ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,384 דיונים בפורום זה
-
שלום בניתי מפרט שכרגע מיועד לשימושי מולטימדיה ומשרדיים ובעתיד כשאני ימכור את הפלייסטיישן 3 שלי הוא ישודרג בכ.מסך וזהו. כמו כן המפרט מותאם להפעלה של וינדוס ומקינטוש בדואל בוט ורציתי לדעת אם המפרט נראה לכם טוב . כמו כן המחשב ישב 3 מטר מהראש שלי והשקט מאוד מאוד חשוב לי. בכל מקרה נעבוד לפי חוקי הפורום כדי שיהיה יותר מסודר ותיכנסו לראש שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד חמש מאות שח יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל מהכול חוץ ממשחקים. שבעתיד נוסיף כ. מסך ואז ישמש גם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשו…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
ASUS P7P55D Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 3.4GHz Antec H2O 920 RAM: G.Skill 2X4 GB F3 @ 1333 MSI Radeon R9 270X OC Corsair VX550W Dell E2213H SSD KINGSTONE 128GB V300 2TB HITACHI
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
הגיע הזמן למשו חדש... מעבד Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX 1529 ש"ח כונן Western Digital 1000GB (1TB) 3.5 32MB Buffer SATA II WD10EADS 608 ש"ח כרטיס מסך Leadtek GTX260 Extreme+ GeForce 896MB GDDR3 PCIe 1055 ש"ח זכרון G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GBNQ CL9 790 ש"ח מארז Compucase 6919 Black Super Midi Tower No PSU 268 ש"ח צורב LG GH22NS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 Black Oem 150 ש"ח - סך הכל בינתיים - 4400 - אני רק מתלבט לגבי לוח אם, צריך את עצתכם. - אין צורך בציוד היקפי ומסך.
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט ב 5500 ש"ח עד 6000 לא לעבור את זה בבקשה, חובה שיהיה במפרט לפחות 1GB RAM מעבד AMD 3200 ומעלה HD של 120-160GB לא יותר או פחות 8 MB BUFFER + 7.2K RPM המפרט צריך להיות כולל ציוד הקפי ומסך אכותי השימושים הם ICQ MSN תוכנות מסריים מיידים למינהם וגם שיהיה מתאים למשחקים כמו GTA VICE CITY אבל לא הTOP של הגיימרים זה לבנתיים , ומישהו יכול להגיד לי איך המסך הזה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8204260&type=1&product=1&= ידידה שלי רוצה לקנות אותו חובה 19" ושיהיה נוח לא מכאיב לעיניים גם אם היא תהיה מולו 5 שעות ביות תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שימושי המחשב יהיו מעט תכנות, SOLIDWORKS, עיבוד תמלילים ואקסל (גם שימושים מתקדמים באקסל - אם זה משנה) ושימוש יומיומי רגיל. אני כבר סגור על דגם מחשב ועל הכל, והשאלה שלי כאן היא עבור נתונים זהים למעט המעבד. עבור השימושים שלי האם שווה את תוספת התשלום (כ-600 ש"ח), עבור שדרוג המעבד מ-i5 6200u ל-i7 6500u?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים , צפיה בסרטים, * גודל המסך?15.6 * מעבד i5 * משקל רצוי? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב?dvd * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא משנה לי אפשרויות נוספות במחשב: מינימום 4 גי"ג ram * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי dell asus lenovo אם יש המלצה אחרת שמח לישמוע
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש לפטופ לבית בגודל של 15.6 מצרף את השאלות המוכרות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית, אינטרנט, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן תדיר (לדעתי זו התוכנה הכי כבדה שתרוץ על המחשב) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף- מחשב נייד עם מעבד U ועם כריס מסך או מעבד HQ בלי? i5-6440HQ AMD Radeon R7 M360, 2GB Discrete Graphics או i7-6820HQ
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה דברים ירדו המחירים שלהם אמרתם ב 22.7 עכשו רציתי לדעת מה ירד
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אהלן.. אני סטודנט בטכניון, ונודע לי שיש מבצע על מחשבים ניידים בחסות חברת IBM... קונים את המחשב בקמפוס, מקבלים אותו במחיר קצת יותר נמוך, ובסוף הטכניון מוריד לך עוד 280$.. התעניינתי בנושא, ואחד המחשבים במבצע הוא ה IBM R40 .. מפרט חלקי: Intel Pentium-M® 1400MHz (Centrino Tech) 256MB DDR-RAM 266MHz 40GB ATA-100 15.1 TFT ATi Mobility Radeon® 7500 32MB 1024x768 16.7M color DVD ROM-8X Lithium-Ion 6.1 hours Intel PRO/Wireless Network Connection 802.11b 2 x USB2.0, Parallel, Line-in /Loudspeaker (Stereo), IrDA, S-Video (out), VGA, RJ-45, RJ-11 weight: 2.7kg Warranty : 3 Years international המחשב כולל MS WINDOWS XP + MS OFFICE XP וחשוב מכל - אחריות 3 שנים בינלאומ…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל, הנה הנושא הקודם שפתחתי (בקשת המלצה): http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=553805.msg4721119#msg4721119 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים כמו היטמן, NBA, ASSASSIN'S CREED, עבודה משרדית, תכני HD, עריכת וידאו ואודיו חובבנית ובתדירות נמוכה)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה - לא. ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. dota2 hon -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני חושב 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי. - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עריכת וידאו, adobe premiere. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - מקלדת, עכבר, מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - ווינדווס 8 והרכבת מחשב. 8. האם ישנה הע…
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב? עד 4K 2. מטרות המחשב? סטודנט להנדסה ז"א תוכנות כבדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22 רחב ואל פסק 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? יש לי מארז טוב אני מתכוון להשתמש בו 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד מרובע ליבה 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? בכלל לא חשוב 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים - לא מתכוון לשחק אבל נשאיר אופציה למשחקים לא כבדים חשבתי על כרטיס 4670 או 9500 האם יש צורך ב 4G זיכרון? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בסביבות ה 2600-2800 חשוב לי שהמחשב יריץ סרטים ומשחקים חלק משחקים כמו פוטבול מנגר 2011 ושיעבוד ללא תקיעות! שהמחשב ייקנה בארץ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤404 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם GIGABYTE GA-M55S-S3 ¤450 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38415 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ¤224 http://skypc.co.il/product.asp?pid=800AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤478 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1650 512MB PCIe ¤529 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV265 מארז כולל ספק HEC 6A21 400W ¤417 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 קרור למעבד ASUS K8M2-7MB5S ¤74 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30300 מאוורר למארז Thermaltake Thunderblade 80mm LED fan…
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אהלן אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ובנוסף משתמש מידי פעם לעריכת תמונות ומוסיקה (לא משו מקצועי) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה בהרכבת מחשב נייח לאחיין שלי בן ה-7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד למטרות של קידוד וגיימינג ככה שאני בעצם מחפש את המחשב הנייד הכי חזק שאפשר למצוא בארץ... בדקתי בXtremeNotebooks וראיתי מערכות מטורפות אבל אין בארץ שום דבר שאפילו דומה לזה... בבקשה תגידו לי איזה מחשב נייד נכון לעכשיו ובלי פונקציה של מחיר הכי חזק בארץ... תודה...
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, 3500 אם יש משהו מטורף שבאמת שווה חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, אולי מעט עבודה עריכתית קלה, צפייה בסרטים וסדרות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא במיוחד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה כן, אופיס לא. 8. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, מוכר את העגלה הישנה שלי לטובת קנייה של מחשב חדש. צוואר בקבוק של הכרטיסים החדשים משמעותי בדור הזה... התקציב סביב 7-8k מקסימום. המטרה היא לחסוך איפה שלא פוגע בביצועים הבסיס הוא 3080 החדש. מה שראיתי משחקים כבדים הוא מתקרב ל144hz שזה מה שאני רוצה.. 4k זה פיקציה אני מחפש את המעבד הכי יעיל שלא יהווה צוואר בקבוק בשנים הקרובות. אדום או כחול לא מעניין נגמרו ימי הפאן בוי לוח אם לא רוצה rgb לא מעניין אותי אוברקלוקינג.. שיתמוך pci 4 וזהו זכרונות מתלבט 16 או 32 תגידו אתם לגבי איחסון אם אמצא ssd nvme בנפח 1tb אשמח אם לא אפשר פחות מארז מעדיף סגור לגמרי, המחשב בחדר ילדים והאור מפריע בלילה, עדי…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום! אני עובדת על תוכנת קיובייס לעריכת סאונד והקלטות, וזקוקה למפרט מחשב בעל רכיבים שקטים במיוחד!!!! וגם בעל מעבד חזק לא פחות מגירסת I7 2600 המכיל לפחות 8 ליבות, ו12 G זיכרון RAM ושני דיסקים קשיחים בעלי יציבות גבוהה ומהירים ושקטים במיוחד, אין צורך בכרטיס מסך נפרד אם המשולב בלוח האם מאפשר צפייה ב איכות גבוהה וניתן לחבר אליו שני מסכים במידת הצורך, אין צורך בכרטיס קול , מספיק המובנה על הלוח אם הוא באיכות טובה, כיון שאצטרך כרטיס מקצועי חיצוני. תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
ערב טוב להורים יש מחשב נייח בן 11 בערך: E5200, HD4890, 4GB DDR2, EP43-DS3M. לא מעוניינים להחליף מחשב בינתיים קנו לאחרונה מסך 27" 2K, ה- HD4890 משום מה לא מאפשר להוציא רזולוציה כזו. אולי חייבים יציאת DP בשביל רזולוציה כזו? לכרטיס הזה יש רק HDMI מחפש המלצה לכרטיס מסך הכי זול עם DP שיתאים למחשב ויאפשר לעבור ל- 2K, המחשב משמש רק לגלישה. מכוון לסביבות ה- 200 ש"ח מקווה שיש משהו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
- 1 follower
-
-
אני זקוק ל4 מחשבים למשרד, השימושים בגדול הם שימוש משרדי רגיל ולא כבד. התקציב 1500 ש"ח למחשב כולל מסך, חריגה 1800. כמה שיותר זול עדיף. לא זקוק לתוכנות, ועדיף שיהיה מאייבורי. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-