ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין במחשב שישמש בעיקר למשחקים כבדי ולקצת עריכת וידאו בעתיד. אוברקלוקינג רציני ממש לא מתוכנן. כפי שצינתי אמור להכנס גם ציוד היקפי. אני מעדיף שלא יהיה במחשב SLI מסיבות כאלה ואחרות. ושאלה קטנה .. מחשב כזה אמור להספיק לי לשנתיים פלוס בשביל הרצת משחקים באיכות טובה מאוד ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3000 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בינוניים ,עריכת והכנת סרטים, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: , כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בעיקרון כיוון של 4 ליבות, וכ. מסך 4850 ומעלה.. עדיף ATI 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? כדאי.. עד כמה שאפשר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא בהכרח.. עדיף, ר…
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב בקשה של חבר של אחי, אני מחפש מפרט בסיסי לילדה בת 12 המפרט צריך לכלול: מסך 19 אינץ, מקלדת + עכבר רמקולים +סאב. 2.1 אינץ מצלמת אינטרנט וכמובן המערכת עצמה, תקציב: 2500 ש"ח - 3000 ש"ח. נא להרכיב מפרט מהחלקים שבאייבורי אני אודה לכם מאוד! (ידוע שהאפשרות מגבילה אבל זאת הדרישה) מסיבות אישיות אני רוכש שמה אז נא לא להביא חוו"ד על החנות... המון המון תודה מראש, אם תוכלו להכין לי כמה מפרטים בכמה מדרגות זה יהיה נהדר (לפעמים הבאות)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד אם תוכנת תיב"מ מאסטרקאם X שמבצעת חישובים מטמטיים זמן עבודה עורך שעות יש צורך בכרטיס גרפי חזק מאוד וכמובן כושר עיבוד אשמח לקבל המלצות לגביי מפרטים חזקים תודה וים נאים לכולם
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
המחשב הוא DELL D510 עם 256K שלא זז. צריך את הזכרונות הזולים ביותר שאפשר, לא מבין משהו מסוים, מהי קונפיגורציית 64X64? משהו לא בסדר עם אלה? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8768 מודה למי שעוזר...
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים (כבדים) מחנות מחשבים בחיפה (ולכן אשמח אם תרכיבו לי מפרט באתר של חנות מהאזור). - תקציב 4000 שקל (אפשרות לחריגה של עד 500 שקל). - אני לא יודע לעשות OC ומעדיף שלא להתעסק עם זה. - השקט חשוב לי אבל לא בצורה מטורפת. - יש לי מסך 22" של סמסונג: SyncMaster 206BW. אני מתלבט בין כפול ליבה למרובע ליבה. אני יודע שנכון להיום כפולי ליבה מציגים ביצועים טובים יותר במשחקים. מכיוון שעיקר השימוש במחשב שלי יהיה במספר החודשים הסמוכים בלבד (עד יציאה לקורס של מספר חודשים) אעדיף משהו שיהיה טוב לתקופה הקרובה, כלומר כפול ליבה. אשמח אם תמליצו לי על מערכת אמינה ואיכותית. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הלוח אם,מעבד,קירור למעבד,זיכרונות וכרטיס מסך ולהישאר עם המארז הנוכחי ובנוסף לקנות כונן SSD לצורך התקנה של מערכת ההפעלה. יש לי מארז של Antec Sonata III עם 500W ספק כח של Antec. אין צורך בקניית די וי די והארד דיסק רגיל. 1. מה התקציב המקסימאלי - 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - כ 400 שקלים. 2. מה שימושי המחשב - משחקים, עיצוב גרפי, סרטי HD, פיתוח. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע עובד עם מסך 19' - מתוכננת קנייה עתידית של מסך חדש בין 22'-24' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - שואף לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך 4. הא…
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
האם יש מחשבון חדש, שכולל את הכמסך החדשים ואת הליבות החדשות והרבה סוגי חומרה(למשל כרטיסי קול למיניהם וכ.טלוויזיה) שיכול לחשב את ההספק של מפרט שאני בונה?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי בצד והתקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח,אני מתכנן לשדרג עכשיו רכיב\רכיבים בזמן הקרוב ולהמשיך את השידרוג בעוד כ5 חודשים(במרץ). בעקרון,השימושים העיקריים הם משחקים ואני גם רוצה לבצע OC לרכיבים,אני משתמש במסך DELL 2209WA. חשבתי על שידרוג הכרטיס מסך לGTX660\HD7870 וככה ישאר לי קצת כסף ואז בעוד 5 חודשים אני ממילא ממשיך את השידרוג ולשדרג מעבד+לוח+זכרונות על הדרך. או מצד שני,לשדרג לI5 3570K+לוח Z77 ולעשות OC למעבד ובעוד 5 חודשים לקחת כרטיס מסך HIGH END מהסדרה החדשה שתיהיה באותו זמן + שדרוג מסך למסך גדול יותר. כרגע,משחקים עובדים לי בסדר על הגדרות בינוניות,אבל ברגע שאני מעלה הגדרות הם מתחילים לקרטע.(כותרים חדשים)
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הנ"ל: http://www.skypc.co.il/pl_product~71329~14~0.htm והוא נראה לי דיי נחמד רציתי לדעת אם למישהו יש/היה אותו? יתרונות וחסרונות שלו? איזה ביצועים יש לו? האם ניתן יהיה להריץ משחקים עם רמה גרפית נמוכה כמו NFS וGTA ישנים? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני רוצה לברכיב מפרט לאוברגלוקינג ומשחקים ובבקשה בלי חריגות של מעל 200 שקל בלי ציוד היקפי תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין סדרת P ל T במעבדי אינטל, הבנתי כי סדרת P הינה חסכונית יותר בחשמל, אך מה בנוגע לביצועים ? איזה מעבד עדיף יותר לפי דעתכם P7250 או T7300 / T7500 או בכלל מול סדרת T8000 ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך את המחשב לעבודות גרפיקה ועריכת סאונד.מעוניין רק במחשב נייד.המליצו לי על MAC BOOK PRO עם מסך 15" . אבל החומרה יותר חלשה מהדגם של G75VW-T1414H חוץ מזה יש את העינין של מערכת ההפעלה OS X שצריך ללמוד. דבר יחידי שאני מתלבט במחשב הנייד,בעית "חימום" .ראיתי שכל החלק האחורי התחתון מוקדש כולו לחריצי אוורור. הקונפיגורציה שלו מרשימה וחדשנית ביותר... מה אתם מציעים,ללכת על זה ? http://ksp.co.il/?uin=17338 תודה ממתין לתגובות שלכם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, עומד לרכוש מחשב נייד לטובת עיצוב גרפי - הולך כנראה על הדגם - Gigabyte W566N-DC33M CPU Intel® Core 2Duo Processor T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 250GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB האם יעשה את העבודה ? מישהו מכיר ? השתמש ? תודה רבה !!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הדגם שמתאים לי מבחינת ביצועים http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=4936 1. האם כדאי לקחת עם מסך מגע ? ההפרש לא גדול במחיר (מה יתרונות המסך מגע) http://ksp.co.il/?uin=31421&select=.268..271..132..2185..432. 2. האם יש חנויות זולות יותר ? 3. מי היבואן הרשמי של DELL ? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט חלקי לפי הפירוט הבא: -התקציב המקסימלי- 4,500 ש"ח, כל חסכון יתקבל בברכה. -שימושי המחשב כלליים בעיקר, דוגמת אופיס, סרטי HD, וידאו ומדיה מהאינטרנט, משחקים בינוניים (לא גיימר).כמו כן, עורך לא מעט תמונות ברזולוציות גבוהות וכן סרטי וידאו ממצלמת וידאו בהפרדה גבוהה.לפרקים, צפוי גם שמוש בפוטושופ, אך ממש לא ברמה המצדיקה התייחסות ראשית להרכב המפרט.המחשב יהיה בשימוש יומיומי כ 12 שעות ביממה. -אין תוכנות כבדות במיוחד איתן אני משתמש -המפרט מיועד לשימוש עם מסך FULL HD בגודל 22-24, אשר אמור להרכש בנפרד ולא יכלל בתקציב זה. עם זאת, אם יש באנדל או מבצע הכוללים מסך איכותי במחיר מוזל, אזי ניתן להוסיפו כתוספת לתקציב הנ"ל בלא יותר מ 1200 ש"ח נוספים…
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
יריץ אקליפס. רוצה 15", אומר שלא יסתובב איתו יותר מדי, לא צריך טאצ' או משהו מיוחד [18:08, 10/5/2016] אמיתי: Lenovo ideapad [18:08, 10/5/2016] אמיתי: Y700 [18:08, 10/5/2016] אמיתי: או Hp omen [18:08, 10/5/2016] אמיתי: או איזה דל ב4 אלף מתלבט ביניהם. אפשר לנצל את כל התקציב
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אהלן. אחת ל 3 שנים אני זכאי לקבל מהעבודה מחשב לפי מפרט שאני קובע. כתבתי תקציב של 7000 ש"ח אבל אני יכול בקלות לחרוג ממנו. השימוש - משחקים - לא ממש גיימר אבל משחקים די כבדים. תוכנות עריכה - סוני וגאס, ופרמייר. אימיול - עובד ללא הפסקה. ווינדוס 7 בקרוב. קראתי שיש לכם הסתייגות מעבדי I7 - לא הבנתי לגמרי למה. תודה רבה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כמו שאני רואה את זה יש 3 אפשרויות: 1: הזכרון שקניתי אינו תואם את הזכרון הקיים. 2: הזכרון שקניתי אינו תואם את הלפטופ בכלל. 3: הזכרון שקניתי פגום. לדעתי זה 1. ואם אכן זה המצב, הייתי שמח לקבל הכוונה לאיזה זכרון מתאים ללפטופ שלי. (הזכרון שקניתי הוא DDR3 1033 והזכרון הקיים למיטב ידיעתי עובד ב 1066. כל אחד סטיק בודד של 2GB. הזכרון: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rt=nc&nma=true&item=330478031876&si=uJ37HgCZt74Uzpk4%252Bq0XDEOadx4%253D&viewitem=&sspagename=STRK:MEWNX:IT#ht_7379wt_952 המחשב: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&keyword=ah-530-10 תודה לעוזרים. עדכון+חזל"ש: 1: שמתי לב שבסטיק שקניתי יש סה"כ 8 צ'יפים, ובזה הקיים י…
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מצאתי פה מחשב לא רע במחיר לא רע ורציתי לדעת מה דעתכם http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={3DBE98AC-ADD2-4EAE-A96F-0EB04E585BC5}&details_type=1&itemid={04986D79-7043-4D58-8B49-6DE313D1BF19}
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אפשר לנצל עד סוף אבל אם ניתן לחסוך מעולה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלא יותר מ300 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/סרטים וסדרות / עבודה משרדית (מצגות עם הרבה תמונות למשל ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למומחים שלום, אשמח לקבל סיוע במציאת נייד עד 10K ללא ציוד היקפי. יכולת עמידה במכה תוכנות גרפיות שפועלות בו זמנית (FS וכדומה) דגש על זכרון RAM ומעבד וכרטיס גרפי כמובן. תודה על כל המלצה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
חברה הרכבתי לי מפרט... חשוב לי שתגידו לי קודם כל אם החלקים יתאימו אחד לשני... אני לא רוצה להדפק כי אני קונה את זה מארה"ב אז בבקשה מכל המומחים פה... Foxconn NF4UK8AA-8EKRS Socket 939 NVIDIA nForce4 Ultra ATX AMD Motherboard - Retail GIGABYTE GV-NX66T128D Geforce 6600GT 128MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 533 (PC2 4200) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model VS1GBKIT533D2 - Retail Retail AMD Athlon 64 3500+ Winchester CPU with Heatsink הכל =2631 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 אם ניתן אפשר לחסוך, עדיף לא לחרוג אבל עם כן אז עד 100 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: סרטים משחקים אינטרנט אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מסך 22, משחקים כמו קול אוף דיוטי להגדרות בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי לא4. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 57. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. רק מ IQPC10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דריש…
-
- 4 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי שתי שאלות האם כדאי לקנות מסך 19 אינץ' רחב למשחקים או שעדיף לקנות רגיל ? האם המשחק לא מתעוות במסך רחב ? איזה כרטיס מסך הכי זול יכול להריץ משחקים כמו fear ו doom3 ו half life ומשחקים בסגנון ? ועוד שאלה קטנה האם אתם ממליצים לקנות עכבר אלחוטי או שעדיף ללכת על לוג'יטק G5 ? תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-