ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה למחשב נייד לשימוש כמו משרדי זה הולך לאמא שלי והיא לא בדיוק שולטת בשיא הטכנולוגיה השימושים שלו הם בעיקר לאינטרנט,אימיילים,העברת תמונות ממצלמה לא דברים מורכבים.. עדיף שיהיה מסך כמה שיותר גדול וכמה שיותר מקום כדי שיהיה אפשר לשים הרבה תמונות... תודה...
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב חדש במקום המחשב הגוסס שלי... המחשב יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ומשחקים. גודל המסך לא הכי חשוב לי אז אני מוכן להתפשר בעניין הזה.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן,אני מחפש מחשב נייד שעולה ארבע אלף שקל אני מעוניין במחשב הנייד הכי חזק שקיים בסכום הזה, אני רוצה להריץ עליו משחקים כמו NBA2K10 וכאלה NFS,המשחקים החדשים בקיצר אני מודע לזה שזה עדיין נייד אחרי הכל,מקווה שקיים אחד שם שמחזיק משחקים כאלה ב 4K תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני משתמש חדש שמבקש מאנשי הפורום המלצות למקום קניה או הזמנה אצלו ליבוא של מחשב נייד תוצרת LENOVO ThinkPad T410s Mnf.Model 2924 . האם יש יבואן מרכזי של LENOVO בישראל או השניים הכי גדולים? תודה למפרע
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד שיהיה בעל התכונות הבאות: 1. זמן בטריה של 5 שעות לפחות 2. משקל קל - סביב 2.5 ק"ג 3. מסך בגודל 14" לפחות 4. מחיר - ללא חשיבות 5. שימושים - אינטרנט, מעבד תמלילים, צפיה בסרטים 6. זכרון - לפחות 2 GB (עדיף 4) 7. כונן קשיח בנפח 320 GB לפחות 8. מסוגל להריץ חלונות 7
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מבקש דעה לפני קניה לגבי מחשב בתקציב של עד 8000 ש"ח. הייעוד של המחשב הוא לשחק על גבי מסך 32 ברזולוצייות גבוהות , ניגון תכני full hd ותוכנות גרפיקה, והייתי רוצה שהמחשב יהיה שקט ברמה של 6 עד 8 אפ אפשר גם דעה פרטנית על החלקים עצמם . אני יודע שאני לא זקוק לספק שבחרתי זה יותר השקעה עתידית (ראיתי שבפורום ממליצים להשקיע יותר בציוד עיקפי , מארז וספק כוח) ודבר אחרון אם יש אפשרות להוזיל בקיט זכרונות שבחרתי , ואם לא עדיף ללכת על gtx 470 של נבידיה ? תודה רבה לעוזרים מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪928 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3R ₪832 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950204 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום שימושי המחשב הם: אינטרנט, אופיס, ומשחקים (PES 2010). התקציב לרכישת הוא בסביבות 2300 ש"ח, ללא מסך. תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
i7 920 2.6 @3.9 x58 asus p6t deluxe v2 Noctua NH-D14 CPU Cooler ATI Radeon™ HD 5850 Patriot Viper 6GB 1600MHz DDR3 Memory Kit 1tb samsung syncmaster226bw 22" :lcd samsung 32" full hd windows 7 ultimate 64bit Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black pc power&cooling 610W מספיק?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא אוהב מחשבים ניידים, ואין לי כסף. עם זאת, לקראת הצבא, אני שוקל ברצינות להשיג לעצמי משהו. במחשב הנייד המיועד, כמובן לא אעבוד ואשחק כמו בבית. הוא מיועד בעיקר לסדרות/סרטים, אינטרנט, משחקים פשוטים, מוסיקה, ייתכן עיבוד תמלילים ופשוט שיהיה לי מחשב בכל מקום. תפסו את תשומת ליבי מחשבי הnotebook - המיני לפטופים. מחשב שכפי שידוע לי מאפשר לבצע את כל הדרישות שלי, ועדיין הוא קטן וקל לתפעול. בהתאם לדרישה, ככה גם התקציב. 2000 ש"ח לפ דעתי די והותר בשבילי. אפשר קצת פחות, אפשר קצת יותר. בבקשה תמליצו לי. אן לי בעיה בענייני מחשבים כלל, רק במחשבים ניידים אני לא מתמצא. תודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מישהו ניסה להחליף את ה-DVD בכונן קשיח בדגם הזה של דל ויכול להמליץ על חומרה מתאימה שצריך לרכוש בשביל זה?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט קיים- כמובן אשמח להצעות ושיפורים וגם לענות על כל שאלה 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 5500-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן להגיע עד ל5500 וגם לחרוג מעט (מאד) אם צריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 ARMA 3\2 ועוד כאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עוד לא יד…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים חדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , …
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן, אבל לא על חשבון איכות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט,מוסיקה, בעתיד אולי יוסב למדיה סנטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג, אולי בעתיד משחקים בסיסיים (אסטרטגיה ולילדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע 17, בעתיד יוגדל,מיועד בעתיד להציג סרטי HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת וידאו באיכות 1920X1080 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). COREL CYBERLINK POWERDIRECTOR ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 46 אינצ' 1920X1080 וגם מסך 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, וורד, סרטים. * גודל המסך? סביב "14. עדיפות למסך איכותי יחסית (IPS, רזולוציה), אם נכנס בתקציב. * משקל רצוי? פחות מ- 2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. חייב ליהיות פתרון אחסון היברידי (כגון mSATA)! * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. 3 שנות אחריות ייתרון. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אין צורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? רק לא HP! * העדפה למחשב מבוסס Ivy Bridge
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחקים כבדים כמו, COD, BF, GTA וכו' .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט , עבודה בסיסית עם office ואפשרות חיבור למקרן חיצוני. גודל מסך: 14/15 (עדיפות על 15) סוללה: לא כזה חשוב , שיהיה שעתיים-שלוש רישיון: שיהיה כלול כונן: שיהיה קורא/צורב dvd בסיסי. משקל: 2.7 אבל מוכן לשלם יותר (לחרוג מהתקציב) עבור משקל נמוך. מכיוון שיש לי נסיון טוב עם DELL , אני נוטה ללכת עליהם (אלה אם כן תגידו אחרת) ראיתי שלושה דגמים: vostro http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH5EBE9F1 N5110 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110BK263NBD + אחד פחות חזק , אבל לא בטוח שאני צריך יותר: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHN5110233 אגב למה ה vostro דורש אותו מחיר , אבל חלש ממנו בהרבה? מה מיוחד ב vostro…
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לסרטים/מוזיקה/שידורי ספורט מהאינטרנט וטורנטים. מעוניין גם בכונן יחסית גדול (סביבות ה 2 טרה יספיקו קרוב לוודאי). אשמח מאוד להמלצות
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מבוסס AMD: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=168&CatCode=3 3890 שקל עם מסך 17 אינץ' מבוסס אינטל קונרו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=199&CatCode=1 3600 שקל עם מסך 17 אינץ' אחרי שידרוג מהפנטיום D לקונרו! בשני המחשבים קחו בחשבון שידרוג למסך 19 אינץ' תוספת המחשב הוא למשחקים סרטים שירים וכו' אבל לילדה בת עשר לא לגיימר! במפרט של הAMD שימו לב יש 1G זיכרון והארד דיסק של 250GB לעומת הקונרו ששם זה 160GB ו512MB זיכרון. כרטיסי מסך גם בAMD הכרטיס זה 7300GS 256MB ובקונרו זה 6200 128MB(ניתן לשדרג ל7300GS ב125 שקל) בAMD אפשר לשדרג ל7600GS ב235 שקל.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=2845&p=9 מה אתם חושבים? קצת כבר אבל יש לו מצלמה ו-CD BUILT IN. מישהו מכיר אותו?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב ב 1500 ש"ח ולא להשקיע יותר מזה חשבתי להגיע עד 2000 ולרכוש קונרו E6300 אבל מסתבר שבכל קומבינה שעשיתי הגעתי ל 2700 ש"ח.. אז זה המפרטים שהציעו לי : לוח ECS + ציפסט של ATI RS485 תומך DDR2 UP TO 800 מעבד : AM2 SEMPRON 3000+ 256KB זיכרון : Twinmos 512MB 667MHZ כונן קשיח : WD SATA2 80GB צורב די וי די : LG H10 מארז סטנדרטי MIDI ATX + ספק 24+4 מחיר : 1500 ש"ח הצעה שניה מחשב ב 1700 ש"ח מחיר למזומן <<<< לוח אם : ASUS GF6150 מעבד : SEMPRON AM2 3000 256KB זיכרון : CEON 512MB 667 אחריות לכל החיים ... כונן קשיח : WD80 GB SATA2 צורב DVD LG H10 מארז סטנדרטי + ספק 24+4 אני עדיין רוצה E6300 אבל המערכת יקרה ... לא מצאתי לוח אם תקציבי למעב…
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
טוב אמח חדש פה,אז הפוסט הראשון שלי יהיה מפרט מחשב שלי שקיבלתי אותו לפני יומיים CPU:AMD 3200 כ.מסך:LEADTEK 6800GS לוח מ: GIGSBYTE K8N51GMF-9 זיכרון:1024 400DDR HD:WD 200GB מארז: HEC 6A19 BALCK צורב:NEC DVDRW X16 מסך: 730B ספק : SWEEX GOLD DUAL FAN נראה לי זהו,אם שכחתי משהו ואתם רוצים לדעת אז תגידו
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים אני מעוניין לקנות מחשב חדש התקציב שלי הוא 5500 ש"ח לא כולל מסך ולא כולל ציוד היקפי יש לי הכול ! אך יש לי התלבטות האם לקחת מחשב מבוסס פנטיום או מחשב מבוסס AMD אני רוצה לקנות את המעבד עם הליבה הכפולה אבקש המלצתכם וכמובן מפרטים בהתאם המחשב מיועד למשחקים
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
לאחר חיפושים ארוכים והעזרות בחברי הפורום (תודה דרך אגב), הגעתי למפרט הבא: מעבד - AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 לוח אם - DFI NF4 ULTRA INFINITY זכרון - TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 דיסק קשיח - WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII כרטיס מסך - Point Of View Geforce 7300GS 256MB PCI-E צורב - NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X WHITE מארז - COMPUCASE CI-6A19 WHITE סך הכל: 2960 ש"ח ללא הרכבה המחשב מיועד בעיקר כמחשב לסטודנט, כאשר המשחקים היחדים שאני מתכוון להריץ נכון להיום הם NBA 2006 ו- Dungeon Siege II שרצים באופן סביר מינוס גם על הטרנטה שבה אני משתמש היום. המפרט הזה, נבחר כי הוא נראה לי מפרט עם ביצועים טובים תמורת עלות ובגלל שהוא נותן לי מאחב גדול לשיפורים בהמשך. למרות שאני …
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם....אחרי שראיתי את הרמה של האנשים הבנתי שזה המקום לבקש עזרה.... אני צריך עזרה בבנית מפרט. המפרט חייב להיות מרשת ksp (לפי מה שראיתי הם זולים, וגם יש לנו סניף שלהם ממש צמוד לבית כך שזה ממש חשוב..) קישור לאתר - ksp.co.il - באתר יש מפרטים טובים + אופציות לשידרוג, בקטגוריה "במחשבים במבצע". *מדובר על מחשב בלבד ללא מסך, *המחשב הוא לעבודה ממש כללית בעיקר לאינטרנט, צפייה בסרטים, וכו'. *אפשר להגיד שהמחשב לא מיועד למשחקים(אולי משחקים קלים בלבד) ככה שכרטיס מסך סביר אמור להתאים(fx5200- משהו בסגנון). *המחשב צריך לכלול צורב dvd, מקלדת ועכבר, רמקולים (פשוטים). אני מקווה שמספיק צמצמתי את זה כדי שיהיה נוח לבנות את המחשב. לפני מה שהבנתי אם המחשב לא ממש מיועד למשחקים, עדיף…
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-