ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
Gigabyte GA-MA74GM-S2H NVIDIA® GeForce 740G Chipset AM2 Plus 355 ש"ח AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200 2.2Ghz 1Mb BOX AM2 65Watt 352 ש"ח Geil 2GB Kit DDR2 6400 800Mhz CL 5-5-5-15 250 ש"ח LG GSA-H62 SATA Multi DVDRW X18 Bulk Black 155 ש"ח Compucase 6A19 Midi Tower True 300Watt PSU 349 ש"ח Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600AAJS 249 ש"ח סה"כ 1,710 ש"ח אני רק הייתי מארז אחר באותו מחיר שלא נחות ממנו כי את המארז הזה כבר יש לי במחשב, ואני מעדיף קצת גיוון. האם הלוח זה אותו לוח עם הכרטיס מסך מובנה הממצופר?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, התקציב מוגבל ל-4000 ש"ח בלבד. מעוניין לקבל חוות דעת מהמומחים. מה צריך לשפר? מה דעתכם על המפרט הבא? מעבד: AMD Athlon 64 3000+ (S-754) לוח: Gigabyte K8NS (s754) Nforce3 250 זיכרון: 512MB A-DATA /VT DDR400 כרטיס מסך:? Sapphir (ATI) RADEON 9600XT TV,DVI 128MB דיסקים קשיחים: WESTERN DIGITAL 160GB SATA כונן 1.44: Teac/SONY צורב: NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 מארז: HEC Compucase CI-6A19 מסך:? MAG 17'' 770 FS מקלדת ועכבר: MS Internet + MS Mouse Optical סה"כ: 4055 ש"ח האם זהו המפרט האופטימלי עבור המחיר הזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום התחרטתי לקנות מחשב חדש זה סתם בזבוז כסף עכשיו ברצוני לקנות מעבד חזק מאוד+לוח אם חזק וכרטיס מסך התקציב שלי הוא 4000 שקל תנו לי הצעות לחלקים טובים שיכלול כמובן גם את ג'יפורס 9800GTX אפשר לחרוג ב-140 שקל.
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד. דגשים: קל משקל - פחות מ 2 קילו סוללה חזקה במיוחד - 4-5 שעות לכל הפחות לא מסך הקטן מ 14 אינץ שיהיו ביצועים טובים לא פחות. תודה לעוזרים!!!!!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג בכ- 500 שקלים אבל הייתי מעדיף להשאיר את התקציב באזור ה-6000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK: Survival Evolved, GTA V, Witcher 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
המחשב מיועד לחבר שלי שהתחיל ללמוד יג\\\'-יד\\\' ללימודי הנדסאי תקשוב (רשתות). לפי מה שחבר שלי אומר, המורה דרש מחשב עם i5 ולפחות 8GB RAM. התקציב הוא עד 3000 שקל ולא מעבר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר והרצת תוכנות שונות שקשורות ללימודים. החזקה ביותר היא תהיה VirtualBox. * גודל המסך? 14 אינצ\\\', לגבי מאט או מבריק זה לא משנה, אם אני לא טועה בקושי תהיה עבודה בחוץ (אור יום). * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? פחות מ3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה אך לא יזיק. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 500GB ומעלה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה מחשב לדוד שלי ניסיתי לשכנע אותו על AMD אבל הוא לא רוצה אז בנו לי בבקשה מפרט מבוסס אינטל עד 3500ש"ח - ללא מסך!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז אם אפשר שתכינו לי כמה אופציות למפרטים בטווחי מחירים של 6000 עד 8500 שקל שהדרישות הן מסך LCD צורב די וי די וכרטיס מסך טוב(כמובן שימבה זיכרון מהיר לא יזיק) מארז טוב וספק איכותי. אין צורך ברמקוליםעכברמקלדתסורקמדפסת ושאר השיט שלא מעניין אותי תודה מראש, אסי. נ.ב אם לא היה מובן המחשב הזה מיועדד אך ורק למשחקים אז בהצלחה! אהה כן, אני אשמח לקבל את המפרטים בקבצי תמונה מהאתר שהכנתם בנוסף לחפירה בנוגע לכל רכיב וחלק שהחלטתם להכניס פנימה(למה אותו ולמה הוא עדיף על חלקים מקבילים של חברות אחרות בטווח המחירים הרלוונטי) ושוב תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אחרי אינספור ט'רדים, התייעצויות, העלאות בתקציב, קיצוצים, שינויים, R600ים שכל אלו ערכו חודשיים החלטתי שנמאס לי אני קונה מחשב .. טוב אז עשיתי הזמנה המטרה של המחשב היא משחקים כבדים +סרטים (לא HD ) בהתחלה הוחלט על 3800+ אבל בגלל שהתקציב קיבל הרחבה קלה העלאתי ל4200 בשביל לצמצם את צוואר הבקבוק שיכול להווצר, לא התפשרתי על הלוח אם "המומלץ בחום" מכולם בפורום M2NE וגם לא התפשרתי על הכרטיס מסך שכמובן הייעוד שלו זה משחקים על ההגדות הגבוהות ביותר... דיסק קשיח 160 כי אני לא אצתרך יותר וגם אם כן אני יקנה , הצורב מוחלף לLG פשוט לא מעודכן, הספק והמארז מתאימים הספק חזק מספיק בשביל הכל, הזיכרון מוחלף לKINGSTON 2GB 677MHZ כי הGSKILL טעו במחיר אז הם "מתפשרים" איתי על קינגסטון שיעלה אותו הדבר …
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כבר כשבועיים מחשב נייד ללימודים. אני לומד הנדסת תוכנה, ויודע שאין באמת צורך במחשב הכי טוב בשוק, אבל אם אני כבר קונה - אני אשמח למשהו חזק. יש לי דרך לייבא מחשב מארה"ב - הבעיה היא שכל המחשבים הטובים שאני מוצא בbest buy או בamazon כבר לא מתרחקים מהמחירים בארץ, ולא ממש שווים לי את הטרחה בשביל הייבוא. וגם אם הם מאוד טובים - הם לרוב מוחדשים שם. מישהו מכיר כאן חנות זולה ואמינה בארה"ב (שאפשר להזמין דרך האינטרנט) שאולי גם תמכור מחשבים בלי ווינדווס? (יש לי ווינדווס מקורי בבית מהלימודים) בעיקרון אני רוצה מעבד i7 ו8GB של ראם. אם אפשר גם כרטיס מסך טוב, אבל לא אמות אם לא... אני ממש ממש רוצה להישאר בגבולות ה2600 ש"ח פלוס מינוס. לדוגמה מצאתי את המחשב הזה בארץ [h=1]Lenovo Id…
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אודה לעזרתכם ביצירת מפרט למשחקים הכולל הכל כולל מסך LCD מקלדת, עכבר ורמקולים. (6000 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחרי 8 שנים (ושדרוג קל באמצע), החלטתי לקנות מחשב חדש! אני צריך מחשב שעיקר שימושו יהיה משחקי מחשב, צפיה בסרטים, ועריכת תמונות. רוב השימוש ייעשה בפוטושופ, BSPLAYER, SUBTITLE WORKSHOP. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ משחקי FPS ואסטרטגיה מתקדמים באיכות הגבוהה ביותר, מבלי שיתחמם או יעשה רעש. חשוב שיהיה במפרט כונן דיסקים וצורב איכותיים ואמינים, ושהצורב יוכל לצרוב דיסקים פשוטים, DVD וגם DUAL LAYER. בנוסף, חשוב שיהיה זיכרון פיזי גדול, איכותי ואמין. ציוד היקפי יש לי, אבל אני עדיין מתלבט האם להחליף רמקולים, עכבר ומקלדת, כי גם זמנם עובר לאט לאט. אני שוקל רמקולים 5.1 או 7.1 ערוצים, אין לי שום כיוון לגבי מקלדת או עכבר, ואשמח לקבל המלצה לגבי שלושתם. לא מתוכנן שום אוברקלוק…
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לפי מה שהציעו לי פה באזור ה 3600 שקל למפרט שאני יקבל יש טיפה שינויים מבחינת ספק ומארז וגם הוספתי קירור למעבד אבל חברות מוכרות והספק אותו דבר נדמה לי אז פחות חשוב (כרגע לא זוכר .אין לי את ההצעה על המחשב כרגע) Intel Core 2 Duo E7400 Tray GIGABYTE GA-EP43-S3L kingstone DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 160 G hard disk 7200 SATA II DVDRW Sata II CoolerMaster Elite 334 HEC Raptor 450W הציעו לי פה (בפורום)את הלוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L אבל במפרט יש דגם דומה (שהציעו לי) GIGABYTE GA-EP43-S3L שהוא טיפה יותר זול האם ההבדלים קריטיים?....או שזה לא משנה.?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני ממשיך עם המארז והספק הנוכחי שלי antec sonata iii והרכיבים שבהם אני מעוניין הם לוח, מעבד,זכרונות וכרטיס מסך אני מתלבט בין הi7 2600k לבין ה3370 k החדש, חשוב לי מעבד עם יכולת המהרה טובה. הספק שלי הוא הספק של המארז 500w ככה שאני צריך רכיבים שלא יהיו זללנים במיוחד. כרטיס מסך רק של nvidia עם עדיפות לquadro fx רוב תודות
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה למחשב נייד לאדריכלית. המחשב יריץ בעיקר את התוכנות הבאות: Autocad Photoshop illustrator sketchup התקציב - באזור 4. שאלות: 1. מה מפרט מומלץ? 2. על מה חשוב להקפיד? המעבד (i5 מול i7)? הזיכרון (לפחות 8?) כרטיס גרפי? הארדסיק רגיל מול SSD? 3. האם המחשב הבא יהיה מספיק טוב לשימושים אלו? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14992 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הרצת משחקים לא כבדים במיוחד בסגנון של Diablo 3,League of legends וכ'ו. * גודל המסך?15.6 ומעלה. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין זמן מוגדר אבל עדיפות לארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב?כונן DVD,צורב לא חובה אבל עדיף. * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה,אבל אחריות בארץ חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה,אבל עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי אופציה לקנות לפטופ מגרמניה (HP Spectre X360) דבר אחד שמפריע לי זה המקלדת שבתצורה שונה (qwertz) וכו'. אז השאלה האם אפשרי להחליף בארץ למקלדת "ישראלית-עברית" ? רשמית של HP לדגם הספציפי? משהו מסובך\מורכב\ פוגע באיכות המקלדת ה'מקורית? תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
העדפה שלי למעבד זה פנטיום 4 מעל 2.4 ג'יגה הרץ, אבל אם יש AMD שהוא שווה בכוח שלו אז לא אכפת לי. כרטיס קול מעדיף שלא יהיה בילט אין בלוח אם. חשבתי לשלב את הצורב הזה במפרט NEC ND-3500A..
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני תוכניתן שדי חדש לעולם המחשבים הניידים, אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב מחשב נייד ורציתי לקבל המלצות לפי הערות הבאות: 1. מעבד בעל 2 או 4 ליבות (עדיף 4 ליבות) כאשר כל ליבה במהירות 2 GHZ לפחות. 2. דיסק קשיח בגודל של כ - 200 GB במהירות 7200 לפחות. 3. 4 GB זיכרון. 4. שיוכל להריץ את מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate 64 bit with SP1. 5. שיוכל להריץ את התוכנות הבאות: Visual Studio Team System 2008 Development Edition SQL Server 2005 Developer Edition SQL Server 2008 Adobe Photoshop CS3 6. שניתן יהיה לחבר אותו למסך עם חיבור DVI דרך תחנת עגינה או חיבור מובנה במחשב, כמו כן לחבר אותו למשדר דרך USB למקלדת ועכבר אלחוטיים. 7. כרטיס טלויזיה. מה שחשוב לי בעצם שהמחשב ישמש לפיתוח ו…
-
- 60 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
רכשתי כבר 7900GS ו הארד דיסק 500GB sata בארה"ב. אבל אני צריך להשלים את המפרט למטרות משחקים בעיקר. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב בעיקר להרצת MATLAB VHDL VISUAL C - צריכה מעבד חזק האם ההבדל בין http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t8100.htm ל: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500.htm הוא מאוד גדול אם ב:VOSTRO מתקינים WINDOWS XP וב:INSPIRON מתקינים VISTA האם זה קריטי לשדרג את ה:HARD DISK או ש 5400RPM מספיק? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השילוש כרטיס מסך וספק יקנו בחול וכל השאר פה. בתור התחלה חשבתי על 805 כמעבד ו 1900XT ככרטיס מסך. בקשר לכל השאר אני ממש לא מעודכן. תודה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
i7-6700K Skylake Quad core CPU - 4 GHz - Max Turbo Frequency 4.2 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 95W TDP - Tray ASUS 4x DDR4 up to 64GB at 3733 MHz memory - 3x PCIe x16 - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - WiFi 802.11ac - Bluetooth v4 - 8x SATA3 6Gb/s - M.2 - SATAe ports - 5x USB3.0 - 6x USB3.1 - DP - HDMI - ATX Z170-DELUXE HyperX 32GB (4x8GB) DDR4 2666Mhz CL15 - 1.2V - 288Pin - HyperX FURY Black DDR4 Series - HX426C15FBK4/32 HX426C15FBK4_32 …
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שימושים: אינטרנט, אופיס, הורדות מוזיקה סרטים כולל מסך "22 וציוד הקפי משחקים אם אפשר להכניס בתקציב שיריץ FIFA לדוגמא תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-