עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב! "המליצו" לי בחנות מסוימת על הדגם הזה DELL Vostro A860 T5670 X3100. אני צריך מחשב לאופיס, אינטרנט, ו Visual C++ שיריץ WIN7 בלי בעיות. התקציב מתאים מאד ל DELL VOSTRO הנ"ל, רק ראיתי בזאפ שיש הבדל של כ 300 שח בין דגמים עם 3GB RAM ל 2GB RAM, השאלה היא האם זה ישפיע בכלל על עבודה רגילה. אני אישית עובד על מחשב נייח בן 3-4 שנים עם 2GB עם WIN7 ורק כשאני עובד עם פרמייר בפרויקטים כבדים אני מרגיש את המגבלה של 2 GB. עוד שאלה, לדגם הזה יש דרייברים רשמיים של דל ל Win7? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  2. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=8864

3. Started by t_eliran,

אני מעוניין לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים ותוכנות כבדות (עריכות קול וווידאו ותלת מימד) וכמובמן לשימוש שוטף של אופיס אימיילים וכו'.. עשיתי סקר קטן והגעתי לשני מחשבים סופיים שאני מתלבט בין שניהם. הראשון: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH9D653FE השני: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=8443 אתרים שהצגתי הם רק בשביל להראות את הדגם והמפרטים של המחשבים. אני לא מתכננן לקנות אותם דווקא משם. ההשקעה הכספית די גדולה, בסביבות ה6000 ש"ח אז חשוב לי שתבקרו את הכל ותנו את דעתכם לגבי כל הבדל יתרון או חיסרון שיש בין המחשבי לדעתכם. תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  4. Started by gildmor,

שלום, 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 (כולל המסך ושאר הציוד הקפי) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? שיתוף קבצים לרשת הביתית (NFS/UPNP...) (קבוע), עריכת תמונות (תדיר), קידוד וידאו ל-HD (מזדמן) (H.264), משחקים (כל הסוגים) גם אם לא ברזולוציה מקסימלית. (מזדמן), הורדת קבצים (מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? [גבוה לשימוש כללי (HD), בינוי למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי ? מסך (20-22"), רמקולים סבירים, מקלדת, עכבר, צורב קורא בלוריי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנ…

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by m00trix,

אהלן חברים, חברה שלי נמצאת הרבה מאוד בטיסות לחו"ל מהעבודה, ובזמנה הפנוי המשחק שהיא נותנת בו בראש בבית הוא דיאבלו 3! אז.. היא מעוניינת לרכוש מחשב נייד שאולי יאפשר לה להיות קצת בעניינים גם בחו"ל. אשמח לקבל את המלצתכם בעניין. אני חושב שתקציב באיזור ה-5,000 הוא כיוון טוב להתחיל בו למרות שאין לי מושג מה מחירם של מחשבים ניידים לגיימרים כיום.. כמובן אם אפשר לרדת מזה זה מעולה. אין צורך באיזשהי מכונת מלחמה, אלא פשוט מחשב שיריץ את המשחק. אין צורך לקחת בחשבון משחקים בעתיד. * מטרות המחשב? משחקים (בעיקר דיאבלו 3), סרטים, ועבודה משרדית. * גודל המסך? 15 אינץ', רצוי מט. לא חובה אם פונקציה של מחיר. * רזולוציית המסך? אני מניח שככל שגבוהה ויתר, יותר טוב. * משקל רצוי? בגלל שמדובר בנסיעות לחו…

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  6. Started by Shikli,

שלום, חבר שלי קונה מחשב חדש למטרות גיימינג ווגם קצת עיבוד גרפי הנה מפרט שהוא הרכיב מKSP, אני לא יכול ממש לעזור לו כי אני לא יודע מה טוב אז בבקשה, הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה : מעבד:Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ABIT KN9 SLI AM2, nForce 570 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרון: DDR II 667 1GB Kingston ד.קשיח: Hitachi Deskstar 160GB Sata II כ.מסך: ASUS EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E כ.קול: C-Media CMI 8738 5.1 (PCI) צורב: DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer מארז: Thermaltake SViking VA4000BWS מקלדת:Logitech Logitech Internet Pro Black עכבר: Logitech Logitech G5 Laser Mouse רמקולים: Altec Lansing ATP3, 2.1 המחיר יוצא 5350 מה שאני…

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by sgt_flippy,

מחשב נייד לעבודה משרדית שהיה עם מסך 15 אינץ וחברה מוכרת בנתניה! תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  8. פה ראיתי מפרט ש-FOXPC מציע כחבילה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1354 אם אני מוסיף Samsung 640GB 7200RPM 16MB (בתוספת של 170 ש"ח) ו- E8400 3.0Ghz (בתוספת של 245 ש"ח) זה נראה שכדאי ללכת על זה? או יש פאקים שאני לא רואה? תודה!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by Quartz,

אני צריך מפרט טוב למחשב, שיהווה שימוש בעיקר למשחקים מחשב (משחקי רשת חדשים וכו'). התקציב שלי הוא כ-4.5 אלף של (אולי קצת פחות). שהמפרט יכלול גם ציוד הקפי (כגון: מסך,מקלדת ועכבר, וכו'....). אמרו לי שחברת IQPC, היא חברה זולה יחסית (גם אני חושב כך לאחר השוואה עם חברות שונות) לכן אני מעדיף לרכוש ממנה את המוצרים <אלא אם כן יש לכם חברה אחרת טובה יותר>. אני כבר בניתי מפרט (לא בטוח אם הוא כל כך טוב): יש מצב לקיצוצים במפרט לזה (לדוגמא: במעבד אולי, משהו פחות טוב).

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  10. שלום חברים, נתבקשתי להרכיב מפרט לחברה בלימודים. המחיר הוא בין 5 ל6 אלף ללא חריגות. כמה דגשים : *המעבד צריך להיות מרובע ליבות (היא לא כמעט ולא תשחק במשחקים,אבל כן תעסוק בתוכנות שמנצלות ארבע ליבות)- עדיפות לQ9450. *הארדיסק בנפח 500 GB. *כרטיס מסך 4850. *מסך 22 אינץ'. כאן חשוב להדגיש- מסך מודרני סטנדרטי- לא הפאנל היקר יותר. (היא כרגע עם מסך משנות מלחמת העולם השניה, אז כל מסך מודרני מבחינת הצבעים יהווה קפיצת מדרגה בשבילה, אין צורך בפנל היקר יותר). *המערכת לא מתוכננת לOC , לכן אין צורך בקירורים אקזוטיים (AC FREEZER יספיק), כנ"ל ספק- שיהיה ספק סטדרטי שיחזיק לה את כל המערכת עם קצת מרווח נשימה לתוספות עתידיות. *מקלדת סטדרטית חוטית שתעשה את העבודה. עכבר חוטי שיהיה מדויק (אני לא …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  11. שלום לכולם, בקרוב אני הולך לקבל מחשב חדש שאני לא ממש רוצה אותו. המחשב הוא שלDell Optiplex 780 עם מעבד Q9400 2GB DD3 1066mhz אפשר להרחיב עד 8. כרטיס מסך REDEON 4650 500GB הארד דיסק 16X DVD RW יציאת רשת, מקלדת ועכבר USB + מסך 20אינצ' MAG TP2053W אודה לתגובתכם, מוש.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. Started by SlowMo,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? עדיף אזור ה3300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - משחקים וסרטים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? גודל מסך 24 אינץ' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? השאיפה היא להריץ את המשחקים החדשים שיוצאים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? לא

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by ori24,

מחפש מחשב חזק למשחקים עד 5000 ש"ח לא כולל מסך ,בלי צורב או שאר הציוד ההיקפי.שיהיה כרטיס של NVIDIA ה6800GT של לידטק,כי הבנתי שהם הכי טובים לא? נמאס לי כבר מATI. הייתי רוצה בבקשה אם אפשר שתחשבו לי את המפרט גם עם 7800GT של לידטק כי ראיתי שההבדל בינו ל6800GT הוא בסה"כ איזה 400ש"ח,אז אולי אני יילך על זה. תתכן חריגה בתקציב בשביל זה! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. שלום! אחרי העצות הטובות שקיבלתי פה, החלטתי לנסות מפרט נוסף. היעוד הוא מחשב רב תכליתי (כולל תכנות) ולגיימינג (גיימר לא כבד). רמת שקט דרושה- 7-8/10 אוברקלוק קל (אולי בינוני) לא כולל מערכת הפעלה, ציוד היקפי וכונן DVD 850 ש"ח -- Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB Tray 560 ש"ח -- P5P43TD Pro s775 1333Mhz, Intel P43, DDR3 1333, PCI-E 2.0, 1394a 630 ש"ח -- 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel 655 ש"ח -- GT240 1GB GDDR3 DVI HDMI PCI-E 280 ש"ח -- 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS 100 * 2 ש"ח (2 יחידות) -- Freezer 7 Pro (LGA775) 180 ש"ח -- Elite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) 435 ש"ח -- Silent Pro 500W Modular 13.5cm Fan סה"כ 3790, מעט חורג. אבל שוב- אני לא סגור על טיב …

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by Bakshi1,

שלום, חבר שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט ב 5,500 ש"ח. הבן אדם לא מבין כלום במחשבים.. בקשותיו למחשב יהיו: משחקים(ממש קצת והוא ממש לא גיימר בכלל!) אבל מידי פעם שייהנה קצת. word , מוזיקה ואינטרנט. כולל מסך איכותי, שיהיה מסך איכותי. רמוקלים איכותיים ומעבד שיהיה חזק בשבילו לעריכת מוזיקה גלישה, שמיעה, צפייה וקצת למשחקים. כולל מערכת הפעלה ( xp לא ויסטה) וכולל אופיס xp. 2 gb ראם. אהה וגם חנות שתתקין את מערכות ההפעלה והאופיס ותרכיב את המחשב. מקלדת ועכבר רגילים למשתמש הממוצע תודה.

• 10 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by udist,

קניתי לאחרונה נייד DV3. ישמש אותי כמחשב ראשי בלימודים, כולל מעט משחקים והורדות... המחשב לא מתחמם מעבר לממוצע, 43-47 מעלות בשימוש קל, סביב 60-65 מעלות במשחק. תהיתי אם יש מה לקנות לוח קירור כאמצעי להארכת חיי המחשב בכל השעות בהן הוא יעבוד נייח בדירה (כתיבת עבודות, הורדות, משחק). הלוחות האלה באמת משפרים משהו? אשמח לדעות לכאן וכאן.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by Kobe_SH,

סכום - באזור ה4k אם התמורה שווה את זה ממש, אז ניתן להתרחב ל 4.5k לא כולל - דיסק קשיח + צורב + מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים מטרה - בעיקר למשחקים (crysis, dawn of war 2, call of duty, COH) * לוח אם - מתקשה בבחירת לוח אם יציב שמתאים לדרישות, לא מתמצא - מעבד - בהנחה שבעיקר אשתמש במחשב למשחקים אז אין לי סיבה ל4 ליבות, חשבתי על Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX מחיר 910 ש"ח, האם מומלץ? - כרטיס מסך - התלבטות בין SAPPHIRE RADEON HD4870 512MB DDR5 PCI-E לSAPPHIRE RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E מחירים : 980 שח ו 1180 שח (לשני) - האם ה200 ש"ח הנוספים שווים את התמורה? - זיכרון Kingston HYPERX 2048MB 900MHZ DDR2 Dual Channel CL5 X2 מחיר 480 שח * קירור למעבד *ספק כח *מארז מה שסומן ב*…

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  18. Started by momo777,

כשאני בונה מפרט: 1)איך אני יכול לדעת שהחברה שמייצרת את הכטיס מסך,זיכרון וכו' היא אמינה ואיכותית? 2)איך אני בודק לגבי מארז אם הקירור שלו מספיק לאותו מחשב, אם הוא יהיה שקט ואיפה ממוקמים המאווררים שלו. 3)מה ההבדל בין לוחות האם השונים? האם כדאי להשקיע שם הרבה כסף? כשאני קונה מחשב אני מעדיף בעצמי להבין איך הכל עובד ולהיעזר במפרטים מהפורום ולא ללכת בעייניים עצומות אחרי מפרט שמישהו הציע לי. ואיזה חנויות אתם ממליצים לקנות מחשב באיזור המרכז? מבחינת אמינות, מקצועיות, שירות ומחיר. תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  19. הזמנתי את המפרט הבא : מעבד: ATH'64 4600x2 D.C AMD לוח אם : MSI K9N NEO 940 AM2 AMD כ.מסך : GF7600GT 256 DDR3+HDTV PCIE צורב: SATA LG H30N DVDX18 DL שחור ספק כח : LEC 12CMF400W REAL EZCOOL מארז: LED+25CM FAN BLACK SILVER ---- מארז פצצה עם מאוור 25CM ענק בדלת הצדדית ופאנל עם USB ויציאות שמע בקדימה דיסק קשיח: 250GB 16MB SARA2 WD זכרון: GOLD 1G KIT DDR2 667MH OCZ אשמח לשמוע את הדעות שלכם

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  20. היי, מעוניין לרכוש מחשב בסביבות 1500 + ש"ח. ללא ציוד היקפי, ללא מסך, ללא DVD/צורב. לא צפוי OC. המחשב ישמש לאינטרנט, הורדות, אופיס, קצת סרטים וקצת משחקים קלילים. המסך הקיים הוא LG 19 רחב - W1952TQ-PF. אם ההבדל ממש משמעותי בביצועים - אפשר לחרוג קצת מהתקציב... תודה, רואי

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  21. בקשה לחבר.. הוא רוצה מחשב לגיימינג שיחזיק ויהיה טוב כמה שנים טובות, ושיהיה לגיימינג. בסביבות ה4000 עם חריגה ל500 ללא ציוד היקפי תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  22. Started by sparkey0,

האם אתם מכירים פורום טוב למחשבים ניידים. פשוט אני צריך לקנות מחשב ולא ממש עזרו לי פה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=559556.0 תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  23. אני רוצה מחשב למולטמדיה חזק יחסי שיריץ תמונות ברזולוציה גבוה ובמהירות מהירה כ- 1TB מקום

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. איך המפרט מחשב הזה? 600 שקל - לוח אם Asus P5ND2-SLI 1100 שקל - מעבד Intel Pentium D 945 3.4GHz 1000 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 או ב 600 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M 450 שקל - זיכרון Twinmos DDR2 1024MB 667MHZ 200 שקל גג - צורב DVD ( אין לי מושג איזה אבל הרוב עולים 200 שקל תמליצו בבקשה!) 250שקל גג -מארז גם אין מושג איזה תמליצו אבל משהו זול אם ספק כוח חזק תודה! דיסק קשיח יש לי 80 גיגה מהמחשב הישן המפרט אם הכרטיס מסך 7600GS יצא 3200 שקל ואם ה 7600GT יצא 3600 שקל שווה להשקיע עוד 400 שקל ולקנות את הכרטיס מסך 7600GT? אם יש לך המלצות או לעשות שינויים אני אשמח לתגובות וגם המלצה למארז טוב אם מאוורר 120 מ"מ תודה!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by Biatch,

לא למשחקים כבדים שיהיה כרטיס מסך סביר+ בכל זאת אממ כולל ציוד היקפי מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך, מדפסת, מיקרופון תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים