ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 3000 שקל , לגיימינג קל עד בינוני,אני לא בטוח בדיוק עד כמה יהיה המחיר אבל יש אפשרות לחריגה קלה. המשחק לדוגמא שאני רוצה להריץ במחשב : R.U.S.E דרישות מערכת : Intel CPU -Core 2 Duo E6600 2.4GHzAMD CPU -Athlon 64 X2 Dual Core 3600+Nividia GFX card -GeForce 8800 GS RAM - 2GB HARD DISK SPACE -5GB DirectX - 9 גודל המסך : 14 - 15 משקל רצוי - לא משנה זמן סוללה - בערך 4 עד 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - כן יציאת HDMI משום שאני רוצה לחבר את המחשב הנייד בכבל HDMI לטלוויזיה,ככה שבמחשב גם צריך לתמוך טוב בסרטי HD * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB - 500 * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - כן בנוס…
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
רציתי ביקורת על שני חלקים אלו.. כאשר הראשון הוא כרטיס מסך והשני הוא לוח אם. אם אפשר שיהיה במהירות תודה
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
ההתלבטות כמובן זה האם להכניס DX10 ולזלול את התקציב. או להחזיק שנה עם כרטיס כמו 1950PRO .... אני לפני צבא וזה דיי חשוב (עוד 5 חודש בערך) אין צורך בארדיסק מעל 160 , אפילו 80 אפשר לחיות עם זה לא במסך , כרגע 2 גיגה זיכרון מיותר .. בהמשך לפי הצורך נוסיף. כן OC , אבל לא בהגזמה . http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7070 , חשבתי על זה כמפרט חמוד במחיר מאוד שפוי הבנתי מהאתר של AC שהספק מסוגל להחזיק גם X1950XTX . ושקלתי להוסיף לזה עוד 1000 ולקחת 8800GTS של BFG. או שאפשר לרדת למחירים הנמוכים של AMD וכן להכניס DX10 ...... תודה מראש , מקווה שהאשכול נכתב לפי החוקים .. מקווה שתעזרו לי מבולבל מאוד לאחרונה
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל. השאלון בתחתית הפוסט. תודה מראש! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4670 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1090 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 11 LP כמות: 1 - מחיר: ₪108 לוח אם: Gigabyte GA-Z97M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪538 מארז: באנדל - Define Mini + Seasonic 550W RT 80+GOLD - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CML16GX3M2A1600C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪947 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1198 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות…
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם - נתחיל בעובדה בטוחה - המחשב יהיה בעל מסך 24" (או הEIZO S2431W או הDELL 24) - השקט חשוב והקירור אפילו יותר מכיוון שהמחשב יהיה בחדר ללא מזגן כרגע (עד שיהיה לי כסף לקנות שטויות שוב) ועם אוברקלוק קליל יחסית. - כרטיס מסך שיחזיק את כל המשחקים החדשים כך שאני אוכל להנות מהמסך האיכותי. - מולטי-סטקינג,קידוד+אופצייה לשימוש ב3D בעתיד ללא חשש ועיכובים (כך שהשאלה היא CI7 או Quad מבחינתי מכיוון שאין תיכנון לשידרוג בשנתיים הקרובות). - ברשותי כבר הZ-5500 בקופסא ככה שהשאלה האם הלוח אם יהיה מספיק בשבילם או לקנות בנוסף כרטיס קול (אסוס?) - מקלדת+עכבר+פאד איכותיים והכי חשוב נוחים לשעות עבודה רבות ושימוש במשחקים גם. - אני ככל הנראה יהיה מעוניין בVelociRaptor 150GB אחד למערכת…
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול על 2 מפרטים של מחשבים, ואיזה אחד עדיף לצרכים שלי. אני לא מחשיב את עצמי כגיימר מטורף, אבל אני משחק הרבה במשחקים עם גראפיקה ברמה גבוהה כגון CRYSIS. גם כן, אני במחשב שימוש בייתי- אינטרנט, העברת קבצים, הורדת קבצים, ותוכנות כבדות. אז, הנה שני המפרטים שביניהם אני מתלבט: AMD מעבד- AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאווררים וגופי קירור- Thermaltake SpinQ CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0466 לוחות אם למעבד- AMD GIGABYTE MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות- DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel דיסקים קשיחים Western Digital 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD500…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשדרג את המעבד, כרטיס מסך, זיכרון וHD. הלוח אם שיש לי הוא GA-P35-S3L האם יש צורך להחליף אותו, והספק שלי הוא 450W כמו כן האם מתוכננת ירידת מחירים בקרוב ומה הצפי מחירים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? .5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בעוד כ500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש במחשב יכלול, תיכנות ,שזה כוכל הרצה של מספר מערכות וירטואלית במקביל, אימולטורים וכו' הרבה עומס... משחקים לא דברים מטורפים, לא צריך על ההגדרות הכי גבוהות. בעיקר משחקי אסטרטגיה. שימוש בשני מסכים, 24\27 עדיין לא סגור על זה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).בין תדיר לכבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא המטרה העיקרית שלו, אבל שיהיה אפשר לשחק, איכות נמוכה בינונית זה…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
2. לוח אם Intel Raisin City DG41RQ לוח אם התומך Intel® Core™2 Quad, Intel® Core™2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor micro uATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® G41 Express Chipset, Dual channel memory DDR2 /800Mhz - 2 sockets/8GB max מתאם גרפי - Intel® Graphics Media Accelerator 4500 (Intel® GMA x4500) onboard יציאות למסך - VGA 2x PCI,1xPCI Express x16 8 יציאות (4 קדמי + 4 אחורי) USB2 על לוח האם (השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז) 1xPATA , 4xSATA including כרטיס קול - -6channel (5.1) audio subsystem using the Realtek* ALC888VC audio codec Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Realtek* RTL 8111D 3. מעבד-ntel P-D E5300 2.6Ghz/2MB(Dual Core)F…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה:אין מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):עדיף מהארץ תקציב:5 וחצי 6 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה:500 יד ראשונה\שניה:ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:אין גודל כונן קשיח מועדף:750+ משקל הנייד המועדף:לא חשוב גודל הצג:כמה שיותר גדול זמן סוללה רצוי:כמה שיותר צבע המחשב הרצוי:לא משנה אפשרויות נוספות במחשב:שיהיה מחשב אמין וטוב ושיחזיק לי כמה שנים טובות לפני שאני יצתרך להחליף מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\ גיימינג \עבודה משרדית\ אינטרנט\מוזיקה\סרטים ) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום - אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל …
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים ושימוש משרדי * גודל המסך? 13 אינץ׳ * משקל רצוי? כמה שיותר קל, 1.5 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סטנדרטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD, 256gb * כונן אופטי? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. הדגם היחידי שמצאתי בחיפוש הקצר שביצעתי ונראה לי מתאים מעבר לכונן שדורש שדרוג http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/lt-rd33-7697.htm אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב הוא 3000-3500 גג! מטרות המחשב הינם למשחקים די כבדים כגון FIFA PRO PURE GTA IV COD5 וכו' ציוד היקפי לא צריך רוצה מחברת KSP רעננה לא צריך XP, ניקח מחבר צריך שיהיה מחשב שקט CM690 יעשה תעבודה לא מתכנן OC 11. במפרט למשחקים - כמו FIFA PRO PURE GTA IV COD5 וכו' על HIGE ושאלה E8400 או QUAD 6600? מצד אחד E8400 טוב למשחקים אך ישן יחסית ובעתיד לא יהיה שווה מצד שני QUAD 6600 ארבע ליבות לא כל המשחקים ינוצלו עד תום ב4 ליבות אך בעתיד הכל ישתה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? בעיקר כמחשב לסטודנט הנדסת תוכנה, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר לשחק עליו קצת ולא תהיה לו בעיה עם ישומים גרפיים. * גודל המסך? איזור ה15'' * משקל רצוי? אין העדפה של ממש, למרות שאני לא רוצה לבנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר זמן סוללה של 6+ שעות יהיה אחלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI זה תמיד טוב. * בלוטות? רצוי, אך לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? זה לא סטנדרט בימינו? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? יהיה נחמד, אלא אם זה עולה יותר מדי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? איך Alienware? אני חרמן עליהם שנים, אבל אין לי מושג אם באמת כדאי להשקיע במחשב שלהם..
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לעיצוב גרפי לא מתקדם במיוחד אבל משהו שיוכל לספק אותי כבר עכשיו וגם בעתיד. סה"כ אני צריך מחשב רק לעיצוב גרפי ולמשחקים פה ושם לא משהו מי יודע מה. אין צורך בצורב...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מבקש המלצה לנייד זול וטוב להורים. קודם היה ממש ישן והיה עדיין סביר.. השימוש הוא גלישה ומיילים. משחקי פלאש לנכדים. שום דבר כבד. מזמן הייתי מרכיב לה נייח אך אמא לוקחת אותו פעם בכמה שבועות לשכנה אז זה חייב להיות נייד. הדרישות: מסך 15" או יותר גדול אם יש. לא משנה אפור צהוב או מט. רצוי שיהיה שקט. כמה שיותר זול, מעבד I3 זה מעל ומעבר. (מחשב קודם שהיה מספיק סביר זה COMPAQ 615) מערכת הפעלה חוקית. המחשב תמיד דולק. שימושים זה גלישה, מיילים וסקייפ. ממש בסיסי. אין חשיבות למשקל או גודל סוללה, מחשב זז פעם בכמה שבועות לכן אין שום חשיבות לגודל סוללה או נוחות הזזה שלו וכו. תודה מראש על המלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הנה זה, הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,139.09 ש"ח Gigabyte GA-K8NS Pro (nForce3 250) - ATX 685.65 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 558.57 ש"ח Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 1,329.20 ש"ח CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Caseלפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 293.72 ש"ח HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU 178.84 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,185.08 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,059.53 ש"ח האם זהו מחשב חזק? אני מתכוון באמת טוב? למשחקים,כבדים גם,סרטים,מוזיקה,אינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי רק בקשה, אני לא מעודכן לגבי הכרטיסי מסך ולגבי המעבדים שיש היום כי פשוט אין לי זמן לזה אני בצבא אם מישהוא יכול לעשות לי סדר בדברים אני אשמח אני רוצה מחשב שיהיה אפשר להריץ בו משחקים כבדים ולגלוש כמובן **שיהיה זיכרון 4 גיגה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להתחדש במחשב נייח בסביבות 10000 (גמיש), חשוב לי שהמחשב יריץ משחקים כמו COD, red dead redemption, GTA, FIFA, counter strike 2, God of war וכו׳ על ההגדרות הכי טובות. בנוסף, אני עובד בתור מתכנת וחשוב לי שהוא יהיה מהיר ואיכותי בשביל תוכנות כמו vscode ודוקרים, אני מניח שזה שהוא יהיה מותאם לגיימינג אומר שגם יתאים לתכנות אבל אני לא בטוח ולכן אני מציין את זה. בניתי עם חבר שמבין מפרט לדוגמה, אם אפשר חוות דעת עליו אשמח: מעבד - Intel Core i7-12700K 12C/20T 12th Gen CPU - 3.6 GHz - Max Turbo Frequency 5.0 GHz - Intel® UHD Graphics 770 - Socket LGA1700 - 10nm - 25MB cache - 125-190W TDP - Tray - (Alder Lake Series) …
-
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. אני צריך מחשב נייד בשביל עבודות בגרפיקה בתוכנות של Adobe . מה התקציב המקסימאלי? 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם רלוונטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה,טיפה עריכת ווידאו. דגש על מהירות של עבודה עם התוכנות ויכולת לעבוד עם מספר תוכנות ברקע. וברינדורים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה,דגש על Adobe Flash Professional ועבודה במקצת על adobe premiere וקצת עבודה משאר התוכנות של ה Adobe -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל …
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ותודה מראש על עזרתכם ! 1. מה התקציב המקסימאלי 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אלא אם כן יש צורך ממשי לצרכים, לשמור על עלות-תועלת גבוה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כבד 24\7 עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, תכנות, VM, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני מתחיל לימודי מדעי-המחשב אז יתווספו בהמשך עוד תוכנות וסביבות עבודה. , Eclipse (PyDev) , VMWare, אני כרגע לומד על הרבה מהסביבות עבודה והשימוש רק יעלה בהמשך ויהווה גם מקור פרנסה, בכל אופן השימוש בתוכנות ובסביבות …
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
ציוד היקפי: צריך גם מסך אני לא מבין בזה תציעו לי משהו. תקציב: • התקציב לרכישת המחשב: 4000 • חריגה מקסימלית מהתקציב: 500 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית |עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): חשוב לי שהמחשב יריץ בצורה טובה תוכנות יצירת מוזיקה, הכוונה שלא יתקעו אחרי הרבה עריכות ועומס של פלאגינים בפרוייקט. • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: FIFA 15 CS:GO ועוד. • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64 Bit • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא):לא חושב שזה משנה. • מהי רזולוציית המסך הטבעית [הגבוהה ביותר] של המסך שיתחבר למחשב? אם היא אינה ידועה לך, כתו…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מחפש מפרט מחשב נייח ללא מסך. שימושים: אופיס, אינטרנט וגיימינג קל בסגנון פורטנייט. תקציב עד 4K. מעבד אינטל בלבד. כרטיס מסך עדיפות ל nVidia (אבל פתוח ל AMD) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4K, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? צוין למעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי. 6. האם ישנ…
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N לפני כמה ימים הוא המסך שלי התחיל להתפצל ל6 (פשוט רואים את כל המחשב 6 פעמים [רק בקטן] - כבר משלב הBIOS) ניסיתי להתקין דרייברים חדשים וגם עדכנתי את הBIOS ולא עזר. המעבדה לייד הבית אמרה שכנראה צריך להחליף את הmotherboard וזה יעלה לי 1300ש"ח + 250ש"ח (עבודה) 1) יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעייה הזאת בלי החלפת חומרה? 2) זה נראה לכם סביר 1500 שח על לוח אם חדש? תודה, ארז
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה כיום מאוד זול (ה805), כך שזו אופציה, לתמיכה עתידית... לוח אם איכותי וזכרונות סבירים יספיקו. לגבי כרטיס מסך, שיהיה עם תמיכה עתידית ולא onboard (אולי 7300 נכנס פה איכשהו?) ספק ומארז איכותיים בהתאם מקווה שייכנס לתקציב. תודה, דן
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 + מקווה שאצליח לקנות בסכום הזה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כבר nvme שברצוני להעביר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה ר 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)…
-
- 9 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-