ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
מחפש להשתדרג, אני רוצה למכור את המחשב הישן לי- לא יודע אם למכור אותו כקומפלט או כחלקים. מפרט: מארז - CoolerMaster Stacker 831 מעבד - Q6600 זכרונות - OCZ 6GB 800MHZ כרטיס מסך - LEADTEK Geforce 8800GTX לוח אם - Asus striker extreme דיסק קשיח - WD 70GB RAPTOR + 4 X WD 500GB ספק - CoolerMaster Silent Pro 600W תודה.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מי שצריך זיכרון פנימי SDRAM 256 MB מהירות 133 HZ מתאים בעיקר לפנטיום 3 או מי שצריך כרטיס מסך GF 4MX 64 RAM או דיסק קשיח של WD 40 ג'יגה מהירות 7200 תיצרו קשר באי סי קיו 242646557
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו פוטושופ,מאיה וגם בשביל משחקים תקציב 4500 תודה!
-
- 3 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אוקי ראשית יש לי 3gb של זיכרון RAM DDR2 333MHZ (זיכרון של דברים אקראים שפעולים במחשב) כרטיס מסך יש לי כרטיס מצוין אבל טיפשה ישן nvidia geforce 9500GT לפני שנה בערך היה הכרטיס הכי מתקדם עם 2 יציאות של DVI זיכרון פנימי 244GB Western Digital WDC WD2500KS-00MJB0 ATA Device (SATA מעבד intel core 2 due e6550 2.3 ghz צורב פשוט של מהירות X22 כרטיס קול ממוצע כרטיס רשת ממוצע 10/100 ספק כוח 750W חזק מאוד לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. 965P-S3 (Socket 775)
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
החלטתי לקנות IBM Z60 . אבל עכשיו מגיעים המודלים כפולי הליבה שנראים ממש טוב במחיר כמעט מצחיק: מה אתם אומרים על זה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1192&scat=320&tcat=20 ?
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד הקפי כלל, ללא מארז וללא כוננים אופטים; שיוכל להריץ משחקים חדשים ולשימושים כללים אחרים, בתקציב של 4000 ש"ח. בנוסף, אני רוצה מאוורר 120mm של חברה נורמלית בשביל להוסיף למארז הקיים שיש לי (HEC 6A19). תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן פתחתי נושא, אבל מאז גיליתי שאני יכול לקנות מעבד ולוח אם במחיר זול (מאד) ולכן התקציב השתנה. אני מתנצל על פתיחת נושא נוסף. 1. התקציב - 2,500 שח. חריגה של עד 500. עדיף לנסות לחסוך. 2. שימושים -משחקים - שירוצו חלק על הגדרות בינוניות ומעלה. בפרט starcraft2. מסך "22, רזולוציה 1680X1050. 3. ציוד היקפי - לא צריך. 4. יש לי כרטיס מסך 9800GT שניתן להשתמש בו 5. שקט - 7 מ - 10 . 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באף תוכנה. 8. חנות - כל חנות טובה באזור חיפה, נשר, רמת ישי. אפשר בנועה מחשבים למשל. 10.שדרוג - אפשרי - פירוט למטה. המחירים עבור לוח אם ומעבד: i5 2500 (6M chache, 3.3 GHz): 380 NIS i7 2600K - 608 NIS Intel® Desktop Board DZ68DB - 410 NIS (כלומר עבור i7 ולוח אם, …
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בלינק הזה מתוארת בקצרה מערכת http://www.automatedtrader.net/algo-trading-news-1036.xhtm INTEL XEON איפה אני יכול לקבל הערכת עלות של מחשב כזה?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
צריך עזרה בקנית מחשב נייד צריך הצעות למחשב מחברה טובה מאוד מחשב לצורך גלישה באינטרנט אלחוטי wifi,סרטים ושמיעת מוזיקה ברמקולים בעלי עוצמה חזקה מסך איכותי ביותר מצלמה מובנת כונן dvd תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני חושב ש1280x800, אבל יהיה גם פעמים שאני אחבר את המחשב למסך LCD1366x768 * באיזה סוג משחקים תשחקו? farcry 2 crysis left4dead gta IV בקיצור כל המשחקים הכבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא…
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב נייד אבל מבין רק בנייחים, לכן צריך עזרה. צריך אותו בעיקר לאינטרנט ולתוכנות אופיס שונות (העבודה על אופיס תהיה במשך שעות ארוכות מאוד). אשמח מאוד לקבל הסברים והמלצות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שמתי עין על ה E6400 עם מסך לד שיעלה כ 6800 ש"ח אכן סכום לא מבוטל אבל אני מקווה ששווה את זה רציתי לדעת האם יש אופציות טובות יותר מה השימושים ומה שחשוב לי זה: סוללה לכמה שעות לא שעתיים רק קל איכות בנייה טובה לראות סרטים ועבודות אופיס ואולי מידי פעם איזה משחק קל קישוריות טובה במפרט אני מקבל כרטיס רשת בתקן B/G בלוטות 370 מודם. סוללה של 9 תאים וללא מערכת הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
PC Specs: ------------------- CPU: Intel Core i5 3570K 3.4GHz CPU Cooler: Noctua NH-D14 Motherboard: Gigabyte G1.Sniper M3 RAM: G.SKILL 8GB Ripjaws 1600MHz DDR3 GPU: EVGA GTX 680 2GB PSU: SeaSonic 850W Gold X-Series SSD: OCZ Vertex 4 256GB (~400MB/s Write/Read) HDD: Seagate Barracuda 2TB (~170MB/s Write/Read) Case: Lian-li - פרטים בהמשך אני רוצה לדעת כמה בערך אפשר למכור אותו אני רוצה למכור אותו בערך עוד חודשיים, אני מעדיף למכור אותו קומפלט יש לי משטח של סטילסירס 4HD מקלדת CM STORM TRIGGER לא במצב הכי טוב המחשב נמצא אצלי בערך שנתיים, לרוב החלקים אני מאמין שאין כבר אחריות אבל אני יבדוק המחשב נקנה ב KSP בסניף נתניה נמצא אצלי בשימוש של איזה שנתיים, המעבד היה ב OC…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1)אני חולה ביצועים, אני יודע שאני יכול להתספק במחשב של 1000 ש"ח אבל אני רוצה מחשב מצוין שיחזיק זמן. 2)מחשב לשימוש משרדי + עריכת וידאו לפעמים + צפיה בסרטים דרך חיבור לLCD HD. 3)מחשב שקט מאווווווד, מקורר היטב ושיתפוס כמה שפחות אבק. 4)מעדיף חנות קרוב לבית (בצפון) 1. מה התקציב? עד 3.5K-4K לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים בלבד, צפיה בסרטים (חיבור לLCD HD)י, הורדות, עריכה סרטים לפעמים לא הרבה. 3. לא צריך ציוד היקפי בכלל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? (מעבד INTL, לוח אם GIGABYE, מארז של יצרן ידוע, דיסק קשיח WD. 6. מחשב שקט וקר במיוחד!! לא חשוב לי המראה!! 7. צריך ה…
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, Chevy היקר המליץ לי על המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=886528 לצערי המחשב הזה נגמר במלאי באילת. אך בשיטוטיי ראיתי לכאורה את אותו מחשב בדיוק במחיר מצויין: https://www.pc365.co.il/product-1532-Lenovo_Ideapad_G510_59404258_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 (ויותר מזה, באתר של KSP מופיע באותו דף את שני המק"טים על אותו מחשב, הקישור כרגע לא זמין כי אזל המלאי: http://ksp.co.il/?uin=21505 ) השאלה שלי היא, האם זה אותו מחשב בדיוק או שמא יש פה קאץ'? המק"טים הם: 59426602 ו 59404258. אשמח לתשובה כי אני כבר חייב לקנות מחשב. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD דק אבל לא אכפת לי שלא יהיה כזה איכותי כי אבא שלי ישתמש בו לעבודות משרד ואני לוקח את המחשב אז לבנות מחשב חזק עם מסך סבבה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON X2 4400+ זיכרון 2*1GB של OCZ 800mhz ולוח אם של asrock n7live כלומר עם מעבד גרפי 7050 מובנה השימושים שלי הם שימושים סטודנטיאליים, חשוב לי להריץ המון תוכנות במקביל בעיקר מטלאב וויזואל סטודיו, בנוסף פתיחת המון יישומים של PDF דפדפנים, והצגת סרטים ב HD. כרגע המחשב לא עומד בכ"כ הרבה יישומים הוא לא מספיק מהיר בתוכנות וקשה לו להציג מעל 720p. האם כדאי לשדרג ואם כן לאיזה רכיבים כדאי (ביצועים מירביים בתקציב סביר)?
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עריכה בעיקר באדיוס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17.3 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שאפשר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth? * גוד…
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המחשב ושמתי לב למשהו ממש מעצבן אחרי עבודה של 20-30דקות ה TOUCHPAD מתחמם וזה ממש מציק לגעת בוא כי זה דיי חם. זה רק לי ככה? יש אפשרות לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב לא יותר מ8000 אבל לחסוך כמה שיותר 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) הרוב למשחקים והמרת סרטים ואינטרנט ואופיס לקחת בחשבון כמובן 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא חוץ ממסך 22 אינצ' אני חשבתי על ה T220P 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא צריך כרטיס קול ולא צריך כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור ו…
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מחשב שישמש אותי לפיתוח. - לינוקס וחלונות כאשר החלונות בתוך מכונה וירטואלית. - מכונות וירטואליות נוספות על פי צרכי הפיתוח (התקנות, בדיקות) - קומפילציות ופיתוח באופן כללי על מגוון כלי פיתוח - עבודות משרדיות רגילות (מסמכים, אינטרנט, אימייל וכו') - שימושים קלים למולטימדיה ומשחקים. התקציב בכותרת עבור מחשב בלבד ללא מסך ללא ציוד היקפי. אני לא מעוניין לעת עתה בהמהרת המחשב. תודה לכל העונים
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש כשרת הורדות (24 שעות ביממה) ויספק אינטרנט לרשת ביתית חוטית ואל-חוטית. דרישות: 1) שקט. המחשב נמצא בחדר עבודה שדורשת שקט מוחלט. 2) חסכוני בחשמל. 3) מעבד אינטל. 4) ביצועים טובים של מעבד לתוכנות הדורשות חישובים. (לא מתאים סלרון או משהו בסגנון, אך מכיוון שישנה דרישה לחסכוניות בחשמל, רצוי לא מעבד חזק מידי) מבחינת התקציב אני גמיש. החיסכון יהיה על ביצועים גרפיים (אין בכלל גיימינג) אך מוכן להשקיע במארז/איוורור איכותי לטובת שקט מקסימלי. רעיונות למקסם את התועלת לשימושים שלי יתקבלו בברכה
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
לא מבצע OC. לא צריך מסך. חשוב שיהיה כונן קשיח של 250 GB סטיק אחד של 1GB ( בשביל שדרוג עתידי ל2GB )
-
- 12 תגובות
- 758 צפיות
-
-
¤ 842.00 EPOX 8RGA+ NVIDIA nForce2 (A3) לוח אם ¤ 407.00 AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 + FAN מעבד ¤ 302.00 Thermalright SLK 800 גוף קירור למעבד ¤ 140.00 Thermaltake SmartFan 2 מאוורר ¤ 616.00 Winbond DDR 512MB 3200/400Mhz זיכרון פנימי ¤ 675.00 WD 80GB 7200RPM 8Mb Buffer SE דיסק קשיח ¤ 1,611.00 Connect3D 9700 128Mb DDR כרטיס מסך ¤ 1,463.00 IIYAMA 17 VISION MASTER PRO 413 COLOR מסך ¤ 413.00 Compucase Super Mi…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם ניתן לחסוך במעט, יהיה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים,אינטרנט,אופיס ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD,GTA IV,FIFA,NFS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא DELL 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוהה 3. האם יש …
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-