עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by עוז_ל,

שלום, חברה שלי רוצה לקנות מחשב נייד.. תקציב: כאלפיים שח איזה חברה כדאי? lenovo טובה? לי יש toshiba וזה סבבה.. מה חשוב להסתכל? מהירות? מעבד? אשמח להמלצה על מותג, ואף דגם - או אפילו קישור למשהו ספציפי שידוע כטוב, ובתקציב הנל תודה רבה רבה! עוז

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. היי, אני רוצה לקנות מחשב נישא. העבודה שלי עם המחשב היא בעיקר פיתוח ותכנות לכן אני מריץ מערכת הפעלה winxppro ובמקביל אליה בעזרת "מכונה וירטואלית" גם מערכת הפעלה win2kserver עם sql server. כמו כן interdev, dreamweaver,לפעמים פוטושופ ופלאש. סביבות פיתוח שונות בעיקר visual studio.net. גם אגלוש באינטרנט הורדות מיילים מוזיקה סרטים ומשחקים כל אלה משניים. אני יושב המון מול המחשב אני צריך מסך טוב וגדול, לא חייב שהוא יהיה הכי דק וקל בעולם, בטריה ממוצעת אני נוסע כל יום מקסימום שעה, כונן dvd+cdrw. לא צריך שום אלחוט ושום אינפרה לא wifi לא bluetooth. צריך הרבה זכרון בוא נגיד 512 מינימום אולי נשדרג, ומעבד חזק מאוד מה עדיף פרסקוט מהיר או 64 ביט AMD ? דיסק קשיח ממוצע, כרטיס מסך שיהיה טוב …

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  3. Started by zehava482,

יש מחשב זעיר עם צורב שנקרא:[table][tr][td][table][tr][td]‏ZBOX HD-ID11-E, 6xUSB, 6-in-1 Card Reader, eSATA, HDMI, DVI‎ איךהמחשב הזה? חזק?יכול להריצ סרטים?שיחות ודיאו?גלישה איכותית?מה שמצא חן בעיני זה הגודל שלו. הוא ממש קטן .[/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table]

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  4. Started by racheli,

שלום לכולם. אחרי כמעט חודש של קריאת דיונים בפורום כדי להבין יותר (אגב, דיון הטיפים לקניית מחשב נייד הציל אותי. הוא כתוב לעניין, מסביר את הסוגיות הראשוניות ומאד מסייע למי שניגש לנושא ללא כל ידע. תודה רבה-רבה למי שכתב אותו!). בהתחלה שקלתי בחיוב רב את ה INSPIRION 1550, של דל. אבל לאחר שבדקתי אותו במציאות הגעתי למסקנה שהייתי רוצה מחשב קטן יותר (14") ובעיקר בעל איכות בנייה גבוהה יותר. כאן בערך נאבדתי, ולאחר חיפושים רבים שלא הניבו תוצאות חשבתי לפרסם פה הודעה. הדרישות - המחשב יהיה מחשב סטודנטיאלי, אבל ישמש גם כמחשב היומיומי,משמע - מסך בגדול סביר, מקלדת נוחה (סוביטקטיבי, מן הסתם), איכות בנייה טובה. גיימרית של משחקים חלשים באופן יחסי (משחקים ישנים או משחקים גרפיים עם מנועים חלש…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  5. מה עדיף, Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 OCZ SSD Agility 3 60GB 525/475 IOPS 50000 Sata 3, יחידות 1 ₪637 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2793 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש !, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3088 GigaByte GeForce GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable, יחידות 1 ₪1570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3159 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56…

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  6. מעוניינת שהמחשב ישמש אותו לשנים הבאות. שימוש לימודי פלוס גיימינג: פורטנייט, פיפה, רוקט ליג, אפקס לגנדס. צריכה גם מסך ועכבר מותאמים ושיהיה אפשר לחבר את השלט של האקס בוקס... בין 3000-5000. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by diablo4u,

אהלן, בהנחה שאני לא רוצה 17 או 18 אינץ'. אלא 15. יש מחשב מועדף? שמעתי דברים לא טובים על הALIEN WARE 14X (רעש, חום). האם יש מחשב 15 אינץ' שעולה על האחרים באשר למשחקים? רשמתי DELL כי יש לי אופציה להביא ללא מכס. אז אלא אם כן תחדשו לי כאן ממש - אלך על אחד הXPS. עוד כמה שאלות: 1. ראיתי במפרטים מומלצים פה שכמעט ואין I7 למשחקים אלא I5. פשוט הI7 אין צורך בו והוא סתם יקר? סיבה אחרת? 2. כל מיני חברות בארה"ב שבכלל לא שמעתי עליהן. Schenker Notebooks Clevo widow זה דברים רלוונטיים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ashkenazone,

ל2 ההודעות הראשונות אין כל קשר למה שכתוב כאן מכוונתי שערכתי לחלוטין את ההודעה. שימו לב מה הולך: אני מעוניין לקנות מחשב שאת הכרטיס מסך שלו, אקנה בארה"ב, יש לי קרובים שם. המפרט בסה"כ כולל הכרטיס מסך צריך לצאת מקסימום 5K כאשר המטרה היא 4.5K. -אין לי צורך ביותר מ80G, אבל שיהיה SATA II. -אני רוצה logitech mx518, או הצעה יותר טובה במחיר שלו. -בלי מסך או שאר ציוד היקפי. -בלי כל צורב או כונן CD. בקשר למחירים בחו"ל, כדאי שלא תצטרכו לחפש, הנה הם: פינת החשבון הפשוט: -X800GTO2 עולה 930 ש"ח. (לא ישנים!, סתם) 4500-930=3570 -6800GS עולה 850 ש"ח. 4500-850=3650 -7800GT עולה 1350 ש"ח. 4500-1350=3150 -7800G…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  9. שלום ותודה מראש קודם כל. אין לי שום הבנה בסיסית במחשבים, אני בקושי משחק במשחקי מחשב, ככה שהשימוש העיקרי הוא מסנג'ר ואינטרנט אבל אני מניח שאם המחשב יריץ לי משחקים כמו שצריך אני אתחיל לשחק פה ושם במשחקים שיעניינו אותי...גם כן לא יותר מדי, אפשר לומר בקושי. דבר שחשוב לי הוא שיהיה במחשב כרטיס טלוויזיה בנפרד מכרטיס המסך, לא חייב כרטיס ברמה גבוהה... יש את המפרט שאתם המלצתם ובטווח המחירים הוא נראה מצוין http://hwzone.co.il/specslist/view/143 בנוסף, הומלץ לי המחשב הזה: מעבד AMD Athlon 64 X2 4450e Box ¤310 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1240 לוח אם ASUS M3A ¤328 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31620 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤32…

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by danielw,

מעבד: Pentium D 820 2.8GHz 800mhz 64bit 2MB chache D.C (ליבה כפולה) אחריות לכל החיים לוח: MSI 945GZM3 אחריות 3 שנים זיכרון: Ceon 1GB DDR2 533MHz CL4 אחריות לכל החיים כ.מסך: innovision (inno3d) GeForce 7300GT 256MB DDR2 128bit אחריות שנתיים דיסק קשיח: 80GB Hitachi S.ATA2 7200RPM 8MB Buffer אחריות 3 שנים כ. קול: 7.1 o/b כ. רשת: 10/100/1000 o/b ספק: ez-cool super silnet 350w אחריות 3 שנים מארז: שחור כסוף, usb קדימה אחורה כולל ידית נשיאה, 1 מאוורר 12CM ו2 מאווררים 8CM מחיר: 2445 משלוח: 35 סה"כ: 2480 ציוד היקפי אני לא צריך יש לי בבית (רמקולים קריאטיב sbs370 ומקלדת zboard), בנוסף יש לי בבית צורב LG DVD-RW x16 וכונן Benq CD-ROM x52 מה אתם אומרים שווה? (רצוי לציין שזה הסכום המרב…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב ניד נטו בשביל לשלוח הזמנות בעבודה באקסל\וורד, ללא שימושים מעבר לזה(גג כניסה למייל...). 1.חשוב לי שהוא יהיה מהיר מאוד. 2.שיתמוך בעברית מלאה מבחינת אופיס ומערכת ההפעלה(כמובן WIN 7). 3.שיעלה מהר כמו שטאבלט נפתח, ולא לחכות 2 דק' לעלייה של המחשב... 4.שיקלוט רשת אלחוטית. 5.שיהיה קטן וישקול מעט. 6.זמן סוללה של 5 שעות. אלה הן בקשותיי המינימליות, יש משהו שיכול לענות על זה? אין בעיה להביא\להזמין מארה"ב. תקציב: 500-700 דולר? אם לא מספיק.. נעלה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  12. דרוש שידרוג - אני משאיר: מארז הק + ספק 400W , צורב DVD , דיסק קשיח(160 גיגה) יש לי מסך 19 די חדש (סמסונג 971P) , מקלדת, עכבר וכו' דרוש לוח + מעבד + זכרונות, אולי קרור ? ו כרטיס מסך שיוציא 2 יציאות בו זמנית אחת לצג ואחת לטלויזיה. אני מעדיף אינטל. לא בונה על OC שימושי המחשב בעיקר הם: לכמה חלונות אופיס במקביל ( וורד+אאוטלוק+ אכסל) ביחד עם אקספלורר - אינטרנט, ביחד עם צפיה בסרטים. לפי התשובה אדע אם אני בתקציב, או שיש צורך גם בשידרוג התקציב, או אולי יהיה עודף להחלפת דיסק? בתודה מראש י.

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  13. Started by rami367,

קניתי מחשב שבוע שעבר ואני רוצה לבדוק את האיכות של המפרט ;D אז ככה: - מארז PS03B ATX SILVERSTONE שחור - ספק כוח THERMALTAKE 12CM A.PFC LITEPOWER 700W - לוח DZ68DB B3 Z68 SATA3 USB3 DDR3 INTEL - מאוורר למעבד CORE i5 LGA 1155/1156 - מאוורר למעבד AM3/1366/1155/ HEAT-PIPE COLD BIT - זיכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 כמות 2 - כרטיס מסך Nvidia GeForce 560GTX 1G-5 P.O VIEW - דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA3 LP 64MB SEGATE - צורב AD7260 שחור SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DLS - מסך H2400 LCD LED 1:5000000DCR 5MS 24" MAG סה"כ 5,829 ש"ח מה אתם אומרים שווה? ;D ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8K עדיף פחות אלא אם ממש שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות ועבודה משרדית עם הרבה תוכנות פתוחות במקביל וגיימינג (COD, Battlefield וכדומה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב (כל עוד לא פוגע בביצועים) 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כמה שיותר…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  15. Started by liortaib,

צריך המלצה למחשב לדוד שלי בתקציב יחסית נמוך מאוד 1500 שקל לשימוש כללי-אינטרנט email וסרטים... יש לו מסך 19 אינץ דק ברזולוציה 1280 על 1024....הפעלת מישחקים לא נראה לי שיהיה אבל אולי... יש לי בעיה אחת קטנה שהוא רוצה intel...וזאת בעיה כי שמעתי ש amd יותר טובים קצת בתקציבים האלה... ברור שבתקציב כזה שקט לא חשוב ולא קירור וביכלל אין מה לדבר על oc...

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by afifon,

שלום לכולם! אני צריך חוות דעת על המחשב הבא http://www.gjet.co.il/shop/product.php?id_product=62 תודה

17. רן יניב הרטשטיין 19.11.2006 לוח אם: Asus M2NPV-VM?, 550 שח לוח האם הוא החלק החשוב ביותר במפרט. הוא צריך לכלול כמה שיותר פיצ'רים שיחסכו רכישה של כרטיסים נפרדים, כמו גרפיקה וסאונד, והוא צריך להיות מועשר בטכנולוגיות וחיבורים עדכניים מספיק, שישאירו דרך פתוחה לשדרוגים בעתיד. הודות לבחירה בחיבור ?AM2? החדש של AMD, תוכלו בעוד שנה להחליף את המעבד שנקנה עכשיו ולזכות בשיפור זול וקל בביצועים. תיאור: ה-M2NPV-VM של ASUS מבוסס על ערכת השבבים nForce4, עם שקע AM2 לכל המעבדים החדשים של AMD. הוא כולל מאיץ תלת ממדי GeForce 6150 וכן כרטיס קול וכרטיס רשת משולבים, ופיצרים מתקדמים יחסית למחירו הנמוך: ארבעה חיבורי SATA II עם RAID, שני חיבורי FireWire 1394a, ויציאת HD לטלוויזיה. סכום ביניים: 550 …

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  18. אני צריך מחשב לשימוש ביתי שיריץ את תוכנת אוטוקאד בצורה חלקה וגם קצת למשחקים, התקציב הוא עד 2500 ש"ח בלי מסך. מעדיף מעבד קונרו ואם אפשר מסקאי פיסי(לא חייב אבל עדיף).

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  19. הי לכולם , אני צריך מחשב נייד חזק שמיועד ליותר לתוכנות כמו וורד , מוזיקה , סרטים ולא משחקים ! אני הבנתי לכרטיסי המסך NVIDIA במחשבים הניידים עשו בעיות והם פגומים - אז מה נסגר עם זה? אני לא רוצה בעיות כאלו , היה לי חבר שקנה מחשב דיי טוב כשהוא השתמש במחשב זה עשה ריסטרים מוזרים ומסך כחול. דרישות : DUAL CORE אפשרות לשדרוג 4G זכרון WINDOWS XP או בלי מערכת הפעלה - העיקר לא ויסטה וכמובן שיהיה מקלדת נוחה בקשר לגודל המסך, אני לא בטוח - מסךלא קטן ולא ענקי - מסך נוח - אשמח לשמוע המלצות ואחריות - הכי חשוב ! לפחות 3 שנים אחריות! תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים והיועצים

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  20. ראיתי פה הודעה של משתמש שביקש מפרט לחבר למשחקים כבדים ב4000 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373532.0 אני מעוניין בפחות או יותר אותו דבר אך אני מעוניין גם במסך LCD 19 אינץ'. המחשב הנ"ל אמור לשרת אותי לכמה שנים הקרובות אחרי שהרבה זמן גררתי על פנטיום 3 866 מגההרץ(וסחטתי מהאחים שלי את המחשב בשביל משחקים) הרכיבים אמורים להיות אופטימלים למפרט הנוכחי, כי איני מתכוון לשדרג אותו ב3-5 שנים הקרובות(כפי שהבנתם ההשקעה שלי במחשב היא די ממוקדת חח) מבחינת תוכנות גרפיות הכוונה לפוטושופ סיאס 4, קורל, פריהנד פלאש וכו'. אחת הסיבות שאני קונה את המחשב זה FALLOUT 3 החדש, שאני מעוניין לשחק בו על המחשב שיריץ את המשחק בצורה הכי חלקה שאפשר. מבחינת המחיר אני לא לחוץ על ה4000 ומוכן לה…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מעבד: AMD Phenom II triple core - 590 לוח: Asus Crosshair III Formula - 1050 זכרון: 3x2GB Kingston DDR3 1333 mhz - 780 כ. מסך: HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E - 910 דיסק קשיח:Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB- 310 מארז: Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU)‎ - 295 ספק כוח:Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan - 650 צורב: LG DVD±RW GH22LS50 x22 Black LightScribe Sata Retail - 150 מסך: Samsung P2250 21.5'' LCD 2ms DVI WideScreen Black - 989 סה"כ: 5724 ש"ח לא כולל ציוד כמו מקלדת עכבר וכו', קונה אותם בנפרד, כבר נעול עליהם מחירים נלקחו מאתר KSP. בנוגע לזכרונות, שקלתי לקנות Dual Channeling אבל אני לא בטוח אם זה שווה את ההשקעה או את הכסף, וגם בגלל שאני…

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  22. Started by draak31,

אני צריך מחשב נייד לצרכים כללים, אופיס, אינטרנט, סרטים, קצת משחקים(לא כבדים). התקציב הוא 6K-5K. זה דחוף.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  23. הי לכם הגעתי לפה עקב המלצת חבר אבל מודה שלא מכיר את הפלטפורמה הזאת ככ טוב. מעוניין לרכוש מחשב מKSP ותוהה אם יוכל לענות לצרכי שהם עריכת וידאו ב4K 8BIT בדוינצ'י ריזולב מבלי יותר מידי אפקטים מעבר לתיקנו צבע. המפרט של המחשב ששמתי עליו עין הוא: כרטיס המסך MSI GTX 1650 מעבד: AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 מאוורר למעבד: Arctic Freezer 7 X לוח אם: MSI B550M PRO-VDH AM4, AMD B550, DDR4- זכרון: Transcend 16GB 2666Mhz DDR4 CL19 כונן: Kingston A400 SA400S37/240G 240GB SSD SATA III ספק כוח: (Antec Atom B550 12cm (Retail מארז: Antec NX100 ATX Mid Tower לפי מה שיצא לי לברר המפרט המשודרג אמור …

24. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב מארה"ב בתקציב של עד 500-900$.הצרכים שלי הם כאלו: 1-איכות מסך טובה[צפיית סרטים באיכות מעולה]. 2-שימוש בתוכנות גרפיות. 3-זמן סוללה סביר. 4-אחריות ואמינות חשובים מאוד. 5-המחשב לא למטרת משחקים. 6-כל השימושים הרגילים:גלישה באינטרנט,אופיס,וכו'. 7-הארד דיסק בסיסי של 250GB לדעתי יספיק. 8-מסך של ''15 פחות או יותר. המחשב מיועד לאדם מבוגר שרוצה לקנות מחשב טוב שיחזיק לו כמה שנים.השימוש העיקרי שלו זה בעיקר לסרטים וגלישה באינטרנט.הוא גם מתכוון להשתמש בתוכנות גרפיות בעתיד במחשב. יש שני אתרים בניו יורק שמהם כנראה יקנו לי את המחשב: 1- http://www.bestbuy.com/site/index.jsp 2- http://www.bhphotovideo.com/ בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by idans94,

* המחשב נקנה בארץ. * מטרות המחשב - עבודה משרדית, הצגת מצגות וסרטים על גבי מקרן, עריכת מצגות וסרטים. * גודל המסך - לא קריטי 15" - 17" עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך - אין צורך קריטי ב1080P. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא, הולך לעבוד רוב הזמן עם עכבר חיצוני. * משקל רצוי - לא קריטי, לא יסחב למרחק רב. * זמן סוללה ארוך - כ-5 שעות עבודה יספקו. * צורך ביציאות מיוחדות - vga עקב עבודה רבה עם מקרנים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח -500GB hdd ושילוב של SSD של לפחות 128GB לא משנה באיזו קונפיגירציה (m-sata או שני 2.5"). * כונן אופט - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא אך רצוי אחריות ל3 שנים. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העדפה לאחת החברות הגדולות…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.