עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי רעש מוזר גם אצלכם?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  2. תקציב: 4000-5000 ש"ח ללא חריגות מעל ה5000. ללא מסך, ללא HDD (ארד-דיסק/ים) וללא כוננים/צורבים. 1. מה התקציב? 4000-5000 ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, אינטרנט, הורדות, סרטים וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי, HDD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אמממ שומע הרבה תגובות טובות על GIGABYTE אז.... 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפות למחשב שקט, מארז שאני כתבתי!!! וזהו בעיקר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב שיהיה אפשר לישון ולא או…

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  3. מבקש המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 7,000 ש"ח. המחשב ישמש לצורכי אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים (הוא לא צריך להריץ משחקים על הגדרות גבהות )

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. שלום המשפחה שלי עכשיו בארה"ב בחנות FRY'S ואמרו לי לבחור 2 מחשבים משם. אחד בשבילי בתקציב עד 800$ והשני לאחי בתקציב עד 650$ זה מממש מממש דחוף כי הם לא נשארים שם הרבה ואני צריך דיעה כמה שיותר מהר לגבי המחשבים מצאתי כמה מחשבים שנראים לדעתי טוב ואני זקוק לדיעה שלכם מה עדיף לקנות: בשבילי: http://www.frys.com/product/5806793?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://www.frys.com/product/5895663?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://www.frys.com/product/5823223?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG או הטבלט: http://www.frys.com/product/5666861?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG המחשב לצרכי אינטרנט סרטים ושימושים ביתיים (גג משחקים אבל ממש לא). הגודל לא חשוב לי, חשוב לי בעיקר שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים. א…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by BattleMan,

שלום לכולם אני בונה לאבא שלי מחשב וחלק מהחלקים יעברו ממני ומאחי, אז המפרט שאני רושם לכם הוא חלק למחשב החדש וחלק לי ולאחי אני צריך את החלקים הבאים * מעבד * לוח אם [כולל כרטיס רשת וכרטיס קול] * מארז * ספק * הארד דיסק 80GB IDE [לאחי] המעבד, לוח אם, מארז וספק הם לאבא שלי. השימושים שלו הם ממש ממש מוגבלים. ככה שהביצועים יכולים להיות אפילו יחסית גרועים. רק שיוכל להתקין XP לגלוש ברשת ולהפעיל וידאו כלשהו [ברמה ממש בסיסית] אני רק אזכיר, מדובר במחשב חלש, אז לא להתפרע ווזהו, תודה מראש לכולם

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב חנות שקרובה אלי היא IQPC (דרך אגב איך החנות מבחינת אמינות? ושירות?) המחשב עבור שימושים כללים כמו צפיה בסרטים, אינטרנט, שימוש באופיס וכדומה בנוסף אני רוצה שתיהיה לי את היכולת לשחק במשחקים לא הכי חדשים ולא הכי כבדים. המשחקים שאני משחק בהם NBA , FIFA, NFS under cover וכדומה אשמח להמלצה על המחשב מאותה חנות(אם היא מומלצת) חריגה עד 200 ש"ח במקרה הצורך בלבד תודה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by hai_elbaz1,

אני יוצר מוסיקה מחפש מחשב שהתוכנות כמו קיו בייס וכו" יעבדו חלק וגם אימיול וכל התוכנות שיתוף אממ אני צריך 160 ג'יגה ולפחות ג'יגה זיכרון (מחולק ל2) אממ עכשיו בקשר לכרטיס מסך אני צריך משו שיהיה סבבה לא יותר מידיי יקר..שיהיה טוב לפיפא וכל המשחקים האלה... תודה..

• 13 תגובות
    • 637 צפיות
  8. המפרט עבור אדם מבוגר שמעולם לא השתמש במחשב (אולי באקראי פעם או פעמיים). הכוונה היא לשיוט באינטרנט, צפייה בתמונות וסרטונים ביתיים של המשפחה, שמיעת מוסיקה. הרכבתי מפרט ב-TMS: מעבד: Athlon 64Bit AM2 3800 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤303 קירור למעבד: Glacialtech IGOLOO 7310 K8/AM2 כמות: 1 מחיר: ¤47 לוח אם: Asus M2A-VM כמות: 1 מחיר: ¤357 מארז: Foxconn TLA436 Tube FSP350W כמות: 1 מחיר: ¤236 זיכרון: Corsair 2GB Kit (2x1GB) Value Select DDR2-667 כמות: 1 מחיר: ¤277 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II 8MB כמות: 1 מחיר: ¤261 כונן אופטי: Samsung DVD-RW S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 מחיר: ¤151 מקלדת: מקלדת מיקרוסופט Comfort Curve Keyboard 2000 …

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. היי אשמח לקבל הצעה למפרט מחשב שייעודו העיקרי הוא עריכת ווידאו אבל גם שיוכל להפעיל משחקים.. התקציב בסביבות ה, לא כולל מסך, 5000, אבל גמיש ... תודה!

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by riko!,

AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN -790- meabed MSI K8N Neo4 Platinum - 985 - motherboard DDR 400 512MB Twinmos 500 2x 1000 - RAM WD 120GB SATA- 530 - hard disk RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E -2280- video card NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK - 370 - dvd recorder HEC Compucase CI-6A19 390- case HEC 475W (True Watts) 370 - power LOGITECH MX510 BLUE - 280 - mouse AUDIOTRAK Maya 44 Mk.II - 899 - sound 19'' 996 PF MAG -1050 - Screen זה המפרט שסגרנו עליו. אבל דוד שלי אומר שהלוח אם לא עובד עם שאר החלקים. אני צריך דעה מקצועית בנוגע לנושא.. אחרת אני אדפק.. וגם תגידו לי מה חסר שהכל ירוץ כמו שצריך. תודה!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  11. אהלן. אני מחפש מחשב נייד, בעיקר לצורך הלימודים (תכנות בויז'ואל סטודיו), אבל גם שיהיה שימושי לסרטים, אינטרנט ומשחקים מדי פעם. המטרה העיקרית שלי היא כרגע המחשב הזה: Dell inspiron-1525-t5750 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm בעיקר כי קיבלתי עליו ביקורות מאדם שמשתמש בו לתכנות גם כן. לעומתו, יש מחשבים עם מפרטים די מפתים במחיר קרוב: Gigabyte 566U http://www.skypc.co.il/pl_product~70765~14~0.htm הבעיה היא שאני לא יודע אם המחשבים של ג'יגהבייט עונים על פרמטרים של נוחות, איכות ואמינות. כמובן שחשוב שלא יהיו במחשב כל מני פאקים קריטיים אחרים, כמו חיי סוללה קצרים במידה קיצונית, חוסר תאימות ל xp, או כל דבר אחר שיכול לפגום בשימושיותו. דילמה נוספת היא דילמת המסך ה…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. שלום, אני מחפש מחשב לעריכת וידאו חצי מקצועית (חתונות). אחרי מחשבה הגעתי למפרט הנ"ל: CPU INTEL Price Units Total Pentium 4 3.2 Ghz S-775 1M Cache 1288 1 1288 M.BOARDS for INTEL ABIT Price Units Total AA8XE (925XE 1066) 875 1 875 MEMORY DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 320 2 640 VGA CARDS PINE Price Units Total xfx 6200 Max 256MB TurboCache,PCI-E 395 1 395 HARDS DISKS MAXTOR Price Units Total 200GB (8MB) SATA DiamondMax 10 595 1 595 CD-RW, DVD Recorders DVD Recorders Price Units Total Lite-on 1673 x16 Dual x4 380 1 380 ADD ON Fans Price Units Total Thermaltake Volcano Silent Bost 165 1 165 CASES Price Units Total 2202 ATX MIDI PFC, usb 165 1 165 MONITORS Price …

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  13. אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם בבחירת המפרט, אשמח גם להמלצות לגבי מקום הקנייה (חנות), תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? שלוש אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (: ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת בדו מימד (לא משהו רציני), צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, ו league of legends (המחשק היחיד שאני משחק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Popcorn Time, Visual Studio, Photoshop, Sony Vegas Pro, Skype, Spotify ב) במידה והמחשב מיועד לגיי…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB 1 670 670 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 645 645 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB TwinMOS 2 220 440 כרטיסי מסך‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 780 780 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 290 290 כוננים- ‏‎1.44, CD-ROM, DVD‎‏ FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 (Black) 1 40 40 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GSA-H42NK x18 Black 1 170 170 מארזים‏ כמות מחיר סה"כ Thermaltake Soprano VB1000BWS 1 415 415 ס…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  15. שלום לכולם, אני צריך שתיבנו לי מחשב טוב למשחקים בעיקר מזיגזג2000 בסכום שמצוין בכותרת. לא צריך מסך,רמקולים וכו.. רק עכבר חמוד אבל לא משהו מפוצץ ב400 שקל. משהו נחמד שיעבוד טוב במשחקים, לא צריך להשתגע יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by masmddr,

שלום. במחשבים ניידים ישנה מנורה אשר מהבהבת בטעינה ומפסיקה להבהב כשהסוללה מלאה. במידה ומד הסוללה במערכת ההפעלה מגיעה ל100% והמנורה מפסיקה להבהב, אני צריך להסיק שהכול מסונכרן והסוללה אכן במאה אחוזים או שמשהו יכול להשתבש שם? הסיבה שאני שואל היא שלאחרונה אני רואה ירידה בתוחלת הסוללה (בת כ8 חודשים LI ION ) למרות שהמד מראה 100% והמנורה מפסיקה להבהב.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  17. שלום אני מבקש עזרה להרכיב מחשב לזוג מבוגר המחשב יקנה בזיגזג ללא צורך במשחקים בכלל השימוש הכי כבד של המחשב יהיה OFFICE וכו' קצת אינטרנט גלישה בלבד המחשב צריך לכלול גם מסך רגיל לא LCD 17 אינטש עכבר + מקלדת רגילים (MICROSOFT או LOGITECH) צורב רגיל מארז סביר דוגמת ה-HEC ללא צורך בשדרוג עתידי של המחשב אז אפילו כ.מסך מובנה אפשרי כל עוד יש לו TV OUT ויכול להיות שבעתיד יהיה צורך בהוספת כרטיסים (פיירוויר בלוטות' וכו) אז אם אפשר שיהיה אופציה להוספה. המחיר פתוח אבל מכיוון שהצרכים צנועים עדיף סביבות ה 2500.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by benbun,

שלום לכולם צריך מפרט שיענה לדרישות הבאות: המחשב הולך לשמש כקליינט בסלון כך שאין צורך בדיסק קשיח גדול 80 מספיק הוא הולך ליות מחובר למגבר אז צריך כרטיס קול טוב צריך לכלול כרטיס מסך עם HDMI וכרטיס ללכידת וידאו זיכרון לדעתי לא צריך יותר מ-1 ג'יגה מה שכן אני חייב מארז מרשים ורצוי עם שלט בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  19. Started by Hillit Wahlberg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפייה ב-HD, הורדות. לא גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (יישב עם הממיר ויחובר לטלוויזיה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן למערכת…

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  20. שלום לכולם! אמא של חברה שלי :'( (שאני מאוד מפחד ממנה) החליטה לקנות מחשב חדש ואני התנדבתי לעזור לה. היא צריכה מחשב לעבודה משרדית ולעבודה עם תוכנות גראפיות של תלת מימד. התוכנה עצמה זה אוטוקאד או משהו כזה אני לא בטוח. התקציב עומד על 4000 ש"ח וצריך מסך בלי שום ציוד היקפי. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. Started by MODY69,

שלום רב, אמא שלי קונה מחשב נייד לצרכים משרדיים (וורד, אימייל, קצת סרטים, אינטרנט, WiFi, בלוטות' וכו'). התקציב הוא 3.5K ללא חריגות. המחשב צריך לבוא עם וינדוס. חובה שתהיה חנות שמוכרת את המחשב בצפון הארץ. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. זה נשמע קצת דבילי וצולע אבל אני צריך לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך עדיף שהמפרט יהיה כמה שיותר חזק וכמה שפחות מ 2K זירכון 1G סגור (השאלה היא יצרנית.. אני תמיד סמכתי על KINGSTON) בכללי המחשב הוא לגיימינג ... ההתלבטות בכלל היא בין היצרניות ... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  23. שלום רב. אני חדש בפורום. לא מבין גדול במחשבים. אשמח לחוות דעת על המפרט המצורף ולאלטרנטיבות? -האם הספק הזה יעיל וחסכוני? - האם כדאי סט חוטי של מקלדת במקום, ואם כן מה? - המלצה למסך חלופי במחירים דומים: שווה ערך 720 ש"ח, מסך לד. - האם כדאי דיסק קשיח 1 טרה? מה ההפרשים במחיר? - כרטיס t.v אפשרי להוסיף? עלויות? מי שיכול לעזור תודה מראש. הצעת מחיר לרכישת מחשב הצעת מחיר לרכישת מחשב - · מארז ELITE 371 COOLERMASTER שחור· ספק כח A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN· לוח אם H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI· מעבד אינטל 3.3GHz 3MB CORE I3 1155 2120· זיכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ· דיסק קשיח פנימי 500GB S3 1Y 7200 16MB SEAGATE· …

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  24. Started by rmindel,

היי, מצאתי מישהו שיחזיר לי נייד מקנדה מה המקום הכי טוב להזמין ממנו? מצאתי מחשב שאני רוצה באמזון אבל: 1. אנשים אמרו לי שזה כמו לקנות מחשב בסופר,חח 2. המחשב הספציפי שרציתי לא נשלח לקנדה מאיפה הכי מומלץ לקנות? (ששולח לקנדה?)

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  25. שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים/פיתוח/עבודה מרחוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - PES/FIFA/NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בתחילה ישן 17" ולפי הצורך ישודרג ל 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות (בכפוף למשחקים הנ"ל) 3. האם יש צו…

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים