עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aroosa,

אני נורא מתלבט בין 2 לפטופים של DELL שאני רוצה: DELL Latitude D610 DELL Inspiron 6400 ה-D610 הוא מסדרה יותר מתקדמת, גם עולה 400$ יותר ומגיע עם Inter PentiumM 760 2.0 Ghz ה-Inspiron זה הקו היותר בסיסי אבל מגיע עם ליבה כפולה 1.88Ghz ויש לו מסך יותר גדול (15.4 WideScreen) אני יכול להשיג את שניהם באותו מחיר - על מה ללכת????

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. Started by matan700,

אני רוצה לקנות מחשב נייד במחיר 3500-4000 ככה.. לצרכים.. אינטרנט,פוטושופ,מוזיקה,משחקים קלים, צפיה בסרטים (מומלץ hdmi כניסה כי אני רואה סרטים בפלזמה) שהמחשב יזוז לי סבבה ולא לאט.. מצאתי מחשב נחמד.. יש המלצה עליו לקנות? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2725

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  3. Started by ArZi17,

מחשב בשביל סטודנט שמחפש להתחדש במחשב, חובב משחקי מחשב. (כל 4 שנים אני מחליף את המחשב, ולדעתי הגיע הזמן) נקודות שהיו חשובות לי כשבניתי את המפרט: זיכרון 8 GB, דיסק קשיח 1T. לוח אם עם כרטיס קול 7.1 כאשר כל ה7.1 נמצאים בפאנל האחורי, בלי צורך להשתמש גם בקדמי( במילים אחרות, 4 יציאות אודיו בפאנל האחורי, ומיקרופון באחורי ובקדמי) כרטיס מסך חזק שיחזיק אותי לפחות ב-4 שנים הקרובות USB 3 בלוח אם הכרטיס מסך יריץ משחקים על מסך 22 16x9 של סמסונג, וגם להריץ סרטים על טלויזיה 37" LED, כרגע המחשב הנוכחי שלי מקרטע בכל העסק, ולכן אני רוצה משהו יותר יציב. (כרגע core 2 due 6320 1.86GHz, 2GB RAM, GeForce 8600GT) מה לשפר? מה להחליף? (אני לא נוגע בAMD מעבדים או כרטיסי מסך) כמה בערך אמור לעלות כל הע…

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  4. שלום, כמה להערכתכם שווה למכירה נייד גיימינג של אסוס, דגם G75VW T1414H, במפרט הבא: מעבד: Core i-7 3630QM זיכרון: 16 GB כונן SSD: נפח 250 GB כונן קשיח: נפח 750 GB כרטיס גרפי: Geforce GTX 660M 2GB מסך: 17.3 אינץ' באחריות עד דצמבר 2015. יש לציין שהסוללה היתה תמיד בחוץ (שכן המחשב מעולם לא זז מהשולחן). בדיוק כמו זה: http://www.miorio.co.il/pl_product~G75VW-T1414H~69~92.htm למעט שבמקום אחד הכוננים הרגילים יש SSD, ושהכרטיס הגרפי עם 2GB במקום 3. תודה מראש

5. מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. Started by Ram89,

חברים יקרים ערב טוב כאשר מציינים "צרכן מבולבל" אין ספק שהכוונה היא אליי. אני מעוניין ברכישת מחשב נייד וההיצע הנרחב ביחד עם הבקיאות הירודה (מאוד) שלי בתחום לא מובילים אותי לשום מקום. ככל שאני רק מעמיק יותר ומחפש יותר אני רק מתבלבל יותר.. . אני מעוניין במחשב נייד לאוניברסיטה אך עם זאת אני מעוניין שהוא יהיה יחסית סביר++ מבחינת חומרה (אם אי פעם יתחשק לי לשחק במחשב), גודל מסך של 13.3 אינץ', זמן סוללה ארוווווךךך (שיחזיק יום שלם באוניברסיטה), שיהיה עד 2 ק"ג. כעקרון בהתחלה היתה לי העדפה למחשב של HP אך כיוון שבאמת אין לי מושג מה טוב ומה לא, אשקול כל הצעה שלכם... תודההההההה רבה! רם[br]פורסם בתאריך: 11.08.2010 בשעה 18:12:23 שכחתי לציין שהמחשב הנייח שלי מאוד ישן וחלש (אחרת היי…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. Started by בןציון,

הי חבר'ה.. אני כבר מיואש.. חיפשתי מחשב נייד אולטמטיבי והגעתי לשני אלו: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&cat=4891 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=10709 אנא תעזרו לי.. מי יותר אופטימלי.. הן מבחינת מחיר , מסך , זמן סוללה ומשקל.. וגם עיצוב!! המחשב נועד בעיקר לסרטים.. אז לא צריך מעבבד משמעותי.. השאלה אם המשחב של ACER הוא לא מפוצץ מידי.... תודה לכל העוזרים1!!!!!1

8. Started by trxman,

שלום לכולם אממ תראו, אני צריך (לא בשבילי) מפרט למחשב, בעיקר למשחקים (לא צריך את האיכות הכי מקסימילית)... שיהיה אפשר להריץ משחקים חדישים באיכות נורמלית... - כולל צורב DVD.. בבקשה לא לחרוג...זה ממש הסף. ושאלה קטנה.. מה עדיף? מבוסס קונורו או AMD?..:\ אני מבולבל מכל העסק. ותודה רבה רבה!

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. הי אנשים, אני נמצא בלוס אנג'לס ומעוניין לרכוש מחשב נייד עם המאפיינים הבאים: 1. שימושים: אינטרנט, כתיבת מסמכים (אופיס), צפיה בוידאו (ב-dvd ודרך אתרי אינטרנט), האזנה למוסיקה. 2. תקציב: עד 500$, כולל אחריות בינלאומית. אם שווה לחרוג מהתקציב - אתגמש. 3. היערות נוספות - חשוב לי שהמחשב: - יהיה מוכן לעבודה. כלומר, שלא אצטרך לבצע כל מיני הגדרות או התקנות מיוחדות. זאת מכיוון שאין לי ידע או זמן להתעסקות בכך. למשל, חשוב לי שמיד לאחר הקניה אוכל מיד להתחבר לאיטרנט דרך אינטרנט אל-חוטי (ווי פיי) בבית ובדרכים ולהשתמש בתוכנות האופיס. יחד עם זאת, אם אוכל לחסוך הרבה כסף ע"י התקנה עצמאית של תוכנות (כמו מערכת ההפעלה ואופיס) - אודה לכם אם תציינו כיצד, ואשקול האם אוכל לעשות זאת לבד. - יכלול אחרי…

10. אני צריך מחשב חדש שישמש אותי ללימודי התואר, אני לא כל כך אוהב את השימוש במחשב נייד ולכן אני מעדיף להחליף את הנייח שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שצריך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים משרדיים, אופיס תוכנות וכדומה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 full hd …

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  11. Started by Motix,

שלום לכולם. קניתי את המחשב לפני כ7 שנים אולי יותר... הוא עובד ממש טוב, אבל התחילו לו קצת בעיות. כמו למשל הוא נתקע לפעמים כשאני פותח תיקיות (החלפתי הארדיסקים, קניתי ssd, פירמטתי ועוד והבעיה לא נפתרת), אחרי הפסקות חשמל כונן הssd כונן C נראה כלא מחובר והווינדוס לא עולה ועובד רק אחרי שאני שם את דיסק הווינדוס. חוץ מזה הכל מצויין בו. דברים שהייתי רוצה לשפר: *גרפיקה *מהירות *איוורור מלמעלה (למרות שיש הרבה). הכונן עצמו נמצא בסלון (חור בקיר ולא צריך לנשום אותו ושמוע רעש), ----------------------------------------------------------------------------------------- המפרט שלי: Intel Core …

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  12. Started by joniar,

המחשב ניקנה במתנה לאבא שלי ביגלל שהוא קיבל אישור לפרויקט שלו מה שאומר שהוא ישתמש בו הרבה-לצורך עבודה כלומר גם שימוש בתוכנות MATLAB למשל ותוכנות כבדות למיניהם {פרויקט על GPS אז כניראה גם הדברים הקשורים לזה} אם אפשר הצעה

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  13. http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=45&subcatid=207&prodid=1436&keySearch= כמה הוא צריך לעלות-ואיך המיפרט שלו לעבודה ולא למישחקים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by Neoex,

בעקרון אני צריך מחשב גם לגיימינג וגם לילימודים ללימודים אני משתמש בתוכנה VirtulBox ומשחקים אני משחק cs go call of duty gta v battlefield אמרו לי שהמפרט הזה יספיק לי אבל אני מעדיף לשמוע עוד חוות דעת לפני שאני קונה

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  15. Started by SensatioN,

שלום, אחותי מתחילה ללמוד עוד כחודש והיא צריכה מחשב נייד. התקציב הוא כ4000-4500. לא יהיו משחקים בכלל (אולי שולה המקושים), רק Office וגלישה באינטרנט. עדיף שיהיה יפה ולא שחור מגעיל כמו ה-IBM הישנים האלה. פישפשתי בפורום שניהיה לי סלט בראש, נראה לי עדיף 13.3 ושהיה קל וגם אחריות לפחות 3 שנים. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  16. Started by Ron_B,

שלום לכולם, אשמח לשמוע המלצותיכם לשדרוג מחשב נייח ישן, ששודרג בעבר, לטובת לימודי מדמ"ח. מפרט נוכחי: א. מעבד - Intel C2D E6750 2.67 GHz. כרטיס מסך - AMD Radeon HD 7700 Series. ב. לוח אם - איני זוכר, לא דגם יוקרתי. ג. זיכרון - 4 GM RAM. ד. כונן קשיח - WD320, WD500. ספק - hec 650. אשמח לדעת האם ראוי לשדרג כלל במיקוד למשימות התכנות בתואר, בעדיפות שניה לשימוש שוטף. ממה שאני מבין, אם אכן ראוי לשדרג, עליי להתמקד בהחלפה של המעבד (וכיוצא בזאת את לוח האם), ולשדרג ל - 16GB זיכרון, כמו כן מומלץ לשים כונן SSD. תודה מראש, רון.

17. היי. אני אדריכל, ואני מתכוון לרכוש מחשב נייד לתוכנות רינדור. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי שני דגמים ששמתי עליהם את העין האחד הוא לנובו W530 והשני הוא הדל W6700. הדילמה שלי היא לגבי כרטיסי המסך שבשניים. לפי בדיקות מעמיקות שעשיתי מצאתי שהלנובו מגיע עם כרטיס מסך של קואדרו והדל מגיע עם ATI. אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר לי את ההבדלים שיש לשניים. . ;)

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by Ro3eK,

* מטרות המחשב - בעיקר אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים. * גודל המסך? 13.3 אינצ' * רזולוציית המסך? לא משנה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מאוד חשוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? באיזור 500GB. * כונן אופטי? כדאי, לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. קנייה בארצות הברית. חיפשתי קצת ומצאתי כמה מחשבים שאולי מתאימים: Sony VAIO S Series 13 SVS13122CXW Notebook Computer (White) http://www.bhphotovideo.com/c/product/890764-REG/Sony_VAIO_S_Seri…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  19. Started by ankriron,

אני קונה מחשב וזה המפרט שאני קונה תגידו מה דעתכם ומה אפשר לשפר המחיר של המחשב 5100 http://www.siz.co.il/down.php?i=gi3jzli3tzzj.png

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  20. אולי אנסח את השאלה קצת אחרת: רמת הכניסה היום של זכרון בנייד היא 2GB, לאיזה מע' הפעלה, יישומים ושמושים אחרים רמת זכרון זו מספיקה כיום? כנ"ל, לאיזה יישומים, מע' הפעלה ושמושים אחרים נדרש זכרון של 4GB בנייד?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. Started by soika,

קניתי מחשב נייד חדש זה http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=150522\ עכשיו קורה שאני למשל גולש באינטרנט ושומע שירים או מפעיל קבצים המחשב טיפה ניתקע והשירים קופצים אם אני מפעיל אותם עם עוד דברים השאלה אם זה נורמלי או שיש בעיה או במחשב?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  22. שלום! יש לי 2 לוחות אם ו-2 כ.מסך : לוח אם foxconn 661FXME לוח אם KT4AV MS-6712 VER:10A כ. מסך nvidia 8847 ver:110 כ. מסך tornado GeForce4mx (אולי היה רשום גם c141) אני רוצה לשלב ביניהם מחשב אחד טוב וחזק (יחסית). איזה כרטיס מסך עדיף לי לשלב עם איזה לוח אם? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  23. בהמשך לדיון שפתחתי יעוץ לבניית מפרט מחשב חדש לתכנות - תקציב +5000. ובהתבסס על הדיון מפרט לחישובים מדעיים, מעבד i5, זכרון 4GB, בערך 2500 הרכבתי את המפרט הבא המיועד לחישובים מתמטיים (MATLAB) פיתוח תוכנה והרצת מכונות וירטואליות. התקציב כפי שבכותרת בסביבות ה 5K מבוסס INTEL עם אופציה ל OC ושימוש בלוח אם Z68 כדי לא להוסיף בשלב זה כרטיס מסך יעודי. המפרט כולל 8GB זיכרון ודיסק SSD SATA3 למערכת הפעלה ותוכנות. אין צורך בציוד הקפי כלשהו. מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1019 לוח אם: [..] ASROCK Z68 PRO3-M ₪578 זיכרון: [..] G.SKILL "XL" 8192MB (2048MBX4) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X ₪484 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA - זמין ב…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  24. Started by RotemS,

מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX ₪ 880 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 599 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ₪ 400 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ₪ 125 1 ספקי כוח Enermax Liberty 500W 32A @ 12V ₪ 578 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ₪ 398 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ₪ 398 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail ₪ 1665 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ₪ 5 1 סה"כ: 5048 ש"ח המחשב נבנה בTMS. ללא מערכת הפעלה וללא ציוד הקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר וכאלה... מה אתם אומ…

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.