ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימלי? 1200 ש"ח, חריגה של גג 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר OFFICE וגלישה באינטרנט 3. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? KSP אני צריך שהוא יריץ Windows 7, שיהיה לו צורב וזיכרון לפחות 250 GB.
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליכי חיפוש מחשב גיימינג קל עד 1500 שח. הדרישות לא בשמיים, משהו ברמת ה 6870 או gtx 560 ומעלה, 6 ג'יגה ראם לפחות וכו'.. אעלה לכאן הצעות שאני מקבל ואשמח לפידבק: 1. I5 2500K Quad core 3.3ghz Scythe Mugen 3 Gigabyte Z68A-D3H-B3 TMS Gaming case (הראשון, אפשרות ל-7 מאווררים, בא עם 4 אם אני לא טועה). Seasonic S12II 620W 80+ Bronze Seagate Barracuda 1TB (חדש, קבלתי אותו במסגרת מימוש אחריות וכרגע יושבות עליו 4 תמונות) Sandisk SSD Ultra Plus 128GB (חדש, נרכש לפני איזה 3 חודשים, כמובן שעדיין באחריות) Gigabyte GTX 560 TI Ultra Durable edition על זה מבקשים 1800 אעלה עוד הצעות ברגע שאקבל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ללא מסך וכל השאר... המחשב למשחקים הארדיסק 80ג'יגא עדיפות לאינטל - דיואל קור....
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש עזרה בבנית מחשב לעריכת וידאו + עריכת תמונות STILLS + אופיס + משחקים לא כבדים, רצ"ב שאלות שכבר עלו לי בראש + קוים כללים 1) מבוסס אינטל, איזה תדרי שעון (מעל 2.4) הכי טובים לקצב BUS ? 2) לוח ASUS, איזה מומלץ והאם זו בחירה טובה? 2.1) איזה לוח מכיל גם LAN גם קול, גם AGPX8 3) כרטיס מסך ? 4) צורב ? 5) 512 זכרון, איזה סוג ולמה? 6) מסך, המלצה ל-17 ול-19 תקציב כולל, בסביבות 5000+ תודה מראש, יהודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך עזרה לבנות מפרט לחבר , הוא קיבל מהעבודה את ה-E4300 התקציב הוא בסביבות 2000 שקל , המחשב בעיקר לישומי office ואינטרנט ואולי למשחקים פשוטים . כולל צורב די וי די תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי.. מה קורה אנשים..? אני חדש פה... אז קודם כול.. קישור למחשב הנייד... (תחשיבו אותו ל-2G כי יש שם אפשרות להרחבת זיכרון ואני מרחיב אותו ל-2G...) http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=7387729 עכשיו.. השאלה שלי האם המחשב הזה שווה את המחיר שלו...? אני צריך אותו גם בשביל לשחק משחקים כבדים וגם בשביל עבודה רגילה.. (גלישה ברשת... מסמכי אופיס תיכנות וכ'ו..) אז מה אתם אומרים? כדאי לי לקנות אותו? או שאני יכול להשיג מחשב יותר טוב באותו מחיר? תגובות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לרעיונות עבור מחשב נייד. זקוק למסך 15 אינץ', מעוצב זה יתרון. בעיקר עבור גלישה ומיילים אבל פה ושם עבודות בפוטושופ. מעדיפים דל או אסוס אבל פתוחים להצעות אחרות. + שלוש שנות אחריות. חשבתי על ה Dell Inspiron 15R תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המוכר של חנות מחשבים נתן לי את המפרט הזה בשביל צרכים ביתיים .... COPAM SAGA + מסך 19 מארז :מהודר שחור RX100 לוח אם : ASUS P5KPL-CM כרטיס קול משולב כרטיס רשת משולב 10/100 זיכרון : DDR2/800 2 GB ?2X1GB כרטיס מסך משולב מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטיק מעבד : INTEL E5200 2.50GHZ דיסק קשיח : S-ATA 160 GIGA מסך : HORIZON 9009S 19 צורב : DVD S-ATA X20 סהייכ 2189.00 האם שווה או שלא ? אם לא שווה תביאו אתם בתקציב הזה מערכת מחשב אחרת ...אני רוצה מסך 22 אם אתם מביאים משהו .שיהיה זול .
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא משחקים/סרטים ודגש על כרטיס מסך שיהיה חזק כמה שיותר למשחקים
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש נייד גיימינג: ASUS N550JX-DS71T https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00T7XT17E/ref=aw_wl_ov_dp_1_1?colid=YDUPQSKTY53R&coliid=I2E4ECRSJS1LOA&vs=1 היות ויוצא הרבה יותר זול לקנות את אותו הדגם עם hdd, אז אני רוצה לרכוש ssd ולהתקין אותו עצמאית. אני רוצה דיסק של חצי טרה. אני קונה באמזון ארה"ב. מה הכי טוב כרגע בשבילי ביחס עלות - תועלת? מה הפרוצדורה עם המערכת הפעלה? אפשר להעתיק את כל הכונן, או שצריך התקנה מחדש? ומה לגבי הרשיון ? ומה לגבי השדרוג לוינדוס 10 עם כל זה? מצאתי 2 כוננים של סמסונג שדומים במפרט ושונים מאוד במחיר. 1. http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00OBRE5UE/ref=mp_s_a_1_1?qid=1438851860&sr=8-1π=AC_SX200_QL40&keywords=sams…
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, COD, וכל המשחקים החדשים והעתידיים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1280X1024 אבל מתוכנן בקרוב לקנות מסך FHD מדגם Dell U2412M. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבו…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
Gigabyte GA-MA74GM-S2H NVIDIA® GeForce 740G Chipset AM2 Plus 355 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200 2.2Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt 352 ש"ח Geil 2GB Kit DDR2 6400 800Mhz CL 5-5-5-15 250 ש"ח LG GSA-H62 SATA Multi DVDRW X18 Bulk Black 155 ש"ח Compucase 6A19 Midi Tower True 300Watt PSU 349 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS 249 ש"ח סה"כ 1,710 ש"ח אני רק הייתי מארז אחר באותו מחיר שלא נחות ממנו כי את המארז הזה כבר יש לי במחשב, ואני מעדיף קצת גיוון. האם הלוח זה אותו לוח עם הכרטיס מסך מובנה הממצופר?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, התקציב מוגבל ל-4000 ש"ח בלבד. מעוניין לקבל חוות דעת מהמומחים. מה צריך לשפר? מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד: AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח: Gigabyte K8NS (s754) Nforce3 250 זיכרון: 512MB A-DATA /VT DDR400 כרטיס מסך:? Sapphir (ATI) RADEON 9600XT TV,DVI 128MB דיסקים קשיחים: WESTERN DIGITAL 160GB SATA כונן 1.44: Teac/SONY צורב: NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מארז: HEC Compucase CI-6A19 מסך:? MAG 17'' 770 FS מקלדת ועכבר: MS Internet + MS Mouse Optical סה"כ: 4055 ש"ח האם זהו המפרט האופטימלי עבור המחיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התחרטתי לקנות מחשב חדש זה סתם בזבוז כסף עכשיו ברצוני לקנות מעבד חזק מאוד+לוח אם חזק וכרטיס מסך התקציב שלי הוא 4000 שקל תנו לי הצעות לחלקים טובים שיכלול כמובן גם את ג'יפורס 9800GTX אפשר לחרוג ב-140 שקל.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד. דגשים: קל משקל - פחות מ 2 קילו סוללה חזקה במיוחד - 4-5 שעות לכל הפחות לא מסך הקטן מ 14 אינץ שיהיו ביצועים טובים לא פחות. תודה לעוזרים!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ- 500 שקלים אבל הייתי מעדיף להשאיר את התקציב באזור ה-6000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK: Survival Evolved, GTA V, Witcher 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לחבר שלי שהתחיל ללמוד יג\\\'-יד\\\' ללימודי הנדסאי תקשוב (רשתות). לפי מה שחבר שלי אומר, המורה דרש מחשב עם i5 ולפחות 8GB RAM. התקציב הוא עד 3000 שקל ולא מעבר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר והרצת תוכנות שונות שקשורות ללימודים. החזקה ביותר היא תהיה VirtualBox. * גודל המסך? 14 אינצ\\\', לגבי מאט או מבריק זה לא משנה, אם אני לא טועה בקושי תהיה עבודה בחוץ (אור יום). * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? פחות מ3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה אך לא יזיק. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 500GB ומעלה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מחשב לדוד שלי ניסיתי לשכנע אותו על AMD אבל הוא לא רוצה אז בנו לי בבקשה מפרט מבוסס אינטל עד 3500ש"ח - ללא מסך!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אם אפשר שתכינו לי כמה אופציות למפרטים בטווחי מחירים של 6000 עד 8500 שקל שהדרישות הן מסך LCD צורב די וי די וכרטיס מסך טוב(כמובן שימבה זיכרון מהיר לא יזיק) מארז טוב וספק איכותי. אין צורך ברמקוליםעכברמקלדתסורקמדפסת ושאר השיט שלא מעניין אותי תודה מראש, אסי. נ.ב אם לא היה מובן המחשב הזה מיועדד אך ורק למשחקים אז בהצלחה! אהה כן, אני אשמח לקבל את המפרטים בקבצי תמונה מהאתר שהכנתם בנוסף לחפירה בנוגע לכל רכיב וחלק שהחלטתם להכניס פנימה(למה אותו ולמה הוא עדיף על חלקים מקבילים של חברות אחרות בטווח המחירים הרלוונטי) ושוב תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אחרי אינספור ט'רדים, התייעצויות, העלאות בתקציב, קיצוצים, שינויים, R600ים שכל אלו ערכו חודשיים החלטתי שנמאס לי אני קונה מחשב .. טוב אז עשיתי הזמנה המטרה של המחשב היא משחקים כבדים +סרטים (לא HD ) בהתחלה הוחלט על 3800+ אבל בגלל שהתקציב קיבל הרחבה קלה העלאתי ל4200 בשביל לצמצם את צוואר הבקבוק שיכול להווצר, לא התפשרתי על הלוח אם "המומלץ בחום" מכולם בפורום M2NE וגם לא התפשרתי על הכרטיס מסך שכמובן הייעוד שלו זה משחקים על ההגדות הגבוהות ביותר... דיסק קשיח 160 כי אני לא אצתרך יותר וגם אם כן אני יקנה , הצורב מוחלף לLG פשוט לא מעודכן, הספק והמארז מתאימים הספק חזק מספיק בשביל הכל, הזיכרון מוחלף לKINGSTON 2GB 677MHZ כי הGSKILL טעו במחיר אז הם "מתפשרים" איתי על קינגסטון שיעלה אותו הדבר …
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר כשבועיים מחשב נייד ללימודים. אני לומד הנדסת תוכנה, ויודע שאין באמת צורך במחשב הכי טוב בשוק, אבל אם אני כבר קונה - אני אשמח למשהו חזק. יש לי דרך לייבא מחשב מארה"ב - הבעיה היא שכל המחשבים הטובים שאני מוצא בbest buy או בamazon כבר לא מתרחקים מהמחירים בארץ, ולא ממש שווים לי את הטרחה בשביל הייבוא. וגם אם הם מאוד טובים - הם לרוב מוחדשים שם. מישהו מכיר כאן חנות זולה ואמינה בארה"ב (שאפשר להזמין דרך האינטרנט) שאולי גם תמכור מחשבים בלי ווינדווס? (יש לי ווינדווס מקורי בבית מהלימודים) בעיקרון אני רוצה מעבד i7 ו8GB של ראם. אם אפשר גם כרטיס מסך טוב, אבל לא אמות אם לא... אני ממש ממש רוצה להישאר בגבולות ה2600 ש"ח פלוס מינוס. לדוגמה מצאתי את המחשב הזה בארץ [h=1]Lenovo Id…
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אודה לעזרתכם ביצירת מפרט למשחקים הכולל הכל כולל מסך LCD מקלדת, עכבר ורמקולים. (6000 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי 8 שנים (ושדרוג קל באמצע), החלטתי לקנות מחשב חדש! אני צריך מחשב שעיקר שימושו יהיה משחקי מחשב, צפיה בסרטים, ועריכת תמונות. רוב השימוש ייעשה בפוטושופ, BSPLAYER, SUBTITLE WORKSHOP. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקי FPS ואסטרטגיה מתקדמים באיכות הגבוהה ביותר, מבלי שיתחמם או יעשה רעש. חשוב שיהיה במפרט כונן דיסקים וצורב איכותיים ואמינים, ושהצורב יוכל לצרוב דיסקים פשוטים, DVD וגם DUAL LAYER. בנוסף, חשוב שיהיה זיכרון פיזי גדול, איכותי ואמין. ציוד היקפי יש לי, אבל אני עדיין מתלבט האם להחליף רמקולים, עכבר ומקלדת, כי גם זמנם עובר לאט לאט. אני שוקל רמקולים 5.1 או 7.1 ערוצים, אין לי שום כיוון לגבי מקלדת או עכבר, ואשמח לקבל המלצה לגבי שלושתם. לא מתוכנן שום אוברקלוק…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לפי מה שהציעו לי פה באזור ה 3600 שקל למפרט שאני יקבל יש טיפה שינויים מבחינת ספק ומארז וגם הוספתי קירור למעבד אבל חברות מוכרות והספק אותו דבר נדמה לי אז פחות חשוב (כרגע לא זוכר .אין לי את ההצעה על המחשב כרגע) Intel Core 2 Duo E7400 Tray GIGABYTE GA-EP43-S3L kingstone DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 160 G hard disk 7200 SATA II DVDRW Sata II CoolerMaster Elite 334 HEC Raptor 450W הציעו לי פה (בפורום)את הלוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L אבל במפרט יש דגם דומה (שהציעו לי) GIGABYTE GA-EP43-S3L שהוא טיפה יותר זול האם ההבדלים קריטיים?....או שזה לא משנה.?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-