עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shaiky,

יש לי לפטופ Pavilion TX1000. (אין לי כרגע אפשרות לבדוק כי הוא בתיקון...) א) מהו סוג הזכרון שבו? DDR או DDR2 (מה ההבדל דרך אגב?) ואיזה תדר הוא? ב) יש לי 2 כרטיסים של 512 כרגע. האם כדאי לקנות אחד של 2 גיגה ולהשאיר אחד של 512, או לקנות 2 כרטיסים של 1 גיגה ולחלק בין 2 הסלוטים, והאם יש עניין לחלוקת הזיכרון על פני 2 סלוטים ולא זיכרון אחד גדול בחריץ אחד? ג) האם מישהו יודע עד כמה המחשב תומך להרחבה? יעמוד ב4 גיגה? ד) ושאלה אחרונה: האם צריך להגדיר תוכנתית? או שברגע שהזיכרון הוחלף פיזית המחשב מזהה אותו אוטומטית?! תודה..

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by solzi7x,

יש לי שאלה לצורך השוואה. נניח ואני אקח שני מפרטי מחשב שהים כמעט לחלוטין חוץ מהפריטים הבאים: באחד- Q6600 ו 8600GT בשני- E6600 ו 8800GTS איזה מין המערכים יהיה יותר חזק במשחקים ? חוזר שוב, כל השאר זהה לחלוטין וחזק מאוד (כלומר מספיר חזק כדי לנצל את המקסימום משני הרכיבים הנ"ל). יצאתי קצת נוב אבל זה שווה את זה אני חייב לדעת. נב:כל אחד שמגיב שבבקשה יכתוב אם הוא עוסק או מוסמך בתור טכנאי או כמה שנים הוא עוסק בחומרה וכו'. (גם אנשים שלא עובדים בזה תגיבו בבקשה). תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  3. אחותי(סטודנטית) מחפשת מחשב נייד בתקציב של 1500-2000 שקל, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, עבודה עם אופיס, ואולי קצת סרטים. גודל המסך שיהיה 13" ומטה, משקל רצוי מתחת ל 1.8 בערך, זמן סוללה שיהיה סביר, ועדיפות למחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. יש אפשרות לרכוש מחשב מדגם Asus 1215P ב2018 ש"ח, אני לא יודע עד כמה זה משתלם.. תודה !

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  4. שלום אני מתחיל ללמוד שנה הבאה ואני יגור לא בבית, אז אני צריך מחשב שימלא את כל מה שאני צריך מבחינת שימושים רגילים (אפילו קצת משחקים) ובנוסף יהיה כמה שיותר קל\ ויהיה לו סוללה בסדר יכול להיות שתיהיה אפשרות לקנות את המחשב בארה"ב (ואז כמובן שאני מקווה שהוא יעלה פחות) אם אם יהיה גם הצעות זה יהיה מצויין תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. אני רואה בדרך כלל את סדרת המעבדים T אבל לפעמים אני רואה את האות E או P הייתי רוצה לדעת קצת פרטים על כל אחד מהם.... אני יודע שאם המעבד הוא מסדרת T אז כדאי שהוא יהיה מעל 5500 כי מתחתהמעבד ממש לא טוב... הייתי שמח ללמוד עוד על סוגי המעבדים. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  6. התעסקות מאסיבית עם visual studio, פוטושופ נדרש 4gb, עדיפות ל-quad. כרטיס מסך סביר שיאפשר משחק מזדמן פעם ב, אבל שום דבר מעבר לזה. כן נדרשת אפשרות חיבור לשני מסכים אין צורך בהארד דיסק, מסך, צורב, ספק ומארז שקט בצורה סבירה, לא צריך להשתגע עם זה לא מתוכנן OC תודה

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  7. צריך מפרט לקניית מחשב למשחקים בסכום בין 3000-3500 רוצה שיהיה במחשב - לוח אם שיאפשר להוסיף כרטיס מסך נוסף בעתיד, מעבד AMD/INTEL לא משנה לי (אבל שיהייה חזק מספיק להרצת משחקים כבדים בעלי דרישות גבוהות ) , כרטיס מסך GEFORCE (עם לפחות 256 ראם ), לפחות 250 ג'יגה כונן קשיח, ושני ג'יגה ראם 800MHZ . אלה הדברים שאני רוצה שיהיו במחשב עכשיו אם מישהו יוכל לכתוב לי מפרט שיכלול גם את כל המסביב אני אודה לו מאוד !

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by PearlJam,

אהלן חבר'ה אני חדש פה ואני מעוניין לקנות מחשב. אז ככה, התקציב שלי נע בין 4000 ל5000 (ש"ח כמובן). המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים (חדשים/כבדים) ולמוזיקה, אבל אין צורך בכרטיס קול טוב במיוחד. צריך בין היתר גם מסך למחשב, ורצוי שהמחיר הכולל לא יחרוג בהרבה. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  9. היי, אני מתלבט בין ארבעה מפרטים, אשמח לשמוע חוות דעת, או הצעות חלופיות. תקציב 3000 - 3300 ש"ח עם חריגה קלה השימוש הוא בעיקר בבית אבל גם בחוץ לכן רצוי עד 2ק"ג לא למטרת משחקים שימושים: אינטרנט, אופיס, סרטים, קצת פוטושופ, מצגות. זמן סוללה ארוך - יתרון, אבל לא בכל תנאי. מעבד - לפחות I-5. איכות בניה - יתרון. מע' הפעלה - לא חובה. עדיפות קלה למסכי ה-14" המחשבים שאני מתלבט ביניהם עד כה הם: מסך 13.3" 1. Dell Vostro 3350 -רמת בנייה טובה, מסך 13", מחיר אטרקטיבי, מפרט טוב, אחריות שלוש שנים, ללא מערכת הפעלה. - 3125ש"ח http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9657 http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/VM-RD33-5748.htm 2.HP ProBook 4330s - איכו…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4019&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. שלום, שאלה לגבי המפרט הנ"ל (רב תכליתי סדר גודל של 5280 ש"ח): האם 64WIN7ביט מתאימה לזה ? ואם לא אז איזו כם עדיף? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. לא צריך מארז..! Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,475 ש"ח Twinmos DDR2 533 1GB 515 ש"ח LG CDROM X 52 Black Bulk 90 ש"ח DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 416 ש"ח Thermaltake 420W PFC 120mm 24/20 pin 2 rail 310 ש"ח Logitech® Media Keyboard Elite 159 ש"ח Microsoft® Basic Optical Mouse Black OEM 59 ש"ח eVGA GeForce 7600GT 256MB PCI-E 1,085 ש"ח סה"כ 5,492 ש"ח לא יותר מ5500! תודה!

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  13. אוקיי אז הזמנתי מSkyPC לא מזמן את המפרט הזה באינטרנט: מעבד AMD Athlon II X3 425 Box ₪371 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX425WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GMA78LMTS2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪476 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ3401K כרטיס גרפי HIS ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪803 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H577F1GD מארז ללא ספק Antec Two Hundred ₪232 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=T…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  14. 1. לא חובה לנצל את כל התקציב, ניתן לחרוג ב 1K 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) Internet Browsing - תדיר ב) Office - תדיר ג) Sony Media Server לטובת Streaming HD ל PS3 (ה PS3 משמש כ סטרימר ל HD). בהקשר זה חובה תמיכה ברשת WIFI-N - תדיר. ד) תמיכה מינימלית בגיימינג (PRO EVOLUTION) - מזדמן 3. ברשותי מסך מקצועי תומך 1080p 4. שקט למדי - פה ניתן להתפשר בטווח 5-10. 5. ללא תוכנות. HW בלבד 6. אופצית שדרוג לזכרון בלבד תודה!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  15. Started by axon,

אני מחפש עזרה בהרכבת מפרט מחשב עד 2800 שח פעם הייתי חזק בתחום החומרה אך לא נשארתי מעודכן ואני לא ממש מכיר את החומרה של היום אני מחפש להרכיב מפרט למחשב עד 2800 שח שישרת אותי לזמן רב , הכוונה שיהיה בנוי לשדרוגים עתידיים חלק מהדרישות שלי הם סנטימנטליות אחת מהן היא מערכת מבוססת לוח אם אינטל ומעבד אינטל מפאת הנסיון הטוב שהיה לי איתם (: כרטיס מסך הוא גם דרישה חשובה (מן הסתם) אני צריך משהו שיוכל להתחבר לטלויזיה שלי (אני חושב שכל כרטיסי המסך הנוכחיים מסוגלים לעשות את זה ) והטלויזיה לא הכי חדשה אז צריך משהו שיהיה לו גם יציאות רגילות בנוסף ל HDMI מסך טוב כבר יש , וגם ציוד פריפריאלי אני תוהה אם כדאי לקנות סטיק זכרון יחיד של 2 ג'יגה כדי שתהיה לי את האופציה (אם אצטרך) להגיע עד 8 ג'…

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by spoonman,

צריך עזרה בקניית נייד בתקציב של עד 6000 ש"ח חשוב מעבד/זיכרון/תקשורת אלחוטית/דיסק... המחשב הולך לשמש בעיקר לעבודה (מצגות ועיבודים סטטיסטיים) ומוזיקה סרטים ומשחקים לא ממש הולכים להיות בו אז אפשר להתפשר על כרטיס מסך וגודל מסך... ושיהיה קל כמה שאפשר תודה!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  17. * מטרות המחשב? עריכת סאונד ווידיאו ב hd * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi ssd vga firewire800 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 750 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? צורב dvd * כונן Bluray? עדיף אם קיים בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הכל חוץ מ- hp או compaq תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  18. Started by elib,

אני לא יודע אם זה כאן המקום לשאלה אבל אני זקוק לרמקולים למחשב נייד לצורך סרטים ומוזיקה עם חיבור USB כמקור מתח אשמח אם תוכלו להמליץ לי תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by dvido,

. מה התקציב המקסימאלי? 4 - 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות (לא וידאו), תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שיוצאים היום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). על המפרט לכלול גם מסך 23 - 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  20. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB Cache, DualCore 1 890 890 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 1 510 510 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB Twinmos 2 260 520 כרטיסי מסך? Palit כמות מחיר סה"כ X550 128MB PCI-E, TV, DVI 1 250 250 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 200GB SATA II 7200RPM 8MB 1 420 420 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 1 195 195 מארזים? כמות מחיר סה"כ HJA-291 ATX MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 1 240 240 מקלדות? Logitech כמות מחיר סה"כ Logitech Keyboard + Optical Mouse SET (Black) 1 120 …

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  21. כמו שאמרתי בכותרת , אני צריך מפרט ב2000 שקל , בלי חריגות עד כמה שאני יודע (אני מרכיב את המפרט לחבר) , עם לפחות ג'יגה זיכרון , ומעבד כפול ליבה תוספת : עם אפשר לא סלרון או סמפרון (סמפרון פחות נורא , אבל תפסלו לחלוטין סלרון d ) , דיסק קשיח כמה שיותר גדול , זיכרון של ג'יגה חשוב מאוד , עם אפשר שיעבוד בDUAL CHANNEL , לוח אם מספיק של חברה זולה או דגם זול , משהו בסגנון של ASROCK , קדימה חברה להרכיב מדובר באתגר מעניין תוספת 2: תגובות כל עוד אנחנו צעירים בבקשה תוספת 3 : מצטער על הלחץ , אבל חשוב לי המפרט הזה מדובר בחבר טוב

22. Started by shimon-med,

שלום, הבקשה היא למפרט למחשב HTPC לסלון, כמובן יציאת HDMI, חיבור לטלויזיה ב FULL HD, דיסק קשיח של לפחות 500 ג'יגה. אשמח לקבל לפחות שתי הצעות למארז מתאים, על מנת להחליט מה מתאים יותר לסלון... תודה

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by RKK,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150, אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אבל לא כבדים ממש. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by Oded Balazada,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,500, אין לי בעיה לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (צד שרת בעיקר, webstorm + inteliJ) ומשחקים לא כבדים (dragon age origin, the witcher) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא משנה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש …

25. Started by J S Bach,

היי, אני זקוק למפרט למחשב ב-2000 ש"ח שנועד לעבודה בעיקר עם: אינטרנט, מסמכים, פוטושופ וזהו פחות או יותר. יהיה נפלא לשים כרטיס מסך שהוא לא און בורד. [9400 ג'י פורס]. אין צורך במארז וכוננים אופטיים. בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים