו - ישנו מארז עם ספק כוח של החברה והדגם:Antec Sonata III 500W מה אתם אומרים עליו? המפרט: מעבד - Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוח אם - ASUS…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. Started by eli_xXx,

יש לי מחשב נייד lg עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכשיו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 75 הרץ אז מה שאני צריך זה שהמסכים יעבדו על הרזולוציה המתאימה להם כי ברזולוציה של המסך LCD אז במסך של הנייד זה ענק וצריך להזיז את העבכר לצדדים כדי לראות חלק מהדברים ואם זה ברזולוציה של המסך של הנייד אז במסך LCD לא רואים טוב מה עושיייים? נ.ב יש אולי תוכנה שעושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  20. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לתכנות,עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD (המחשב יחובר לטלוויזיה 42") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). נטבינס,אקליפס,ויזואל סטודיו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  21. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בבקשה תעזרו לו המחשב למטרות של אינטרנט ומשחקים בעיקר (משחקים לא כבדים מדי ). תקציב 3000 ש"ח לא משנה מאיזה חנות... העיקר שתיהיה אמינה תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  22. Started by gutte,

ראיתי פה באתר את המפרט הזה: http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=47 אני רוצה משהו דומה שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר ושבסך הכל כולל מקלדת ועכבר יעלה בסביבות ה-3000, לא יותר המחשב כמובן לא צריך לכלול מסך ואם אפשר אז כרטיס מסך יותר רציני-שיריץ FIFA 2005 ו-NBA 2005 ומשחקים בסגנון חלק מקווה שזה אפשרי להרכיב מחשב כזה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  23. Started by XxsaarxX,

המחשב נקנה לפני שנה ורציתי לדעת אם להחליף אותו מעבד:intel pentium 4 3.00 GHz לוח אם:intel corporation D915GEV דיסק קשיח: 80 GB כרטיס מסך:intel 82915G Express Chipest family זיכרון: 512MB של RUM

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. Started by assafrubin,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנות, הרצת כמה IDEs במקביל, הרצת 2-3 VMs, אמולטורים למובייל, תכני HD, סטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, RubyMine בעיקר, אבל כמו שציינתי למעלה, אמולטורים שונים ונגני מדיה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by shim_23,

המחשב הוא לאחותי שתתחיל ללמוד בקרוב תואר בתקשורת. החשב הוא בעיקר לצרכי מולטימדיה מוזיקה אינטרנט ואופיס. העדפות: רזולוציה טובה עם זוויות צפייה רחבות 15.6" גודל מסך ואחריות ואמינות טובה. 2 הדגמים הנבחרים: 1. Toshiba satellite s50-14x 2. Lenovo thinkpad E540 המחשב הראשון (לעומת הדגם השני) קל משקל, נראה טוב יותר, מעבד מהדור החדש מסוג U, זיכרון 8 ג'יגה בייט, הארד דיסק 1 טרה לעומת חצי טרה ב thinkpad ואחריות 3 שנים ע"י מעבדות CPM. המחשב השני (לעומת המחשב הראשון) נראה חזק ומסיבי יותר, מעבד מהדור הקודם אבל מסוג M, זיכרון נמוך יותר (4 ג'יגה בייט) הארד דיסק 7200 RPS לעומת 5400 בטושיבה, והכוונה להרחיב אחריות ל 3שנים בבית הלקוח ע"י מעבדות IBM. שניהם מסכי FHD בטושיבה המסך ה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.