ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט למחשב ביתי (אינטרנט, עיבוד תמלילים) ומעט עריכת וידאו (AVID) בתקציב של כ-1,500 ש"ח, כולל התקנה אך לא כולל ציוד היקפי. חשוב שהמארז יהיה שחור. האם מחשב בתקציב הנ"ל ירוץ "בסדר" או שהתקציב נמוך מדי? חוץ מזה יש בידי מספר רכיבים מהמחשב הקודם, ואשמח לדעת אם יש מה לעשות איתם (אפשר להעביר אותם למחשב החדש ולחסוך עלויות?) - כונן קשיח: Maxtor DiamondMax Plus 9 - 6Y080L0, 80GB ATA 133 7200 RPM 2MB - כ. מסך GEFORCE4 MX440 64MB DDR TV-OUT - 2 זכרונות: Samsung 256MB DDR - צורב DVD תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
תקציב 2500 ש"ח שימושים גיימינג ..לדוגמא crysis2 gta call of duty מערכת הפעלה: סביר להניח ש 64bit ווינדוס 7 שימושים מיוחדים כרגע אני לא רוצה לבצע oc אבל אולי בעתיד.. האם תרצה לבצע מערך מרובה כרטיסי מסך - SLI של Nvidia או Crossfire של ATI הייתי רוצה אבל לא ניראה לי שזה בתקציב שלי ציוד היקפי מה רזולוציית המסך הטבעית [1440x900] מערכת 5.1 חומרה אופציונלית מארז למחשב כמובן חנות מעודפת: ksP הערות נוספות אני לא צריך את רוב המפרט את רוב החלקים יש לי: ספק כוח: 550 יש כרטיס מסך: gtx550 ti יש כונן קשיח: יש צורב: יש
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שירדתי מהרעיון לרכוש מקבוק פרו (בגלל המחיר השערורייתי והשירות בארץ), אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי בימי צילומים מחוץ לסטודיו. מאפיינים חשובים: 1. מסך (+כרטיס מסך) מצויין עם חדות וצבעים חיים. לא מסך מגע. (יש משהו שיכול להשתוות למסך של המק...?) 2. מעבד + זיכרון שיאפשרו פוטושופ ברמה טובה. המחשב איננו מחשב עבודה ראשי ולכן אין צורך ביכולות עיבוד מפלצתיות. חשוב מאוד עניין נראות המחשב - הוא צריך להיות דק ו"סקסי". תקציב: עד 10K יש למישהו המלצות? תודה מראש! אסף
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היי קרוב שלי טס לתאילנד שבוע הבא, ואני רוצה לדעת האם כדאי לקנות שם מוצרים לנייד שלי (R61i) . כדאי שם כלומר האם יותר זול שם מאשר בארץ, והאם ניתן למצוא שם מוצרים איכותיים (זולים...) ולא רק זיופים. אני זקוק בעיקר לכרטיס Bluetooth, עכבר אופטי אלחוטי תומך Bluetooth וכרטיס 1GB זכרון. איזה סוג כדאי לי לקנות מכל אחד, על מה להקפיד בקנייה, והאם אתם מכירים מקומות מומלצים בתאילנד לדברים האלה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 תיתכן חריגהשל עד 1000 אם ינוצל לביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו FHD בתוכנות אדובי, פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף משהו סולידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת …
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
ממ... יש לי מחשב סביר אני רוצה לשדרג כדי שיתאים למשחקים חדשים על הגדרות גבוהות בלי להתקע אני רוצה לדעת מה יותר קריטי לשדרג עכשיו ומה אפשר יותר מאוחר INTEL PENTIUM D 3.4 GHZ DUAL CORE ABIT IL8 ENERMAX 500W 2X512 RAM CL5 7600 GS EVGA 160GB WD וזהו נראה לי... ???
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - החל מCOD ועד FIFA\NBA, אין צורך לכוונן להגדרות הגבוהות ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום חברים ,, רציתי לדעת כמה שווה המחשב הנייד שלי היום, אם ארצה למכור אותו המחשב הנייד הוא מחברת DELL , שם הדגם: INSPIRON N5010 מפרט טכני של הדגם: מעבד: Intel core i5 480M 2.67GHz כרטיס מסך: HD5650 נפח זיכרון: (RAM- 4GB) כונן קשיח:500GB גודל מסך: 15.6 חיבורים: VGA , USB , eSata , HDMI , RJ-45. משטח קירור של MICROSOFT כמו חדש. למחשב נותרו שלושה חודשים אחריות מהחברה לאחר שהיה ברשותי שנתיים ו-9 חודשים ,, הייתי רוצה לדעת כמה אוכל לקבל עליו . תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
http://startpc.co.il/media/build/viewBuild.php?uid=529f2fbb675da מיועד לגיימינג משחקים שישוחקו : Far Cry 3 ,GTA V , COD Ghosts , BF4, BF3 ,MW3 מעבד שניתן ל OC, כרטיס מסך עוצמתי, לוח אם תומך, ספק כוח חזק SSD למערכת ההפעלה ולמשחקים. קירור מושלם למעבד, מותאם ל OC כבד כולל COD Ghosts אך אני לא יודע אם צריך להוסיף קירור לכרטיס מסך בגלל שבעת פעולה הוא מתחמם לטמפרטורות גבוהות אשמח לתגובות, עצות ושיפורים
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מחשב נייד טוב אני צריך מחשב נייד שיהיה נוח וטוב למראה במבחינת העבודה עליו. לרוב יהיה העבודה עליו באינטרנט,WORD,תוכנות שכאלה של אופיס למיניהן בעיצוב גרפי פוטושופ בלבד. צריך שיהיה יחסית מקום במחשב..כ150G פלוס שיהיה מהיר ולא מסורבל ואם אפשר אז שיהיה טוב גם למשחקים קטנים..לא כאלה שדורשים רזולוציה ואיכות מטורפת..משחקים קלים שלא שוקלים יותר מ400 מגה..כמו tatcial ops שיוכלים להעביר אחלה תזמן בנסיעות שצריך.. אשמח לקבל פרטים ומחיר והיכן לקנות וכדומה מצאתי כמה מחשבים ניידים בעיתון שמצאו חן בעיני אבל אני לא ממש מבין בתחום אז אם תוכלו לעזור לי לגבי ה"צרכים" שלי שרשמתי למעלה זה יהיה מצוין. מחשב מחברת ACER Acer Aspire 5738DZG מסך-15.6'' מעבד Intel pentium T430…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
ככה.... חשוב לציין שהמחשב מיועד לגיימינג כבד ותוכנות. השאלה הגדולה שלי היא באמת rsm/tms? עוד כמה שאלות.. : מה ההבדל בין : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2409 לזה http://tms.co.il/product/10014 בנוסף איך המארז הזה: http://tms.co.il/product/7132 ואיך הלוח אם הזה : http://tms.co.il/product/9285 תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 959 צפיות
-
-
הציעו לי ב6700 ש"ח LG LE50-5LSE שכולל: Processor: Intel SONOMA Dothan P-M 1.73 GHz 533 Memory: 1 unit of 512MB DDR2 MHz (Upgradable up to 2GB) LCD: 15' Resolution: XGA + (1024x768) Graphics: ATI MOBILITY RADEON PCIX 200M (128MB) Video Memory: 128MB HDD: Hitachi 60GB ODD: DVD-R/RW SUPER MULTI Wireless LAN: Intel Pro/Wireless Mini LAN Card 802.11b/g (Mini-PCI) pre installed LAN: 10/100, 3COM 3C920 Mini-PCI slot: Wireless LAN Caed installed Audio: 16 bit Stereo I/O: 3 USB (2.0)/FW Weight: 2.6Kg השאלה היא אם זה מחשב טוב ? רצוי שהוא יוכל להריץ משחקים טוב ככל שאפשר (קווסטים בעיקר, אבל כאלה שבכדים בגרפיקה). אפשר להשיג משהו טוב יותר באותו המחיר ? אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
"היי אני רוצה להשקיע 5000 שקל על שידרוג מערכת אני אשמח לשמוע מה המלצות שלכם על מעבד 2 גיגה זיכרון 2 כרטיסי מסך טובים לוח אם עם אפשרות להריץ 2 כרטיסי מסך ביחד 2 גיגה זכרון הכוונה מעבד על זהו - שאר הרכיבים אני לא צריךיש לי וזה לא בעיה זאת אין לי צורך בדברים נלווים המטרה שלי היא הרכבת מפרט שמאפשר להריץ 2 כרטיסי מסך יחד וזה כדי לשאוף לביצועים כמה שיותר גבוהיים (למשחקים בדגש) תודה המטרה שלי היא הרכבת מפרט שמאפשר להריץ 2 כרטיסי מסך יחד וזה כדי לשאוף לביצועים כמה שיותר גבוהיים (למשחקים בדגש)
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום רב, דרוש מפרט בעיקר לעובדה משרדית + קצת גרפיקה ומשחק ברמה סבירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך קצת אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי גרפיקה משחקים בסדר הזה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא המשחקים הכי כבדים אבל שיעבוד סביר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד צהריים טובים חברים, אני צריך עזרה בבניית מפרט לגיסתי. השימוש העיקרי שלה הוא עריכת סרטים, והכנת מצגות גדולות ומפורטות. מעבר לזה, כמובן שימוש יום יומי של אינטרנט וכו'. היא רוצה לרכוש בנוסף עותק מקורי של ווינדוס ואופיס (האם אפשר להשיג יותר בזול אם הם סטודנטים?) ותוכנת העריכה שלה היא אדובי פרמייר שגם אותה כמובן היא רוצה לרכוש. התקציב הוא סביבות 3000-4000 שקל. כאשר היא מתלבטת בין נייח לנייד. לכל אחד מהם היתרונות והחסרונות שלו. אשמח לקבל הכרעות מה עדיף נייח או נייד (גם אם הבדל הביצועים יהיה גדול יכול להיות שעדיין תלך על הנייד). כאמור, התוכנות כלולות בתקציב. אשמח להצעות. וחשוב שתהיה חנות באזור פתח תקווה-רמת גן-ראש העין. תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!! אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב שישמש לסטודנט. מטרות עיקריות: עבודה באופיס, שרטוטים ב AutoCad ,אינטרנט,וקצת משחקים קלים(FIFAו PES בעיקר, אם התקציב אינו מאפשר זאת- ניתן להתעלם מאפשרות זו). אין צורך בציוד היקפי ולא מתוכנן OC. אין לי העדפה לחלקים ספציפים,אך יש לי העדפה לקנייה מKSP/אייבורי. בתודה מראש!!!!
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בעיקרון אני לא סגור על המעבד, על הרזולוציית מסך ואני אשמח ליעוץ בנוגע לכל מה שבחרתי, לצערי אין עדיין את האופציה לשדרוג לWIN7 בחינם, באסה. עם קופון 35% הנחה המחשב יוצא בסביבות ה-3.8K-4K ש"ח. אולי יש דברים שכדאי לי להחליף, בעיקרון המחשב הוא לשימוש ביתי - משרדי, משתמש אינטרנט דיי כבד, עובדות בדר"כ עם 10-12 טאבים פתוחים ב FF וכמה תוכנות נוספות פתוחות במקביל, סרטים פה ושם, סרטונים ברשת,עבודות משרדיות בעתיד ישמש ללימודים, אני רוכש את המחשב עם הסתכלות לעתיד. מבחינת המעבד, עדיף לקחת את ה P9600 או לקחת משהו מסדרת הT? בכוונה לקחתי סוללת 9 תאים, שתחזיק לי כמה שיותר זמן. אני לא ממש מבין במסכים אז פשוט לקחתי את המסך שהם ממליצים עליו (והוא גם המסך הכי יקר). אני אשמח להמלצות, אולי לבחון…
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (סיאס,פורטנייט,גיטאיי 5). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, מקלדת,עכבר+פד,אוזניות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, מעבד CORE I7 8700 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב חשוב שיהיה מחשב די שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מכם עזרה. אין לי שמץ של מושג בעניינים האלה.... המחשב הנייח שלי שבק. זקוקה לו לעבודות משרד סטנדרטיות (אופיס) גלישה, צפייה בסרטים, משחקי מחשב לא כבדים מדי, עריכת תמונות ואולי גם עריכת וידאו בעתיד. האם המפרט הזה יספיק לי? האם כדאי לשדרג למעבד i3? יש טעם בזיכרון גדול יותר או שאפשר להוסיף בעתיד? תודה (-: לוח אם: תוצרת GYGABYTE דגם: GIGABYTE GA-H81M-S1 דגם אשר כולל את מיטב הטכנולוגיה 4SATA3+FSB1600+ PCIe x 16 +HT+RAID DDR3-1333+USB2(8)+USB3(2) DUAL BIOS + +2PCI + 1PCIE+DYNAMIC ENERGY SAVING Ultra Durable 2 ציפסט: Intel® H81 Express Chipset- אחריות: שלוש שנים מעבד: תוצרת INTEL דגם: INTEL CORE G3220- מהירות: - 64BIT 3.0GHZ – FSB 1150 - 6MB …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אשמח אם מישהו שמבין ייתן לי הצעה למפרט למחשב כולל שני מסכי ל-סי-די 19', 2 GB זיכרון, הארד-דיסק 160 פנימי ו-160 חיצוני בלי כרטיס קול חיצוני (על הלוח זה מספיק), עם כרטיס מסך בסיסי (זה מיועד למוזיקה ולא למשחקים). מבחינת מעבד, AMD או INTEL, זה לא ממש חשוב לי. נראה לי שכדאי ללכת על 64 BIT אבל אם אתם חושבים אחרת אז תגידו. חשוב לי שלוח האם יהיה אמין ושיתמוך בשדרוגים עתידיים. מבחינת המסכים, מסכים בסיסיים אבל של חברה טובה. אני רוצה ללכת עם המפרט לחנות אז בבקשה שזה יהיה מפורט מבחינת הדגמים המומלצים. תודה רבה רבה ניב
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התחלתי עכשיו שנה א ואני צריכה מחשב נייד. הדברים שאני צריכה בעיקר הם office,יש לי איזהשהי תוכנת שרטוט ממוחשב שאני צריכה להשתמש בה שהיא די כבדה autodesk inventor 2008. (מי שמכיר) חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות.אני צריכה שיהיה wifi,אם אפשר bt גם נחמד אבל לא חובה. ואני צריכה שהוא ישרוד לי 4 שנים :-\ כמה זה אמור לעלות פחות או יותר? (גם אם זה חורג מהתקציב תגידו,אני יכולה להגדיל אותו אולי). האם יש הבדל משמעותי במחירים בין רשתות כמו באג,אופיס דיפו וכו' לבין חנויות פשוטות שאני רואה בעיר?והאם המחשבים באותה איכות? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
-
מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית כבדה (מספר תוכנות משרדיות שירוצו בנוסף למספר חלונות אקספלורר יחד), תכני HD - סרטים שיורדו מהרשת משחקי רשת המשחק הכי כבד-סימולטור טיסה של מיקרוסופט. האם יש צורך בציוד היקפי? כן - מקלדת ועכבר אלחוטיים האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? לא ממש, אני אוהב שיש הכל מהכל. עד כמה השקט חשוב - המחשב יעמוד במרכז הבית-חדר עבודה פתוח ולכן חשוב שיהיה שקט. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? חלונות 7 מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אין העדפה לחנות, העיקר שתהיה אמינה. איזור דרום עד מרכז אגב- איך פנדה? האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כל סוגי החיבורים יבואו בברכה. חשוב כמובן HDMI. דיסק קשיח- לפחות 1 טרה. כרטיס מסך חזק ככל האפשר למחשב מסוג זה. מא…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בנתיים זה התקציב, בעתיד זה ישתדרג ( הסבר בסוף. ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).מזדמן, תוכנות עריכת וידאו, סוני וגאס ופוטושופ.. ועוד.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. League of legends בעיקר, ועוד משחקים! כמו BF4 וFARCRY 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ לדעתי. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד ה…
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי חבר שמפעיל סטודיו להקלטות, ומעוניין לשדרג את המחשב שלו ממק בן 3 בערך. המחשב שהוא יקנה צריך להפעיל פרוטולס 7.3 LE, עם ערימות של פלאג-אינים. הקיצר, הבחור רוצה מחשב נייד, ונראה לי שמחשב כזה לא יהיה מספיק חזק (מעבד חלש, אין מקום להרבה זיכרון, הרד-דיסק איטי), או יקר מדי. יש למישהו ניסיון בעבודה עם פרוטולס על נייד? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-