ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי את המפרט הבא: e6300 p5b deluxe 2GB DDR2 800 value gforce 7600gs מארז+ספק 350 (אמיתי) מ-IVORY ------------------------------------ 3700 שח כדאי לשדרג GS ל GT? ההבדל בביצועים שווה תמחיר??? האם כדאי לבחור זכרונות טובים יותר? או שכדאי להשקיע במארז גדול יותר וספק חזק יותר?? אני מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים...
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לאשכול הקודם שלי, המחשב שלי שבק חיים. בכל מקרה, השימושים של המחשב הוא בעיקר משרדי, צפייה ומשחקים (לא גיימינג מטורף, פרו ופוטבול מנג'ר בערך). התקציב לא כל כך מוגדר, אם אין הבדל גדול בין מחשב ב-3500 ל-4000 אקח את הפחות טוב, ואם יש מחשב שפשוט הרבה יותר טוב ב4300 יכול להיות שאבחר אותו, אשמח אם תוכלו לי הצעות לגבי דגמים מומלצים ואם אפשר גם טיפה פירוט על המעבדים והכרטיסי מסך כיום כי באמת שלא התעסקתי בזה כמעט 3 שנים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב עם מסך לעבודה גרפית. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך בלי לוותר על ביצועים. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, קצת משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד לעבוד (לפרנסה) בעיקר עם התוכנות: photoshop, illustrator, rhino, maya ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי אסטרטגיה/פעולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב להורים שלי מחשב. מאחר והם אינם גיימרים והמחשב מיועד ליישומי אופיס + סרטים ,אין מדובר במחשב חזק במיוחד. ראיתי אצל בן משפחה מחשב HP Pavilion 6050 הכולל כבר VISTA + ערכה בידורית של מיקרוסופט + עכבר ומקלדת + שלט שעלה גם כן בסדר גודל כזה ורציתי לשמוע דעתכם , האם מדובר במחשב טוב ומומלץ או שבכל זאת עדיף לבנות מחשב. מעבר לתקציב של ה- 3K למחשב אני רוצה לקנות להם את המסך הטוב של SAMSUNG - גודל 22" - רציתי לדעת באיזה דגם מומלץ. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
העם המחשב הנ"ל מתאים למשחקים כבדים ????? מעבד AMD Athlon 64 3500 (939-pin) Box 1340 לוח אם Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 790 כרטיס גרפי Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B 1350 זכרונות Twinmos 512MB DDR400 PC3200 X 2 550 דיסק קשיח Western Digital 160GB 7200RPM 8MB 520 צורב NEC COMBO DVD x 16 & CD-RW 52x/32x/52x Bulk CB-1100 240 מארז ?HEC Compucase CI-6A21 400W? 335 סה"כ 5125 העם זה מס…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש פה מפרט מKSP כמו שאפשר לראות... אני צריך חוות דעת עליו זה מחשב למשחקים ואינטרנט אין כוונה לOC.. אני לא מצאתי בKSP ספק נורמאלי אז שמתי אחד לפי המחיר שאני חושב שיש להשקיע בספק... אם אתם יכולים תמצאו לי ספק מKSP מתאים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים התחיל לי רעש של זמזום ממש חזק, שאף פעם לא שמעתי קודם, מהמחשב, אני לא ממש מבין איזה חלק משמיע את הזמזום, אבל זה לא דומה לרעש החזק של המאוורר שלפעמים בוקע ממנו... בד"כ המחשב שלי דולק כמעט כל הזמן, גם בלילה, אתמול כיביתי אותו לתת לו לנח, חשבתי שאולי יש סיכוי שזה יעזור, אבל לא, ועכשיו אחרי שהוא פועל כשעה, הטמפ' של ההארדיסק שלי היא 42, של הכרטיס מסך היא 55, של הצ'יפ של אינטל בערך 60, וה ACPI 63, אני חושב שאלו טמפרטורות סבירות לא? מה זה יכול להיות? אני לא כל כך מתלהב מלשלוח אותו למעבדה של HP ולחכות שבוע שלם, כי אני עובד איתו בצורה אינטסניבית מן הסתם... למישהו אגב יש ניסיון עם המעבדות שלהם? יש מצב שיתקנו את זה במקום? בנוסף גם ה CD לפעמים לא עובד כמו שצריך, לפ…
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. רציתי להתייעץ איתכם לשדרוג המחשב שלי לטובת משחקים מעבד Intel E7400 לוח אם Intel DG33BU זכרון 4GB DDR2 800Mhz Kingston דיסק קשיח 500gb WD ספק ג'נרי Ezcool 300w כ. מסך Inno3D Geforce 9400GT 1GB לפי מה שהצלחתי להבין יש לי אחלה מעבד לוח אם וזיכרון איזה כרטיס מסך אוכל לשים בשביל לקבל ביצועים טובים יש לי חבר שיש E6750 וזיכרון 4GB אבל כרטיס מסך 8800GTX והוא מריץ נגיד Crysis 2 על מקסימום ברזולציה סטנדרתית. עכשיו השאלה איזה כרטיס מסך וספק כוח כמובן אוכל לשים כדי להתחיל טיפה לשחק משו לשנה הקרובה..
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מארז: 550 big ezcool לוח: ga-p31-ds3l gigabyte מעבד: core 2duo e7300 זיכרון: 4gb dde2 kingston דיסק קשיח: 7200 sata 500gb צורב dvd l.g כרטיס מסך: 9500gt 512mb 128bit רמקולים: eacan a200ii 2.1 עכבר ומקלדת אופטים של מיקרוסופט סה"כ: 2975.00 ש"ח התקציב הוא בין 4000-4500 ש"ח מפרט זה לא כולל מסך ולכן קחו בחשבון שעו 1000 לפחות ילך על מסך 22 אינץ צריך חוות דעת על המפרט? ומה כדאי לשנות\להוסיף למפרט זה? ההתלבטות שלי היא בעיקר על הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אחד החברים שלי מחכה למשיח הלא-לצאת-פרייאר כבר כמה שנים. כדי לגרום לו לקנות מחשב סוף סוף (ושיהיה אפשר לתפוס אותו בסקייפ) מה ה sweetspot? איזה סכום נותן את יחס העלות / תועלת / כיף הגבוה ביותר? לשימוש כללי, כלומר, למשחקים אבל גם לכל מטרה לא מקצועית ונישתית אחרת. (ברור לי שיחס העלות תועלת הטוב ביותר הוא כשקונים את המחשב הזול ביותר, לכן אלמנט הכיף נכנס כאן). מידע נוסף: בפעם האחרונה שטען שהוא מעוניין להשקיע במחשב, הסכום היה, כולל ציוד הקפי, 4000 שקל. כשהמארז והספק יהיו כ1000 שקל מהסכום. אמרתי לו: א. שאין לזה שום הצדקה או הגיון. ב. שיעשה מה שהוא רוצה. זה הכסף שלו. המחשב האחרון של הבחור היה פנטיום 2 (באמת), והיום הוא משתמש ב pentium-m של העבודה (עם 512מ' זיכרון, מאיזושהי סיבה), ו…
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי חבר שרוצה מחשב חדש לבית שלו.. רף המשחקים שלו נגמר ב-FIFA (לא דרישות גבוהות). כמה תקציב יספיק למחשב שיעבוד לו לאיזה 3-4 שנים בכייף? אשמח גם מפרט שיהיה קל לשדרג אותו עוד שנה שנתיים אם ירצה.. אפילו עכשיו ללא כ.מ ובעתיד רק להוסיף אחד כזה.. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב עיקרי לבית לצערי בתקציב נמוך. *המחיר במזומן (חנויות באזור המרכז בבקשה). *שימושים עיקריים: סרטים (יחובר ל-LCD עדיפות ל-HDMI), גלישה ומוזיקה. *שימושים משניים: משחקים בלי דרישות כבדות (אין זמן להשקיע יש תינוק בבית ), רזולוציה סבירה והגדרות סבירות. *אין צורך בשקט מופתי אבל אם אפשר אז לא רועש במיוחד. (התינוק עושה מספיק רעש ). *מארז לא צריך להיות יפה (אני מעדיף להסתכל על המסך). *OC קליל בא בחשבון אבל ממש לא חובה. *ללא מערכת הפעלה ומסך. תודה מראש, יש לכם פורומים מעולים. WUKA
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט למחשב ביתי, לצרכי גלישה, MS OFFICE, עריכת וידאו ביתי, ומשחקים קלים (FIFA 08). התקציב הוא באיזור ה2000 ש"ח כולל מקלדת ומכבר אלחוטי ,לא כולל מסך , אבל אני מוכן לשקיע עוד 500 ש"ח כדי לא לקנות שטויות. ממה שקראתי פה בפורום, AMD הכי משתלם בתקציבים נמוכים כך שנראה לי שזה עדיף לי מINTEL . כרגע יש לי מסך CRT שמטעמי תקציב יצטרך לשרת אותי לעוד כמה זמן ולכן אני מחפש כרטיס מסך עם VGA וגם DVI (לLCD לעתיד לבוא). חשבתי לקחת כרטיס מסך built-in ללוח אם, אבל פתוח להצעות. אני רוצה מערכת שקיטה יחסית, אמנם המחשב לא מיועד לחדר שינה אז לא צריך להגזים בזה. אשמח לקבל המלצות. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד לשימוש לימודי ולמשחקים מהצד (שלפחות יריץ tf2 וWOW בגרפיקה בינונית). מצאתי שני מיפרטים: מעבד: Intel CoreDuo T2370 1.73Ghz זיכרון פנימי: 2GB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח: 160GB 5400rpm גודל מסך: 15.4" Glare WXGA (1280x800) כרטיס גרפי: Intel X3100 זיכרון גרפי: shared up to 256MB צורב DVD: Double layer תקשורת אלחוטית: 802.11a/b/g Bluetooth + מצלמת רשת מובנית: 1.3 מגה-פיקסל + מיקרופון. תכונות נוספות: קורא כרטיסי זיכרון מובנה מערכת הפעלה: Windows Vista Home Basic משקל: 2.7 KG כולל סוללה וכונן מחיר: 3,492 ¤ מיפרט שני: אחריות 12 חודשים (בינ"ל), שירות ע"י ניופאן דגם יצרן 5715-4A2G16MI דיסק קשיח 160GB זיכרון פנימי 2GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD מ…
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
CPU : Core 2 Duo E6750 MOTHERBOARD : ASUS P5K DELUXE GRAPHICS : ASUS EN8600GT 512MB SILENT MEMORY : OCZ SPECIAL OPS EDITION URBAN ELITE 2x1024MB - CL4 HDD : SEGATE BARRACUDA 250GB ST3250620AS PSU : TT TR2 500W DVD-RW : LITE ON 20A1S X20 SATA CHASIS : GIGABYTE AURORA 3D 570 SILVER WINDOW 3 FANS MONITOR : LG 1953TR 19" 2ms רוצה דעה מקצועית על המפרט למרות שכבר נקנה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
צריך מחשב לאבא של חבר ב3K כולל עכבר+מקלדת בלי מסך מארז קומפיוקייס400W יספיק לדעתי השימושים הם לראות סרטי XVID, אין צורך בHD\BLURAY גלישה באינטרנט ואופיס תודה **** פרט חשוב ששחכתי לציין, חייב שיהיה בלוח אם יציאה אופטית של סאונד
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מה אתםאומרים אל המפרט הזה ?? אני לא עושה אובר קלוק ואנ י לא יודע עם אני צריךלוח וזיכרונות של 800 מגההרץ?????? ועם אני צריך בכלל את הקירור הזה ..??? רמקולים חשבתי לקחת את אלו : http://www.skypc.co.il/pl_product~970286-0914~11~0.htm וסט מקלדת פלוס עכבר עדיף אלחוטי יכול קצת לחרוג או שאתםאולי יכולים לחסוך לי .. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ¤580 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39202 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 ¤224 http://skypc.co.il/product.asp?pid=24730 כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2…
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין 2 דיסקים קשיחים לנייד,אני מתכוון לקנות אחד מהדיסקים הקשיחים האילו, אני לא יודע איזה יותר עדיף ויותר טוב. לכן אני שואל אותכם,מקווה שתוכלו לעזור לי בשאלתי,ולייעץ לי. אני יודע שזה מחיר יקר,אל תתיחסו למחירים. ויש לי תמיכה במחשב לנתונים האלו גם. לא חשוב לי הנפח הדיסק,אני מחפש יותר מהירות קריאה,ולכן בחרתי בנתונים האלו. ויש לי מחשב של Dell Inspiron 1525 קישורים: 1. https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=24999&catid=884#details 2. http://www.notebookclub.co.il/prod-hitachi-200.htm ותודה רבה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
amd athlon 64 3000+ 939 810 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 620 Adata 512MB DDR400 240 Adata 512MB DDR400 240 raidmax scorpio 868 390 HEC 475W 360 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 505 Leadtek Winfast PX6600GT TDH extreme 1200 Audigy 2 Value 270 DVD±RW X16 NEC ND-3520A 290 samsung 793df 715 Logitech internet pro black 77 Logtiech MX510 270 Logitech X-530 609 ד"א יש לי עוד 180 שקל שאני רוצה להוציא, על מה אני יוציא?
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אז ככה, אני צריך לבנות מפרט פשוט למשחקים שישהה במקום מסויים שאני נמצא בו הרבה וגם ישמש נאמנה את ממי ששם, השימושים הם שימושים פשוטים ומשחקים קלים (רוב המשחקים ועל הגדרות נמוכות\בינוניות). הרכבתי מפרט מסקאי-פיסי ואני צריך את דעתכם. התקציב בעיקרון היה 1.5K, אבל נאלצתי לעלות ל-2K במפרט שהרכבתי... אם יש משהו עדיף וזול יותר אני אשמח לשמוע. המטרות כמו שהזכרתי הם שימושים רגילים כמו גלישה, וורד, סרטים ומשחקים בתצורה נמוכה, אבל שיהיה מחשב יחסית סביר ולא יזחל, מה שאני מאמין שאפשר להרכיב כיום בזול. דרוש ציוד היקפי של מקלדת\עכבר ורמקולים 2.1, אין צורך במסך, ישנו מסך קיים שאוכל לספק ברזולצית 1024*1028. השקט הוא לא פקטור מרכזי פה, אבל דרוש איזה שקט מסויים. מ- 1 עד 10 הייתי אומר …
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אחרי שהפורום עזר לי מאד בנייד הקודם כעת אני מחפש עוד נייד נוסף. הצרכים: 1. הגודל שאני צריך הוא בערך 11-12 אינץ (אני לא יודע איזה גדלים יש ואשמח לעזרה) 2. המחשב יהיה נייד לחלוטין 3. לא משנה הסוללה כי הוא יהיה על חשמל רוב הזמן למרות שהם מאד חסכוניים בגדלים האלו. 4. מה שירוץ עליו זה רק האינטרנט המייל ותוכנת שע"מ למי שמכיר. 5. צריך להריץ XP 5. התקציב- לא יותר מ 1500 ש"ח. האם יש משהו שיכול לענות על דרישותיי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? וירטואליזציה של כ7 מערכות הפעלה + תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, כל אלו אך ללא רמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישת…
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה כאן המקום לשאלה אבל אני זקוק לרמקולים למחשב נייד לצורך סרטים ומוזיקה עם חיבור USB כמקור מתח אשמח אם תוכלו להמליץ לי תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למחשב נייד התקציב הוא 5-6K כמובן שעדיף פחות אבל ניתן לחרוג אם יש צורך של ממש. המחשב מיועד לסבתא שהמחשב הנייד שלה (מחשב ישן של IBM, פנטיום 3, 128 מ"ב RAM) מת בשיבה טובה =] * מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב מיועד לעריכת טקסט, מיילים ועבודה מול מאגרי נתונים היסטוריים (קצת תמונות) * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא הולך לעבור ניוד, רק מהחדר עבודה לגינה וחזרה, אבל עדיף לא כבד במיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בגלל שרוב העבודה היא בגינה לי מקור חשמל עדיף שיוכל לשרוד לפחות שעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 GB * צורב DVD? אני חושב שזה די סטנדרטי, חבל לוותר על זה. * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-