עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lioreh,

GIGABYTE W468N-P93F32 תמונות וביקורת בקרוב

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  2. שלום למומחים, מכיוון והנני מתלבט עדיין ברכישת מחשב ומשוטט , יצא לי לראות היום שני מחשבים בטווח של עד 4k האחד של hp והשני של טושיבה - שניהם בכמעט 4k בשני המחשבים יש אותו כרטיס גרפי- x3100 שנהים 15.4 ובטושיבה על אותו דף אינטרנט שצפיתי ראו הרבה יותר טוב וחד מאשר בhp מה שדי הוריד לי את החשק מhp שאלתי: למעט טושיבה (שלא מצאתי דגם לטעמי בעד 4k) , איזה עוד ניידים בעלי מסך איכותי? לצרך העניין- מה בעניין דל שלא ראיתי בפעולה? תודה,

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by zachi28,

שלום יש לי מחשב נייד lenovo T61 יוצא לי לטוס הרבה לטיסות ארוכות הסוללה של המחשב מחזיקה לזמן קצר אני מחפש פיתרון סביר עד 400 ש"ח לאפשרות של עבודה במחשב לכ8 שעות שמעתי שיש פיתרון של פיליפס לטעינה של עד 60 שעות אולם לא מצאתי היכן מוכרים את המוצר וכן מחיר? אפשרות נוספת היא בטרייה חד פעמית או נוספת למחשב אני יכול לקנות את המוצר בארה"ב מה דעתכם הפיתרון המתאים בתודה מראש?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. לפני כחודש ביקשתי כאן מפרט, והשבוע אני הולך לקנות את המחשב. הקנייה תיעשה בחנות פנדה, ולכן אם יש שינויים כלשהם, אשמח אם תפנו אותי לרכיבים שיש פנדה ולא בחנויות אחרות. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm מחיר: ¤880. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel® P43 Express Chipset LGA 775 מחיר: ¤535. זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPI מחיר: ¤400. דיסק קשיח: Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS מחיר: ¤319. כרטיס מסך: Gigabyte ATI Radeon HD 4850 512Mb DDR3 GV-R485ZL-512H Zalman Cooling מחיר: ¤902. צורב DVD: LG GSA-H20N Super Multi DVD Rewriter X20 SATA BLACK OEM מחיר: ¤155. מארז: Cooler Master CM 690 מחיר: ¤3…

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by matessim,

דרוש לי מפרט לעבודה מקיפה ושוטפת, ז"א משחקים, תוכנות,תכנות, כל דבר. מעבד 4 ליבות דבר ראשון, אז מה אם 2 ליבות יותר למשחקים, יש יותר בחיים ממשחקים מסך 22" דרוש לי. עכבר אנא שימו G5, אני צריך גם מקלדת, אלחוטית, אנא תמליצו לי על אחת. 4870 ATI כמובן. 4 GIG ראם. צריך צורב/קורא DVD מתוכנן OC בינוני. קירור טוב בבקשה, אין דגש על שקט, יופי, העיקר יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. שלום לכולם! אני בונה להורים שלי מפרט. השימושים שלהם הם אינטרנט, אופיס ואולי, אם הם ילמדו לתפעל אותו ממש, סרטים. מאוד סביבת חלונות, בקיצור. כרגע אני מכוון על המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/33/, עם התאמות קטנות שלי. המטרה המרכזית - "קנה ושכח". המחשב הקודם שהרכבתי להם מחזיק מעמד מ2001 ועובד מצויין, ולכן אין בעיה בכלל לשים עוד כסף כדי שהמחשב הזה יחזיק גם לחמש שש שנים, מתוך הנחה כי אופיס לא יהפוך להיות קרייסיס. השאלות המרכזיות - אני עד היום קניתי מפנדה. יש חנויות מומלצות? השירות, כמו שאמרתי, לא פחות חשוב מהמחיר. שאלה שנייה - רצה הגורל, ויש לו עותק חוקי של XP ביתי שמעולם לא הותקן על מחשב. האם להשתמש בו או לקנות ויסטה, עכשיו כש7 מעבר לפינה ואני עובד עם ויסטה…

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. מחשב בעיקר למשחקים תקציב 8000 עם מסך בלי ציוד הקפי חבר'ה ותסבירו לי מה ההבדל בין ה- HD4870 לבין ה- Gforce gtx280 ולא מה יותר משתלם מה יותר חזק................!ומתאים למשחקים אני כבר משתגע תעזרו לי לקנות מחשב!@#!@# תודה לעוזרים

8. אני קונה נייד חדש של LG , וסיפרו לי לא לקנות מחשב עם 4G RAM בגלל שזה לא באמת מנוצאל על ידי VISTA 32BIT האם זה נכון????

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  9. מה התקציב? עד 5000, ניתן לחרוג קלות אם צריך. מטרות המחשב? עריכה גרפית (בעיקר פוטושופ, עריכת סרטים, פלאש וקצת תלת מימד), אינטרנט וקצת אופיס. האם אתם צריכים ציוד הקפי? יש לי מסך nu''19 אבל רצוי להחליף אותו, את כל השאר יש. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? לא. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שיהיה למחשב קירור טוב ועדיף שלא ירעיש יותר מידי. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיותאם לעריכה הגרפית (גם מבחינת חומרה וגם ביציאות במארז, Firewire לדוגמא). האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב, אבל לא נורא אם ירעיש קצת. הא…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  10. מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3 ¤624 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39458 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤226 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤885 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD ¤122 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR-215DBK מארז ללא ספק NZXT Apollo Black ¤339 כמו…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  11. שלום לכולם! אמא של חברה שלי :'( (שאני מאוד מפחד ממנה) החליטה לקנות מחשב חדש ואני התנדבתי לעזור לה. היא צריכה מחשב לעבודה משרדית ולעבודה עם תוכנות גראפיות של תלת מימד. התוכנה עצמה זה אוטוקאד או משהו כזה אני לא בטוח. התקציב עומד על 4000 ש"ח וצריך מסך בלי שום ציוד היקפי. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. אחרי שעות של קריאה כאן בפורום, וסקירה של המפרטים המומלצים, אני מודה שאני עדיין מבולבל לגבי מה כדאי לקחת. במפרטים המומלצים בתקציב שלי, למשל, מומלץ לקחת AMD 5400. האם הוא עדיף על אלטרנטיבות של אינטל? ומה לגבי 4 ליבות? כך יש עוד ועוד אלטרנטיבות... בקיצור: מחשב המיועד למשחקים - מה מומלץ?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  13. אני מעוניין במחשב (ללא מסך וציוד היקפי) בתקציב של 4K בלי חריגות גדולות (לא יותר מ-200 שח) שיהיה דיי שקט אך לא בכל מחיר .. הביצועים עדיפים עבורי יותר מאשר השקט.. אני לא מתכנן לבצע OC ! כמו כן המחשב יקנה ברשת KSP בלבד אז אנא אל תציעו לי במקומות אחרים ! =] תודה. המפרט שבניתי: מעבדי אינטל‏ Core 2 Duo E8500, 1333Mhz, s775, 6MB 910 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE EP45-DS3R s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 665 DDR II 1066Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel 315 כרטיסי מסך‏ Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1285 דיסקים קשיחים‏ Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 300 צורבים‏ Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 150 מ…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  14. אולי זה עומס ואולי חום- אבל באמצע העבודה עליו המחשב קורס ונכבה מה יכול להיות הגורם? (שאינו קשור בחומרה עצמה)

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  15. אני קצת התבלבלתי אז אני אחדד את מבוקשי: מחשב חזק ויציב עד כמה שניתן בתקציב (חריגה של 200-300 אפשרית) חשוב לי קדם כל היציבות של המערכת (לוח אם זכרון פנימי ומעבד) ושהכרטיס מסך יהיה ממוצע לא פחות בטח שלא יותר

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  16. אני משתמש בתוכנת destinator 7 במחשב הנייד שלי, אני טס עוד מעט לארה''ב ואני לא מצליח למצוא את המפה של ארה''ב. אם מישהו יוכל להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את המפה שישלח לי הודעה פרטית אני יודה לו מאוד. תודה, ברק.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  17. שלום , דרוש מפרט למכונת LINUX (כנראה אובונטו או אופן סולריס) עד 1000 שקל בלי שום ציוד הקפי , רק כרטיס רשת אלחוטי . מיועד אך ורק כתחנת עבודה כשרת לאפליקציות JAVA (לכן סיכוי גבוה שמדובר בסוף ב אופן סולריס) , זה מחשב שיעבוד 7*24*365 אז אפשר לעבור טיפה רק לטובת מארז יותר שקט . תודה .

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  18. ההתלבטות היא בין AMD 9550 לבין AMD 4850, שאר המפרט: Gigabyte GA-MA78GM-S2H 2GB זכרון 800MHZ סמסונג/קינגסטון Thermaltake Golden Orb II להרכבה במארז קיים antec fusion הדרישות מהמחשב הן וידאו HD מלא (אם צריך אז גם פילטרים לתמונה), שבמקביל יכולות לרוץ ברקע תוכנות הורדה. מכיוון שההפרש הכספי בין המעבדים הוא זניח, השאלה היא לכמה אקסטרה רעש וחום אני צריך לצפות מה9550?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. Started by eli1983,

שלום לכולם אני מתגורר בחול ורציתי לקבל חוות דעת על המחשב הבא DELL XPS1530 מעבד T8300 נראה לי חחח אינטל זיכרון 4 GB כרטיס מסך ניווידה או משהו כזה 8600 GT 256 MB מה זה לעזאזל כונן בלו ריי אבל יש גם אותו זה נראה לי DVD מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה למרות ששמעתי שזה מעט את המחשב מה אתם אומרים על המחשב הזה פשוט אין לי מושג במחשבים תודה לכולם על העזרה וחג שבועות שמח

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  20. היי, חברה שלי מתחילה ללמוד בשנה הקרובה באוניברסיטה, והיא מעוניינת לקנות מחשב נייד שישמש אותה ללימודים. היא מתכננת ללמוד לימודי כלכלה, פילוסופיה ומדעי המדינה. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב, אבל לא חובה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד מאות שקלים בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר לימודים וגם סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר תוכנות אופייס בסיסיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? א…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. שלום ברשותי מחשב שקניתי לפני כ- 4 שנים בעל המפרט מטה. אני מעוניין במחשב שיוכל להריץ משחקים באיכות בינונית + האם ניתן להנציל אותו בשדרוג בסכום סביר או שכדאי לי לקנות מחשב חדש. תודה מעבד intel i5 1155 quad 2500 3.3GHz ספק כח A.PFC 550W fan 12 ci-power cwt לוח אם sata3 dh67cl ddr3 intel מארז ANTEC 300 gaming מאוורר KATANA 3 INTEL זיכרון 4 gb drr3 1333mhz כרטיס מסך ATI Radeon 6850 1G SAPPHIRE דיסק קשיח 500 gb 7200 16mb

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך, תמיד נחמד, עדיפות לביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש בעיקר לגיימינג אבל גם משמש לעריכת סאונד ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO וCUBASE, שימוש תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 4 והלאה, GTA V, משחקי MMORPG שונים הכבדים על המעבד כגון GW2 או WILDSTAR, וכותרים עתידיים לשנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  23. Started by Eli Menashe,

איך שמים מערכת הפעלה בעברית במחשב במקרה שארכוש אחד בארה"ב ? . ומה עם השינויי המתח החשמלי ? והאם יש עוד בעיות שלא חשבתי עליהם ? .

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  24. אחרי שנים שלא קניתי מחשב, אני הולכת לקנות מחשב נייד בתקציב 1500-1800 ש"ח. איפה באזור תל אביב שבו אוכל לראות ולהרגיש (מקלדת, מסך, משקל) ניידים בתקציב שלי? ואם כבר המלצות, יש המלצות איפה לקנות? (שמתי לב שאיזה מקום בשם "חצי חינם" - http://www.fre.co.il - קיבל ציון גבוה בזאפ אבל לכו תדעו)

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by omfglol,

אני קונה לאח שלי החייל מחשב שיהיה לו בצבא. * מטרות המחשב? משחקים בינוניים (WoW וכו'. שיריץ אותם אחלה), אינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב מבריק או מאט. חברים שלי המליצו לי על 17" כגודל מסך, אבל אני פתוח להצעות * רזולוציית המסך? FHD עדיף כמובן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כלום * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא מבין כל כך ביציאות אבל שיהיה אפשר לחבר לטלויזיה או מסך מחשב.. כל היציאות הסטנדרטיות אפשר לומר..? * Bluetooth? אם זה תוספת משמעותית במחיר אז לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר... 1TB יהיה סבבה אבל אם זה יותר מידי אפשר להוריד. לגבי הסוג של הכונן הקשיח אין לי מושג.…

• 5 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.