עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נתקלתי במפרט המופיע מטה במספר אתרי קניות במחיר 2300-2500 ש"ח. א. מלבד העובדה שאין מסך או כרטיס מסך משובח האם המפרט והמעבד אכן נחשבים חזקים במיוחד או שקיימות נקודות כשל נסתרות ? ב. האם יציאת המסך שעל לוח האם היא DVI או VGA בלבד ? ג. האם במחיר המדובר עדיף להרכיב מפרט שונה לבד ? להלן המפרט : -------------- מחשב בעל 4 ליבות! מעבד החזק Quad Q6600 מחשב חזק במיוחד - במחיר שאתה קובע! * מעבד Intel® Core 2 Quad בעל זיכרון מטמון 8MB * זיכרון ענק 2048MB מהיר במיוחד DDRII 800MHz * לוח אם אינטל מקורי Intel PearlCreek תומך 1333MHz * דיסק קשיח בנפח 160GB SATA II * צורב DVD/RW SAMSUNG מדגם S-182D המחשב היחיד בארץ עם תו בטיחות - באישור מכון התקנים הישראלי מעבד סוג מעבד: Int…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  2. חבר שלי מחפש מחשב בתקציב הזה והוא מנסה להתעקש לקנות כל מיני מחשבים עם מפרט שנראה מטורף ומארז שנראה טוב אבל בתכלס זה סתם בלאי ואמרתי לו שיחכה ואני יעזור לו עם זה מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  3. Started by sking,

אני קונה עוד רגע מחשב ורק רוצה לשמוע שלא ביזבתי/טעיתי... asus M2N-E ב473 ש"ח X1950GT 256mb ב687 ש"ח AMD 64x2 4200 ב479 ש"ח kingstone 1GBx2 667mhz ב400 ש"ח כל המחירים על המינינום של זאפ

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by SheZiF,

אז ככה היום בבעלותי המפרט הבא P4 3.0 presscot Msi p880neo motherboard 1gb ddr400 memory Sapphire x1950pro agp edition Wd 120gb sata Silverstone Element 550w Creatice audigy value עכשיו ברצוני לבצע שידרוג קטן למחשב ורציתי לדעת אם כדאי בכלל לשדרג את המערכת או לחסוך עוד למחשב חדש בכל מקרה אני חשבתי על החלפת מעבד לAMD כפול ליבה בסוקט 939 + לוח אם חדש שיתמוך בסוקט קניית זיכרונות , 2gb ddr400 והוספת הרדדיסק אשמח לעצות ורעיונות על מה לשדרג בתודה,

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by Bakshi1,

שלום, חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט ב 5,500 ש"ח. הבן אדם לא מבין כלום במחשבים.. בקשותיו למחשב יהיו: משחקים(ממש קצת והוא ממש לא גיימר בכלל!) אבל מידי פעם שייהנה קצת. word , מוזיקה ואינטרנט. כולל מסך איכותי, שיהיה מסך איכותי. רמוקלים איכותיים ומעבד שיהיה חזק בשבילו לעריכת מוזיקה גלישה, שמיעה, צפייה וקצת למשחקים. כולל מערכת הפעלה ( xp לא ויסטה) וכולל אופיס xp. 2 gb ראם. אהה וגם חנות שתתקין את מערכות ההפעלה והאופיס ותרכיב את המחשב. מקלדת ועכבר רגילים למשתמש הממוצע תודה.

• 10 תגובות
    • 606 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחשב חדש למטרת משחקים ב4.5K אפשר חריגה עד 5K המחשב צריך להיות כולל את כול הציוד ההקפי(מקלדת,עכבר,רמקולים,מסך) והרמקולים חשובים גם אני צריך משהו טוב 5.1 תודה מראש

• 8 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Q6600 (או 6700) רק אינטל...רק...רק... זכרונות: dominator 2x1024 cl4 800mhz DDR2 הארד דיסק: 7200.10 500GB BARACUDA לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R כרטיס מסך: 8600GT EXTREME LEADTEK זכרונות ו-HD כבר הזמנתי, לגבי ה-PROCESSOR אני אזמין בטח היום מה אתם אומרים על הלוח אם וכרטיס המסך? אני צריך S-VIDEO, ואני כן רוצה את הלוח אם עם אפשרות ל-DDR3 בעתיד חסרים: צורב? מארז ספק כדאי ספק פחות טוב ולקנות אל פסק? לא מעונין להשקיע יותר מ-1000 שקל על צורב+מארז+ספק שנשארו.... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  8. אני מעוניין לקנות מחשב נייד (אני חייב מחשב נייד כי רוב השבוע אני מחוץ לבית) בתחום מחירים של עד 3300 לא אכפת לי שיהיה יד שנייה (אין לי כסף מיותר) ולכן מצאתי מחשבים ממש טובים בתחום הזה השימוש העיקרי של המחשב יהיה אופיס ואינטרנט ולכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מידי אבל אני גם משחק הרבה והייתי רוצה לשחק עליו גם משחקים יחסית חדשים (יחסית) כמו C&C3 - Tiberium War או Rise of Legends וכדו' מצאתי בינתיים 2 הצעות ואני מתלבט מה לקחת (אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לשמוע): מחיר:3000 Dell Inspiron E1505 DualCore 1.83Ghz , ATI RADEON X1400 256 MB , CD-DVD WRITER Double Layer , Hard Disk 120 Gb, 1Gb RAM, מחיר: 3100 מחשב נייד חדש בקופסה עם אחריות, Lenovo 3000 N100. דגם TY05GIZ ליבה כ…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

בניתי דרך למיר מפרט מחשב. יצא 5600 כולל מע"מ, והגג שלי הוא ~5100. אני מחפש איפה אפשר לקצץ, או לחלופין- מפרט זול יותר, מחנות אחרת שנמצאת באזור השרון. המפרט: INTEL Q6600 SUPER TALENT 2GB 800MHZ PC6400 CL4 DUAL PACK 2X1GB ASUS P5K ASUS GEFORCE 8800GT WD SE 320GB SATA2 7200RPM 16MB WD3200AAKS ENERMAX CHAKRA CASE ENERMAX LIBERTY 400W PIONEER DVD X18 DUAL LAYER כל זה, כולל הרכבה, עולה 5663. אשמח לשמוע שינויים או הצעה לחנויות חלופיות. תודה!

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  10. יש לו לוח אסוס עם AGP X4 שלוש PCI ו2 סלוטים לזיכרון DDR 333 סטיק 512MB RAM מהירות 166 של יונדאי האר דיסק WD 45GB IDE ו20GB WD IDE צורב DVD סמסונג X18 וצורב CD סוני מהירות 52 מישום מה עובד לי עד 40 כ.מסך GF 5200 FX 128MB AGP מעבד אינטל סלרון 2 ג'יגה הרץ 128 קילו בייט קש זיכרון קירור של אינטל סוקט 478 100 באס 200FSB יש כרטיס USB 2.0 עם 4 יציאות + 2 לחבר דברים פנמיים יש כונן פלופי 1.44 יש גם 4 יציאות USB 1.1+ הכרטיס שכתבתי יש מארז לא מיוחד עם כניסת מיקרופון ויציאה לשמע הUSB ויש מאוורר כמו 3.5 רגילים לא רועש ועוד אחד כזה בחלק האחורי של המארז מה המחיר המירבי שאני יכול לקבל עליו (באמת תנו כאילו אתם קונים ממני) ומה המינימלי או שאני יכתוב שאני גמיש תודה לא לינעול פל…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  11. Started by adibs7,

מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1425 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤559 מארז: NZXT Apollo No PSU Black כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Delta 550W Active PFC V2.0 120MM Sata 24Pin PCI-E X2 EPS 12V 8P כמות: 1 - מחיר: ¤416 זיכרון: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 כמות: 1 - מחיר: ¤399 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤443 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1299 מקלדת: LOGITECH Cordless Desktop EX-110 כמות: 1 - מחיר: ¤239 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 מערכ…

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  12. אז ככה: מעבד: Q6600 זיכרונות: Corsair XMS2 4-4-4-12 לוח אם: או Asus P5N32-E או Abit IP35-PRO כ.מסך: XFX 8800GTS 512mb קירור למעבד: או Tuniq או OCZ Vendetta כונן: WD320 מארז: CM 690 ספק: Corsair 520w אין טעם לדבר פה על מחירים כי אני קונה חלק מהרכיבים מארה"ב, אז יוצא לי בהרבה יותר זול, ולכן אני יכול להשקיע עוד קצת כסף על לוח יותר איכותי לאוברקלוק ולא להתפשר על אחד מהלוחות של ג'יגהבייט, וגם לקחת כרטיס GTS שעושה קירור יותר טוב ופחות רעש מהGT בתוספת ממש מינימלית של כסף. אז הדילמה כאן בעצם היא איזה לוח אם לקחת, ואיזה קירור למעבד. פעם הייתי סגור על הTuniq אבל אחרי קריאת 2 ביקורות על הקירור של OCZ אני ממש לא סגור על איזה ללכת ... הלוח זה עוד יותר בעייתי, כי אני רוצה לוח עם אפשרוי…

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  13. אני רוצה לקנות חלקים חדשים למחשב שלי שזה לוח,מעבד,זיכרון, כרטיס מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני ישמח אם תעזרו לי להחליט על החלקים ההכי טובים להיום ובתקציב המקסימלי של 5500 שקל אני מתכנן לקנות חלקים ולהרכיב אותם בעצמי המחשב לא מיועד לאוברקלוק,הוא מיועד למשחקים בגרפיקה גבוהה, יש לי ספק כוח של 485 ENERMAX(לחישוב ההספק) ו 3 הרדיסקים IDE ו2 הרדיסקים של SATA2 עד עכשיו זה מה שחשבתי לקנות: 1466 - Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 2176 - ASUS GeForce 8800GTS 640MB - PCX - retail 440 -2X 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Logitech MX610 LASER CORDLESS - 343 המחירים לקוחים מפה - www.zigzag2000.co.il חוץ מהעכבר שמצאתי ב http://skypc.co.il

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by barak123,

אני מחפש לקנות מחשב חדש במקום המחשב הגוסס שלי... המחשב יהיה בעיקר לצפייה בסרטים ומשחקים. גודל המסך לא הכי חשוב לי אז אני מוכן להתפשר בעניין הזה.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by bendan,

קודם כל אפתח ואומר שלום ותודה לכל הקוראים והעונים, אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) וכמו כן מה עוד מומלץ וניתן לשדרג במחשב ? שאלה נוספת, האם החלפת מערכת ההפעלה לווינדוס 7 תשפר מדדים מסוימים מבחינת ההיבטים הנל? ובמידה וכן, האם ניתן להתקין 7 על לוח אם זה…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  16. שלום לכולם , אני צריך המלצה למחשב נייד שיהיה בו בעיקר שימוש לאינטרנט ויישומי אופיס. הכי חשוב זה אמינות , זמן בטרייה לא כזה קריטי אבל יהיה נחמד אם יהיה ארוך. אני מניח שכל המחשבים מגיעים היום עם ווינדוס 7 אז לגבי זה אין לי מה להעיר

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימלי? 7000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך: לחסוך תמיד יהיה טוב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים , סרטים בHD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (27/7 ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך כלול ראה במפרט * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? באד קומפני 2 בעיקר (און ליין מקורי) אססין קריד וכדומה גם לאסרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך / רמקולים מצויינים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן …

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. המחשב מיועד לאחי אז אני שואל בשבילו מטרות המחשב: המשחק הכי "כבד" שהוא משחק והעיקרי זה flight simulator x * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: פחות חשוב רק מהבית לעבודה וחזרה... * זמן סוללה: לא משנה, תמיד ליד חיבור לחשמל * יציאות מיוחדות: hdmi וקורא כרטיסי זיכרון * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג"ב לא צריך יותר מ-500 * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. ככה אני מאוד מתלבט מה לקחת מבין שני האפשרויות שאני יציג. אני צריך את המחשב לשימוש ביתי כזה קצת קצת למשחקים , לגלישה באינטרנט ולתוכנות. האמת שהתקציב שלי לא כזה גדול ואני יודע שזה בעייתי מה אתם מציעים לי לקחת: את זה? ‏Fujitsu LifeBook AH530-3‎ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767082 או את זה: ‏HP Compaq Presario‎ - ‏Compaq CQ62-200SJ‎ http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=767120 תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. שלום לכולם, בהמשך לת'רד הקודם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=474710.0, אני רוצה את עזרתכם ע"מ למצוא את האיזון למחשבים כולל הציוד ההיקפי בהתאם לצרכים המפורטים. 1. מה התקציב המקסימלי? - 12,000, לא לחרוג בכלל, אפשר לחסוך אך לא הכרחי. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - א. המחשב לילדה - בעיקר אופיס, משחקים בינוניים, אינטרנט וסרטים (היא תראה סרטים שיהיו בדיסק של ה-HTPC) ב. HTPC - שמירת המדיה הביתית, צפיה בסרטים, שירים, וצפיה במצגות וסרטים באינטרנט דרך הטלוויזיה . ג. נייד - משחקים, אופיס, אינטרנט וסרטים שישאבו מכרטיס הרשת האלחוטי. 2.5. שאלות: יש לי מחשב פנטיום 4 ישן - האם בשימושים שציינתי, …

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by marik,

שלום רב. קיבלתי הצעה למחשב: AMD Athlon™ II Quad Core 635 לוח Gigabyte דגם GA-880GA-UD3H זכרו 2GB DDR3 133MHZ דיסק קשיח 500gb sata DVDRW LG HUNTKEY H-10 1600 ש"ח ואמרו המעבד הזה ברמה של INTEL I3 האם זה נכון? או ללכת על מחשב מבוסס של אינטל????. המחשב לצריכה ביתית :גלישה ,הורדות ,סרטים . אשמח לקבל תשובה או שיפור במפרט. תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  22. Started by rrooii2,

i7 920 2.6 @3.9 x58 asus p6t deluxe v2 Noctua NH-D14 CPU Cooler ATI Radeon™ HD 5850 Patriot Viper 6GB 1600MHz DDR3 Memory Kit 1tb samsung syncmaster226bw 22" :lcd samsung 32" full hd windows 7 ultimate 64bit Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black pc power&cooling 610W מספיק?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by tomermu,

אני מחפש מחשב רב תכליתי. כח העיבוד עדיף לי על זמן הסוללה. שיידע להריץ סרטים באיכות HD ללא כל תקלות. ושירוץ באופן כללי בצורה טובה ללא כל תקיעות. אמינות חשובה לי גם. במחשב הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8454&perur=2&t=1&c=339 יש את כל מה שאני מחפש מבחינת רכיבים. (HDMI , BT , 13.3 וכו') איך הוא מבחינת אמינות? איך הטושיבות בכלל? לא ראיתי שמדברים בפורום עליהם יותר מדי. כמו כן , האם זה בעייתי שרק באג מוכרים אותו ולא ראיתי עליו יותר מדי מידע באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by Beigelman,

שלום לכולם. אני לא אוהב מחשבים ניידים, ואין לי כסף. עם זאת, לקראת הצבא, אני שוקל ברצינות להשיג לעצמי משהו. במחשב הנייד המיועד, כמובן לא אעבוד ואשחק כמו בבית. הוא מיועד בעיקר לסדרות/סרטים, אינטרנט, משחקים פשוטים, מוסיקה, ייתכן עיבוד תמלילים ופשוט שיהיה לי מחשב בכל מקום. תפסו את תשומת ליבי מחשבי הnotebook - המיני לפטופים. מחשב שכפי שידוע לי מאפשר לבצע את כל הדרישות שלי, ועדיין הוא קטן וקל לתפעול. בהתאם לדרישה, ככה גם התקציב. 2000 ש"ח לפ דעתי די והותר בשבילי. אפשר קצת פחות, אפשר קצת יותר. בבקשה תמליצו לי. אן לי בעיה בענייני מחשבים כלל, רק במחשבים ניידים אני לא מתמצא. תודה מראש, אלכס.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by hopla,

שלום. ברצוני לקנות מחשב נייד,בארצות הברית.חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים מהזמן האחרון ומעתיד. גדול מסך 15' אינץ ומעלה.חברות מוכרות כגון HP ASUS dell אחריות בין לאומית תקציב: 1000$ אפשרות חריגה קטנה. תודה רבה נ.ב כרגע יש לי HP dv6-2190us ואני מעוניינת לשדרג... במידה וחסר פרטים אשמח להרחיב בנושא

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.