עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eknhsh,

"היי אני רוצה להשקיע 5000 שקל על שידרוג מערכת אני אשמח לשמוע מה המלצות שלכם על מעבד 2 גיגה זיכרון 2 כרטיסי מסך טובים לוח אם עם אפשרות להריץ 2 כרטיסי מסך ביחד 2 גיגה זכרון הכוונה מעבד על זהו - שאר הרכיבים אני לא צריךיש לי וזה לא בעיה זאת אין לי צורך בדברים נלווים המטרה שלי היא הרכבת מפרט שמאפשר להריץ 2 כרטיסי מסך יחד וזה כדי לשאוף לביצועים כמה שיותר גבוהיים (למשחקים בדגש) תודה המטרה שלי היא הרכבת מפרט שמאפשר להריץ 2 כרטיסי מסך יחד וזה כדי לשאוף לביצועים כמה שיותר גבוהיים (למשחקים בדגש)

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  2. שלום רב, דרוש מפרט בעיקר לעובדה משרדית + קצת גרפיקה ומשחק ברמה סבירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי גרפיקה משחקים בסדר הזה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים הכי כבדים אבל שיעבוד סביר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בס"ד צהריים טובים חברים, אני צריך עזרה בבניית מפרט לגיסתי. השימוש העיקרי שלה הוא עריכת סרטים, והכנת מצגות גדולות ומפורטות. מעבר לזה, כמובן שימוש יום יומי של אינטרנט וכו'. היא רוצה לרכוש בנוסף עותק מקורי של ווינדוס ואופיס (האם אפשר להשיג יותר בזול אם הם סטודנטים?) ותוכנת העריכה שלה היא אדובי פרמייר שגם אותה כמובן היא רוצה לרכוש. התקציב הוא סביבות 3000-4000 שקל. כאשר היא מתלבטת בין נייח לנייד. לכל אחד מהם היתרונות והחסרונות שלו. אשמח לקבל הכרעות מה עדיף נייח או נייד (גם אם הבדל הביצועים יהיה גדול יכול להיות שעדיין תלך על הנייד). כאמור, התוכנות כלולות בתקציב. אשמח להצעות. וחשוב שתהיה חנות באזור פתח תקווה-רמת גן-ראש העין. תודה רבה.

• 20 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. שלום לכולם!! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב שישמש לסטודנט. מטרות עיקריות: עבודה באופיס, שרטוטים ב AutoCad ,אינטרנט,וקצת משחקים קלים(FIFAו PES בעיקר, אם התקציב אינו מאפשר זאת- ניתן להתעלם מאפשרות זו). אין צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC. אין לי העדפה לחלקים ספציפים,אך יש לי העדפה לקנייה מKSP/אייבורי. בתודה מראש!!!!

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  5. בעיקרון אני לא סגור על המעבד, על הרזולוציית מסך ואני אשמח ליעוץ בנוגע לכל מה שבחרתי, לצערי אין עדיין את האופציה לשדרוג לWIN7 בחינם, באסה. עם קופון 35% הנחה המחשב יוצא בסביבות ה-3.8K-4K ש"ח. אולי יש דברים שכדאי לי להחליף, בעיקרון המחשב הוא לשימוש ביתי - משרדי, משתמש אינטרנט דיי כבד, עובדות בדר"כ עם 10-12 טאבים פתוחים ב FF וכמה תוכנות נוספות פתוחות במקביל, סרטים פה ושם, סרטונים ברשת,עבודות משרדיות בעתיד ישמש ללימודים, אני רוכש את המחשב עם הסתכלות לעתיד. מבחינת המעבד, עדיף לקחת את ה P9600 או לקחת משהו מסדרת הT? בכוונה לקחתי סוללת 9 תאים, שתחזיק לי כמה שיותר זמן. אני לא ממש מבין במסכים אז פשוט לקחתי את המסך שהם ממליצים עליו (והוא גם המסך הכי יקר). אני אשמח להמלצות, אולי לבחון…

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by roei7,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד CORE I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  7. Started by smadar-g,

שלום, אשמח לקבל מכם עזרה. אין לי שמץ של מושג בעניינים האלה.... המחשב הנייח שלי שבק. זקוקה לו לעבודות משרד סטנדרטיות (אופיס) גלישה, צפייה בסרטים, משחקי מחשב לא כבדים מדי, עריכת תמונות ואולי גם עריכת וידאו בעתיד. האם המפרט הזה יספיק לי? האם כדאי לשדרג למעבד i3? יש טעם בזיכרון גדול יותר או שאפשר להוסיף בעתיד? תודה (-: לוח אם: תוצרת GYGABYTE דגם: GIGABYTE GA-H81M-S1 דגם אשר כולל את מיטב הטכנולוגיה 4SATA3+FSB1600+ PCIe x 16 +HT+RAID DDR3-1333+USB2(8)+USB3(2) DUAL BIOS + +2PCI + 1PCIE+DYNAMIC ENERGY SAVING Ultra Durable 2 ציפסט: Intel® H81 Express Chipset- אחריות: שלוש שנים מעבד: תוצרת INTEL דגם: INTEL CORE G3220- מהירות: - 64BIT 3.0GHZ – FSB 1150 - 6MB …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by nivosh,

שלום לחברי הפורום. אשמח אם מישהו שמבין ייתן לי הצעה למפרט למחשב כולל שני מסכי ל-סי-די 19', 2 GB זיכרון, הארד-דיסק 160 פנימי ו-160 חיצוני בלי כרטיס קול חיצוני (על הלוח זה מספיק), עם כרטיס מסך בסיסי (זה מיועד למוזיקה ולא למשחקים). מבחינת מעבד, AMD או INTEL, זה לא ממש חשוב לי. נראה לי שכדאי ללכת על 64 BIT אבל אם אתם חושבים אחרת אז תגידו. חשוב לי שלוח האם יהיה אמין ושיתמוך בשדרוגים עתידיים. מבחינת המסכים, מסכים בסיסיים אבל של חברה טובה. אני רוצה ללכת עם המפרט לחנות אז בבקשה שזה יהיה מפורט מבחינת הדגמים המומלצים. תודה רבה רבה ניב

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני התחלתי עכשיו שנה א ואני צריכה מחשב נייד. הדברים שאני צריכה בעיקר הם office,יש לי איזהשהי תוכנת שרטוט ממוחשב שאני צריכה להשתמש בה שהיא די כבדה autodesk inventor 2008. (מי שמכיר) חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות.אני צריכה שיהיה wifi,אם אפשר bt גם נחמד אבל לא חובה. ואני צריכה שהוא ישרוד לי 4 שנים :-\ כמה זה אמור לעלות פחות או יותר? (גם אם זה חורג מהתקציב תגידו,אני יכולה להגדיל אותו אולי). האם יש הבדל משמעותי במחירים בין רשתות כמו באג,אופיס דיפו וכו' לבין חנויות פשוטות שאני רואה בעיר?והאם המחשבים באותה איכות? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  10. Started by Pribary,

ובכללי, מה TI אומר... תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית כבדה (מספר תוכנות משרדיות שירוצו בנוסף למספר חלונות אקספלורר יחד), תכני HD - סרטים שיורדו מהרשת משחקי רשת המשחק הכי כבד-סימולטור טיסה של מיקרוסופט. האם יש צורך בציוד היקפי? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא ממש, אני אוהב שיש הכל מהכל. עד כמה השקט חשוב - המחשב יעמוד במרכז הבית-חדר עבודה פתוח ולכן חשוב שיהיה שקט. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? חלונות 7 מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין העדפה לחנות, העיקר שתהיה אמינה. איזור דרום עד מרכז אגב- איך פנדה? האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כל סוגי החיבורים יבואו בברכה. חשוב כמובן HDMI. דיסק קשיח- לפחות 1 טרה. כרטיס מסך חזק ככל האפשר למחשב מסוג זה. מא…

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by Felixess,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בנתיים זה התקציב, בעתיד זה ישתדרג ( הסבר בסוף. ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן, תוכנות עריכת וידאו, סוני וגאס ופוטושופ.. ועוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends בעיקר, ועוד משחקים! כמו BF4 וFARCRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ לדעתי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by iloop,

שלום לכולם! יש לי חבר שמפעיל סטודיו להקלטות, ומעוניין לשדרג את המחשב שלו ממק בן 3 בערך. המחשב שהוא יקנה צריך להפעיל פרוטולס 7.3 LE, עם ערימות של פלאג-אינים. הקיצר, הבחור רוצה מחשב נייד, ונראה לי שמחשב כזה לא יהיה מספיק חזק (מעבד חלש, אין מקום להרבה זיכרון, הרד-דיסק איטי), או יקר מדי. יש למישהו ניסיון בעבודה עם פרוטולס על נייד? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by lironz1,

המפרט הנוכחי שלי: לוח אם: Intel DG965RY Motherboard מעבד: Intel CORE 2 6300 @ 1.86 GHZ ספק כוח: EZCOOL REAL 550W POWER SUPPLY זיכרון: Kingston 2.5GB DDR2 667 RAM כרטיס מסך: MSI RADEON 4850 DDR3 512MB כונן קשיח 1: WD 500GB SATA II 7200RPM כונן קשיח 2: HITACHI 160GB SATA II 7200RPM מסך: AOC 19` LCD אני מריץ על המחשב את Vista ואני מחפש איזה שהוא מקום לשידרוג במחשב הקיים מבלי לרכוש חדש, משהו שיביא לו פוש ויוציא ממנו עוד קצת לפני שאני מתגייס. תודה מראש, לירון.

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  15. פירסמתי הודעה דומה לפני כמה ימים, אבל לא ממש נענתי, אז הנה היא שוב (במתכונת טיפה שונה). אני מחפש מחשב high end למשחקים, ואני רוצה לבנות אותו בשלבים. א. מחשב ב. מסך ג. ציוד היקפי אז כרגע אני מתמקד רק במחשב: המחשב יהיה בשימוש בעיקר למשחקים (CoD, WoW, Dragon Age, Red Faction). חשוב לי שיהיה שקט מאד- המחשב נמצא ליד המיטה. (נראה לי שזה די ברור, אבל עדיין-) יכולת להוציא HD לטלוויזיה. כרגע אני עם מסך 19", אבל לפי תוכנית החומש אני אשדרג אותו בשלב הבא. בטח ל22". התקציב הוא 4,000 ש"ח. אפשר חריגה קטנה, אבל כמובן עדיף שלא. תודה!

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  16. שלום! אני מחפש המלצה למפרט טוב ואיכותי שישמש לגלישה באינטרנט די אינטנסיבית, צפייה בסרטים ותוכנות אופיס ושאר תוכנות שוליות (לא זוללות אנרגיה). אשמח למפרט איכותי וחזק באזור המחיר שרשמתי. אשמח אם תכללו בו 4 ג'יגה זיכרון וגם כרטיס מסך סביר ולא מובנה. תודה רבה!

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200/300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, 3d MAX, autocad, rhino, ilustraior שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, assasins creed, witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by shahar77,

מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 930 930 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 2 270 540 כרטיסי מסך? Powercolor כמות מחיר סה"כ X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E 1 1150 1150 דיסקים קשיחים? Hitachi כמות מחיר סה"כ Deskstar 80GB Sata II 1 340 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 240 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 395 SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ 4425 אפ…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  19. שלום. בקרוב אני מתכנון לרכוש מחשב חדש. יש לי שאלה לגבי סוג הזכרון. יש את העניין הזה של תזמון זכרונות שמורכב מ-4 מספרים וגם CL4, CL5 וכו. מה המשמעות של הדברים האלה? האם ככל שהמספרים נמוכים יותר הזכרון מהיר יותר? כמו כן, שאלה לגבי זכרונות ECC. אני מענויין לעבוד על MAX. האם לזכרון מסוג ECC יש יתרון? האם זה יתרון במהירות? באמינות? תודה.

20. Started by idanshir,

שלום מבקש לקבל את חות הדעת שלכם לגבי המחשב הנ"ל יש לי אפשרותלרכוש אותו ב3800 האם יש מחשבים אחרים שמומלצים יותר במחיר הנ"ל http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3999443-4055126.html תודה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by avishem,

שלום לכולם, אני נוסע לארה"ב בשבוע הבא, ומעוניין להחליף את המחשב הנייד הנוכחי שלי (dell xps m1730). אחלה מחשב אבל נשרף לו אחד מכרטיסי המסך ולא עובד יותר ה-SLI כך שהוא מקרטע לי ברוב המשחקים. מטרת המחשב הנה להיות מחשב נייד למשחקים מכל הסוגים כבדים יותר ופחות (crysis 2, NFS, assasins creed brotherhood) בראש ובראשונה ולאחר מכן שאר הדברים. הצורך הנו בשל העובדה שיש לי 2 בתים שרוב תזוזת המחשב הנה מהבית לאוטו, פריסה בבית השני ומשחק כשהוא מחובר לחשמל. הייתי קונה 2 מחשבים אך זה מעצבן לסנכרן כל פעם בין השמירה של המשחקים. ואני רגיל לתצורה הנוכחית עם המחשב הזה וזה עובד אחלה. לא צריך סוללה מעבר לחצי שעה. חייב רזולוציה של 1900X1080 ומעלה. עדיפות למסך 17". עשיתי חיפושים רבים באינטרנט, קרא…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום, לפני כמה שבועת התייעצתי איתכם לגבי מחשב HTPC. והיום, כשהגיע הרגע להזמין אותו רציתי לדעת אם יש משהו לשנות במפרט הבא: מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤400 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1239 לוח אם GIGABYTE GA-M78SM-S2H ¤478 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38530 כונן קשיח Western Digital WD7500AAKS 750GB SATA2 16MB ¤691 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=7500AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤251 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ צורב Pioneer DVR-215D White X20 DVD ¤114 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215D קורא כרטיסים Sony ¤55 כמות:1 http:/…

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  23. Started by reggaewithdoli,

שלום, חבר שלי פנה אלי וביקש עזרה בקשר למחשב של שותפה שלו: תקציב: בערך 1500. יעוד :עבודה משרדית,אינטרנט וסרטים. היא רוצה שהוא יריץ vista/ המפרט לא צריך לכלול מסך וצורב. עדיפות לחנויות באזור הדרום. תודה

24. Started by lampit,

שלום לכולם. אני טס לארה"ב לשנה ורוצה לקנות מחשב נייד, השאלה העיקרית היא האם בטווח המחירים הזה (700$) כדאי להסתבך עם נושאי אחריות בינלאומית ונושאי התאמה לעברית (חריטת מקלדת, מערכת הפעלה) בקנייה בארה"ב או שכבר עדיף לקנות בארץ לפני הנסיעה ? באם נראה שעדיף בארה"ב (אפשר חריגה קלה בתקציב) אשמח להמלצות- הן של מחשבים, הן של אתרים לקנות מהם. אשמח גם להמלצות בארץ- אם זאת המסקנה. (אגב, קראתי בעיון את הת'ראד לגבי כדאיות קניית מחשב בארה"ב, אבל לגבי תו המחיר הזה (700$) לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה). מטרות המחשב- הכי סטנדרטי שיש- אינטרנט, אופיס, סרטים, אם משחקים אז לא כבדים (האם כדאי כ. מסך ג'נרי בשביל זמן סוללה ארוך יותר?). * גודל המסך- מתלבט בין 14.1 ל-13.3- אשמח לחוות דעת. * משקל רצוי…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by Lidor Abu,

* מטרות המחשב? לימודי משפטים וסרטים * גודל המסך? 15.6״ * רזולוציית המסך? 1366*768 * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך?שיחזיק לכמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB * כונן אופטי?צורב DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :צבע שחור ומצלמת אינטרנט

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.