עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AtR,

שלום! היום חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט חדש בכ-3.3K וזה מה שהצלחתי להציע לו: הסר כמות. מוצרים סה"כ Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח Crucial 512GB DDR2 PC2-6400 4-4-4-12 DDR2-800 Ballistix 475 ש"ח Compucase 6A19 Black Midi Tower 370 ש"ח Seagate Barracuda 200GB 7200 SATA II 8MB ST3200827AS 559 ש"ח eVGA GeForce 7300GS 256MB PCI-E 480 ש"ח אשמח לשמוע תגובותיכם על המפרט, ומה אפשר לשפר או לשנות!

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  2. שלום למומחים, מכיוון והנני מתלבט עדיין ברכישת מחשב ומשוטט , יצא לי לראות היום שני מחשבים בטווח של עד 4k האחד של hp והשני של טושיבה - שניהם בכמעט 4k בשני המחשבים יש אותו כרטיס גרפי- x3100 שנהים 15.4 ובטושיבה על אותו דף אינטרנט שצפיתי ראו הרבה יותר טוב וחד מאשר בhp מה שדי הוריד לי את החשק מhp שאלתי: למעט טושיבה (שלא מצאתי דגם לטעמי בעד 4k) , איזה עוד ניידים בעלי מסך איכותי? לצרך העניין- מה בעניין דל שלא ראיתי בפעולה? תודה,

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by dsane,

אני מחפש לפטופ שמחירו נע בין 450$ ל 550$ מצאתי את שני אלו האם המפרט שלהם שווה משהו? האם כדאי להוסיף והאם יש לכם מפרטים אחרים במחירים דומים? http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=4025846 http://www.walmart.com/catalog/product.gsp?product_id=3202221&cat=4070&type=19&dept=3944&path=0%3A3944%3A3951%3A4070

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by frozen_fire,

שלום אתם ייכולים להמליץ לי על מפרט למחשב שנועד לעבודה משרדית בלבד - אופיס וגלישה באינטרנט כולל מסך מקלדת ועכבר ב3000 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. Started by zoko,

אני מחפש מחשב נייד למשחקים.... לא חייב שיריץ משחקים ממש כבדים.. מספיק שיריץ משחקי כדורגל כמו פיפא ופרו, משחקים סבירים. אם מישהו יכול לתת לי מפרט מתאים ומכיר אני אודה לו, תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  6. שלום, מבקש את עזרתכם במציאת מפרט מתאים אז ככה: 1. המחשב לא מיועד לעבור אוברקלוק 2. השקט לא חשוב 3. תקציב מקסימלי 4000 ש"ח 4. הולכים לשחק על המחשב ברזולצית 1920X1080 5. אין צורך במסך/ ציוד היקפי 6. אין דרישות מיוחדות נוספות 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחדש בתקציב כל זאת אני אבצע תודה מראש חברים...

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  7. אני רוצה להזהיר אתכם מהמוצר הזה שהוא רמאות. זהו זיוף שלא עובד או שעובד בקושי ולאחר מספר חודשים יפסיק לעבוד.יש לי רשת ביתית של ארבע מחשבים וקניתי ארבע כרטיסים על מנת לשדרג את המחשב. כרגע אני עובד עם הכרטיס המובנה של אינטל. ארבע הכרטיסים שקניתי הולכים לפח. איביי אחראית 60 ימים על הכסף. המוכר שלח לי את הכרטיסים אחרי ארבעה חודשים בטענה שיש קורונה. חיכיתי בסבלנות ובסוף קיבלתי זבל. פשוט תזהרו.קניתי את זה באיביי ממוכר שהוא Top Rated Plus.

8. Started by MORIEL,

היום עשיתי הזמנה בחנות מחשבים KSP ואמרו לי שאני יכול לשנות רכיבים עד יום ראשון בבוקר. אז הנה לכם המפרט, ותגידו לי אם כדאי לי להחליף כרטיס מסך, כי המוכר בחנות אמר שה gforce בעלי תאימות יותר גבוהה ללוח אם הנ"ל, אבל יש לו אינטרס כנראה.... אז הנה לכם המפרט, ואני האמת זקוק לתשובות מהירות, כי אם לא, אני לא אוכל לשנות כלום; (עשיתי העתק הדבק, אז הלשון קצת מוזרה..) מעבדי ?AMD? Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרונות? DDR II 667 512MB Kingston X2 כרטיסי מסך? Powercolor X1600 Pro 256MB, DDRII, TV, DVI, PCI-E דיסקים קשיחים? Western Digital 250GB SATA II 7200RPM 16MB כוננים- ??1.4…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by djmetro,

היי לכולם, אני מעוניין ליקנות אייפד, שהצרכים של האייפד הם: 1) יומן פגישות מעולה\ 2) מצלמה אחורית מעולה 3) אינטרנט פנימי מה אתם ממליצים? תודה

10. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 ( לא כולל מסך, תקציב נפרד למסך ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) תכני HD, רצוי גם תמיכה ב3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -Skyrim ומשחקים חדשים כעקרון או MMORPG - אין לי מושג איזה רזולוצייה הכי טובה למשחקים האלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום ביצועים, גראפיקה לא כזו חשובה. הכי חשוב רמת הביצועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  11. מבקש המלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 7,000 ש"ח. המחשב ישמש לצורכי אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים (הוא לא צריך להריץ משחקים על הגדרות גבהות )

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,358.01 ש"ח SUNBEAM TUNIQ TOWER 120 270.01 ש"ח Thermaltake TR2 550W - PFC - ATX 2.01 לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 495.19 ש"ח WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 427.91 ש"ח Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - Black 673.87 ש"ח G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL4 1,196.00 ש"ח ASUS P5N-E SLI (nForce 650i SLI) - ATX 799.00 ש"ח Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail 1,989.97 ש"ח סך הכל לתשלום: 7,508.43 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 7,283.18 ש"ח המחשב הישן שלי AMD 3000 מתחיל כבר לקרטע אז ברור שאני רוצה שידרוג... מה אתם אומרים על המחשב הזה מזיגזאג? ( חוץ מהזכירון …

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by Unstoppable,

אני קצת חדש פה אז מצטער אם הכותרת לא עניינית >< עכשיו לנושא: אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש, ואני צריך שתמליצו לי על דגם, חשוב לי שהמחשב יעבוד חלק ומהר, לא מבחינת משחקים כבדים וכו', אני בעיקר מריץ תוכנות כגון: Photoshop,visual C#, microsoft office (וורד, פאוור פוינט, אקסס). וחשוב לי מאד שזה יעבוד חלק, בלי להיתקע באמצע, או שיתחמם יותר מדי. עוד דבר שחשוב לי זו האחריות, אני מעדיף אותה ארוכה ככל האפשר, ובחברה אמינה, שלא יהיו לי בעיות איתו וגם אם יהיו אז שיהיה לאן לפנות. חשוב לי שהמסך לא יהיה בגודל קטן יותר מ15.4 אומנם המשקל לא משנה לי בכלל. זיכרון לא קטן מ1 ג'יגה (אפילו 2 אבל אני לחוץ על תקציב). ומעבד ודיסק קשיח טוב ככל האפשר. התקציב שלי הוא 5000 שקל (אין לי ממש אפשרויות…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  14. אני מעוניין במחשב העונה לצרכים האלה : 1. תקציב עד 5,500 ש"ח 2. השימושים הצפויים הם בעיקר תכני HD , משחקים , ופעילות שותפת על המחשב . א) התוכנות העיקריות הם בעיקר PHOTOSHOP ו תוכנה לצפייה בסרטי HD , לא מעבר ... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * יש לי מסך ! SAMSUNG 226BW עם רזולוציה 1680X1050 . לא מתוכנן החלפת מסך ! * המחשב מיועד לכל המשחקים הכי חדשים שיוצאים ... *אני מעוניין שהמחשב יריץ לי משחקים על האיכות הגבוהה ביותר , אני אחד שאוהב גרפיקה ומתלהב מכל דבר קטן ! 3. הציוד ההיקפי שאני צריך הוא רק רמקולים למחשב , מתוכנן לקנות רמקולים 5.1 שיהיו לי גם לסרטים ... 4. לא צריך במפרט צורב ! קניתי השבוע אחד חדש !. 5. המחשב נמצא בחדר השינה שלי , לכן אני צריך שה…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by DJ_VAKNIN,

שלום. קניתי את המחשב הנייד הנ"ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 ישנם לי מספר שאלות: המחשב הגיע כאשר יש בתוכו תוכנת ויסטה ותוכנות רבות. מעולם לא השתמשתי בויסטה ולא בנייד ואני לא מבין כמה דברים: 1.המחשב הגיע ללא דרייברים (דיסקים) כלשהם-מה קורה אם מפרמטים את המחשב? 2.המחשב הגיע עם ויסטה ורציתי לדעת איך אני יכול לפרמט את המחשב? 3.בנוסף יש מלא תוכנות שהם תוכנות נסיון שמעצבנות -האם אני יכול לעשות פרמוט ושהם לא יהיו לאחריו? (אין לי כח להוריד אחת אחת-וגם אני לא יודע מהם) 4.ישנה תוכנת אנטיוירוס מקאפי כלולה-האם היא לתמיד? ואם היא לא לתמיד איך אני יידע עד מתי היא? 5.האם רוב התוכנות שעולות ב-XP יעלו בויסטה? 6.המחשב הגיע עם כונן C ן-D שווים בגודלם-האם…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  16. אהלן. אני מחפש מחשב נייד, בעיקר לצורך הלימודים (תכנות בויז'ואל סטודיו), אבל גם שיהיה שימושי לסרטים, אינטרנט ומשחקים מדי פעם. המטרה העיקרית שלי היא כרגע המחשב הזה: Dell inspiron-1525-t5750 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm בעיקר כי קיבלתי עליו ביקורות מאדם שמשתמש בו לתכנות גם כן. לעומתו, יש מחשבים עם מפרטים די מפתים במחיר קרוב: Gigabyte 566U http://www.skypc.co.il/pl_product~70765~14~0.htm הבעיה היא שאני לא יודע אם המחשבים של ג'יגהבייט עונים על פרמטרים של נוחות, איכות ואמינות. כמובן שחשוב שלא יהיו במחשב כל מני פאקים קריטיים אחרים, כמו חיי סוללה קצרים במידה קיצונית, חוסר תאימות ל xp, או כל דבר אחר שיכול לפגום בשימושיותו. דילמה נוספת היא דילמת המסך ה…

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  17. Started by lioreh,

GIGABYTE W468N-P93F32 תמונות וביקורת בקרוב

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by jackhammer,

יש לי COMPAQ PRESARIO C700 יום אחד אני מדליק אותו טועה ויסטה הכל טוב אחרי שהמסך טעינה עובר אני רואה את החץ של העכבר עם העיגול הזה שמראה שמחשב חושב ופתאום החץ נעלם והמסך נשאר שחור (לא שחור של מסך כבוי אלא שחור של מסך דלוק) לא קורה כלום נסיתי SAFE MODE אותו דבר קורה נסיתי LAST KNOWN GOOD CONFIG לא עוזר ניסיתי עם LIVE CD של אובונטו גם שם קורה אותו דבר ניתקתי את הבטריה והחזרתי גם לא עוזר התקשרתי לחברה והם אומרים שאין אחריות על SOFTWARE אלא רק על HARDWARE :pissed: ניסיתי לחפש פיתרון בגוגל אאני לא יודע בדיוק מה לחפש מישהו יכול לעזור לי למצוא לזה פתרון?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by masmddr,

שלום. במחשבים ניידים ישנה מנורה אשר מהבהבת בטעינה ומפסיקה להבהב כשהסוללה מלאה. במידה ומד הסוללה במערכת ההפעלה מגיעה ל100% והמנורה מפסיקה להבהב, אני צריך להסיק שהכול מסונכרן והסוללה אכן במאה אחוזים או שמשהו יכול להשתבש שם? הסיבה שאני שואל היא שלאחרונה אני רואה ירידה בתוחלת הסוללה (בת כ8 חודשים LI ION ) למרות שהמד מראה 100% והמנורה מפסיקה להבהב.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  20. אשמח לדעתכם ועצתכם למפרט הבא שבניתי. דרישות: 1. Windows Vista 2. משחקים - לא הרבה, אך חשוב לי שיריץ חלק את Microsoft Flight Simulator X 3. עריכת והמרות סרטים. 4. OC - לא מתוכנן - ייתכן בעתיד בסיסי. 5. חשוב מאד שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר (טראומות מה-Enermax הנוכחי). 6. שיחזיק עד כמה שאפשר 3-4 שנים. 7. עבודה שוטפת כמובן אופיס, אינטרנט וכיו"ב. פירוט המפרט - מחירי KSP: מעבד: אינטל E6600, מחיר 1370 ש"ח לוח אם: Asus P5B, מחיר 710 ש"ח האם כדאי ללכת על ה-Deluxe? האם ישנם דגמים מקבילים עדיפים של היצרנים האחרים? זכרון: Twinmos או Kingston בכל מקרה DDR2 במהירות 667 אני מתלבט כאן באיזה יצרן ודגם לבחור וגם בנפח. מה דעתכם האם שווה ללכת על 4Gb, או שמא 2Gb יספיקו לעבודה חלקה? (ניתן לסגור…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  21. אני מחפש מפרט למחשב חדש בתקציב של 2000-2600 +\- ספק כוח כבר יש ואני צריך הארדיסק קטן בגלל שיש לי 1TB.5 חיצוני ו400GB פנימיים.כרטיס רשת סאונד ומסך יש לי וגם כונני DVD אשמח להצעות כבר ראיתי כמה מפרטים באתרים שונים ורציתי מחוות דעת נוספת. המחשב בעיקרו למשחקי מחשב מוזיקה וסרטים (לא צריך HD)

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by MODY69,

שלום רב, אמא שלי קונה מחשב נייד לצרכים משרדיים (וורד, אימייל, קצת סרטים, אינטרנט, WiFi, בלוטות' וכו'). התקציב הוא 3.5K ללא חריגות. המחשב צריך לבוא עם וינדוס. חובה שתהיה חנות שמוכרת את המחשב בצפון הארץ. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  23. שלום לכולם אני מצרף מפרט שבניתי. אין צורך בהארד דיסק מכני אלא רק ב SSD לצורך מערכת הפעלה ובנוסף אין צורך בDVD. איך המארז והספק? הן מבחינת רמת הרעש והן מבחינת אמינות/קירור וכדומה. אשמח לקבל הצעות ושיפורים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי - 6300. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - אפשר לנסת לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב - למשחקים,סרטי HD, תיכנות, שימוש בתוכנות גראפיות . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש מסך 19, מעוניין לקנות עם המחשב מסך 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) רק מסך 4. האם יש רכיב …

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. זה נשמע קצת דבילי וצולע אבל אני צריך לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך עדיף שהמפרט יהיה כמה שיותר חזק וכמה שפחות מ 2K זירכון 1G סגור (השאלה היא יצרנית.. אני תמיד סמכתי על KINGSTON) בכללי המחשב הוא לגיימינג ... ההתלבטות בכלל היא בין היצרניות ... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים