עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by arieltan,

שלום לכל העוזרים. ברצוני להוסיף למחשב עריכה הנייח שברשותי מחשב נייד עם יכולות עריכת סרטים מקצועית שישמש גם כגיבוי במידה והנייח ישבות מסיבה זו או אחרת, אפשרות ניוד העבודה (מחשב נייד כבר אמרתי) ולשימוש ביתי כללי. אני משתמש בתוכנת Edius. תנאי הכרחי הוא מסך קטן או שווה ל-14 לטובת ניידות ושימוש כללי, חיבור למסך חיצוני בזמן עריכה. חיבור USB3, HDMI כרטיס מסך סביר ואחריות נורמלית הכרחיים והמון המון המון מנוע מתחת למכסה ! אופציית השני כוננים קשיחים כאשר אחד SSD לטובת מערכת ההפעלה נשמע מעניין .... קיימת גמישות מעלה במחיר. תודה מראש לעוזרים אריאל

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  2. חושב בכיוון של phenom II x3 720 החדש. קראתי מבחני ביצועים טובים מאוד שלו. מצד אחד מאוד חושב שהליבה השלישית כדאית. מצד שני סופסוף יש אותו בביצועים סבירים ובמחיר סביר. אז מכונה עם: מעבד הזה מחיר (800) 4GB RAM מחיר (300) HD לא צריך לכלול הרבה, יש לי ברשת הביתית מספיק מקום. מחיר (250) מעבד גראפי אני נוטה לכיוון של ה4770 החדש. מחיר (600) מארז אני רוצה ANTEC300 או CM590 או משהו דומה. מחיר (350) ספק כוח 80PLUS אם אפשר מודולארי לא צריך יותר מ 500WATT מחיר (350) DVDRW רגיל/שקט(?) מחיר (120) גוף קרור אויר "מקצועי" למעבד מחיר (200) סימן השאלה הגדול הוא לוח האם. במפרטים המומלצים ראיתי רק לוחות 780G נדמה לי שהיו microATX שכללו מעבד גראפי. נראה לי שאני רוצה תמיכה בPCIEXPRESS2X16 גרסא 2…

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by elranman,

שלום רב!! אני מחפש לאפטופ שתומך בתקן של HDMI ובחיפוש אחר כונן Blu-Ray w/ SuperMulti DVD±R/RW . האם ניתן בכלל כיום למצוא את הטכנולוגיות הללו במחשבים בארץ ?? אני לפחות לא הצלחתי לשמוע.(במידה ואם קיים עד כמה זה מייקר את הקנייה?) אודה לכם אם תוכלו לעזור לי , סה"כ מחפש לאפטופ חזק עם כרטיס מסך שאינו מובנה. תודה רבה אלרן

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  4. אני בקרוב רוצה לקנות מחשב בסביבות המחיר הזה. במקרה מומלץ אני אהיה מוכן לחרוג קצת במחיר. המחשב מיועד גם למשחקים ולאינטרנט ולא צריך אותו לתוכנות כבדות במיוחד או למשחקים כבדים.רק העיקר שהמחשב יפעיל את pes09 במצב טוב ברזולוציה גבוהה במסך 24 אינץ {ועל איזה רזלוציה בדיוק זה לא משנה כלכך לא מתפנק שיראו מיוחד. רק מה שחשוב שיראו טוב ברמה בינונית ויותר} אני מוכן להשקיע בכרטיס מסך עד 300 ש"ח כי בקרוב שיצא pes10 אני רוצה להחליף אותו ולקנות שוב כרטיס זול ב300 ש"ח שיפעיל את ה pes10 במצב טוב{תקנו אותי אם אני טועה} אז תנו מפרט

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by s0d,

http://tms.co.il/preview/spec/fjnsp8a6/1 ** בכוונה אין הארד דיסק **

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  6. היי, אני עומד לרכוש מחשב עבורי. אני לא מתכנן לעשות אובר קלוקינג אבל חשובה לי המהירות של המחשב (בכל היבט) מבחינת גרפיקה, אני לא גיימר, אבלפעם בכמה זמן אני משחק במשחק אני יכול לקנות: i7-3770 + DZ77BH-55K מעבד + לוח אינטל עבור 1800 ש"ח או: i7-3770S + DH77DF + 180 GB 520 Series מעבד + לוח אינטל + SSD ב 2200 ההתלבטות נובעת מהעובדה שאני מתכנן לקנות SSD בכל אופן, והכי זול שמצאתי היה 400 שקלים. והדבר שהכי מפריע לי זה שבלוח הראשון אין חיבור DVI ולכן אצטרך להשקיע בכרטיס מסך. השאלה שליה היא מה טיבו של כרטיס המסך on board בלוח DH77DF? מה אפשר להריץ איתו? תודה

7. 1. מה התקציב המקסימאלי? איזור ה3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משרדי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. רזולוציה נוכחית 1680/1060 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? יכולת הצגת HD 1080 בלי תקיעות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך בכלל ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. או קיי , אז כמו שאמרתי , המפרט מיועד למשחקים כבדים ולאוברקלוק שייאפשר עוד עוצמה במשחקים זה הולך ככה , אני רוצה חוות דעת על המפרט האם הוא מתאים למטרות שציינתי ועם יש חלקים באותה יכולת במחיר יותר זול מפרט : מעבד : CORE 2 DOU E6300 (CORE TYPE : ALLENDALE) TRAY DEAL + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DS4 LGA775 (אם אתם חושבים שזה כדאי , אני ארד לDS3 או אפילו לDFI INFINITY FOR LGA775 ) זכרונות : G.SKILL DDR II PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT CL 5 כרטיס מסך : CONNECT3D RADEON X1900XT + ARCTIC COOLING ACCELRO X2 דיסק קשיח : MAXTOR DIAMONDMAX 10 250 GB 7200 RPM צורב DVD : LG H10A ספק : ENERMAX 400W E400AWT LIBRETY 20/24 PIN POWER SUPPLY מארז : COOLER MA…

9. Started by statuslev,

שלום אני רוצה לקנות סוללה באיביי למחשב הנייד lenovo s10-3 בסוללה של המחשב רשום 11.1V ומה שאני מצאתי זה עם 10.8 זה לא יעשה בעיות? זה המוצר http://www.ebay.com/itm/New-6-Cells-Battery-Lenovo-IdeaPad-S10-3-L09S6Y14-L09C6Y14-3ICR19-65-2-3ICR19-66-/261059346797?pt=Laptop_Batteries&hash=item3cc859816d תודה

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by ran_meir,

נכנסתי לאתר של KSP והרכבתי את המפרט הבא: מעבד Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore 790 לוח אם ASUS P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 550 זכרונות? DDR II 667 512MB Elixir X2 450 כרטיס מסך? eVGA 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 730 דיסק קשיח Maxtor 250GB (16MB) SATA II 480 כונן 1.44 Teac/SONY 1.44 40 צורב Samsung 52x32x52 115 מארז HJA-291 ATX MIDI 500W Max, 18cm Fan Silver 240 מקלדת Logitech Internet Pro White 65 הרכבה SYSTEM ASSEMLY 100 סה"כ 3560 (בבאר שבע/אשדוד 3460) המחשב הוא משפחתי ומיועד להריץ גם משחקים בצורה מכובדת... התקציב יכול רק לרדת, במקור הוא 3200 ואני אשמח לעצות בנוגע למעבד ולוח האם.

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

שלום. אח שלי מחפש מחשב לארכיטקטורה לקניה באהר"ב בתקציב ישראלי של עד 5500 שקל (לא יודע כמה זה באנגלית בערך טיפה יותר מ1500$ ) לא כולל העברה במכס... ("תשלום נפרד") בעיקר לעבודה עם AUTOCAD ותוכנות דומות שכנראה אין לי מושג איך קוראים להם... הבנתי שQUADRO זה הכיוון הכללי... תודה

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by Zeev86,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם GTX1080. אין לי מושג על איזה 1080 ללכת אז ראיתי מפרט מוכן בפלונטר, שללא הדיסקים יוצא לי 7K: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROGpLay3r1080FE&cart=1469860648312741&lang=heb כמה שאלות שאשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם המפרט שווה את המחיר והאם הוא יתן לי תמורה לטווח הארוך. 2. האם אפשר להרכיב את המפרט באופן טיפה שונה ואולי עדיף בחנות אחרת כמו TMS? 3. אני חייב הרבה מקום לכל הדיסקים שלי. 2 דיסקים 3.5 אינץ ו3 דיסקים של SSD, ואני חייב לפחות שני חיבורי 6GBPS ומומלץ שיהיו 3. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי לוח GIGABYTE ma785gmt-ud2h Rev.1.0 שקניתי לפני כ-3 שנים ולא השתמשתי בו (חדש בקופסא). האם כדאי לקנות לוח חדש או שניתן להשתמש בזה? הלוח הזה תומך במעבדי AMD וראיתי שהיום כל ההמלצות כאן בפורום הן על מעבדי אינטל. אשמח לקבל המלצות על זיכרון + מעבד (+לוח אם יש צורך), אישית הייתי מעדיף לנצל את הלוח הזה כי אין לי כסף לזרוק על לוח חדש בשביל שיפור שולי. ייעודי המחשב - קצת מהכל. אופיס, משחקים לא כבדים (סטארקראפט בעיקר), סרטים באיכות גבוהה (1080p), אני אוהב להפעיל הרבה דברים בו זמנית (גלישה עם מיליון טאבים + סרטים + הורדות וכו'). לא יהיה אוברקלוק או משהו חריג אחר. אם צריך מאוורר למעבד נא לציין. - תקציב מוערך - מעבד - 500-600 ש"ח עדיף לא לחרוג אלא אם כן יש משהו ממש מש…

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אולי קצת עריכה בעתיד ועבודה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF1 FIFA 17 MAFIA 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

15. Started by MilkMan,

"למשחקים" תודה.

• 14 תגובות
    • 737 צפיות
  16. יש לי 3 מפרטים לגיימינג קצת מעל 4000 ש"ח וההתבלטות העיקרית שלי היא האם לקחת מעבד חזק - q5500 ולרדת ברמה של הכרטיס מסך או לקחת מעבד של AMD ולהביא כ. חזק (HD4890/GTX 275) מה יתן לי ביצועים יותר טובים במשחקים? יש לי מסך 19" המפרטים: 1) מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך ASUS HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים Samsung SH-S223F DVD±RW x22 White Sata מארזים CoolerMaster CM 690 NVIDIA Edition Black With Window (No PSU…

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by Susan Boyle,

היי, בעיקרון אני מתלבט בין MACBOOK AIR, XSP 13 DELL, HP ENVY 14 קראתי הרבה מאוד ביקורות באינטרנט והמקבוק לרוב זוכה לביקורות ממש טובות ונמצא בראש הרשימה, אשמח אם תעזרו לי קצת ותגידו מה אתם חושבים לגבי הדגמים ואם יש לכם המלצות אחרות. * מטרות המחשב? לימודים, גרפיקה , משחקים * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 5-6 שעות עבודה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן תודות

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי(ימוקם בספריה ויעמוד לרשות המבקרים) בפחות מאלף שקל(הגבלה קשיחה, אי אפשר לחרוג בשקל).אם זה רלוונטי אני הולך לקנות שני מחשבים כאלו(כל אחד באלף שקלים). 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר לחרוג בכלל, גם לא בשקל(בירוקרטיה ונהלים של הארגון). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד להריץ חלונות 7, אופיס, גלישה ברשת וזהו בעקרון. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש תדיר אך ללא ייעוד מיוחד(סוג של מחש…

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  19. אני רוצה לקנות אחד, בעיקרון חשבתי על ה-R540 של samsung. מה אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by eyal00,

שלום, רכשתי את המחשב הנ"ל לפני שבוע בגלל שראיתי שיש לו תמיכה בזכרון עד2G(המחשב מגיע עם 1G) לאחר שקניתי הבנתי שאין חריץ הרחבה לזכרון והזכרון הקיים מולחם ללוח אם. אז איך בעצם אפשר להרחיב את הזכרון ל2G אם בכלל...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by matan007,

מחפש מחשב לצרכים בייתיים (אינטרנט, וורד סרטים, תמונות). אין כוונה לגיימינג ורוצה מחשב אמין שיענה על הצרכים הביתיים הבסיסיים לאורך שנים. מבחינת שקט מספיק בינוני (6/10). נדרש חיבור USB3 ואם ניתן יציאת HDMI זה בונוס לעתיד (לא קריטי). מבחינת מסך - כמה שיותר גדול ואיכותי בתקציב, ללא ציוד היקפי נוסף. חשוב לי הבנייה האיכותית במארז וקירור שלא יידרוש תחזוקה רבה. אודה למפרט וחנות (לעדכנו אם TMS כבר לא חביבת הפורום)..

• 17 תגובות
    • 4k צפיות
  22. שלום,המפרט הוא עבור ידידה שלי,היא לא מבינה במחשבים,שקט חשוב,לא מתוכנן אוברקלוק,בעיקר ישמש לתוכנות גרפיות כגון, פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, דרימוובר, פרמייר,אפטר אפקט,אודיו סאונד. צריך שיהיה מבוסס על אינטל. האם בתוכנות הנל עדיף 8 גיגה או 4? אשמח להמלצות תודה! כמובן היא תעבוד עם התוכנות,ייתכן ובמקביל,שוב תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by UllrStannum,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, פיתוח, וירטואליזציה - ברמה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, visual studio, vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מעונין להשאיר אופציה לשידרוג לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.עכבר, מקלדת, מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?נראה לי מיותר כונן DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by d1a1n0,

איך המפרט הבא: Intel Core 2 Dou E6300 GigaByte GA-965P-DS3 X2 TWINMOS DDR2 1GB 667mh CL5 WD 250GB 7200RPM 16M SATA2 ATI READON X1900XT 512 GDDR3 With DVI-VIVO של ספייר. צורב - LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 מארז - Supertalent CA-601UFS Silver ספק כוח - ליברטי 400W. הוא טוב? צריך להחליף משהו?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  25. Started by ItoDz,

היי, מצאתי את המפרט הנ"ל, ורציתי את דעתכם בנושא: מעבד: Intel Core 2 Duo E6420 4M 775 לוח אם: Intel® Iselton® D946 1066MHz זיכרון: KingSton DDR2 1G X 2 667MHZ דיסק קשיח: WD 320GB צורב דיוידי: LG DVD±RW X18 האם המפרט הנ"ל שווה 2600 ש"ח תודה מראש

• 3 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.