עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כאשר בנאדם נכנס לפורום ומבקש "בנו לי מפרט בתקציב X", כולל מסך לא כולל מסך זה לא משנה כרגע. אז בונים לו את המפרט בדיוק בתקציב שבו הוא ביקש, אבל לא מתחשבים בכך שרובנו, ואני מדגיש רובנו לא קונים את המחשב במזומן בתשלום אחד. ככה שהבנאדם בא לחנות ואומרים לו שהוא צריך להוסיף עוד 500-600 שקל בהתאם למס' התשלומים, זה לא נעים אם בכלל הוא מסכים.

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. יעוד: גלישה (מהירה!!!) באינטרנט, וורד. מעט סרטים . בכללי משרדי. רצוי חברה אמינה ואחריות שווה. לכן שקלתי את הניידים של dell. בשום אופן לא hp. תודה מראש על נחשול תגובותיכם המהיר

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. אהלן אני בשלבי הזמנה של מחשב חדש.....זהו המפרט: intel due 2 core 6700 extreme quad 8 mega byte cach- giga corsire 800 mgrz-2- asus striker- primary hd wd raptor 39 giga 10000 rpm- secondery hd wd 250 giga byte- g force 8800 gtx- thermaltake armor liquid cooling- enrmax 680w- זהו לגבי הספק אני לא סגור עדיין כי אני רוצה לקנות ספק שאם בעתיד אני ירצה לעשות SLI זה יהיה אפשרי במקום לקנות כרטיס חדש..... אז אם אני יוכל להסתפק ב680 וואט זה יהיה סבבה..... -נלווים:vista ultimate,מקלדת+עכבר של logictec בלי מסך כי יש לי...

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קודם אתם אחלה פורום אנשים טובים יש פה עקב שהמחשב הישן שלי מת אני החלטתי לא לתקן אותו וכבר לקנות חדש מעוניין במחשב חזק למשחקים וגם לעריכה וידאו אני מעוניין להריץ את ויסטה תודה מראש!!! לא מתוכנן לעשות OC יש אפשרות לחרידה אבל לא רצינית עכבר ומקלדת ורמקולים יש

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מה דעתכם על המפרט הבא, שרובו הורכב על פי מדור המפרטים מומלצים: --- מעבד: AMD AMD Athlon 64 3500+ / 2.2GHz SOCKET AM2 BOX לוח אם: ASUS M2NPV-VM AMD AM2 DUAL DDR2 PCI-E+V+GIGA LAN+A m ATX זכרון: 1 ג'יגה Kingston DDR2 1GB 667MHz NON-ECC CL5 כרטיס מסך: Geforce GAINWARD BLISS PCX GF 7300GT 256MB DDR2 PCI-E TV Out + DVI כונן דיסקטים: Black Floppy Drive 1.44 Black כונן DVD: ASUS DVD 16*48 E-616 IDE BLACK RETAIL צורב DVD: NEC AD-5170A DUAL LAYER DVD WRITER BLACK OEM מארז: Black MIDI ATX Case 431-14 with 25cm FAN 500W-20/24PIN --- יש לי התלבטות בין הכרטיס מסך שרשמתי לבין הכרטיס של ATI ואני הלוח אם נבחר שרירותית. אני רוצה שהוא יכיל כרטיס קול מובנה, אבל שלא יהיה …

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by Pure-Gold,

דרישות מינימום: מעבד Core 2 Duo לכל הפחות 1GB זיכרון כונן קשיח: 80 לפחות וכרטיס מסך טוב (בינוני פלוס) תקציב באזור ה 7K אולי קצת יותר (אבל לא להיסחף ) המליצו לי על מחשבים של לינובו בגדול. מישהו מכיר דגם טוב שעונה על הצרכים הנ"ל ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. משתמש בתוכנות 3dmax photoshop flashfxp picasa משחק קצת במשחקים בלי ציוד היקפי 2 כוננים קשיחים אחד של 80 ג'יגה לויסטה ועוד 250 גי'גה לשאר שיהיו אמינים ככל האפשר אפילו על חשבון רעש מארז זול ככל האפשר אבל לא זבל ג'נרי זיכרון 1GIGAX2 מעבד ולוח יציבים ככל האפשר איזה צ'יפסט אמין לא צריך אפשרות לשדרוג בעתיד כי רק עוד כמה שנים אקנה מחשב חדש הדגש הוא על הכרטיס מסך כי אני עובד המון על גרפיקה ותמונות מחשב שיחזיק שנתיים וחצי-שלוש בלי OC תקציב 4000 עם גמישות קלה צורב טוב אך זול שיהיה "ALL IN ONE" ושיהיה מותג שלא מתקלקל ספק כמה שצריך אני לא מעמיס יותר ממה שאני קונה במקור אחוזי שימוש: 40 אחוז אינטרנט 50 אחוז התוכנות גרפיקה 10 אחוז משחקים מחשב שלא יהיה סופר סופר אבל שיהיה מצויין לגרפי…

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by CrayZee,

אני צריך מפרט לקופסא בלבד, כלומר, ללא מסך וללא התקני פרפריה. בנוסף לכל הדברים חשוב לי שהמארז יהיה שקט ושיהיו לו חיבורים (USB) בחלקו העליון ראיתי את המפרט הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7070 מישוה יכול להמליץ/לשפר? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  9. Started by FPSbanana,

אני מחפש מחשב למשחקים עד 5200 ש"ח לא משחקים כבדים משהו כמו CSS על HIGH ויש אפשרות להחליף כרטיס מסך למחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  10. Started by ychig,

שלום אשמח לקבל מעט עזרה א םאתם מתמצאים בהרכבת מחשב טוב לOC ושיהיה טוב למשחקים בגרפיקה טובה וגם לעבודה רגילה במחשב [אינטרנט MSN ובעיקר להרבה תוכנות שפתוחות] חשבתי על המעבדים E4300/E6300 ועל הלוח DS3 בקשר לכרטיס מסך ראיתי את ה7900GS שאפשר להגיע איתו בקלות לOC שעוקף את הx1950p [המתחרה שלו במחיר הזה] אבל אחר כך הבנתי שכבר עדיף לי לקנות כרטיס שיתמוך בDX10 שבקרוב אמור לצאת, אך בקשר לזה אני לא בטוח אם התקציב יספיק או שבכלל לא בטוח אם ישתלם לי לקנות עכשיו אולי לחכות עד שיצא DX10 [בכלל יש תאריך צפוי ? כדאי לחכות ?] בקשר לזכרונות, אני לא בטוח אם כדאי שיהיה 800MHZ או 667MHZ אבל צריך שיהיהו טובים לOC כמובן.. HD - חשוב שיהיה 250GB מארז, שתיהיה בו אפשרות מספיק טובה לקירור טוב …

• 82 תגובות
    • 7k צפיות
  11. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1063 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤685 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 256MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1163 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 מחיר: ¤574 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤1296 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤417 אחריות: שנה. מחיר סופי: ¤5231 האם עסקה משתלמת ? שווה להחליף רכיבים ?

• 10 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by Raamses,

עכשיו המפרט מחשב שלי הוא כזה. מעבד AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core לוח-אם Gigabyte k8n4Ultra דיסק קשיח - WD 250MB SATAII 16MB זיכרון - 400 SUPERTALENT 2GB CL2.5 ספק - ENERMAX 420W כרטיס מסך - GEFORCE 7800GT LEADTECH המחשב נקנה לפני שנה+ ככה ואני חושב על שידרוג, המחשב הוא למשחקים בעיקר. עכשיו יש דיי הרבה לשפר פה למרות שזה עדיין מחשב לא רע, רק מה שמעניין אותי זה מה לשפר ובכמה.

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  13. חבר'ה אני צריך לקנות מחשב לאחותי הקטנה שלא יודעת לעשות עם מחשב כלום... היא לא משחקת במשחקים והאמת לא ברור לי מה היא תעשה איתו בכלל חבל לי לקנות דרק שאח"כ צריך יהיה לזרוק עבר לי בראש לקנות את המעבד החדש הזה של אינטל 6300 ואיזה לוח אם טוב שיתמוך בFSB 800 כרטיס מסך אני לא צריך כי היא לא משחקת בכלום ואני סומך על זה שניתן לראות סרטים עם כרטיס מסך מובנה בסבבה (תקנו אותי אם אני טועה) + 500 שח למסך CRT ונראה לי שזה אמור לצאת משהו כמו 3000 (אני מקוה שאפילו פחות) עצות לגבי כל הקטע של ספק כח ואולי גם USB יתקבלו בברכה

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by drorly,

שלום לכולם, התלבטות קשה בפני.. אני מחפש נייד 12 אינץ' התקציב קצת מוגבל, בערך 7500 שקל. חשוב לי TVOUT ומצלמה מובנית. ראיתי מס' דגמים ובכל אחד חסר משהו, למשל ב- ACER 3012 חסר TVOUT. ב-LG LW25 חסר מצלמה מובנית. לגבי האייסר יש פתרון של תחנת עגינה אבל לא ניתן להשיג אותה בארץ וזה גם מיקר את המחשב.. הדגם היחיד שעונה על כל הדרישות זה הדל 1210 אבל הוא קצת יקר וגם כבד יחסית.. תודה על העזרה יום טוב.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  15. העבודה תהיה עבור רנדורים, 3S MAX, פוטושופ, ועריכת ווידאו בפריימיר. השאלות: 1. כרטיס מסך: GEFORCE או QUADRO? זיכרון כרטיס מסך: האם יש הבדל בQUADRO בין 256MB ל-128MB 3. מעבד: E6300? E6400? E6600? האם יש הצדקה להפרש במחיר מבחינת מהירות עבודה ואפשרויות של אוורקלוק? 4. לוח אם: GYGABITE P965 SD4? או DS3? כנ"ל לגבי אוורקלוק. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  16. אהלן אני בשלבי הזמנה של מחשב חדש.....זהו המפרט: intel due 2 core 6700 extreme quad 8 mega byte cach- giga corsire 800 mgrz-2- asus striker- primary hd wd raptor 139 giga 14000 rpm- secondery hd wd 250 giga byte- g force 8800 gtx- thermaltake armor liquid cooling- enrmax 1000w- זהו לגבי הספק אני לא סגור עדיין כי אני רוצה לקנות ספק שאם בעתיד אני ירצה לעשות SLI זה יהיה אפשרי במקום לקנות כרטיס חדש..... אז אם אני יוכל להסתפק ב680 וואט זה יהיה סבבה.....

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by FPSbanana,

יש לי מחשב נייד שלLenovo הוא יכול להריץ את סורס על HIGH ? http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=1045

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by urilotan,

שלום לכולם, רציתי להתייעץ אתכם לגבי קניית מחשב חדש לצורכי 3d נטו, דברים די כבדים שצורכים מחשבים חזק.. אם יש צורך בסטייה של 1000 ש"ח זה נסבל.. ואם אתם חושבים שאני פשוט צירך יותר כסף, גם אשמח לשמוע.. כמה דרישות מינימום - 2 ג'יגה זכרון כרטיס מסך גיפורס ולא ATI מעבד אינטל אין צורך במסך (יש לי Benq FP24w אם זה חשוב). מהירת הארד-דיסקים די חשובה. אשמח לשמוע מה אתם אומרים, תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by glory,

שלום חבר'ה. אני מעוניין לקנות מחשב חזק למטרה כללית- תכנות, גלישה, סרטים, משחקים לפעמים. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ את וינדוס ויסטה ללא קושי בעתיד. בקשר לכרטיס מסך אני חשבתי לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מבוסס עליו כדי לקנות כרטיס נורמלי ביוני בערך..חשוב לי שגם יהיה ניתן לשדרג בעתיד. חשוב לציין שOC לא יהיה והתקציב למפרט המחשב בלבד. איך המפרט הבא: מעבד: Core™2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח-אם: 965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E -האם הכרטיס המובנה יוכל לשרת אותי מבחינה בסיסית כמו גלישה, תוכנות..ויזואל, סרטים? זכרונות: 1 ג'יגה של קינגסטון צורב: LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black דיסק קשיח: ‏200GB 7200RPM, 8MB, SATA II‎ בקשר למארז וספק ..אין לי מושג מה לקחת..היופי לא…

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ytoledano,

רציתי לדעת אם עלולה להיות לי בעיות תאימות בהוספת ג'יגה זיכרון DDRI (חברה לא רלוונטית, נכון?) למחשב נייד Dell Latitud D400. מה שמדאיג אותי זה הצפיפות הגבוהה של המודולים האלה ושמחשב לא הכי חדש (בן 4) לא יכיר בהם.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by נוי123,

שיהיה DUAL CORE עם 1 ג'יגה זיכרון בקיצור זה מחשב למטרת עבודה שיהיה מהיר מאד עם הרהב זיכרון ואם אפשר להכניס כרטיס מסך טוב אבל זה בסוף

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. אין לי מושג איזה מפרט צריך לעריכת וידיאו לא מקצועית אבל מחשב שאוכל להפעיל תוכנות כבדות בבו הזמן מה אתם ממליצים איפה כדאי לשים את הדגש ואיפה לא מחכה לטיפים והמלצות בעיקר התקציב כולל מסך רצוי לוח אם מבית ASUS אין צורך בעכבר מקלדת ורמקולים תודה מראש (ותודה לאחראי)

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by taotao,

חברים אני שואל בשביל חבר שהמסך של הנייד שלו נשבר... איפה אפשר לתקן או מי היבואן..? המחשב נקנה בחו"ל לפני כ2-3 חודשיים.. הדגם זה Toshiba Satellite A105-S2716

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. צריך מפרט לצורך משחקים....עד 2300 גג כולל הרכבה וללא מסך מקלדת עכבר וכו.... תודה!

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  25. Started by HoLy4EvEr,

אני ממש ממש בקרוב קונה נייד לעבודה HP PAVILION DV6160 HP dv6160ea 1.66Ghz מעבד Core2Duo זיכרון 1GB כרטיס מסך GO Nvidia 7400 מה אתם אומרים? יש מצב לביצועים נורמלים MID-LOW?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.