ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
טוב תראו אני לא רושם תקציב כי אין לי ממש תקציב, כשיש לי כסף אני פשוט קונה חלק, אני קונה חלק הכי שאפשר אבל במחיר שאני יכול לעמוד בו... כאילו השקעתי שחלקים פה ממש את כל מה שיש לי... :-\ ואין ממש הרבה אני חייל... בקיצור הנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240315.0 זה מה שפרסמתי לגבי הספק שאני רוצה מעבד-AMD Athlon 64 x2 4000+ SOCKET AM2 2X1024 Cache \ AMD ATHLON 64 X2 4800+ AM2 2X1024 CACHE (אחד מהם-זה תלוי בכסף שיהיה לי ברכישה, העדפתי את השני מגה זיכרון נדיף על עוד כמה MHZ שלדעתי לא משמעותיים תקנו אותי אם אני טועה ) לוח-את הלוח הZה כבר רכשתי...- ASUS M2N SLI DELUXE זיכרון- בנתיים 1 גיגה מספיק עד שיהיה כסף CORSAIR DDR2 XMS2 800MHZ 1GB(2X512) CL4 כרטיסי מסך, …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם: ASUS P7P55D מעבד: Intel® Core™ i5-750 זיכרון: KINGSTON DDR3 2x2GB 1333MHz כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 1G DDR5 Phoenix version (New Edition) דיסק קשיח: Western Digital WD10EARS 1TB SATA II 64MB-Buffer מארז + ספק כח: Antec Sonata III 500 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אודה לכם אם תוכלו להרכיב לי מפרט. המחשב לא מיועד למשחקים בעקרון אבל רצוי שיהיה כרטיס מסך סביר. לא צריך ציוד הקפי. אם אפשר אז תנסו להכניס מסך 19". וכמובן עם אפשרות לOC. אני יכול טיפה להתגמש במחיר. תודה מראש אנשים
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי כבר כרטיס קול מקצועי וכרטיס מסך. השימוש במחשב הוא בעיקר לתוכנת CUBASE. אני מתלבט בין אינטל לבין AMD, ואני גם לא בטוח אם התוכנה תומכת בכפול ליבה. המפרט לא כולל ציוד היקפי. תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Battelfield 3 Mw3 skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל מסך 27 אינץ לא יודע מה רזולוציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב כדלהלן: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 6,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטושופ, אינדיזיין, תוכנות מבוססות-דפדפן (אלקטרון), פתיחה של כרטיסיות רבות בו זמנית בכרום/אדג' (בסביבות 20-30 בבת אחת בד"כ), מסמכים מרובים פתוחים בוורד. לפעמים אני גם עובד בעיבוד נתונים וחיפושים בבסיסי-נתונים כבדים. כמו כן אני עובד על מספר רב של פרוייקטים בו זמנית, ולא רוצה להסתמך על כוננים חיצוניים יתר על המדה (רק לאחסון ארכיוני) אז אני צריך הרבה אחסון זמין בתוך המחשב (בנפרד מהכונן שעליו אתקין את התוכנות). 3. האם יש צורך בציו…
-
-
- 1 תגובה
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לברך ולהגיד שיש לכם פה יופי של פורום, מקצועי ויעיל. אני כבר כמה חודשים מתחבט בהכנת מפרט למחשב חדש, פעם הייתי בעניינים והיום ממש לא. אני סטודנט שנה ג', לתואר ראשון בתקשורת ועוסק הרבה בעריכת וידאו (Adobe Premier) בעיקר. המפרט שאני רוצה להרכיב, צריך לכלול את מרכיבי הליבה: לוח, מעבד, זכרון, כרטיס מסך והארד דיסק. התקציב: לא יותר מ 4,000 שקלים. נקודות חשובות: אני מעוניין שהמחשב יהיה ניתן לשדרוג רב ככל האפשר בעתיד. שיהיו יציאות FireWire, USB2 וכו'. שיריץ ViSTA בצורה מירבית. אני מבין שצריך לחכות לכרטיס מסך DX10, אז אני מוכן להסתפק במשהו זול כרגע. ולמרות שזה לא הייעוד, כמובן שגם מחשב למשחקים חדשים. בקיצור, מחשב חזק, אני מקווה שהמח…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הצעה למחשב ביתי בסיסי לאינטרנט אופיס ותוכנות הורדה... מה אומרים על המפרט והמחיר? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן חברה אני שמח להצטרף לפורום (מקצועי מאוד) מזה כמה זמן שאני מתכנן לקנות מחשב חדש ולהעיף את העגלה שיש לי. השימושים העיקריים שלי במחשב הם גלישה באינטרנט,הורדות במחשב..ודגש על המון!. אני לא משחק הרבה במחשב אבל אני רוצה להתחיל ולשחק במשחקי ספורט כמו פרו איבולושיין ומשחקים חדשים שיוצאים. ודיי חשוב אם לא הכי חשוב שהמחשב יהיה ממש שקט כי אני כבר חמש שנים ישן עם טרקטור בחדר(ואני לא מתכוון לחברה ) ועכשיו לכללים של הפורום. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?נצלו ובבקשה לא לחרוג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?צויין למעלה א) …
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
אנשים עכשיו קיבלתי הצעה מהחנות באג מחשבים מחשב Epoch מבוססPCIE Pentium IV 3.00GHZ 800FSB-1MB Cashe S775 530 שקל 1200 אני לוקח א.מ.ד זה פשוט המפרט שבאג מחשבים המליצו לי עליו PCIE ABIT AA8-3D EYE 925X 780שקל 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original (x2) 540 שקל ABIT RADEON RX300 SE-PCIE 1 128MB 64BIT 500 שקל WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 440 שקל LG DVD SUPER-MULTI X16 530 שקל MIDI ATX 24 PIN C-850 520WATT 330 שקל סה"כ = 4320 קצת יקר... נקווה שנסתדר עם זה ממש טוב... מה אתם אומרים מחשב כזה או מבוסס AGP ? * כרטיס מסך אני משדרג עוד חצי שנה משהו טוב יש מצב X-800 אם יהיה מחיר הגיוני
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי ויש לי 150+- $ אז מה עדיף?? לינקים: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820211014 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145579 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820231047 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814130283 נ.ב המטרה של השידרוג היא למטרת שיפור ביצועי מערכת וגם שיפור במשחקים עריכה: עכשיו שחשבתי על זה אם אני קונה כרטיס חדש אני אמכור את שלי ואקבל משהו כמו 650 שח - 700 שח יהיה עוד כסף להשקיע ואותו הדבר כלפי הזיכרון מה שאומר: 250 דולר לכרטיס מסך ואלי טיפה פחות 200~180 דולר לזירונות
-
- 11 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב ב5500 אלף שקל. הדרישות שלי הם. המחשב למשחקים כבדים מאוד למוסיקה לסרטים בנפח גודל של 1.2 GB ומעלה ללא O/C כולל ציוד הקפי שיוכל להריץ את הוויסטה חלק. תודה ביי וכולל מסך דק 17"
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אהלן אשמח לעזרתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו שמשנה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 2015 LEAGUE OF LEGENDS וכו'. פחות COD וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 - רזולוציה טבעית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. הא…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך חוות דעת על 2 מפרטים שהוצעו לי. המחשב שאני צריך זה: למשחקים לא כולל כרטיס מסך, בלי לעשות OC, אין חשיבות למארז יפה ואין חשיבות שהמחשב יהיה שקט במיוחד,ספק שצריך לסחוב את רדאון X1950XT שיש לי, עומד לשחק במסך קטן יחסית (אז לא יותר מברזולוציה של 1024 1280), אני ארצה לעשות שידרוג של הכרטיס מסך שיש לי לפני השדרוג הבא של המחשב (אם כדאי). אחד הומלץ לי בחנות מחשבים כלשהיא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box לוח אם ASUS M2N-X כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 צורב LG GSA-H55L X20 DVD מארז ללא ספק HEC 6A19B ספק כח HEC 500TDT 500W הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) סה"כ 1974 ¤ ומבין המ…
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
התחלתי בפורום תמיכה טכנית עם בקשת עזרה בבחירת זכרונות ולאחר שיחה עם תמיכת מיקרוסופט שממנה הבנתי שללא החלפת לוח ומעבד המחשב שלי לא יהיה תואם חלונות 11, ביטלתי הזמנת הזכרונות ואני רוצה לבצע שדרוג לרכיבים הקיימים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לפי מה שיוצע לי פה. לא מכיר עלות הרכיבים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללא משחקים כלל. רק יישומי אופיס, אינטרנט ולכל היותר תכנה גרפית לניתוח טכני (תכנת FXG) שהיום עם זכרון 8 גיגה גם מחזיקה לא מעט חלונות פתוחים של גרפים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ויום טוב אני צריך מפרט ב6200 ש"ח, בלי חריגה, 50 שקל, נגיד, עם זה משהו גדול, בסדר. לא 6400 ולא 7000, תודה, זה מה יש. אני צריך מסך,סט מקלדת ועכבר (EX110, די נעול), ואת המחשב(כולל צורב) אני לא צריך רמקולים. החנות צריכה להיות בירושלים, אני לא אסע שעתיים לאילת לקבל שירות. מה לעשות. 4 ליבות, חשוב לי. המחשב יהיה מיועד לשימושים מרובים, תיכנות,מסכים, הרבה דברים כ.מסך אני מניך 4870-4850, אני ארצה לשחק עליו דיסק קשיח אני הולך לכיוון 640AAKS בגלל שהוא על פלטה אחת, הוא גם יותר מהיר מה500AAKS בגלל זה. אם אתם חושבים על כונן אחר, שיהיה גדול יותר, אני מוריד שייטלואד של דברים. תאמינו לי, מיליתי את השבוע הראשון של המחשב הנייד שלי, תוך שבוע נגמר לי המקום 80GB, ספק כוח איכותי,…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אשמח להמלצה על מפרט למחשב שמיועד למשחקים סרטים HD ואינטרנט וגם למסך שיתאים לו 22-24 אינצ' - משהו עם ביקורות טובות (אין צורך שתהיה אופצייה לחיבור כבל HDMI). מילאתי את השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב גג 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט וסרטים (סרטים - גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3,…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשבים יעשו את אותה פעולה, שימוש באינטרנט, אופיס, צפיה במצגות של power point וכ'ו... אובר קלוק לא יהיה, ואין צורך בכרטיס מסך חזק אני חושב שמובנה אפילו מספיק. הדגש הוא על המעבד המפרט ללא מסך או אביזרים נלווים אחרים, תודה רבה מראש. עדיף שהמפרט יורכב מזיגזג 2000, או לפחות ממקום אמין עם מחירים נמוכים באיזור המרכז או רמת השרון.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב ב3000-3500 ש"ח, מיועד למשחקים, בלי OC. חבר הציע לי את המפרט הבא : Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זיכרון RAM 1GB Kingston Value X 2 קרטיס מסך MSI HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E הרדיסק Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כונן ASUS DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מערז CoolerMaster Elite 334 Black (No PSU) ספק כוח Chieftec 550W Active PFC, 12cm Fan (24pin) מחיר 3623, מKSP - שמעתי שאתם אומרים שהיא לא טובה, זה נכון? בכל מקרה, תציעו, שיהיה קרוב לאזור רעננה כמה שיותר.
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מטרות המחשב יהיו בעיקר לאיטרנט,משחקים כבדים יחסית,מוזיקה ,סרטים,אופיס 2007. חשבתי על ה HP פביליון,שדווקא יצא לי לפגוש כמה דגמים ממש נחמדים של המחשבים האלה,ויש אותם לכמה חברים שלי. אך האמת שאני לא מעודכן,ויכול להיות שאני מפספס דגמים של חברות אחרות שיכולות להאיר את עיניי. אבקש את עזרתכם,ואם אפשר הפניה לאתר ממנו לקוח הדגם. רצוי מאוד שתהיה חנות מבאר שבע. ד"א יש אפשרות לחריגה לא משמעותית-200+/-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות מחשב למשחקים כבדים כמו: gta 4 , crysis , crysis warhead , far cry 2 , assassin creed , call of duty 4,5 ועוד.. אני רוצה שהמחשב יחזיק לי משחקים כבדים לשנתיים פלוס מינוס, שיכלול מסך טוב 19-20 אינץ לא חייב רחב,וwindows xp אני קונה את המחשב בעוד שבועיים ושיהיה מארז יפה (עדיף טוב, אבל גם יפה) תקציב כולל מסך 6000-7000 בלי מסך ככה 5000-6000. תודה מראש לכל מי שמגיב
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רשמתי 2500 כי אין לי מושג כמה אמור לעלות מחשב כזה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חושב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מחשב בגודל סטנדרטי כ 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
בנוגע לHTPC אם אני מוסיף 1000 ש"ח למחיר המקורי מה אפשר לשדרג? (אין צורך במארז יפה אלא שקט) תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, סרקתי קצת את הפורום ולא הצלחתי להגיע להכרעה. לכן אני שואל בפומבי: מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי עד 4500 ש"ח. חשבתי על DELL (עד כמה שזכור לי הם התמורה הטובה ביותר לכסף. כלומר, מפרט זהה של לנובו יעלה יותר). אינני זקוק ליותר מידי הסברים. פשוט מפרט טוב בטח מ NOTEBOOKCLUB ולסגור עניין. אינני עוקב כבר אחרי ההבדלים השונים בין המעבדים. אני מניח ש 7250 טוב מ 2450, ולכן 1520 טוב מ 6400? נו, אתם תגידו... http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250.htm ומה זה VOSTRO הזה? אין לי מושג. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500-x3100.htm לגבי מסך, זה מקובל היום מסך רחב? אין כבר מסכים רגילים? אני …
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-