עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by crik,

אני צריך מחשב למשחקים ללא מארז ללא דיוידי ללא עכבר/מקלדת ללא ארדיסק ללא מעבד, אבל שיתמוך בפנטיום D בC2D וכמובן ב Q2D תודה לכולם!@!@!@

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  2. שלום, אבקש חוות דעת על המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 2MB CACHE - ADX6000IAA6CZ - BOX ¤507 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤349 מסך: BENQ LCD 22.0" G2200W 5ms DVI WIDE ¤913 דיסק קשיח: HITACHI 320GB 16MB SATA2 7200 RPM ¤256 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤131 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤415 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤42 מארז: ANTEC NSK4480B + 380W EARTHWATS PSU ¤469 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GKM-WM01C ¤128 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ¤111 קרור למארז: GLACIALTECH 80mm HYDRODINAMIC BEARING - 18dBA - GT80252-HDBL…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by avichoo,

טבעתי בים המידע והאפשרויות בנוגע לבניית מחשב לעריכת וידאו ויצירת מוזיקה. התוכנה של הוידאו תהיה פרמייר פרו ובנוגע למוזיקה, עוד לא החלטתי אבל לא קיו בייס... אני מוכן להשקיע עד 5000 ש"ח תודה.

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  4. לפני הכל אני צריך לדעת איזה מבין כרטיסי המסך טוב יותר? GeForce G 103M Intel 4500MHD ATI Radeon 3450HD ? *אני אשמח אם תוכלו להשוות את כרטיסי המסך האלה לכרטיסי מסך של מחשבים נייחים.. לדוגמא הRadeon 3450HD "=" נייח x1600.. סתם דוגמא. אלו המפרטים של שני המחשבים בהנחה שלשניהם אני אוסיף עוד 1GB זיכרון : 1.Fujitsu Siemens Esprimo-Mobile-V6545 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJV6454#more_info 2.CQ61-140EJ Compaq http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TXCQ61140EJ *עם כמה שהמחיר שאני מוכן להשקיע על המחשב נמוך, עדיין חשוב לי לקבל את המקסימום. אם לדוגמא עם המחשב של Compaq יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד, או כל דבר אחר חשוב לי מאוד לדעת. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 ( לא כולל מסך, תקציב נפרד למסך ) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) תכני HD, רצוי גם תמיכה ב3D ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -Skyrim ומשחקים חדשים כעקרון או MMORPG - אין לי מושג איזה רזולוצייה הכי טובה למשחקים האלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימום ביצועים, גראפיקה לא כזו חשובה. הכי חשוב רמת הביצועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by Baruh92,

שוב שלום לפני כמה ימים פתחתי פה תרד ועזרו לי לבנות מפרט מחנות skypc, הייתי סגור עליו הלכתי להזמין בחרתי כמה תשלומים אני רוצה ופשוט לא יכלתי לעמוד בריבית שskypc נתנו לי, המפרט התייקר לי ב400 שקל בערך! ואני לא יכול לעמוד בזה. בדקתי כמה ריבית לוקחים בTMS וראיתי שממש מאט, והחנות גם קרובה יותר לבית שלי, אז אני רוצה שהמפרט שלי יבנה בTMS שהלכתי וניסיתי להרכיב אותו מפרט כמו שנתנו לי גיליתי שאין להם את כל החלקים במלאי. אז מה שאני מבקש זה שמישהו יכין לי מפרט עד 4000 ש"ח ניתן לחרוג ב350 כולל המפרט עצמו צורב די וי די, רמקולים, עכבר +מקלדת ומסך. מחשב בעיקר למשחקים וקצת מוזיקה וגלישה באינטרנט תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  7. הנייד שלי הוא ‏Fujitsu LifeBook AH530-4‎ יש לו יציאת HDMI ומתחבר לטלוויזית LED של סמסונג C6200 הטלוויזיה מחוברת בכבל אופטי לרסיבר שמוציא שמע של PCM.... הטלוויזינ לא נותנת לי לשנות את השמע לדובלי דיגיטל ובהגדרות של היציאת HDMI הוא אומר לי שהוא תומך ב2 ערוצים.... איך אפשר לגרום לו לתמוך ב5.1 ערוצים?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  8. שלום אנשים, כמו שמשתמע מהכותרת אני צריך מחשב ב-5000 שקל בערך, לשימוש כללי ובעיקר לצפיה בסרטים ומעט מאוד משחקים אני לא מתעסק באוברקלוקינג וכנראה שגם בחיים לא אתעסק (לכן אני חושב שעדיף AMD, תקנו אותי אם אני טועה...) המחשב צריך לכלול את כל הציוד ההיקפי וצריך לכלול מסך טוב (חשוב שיהיה מסך טוב) בנוסף אני צריך המלצה לחנות אמינה וזולה מאיזור הצפון... כבר התעסקתי עם KSP בעבר ובאמת שאין לי כח לעבור את זה שוב!!! תודה אנשים...

• 10 תגובות
    • 673 צפיות
  9. לא למשחקים כבדים אפשר אולי כרטיס מסך פשוט שיריץ משחקים חדשים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. ושיהיה שקט מחנויות RSM ,TMS או SKYPC.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by eli33,

שלום לכולם צריך מפרט ב 1500 ש"ח בשביל חבר .. בלי מסך אם אפשר מ ksp תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. כותרת... אם מישהו יכול לעזור לי יהיה מצויין! ללא ציוד הקפי... ללא כרטיס קול ושטויות שלא צריך... הערה חשובה: לא עושה OC!!! יהיה טוב אם תבנו שני מפרטים, אחד של AMD, ואחד של אינטל.

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by Meidan2005,

טוב חברה יש לי 2000 ש'ח להוציא לשיפור המחשב כדי שיוכל להריץ משחקים כבדים חלק המפרט בחתימה והייתי מעדיף לקנות מפנדס אבל אם יש אופציה עדיפה אפשר להציע

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  13. שלום לכולם! אמא של חברה שלי :'( (שאני מאוד מפחד ממנה) החליטה לקנות מחשב חדש ואני התנדבתי לעזור לה. היא צריכה מחשב לעבודה משרדית ולעבודה עם תוכנות גראפיות של תלת מימד. התוכנה עצמה זה אוטוקאד או משהו כזה אני לא בטוח. התקציב עומד על 4000 ש"ח וצריך מסך בלי שום ציוד היקפי. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. שלום רב, אני מעונין לרכוש נייד לשימוש בסיסי כגון אינטרנט אופיס - והצגת תמונות של גינות ללקוחות פוטנציאלים בפגישה (אני גנן) אלה בגדול הדרישות: התקציב מקסימום 2000 למרות שהיה עדיף 1500. הגודל לא משנה - הוא לא חייב סופר נייד או דק במיוחד - מסך מקסימום 15 אינטש. לא רוצה מסך קטן מידי כי תצוגת התמונות ללקוחות שלי תהיה מוגבלת יותר. הייתי שמח לשמוע המלצות לדגמים מוצלחים / חברות מוצלחות / אחריות וכו. כמו גם המלצות על מקורות רכישהששווה לרכוש דרכם? האם מומלץ לקנות באינטרנט או דוקא עדיף בחנות מוכרת? אני ממוקם בירושלים. אבל אין לי בעיה להזמין מהמרכז במידה והדיל שווה יותר. יש כל כך הרבה דגמים וחברות שאני "טובע" במבחר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  15. אני מחפש מחשב חזק ממש שיעבוד טוב עם כמה תוכנות גרפיות במקביל יעבוד טוב גם באינטרנט וכל המסביב מסך 22" + 19 (שיש לי כבר) תודה רבה נ.ב. כל מיני אנשים אומרים לי שאני ממש חייב לעבוד עם "מותג" (dell...) אני מבין קצת במחשבים (יותר מהממוצע) אבל קשה לי מאוד עם כל הבניה הזאת

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by danke,

רציתי לשאול את דעתכם בנוגע ל acer Aspire 1652WLMi: " Mobile Intel® Centrino Technology with Intel® Pentium® M 740 (1.73GHz) processor, Microsoft® Windows® XP Home Edition, 15.4" WXGA CrystalBrite TFT Display, ATI Mobility Radeon® X300 with 64MB of VRAM, DVD-Dual - Double layer drive, 60GB Hard Disk, 512MB DDR II RAM(2*256), 8 Cell Li-ion Battery, 10/100 Fast Ethernet, Integrated Intel® PRO/Wireless 2200BG, Acer Gridvista, Acer Arcade, Microsoft® Works " מחיר של 6,200 ממישהו אמין. שדיפדפתי ראיתי גם acer Aspire 1652WLMi קצת אחר: " Mobile Intel® Centrino Technology with Intel® Pentium® M 740 (1.73GHz) processor, Microsoft® Windows® XP Home Edition, 15.4" WXGA CrystalBrite T…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  17. איך המפרט הזה לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) והרצה בסיסית של משחקים פופולאריים עתידיים (fifa 09, sims 3 וכו' - למיטב הבנתי מניסיון העבר דרישות המערכת שלהם לא גבוהות). יש טעם בזיכרון ddr3 או 4GB ddr2? (מבחינת יחס תמורה למחיר)... אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך טוב עד 400-500 שקל. אם ההשקעה במעבד מופרזת תגידו... אני קונה מ-ksp , אם אתם רואים שם ספק יותר טוב תגידו. הספק אמור להחזיק את המערכת וכרטיס מסך בסטנדרט הזה? קחו בחשבון שאפשר להוריד ציוד היקפי ולחסוך כ-100 ש"ח. ושאלה אחרונה, הלוח תומך pci-e 2.0? במחשב כזה יש משמעות לציפסט? או שלוח פשוט יספיק? אני חושב על שדרוג עתידי כמו זיכרון או כרטיס מסך... מעבדי אינטל Core 2 Duo E8300, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty לוחות אם …

18. מה יותר שווה?... זה: או זה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤559 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤418 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe ¤1591 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA ¤319 http://skypc.co.il/product.asp?pid=921WB…

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  19. טוב לאחר זמן לא קצר והרבה התלבטויות זה המחשב שקניתי אני מקווה שהמפרט הנ"ל תואם את הציפיות שלי. חוות דעת יתקבלו בברכה ולגבי הפריט- בין אם שמתם לב או לא עדיין לא רכשתי מסך היות ואין לי שמץ של הבנה בזה לכן אני שואל בפורום הזה היות ואני רוצה שהמסך יהיה תואם את המפרט הנ"ל אין לי מושג LED/LCD לא יודע מה ההבדל בניהם. כל מה שאני רואה בכל השמות האלה זה "מסך" אז בבקשה תמליצו לי על מסך 23 אינץ משהו טוב למשחקים כך שיהיה כיף לשחק ולראות תמונה באיכות גבוהה ושירוץ טוב. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  20. שלום אני מעונין לקנות מעבד, לוח אם וזכרונות חדשים במחיר של עד כ1500 שקל המחשב ישמש אותי רק לאיסיקיו ואינטרנט אז עדיף כ.מסך מובנה ... חשבתי על זה: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz GIGABYTE GA-M55plus-S3G TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מה אתם אומרים ? יחד 1450 שקל. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  21. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2,600 ש"ח ניתן לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לימודים, עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיראה אסתטי, עדיפות לצבע שחור/אפור ולא כבד מידי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה …

22. היי אנשיםן שבוע טוב... רציתי את חוות דעתכם וידיעותייכם בנוגע למחשב בעל ביצועים טובים מאוד שישרת אותי כשלוש וחצי שנים נאמנות בתואר הראשון שלי... פרט לכך שימושיו הנוספים פרט ללימודים יהיו סרטים וגלישה באינטרנט.. אני מעוניין במסגרת המחיר הנ"ל שציינתי בכותרת לקבל תמורתו..מחשב נייד דגם של טושיבה אבל גם חברה אחרת בעלת שם יכולה להיות נחמדה וכמובן שלא תחרוג מגבולות המחיר שציינתי... זכרון פנימי עם עדיפות ל 4 ג'יגה שיהיה כמה שיותר מהיר בכדי שלא יתקע לי המחשב אם זה בעבודות, רישומים או חיפוש באינטרנט... דיסק קשיח של מקס' 250 ג'יגה ופחות לצפייה בסרטים...ולשמירת דברים אפשרי גם הרבה פחותץ אבל גג 150 ג'יגה... תקשורת אלחוטית WIFI BLUETOOTH הדברים הרגילים...ומעבד טוב ומהיר ליבה כפולה.... מ…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  23. שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט לאנימציה ואני צריך מחשב חזק שידע לעמוד באנימציית תלת מימד ואפקטים. קיבלתי מפרט והייתי שמח לשמוע את חוות דעתכם באם המפרט הוא ידע לעמוד באתגר :-) להלן המפרט: http://ksp.co.il/?uin=16105 תודה רבה דניאל

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי ביותר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? תאמרו לי אתם, מעוניין במסך LED FULL HD 22-24" * באיזה סוג משחקים תשחקו? מכל הבא ליד * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים