עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AtR,

שלום לכולם חבר ביקש ממני שאני אעזור להרכיב לו מפרט עד 4K לצורך עריכה בעיקר בתוכנת PREMIERE ובפוטושופ אין צורך במסך, רק מקלדת ועכבר העיקרון במפרט הוא לא להגיע אפילו ל-4K וכמה שיותר לחסוך תודה מראש, אלכס עריכה: שכחתי לציין שהחנויות שהוא מעוניין לרכוש בהן את המחשב הן KSP או IQPC

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Price list updated 06-09-2006 מעבד AMD Price Units Total Athlon"64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 790 1 790 לוח אמ AMD ABIT Price Units Total KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 590 1 590 זיכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיס מסך Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X1300 512MB, PCI-E 380 1 380 הרדיסק Western Digital Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 360 2 720 מארז Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 240 1 240 ספק כוח Spire Price Units Total RockeTeer II 400W Silent (24pin) 220 1 220 Total price 3510 � for payments 12 X 320 � רציתי לישאול מה אתם חושבים על המפרט ? השימוש העיקרי הוא גלישה באינטרנט …

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by mimzak,

שלום רב מחפש מפרט שיוכל להריץ אינטרנט חלק משחקים כמו פיפא ופרו 10 כמו כן לשדר לפלזמה סרטים דרך המחשב חשבתי לכיוון של I 5 750 לוח של GB US3L זיכרון 4GB G SKILL קשיח של WD 500GB כרטיס מסך HD 4850 או GTS 250 שאר הציוד ההיקפי קיים הבנתי שזה OVER KILL לדרישות שלי מה אתם מציעים לי לרכוש מערכת מורכבת או חלקית שתענה לי על הדרישות מסך 19 רחב LG תודה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  4. ***פירסמתי את ההודעה הזאת פה כי אין מקום אחר*** אני יודע שכול יום יוצא משהו חדש ובמיוחד למחשבים ואין דבר כזה מחשב שלא יצא חזק ממנו אבל ... יש לפעמים יוצאים דברים חדשים שמשנים את הכל כמו מרובה הליבות או ה DX10 וכאלה עכשו השאלה שלי ככה : "אני מתכוון לקנות מחשב חדש ב2007 (אולי בינואר אולי בעוד חודשיים מינואר) והתקציב שלי הוא 10 אלף ש"ח(שישמם למשחקים מוזיקה וגלישה ....) אז האם בזמן הזה שאני רוצה לקנות בו מחשב יצאו דברים חדשים שמשנים את השוק כמו שהזכרתי למעלה או לא ???(כי אני לא רוצה לקנות מחשב ואחרי חודש ה DX10 יצא או מרובה הליבות וכאלה .....) תודה על העזרה

5. אני צריך להרכיב מפרט למחשב לאחיין שלי בן ה13. השאיפה היא לקנות מחשב מספיק טוב שיחזיק לכמה שנים, או שיהיה מתאים לשידרוגים קלים כדי שיחזיק לכמה שנים תודה מראש . מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר שוטרים ומשחקי רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  6. שלום חברה המון זמן שלא ביקרתי בפורום ועכשיו אני זקוק לעזרתכם אז כך אני צריך מחשב שיהיה: 1) מחשב מישרדי לאינטרנט אופיס ומישחקים קטנים (לאחי בן ה7) 2) מחשב לצפיה איכותית בסדרות (אני פריק ANIME) כלומר מערכת רמקולים 5.1 איכותית וטלויזיה 3) אני מעוניין מאוד לחבר את הטלויזיה לממיר של YES לא למטרות הקלטה אלה לצפיה בטלויזה בילבד! 4)לגבי המחשב רצוי לא לחרוג מ3K זה יוצא לי מהכיס ולגבי הטלויזיה אני לא מבין בזה בשיט אז אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה הסטנדרטים איזה דברים לחפש ומה איכותי...27 או 32 יהיה גודל סביר וסבבה. כמובן שהמחשב הזה יתחבר לרשת אלחותית אצלי וזהו בעיקרון המחשב יהיה מיועד לצפיה בשידורי YES של אחי וחברים קטנים שלו, שימוש של אימא לאינטרנט וניהול העסק שלה(מיסמכי…

7. Started by yonnij,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1700ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, חיבור לLCD FHD לצפיית סרטים (HD) + גלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 47" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. הכרטיסים של NVIDIA http://www.slashgear.com/nvidia-geforce-9500m-gs-and-9300m-g-specs-unveiled-1210212.php כמו שאפשר לראות 8400GS זהה ל9300M G ואילו ה8600GT זהה ל8600GT כמו כן כבר יצא נייד אם 9500GS קישור http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220277 http://www.excaliberpc.com/Asus_M51Sn-A1_Notebook/90N-SFEA143228ECQL0Y/partinfo-id-585036.html אבל המעבד חלש כאמור, אמור לצאת דגם קצת יותר מתקדם עם מעבד T8300\T8100 (משהו יודע אולי מתי הדגם הנ"ל יגיע ארצה?)

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by sgt_flippy,

מחשב נייד לעבודה משרדית שהיה עם מסך 15 אינץ וחברה מוכרת בנתניה! תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by Hellroy,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 שקל 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, גיימינג קל פנאי ומשרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?- לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 נגיד 6 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות ל15״ ומעלה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. שלום לכולם, התעניינתי מאוד במחשבי סדרה LTITUDE E של DELL וראיתי שהמחשבים הללו יצאו לשוק באוגוסט שעבר. מה שרציתי לדעת הוא מנסיונכם, מתי דל מעדכנת את הדגמים העסקיים שלה בדר"כ? כל שנה? תקופה מסוימת? כל כמה זמן הם הוציאו דגם חדש של מחשבי LATITUDE בעבר? תודה מראש, אור

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. Started by tal1971,

אני מחפש מפרט לשרת FTP עבור אירגון של 200 משתמשים . סכום של 5000 ש"ח 1. איזה מחשב אני צריך ? (קונפיגורציה) 2. איזה מערכת הפעלה ? אשמח לקבל תגובות. תודה מראש טל

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. שלום אני אשמח באם תוכלו לשלוח לי מפרט מחשב בסכומים הנקובים בכותרת (AMD או INTEL עובד) תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by jinoman,

אהלן, מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודי הנדסת חשמל. תקציב גמיש. לא יודע אם לקחת את המקבוק פרו או את ה-T61 של IBM? אשמח לשמוע תגובות..

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  15. שלום, אני צריך מפרט למשחקים עד 2500 ש"ח ללא חריגות. . מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, סרטי HD עריכות גרפיות וכמובן גלישה רגילה ועבודה משרדית. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים, פוטושופ, פלאש, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ…

16. Started by feb25,

אז ככה אני צריכה מחשב קל משקל עם חיי סוללה ארוכים (5 שעות ומעלה) הצרכים לשימוש במחשב הם צרכים פשוטים של אינטרנט ומעבד תמלילים ומעדיפה מותג עם כמה שיותר שנות אחראיות שוקלת את Lenovo IdeaPad S10e יודעת שהוא מיני נייד ומתלבטת גם בכיוון הזה השאלה האם ההקלדה זה משהו כל כך בעייתי אשמח לדעותכם

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. אני צריך מפרט למשחקים קלים וכאלה אני מחפש מחשב משרדי רק שאני אוסיף כרטיס מסך . חשבתי לקנות רק מחשב משרדי ובשאר הכסף לקנות כרטיס מסך יש שנייה מהטרייד-זון , יש לי מין סטייה כזאת להידלק על כרטיסים ישנים וטובים כמו 7950GT או X1950 XT אז אם תמצאו משהו מומלץ בטרייד זון, תוסיפו למפרט. הנה הטופס: 1. מה התקציב? 1500 (חריגה עד 100 ש"ח) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות , הרבה גילשה, משחקים קלים, צפייה בסרטים . 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב DVD חובה, כרטיס מסך לא משולב, תקראו מה שמסומן למעלה . 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? קירור לא צריך משהו בומבסטי, סה"כ מחש…

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  18. לוח אם -Gigabyte -DS3L S\L מעבד- core 2 dou 7400 2/8 3mb box מארז - EZCOOL 400W ps , Front Blue Neon light H-550D זכרון - 2X2gb DDR2 800 kingston צורב - dvdrw x24 nec sata כרטיס מסך -9800gt 1gbddr3 + dual dvi + hdt כונן קשיח - 1tb 32mb seagate sata תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by levy18,

שלום אני צריך מחשב טוב וחשוב שיהיה גם יפה שיגיע עם ווינדוס 7 ושלא יחסר לו חיבורים וכאלה חשבתי על הדגם הזה של DELL http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=725090 מה אתם חושבים?יש משהו יותר משתלם במחיר הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  20. היי אני רוצה מפרט שתרכיבו לי מפרט חזק מאוד למשחקים כבדים מאוד וטובים של CRSIS ומשחקים של 2007/2008 אז רציית לדעת איזה מפרט הכי עונה לדרישות שלי תקציב: 3000-3500 בערך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by margavish,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בכל חנות שהלכתי לברר המליצו לי על מחשב שונה לחלוטין ואני לא יודע מי ממליץ על מחשב שבאמת טוב, ומי ממליץ כי הוא צריך לקדם את המחשב הספציפי. התקציב שלי לקניית המחשב הוא בין 2000-2500 ש"ח. מטרת המחשב הוא בעיקר לעבודה משרדית ולצפייה בסרטים (לרוב אני מחבר את המחשב לטלוויזיה). חשוב לי מאוד שתהייה מקלדת מלאה, אך שהמשקל של המחשב יהיה קל ככל האפשר. גודל מסך לא קריטי (סביב 13-15). זמן סוללה- לפחות שלוש שעות עבודה באופיס. חיבור HDMI ומה שהכי חשוב זה שהמחשב יהיה אמין ולא כזה שעושה תקלות אחרי שנה כמו המחשבים של HP. תודה רבה על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  22. Started by koplov,

אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ואני מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים. בנוסף יש לי מערכת קולנוע בחדר ואני רוצה מחשב שאני אוכל לחבר לרסיבר שלי ולשמוע מוזיקה מהמחשב דרך הרסיבר ולראות סרטים מהמחשב על הטלוויזיה שיש לי בחדר. טווח המחירים שלי הוא בין 4,500 ל 5,000 ש"ח. קיבלתי היום מחנות מחשבים מסויימת הצעת המחיר על מפרט שהם בנו לי, מה דעתכם עליו? מעבד- intel core 2 duo e6750 לוח אם- intel dp35dpm זיכרון- 2x1 gb ddr2 667mhz kingston מארז- atx compucase cl-6a19-300 דיסק קשיח- wd 160gb/7200/8mb כרטיס מסך-gainward nvidia 8400gs 256mb pci-exp צורב- lg gsa-h44n dual layer x18 מסך- lg l1753tr מקלדת +עכבר- מייקרוסופט מולטי מדיה רמקולים- logitec s-100 המחיר כ 4,400 ש"ח אז מה דעתכם?…

23. Started by DaNiEL191,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שיהיה באיזור ה3K, עדיף מחברות יותר מוכרות, ליבה כפולה, 2GB זיכרון, 160GB ומעלה הארד דיסק, עד 3 קילו, עדיף מסך בגודל 15.6 ( כי הוא יכול להיות גם HD),כמובן עם מצלמה ומיקרופון מובנים, צבע לא חשוב חנות עדיף באיזור חיפה והקריות. עכשיו הוא לשימושים בסיסיים בעיקר,סרטים, אז לא צריך כ. מסך חזק מידי, שיהיו רמקולים טובים ואחריות של לפכות שנה.. אה ולא חייב שתיהיה לו מערכת הפעלה. אז זהו בעיקר מוכן לשמוע המלצות לשינוי המפרט גם. תודה רבה על העזרה. הינה מחשבים שראיתי שתואמים את הדרישות שלי תגידו לי גם מה אתם חושבים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3082&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3447&CatCode=315 http://mardanit.…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום יש לי את המחשב הזה ומאז שהתקנתי עליו XP(הוא הגיע עם VISTA) אני לא יכול להפעיל את הבלוטוס שלי הוא טוען שלא קיים DEVICE כזה למרות שהתקנתי DRIVER שהרדתי מהאתר הראשי שלהם למה זה ואך אני גורם למחשב לזהות אותו?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. קודם כל, המחשב הוא לאחותי, סטודנטית. חשוב לה המראה של הנייד, שיהיה 12/13 אינצ', אינטרנט אלחוטי וקל. שוקלת לקנות LG LW25 BGHE או MacBook 13" 1.83GHz LG - http://zap.co.il/model.asp?model_id=472831 apple - http://www.yeda.co.il/macbook/macbook.html מה כדאי, והאם יש מחשב טוב יותר באותו סגנון ומחיר. עוד שאלה, אם אפשר לשים על ה-APPLE ווינדוס XP??? דור לוי

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים