עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by max8051,

אני מעוניין לקנות מחשב נייד 10". אחרי מספר אתרים הגעתי להבנה שנכון לעכשיו רצוי מעבד N280 ולא קודמו N270. מצאתי שני מחשבים שהמפרט שלהם אחד לאחד כמו המחיר, הבעייה היא שאני לא יודע להחליט מה לקנות. אני צריך עזרה בהחלטה, כי לפי המפרטים אין הבדל אבל אולי מישהו יודע על דבר כל שהוא שאכן יש בו הבדל. המחשבים הם: 1. Asus EEE pc 1005HA http://ivory.co.il/product.asp?productid=2162&CatCode=315 (מצאתי אותו גם באתר אחר ב1890 שקל) 2. Msi Wind U100 plus http://ivory.co.il/product.asp?productid=4257&CatCode=315 תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  2. אז ככה: מעבד: Q6600 זיכרונות: Corsair XMS2 4-4-4-12 לוח אם: או Asus P5N32-E או Abit IP35-PRO כ.מסך: XFX 8800GTS 512mb קירור למעבד: או Tuniq או OCZ Vendetta כונן: WD320 מארז: CM 690 ספק: Corsair 520w אין טעם לדבר פה על מחירים כי אני קונה חלק מהרכיבים מארה"ב, אז יוצא לי בהרבה יותר זול, ולכן אני יכול להשקיע עוד קצת כסף על לוח יותר איכותי לאוברקלוק ולא להתפשר על אחד מהלוחות של ג'יגהבייט, וגם לקחת כרטיס GTS שעושה קירור יותר טוב ופחות רעש מהGT בתוספת ממש מינימלית של כסף. אז הדילמה כאן בעצם היא איזה לוח אם לקחת, ואיזה קירור למעבד. פעם הייתי סגור על הTuniq אבל אחרי קריאת 2 ביקורות על הקירור של OCZ אני ממש לא סגור על איזה ללכת ... הלוח זה עוד יותר בעייתי, כי אני רוצה לוח עם אפשרוי…

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  3. Started by wrecker,

חשבתי לקנות HTPC אבל החלטתי שאני רוצה נייד קטן אני מעדיף שיהיה גם קטן עם מסך נגיד של 10" אבל שאוכל נגיד לחבר אותו למסך בסלון ולראות סרטים או לעבוד איתו כמו HTPC ושיוכל להפעיל סרטים באיכות FHD אני מתכנן גם שתהיה לו תושבת ברכב ככה שהוא הולך להיות באמת נייד וישרת אותי בכל מקום. אני לא רוצה נגן כי אני גם צריך WIN שאוכל להתקין חופשי תוכנות כמו מסנג'ר וסקייפ ולגלוש ..אופיס וכו'.. אני לא רושם תקציב כי אני לא יודע מה עלות של מחשב כזה אבל אני רוצה זול, לא מחפש להשקיע.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. היי אני צריך המלצה ללוח אם, כרטיס מסך ומארז טוב ושקט חמחשב סלוני. הכרטיס צריך להיות מומלץ ל HD, הלוח לא יקר והמארז יפה ושקט, סכה כ 1200-1400 לרכיבים אלו. תודה!

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  5. 1. מה התקציב? עד 3800 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים בהגדרות גבוהות ככל שניתן בתקציב הקיים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אין צורך בציוד היקפי, יש לי מסך סמסונג 22'' (SyncMaster 2253bw), רמקולים Logitech x530 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בכונן דיסקטים, כל השאר צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Intel, אבל אם יש הבדל מחיר רציני וביצועים יותר טובים ל-AMD אז גם טוב. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב קר עובד יותר טוב אז רצוי שיהיה קר, אני מאמין שרוב המארזים האיכותיים נראים בסדר, שקט יפורט בסעיף 9. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב …

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  6. אהלן לכולם. אחותי, עליה השלום, מתחילה להתעניין בעיצוב ועריכה גרפית כמקצוע לחיים וביקשה ממני שאני אנסה להרכיב לה מחשב בכמה שיותר זול. ישר חשבתי על האופציה של מעבד AMD, אבל אז נזכרתי בעובדה שדווקא לעיבודים מסוג זה מומלץ מעבד Intel. בכל מקרה, אני לא סגור על העניין של המעבד-לוח אם-זכרון, שיתאים לעריכה גרפית שכוללת שימוש בתוכנות כמו Photoshop, ואולי תתחיל בעתיד גם ללמוד עריכה תלת מימדית. המפרט צריך להיות עם ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, וזוג רמקולים זולים. אם אפשר עד 3000 ש"ח, אולי אפשר לגרד עוד כמה מאות מאבא. מודה לכם מאוד.

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by kofiko,

שלום, האם מישהו יודע אם המחשב הנ"ל עונה על הדרישות הבאות?: # Some GPU-accelerated features require graphics support for Shader Model 3.0 and OpenGL 2.0 # Some features in Adobe® Bridge rely on a DirectX 9capable graphics card with at least 64MB of VRAM תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שלום רב, אני צריך שאחד התותחים פה יעזור לי להרכיב מפרט מיוחד למשחקים: Call of Duty 4 & Brothers in Arms - Hell's Highway הצרכים שלי הם: לשחק אותם על ההגדרות הכי גבוהות שיש! 125FPS ומעלה , ושהמחשב יהיה שקט כמו בייבי. מצפה למפרט סקסי (חברות מוכרות , איכותיות) המסך שהחלטתי לרכוש הוא: Samsung 23" 2333SW 5ms LCD התקציב: 3,000ש"ח (שקל לא יותר) אם יתאפשר לבנות מיפרט ביותר זול אז עדיף* תודה רבה , ושיהיה לכם בהצלחה .

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  9. לא להשקיע במארז...כ.מסך 1800GTO...ספק תואם...כ.קול מובנה...הארדיסק 80G... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by Joshua_G,

מבקש המלצה ללוח אם לתושבת LGA1150, איכות ואמינות חשובים, אין מגבלת מחיר. תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by Meidan2005,

עריכה !!!!!!! שלום לכולם יש לי התלבטות קשהההה בין שתי ההצעות הבאות : AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Leadtek Geforce PX6800 256Mb Retail PCI-Express SLI AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 Sapphire ATI Radeon X800 Pro PCIe 256MB ViVo אני יודע שב 6800 אפשר לעשות סופט מוד ולהגיע לרמה של 6800 GT בייחוד משום שיש לכרטיס 256 מגה זכרון כמו לGT ויש עוד פלוס אחד בכרטיס,פיקסל שיידר3 לכן אני מבולבל :s05: עכשיו פה יש עוד התלבטות בין שני לוחות אם שעולים בדיוק אותו דבר הראשון הוא : Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 והשני הוא: MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Soc…

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  12. Started by l_messi,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 (500 - חריגה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תיכנות JAVA וWEB, שימוש יומי יומי (סרטים, אינטרנט) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיפות לקל משקל אבל לא על חשבון מפרט 7. האם…

13. שלום , דרוש מפרט למכונת LINUX (כנראה אובונטו או אופן סולריס) עד 1000 שקל בלי שום ציוד הקפי , רק כרטיס רשת אלחוטי . מיועד אך ורק כתחנת עבודה כשרת לאפליקציות JAVA (לכן סיכוי גבוה שמדובר בסוף ב אופן סולריס) , זה מחשב שיעבוד 7*24*365 אז אפשר לעבור טיפה רק לטובת מארז יותר שקט . תודה .

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by AFIK10000,

INTEL ® PENTIUM® 4 CPU 3.0 GHZ TWO R-DISC 400GB לוח אם: D945GNTL Intel ספק:OCZ MODSTREAM 520W כרטיס מסך :RADEON 9600XT 256MB Sapphire כרטסי זיכרון : 4 בסך הכול 2 וחצי גיגה וכרטיס קול

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  15. Started by TheRedEye,

עם LCD 17/19 לא למשחקים.. מעדיף שיהיה קונרו.. תודה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  16. שלום לכולם....אחרי שראיתי את הרמה של האנשים הבנתי שזה המקום לבקש עזרה.... אני צריך עזרה בבנית מפרט. המפרט חייב להיות מרשת ksp (לפי מה שראיתי הם זולים, וגם יש לנו סניף שלהם ממש צמוד לבית כך שזה ממש חשוב..) קישור לאתר - ksp.co.il - באתר יש מפרטים טובים + אופציות לשידרוג, בקטגוריה "במחשבים במבצע". *מדובר על מחשב בלבד ללא מסך, *המחשב הוא לעבודה ממש כללית בעיקר לאינטרנט, צפייה בסרטים, וכו'. *אפשר להגיד שהמחשב לא מיועד למשחקים(אולי משחקים קלים בלבד) ככה שכרטיס מסך סביר אמור להתאים(fx5200- משהו בסגנון). *המחשב צריך לכלול צורב dvd, מקלדת ועכבר, רמקולים (פשוטים). אני מקווה שמספיק צמצמתי את זה כדי שיהיה נוח לבנות את המחשב. לפני מה שהבנתי אם המחשב לא ממש מיועד למשחקים, עדיף…

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  17. שלום לכולם אני מחפש נייד חזק מספיק שיוכל לעבוד סבבה עם תוכנות כמו CUBASE וREAZON ומידי פעם גם הקלטות וידאו של קיטעי נגינה קצרים תקציבי הוא כ5000 ש"ח עם אפשרות מתיחה לכיוון ה6000 . איכות המסך צריכה להיות סבירה לא יותר אבל אני צריך כניסות USB לכרטיס קול חיצוני ו FIREWIRE לוידאו שאלתי היא 1 - האם יש הבדל קריטי בין מעבד עם 1.66GHZ למעבד 1.83GHZ בסוג עבודה זה 2 - האם מצלמת איטרנט עם מיקרופון מובנה יכולה לעשות את העבודה בהקלטת קטעים קצרים 3 - בחנות הומלץ לי על H.P DV 6186 (המפורט שני נושאים בפורום מתחתי)אך הוא קצת יקר לתקציבי האם יש מחשב בעל תכונות דומות שמחירו פחות מ 6000 ש"ח 4 - האם יש מחשבים שמראש מיועדים לסוג זה של שימוש

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. המחשב מיועד לסבא שלי, תקציב: 3000 ש"ח בלי חריגה. המפרט צריך לכלול מקלדת+עכבר, רמקולים, פלופי, צורב ומסך על המסך אני סגור: Samsung DF793 על כל השאר לא.... המחשב הולך לשמש בעיקר לאינטרנט ולעבודה משרדית(וורד וכו')... חשוב לי שהמחשב יהיה ניתן לשדרוג בעתיד(החלפת כמה חלקים ולא ה-כ-ל) תודה.

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

שיהיה כולל מסך lcd המחשב בעיקרון אמור להריץ סאן אנדרס בשביל אחי הקטן, אז לא צריך משהו בומבסטי מדי...

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  20. מעבד [intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM] כמות: 1 - מחיר: ¤1644 קירור למעבד [Zalman 9700+Led] כמות: 1 - מחיר: ¤298 לוח אם [Gigabyte GA-EP45-DS3] כמות: 1 - מחיר: ¤634 Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤221 קשיח Western Digital 500Gb 16MB Raid Edition ABYS כמות: 1 - מחיר: ¤541 ¤3559 למטרת גיימינג כבד (כ. מסך כבר יש 8800GT) תודה רבה על העזרה..!

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  21. Started by lala123,

מארז foxconn 3gth002 400w atx gigabyte k8nf-9 939kuj to מעבד 939 amd athlon 64 3000 socket דיסק קשיח w.d 80gb 7200rpm s-ata זיכרון פנימי kingston 512mb ddr 400mhz geforce fx6200 128mb bulk אני משדרג ל-8600gts ווזיכרון 3גיגה יכול להיות שיהיה צוואר בקבוק

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  22. מחפש מחשב נייד לסטודנטית לצורכי לימודים ( אינטרנט , אופיס , SPSS וכאלה). ראיתי את המחשב הזה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10072 ואני לא מכיר את החברה וצריך לדעת אם כדאי לקנות. או המלצה לנייד בטווח מחיר של עד 3000 (ועדיף פחות) תודה

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  23. אהלן אצלי בחדר יש PC די מקרטע (קניתי אותו בשביל half life 2 לפני שהוא יצא) שמחובר למסך LCD. חשבתי להיפטר מהמחשב הנייח ולקנות נייד כדי לחסוך במקום. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) זה בעייתי לחבר לפטופ למסך גדול? זה נוח? כדאי לקנות עם זה גם מקלדת ניידת? 2) השימוש שלי במחשב הוא לא רציני. המשחק היחיד שאני משחק זה סיביליזיישן וחוץ ממנו אין לי דרישות גראפיות גבוהות. אני מתעסק עם תוכנות כמו פטושופ ואילוסטרייטור, אבל יש לי כבר לפטופ מאוד פשוט שמצליח לעמוד יפה במשימה הזאת אז אני לא דואג, חוץ מזה הדבר היחיד שאני עושה זה אינטרנט. התקציב שלי יהיה כ-3000 ש"ח. בתקציב הזה עדיף נייח או לפטופ? הבנתי שהיום המחירים של המחשבים הנייחים ירדו משמעותית ואפשר לקנות דברים לא רעים בזול, אבל אולי בגלל שנ…

24. הי חג שמח אשמח לקבל המלצות למחשב חזק ואיכותי על כל רכיביו מבוסס AMD סביב ה3000 ש"ח לא צריך ציוד היקפי ברשותי מסך 22 אינץ מדגם פשוט ...(נקנה בזמנו משופר דיל) חשוב לי שהמחשב יהיה חזק / לא רועש / מארז וספק איכותיים כרטיס מסך חזק אך ללא אפליקציות שבכל מקרה לא אוכל להנות מהם אין לי ידע או רצון לעשות OC שאלה נוספת : אם כבר קונים 4 GB זכרון..מה עדיף שניים של 2GB קינגסטון.....או שמספיק קינסטון 3GB או שעדיף לקנות אחד של 2X2GB תודה מחר אני מעוניין לקנות תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. המפרט סביב ה2800 והתקציב עד 3200 כולל מארז וקירור מעבד ללא ציוד היקפי. המחשב מיועד למשחקים בינוניים עריכת וידאו ואינטרנט. יש מקום לשיפור/ שידרוג/ הוזלה? אני לא בונה על OC או על CF לפחות בשנתיים שלוש הקרובות. מעבד ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ לוח אם ‏P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E זיכרונות ‏2GB Kingston Value‎ 800MHZ כרטיס מסך ‏9600GT Silent 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ (העדפתי קירור פסיבי) דיסק קשיח ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ צורב סמסונג ‏SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata‎

• 9 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים