עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך עזרה.. אני מחפש לפטופ לגיימינג.. משחקים חדשים כגון COD GTA FIFA וכדומה... התקציב בערך 2000 ש"ח חיפשתי בנעוצים אבל לא ממש הצלחתי להבין.. לא משנה כל כך מה החומרה רק שיריץ חלק את המשחקים אני ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על לפטופ תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי?4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים וגיימינג קל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? יש צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים ומסך. אין העדפה למשהו מסוים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 (חדר שיינה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס+אופיס, הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  3. אני מתעניין במחשב נייד מסוים בעל כרטיס מסך GT 540M 2GB. בכמה חנויות שבדקתי אין אותו במלאי אבל בחנות אחת יש את אותו המחשב רק שהכרטיס מסך GT540M 1GB וזה מוזיל אותו ב 200 ש"ח. רציתי לדעת אם ההבדל בין השניים כל כך משנה? כי זכור לי שמעל 1GB של זיכרון כרטיס מסך אין ממש הבדל ויותר משנה הדגם. אני צודק?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. Started by My_Name,

אני צריך מיפרט לשימושיים משרדיים נטו - אופיס, אינטרנט, וכמה תוכנות של ניהול חשבונות. ללא משחקים כלל. המחשב ישמש מעין שרת למסופון מרוחק (בנוסף לשימוש השותף), אז חשוב שהוא יכול לתמוך בריבוי משימות בצורה טובה. התקציב בעיקרון הוא 1500 ש"ח עם חריגה מקסימלית של עד 1800. כשחיפשתי באתר מצאתי את המפרט הבא, שהוצע ע"י ש נ י צ ק י: הבעיה היא שהמיפרט חורג מהתקציב, וגם נבנה ב-RSM. בעוד אני מתכנן את הקנייה שלי ב-TMS. אשמח לקבל מפרט דומה לנ"ל עם הוזלה קטנה ועידפות על חלקים שקיימים במלאי של TMS. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. - המטרה: לשחק במשחקים כמו Skyrim, Witcher 2, ועתידיים כמו Max Payne 3, Hitman 5, Diablo 3 וכו' עם מינימום פשרות בהגדרות וFPS (כמובן שעדיף בכלל בלי... ) ו PhysX מופעל כשאפשר, עד לשדרוג כרטיס מסך בעוד 1.5-2 שנים. - רזולוציה 1650X1080 - מתוכנן OC קל (~4.3) למעבד. - המפרט ירכש ב RSM. - לא מעוניין להתפשר יותר מדי על איכות רכיבים. אז האם מישהו רואה דרך לייעל ממש או להוזיל ממש את המפרט? תודה מראש למשיבים! המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1062 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 FSP 650-80GHN(88) 80PLUS Silver, יחידות 1 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2449 Scythe Mugen 2 Rev B, יחי…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ישמש להכל, בעיקר למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל - FIFA COD BF GTA וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2 מסכים אחד 32 FHD ואחד 23 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אבל אני מעדיף כרטיס של NVIDIA 4. האם יש ר…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  7. Started by ofer40,

היי אני מחפש מחשב נייד לאחותי לשימושים סטנדרטיים כגון גלישה צפייה בסרטים ושימושי אופיס. המחשב הנ"ל למעט המעבד נראה בסדר . מה דעתכם? אשמח להמלצות אחרות תודה

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by dzbeda,

שלום, אחרי 5 שנים הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש,לצערי אני כבר מזמן לא מעודכן ואני צריך את עזרתכם ברכישה. סכום : עד 4000-4500 (אפשר פחות ) צורך: עבדוה יומיומית ומשחקים (crysis, והדברים הטובים) דרישות חומרה: מעבד : אין לי מושג..צריך המלצה + המצלה על מאוורר זכרון : 4G..מישהו יכול להמליץ על דגם כרטיס מסך: תמיכה בשני מסכים, ושיסחוב משחקים לוח אם:צריך תמיכה ב PCI X ולשני PCI EXPRESS..אשמח לקבל המלצה דיסק : 2T מארז + ספק: צריך שיהיה מספיק גדול להכיל שני כונני CD ן 3-2 דיסקים קשיחים. איורור טוב ושקט....אשמח לקבל המלצהץ במצב רגיל גם יחוברו דיסקים לכניסת USB כך יעמיס על הספק אשמח לקבל את המלצתכם

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. שלום רב אני צריך עזרה בבחירת 2 מפרטים שהציעו לי למשחקים כבדים וכמו כן יש לי כמה שאלות. 1.האם במפרט הראשון כדאי לרדת במעבד למעבד AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz?האם הוא לא יהיה צוואר בקבוק לעוד כמה שנים?ואם כן האם יש ההבדלים ממש משמעותיים בין ה-PHANOM 2X4 955 לבין הATHLON 2X4 640? 2.האם במפרט השני כדאי לי להחליף ללוח אם עם CHIPSET יותר חזק כגון 770G או 760G? 3.האם כדאי לקחת לוח אם עם 4 סלוטים וCHIPSET יותר חלש או לוח אם עם 2 סלוטים וCHPSET יותר חזק ?מתוכנן OC בעתיד וגם שדרוג הזכרון. תודה רבה לכל העוזרים!!! המפרט הראשון: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪223 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ …

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  10. Started by noam31,

מה דעתכם על המפרט הבא? כדאי להוסיף עוד 130 שקל ולקנות את גרסת ה OC בחנות אחרת? Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪1036 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2906 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-Z68X-UD3 Z68 CHIPSET, יחידות 1 ₪780 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2960 Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪291 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3226 Crucial SSD M4 Sata3 64GB CT064M4SSD2 415/95 IOPS 40000 זמין ת"א כ"ס, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2828 GigaByte GeForce GTX570 1280MB GDDR5 Ultr…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by OverFlow,

1. מה התקציב המקסימאלי?כן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה דרך WIFI ,משחקי FPS,עבודה משרדית,עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?HIGH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. התבקשתי לסייע בהרכבת מפרט למחשב בייתי לשימוש יומיומי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות, הדפסות בייתיות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג כלל!. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  13. שלום. אני טס עוד שבוע לארה״ב ורציתי לשאול איזה רכיבים כדאי לנסות להביא משם. הכוונה כמובן לרכיבים קטנים יחסית. כמו זיכרון או ספק או כרטיס מסך.. ובאילו מגבלות מכס עלי להתחשב.. תודה

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by talevi83,

היי, עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד Lenovo G550, תכלס מחשב אכזבה! אחריות על הפנים והוא בסה"כ בין שנתיים וכבר יש לו איזה בעיה שלפי מה שאני רואה כרגע זה בלוח אם. לפי דעתי אין לי טעם עכשיו להתחיל להחליף לוח אם כי אולי עוד יצוצו בעיות נוספות שיעלו את מחיר התיקון בעוד כמה מאות. לכן אני מחפש לקנות מחשב נייד של אחת מהיצרניות Dell או HP בסכום עד 3500 עם עדיפות לנמוך מזה, מעבד i3 ומעלה כרטיס מסך שיוכל להריץ תוכנות כמו Photoshop וסרטים ב- HD וחשוב ביותר, בחנות שתיתן לי 36 תשלומים באשראי או כמה שיותר קרוב לזה עם כמה שפחות ריבית ואחריות ל 3 שנים!!. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם זה...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by flsh2,

המחיר יכלול מערכת הפעלה XP HE (400 ש"ח). כלומר, נשאר "לשחק" עם 1600 ש"ח. לא מפריע שהמעבד יהיה AMD . נדרש זכרון 2 גיגה. מסתפק בקשיח מינימלי - אבל עם חיבור מהיר (אם בכלל קיים אחר היום...). כרטיס מסך - OB. אבל ראיתי בפורום שיש לוחות עם כרטיסים כאלו שהם דיי מכובדים. ספק ומאווררים לא גנריים, כי אין לי סבלנות להחליף אותם לאחר זמן קצר.

16. Started by hasa,

מטרת המחשב : משחקים כבדים לא צריך ציוד היקפי אני כמעט סגור על המפרט הזה תגידו לי אם אני צריך לשפר משהו או לעשות איזה שינוי מעבד : ‏Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB‎ לוח אם : ‏P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0‎ זכרון : DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel‎ כרטיס מסך : ‏HD 4870 Toxic 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ Sapphire דיסק קשיח : ‏640GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ Western Digital כונן : ‏DVD±RW GH22NS x22 Black SATA‎ LG מארז : ‏CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) ספק כוח : VX 550W Active PFC 12cm Fan‎ Corsair ואני כנראה מוסיף עוד 4 מאווררים למארז 120MM וגוף קירור למעבד AC7 FREEZE…

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by matessim,

צריך מחשב 2000 שקל ללא מסך לעבודות בILLUSTRATOR ופוטושוף בלי OC. המחשב הזה יצטרך להחזיק אותם די הרבה זמן (האנשים שלהם אני בונה) בבקשה תתנו לי במקום שזה יוצא הכי זול, לא משנה אמינות כי אני קונה מהטכנאי שלי, אבל אם אני מראה לו מחיר הוא חייב תמיד לתת לי בפחות תודה רבה עריכה: גם ללא כל ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. מה שאני הולך לכתוב כאן זה מפרט שטכנאי נתן לחבר שלי וזה מה שכתוב על הדף מילה במילה מעבד-E8400 לוח-Asus P5Q זכרון-4GB Kingston 800 Mhz כ.מסך-Ati 4850 512 MB כונן דיסקים-LG RV מארז-CHENBRO MID TOWER מסך-LG 22 אינץ תוספות: *Gigabite CPU FAN-g,Power 2 ^^לא הבנתי מה זה אבל זה בדיוק מה שהיה כתובב לא השמטתי שום פרט סה"כ:7300 ש"ח מה אתם אומרים על המחשב אחים תגיבוו זה ממש ממש דחוף תודה מראש לכל העוזרים תבורכו=]

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  19. שיהיה דו ליבה שיהיה 2 גיגה זיכרון שיהיה עם מסך,רמקולים ,עכבר ומקלדת. מחשב לגלישה באינטרנט ,לראות סרטים ,ולשמוע מוזיקה. תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  20. Started by zzz727,

אני צריך המלצה למחשב במחיר של עד 4200 ש"ח כולל מסך תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  21. שלום! בניתי את המפרט הבא,המיועד להרצת משחקים: (המארז שאני באמת רוצה הוא ה Antec 300 אבל לא מצאתי אותו ב tms אז בחרתי רק לשם הדוגמא במארז שעולה אותו הדבר) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤461 מארז: Foxconn DH-153C3 MicroATX FSP 300W Black כמות: 1 - מחיר: ¤302 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤397 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤355 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤995 כונן אופ…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  22. שלום, ברשותי המפרט בפרופיל- עם סייג אחד: הכרטיס מסך הוא ASUS 8800GS TOP. למרות שאני כן נהנה ממנו, אין ספק- יש צוואר בקבוק רציני. אני רוצה להחליף שילוש. את הזכרון נעזוב כרגע. השימושים שלי במחשב הם כללים. הכל מהכל. אבל כשאני קונה מעבד, אני שם דגש על הביצועים במשחקים. זה פחות מפריע לי אם קידוד ימשך 10 שניות יותר מאשר שמשחק יעבוד פחות טוב. התקציב הוא נמוך- כ 700 ש"ח (אם יש משהו ממש משתלם ואני אצטרך להוסיף קצת, אוסיף). OC בהחלט בא בחשבון, אם אני מעדיף לא להסתמך עליו לחלוטין ברכישה. חשבתי על השילובים הבאים: ‏Athlon 64 4800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ 295 שח ASUS ‏M3A AM2+, AMD 770, DDR2 1066, PCI-E‎ 374 שח סה"כ: 669 ש"ח. או מעבדי אינטל‏ Price Units Total Pentium E2180, Bus800Mh…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. שלום לכולם! אמא של חברה שלי :'( (שאני מאוד מפחד ממנה) החליטה לקנות מחשב חדש ואני התנדבתי לעזור לה. היא צריכה מחשב לעבודה משרדית ולעבודה עם תוכנות גראפיות של תלת מימד. התוכנה עצמה זה אוטוקאד או משהו כזה אני לא בטוח. התקציב עומד על 4000 ש"ח וצריך מסך בלי שום ציוד היקפי. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. המטרה של המחשב היא לעבודה סטודנטיאלית+צפייה בסרטים אין צורך בOC זה המפרט שלו לוח אם:asus Intel® G 33 Express מעבד: Intel Core 2 Duo E4600 2.4GHz 2X2MB L2 cache זיכרון: 2048MB DDR2 667MHz כרטיס קול:Intel® High Definition Audio 7.1 דיסק קשיח: SATA 3G 320GB 7200rpm כונן אופטי: צורב DVD Writer Double Layer LightScribe SATA כרטיס גרפי: NVIDIA® GeForce™ 8500 GT TurboCache עם טכנולוגיית Pure Video – יציאת DVI , TV-Out זיכרון גרפי: ‎512 MB‏ זיכרון ייעודי קורא כרטיסים: של מצלמות דיגיטאליות 15 in 1 כרטיס רשת: מובנה 10/100/1000BT ממשק ללכידת וידאו: IEEE 1394 FireWire® Interface אינטרנט אלחוטי: LAN‏ אלחוטי b/g802.11 סט הכולל מקלדת ועכבר אופטי אלחוטי מערכת הפעלה מקורית…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  25. * מטרות המחשב: משחקים בד"כ לא הכי חדשים + עבודות די גדולות של כתיבה * גודל המסך: 14-15 * משקל רצוי:עדיף שיהיה לא כבד מדי אבל לא הכי רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:כן * בלוטות:לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח:120GB * צורב DVD:כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:אני לא הכי מבין בזה,סומך עליכם

• 4 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.