עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, באתי לקבל חוות דעת נוספת היות והמפרט האחרון שהציעו לי היה לפני חודשיים שלוש בערך. זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים ואולי פה ושם איזה משחק פשוט .... ללא עכבר ומקלדת אבל עם מערכת רמקולים 2.1 זולה אך טובה (נאמר כמו הדגם האגדי של אלטק לייזינג) ובגדול מה שחשוב זה שלא יעבור את ה2500 כולל הכל אם ממש חייבים ניתן לחרוג. כמה דברים שרציתי לציין - חושב שאין טעם לקנות מחשב שמבוסס על פחות מ core2duo. כמו כן - ללא כרטיסי מסך און בורד... ניתן? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  2. שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב לפי הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי. אך אם אפשר לא לחרוג מ3500 ש"ח (ללא מע' הפעלה)- גם טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. 2. מה שימושי המחשב? המחשב הוא לשימוש משרדי נטו. המחשב יריץ תוכנת חשבשבת, וורד ואקסל, ואינטרנט (אקספלורר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? המחשב צריך לכלול רשיון ווינדוס 7 מקורי (פרופשיונל). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. רציתי לשתף במשהו שמציק לי ( מחשב לנובו G550 )- אחרי בערך שתי דקות שלא נוגעים המחשב המסך נכבה ונכנס למעין "מצב שינה". שיניתי את הגדרות זמן השינה של המחשב ל- 15 דקות ועדיין אין שינוי. האם זו בעיה במחשב או משהו בהגדרות של הויסטה?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by shlomi4i,

אני צריך המלצה טובה לספק כוח איכותי מאוד קירור מצוין המעבד שלי q8300 עם oc ל 3ghz רוצה להמשיך תאוברקלוק תקציב לרכיבים ביחד 800

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. במידה ואני מנתק את החיבור לרשת ומנסה להתחבר מחדש אני לא מצליח לתפוס את הרשת. גם אופציית "תקן" (התנתקות מהמתאם(?) והתחברות אליו מחדש) לא עובדת ובכלל מוחקת את האפשרות לראות את הרשתות (המערכת לא מצליחה להפעיל מחדש את המתאם?) רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) ש…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by Greenbird,

גיליתי במקרה יציאה שנקראת express card. מישהו יודע במקרה מה זה? לינק לצפיה במחשב (היציאה מופיעה בחץ ימין בתצוגה): http://www.msi.com/html/popup/NB/pr601/index.html

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. שלום רב, חבר ביקש ממני עזרה בלהכין לו מפרט. השימוש שלו יהיה למשחקים. התקציב שלו הוא 4300 ש"ח . אין צורך בציוד היקפי, והוא לא מתכנן OC . (האם יש צורף בקירור שאינו הסטוק?) הדברים שהוא לא מוכן להתפשר עליהם הם : מעבד E8400 4GB זכרונות (כמובן בdual channel) . אני הכנתי משהו אתם מוזמנים לראות ולהגיב או להציע משהו משלכם , תודה רבה. וגם אשמח אם תוכלו לומר שאין אי-תאימות בין הרכיבים במפרט להלן שהכנתי לו : מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤854 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤644 מארז: Antec Sonata Plus 550W כמות: 1 - מחיר: ¤990 קירור למארז: Zalman F2 92MM Case Fan כמות: 1 - מחיר: ¤28 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-1…

8. Started by ofirk12,

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= אשמח לקבל דעה על המחשב שלמעלה או שמישהו יביא לי מחשב מוכן מIVORY בב"ש אשמח לקבל גם מפרט של מחשב נייח וגם נייד תקציב 2000-3000 שימושים אינטרנט,שמיעת מוזיקה,תמונות,סרטים ועבודות בתוכנות במחשב כמו WORD באיזו מערכת הפעלה תשתמש - מסוג 32BIT או 64BIT? וינדוס XP או 7 האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI - בעתיד? לא אפשרויות רכישה IVORY את המחשב לא מקבלים מורכב אלה רק את הקופסאות עם הרכיבים שהזמנת. האם תרצה שהחנות תרכיב לך אותו? מחשב מוכן ללא הרכבה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by the damonion,

אני מחפש מחשב עם כול הציוד היקפי ב 3000 (לחבר) המחשב יהיה בעיקר למשחקים לא הוא לא משתמש באף תוכנה .......

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. מחפש מחשב להורי המבוגרים ( מעל 80) רוב השימושים זה אינטרנט, נטפליקס, אימיילים, וורד וכד אין בעיה של תקציב אבל חשובה השימושיות, דהיינו מתלבט בין נייד לנייח ( היום יש להם נייח בן 8 עם מערכת XP ) מסך קריא (גדול?) האם כדאי מסך מגע? מקשים נוחים וברורים רעיונות? תודה

11. Started by liran22,

אתם יכולים לעזור לי לבנות מפרט של מחשב טוב ב 2500 שקל באר אס אם?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by dititnt,

מעוניין במפרט למחשב שיפעיל "video wall" של 9 מסכים שיריץ וידאו חלק ויוכל לשדר סרט שונה בכל מסך תודה למבינים

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by crazyshit,

1. מה התקציב המקסימאלי?- 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא חשוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שניתן במסגרת התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?יצירת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא חשוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא חשוב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא צריך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - לא חשוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by hai97,

שלום! החלטתי לשדרג את המחשב בן ה3 שלי, המפרט שלי כרגע הוא: Q9300 + קירור של ארטינג קולינג ALPINE PRO לוח אם MSI X48-C 2GB DDR2 800MH כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 512MB HDD WD 500GB ספק כח EZ COOL 500W המארז הפשוט של אייבורי אני רוצה לשדרג את המחשב בצורה מקסימלית במינימום כסף, עד 1200 שקל אני חשבתי על: זיכרון: ‏2x4GB G.Skill NT Dual Channel DDR3 1333MH CL9-9-9-24 245 שקל ב KSP ספק כח: SEASONIC ‏620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 400 שקל KSP כרטיס מסך: 4850HD נוסף לCF, ראיתי רק יד שניה או מאיביי סביב ה250 שקל מארז: עוד לא החלטתי אבל חשוב לי בשביל נוחות (בלי הברגה, יציאה קדמית לאוזניות), יופי וקירור, נגיד עד 250 שקל רעיונות הצעות ושינויים יתקבלו בברכה נ.ב אני יודע …

15. Started by binyaminil,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 3000 שח. שימושים: סרטוט עם אוטוקאד בגרסה לא הכי חזקה שלהם (סטודנטים) קצת סרטים וקצת משחקים( מנג'ר וכאלה) העדפות:חובה: "14 עד"15.6 כונן עם צורב זכרון 4G + קשיח 500G + עם windows 7 בעברית לא חובה: מעבד מסדרת i usb 3.0 (אם זה באמת חשוב) HP/ DELL משקל לא קריטי כל העדפות שלא חובה הם בערבון מוגבל כי אני לא כ"כ מבין במחשבים, אם יש למישהו הצעות שחורגות הם יתקבלו בברכה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  16. אהלן, אבא שלי צריך מיידית מחשב נייד. המחשב יהיה בעיקר לעבדוה משרדית וקצת למשחקים חדשים. הדברים החשובים ביותר הם HD גדול (חשבתי בכיוון של 120 GB), הרבה זיכרון פנימי (לפחות 1GB 667 MHZ) וכמובן כרטיס גרפי (מישהו אמר 7900 GT?) האם אפשר למצוא כזו חיה ב5000 ש"ח בימינו? במידה ולא, אפשר לחרוג טיפה מהתקציב, אבל כדאי שהמחשב יהיה הכי משתלם בתחום התקציב. תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. 1. מה התקציב? 3000 (עם חריגה של עד 500 שקל, רק אם הדבר מחייב), מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים: COD4 CRYSIS, GTAIV וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב בינוני, הקירור בינוני, כמובן שעדיף כמה שיותר קר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מחשב שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כדי שלא אצטרך לקנות מחשב חדש כל פעם 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משח…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  18. אז ככה קודם כל התקציב הוא לכיוון ה6500 מקסימום. התשלום במזומן שטרות. רציתי לדעת אם לדעתכם זה יספיק לי כדאי להנות מכל העולמות במחשב אחד. הוא אמור לשמש גם כמדיה סנטר בPLASMA החדשה בסלון. (לראות דרכו סרטים להקליט מהמיר הדיגטלי בגלל זה הכרטיס PVR ) במקביל אמא שלי אמורה לעבוד איתו יישומי וורד,גלישה באינטרנט פורומים וכו'. . . לעיתים הוא יהיה פנוי אני יהיה מעוניין לשחק בו ולראות דרך הPLASMA בסלון (דרך אגב היא 42 אינץ' 428XD של פיוניר ) משחקים מסגנון הפרו אבולושין, אולי פול האוט 3 בסגנון הזה לא קריטי לי הפרטים עד כדאי כך רק שיראו סבבה וירוץ חלק ומהר!. . . השקעתי נכון את הסכום? המערכת תתן לי תמורה מלאה לכסף? שווה להשקיע גם בכרטיס קול רציני (האם כשיש כרטיס קול רציני הוא משמש כרסיב…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  19. מה קורה אנשים? כרגע אני מחפש מחשב נייד למטרות פיתוח, ויש לי כמה התלבטויות, כי אין לי מושג אם מה שאני בוחר (בעיקר מעבד) יכולים לספק את הצורך כרגע יש לי כיוון למה שאני מחפש: * מעבד i5 ומעלה..גם דגמים טיפה נחותים בסדרות השונות, אבל העיקר שיחזיק את המטלות שיוזכרו גם בהמשך * 6 או 8 RAM (בגלל שיש אפשרות לשימות במכונות וירטואליות במקביל למטלות נוספות) * צג 15.6 אלה הנתונים מהם אני מתחיל אין צורך במ"ה או CD, ועדיף משקל מתחת ל-2.5 המותגים עליהם אני חושב כרגע הם HP, DELL, SAMSUNG ו-ASUS (אלא אם יומלץ אחרת, אך כרגע אני יודע שהם המובילים בתחום..עדיפות ל-ASUS ו-SAMSUNG) התקציב כרגע הוא בסביבות 4000 (חריגה אולי ב-200) מצאתי מספר דגמים מתאימים כמו: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. שלום , ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך אופיס , אינטרנט ותוכנות קלות. המחשב לא צריך להיות מהיר ולהפעיל משחקים כבדים , הוא לא נועד לזה - אלה לעבודה. חשוב שהמקשים יהיו נוחים להקלדה מהירה (מחשב לסטודנט ללמידה). תודה רבה, אבי

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  21. Started by proviewz,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 3.5K עד 4K אם ממש חייב. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים, התמקדות על חלקים שיחזיקו גם משחקים חדשים הכי טוב שאפשר בייחס לתקציב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. ללא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות למעבד Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבע…

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by moshedj2005,

שלום אנשים ראיתי פה באחת ההודעות מין תמונה כזאת שרשום עליה hwzone 3d ומפרט מחשב של בן אדם אחד איך אני יכול לעשות גם אחד כזה < ?< בתודה משה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. Started by netanelam,

תגידו איך המפרט הזה בשביל משחקים? מארז מארז פנטיום 4 מפואר S.ATX לוח אם:Biostar Biostar GF8100M2+SE מעבד AMD Athlon 64 6400 X2 Socket AM2 DUAL CORE זכרון Kingston 2048GB X2 DDR2 800GHZ כוננים צורב די.וי.די DVDRW X20 Sony Nec כרטיס רשת O/B GB MARVEL דיסק קשיח 320GB SATA 2 7200RPM 16MB BUFFER כרטיס קול AUDIO 8 CHANNEL ADI 1988 HDA O/B כרטיס מסך GeForce 9800 GT 1GB hdmi + dvi מסך ACER DVI "19" ספק GREEN POWER 500W __________________

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  24. חשובה מצלמה איכותית כי יש הרבה שימוש בזום וכמובן כל מה שקשור לעבודה משרדית וגלישה ברשת. התקציב עד 3000 ש"ח. תודה

25. Started by AdamS,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ה-7K שישמש אותי למשחקים כבדים מידיי פעם ובעיקר אופיס ואינטרנט, לא משהו כבד מידיי. בקיצור, הכרטיס מסך לא צריך להיות הכי טוב שיש... המפרט צריך לכלול מסך LCD 19, ו320GB - חשוב לי שהחלקים האלו יהיה במפרט: להשקיע כמה שיותר במעבד ובזכרונות. חשבתי אפילו על המחשב הזה שעולה 2849: Intel® Core2 Duo E6700 - 2.67Ghz - 4MB Cache - LGA775 - 65nm - 1066FSB - Fan - Retail box - (Require i965/975 Chipset and up) C2D תראה מה אפשר לעשות בעניין :-) THERMALTAKE SWING Black with window 120mm FAN שנה אחריות 364 Akasa ALLINONE 21 FUNCTION PANEL שלוש שנים אחריות 296 תודה מראש, אדם

• 6 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים