ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,457 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ושאר המשחקים החדשים בעונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200, מסך 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב נייד שישרת אותי קצת מעבר לגלישה באינטרנט וחבילות אופיס למינהם, רציתי לדעת עם מחשב נייד וPavilion dv5061 1.8GHz 512b טוב מספיק או הוא יותר מידיי ואם כן אז מה יכול כן להתאים לי תודה תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על מה אני צריך לשים דגש בבניית המפרט ל 28 מצלמות ב 4k (משתמש בפרוקסי כשצריך) בהרצה בו זמנית ב Multi camera?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות לעצמי מחשב המיועד לתכנות. (הרצת כמה סביבות VM ותוכנות כמו Visual Studio במקביל) *מפני שאני לא גיימר, ואני לא מתכוון לשחק משחקים אז שאין צורך בכרטיס מסך Intel Core i7 4770K Box (כבר נרכש בשביל הבנייה) Gigabyte GA-Z97-D3H Kingston KHX16LC9X3K4/16X Samsung 250GB 840 EVO MZ7TE250BW Antec VP-500P 500W CoolerMaster CM Storm Trooper בנוסף, אני צריך לקנות גם מסך חדש היות והקודם נשרף לי, מה לדעתכם עדיף? 27 או 24 אינצ'?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך עזרה להרכיב מחשב לילד בן 12 עבור לימודים וזום, מחשב משרדי כזה. * למקרה שירצה לשחק משחק או שניים בעתיד; אפשר לנסות לקחת חומרה טיפה יותר חזקה למשחקים ברמת בינונית. מקסימום אחפש כרטיס מסך בעתיד ביד 2 או משהו אבל עניין המשחקים לא קריטי. ציוד היקפי וכונן ssd קיים כבר. צריך מארז, ספק כוח, כרטיס מסך, זכרונות ram, לוח אם. אין העדפה ל-amd או intel. העיקר שיהיה סביר וזול. תקציב של 2000-2300 בערך.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
מעבד: I5 4430 3.0GHZ (טורבו עד 3.2GHZ) לוח אם: gigabyte h87-d3h RAM: G.SKILL 4GBX2 ד.קשיח WD 320GB כונן אופטי של LG כ.מסך ASUS GTX650 2GB ספק כוח של HEC 580W (לא היה עליו עומס של יותר מ200W) מארז TT sopranors קירור של .ARCTIC 7 REV.2 2 מאווררי PWM של ARCTIC מה שמסומן בכחול נקנה לפני כשנה (עוד כשנתיים אחריות), מה שמסומן באדום נקנה לפני כ4... אני יודע שזה מחשב חדש יחסית אני פשוט מעוניין לשדרג למשהו יותר רציני תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט מחנות מחשבים באזור שאני גר: מעבד: intel e6650 קירור למעבד: cooler master (לא פרטו את הדגם) לוח אם: ASUS P-5 cg 1333 זיכרונות: 2048MB DDR2 667mhz KINGSTONE צורב: צורב DVD X18 SATA מארז: EZ COOL + ספק 400W מקלדת+ עכבר דיסק קשיח: WD 250GB 16MB buffer SATAII כרטיס מסך: GF 8500GT 512MB GIGABYTE מסך: 19" LCD PROVIEW מחיר 4200ש"ח כולל מע"מ במפרט אפשר לוותר על צורב DVD . תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מארז: antec three hundred- the versatile case ספק: Silencer 500 EPS12V 80 plus מעבד: I5 HASWELL 4430 3.0GHz (אחריות עד 25.9.16) קירור: scythe katana 3 cpu cooler לוח אם: MSI H87M-G43 DDR3 1600 כרטיס מסך: MSI RADEON R9 270 GAMING 2GB (אחריות עד 9.4.17) SSD פנימי: CRUCIAL M4 128GB SATA 3 (אחריות עד 26.9.16) מתאם ל SSD פנימי: scythe bay rafter 2.5 דיסק קשיח פנימי: seagete 500GB 7200+ HITACHI 320GB זיכרון: G.SKILL DDR3 4GB 1333 7-7-7-21-2N עכבר: logitech m-bz105a יש לי זיכרונות אחרים שאני רוצה לשמור לעצמי שהם: kingston hyper-x 2X2 1600MHz את כל הציוד היקפי שלי אני רוצה לשמור חוץ מהעכבר כמובן שאני לא רוצה אותו יותר
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
התקציב עד 5000 ללא מסך. מיועד למשחקים ותכנות. מה דעתכם על זה: 1) לוח אם- aw9d-max -975X 2) זיכרון kingston 1024 800mhz 3) דיסק קשיח- w.d. 250gb 16mb 4) מעבד- E6600 BOX 5) כרטיס מסך- gigabyte 7600gt סה"כ- 4491 ש"ח המחיר הוא לא לעסקה אלא מכמה חנויות שונות לא הוספתי מארז וספק כי אני לא יודע מה מתאים. אשמח לשמוע את דעתכם. אני רוצה להבהיר שאין לי כל כוונה לבצע אוברקלוקינג
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כשנתיים רכשתי בארה"ב נייד של HP, מדגם Pavilion zv5348rs. עד היום- הבטרייה מתה, המטען פועל בקושי, הרמקולים מרעישים, הWLAN פועל לפי רצון חופשי (מסתבר), והמחשב נכבה לעיתים קרובות מאוד, וכל הזמן חם בצורה בלתי-נסבלת, זה הגיע למצב שמקשים במקלדת נמסו (כן, אני יודע, לא הגיוני לגמרי)!. פניתי לHP USA, ובשירות הלקוחות שלהם אומרים שאין להם הרבה מה לעשות. בHP ישראל דורשים ממני להגיע למעבדה לקבל הצעת מחיר לתיקון. שילמתי על המחשב הזה כמעט 2000$. אני לא מצפה לאחריות לכל החיים, או למוצר שישמש אותי לנצח, אבל באמת! זה מחשב לשנתיים או מה? רכשתי מחשב של HP כדי להמנע ממצבים כאלה, כי חשבתי שכשלמחשב יש "אבא" ו"אמא" כאלה, דברים כאלה לא יקרו. יש מה לעשות בנושא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 3000 שקל , לגיימינג קל עד בינוני,אני לא בטוח בדיוק עד כמה יהיה המחיר אבל יש אפשרות לחריגה קלה. המשחק לדוגמא שאני רוצה להריץ במחשב : R.U.S.E דרישות מערכת : Intel CPU -Core 2 Duo E6600 2.4GHzAMD CPU -Athlon 64 X2 Dual Core 3600+Nividia GFX card -GeForce 8800 GS RAM - 2GB HARD DISK SPACE -5GB DirectX - 9 גודל המסך : 14 - 15 משקל רצוי - לא משנה זמן סוללה - בערך 4 עד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן יציאת HDMI משום שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד בכבל HDMI לטלוויזיה,ככה שבמחשב גם צריך לתמוך טוב בסרטי HD * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB - 500 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן בנוס…
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רציתי ביקורת על שני חלקים אלו.. כאשר הראשון הוא כרטיס מסך והשני הוא לוח אם. אם אפשר שיהיה במהירות תודה
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ההתלבטות כמובן זה האם להכניס DX10 ולזלול את התקציב. או להחזיק שנה עם כרטיס כמו 1950PRO .... אני לפני צבא וזה דיי חשוב (עוד 5 חודש בערך) אין צורך בארדיסק מעל 160 , אפילו 80 אפשר לחיות עם זה לא במסך , כרגע 2 גיגה זיכרון מיותר .. בהמשך לפי הצורך נוסיף. כן OC , אבל לא בהגזמה . http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7070 , חשבתי על זה כמפרט חמוד במחיר מאוד שפוי הבנתי מהאתר של AC שהספק מסוגל להחזיק גם X1950XTX . ושקלתי להוסיף לזה עוד 1000 ולקחת 8800GTS של BFG. או שאפשר לרדת למחירים הנמוכים של AMD וכן להכניס DX10 ...... תודה מראש , מקווה שהאשכול נכתב לפי החוקים .. מקווה שתעזרו לי מבולבל מאוד לאחרונה
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. השאלון בתחתית הפוסט. תודה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪108 לוח אם: Gigabyte GA-Z97M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CML16GX3M2A1600C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪947 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1198 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם - נתחיל בעובדה בטוחה - המחשב יהיה בעל מסך 24" (או הEIZO S2431W או הDELL 24) - השקט חשוב והקירור אפילו יותר מכיוון שהמחשב יהיה בחדר ללא מזגן כרגע (עד שיהיה לי כסף לקנות שטויות שוב) ועם אוברקלוק קליל יחסית. - כרטיס מסך שיחזיק את כל המשחקים החדשים כך שאני אוכל להנות מהמסך האיכותי. - מולטי-סטקינג,קידוד+אופצייה לשימוש ב3D בעתיד ללא חשש ועיכובים (כך שהשאלה היא CI7 או Quad מבחינתי מכיוון שאין תיכנון לשידרוג בשנתיים הקרובות). - ברשותי כבר הZ-5500 בקופסא ככה שהשאלה האם הלוח אם יהיה מספיק בשבילם או לקנות בנוסף כרטיס קול (אסוס?) - מקלדת+עכבר+פאד איכותיים והכי חשוב נוחים לשעות עבודה רבות ושימוש במשחקים גם. - אני ככל הנראה יהיה מעוניין בVelociRaptor 150GB אחד למערכת…
-
- 11 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול על 2 מפרטים של מחשבים, ואיזה אחד עדיף לצרכים שלי. אני לא מחשיב את עצמי כגיימר מטורף, אבל אני משחק הרבה במשחקים עם גראפיקה ברמה גבוהה כגון CRYSIS. גם כן, אני במחשב שימוש בייתי- אינטרנט, העברת קבצים, הורדת קבצים, ותוכנות כבדות. אז, הנה שני המפרטים שביניהם אני מתלבט: AMD מעבד- AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור- Thermaltake SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 לוחות אם למעבד- AMD GIGABYTE MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות- DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD500…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המעבד, כרטיס מסך, זיכרון וHD. הלוח אם שיש לי הוא GA-P35-S3L האם יש צורך להחליף אותו, והספק שלי הוא 450W כמו כן האם מתוכננת ירידת מחירים בקרוב ומה הצפי מחירים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? .5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בעוד כ500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יכלול, תיכנות ,שזה כוכל הרצה של מספר מערכות וירטואלית במקביל, אימולטורים וכו' הרבה עומס... משחקים לא דברים מטורפים, לא צריך על ההגדרות הכי גבוהות. בעיקר משחקי אסטרטגיה. שימוש בשני מסכים, 24\27 עדיין לא סגור על זה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בין תדיר לכבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא המטרה העיקרית שלו, אבל שיהיה אפשר לשחק, איכות נמוכה בינונית זה…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
2. לוח אם Intel Raisin City DG41RQ לוח אם התומך Intel® Core™2 Quad, Intel® Core™2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor micro uATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® G41 Express Chipset, Dual channel memory DDR2 /800Mhz - 2 sockets/8GB max מתאם גרפי - Intel® Graphics Media Accelerator 4500 (Intel® GMA x4500) onboard יציאות למסך - VGA 2x PCI,1xPCI Express x16 8 יציאות (4 קדמי + 4 אחורי) USB2 על לוח האם (השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז) 1xPATA , 4xSATA including כרטיס קול - -6channel (5.1) audio subsystem using the Realtek* ALC888VC audio codec Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Realtek* RTL 8111D 3. מעבד-ntel P-D E5300 2.6Ghz/2MB(Dual Core)F…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:אין מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):עדיף מהארץ תקציב:5 וחצי 6 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:אין גודל כונן קשיח מועדף:750+ משקל הנייד המועדף:לא חשוב גודל הצג:כמה שיותר גדול זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב:שיהיה מחשב אמין וטוב ושיחזיק לי כמה שנים טובות לפני שאני יצתרך להחליף מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\ גיימינג \עבודה משרדית\ אינטרנט\מוזיקה\סרטים ) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל …
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים ושימוש משרדי * גודל המסך? 13 אינץ׳ * משקל רצוי? כמה שיותר קל, 1.5 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, 256gb * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הדגם היחידי שמצאתי בחיפוש הקצר שביצעתי ונראה לי מתאים מעבר לכונן שדורש שדרוג http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/lt-rd33-7697.htm אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב הוא 3000-3500 גג! מטרות המחשב הינם למשחקים די כבדים כגון FIFA PRO PURE GTA IV COD5 וכו' ציוד היקפי לא צריך רוצה מחברת KSP רעננה לא צריך XP, ניקח מחבר צריך שיהיה מחשב שקט CM690 יעשה תעבודה לא מתכנן OC 11. במפרט למשחקים - כמו FIFA PRO PURE GTA IV COD5 וכו' על HIGE ושאלה E8400 או QUAD 6600? מצד אחד E8400 טוב למשחקים אך ישן יחסית ובעתיד לא יהיה שווה מצד שני QUAD 6600 ארבע ליבות לא כל המשחקים ינוצלו עד תום ב4 ליבות אך בעתיד הכל ישתה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 585 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר כמחשב לסטודנט הנדסת תוכנה, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת ולא תהיה לו בעיה עם ישומים גרפיים. * גודל המסך? איזור ה15'' * משקל רצוי? אין העדפה של ממש, למרות שאני לא רוצה לבנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר זמן סוללה של 6+ שעות יהיה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI זה תמיד טוב. * בלוטות? רצוי, אך לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? זה לא סטנדרט בימינו? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד, אלא אם זה עולה יותר מדי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? איך Alienware? אני חרמן עליהם שנים, אבל אין לי מושג אם באמת כדאי להשקיע במחשב שלהם..
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לעיצוב גרפי לא מתקדם במיוחד אבל משהו שיוכל לספק אותי כבר עכשיו וגם בעתיד. סה"כ אני צריך מחשב רק לעיצוב גרפי ולמשחקים פה ושם לא משהו מי יודע מה. אין צורך בצורב...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מבקש המלצה לנייד זול וטוב להורים. קודם היה ממש ישן והיה עדיין סביר.. השימוש הוא גלישה ומיילים. משחקי פלאש לנכדים. שום דבר כבד. מזמן הייתי מרכיב לה נייח אך אמא לוקחת אותו פעם בכמה שבועות לשכנה אז זה חייב להיות נייד. הדרישות: מסך 15" או יותר גדול אם יש. לא משנה אפור צהוב או מט. רצוי שיהיה שקט. כמה שיותר זול, מעבד I3 זה מעל ומעבר. (מחשב קודם שהיה מספיק סביר זה COMPAQ 615) מערכת הפעלה חוקית. המחשב תמיד דולק. שימושים זה גלישה, מיילים וסקייפ. ממש בסיסי. אין חשיבות למשקל או גודל סוללה, מחשב זז פעם בכמה שבועות לכן אין שום חשיבות לגודל סוללה או נוחות הזזה שלו וכו. תודה מראש על המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-