עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tzach_d,

לוח אם-משולבMH7 800 DDR2+PCI EXP INTEL 945 GIGABYTE מעבד- intel p4 2.8g dual core זיכרון- ddr-2 512 M כונן DVD - צורב LG X 16 DVD דיסק קשיח- G7200 8M S-ATA 160 פלופי(אם אפשר לדעת גם מה זה?) FLOPPY 1.4 מארז-BOAND דופן שקוף ומאוורר בצד עכבר 5 לחצנים OPTI BOX R מקלדת מולטי מדיה גדול SILVER רמקולים W 480 מסך דק ASUS TFT 17 8 MSEC+DVI זה המפרט שהציעו לי אני רוצה לדעת אם זה טוב למשחקים חדשים במחיר טוב של 3800 ש"ח ואם לא אז מה אפשר להוסיף להוריד שיהיה פחות או יותר באותו מחיר תודהה

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  2. תוכלו בבקשה להגיד לי מה דעתכם על המפרט הבא? המחשב מיועד למשחקים, בתקציב של 3200 ש"ח (ללא מסך, אך עם מקלדת ועכבר). אני לא מתכוון לעשות OC בשום שלב. רציתי לציין שחשוב לי לקנות מ- KSP. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by shainov,

שלום, רציתי לרכוש נייד במחיר לא מוגבל (ואני מתכוון ללא מוגבל בדגש שאם איני רוכש במקסימום תועלת/מחיר הכסף פשוט "נעלם") דגשים: -שימושים שונים באינטרנט -עריכה גרפית -העלאת אמולטורים של CISCO ואמולטורים של נתבים/שרתים מתקדמים. -סרטים/סרטי HD/BR -נפח איחסון גדול -תצוגה גרפית (כ.גרפי חזק) -נוחות שימוש -דגש על מע' הפעלה WIN7 זקוק להמלצתכם לגבי נייד בגודל מסך 13.3/15.6 . תודה לעונים.

4. Started by ~Bulldog~,

משחקים, הסבת סרטונים מהמצלמה לפורמט DVD לטובת הילדים ולעיתים רחוקות solidworks. Q9550 EP45-ds4 2X2Gb kingston hyperx cl5 - לא סגור לגביהם עדיין. Asus GTX 260 דיסק למערכת הפעלה ותוכנות WD raptor 74Gb דיסק לשאר הירקות Seagate sa3500320 500Gb צורב סמסונג DVD±RW x22 Black Sata מארז Antec 900 ספק Thermaltake TR2 550W חבר מריץ Q9550 בלי OC על קירור סטנדרטי באותו מארז עם טמפ' מנוחה של 23 מעלות, איזה גוף קירור מומלץ בטווח ה200 ש"ח לטובת הOC? מסך כרגע 19 רחב, כפי הנראה 22 בעתיד הלא ממש רחוק. דעות ותגובות? תודה.

5. הכי חשוב שיהיה בו מסך LED 15 ומעלה. זיכרון 4 גיגה ומעלה ןאם אפשר מעבד I5 אני מקווה שלא הגזמתי תודה בכל אופן.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  6. קיבלתי הצעת מחיר עבור מחשב והייתי שמחה על דעתכם על המפרט. זה אמור להיות בעיקר עבור בניות סוליד ובניות רינדורים במקס מעבד: מעבד איבטל ארבע ליבות Q9400 או Intel Core 2 Duo Q8200 ארבע ליבות כרטיס מסך: כרטיס מסך Qoudro 570 או GeForce 9800GT 1024M לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 דיסק קשיח: 1000G SATA2 WD 7200RPM זכרון: 4096M DDR2 Kingston 800 מאוורר: BUFFALO שקט נחושת מקצועי כונן אופטי: DVDRW SATA SONY X22 ספק כח: HuntKey 550W מקצועי מאוורר גדול יוצא בין 4000 ל- 5000 ש"ח - תלוי במעבד וכרטיס מסך - ושם כמובן ההתלבטות שלי. אני לא מצליחה למצוא את האיזון בין מחיר לאיכות. אני רוצה מחשב חזק שיגיב טוב לביצועים שאני מטילה עליו. תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. אני על סף קניה ומתלבט בין שני מפרטים אני יודע שהמפרטים לא שונים בלוח אם , סוג זיכרון וכרטיס מסך אבלצ הייתי מעוניין לקבל בנפרד חוות דעת למרכיבים המפרט הראשון כולל כרטיס מסך חלש OB (בכוונה להוסיף בעתיד כרטיס חזק) עם זכרונות DDR3 ומספר מצומצם של חריצי הרחבה השני עם DDR2 , כרטיס מסך בינוני אשמח להתייחסות בעיקר למארז ספק (500W זה לא גדול אפילו לשדרוגים עתידיים) האם יש צורך היום ב 4 חריצי PCI? האם המאוורר 120 מ"מ נדרש? האם צורב של סמסונג טוב או שלהצמד ל LG? וסוג לוח האם שנבחר AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box Scythe Slip Stream SY1225SL12M 120mm 1200rpm Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET Transcend 2GB DDR3 1333Mhz X 2 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by Hellcat,

יש לי כרגע ספק כוח 400W של Generic והוא עושה המון בעיות המחשב שלי לא יציב. חשבתי לקנות את 420W - Enermax - ATX 2.01 - Noisetaker P 2.0 - EG425P-VE - 20+4Pin - PCX - 3Y Warranty איפה אני יכול למצוא אותו במחיר שמצויין במיפרטים? האם הוא באמת יעזור לי? יש לי: AMD Athlon 64 3200 MOBO: Abit KN8 Ulta )Graphics Card: Sapphire X800 GTO2 (with 16 piplines HDD: SATA II 160GB and 40GB IDE One DVD-RAW of LG 8-9 Fans תודה על העזרה חברה! נ.ב. אני כן עושה אוברקלוקינג

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  9. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בהגדרות מקסימליות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים גם בשנתיים הקרובות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. לפני מספר ימים רשמתי כאן אני חמור שכותב בפונט קטן את הטקסט הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=393226.10 על מפרט אשר אני מעוניין לקנות וביקשתי מכם את דעתכם זה המחשב שבנינו יחד Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 1066MHZ PI CL5-5-5-15, יחידות 1 ¤395 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1258 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe, יחידות 1 ¤870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  11. דוד שלי מחפש מפרט ב-3000 ש"ח למשחקים עם מסך LCD - מתעקש על LCD. אני מניח שמסך LCD יעלה כ-1000 ש"ח (ל-17 אינטש) ככה שהתקציב למחשב הוא 2000 ש"ח. אני הבנתי שהרד דיסק כבר יש לו וחוץ מזה אולי יש לו כרטיס מסך גיפורס 6200, אני צריך הצעות ל- 2 מפרטים: מפרט 1: כולל מעבד, זיכרון, לוח אם עם כרטיס מסך מובנה הכי טוב שיש. מפרט 2: כולל מעבד, זיכרון, לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה, כרטיס מסך הכי טוב שאפשר במה שנשאר מהתקציב. דוד שלי ציפה להריץ על המחשב הזה משחקים חדשים והבהרתי לו כבר שהסיכויים לזה דיי נמוכים ושאני אנסה להשיג את המפרט הטוב ביותר שאפשר.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים,ריבוי תוכניות וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 17/32 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CS GTA NFS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא משנה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. Started by ycltdycltd,

יש לי מחשב נייד ישן (לנובו מלפני חמש שנים בערך, אולי קצת יותר... לא זוכר את המפרט, אם עקרוני תכתבו ואעדכן מאוחר יותר). אני רוצה להשמיש אותו כשרת גיבויים עם FreeNAS. יש מספר נקודות שלא מספיק ברורות לי: 1. האם להשאיר את הסוללה במחשב? (המחשב יהיה מחובר באופן קבוע לחשמל) 2. האם יש חשש שיחסרו לי דרייברים? 3. איפה יש חשש לצוואר בקבוק? המעבד? מהירות העברה ברשת (חוטית, אני מקווה)? מהירות הקריאה/כתיבה של הדיסק? 4. יש בעיות נוספות שלא חשבתי עליהם?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by sgt_flippy,

צריך מחשב למשחקים צריך שתי מפרטים אחד עם מסך ואחד בלי , ועם מעבד של amd תודה על העזרה

15. אהלן כולם אני מחפש כרטיס טלויזיה, ננעלתי על זה... חיפשתי המון ולא הצלחתי למצוא איפה מוכרים אותו, לא בארץ ולא בחו"ל אשמח אם תוכלו לעזור לי או להמליץ על חלופה ברמה גבוהה כמו הכרטיס מלמעלה חובה שיהיה שלט לכרטיס טלויזיה תודה רבה לעונים

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  16. הי, אני רוצה לקנות מחשב חדש (כולל מסך לא כולל ציוד הקפי אחר), שיוכל להריץ משחקים (כרגע WoW) ברמת רזולוציה גבוהה. פירוט הדרישות: 1. עדיף שיהיה בסביבות ה-5K, אבל אפשר עד 6K. 2. המסך, כאמור, הוא חלק מהרכישה - הייתי רוצה שהכרטיס יתמוך ברזולוציה מקסימאלית. 3. דיסק קשיח של כ-0.5T יספיק (יש כונן חיצוני לגיבויים). 4. הכוונה להריץ Windows7 Ultimate 64bit - מינימום של 4GB זיכרון (אין צורך לכלול במחיר את מערכת ההפעלה). 5. שקט הוא פלוס נחמד (מאד) אבל לא קריטי אם ההבדל במחיר משמעותי (500 ש"ח ומעלה = משמעותי). 6. אין תכנון ל-OC כשלהו. 7. הכוונה היא להרכיב את המחשב עצמאית - אין חשיבות לחנות/חנויות, העיקר שהמחיר יהיה מינימאלי (כל עוד יש משלוח למרכז). 8. אין תכנון לשדרג בהמשך (אולי זכרון,…

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. Started by 2011,

קונה מחשב חדש המחשב מיועד לאינטרנט גלישה הורדות ולצפייה ב HD כמו שצריך ללא תקלות וללא שום הפרעה HD כמו שצריך מעבד Core I5 2300 לוח אם Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 זכרון Kingston 4GB DDR3 1333 כונן אופטי LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כ.מסך Sapphire HD 5450 כונן קשיח ‏1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ‎ מארז Hec CompuCase 6T10 black ספק Seasonic S12 II 520W מחיר: 2400

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  18. אני שוקל לקנות מחשב HP עם מעבד AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor במהירות של 2.2 השאלה איך המעבד הזה בהשוואה לIntel P8400 או P8600 במהירות 2.2 ו2.4 בהתאמה. אני לא שואל בהשוואה של אינטל AMD אלא בקטע של יכולת עבודה האם זהה.? זה המפרטהמלא של המחשב: AMD Turion X2 RM-74 Dual-Core Mobile Processor 2.20GHz Processor 4096MB DDR2 System Memory (2 Dimm) Max supported = 8192MB 1MB L2 Cache Hard Drive and Multimedia Drives: 500GB (5400RPM) Hard Drive (SATA) LightScribe Blu-Ray ROM with SuperMulti DVD±R/RW Double Layer Audio, Video and Graphics: SRS Premium Sound ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M with up to 1918MB total graphics memory Connectivity: Integr…

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by pringles,

הצרכים סרטים אינטרנט מוזיקה וזהו תודה רבה מראש אלכס.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  20. שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שלי פה, ניסיתי לקרוא את הדיונים שלכם אבל בהחלט חסר לי ידע על מנת להבין את הכל... בכל מקרה אני צריך (למטרות תחביב ועבודה) להרכיב מחשב שישמש בעיקר לעבודה גרפית. התוכנות העיקריות שירוצו עליו ב90% מהזמן יהיו פוטושופ, אוטוקאד, וסוליד, בשאר הזמן יהיו עוד כל מיני תוכנות של מהנדסים שאני מקווה בשבילכם שאתם לא מכירים מסך כבר בדרך אלי משיקולי תקציב ויתרתי על הדגמים המעולים של EIZO והלכתי על DELL 22 2209WA עם פאנל IPS - חדש ביד 2 נמכר ב1300 ש"ח. הכי עונה למטרה של יעילות מול מחיר שמצאתי. בנוגע לשאר המפרט התקציב שלי כרגע הוא 4000 ש"ח. הבנתי שאני מעדיף שהמערכת תתמוך בצורה מלאה ב64 ביט - תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו הוא: מע…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  21. שלום. אני טס עוד שבוע לארה״ב ורציתי לשאול איזה רכיבים כדאי לנסות להביא משם. הכוונה כמובן לרכיבים קטנים יחסית. כמו זיכרון או ספק או כרטיס מסך.. ובאילו מגבלות מכס עלי להתחשב.. תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  22. שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב לשימוש יומיומי - גלישה, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, טיפה משחקים - לא משהו כבד, עם כרטיס מסך סביר, כרטיס טלוויזיה, מסך 22", מקלדת ועכבר, ללא רמקולים, אין כוונה לעשות אוברקלוק, בעלות כוללת של עד 2500 ש"ח. אני מאזור חיפה - כך שחנויות באזור עדיפות. תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by tomermu,

אני מחפש מחשב רב תכליתי. כח העיבוד עדיף לי על זמן הסוללה. שיידע להריץ סרטים באיכות HD ללא כל תקלות. ושירוץ באופן כללי בצורה טובה ללא כל תקיעות. אמינות חשובה לי גם. במחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 יש את כל מה שאני מחפש מבחינת רכיבים. (HDMI , BT , 13.3 וכו') איך הוא מבחינת אמינות? איך הטושיבות בכלל? לא ראיתי שמדברים בפורום עליהם יותר מדי. כמו כן , האם זה בעייתי שרק באג מוכרים אותו ולא ראיתי עליו יותר מדי מידע באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  24. מעבד - E5200 לוח - GIGABYTE EP43-DS3L זיכרון - 2GB GSkill DDR2-800 כ.מסך - PALIT HD4850 כ.קשיח - 320AAKS כ.אופטי - LG GSA-GH22N מארז - HEC + 400W TRT כרגע המפרט עומד על 2700ש"ח, חריגה של 200 שקלים... השאלות: - האם HEC 400W TRT יסחוב את המערכת ללא בעיה? - יצא לי לראות במספר פורומים השוואות ביצועים במחשקים על E5200 עם HD4850 מול מעבדים אחרים, והבדל ביצועים מול מעבדים חזקים היה לא משמעותי... האם ידוע לכם אם יהיה צוואר בקבוק ניכר עם מעבד E5200 עם HD4850? האם יש טעם לרדת לHD4830 (וכך גם תרד העלות הסופית ל2500ש"ח)?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  25. Started by SerialKill3r,

היי לכולם, אני מעוניין במפרט ללא ציוד היקפי וללא מסך (רק מעבד, לוח, זכרון (לפחות 1 גיגה), כרטיס מסך (לא משהו מפוצץ), הארד דיסק וספק). השימוש העיקרי שלי הוא גלישה באינטרנט, הורדות קבצים (בכמויות - הארד דיסק גדול), מולטומידיה (סרטים, מוזיקה), גרפיקה (2\3 תוכנות פתוחות במקביל), הרבה חלונות פתוחים (תוכנות, דפדפנים.. וכו,), ומדי פעם ממש קצת משחקים בעיקר און ליין.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.