עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Psycho17,

ערב טוב! חבר שלי מעוניין ליקנות מחשב חדש. הנה מפרט המחשב: מעבדי ?AMD? Athlon64 3500+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות? DDR 400 512Mb 400MHz Corsair (XMS) CL2 x2 כרטיסי מסך? ASUS 6600GT 128MB TV ,PCI-E דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Teac/SONY 1.44 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? CD-ROM ASUS x52 צורבים? DVD Recorders NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארזים? Thermaltake Xaser VM-3000A מארזים? Power Supply HEC 475W (True Watts) מה דעתכם על מפרט זה ומה המחיר המשוער על מפרט זה... (לחבר שלי אין תקציב משוער מכיוון שהוא רונה את המחש…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by amitaihasnes7,

שלום. אני צריך שתרכיבו מפרט לאבא שלי, הוא בעיקר עושה עבודות OFFICE פותח אימליים ודברים כאלה (הוא לא ישחק מבשחק אחד אפילו). אז תציעו

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  3. שלום חברים אני מחפש לקנות נייד לעבודות ואינטרנט התקציב שלי הוא 2500 כמה שאפשר אודה לכם אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט טוב אם אפשר שיהיה מבוסס על דור הi3 ושתהיה חנות במרכז תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. שלום! אני צריך עזרה בלהרכיב מפרט לשימושים כללים ( גלישה, מוזיקה, הורדות וכו' ) למפרט צריך ציוד היקפי (מסך, רמקולים מקלדת ועכבר ) תודה רבה!! ;D

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד סכום די גבוה של 25,000 שקלים כולל ציוד היקפי ומערכת קולנוע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין חובה בלנצל את הכל ואם אפשר לחסוך, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מה יש לחרוג, זה סכום בומבסטי!\ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים- גיימינג סופר דופר כבד על לרמת הרזולוציה המפחידה, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD) עריכת וידאו, הקלטה של שירים שלי. אז מוזיקה, HTPC למולטימדיה וסרטים, עריכה גראפית בינונית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - אני משתמש בסוני ווגאס - שימוש בינוני. פוטושופ- בינוני גם, הקלטה תוכנת קיובייס, Amplitube 3 ריפר- שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש ל…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  6. המפרט הנוכחי שלי בצד ימין <- זהו שדרוג שימו לב לא מחשב שלם.. 1. מה התקציב? 3K 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים , צפיה בסרטים, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר - אופציונלי - אם חורג מ3K אז לוותר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן חשוב שיהיה בשביל האוברקלוקינג 7. האם מתוכנן OC? בינוני/משמעותי באמצע, צריך קירורים לכרטיס מסך ומעבד.. פעם קודמת הציעו לי פה: E7200 DS3L 4850 חשבתי להשאיר את המעבד ,לשנות את הלוח ולהוסיף זכרונות.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by Tomerm,

אין צורך להגיב רק לצפות רוצה להודות לכולם מאוד. לא פעם ולא פעמיים קראתי והתיעצתי בפורום לגבי מפרטי מחשב ובכלל. אתם עושים עבודת קודש, המידע שאתם מוסרים הוא מעולה ! וללא ניסיונות שיחוד או "מכירה". הפורום מאוד מיקצועי ועם זאת מאוד "ידידותי למשתמש". שוב תודות. תומר.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by pure perfection,

מה קורה?? אני צריך מחשב לשימושיים כללים + משחקים כלים , עם ציוד היקפי ומסך .. אפשר לחרוג ל 4000 ש"ח אם זה שווה את זה . עדיף שתיתנו לי כמה מפרטים בכמה מחירים . תודה ******************* מה דעתכם על המפרט הזה ?? 1- e8400 2- p43-ds3l 3-adata 2X2 800 4-GF 9500GT 512MB 5-צודב LG 6-WD 500G 7-מארז CM590 8-ספק CM 500W 9- מסך 22" סמסונג

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?כן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ,צפייה בסרטים hd 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.כן מסך 24 ,מקלדת ,עכבר, רמקולים4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי :צורב dvd טוב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן לati hd4870x2 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?…

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  10. ערב טוב לכולם. בפורום אמצעי אחסון די מת ומהבוקר לא קיבלתי לא רק תשובה, אלא אף לא צפייה אחת . . . מדהים יחסית למה שקורה כאן. נקווה לטוב ============================ יש לי כמה שאלות מהותיות בהיררכיה של חשיבות: 1) האם את הדיסקים הקשיחים החיצוניים (סדרת ה WD MY BOOK לא משנה איזו ESSENTIAL PREMIUM אן PRO) או בכלל כל כונן שכזה מחברה אחרת - מגבילה בעצם כבר מלתחילה המהירות העברת נתונים של הדיסק הקשיח עצמו, עוד לפני שאנחנו מדברים על סוג החיבור למחשב(USB2 או FIREWIRE או FIREWIRE 800 או חיבור רשת RJ 45)? זאת אומרת שאין לי טעם להשקיע בחיבור מסוג מהיר מהארבעה הנ"ל, כי גם ככה ה HD לא מעביר בערך מעל 90 מגה לשנייה. מה אם כן המהירות של כוננים אלה? אני מדבר לדוגמה על הכונן שאמור להיות …

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  11. אני זקוק עכשיו למחשב, אבל היות וכבר לא מקבלים שידרוג חינם אחרי ה15.03 אני די מהסס אם לקנות עם XP. תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by dror_gh,

מחפש מפרט. לא טוב מידי. לעבודה , משחקים ,מוזיקה וסרטים. לא משהו מדהים מפרט עד 3500 ש"ח. אם זה מחייב אז אפשר חריגה ל4000. כמו שאמרתי המפרט לא חייב להיות ברמה הגבוהה ביותר. שהכל יעבוד טוב+ ולא חייב מעולה. תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by dodomomo,

שלום,לפני זמן מה רכשתי מחשב נייד של טושיבה, Satellite A 300C. אבל נשבר לי להתעלם מבעיה אחת. מגיע עם המכשב תוכנה בשם TEMPO ALERT שזה בעצם עידכונים/דריברים למחשב, וזה מעצם מקשר אותי לאתר של טושיבה ונותן לי להוריד קובץ rar. בקיצור, אין לי מושג מה לעשות איתו ולא ראיתי הסברים נורמאלים בנושא, ויש לי הרגשה שזה ממש פשוט... משהו יודע איפה אני מעביר את הקבצים האלה? מי עבד עם התוכנה? אפרופו בעיות, מהיום שרכשתי את המחשב העברית בקובץ כתבן או בתירגום לסרטים שאני מוסיף, נראה כמו ג'יבריש. אני אשמח אם משהו יגיד לי מה לעשות בנידון גם בנושא זה (בלוח הבקרה המחשב מוגדר על עברית בשפות) בברכה, איש עם בעיה מעצבנת, אפילו 2

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by magafaim,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1.5-2K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משרדיות...בעיקר לאמא תבינו לבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי.. יש לי הארד דיסק שאני עוד מעט יעלה את מפרט שלו לראות אם הוא מתאים...בנתיים שיהיהה מפרט עם הארד דיסק 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים ל…

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים כבדים,אין צורך בשום ציוד הקפי. אם אפשר את המפרט מ skypc. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  16. מבקש המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 7,000 ש"ח. המחשב ישמש לצורכי אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים (הוא לא צריך להריץ משחקים על הגדרות גבהות )

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  17. http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8206 בכל החנויות האחרות המחשב מתחיל מ8,000 ופה הוא עולה 4,500 מאד חשוד אם אתם שואלים אותי... מצד שני נשמע מפתה מאד... גם כתוב 3 שנים אחריות(מעניין אם זאת אחריות מלאה כל ה3 שנים) הייתם קונים?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  18. אוקיי אז ככה , זה המפרט הסופי שבנו לי כאן באתר, אבל יש כמה דברים שאני רוצה לשפר: מעבדי אינטל‏ Price Units Total INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤895 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 435 1 435 זכרונות‏ DDR II 800Mhz - Life Time Warranty Price Units Total 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 310 1 310 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail מחיר: ¤1322 דיסקים קשיחים‏ Seagate Price Units Total 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II 480 1 480 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 115 1 115 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Pric…

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  19. טוב התקציב הוא 4000 והסיבה שאני לא קונה כרטיס מסך כרגע זה כי אני מחכה שהGeforce 8800GTS 320MB יגיע לארץ ואז אני אצרף אותו למפרט הדרישה היא למסך lcd בגודל של 17" וזכרון של ג'יגה בלבד (מתוכנן שדרוג בעתיד הקרוב אבל כרגע אין צורך) אין צורך ברמקולים,מקלדת ועכבר. מארז שפשוט לא יעשה רעש היופי הוא לא קריטי אה וחשוב שהמפרט יתאים לדרישות של Geforce 8800GTS 320MB תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  20. שלום אני מתלבט בין 2 מחשבים לקנייה בחו"ל. אחד של טושיבה דגם Toshiba L300-1AQ http://www.askdirect.co.uk/uview?call=ask.productSearch&id=12516&topcatid=17 יש לו 2 גיגה זכרון, אני אוסיף לו 1 או 2 נוספים והשני הוא של דל דגם Dell 1545 http://www.dixons.co.uk/martprd/product/seo/Computing/Laptops/Standard+Laptops/Dell/1545/557073 פירוט יותר נרחב עליו: http://en.community.dell.com/wikis/laptop/new-dell-notebook-inspiron-1545.aspx השימושים: פוטושופ :עבודה בדו-מימד, אינטרנט, אופיס, סרטים. בעיקר יישב בבית-הניוד פחות עקרוני. המחירים שלהם פחות או יותר דומים ולשניהם אחריות בינלאומית שתופסת בארץ(וידאתי) אשמח לתגובותיכם אביעד

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. אני מחפש מפרט למחשב שאוכל לחבר אליו את מערכת מצלמות האבטחה בבית . המחשב לא אמור להכיל את הכרטיס של המצלמות (את זה אני מחבר בנפרד )אלה מחשב בסיסי ביותר , הכי זול והכי פשוט . רשמתי עד 1K אבל אם תמצאו בפחות זה יהיה מעולה . תודה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by Srulz,

בוא אני אפתח שהמחשב מיועד לדוד שלי, וכמובן אני ממליץ על AMD שיש לי ואני מרוצה ממנו. הוא לא רוצה לשמוע ממני על זה ותקוע על הרעיון ש"INTEL הכי טוב". אז אני צריך מפרט שלם למערכת של INTEL עד כ4500 שח גג 5000 כולל מסך דק, אם יהיה אפשר לדחוק פה LCD זה יהיה מצויין. וגם בקשר לכרטיס מסך לא צריך משהו מטורף, כי הוא לא מריץ על זה משחקים. זה רק מחשב לאינטרנט ועבודות פשוטות ובסיסיות , בלי ערכות וידאו ומשחקים. אפשר להתפשר על 512 זכרון גם. תודה, ישראל

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  23. מעבד: AMD Athlon X3 435 2.9Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX http://tms.co.il/product/6812 כמות: 1 - מחיר: ₪491 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-UD3 Rev 2.0 http://tms.co.il/product/7185 כמות: 1 - מחיר: ₪401 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי http://tms.co.il/product/5995 כמות: 1 - מחיר: ₪154 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk http://tms.co.il/product/5126 כמות: 1 - מחיר: ₪299 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 http://tms.co.il/product/7037 כמות: 1 - מחיר: ₪481 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS http://tms.co.il/product/7584 כמות: 1 - מחיר: ₪278 כרטיס מסך: PowerColor HD4870 512MB GDDR5 HDMI Retail http://tms.co.i…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. אני מחפש מחפרט למחשב עד 4500 כולל מסך 19''. המחשב מיועד לצרכי משרדיים - אינטרנט, עבודה עם תוכנות חישוביות וגם לצפיה בסרטים. אם תוכלו לעזור - זה יהיה טוב. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  25. Started by zabi_g,

היי, אני מחפש מחשב נייד 15" - לא פחות - באיזור ה 3K ש"ח (אם צריך אני יכול לגלוש עד 4K) לאוניברסיטה, הדרישות העיקריות שלי זה מסך שאפשר לעבוד מולו שעות מרובות, מקלדת נוחה, זמן סללה טוב ואחריות של שנתיים לפחות. המחשב ישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט ואולי מדי פעם גם לצפיה בסרטים. אשמח להמלצות על מחשבים ועל מקומות לקנות את המחשב באיזור חיפה תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים