ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
השאיפה היא למחיר נמוך ככל האפשר. הוא מחשב לדודים שלי. הוא צריך להריץ משחקים לא כבדים ברמה סבירה. והמסך צריך להיות דק. הרעיון ההתחלתי היה המפרט הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=197&CatCode=1 ולהרחיב את הזיכרון והכרטיס מסך ולקנות מסך. אבל אני חושש ממנו.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב ביתי פשוט בסביבות ה 1500 עד 2000 ש"ח עבור אינטרנט הורדות צפיה בסרטים הכולל יציאה HD לTV רצוי עם לוח של Asus
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ELDER SCROLL האחרון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 42" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני/גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם …
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים ושימושים כלליים מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 835 1 835 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 510 1 510 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2GB Kingston Value 130 2 260 כרטיסי מסך eVGA Price Units Total GTX 275 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 1440 1 1440 דיסקים קשיחים Seagate Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 265 1 265 מארזים CoolerMaster Price Units Total CM 690 Black (No PSU) 345 1 345 ספקי כוח Enermax Price Units Total MODU82+ 425W Active PFC 12cm Fan 425 1 425 המחשב ירוץ על מסך 23" Fhd Total price 4080…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כי שנאמר מפרט ב 2,500 עד 3,000 שקלים. המטרות שלו זה בעיקר גלישה באיטרנט, אך גם סרטים ומשחקים. לא מבין גדול בנידיים אז יש לי שאלה שאולי תישמע לכם מצחיקה. אני רוצה שיהיה לי איטרנט האם אני אמור לשלם על זה בנפרד או שאני קונה נייד שמיועד לאיטרנט אני מקבל את זה בחינם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד מדגם HP DV6412 והוא כולל את הרכיבים והמפרט הבא: CPU- 1.73 GHz Intel® Core Duo processor T2080 with Intel® Centrino® Duo Mobile Technology Memory- 1024 MB (2 x 512 MB) HD- 80GB 5400 rpm Sata Display- 15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800) GPU- Intel® Graphics Media Accelerator 950 Up To 224Mb Optical Device Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) with Double Layer support Wireless- Intel® PRO/Wireless 3945 802.11a/b/g Integrated Wireless LAN Bluetooth- No Integrated Camera- No Weight- 2.99 kg (6.6 lbs) Battery -6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery המ…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
זכרון ceon 2gb ddr-2 800mhz מארז עם usb קדמי שחור ללא ספק תוכנת אנטיוירוס norton 2008 oem כר. רשת 1g lan ob צורב sata lg dvdx20 שחור מעבד אינטל 3mb e7200 core 2 duo conroe ספק כח ezcool 12cmf 450w real דיסק קשיח seagata sata2 8mb 360g כ.מסך msi 8400gs t2d512e pcie לוח אם msi p35 neo 7.1 1glan כ.קול (8 ערוצים) 7.1 ob תוכנת oem vista home basic heb מסך dvi wide 1:8000 5ms w2042t lg סכום מוערך:4000 אציין שהמחשב הוא בעיקר לצרכי גלישה ,הורדת וצפייה בסרטים, ובעתיד עבודה עם תוכנות עריכת וידאו.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, מסך כבר יש לי (DELL 2007WFP) מהציוד ההיקפי אני צריך: רמקולים (לא צריך משהו משוגע מדי), ועכבר. יש לי הארד דיסק של WD5000AAKS 500GB SATA 2 השאלה היא האם כדאי לשמור אותו למחשב החדש או להשאיר אותו בישן (עוד לא הספקתי להשתמש בו)? אגב אני לא גיימר כבד ולא רוצה להתעסק עם OC פשוט צריך מחשב חזק לכמה שנים.[br]פורסם בתאריך: 15.10.2008 בשעה 16:55:57 אגב שמתי לב עכשיו שהולך לצאת מעבד חדש של אינטל, מה אומרים כדאי לבטל ולחכות קצת?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לקבל את דעתכם אודות מפרט שהרכבתי לעצמי, הארות/טעויות/שיפורים וכו'. בגדול מדובר במפרט שהרכבתי כיצור כלאיים של מספר מפרטים הקיימים באתר בתקציב של עד 5000 ש"ח. הכוונה היא למחשב שיימצא בסלון (HTPC) וישמש גם לשם משחקים (הכוונה היא לתצוגה ברמה גבוהה, אך ייתכן שכרטיס המסך ישודרג בעתיד-אפילו כשנה במידה וידרש). אני לא מתכנן לבצע Overclocking, לפחות לא כרגע... מארז: NZXT Duet (האם המארז שקט/מקרר מספיק? או שבאמת כדאי לחשוב על תוספת של 400 ש"ח למארז Silverstone)? ספק: Enermax 420W Dual Rail מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS4 (ייתכן שאני אחליף ל-GA-P35-DS3L הזול יותר, במידה ואין יתרון לנוכחי בתצורה הקיימת) זכרון: 2GB (2X1GB) Kingston DDR2 6…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש דגם טוב למחשב נייד למתכנת .NET , אמין ועם מסך ומקלדת נוחים למתכנת , שזה הכי חשוב מבחינתי ואם יש דגם עם כ.מסך לא משולב (מכור קשה לWOW , מה לעשות ...) אז אפילו יותר טוב המלצות?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
האם יצאו טכנולוגיות חדשות בשלושה חודשים הבאים והאם כדי לחכות? האם צפויה ירידת מחירים האם כדי לחכות בשביל כרטיסי 8600 ואם כן מתי הם יצאו?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מצאתי מחשב נייד של טושיבה ב NewEGG.com לינק 1. איך המעבד שלו? האם חזק/אמין? 2. האם מישהו יוכל להמליץ לי על מחשב טוב יותר לקנייה בארה"ב בסביבות אותו תקציב. רצוי שיהיה עם מסך 15.4, עם XP PRO, כרטיס רשת אלחוטי ורצוי גם יצאת s-video. המחשב לא ישמש למשחקים אך כן לצפיית סרטים, בעיקר לעבודה עם וורד ותוכנות גרפיקה כבדות וגלישה בנט... תודה מראש, יוני.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום,עברנו דירה ואחותי צריכה מחשב חדש..יש לנו תקציב של 3500 ש"ח. כולל עכבר ומקלדת(בין הפשוטים לא צריך מוגזם) מסך אנחנו קונים בנפרד,26" ,אשמח אם תביאו הצעות,צריך שהמסך יוכל להיות גם TV. מעבד לא משנה איזה חברה,לא עושים אוברקלוק. המחשב למשחקים ואינטרנט(אמנם ילדה אבל לפעמים גם לי מותר לפלוש למחשב )
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כרגע אלו החלקים שעליהם אני סגור: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro, יחידות 1 ¤935 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤490 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1257 SeaSonic M12-500 500W PSU, יחידות 1 ¤470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=702 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2400 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2328 המפרט הורכב באתר:http://www.foxpc.co.il/ את הכרטיס אני אקנה ב KSP: כרטיסי מסך MSI - HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1195 ש"ח כרגע מה שחסר זה מארז נורמלי -…
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב, חברים אני עוד חודשיים מטייל לדרום אמריקה ל4 חודשיים.חשבתי לקנות DVD נייד לכל הנסיעות. אך חיפוש קצר באיבי מצא לי מוצרים סייינים של מחשבי נוטבוק זולים שעובדים על זיכרון פלאש. הצרכים שלי זה להפעיל פייסבוק להעלות תמונות ולצפות בסרטים. זה המקסימום שאני יעשה במקביל. האם מחשב זה יספק לי את הצרכים בצורה מספקת? כמה זמן הסוללה תחזיק לי בערך. מוכן להשקיע עד 400 שקל. אחרי הכל אין לדעת אם המחשב ישרוד או ייגנב במהלך הטיול. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
??? ??? ??? שלום לכולם, הDV6 גוסס. מחפש מחשב נייד עם מסך 15.6 , בעל מעבד חזק עיקר השימושים אינטרנט והרצת קבצי סרט ללא משחקים. אודה להמלצות מאתרים כמו tigerdirect.com , DELL וכו .. אמריקאים (הבנתי שזה יותר משתלם מאשר בארץ ויותר זול אפילו אחרי מע"מ) אודה לעזרה דחופה גיביתי את כל החומר והמחשב זה העבודה שלי על כן הנושא דחוף. כמו כן אם מישהו מכיר בעיות תאימות \בעיות יבוא של לפטופים ושאר הגבלות אשמח לאזהרה\המלצה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום , אני צריך חוות דעת על מחשב שהומלץ לי בפורום אחר התקציב שלי הוא 2800 ש"ח לצרכים של עריכה ומשחקים כגון : BF3 MW3 ARMA3 http://www.tms.co.il/preview/spec/kscvwgtb שאלה : באתר של TMS בקטגוריה של בנה מחשב יש סעיף שנקרא " המהרת מערכת המחשב " " אני מעוניין בהמהרת המעבד " מה הכוונה בסעיף הזה תודה מראש , בר
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
1.תקציב-8000,בול (6000 מחשב+2000 מסך)חריגות רק אם אין אפשרות אחרת, מזומן. 2. מטרות המחשב: וידאו\אפקטים, גרפיקה דו-מימדית ופלאש,ועריכת סאונד 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכברBLUETOOTHׂ , {אין צורך ברמקולים!!}. 4.כרטיס קול 5. מחשב שיתאים לעבודה מתמשכת,של שעות- מערכת קירור. 6.רמה מקצועית 7.יש לציין כי חשוב לי שיהיה הרבה מקום 2T : 1T לאחסון (איטי יחסית) ושתי 500G ברייד לעבודה מהירה 8.מערכת הפעלה WIN7 אם אתם ממליצים.... 9.יש צורך בהרכבה למה אני יודע אבל זה נראה לי יהיה גדול עלי... 10.המארז : שיהיה שקט, קר ועם חיבורים לFIREWIRE גדול עם 4+ USB מקדימה\למעלה\מהצד אז ככה תוכנות- (שיש לי כבר) @) סאונד ---Cubase & Nuendo @)גרפיקה - ps.....inde.....illustrator בעיקר @)וידאו -- אני עדי…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מעבד מסוג core i5 2500k למטרות מגוונות (משחקים + עריכה גרפית ועוד...) מחפש לוח אם מתאים ועדכני, שיתמוך באוברקלוג לא היסטרי אני משתמש בכרטיס קול וכרטיס מסך נפרדים לכן אם קיימים לוחות ללא שני אלו זו בהחלט אופציה. כנראה שלא אחליף מעבד בשנית בזמן הקרוב לכן תמיכה אופציונלית ב ivy לא ממש מעניינת. SSD אני אולי כן אקנה, אז זה כן חשוב. המחיר צריך להיות איפה שתינתן תמורה נאותה, בגדול אני מעדיף לחסוך, אבל אם תוספת של 100 שקל תביא שיפור משמעותי זה מבורך. המליצו לי בעבר על z68 pro 3 של Asrock, אבל אין אותו בחנות בה התכוונתי לקנות, המלצות נוספות יתקבלו בשמחה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לבנות לחבר מפרט מחשב למשחקים\סרטים\אינטרנט. לא מתוכנן OC התקציב זה עד 5000 ש"ח )אפשר לחרוג אם זה שווה, אז טיפה. כפי שנאמר לעיל , למשחקים, סרטים, אינטרנט, קצת עבודות ,OFFICE. המערכת הפעלה שתפעל עליו תיהיה XP 32BIT PRO ככה שלא מתוכנן VISTA רצוי מסך LCD 22 (הבנתי ש של ASUS מעולה.) VK222U וכרטיס מסך 4870 או 4850 מעבד כפול ליבה, יתקבל בברכה. המחשב לא מיועד לעבודות וידאו עריכות וכאלה. אולי טיפה לגרפיקה , אז לא נראה לי שצריך מרובע ליבה, אלא אם כן המחיר משתלם לאחד כזה. ציוד היקפי, עכבר מקלדת שיתאימו למשחקים לא חייב משהו THE END, וגם לא חייב לגמור את כל התקציב, או שמצד שני צריך לחרוג? לא צריך רמקולים. הייתי שמח אם המפרט יהיה מהחנות, א לומדה מחשבים. (אני מכיר אותם …
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לשאול האם יש אפשרות לצפיה באתרים במצב נורמלי? לא מצב של WideScreen שמשאיר לך שוליים לבנות בצידי המסך... איך עושים זאת? יש לי מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM. כשר למהדרין. תודה.
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למפרט מחשב חזק למשחקים בסביבות 4500 ש"ח שיכלול את i5 760 וHD 6870 אני מתכוון לשחק ב bf bc2, cod black ops, nfs ועוד משחקים בסגנון.. וכמובן שהם יעבדו חלק על hige וברוולוציה גבוהה תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אין דרישות מיוחדות, רק לקבל את הטוב ביותר עבור הכסף שאני משלם. תודה רבה, שבוע טוב, Aviko
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זכרון CEON 1GB DDR-2 800MHZ מעבד אינטל E8400 1333FSB C2D כ.מסך DVI HDMI/HDCP 9500 GT 1G PCIE לוח אם -GF7150 FIREWIRE+HDMI P6NGM FIH 755 MSI לא צריך כונן קשיח מארז ספק יש לי הם מספיקים לתפריט שכתבתי. המפרט מיועד בעיקר למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי, מחפש נייד לידידה בתקציב 2K. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (שהמעבד ידע להסתדר עם HD). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? הסטנדרט עם עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי 4+ . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שיהיה הסטנדרט עם עדיפות ל HDMI ו-USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב?בונוס * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-