ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם ותודה רבה מראש על העזרה, -- אז ככה אני רוצה מחשב בעיקר העבודה שלו תיהיה בישביל להקליט מהטלוויזיה [אני מקווה שהאיכות תיהיה טובה [של ההקלטה]] יש לי הארד של 250GB כבר, וגם יש לי מעבד intel pentium 4 s476 3.0 - האם זה מספיק למחשב כזה? עכשיו אם זה מתאים אז בעיקרון אני רק צריך כרטיס טלוויזיה איכותי עם הקלטה טובה, לוח אם והשאל אתם מקצוענים, תחליטו תודה.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב בדחיפות את המפרט הכי טוב שיש במחיר 6000 ש"ח ושהיה עם מסך אני עוסק בעריכות מוזיקה ולרוב משחק משחקים חדשים..! אז אני חייב את העזרה שלכם .. בתודה שמעון..!
-
- 6 תגובות
- 548 צפיות
-
-
אז ככה, התקציב הוא 3000 ש"ח והמטרה היא בעיקר למשחקים עם דגש לאפשרויות שדרוג לעתיד. כמו כן אין צורך במסך (המחשב הולך לעבוד עם מסך LG 19"), ללא ציוד היקפי ותוכנות. יכול להיות שיתבצע OC בעתיד אבל כרגע שלא יהיה פרמטר להרכבת המפרט. הדרישות הן- 1. בראש ובראשונה המטרה העיקרית של המחשב היא שיריץ את המשחקים הכי כבדים כמה שיותר טוב לפרק זמן כמה שיותר ארוך. 2. קיים כבר דיסק קשיח 500GB, צורב DVD ומסך LG 19" לכן לא להכליל את הדברים הללו במפרט. 3. שיהיה שקט ברמה של 8 מתוך 10. 4. מעדיף AMD/ATI, הם פשוט נותנים יותר תמורת הכסף. 5. חשוב מאוד שתהיה אופציית שדרוג לעתיד לכן שהלוח אם יתמוך ב CROSSFIRE והספק יהיה 600W ומעלה. בינתיים אני סגור כבר על המפרט הבא, אם למישהו יש הצעות לשיפורים או שינו…
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המיני נייד WIND אני יודעת שהוא מגיע עם חיבור VGA, למה הוא שימושי? הבנתי שזה חיבור אנלוגי שמאפשר לחבר את הנייד לטלויזיה. אבל רק את הווידאו. אבל מה אפשר לעשות אם רוצים גם לשמוע? (יש לי הרגשה שזאת שאלה טיפשית, אבל אין לי מושג בנושא) ועוד שאלה שקשורה למיני ניידים- הם מגיעים בלי כונן CD. ואני רוצה לקנות כונן CD נייד באייבורי אמרו לי שיש 2 דגמים, הראשון עולה 490 והוא מתחבר ל USB השני עולה 250 והוא צריך גם חשמל. על מה אתם ממליצים? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב שיכול להריץ גם משחקים באופן סביר ביותר.. מחיר 3000 שקל רק המחשב עצמו ללא צורך בציוד הקפי
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מפרט מחנות מחשבים מסוימת ורציתי שתיתנו לע הערכת מחיר לכמה המפרט הזה שווה... הינה המפרט.. מעבד: אתלון 3200+ (939) זיכרון:256X2 pc3200 dual הארדיסק: IDE (לא אמר לי חברה) 80GB 7200RPM 8MB BUFFER מסך : 17" שטוח H1731 AOC צורב: DUAL LAER DVD+- ספק: HEC 400W כרטיס מסך: GEFORCE 6600GT לוח אם : (בוקשי הבנתי את הכתב של המוכר אבל הינה זה) K8N4FI של MSI תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם מישהו יכול להמליץ לי על מפרט טוב שעובד עם כרטיס מסך Geforce 9800 GX2? מפרט שיעבוד עם הכרטיס?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1)תקציב:2500 * מטרות המחשב:מחשב לגלישה באינטרנט וכתיבת עבודות אולי קצת לראות סדרות ומשחקים קלים * גודל המסך? -15-14 * רזולוציית המסך? (לא משנה * משקל רצוי? יחסית קל צריך לקחת לבית ספר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה ממוצע זה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן רגיל 500 גיגה * כונן אופטי?רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא אבל 3 שנים אחריות בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם צבע מחשב לבן חשוב תודה לכל העונים מהר זה מחשב מתנה ליום הולדת אז אם אפשר מהר הציעו לי את המחשבים הבאים http://www…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב למשחקים + שימוש ביתי. קיבלתי את ההצעה הבאה וברצוני שתחוו את דעתכם. מעבד e6400 asus p5b delux 2x1 gb 667 mhz צורב DVD כרטיס מסך 7600gt מארז ספק 400W (לא גנרי) 250 GB כל זה ב 5150 האם זה סביר? תודה.
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
בכל אופן שלום, יש לי בערך כ 5500 אלף שקל... איזה מחשב נייד הכי מומלץ? יש לציין שאני כן משחק משחקים...(אז צריך לוותר על הכרטיסי מסך המשולבים) ואגב, חשוב לי שיהיה בו בלוטוס.. צורב DVD כמובן. רמקולים טובים, והייתי רוצה שיהיה לו גם מצלמה מובנית(אבל זה לא חייב). בטריה טובה שתחזיק הרבה. (טוב את כל אלה יש כמעט בכל מחשב) ושיהיה לא יותר מ 15.4''.(ולא פחות) כל שאר הדברים שלא כתבתי פה אם יהיו זה יהיה רק + בשבילי. נ.ב שלא יהיה HP, שמעתי שהשירות שלהם על הפנים. תודה רבה !!! יעקב. יום טוב.
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
השימוש הוא גיימינג כבד. http://tms.co.il/preview/spec/jz2pgm8k AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 + SB850 Chipset SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select X2 Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F Sparkle GTX560 Ti 1GB GDDR5 LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black סה"כ 3208 ש"ח.. יש הצעות לשיפור? איך המפרט? תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
-
מפרט עד 2800 לא כולל מסך והרדיסק. והמלצה אם ללכת על amd או intel .
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
חג שמח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בסרטים על מסך טלויזיה 37 אינץ' full hd הורדות תכנים וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).37 full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות , כנ…
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty/battlefield וכדו' משחקי FPS בעיקר מהחדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 22INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?אם אפשר גבוהות ביח…
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
המחשב מיועד לדודה שלי, אישה בת כ-80. אין לה צורך בהוצאה משמעותית כמובן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1,500. מעוניין להוציא את המינימום הדרוש. אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדים ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יחסית חשוב, אבל המחשב לא יעבוד "קשה" אז מניח שלא צריך יותר מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה (הרצות matlab ודומיו), אבל גם קצת למשחקים (לא משחקים כבדים גרפית). לאחר חיפוש מצאתי את המחשב הבא: http://mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=4438&lg=0 האם הוא שווה את המחיר? האם יש המלצות אחרות בטווח המחירים הזה? ושאלה נוספת לא קשורה: האם יש איזה בעיה עקרונית לקנות מחשבים במכירות של walla-shops (מבחינת "אבא ואמא")? תודה מראש לעונים
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
שלום אני לא יודי מה צריך לרשום לפי החוקים אבל אני ירשום לכם מה אני רוצה אז בקיצור... אני חייל ואני קונה לבד את המחשב ואני רוצה להשקיע בין 1900-2100 שיהיה מחשב טוב למשחקים אם אפשר תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב: 4000₪, עם סטייה אפשרית עד 410₪. תוכנות: GIMP, אינקסקייפ, Kdenlive, Virtualbox. אחריות: חשובה אחריות לשלוש שנים מהיבואן הרשמי. מערכת הפעלה: עדיף מחשב ללא מערכת הפעלה. גודל מסך: עדיף 15.6 אינץ' ומעלה. שלום, יש מחשב נייד שלדעתכם כדאי לקנות עם התקציב שציינתי למעלה ושאפשר להשתמש איתו בתוכנות למעלה? חשוב שהמחשב יהיה עמיד ושלא יתחמם מהר. יש כזה? -נ״ב- סדר העדיפויות לגבי המחשב: 1. עמידות ואחריות מיבואן רשמי 2. שהמחשב לא יתחמם מהר 3. גודל המסך 4. ביצועים מצאתי את הדגם Dell Vostro 15 3000 3500 VM-RD09-12485. כדאי לקנות אותו, או שלא?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך בבקשה מפרט למחשב משחקים ואינטרנט בבערך 5200 ש"ח כולל הכל.. (חוץ מרמקולים) תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - צפיה בסרטים (ושידור סרטי FullHD למסך LCD), משחקים כבדים. * גודל המסך - "15 לפחות * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * בלוטות - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250GB * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - כדאי, אבל לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא, אבל שתהיה אמינה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן מפרט שעבר הרבה שינויים. אני מתכנן לקנות ממש בימים הקרובים (ראשון-שני) את המחשב, לכן אני צריך עזרה גדולה. אבקש מכל המומחים בפורום לראות את המפרט ולבדוק כל חלק לעומקו ולראות אם יש צורך בשינויים. מטרת המחשב - משחקים ושהמחשב יהיה מהיר! תחת עומס של תוכנות שיהיה מהיר, טעינות משחק - מהיר. גראפיקה לא ממש חשובה לי! אני לא בקטע של ultra high! אני מסתפק במעט. (normal-high). תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית, מחיר כולל: בסביבות ה-3000 ש"ח (ללא מסך בינתיים). לגבי מעבד, נראה לי ש-e6300 יכול להתאים, אני צריך רק למצוא לו לוח אם מתאים. הדרישות שלי ללוח אם הן:FSB כנדרש למעבד, 4 חריצי זיכרון (הרחבה עתידית) במהירות 677mhz, כרטיס מסך, רשת, קול on-board, חיבור ieee 1394 (לא חובה, אבל מומלץ). האם מישהו מכיר לוח שעומד בדרישות האלו? שאר הרכיבים יהיו סטנדרטיים, לפי ההמלצות במפרטים, כך שלוח אם ומעבד צריכים לעלות כ-1500 ש"ח כדי לעמוד בתקציב. האם לדעתכם יש מעבד שיהיה משתלם יותר value/price? תודה, PSben
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נטבוק להרצאות ולנסיעות כלומר בעיקר לאינטרנט, קריאת מסמכי וורד וPDF (לא להקלדת סיכומים תוך כדי). כמו כן אם זה אפשרי במסגרת התקציב, אולי לעיתים רחוקות סרטים ומשחקים קלילים (און ליין חינמים באינטרנט). אבל המטרות האלו הן בגדר בונוס ולא צורך. אני מתקשה לברור בין הדגמים והיצרנים השונים, כולם נראים אותו הדבר. (מה עם זהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2839&products_id=27017?) אם יש באיזור הזה איזשהו דגם שמתעלה מעל השאר, אני אשמח להכוונה. תודה מראש. נ.ב. 1. האם יש הבדלים בין המפרטים בחנויות שונות לגבי אותו דגם שכדאי לשים לב אליהם? 2. כשכתוב "אפשרות שדרוג ל2GB", האם זה שידרוג שאני יכול לעשות בעצמי או שזה דורש מעבדה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד שלום! חיפשתי מחשב לצרכים ביתיים+. אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק' (שנה ב') ומעוניין במחשב לצרכי לימודים, אינטרנט, אופיס, תמונות, קצת סרטים וקצת מטל"ב. המליצו לי על ה DELL Vostro 1015 וראיתי שמחירו הוא החל מ- 2900. האם הוא עונה על הצרכים? יש למישהו נסיון איתו? חסרונות/יתרונות? כרגע אין לי מחשב, והמחשב אמור להיות המחשב היחיד בבית - האם הוא מספיק? אני מתלבט האם לקנות נייד או נייח. חשבתי לקנות מעבד E5300 או E7500. האם המעבד של הDELL שהוא T5870 2.0GHz מקביל להם? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 21:09:39 בס"דדרך אגב, ראיתי שכתבו שהרזולוציה שלו לא משהו. במה זה בא לידי ביטוי? זה משפיע על משהו בשימושים שלי? תודה.[br]פורסם בתאריך: 6.01.2010 בשעה 21:20:51 בס"דומה לגבי…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-