ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על המפרט הזה?: מחיר כולל 3789 ש"ח, אפשר להתגמש עד 500 ש"ח. האם יש לאן לשפר? והאם לוח האם הזה יתאים כי לפי מה שהבנתי המארז יכול לקבל mini-itx , micro - atx.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
*מטרות המחשב?גיימינג,סרטים * גודל המסך?כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי?לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה אפשרות לחבר netstick * בלוטות?מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשח?כמה שיותר יותר טוב * כונן CD/DVD? צורב?כן זה מאוד חשוב לי שיהיה צורב CD/DVD * כונן Bluray?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אני רוצה שבחברה שאני קונה מהם יעשו לי תמערכת הפעלה אבל זה לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אייבורי מחיר עד 3000 שקל
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי כבר את המעבד - i5 2500k מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BattleField אבל לא באופן קבוע..פעם בשעמום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪851 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V כמות: 1 - מחיר: ₪357 מארז: SilverStone Precision Black X2 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 500W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪540 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Hitachi 1TB Sata2 7200rpm כמות: 1 - מחיר: ₪523 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDMI RETAIL כמות: 1 - מחיר: ₪2374 כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר:…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט אשר יהיה תואם ל- win, OS X, Linux (אני יודע שקשה לפעמים ליצור מפרט שיהיה תואם גם ל- OS X...). עיקר השימוש יהיה לתכנות, גלישה וצפייה בתוכן HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, גלישה, צפייה בתוכן HD יכולת multitasking חשובה. [b/] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משתמש כבד בסביבות פיתוח שונות. ב) האם מיועד לגיימינג: לא מיעד לגיימינג... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
היי, חייבת לקנות מחשב חדש PC, צריכה המלצה על מפרט. השימוש העיקרי הוא בתוכנות אדובי ותלת. אולי בעתיד הקרוב גם בפרימייר ואפטר. בקשה שניה היא, אני מאוד רוצה לפטופ, האם יש לפטופים מספיק חזקים עבור הצרכים שלי? אני רוצה לחבר מקלדת ומסך בזמן שאני בבית ולצאת לפגישות ולקחת אותו איתי... תודה מראש לכל המגיבים...
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מחשב נייד בסביבות ה6000 שקל עם מסך יחסית גדול 15+ אינץ' עם אפשרות להריץ משחקים כבדים יחסית אני אשמח מאוד לעזרה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן, בגלל שהמחשב שלי לא יכול להריץ משחקים והוא קצת מקרטע, החלטתי לקנות מחשב חדש. ובגלל שאני כנראה מתחיל ללמוד שנה הבאה, אני מניח שעדיף לי כבר לקנות לפטופ שיעשה את הכל. * מטרות המחשב? בעיקר משחקים, אבל צריך שגם יהיה נוח לעבוד עליו. * גודל המסך? ממוצע כזה? * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שישרוד יום לימודים באוניברסיטה.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אם יהיה אפשר לחבר לטלוויזיה וזה לא יעלה עוד הרבה אז מגניב, אבל חוץ מזה לא צריך. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני מעדיף טרה, לא מבין בסוגים. * כונן CD/DVD? צורב? DVD מן הסתם, שיהיה גם צורב. * כונן Bluray? …
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מעבד: [..] INTEL 3470 - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪855 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H77-D3H ₪537 זיכרון: [..] KINGSTON 4GB DDR3 1333 CL9 - מבצע לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪129 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX670 "WINDFORCE 2X" 2048MB GDDR5 - RETAIL ₪2213 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪124 מארז: [..] RAIDMAX SEIRAN RED (120mmX2 +180mmX1 + USB3) w/o PSU ₪379 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי ₪404 קרור למעבד: [..] SCYTHE KATANA 3 - FOR INTEL ONLY ₪129 דיסק קשיח: [..] SEAGATE 7200.14 1TB SATA3 - - לרוכשי מחשב חדש . מבצע אחסון בשיתוף ח.י היבואן הרשמי של SEAGATE ! - זמין במלאי ₪415 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרים ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מ…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום , אני זקוק למחשב נייד לצורכי גלישה , תכנות וכן עבודה עם בסיסי נתונים ושליפת טבלאות וכו... במפרט המחשב ראיתי [table][tr][td]אחסון :[/t] [table][tr][td] גודל דיסק[/t]16GB SSD + 500GB 5400RPM [table][tr][td] מהירות דיסק[/t]SSD / 5400RPM אני יודע שיש גם דיסקים במהירות של 7200 , 1. האם לצרכים האלה יש הבדל בין דיסק 7200 ( בלבד) לבין מה שהוצע לי ? ומה כדאי ? 2. דרך אגב בהנחה שהמחשב במסגרת התקציב האם מישהו מכיר את הדגם ויכול לחוות דעה ? Samsung 530U4B S01IL http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19974 חשבתי גם על Lenovo Edge E330 3354-4NG http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20283&cf=zap אשמח לתשובה בנושא תודה , [/td][/tr][/table][/td][/…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה.. אני מחפש לפטופ לגיימינג.. משחקים חדשים כגון COD GTA FIFA וכדומה... התקציב בערך 2000 ש"ח חיפשתי בנעוצים אבל לא ממש הצלחתי להבין.. לא משנה כל כך מה החומרה רק שיריץ חלק את המשחקים אני ישמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על לפטופ תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת משחקים קיימים באיכות סבירה (לאו דווקא הגדרות גבוהות), תכני HD, שימוש משרדי (Office וכו'), AUTOCAD, וכל מה שסטודנט להנדסה בעתיד ישתמש בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי - ציוד היקפי מלא - מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים. אין צורך במשהו מעבר לג'נרי חוץ מהרמקולים שיהיה נחמד אם יהיו יותר מג'נריים. כמו-כן אשמח לדיסק קשיח חיצוני (1TB) אם כי אפשרי שאקנה אותו בנפרד מאוחר יותר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כולל הכל. 5. עד כמה חשוב השקט …
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה שלכם למפרט של מחשב. עדיף מRSM. התקציב שלי לא בדיוק קבוע אבל צריך משהו באזור ה6000. המחשב צריך להיות מתאים לגיימינג עם כרטיס מסך טוב ומארז שקט. 8 ג'יגה ראם, ו-2 טרה נפח (לא SSD). אם אפשר גם המלצה למסך גדול יחסית (משהו באזור ה28 אינץ') שתומך בחיבור HDMI ובFULL HD. לגבי המעבד, יכול להיות שאני יכול להשיג i7 3770 אז אם אפשר בבקשה לוח אם שמתאים לו, אבל בבקשה להמליץ גם על מעבד ולוח אם אחרים כי אולי אני לא יכול להביא אותו. בנוסף גם צריך המלצה לקירור מתאים.. תודה רבה על העזרה. קניתי פעם כבר מחשב ממפרט שרשמתם לי ומאוד נהנתי
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין להריץ על המחשב Windows 7, את גרסת ה-Office העכשווית. (וכמובן לגלוש באינטרנט) בונוס מבחינתי יהיה אם יהיה ניתן לראות סרטים בהבחנה גבוהה, אבל אסתדר גם אם המחשב לא יתמוך בזה. מה המחשב הזול ביותר שיוכל לעשות את העבודה? אציין שאני לא זקוק לכונן אופטי, או לכונן קשיח. (אשמור את הכונן של המחשב הקודם)
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת מחשב לגיימינג קל (FIFA + NFS), גלישה ואופיס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA ועבודה משרדית. המשחקים רצוי שישוחקו ברמה הגבוהה או בינונית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב i3 לא sandybridge הדגמים הישנים יותר 4 גיג'ה זיכרון כרטיס מסך gts220 לוח אם של ג'יגהביט: h55m-d2h שלא תומך ב sndaybridge או ivy לכן כנראה צריך גם לשדרג את הלוח אם ברצוני לשדרג את המחשב שיריץ משחקים כמו cod mw3 battlefied 3 על הגדרות בינוניות + בתקציב של עד 2500 אגב הספק לא מוכר... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל חוות דעת מקצועית לגבי התלבטות קנייה בין שני מחשבים לנובו 430 דל וסטרו 3450 /3460 אשמח להארות
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב. אני חדש בפורום. לא מבין גדול במחשבים. אשמח לחוות דעת על המפרט המצורף ולאלטרנטיבות? -האם הספק הזה יעיל וחסכוני? - האם כדאי סט חוטי של מקלדת במקום, ואם כן מה? - המלצה למסך חלופי במחירים דומים: שווה ערך 720 ש"ח, מסך לד. - האם כדאי דיסק קשיח 1 טרה? מה ההפרשים במחיר? - כרטיס t.v אפשרי להוסיף? עלויות? מי שיכול לעזור תודה מראש. הצעת מחיר לרכישת מחשב הצעת מחיר לרכישת מחשב - · מארז ELITE 371 COOLERMASTER שחור· ספק כח A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN· לוח אם H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI· מעבד אינטל 3.3GHz 3MB CORE I3 1155 2120· זיכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ· דיסק קשיח פנימי 500GB S3 1Y 7200 16MB SEAGATE· …
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מצורף צילום מסך עם ההצעה שיקבלתי... תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
סטודנט להנדסה, אני רוצה טאבלט במקום מחשב נייד הנתונים שחשובים לי:מעבד טוב, סוללה, כתיבה איכותית שיהיה מותאם ללימודים, מהירות. אייפד לא אופציה פחות מתחבר. חשבתי על האופציות הבאות: 1. Samsung tab s8/s8+/s7+/s7. 2. Xiaomi pad 6 ושאלה לא קשורה ממש: 1. מה ההבדל בין IPS לTFT ניסיתי לקרוא ולא הבנתי מה עדיף ללמידה וכתיבה. 2. לא מצאתי הבדלים בין s7 ל8s מלבד ש7 זול יותר אשמח להכוונה גילוי נאות: אני קניתי כרגע s8 אבל התחרטתי רוצה נתונים יותר טובים יש לו רק 4 מעבדים. מקווה שמישהו מבין פה לעומק ויכול לעזור בהקדם תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
אהלן, לפני כמה ימים התחיל לי רעש של זמזום ממש חזק, שאף פעם לא שמעתי קודם, מהמחשב, אני לא ממש מבין איזה חלק משמיע את הזמזום, אבל זה לא דומה לרעש החזק של המאוורר שלפעמים בוקע ממנו... בד"כ המחשב שלי דולק כמעט כל הזמן, גם בלילה, אתמול כיביתי אותו לתת לו לנח, חשבתי שאולי יש סיכוי שזה יעזור, אבל לא, ועכשיו אחרי שהוא פועל כשעה, הטמפ' של ההארדיסק שלי היא 42, של הכרטיס מסך היא 55, של הצ'יפ של אינטל בערך 60, וה ACPI 63, אני חושב שאלו טמפרטורות סבירות לא? מה זה יכול להיות? אני לא כל כך מתלהב מלשלוח אותו למעבדה של HP ולחכות שבוע שלם, כי אני עובד איתו בצורה אינטסניבית מן הסתם... למישהו אגב יש ניסיון עם המעבדות שלהם? יש מצב שיתקנו את זה במקום? בנוסף גם ה CD לפעמים לא עובד כמו שצריך, לפ…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
סכום - באזור ה4k אם התמורה שווה את זה ממש, אז ניתן להתרחב ל 4.5k לא כולל - דיסק קשיח + צורב + מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים מטרה - בעיקר למשחקים (crysis, dawn of war 2, call of duty, COH) * לוח אם - מתקשה בבחירת לוח אם יציב שמתאים לדרישות, לא מתמצא - מעבד - בהנחה שבעיקר אשתמש במחשב למשחקים אז אין לי סיבה ל4 ליבות, חשבתי על Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX מחיר 910 ש"ח, האם מומלץ? - כרטיס מסך - התלבטות בין SAPPHIRE RADEON HD4870 512MB DDR5 PCI-E לSAPPHIRE RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E מחירים : 980 שח ו 1180 שח (לשני) - האם ה200 ש"ח הנוספים שווים את התמורה? - זיכרון Kingston HYPERX 2048MB 900MHZ DDR2 Dual Channel CL5 X2 מחיר 480 שח * קירור למעבד *ספק כח *מארז מה שסומן ב*…
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מפרטים (AMD / INTEL) והייתי רוצה חוות דעת עליהם. לא מבין כלום בOC אבל לא שולל. השימושים שלי: בעיקר משחקים, אינטרנט, הורדות, סרטים ואופיס. לא עורך ווידאו ולא משתמש בתוכנות כבדות. יש לי מסך 20 אינץ' ברזולוציה 1680/1050. בנוסף אני מתלבט בין שני רמקולים באותו מחיר ואשמח לחוות דעת בעיניין הזה: Logitech X-240 2.1 / Altec Lansing VS2421 2.1 תודה מראש לכל העונים... המפרטים: INTEL: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤811 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם Asus P5QL ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31254 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המחשב הדרוש הוא מחשב לפעולות היום יום וקצת מעבר, ז"א: מוזיקה,סרטים ומשחקים (די ישנים וגם חדשים אבל ברמה נמוכה חשוב להדגיש אני לא גיימר והמשחקים הם מידי פעם, לכיף). המחשב חייב להיות מסוגל להריץ תוכנות גרפיקה דו מימד ואף כמה במקביל, וגם תלת מימד ברמה יותר נמוכה. חשוב: סוללה חזקה שתחזיק הרבה זמן מעמד. מסך 15.4". (אחריות לא משנה לי בכלל ולא אכפת לי גם מחשב נייד בלי אחריות כלל). (מחשבים ניידים מיד 2 גם באים בחשבון אך מכיוון שאנני מבין במחשבים ניידים אבקש שמות או מפרטים כדי שאוכל לדעת מה לחפש ביד 2). (לפי מה שהבנתי הכרטיסים שבאים און בורד לא ממש חזקים וכ'ו ונראה לי שיהיה עדיף לרכוש כרטיס מסך חיצוני האם אני צודק?). חובה נפח אחסון גדול בגודל של 250-320 גיגה. אשמח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
(ועוד 400 שקל לכרטיס מסך) זה מפרט משתלם? יש דברים יותר טובים לתקציב? המטרות הן גם לשחק. אם תוכלו למצוא\להרכיב משהו טוב יותר זה יהיה מצויין, תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-