ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,468 דיונים בפורום זה
-
אני לא מחפש לקנות מחשב נייד חדש (יש לי אחד) אלה אני רוצה לדעת משהו קטן, כמה עולה מחשב נייד שיוכל לעלות GTA IV, CRYSIS ועוד משחקים שברמה שלו ומתחתו אבל לא בהרבה... *מעניין אותי לדעת מה המחירים למחשבים כאלה*.. -יש לי מחשב נייד של COMAPQ (סליחה אם אני לא מבטא את זה נכון) שעלות שלו הייתה 3000 ש"ח והוא לא מריץ לי רולרקוסט והמשחק היחיד שאם אני לא נמצא ליד המחשב הנייח שלי זה CRUSADER....
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, מחפשת מפרט למחשב עבור הורי - המחשב הוא בעיקר בעל אופי משרדי בסיסי, שירותי אינטרנט, צפיה בסרטים, וקצת הורדות - תקציב בין 2000 ל- 3000 ש"ח. מחפשת עבורם גם שירות בבית הלקוח, הם מנתניה - ולכן חשוב לשים לב לפרט הזה. הכנה ל- WINDOWS7 מינימום 2GB זכרון דיסק קשיח 500 ג'יגה ומעלה. עכבר ומקלדת אלחוטיים. ללא מסך ורמקולים. שקט - לא מתחמם (יש דבר כזה?) כי המחשב בחדר השינה. גישה נוחה לחיבורי USB ואחרים. המון תודה! ורד
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למחשב נייד עד 4200 ש"ח, עם אפשרות לטיפה התגמשות (למרות שעדיף אפילו פחות מ-4000) מטרות המחשב? מחשב חזק שיתאים לעריכת סרטים, להרצת תוכנות כבדות (עדיף למחשב שיוכל להריץ כמה תוכנות כבדות ביחד), לצפייה מעולה בסרטים (אם נכנס בתקציב FHD יהיה מעולה) * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות לWIDI, HDMI * בלוטות? עדיף אך לא חובה * גודל מינימלי וסוג של ? לפחות 500 (עדיפות ל-7200) * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ואני מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים. בנוסף יש לי מערכת קולנוע בחדר ואני רוצה מחשב שאני אוכל לחבר לרסיבר שלי ולשמוע מוזיקה מהמחשב דרך הרסיבר ולראות סרטים מהמחשב על הטלוויזיה שיש לי בחדר. טווח המחירים שלי הוא בין 4,500 ל 5,000 ש"ח. קיבלתי היום מחנות מחשבים מסויימת הצעת המחיר על מפרט שהם בנו לי, מה דעתכם עליו? מעבד- intel core 2 duo e6750 לוח אם- intel dp35dpm זיכרון- 2x1 gb ddr2 667mhz kingston מארז- atx compucase cl-6a19-300 דיסק קשיח- wd 160gb/7200/8mb כרטיס מסך-gainward nvidia 8400gs 256mb pci-exp צורב- lg gsa-h44n dual layer x18 מסך- lg l1753tr מקלדת +עכבר- מייקרוסופט מולטי מדיה רמקולים- logitec s-100 המחיר כ 4,400 ש"ח אז מה דעתכם?…
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
בוקר טוב, קודם כל רציתי להגיד שהאתר נראה נהדר! הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב חדש. לפי המדריך פה הצלחתי לצמצם בקצת את מה שאני צריכה ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש. המחשב הוא לצרכי עבודה, בעיקר אופיס ואנטרנט (התחברות למחשב מרוחק). צריך להיות מהיר. חשוב לי שהבטריה תהיה מקסימלית ואני רוצה שהמסך יהיה מט. אני רוצה לשהמחשב לא יהיה כבד מידי אבל מצד שני מסך של 11 אינטש קטן לי מידי. אני מניחה ש-14 אינטש זו הפשרה... התקציב הוא עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. יש לכם המלצות? תודה מראש... ספיר
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מסך, התקציב הוא בין 3500 ל-4000 שקל כולל מסך דק. אני מנסה לחפש ולברר על מפרטים מומלצים, וקיבלתי מפרט מסוים שאשמח לקבל ביקורת עליו- מה להוסיף, מה לשנות, מה בסדר ומה ממש נוראי... מטרת המחשב- עבודה משרדית, לפעמים הרבה חלונות פתוחים, תוכנות, אבל לא דברים כבדים מדי... בלי דגש על משחקים, שיריץ את המינמום, והכי חשוב- שיעבוד מהר וחלק. אוסיף גם שאני בדיוק קונה גם מערכת סאונד, כנראה JBL ENCOUTNER, כך שאם תוכלו להמליץ באותה הזדמנות על כרטיס קול שמתאים למערכת הזאת, או שאולי בכלל הכרטיס קול המובנה מספיק טוב, אשמח. לוח אם GA-945GCMX-S2(rev. 6.6) (http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ClassValue=Motherboard&…
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת, המפרט מיועד לחבר שבעיקר מוריד כל היום שטויות מהרשת (P2P), מידי פעם מגבה איזה DVD ועובד עם אופיס. ללא משחקים או OC. ללא ציוד היקפי. חשוב לו שתהיה אפשרות לTVOUT. אז הנה מה שהרכבתי עד עכשיו: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX ¤574 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤484 דיסק קשיח: SAMSUNG 250GB 8MB SATA2 7200 RPM - SP2504C ¤381 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤576 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤272 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤2375 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש לי 3 שאלות: 1. איזה צורב לקחת? 2. האם הזיכרון שבחרתי מומלץ או שעדיף את זה: KINGST…
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
תכונות עיקריות: על מנת להתחיל בתהליך ההזמנה נא הזן מס' ת.ז. האתר מאובטח בטכנולוגית כל המוצרים באתר נשלחים מעבד סוג: Intel Core Duo מהירות המעבד: 1.73 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2080 BUS SPEED 667 MHZ זכרון נפח:2048 MB מהדורה מיוחדת! מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR 2 אפשרות להרחבה עד:4096 MB נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4 אינץ קריסטלי רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel ® GMA950 (up to 256MB מסך: Fine Bright Technology כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כ…
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מטרות: אינטרנט בעיקר, קצת משחקים אז לנסות שלא כ.מסך מובנה. תקציב: 1000 ש"ח, גג 1200-1300 ורק אם באמת חשוב. *לא כולל ציוד היקפי ( נשרף לאחותי המחשב )
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב חדש לשימושי אינטרנט, אופיס, ועריכת סרטים (סרטים קצרים ב windows movie maker לא משהו מטורף) צריך לכלול גם מסך... לא יודע איזה גודל לפחות 19 אינץ' לא צריך מקלדת עכבר וכאלה. צורב חובה. אם אפשר אינטרנט אלחוטי גם זה יהיה מצויין. תודה!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לאסוס S400CA בגירסת i5 שתי וריאציות, אחת פופולרית בדגם CA006H עם מעבד Intel® Core™ i5-3317U Processor 1.7GHz ואחת נדירה יותר בדגם CA129H עם מעבד Intel® Core™ i5-3337U Processor 1.8GHz על הנייר זה ההבדל היחיד בין שתי הגירסאות לאותו מחשב, האם מישהו יודע על סיבה קונקרטית יותר להבדל בגירסאות (כזו שלא מספרים לי בחנות)?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
כמו: Blu-ray HD ולאינטרנט ולמשחקים כמו: FUEL . PURE ללא מסך אני מוכן להוציא על המחשב עד 2000 שקל תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי מחשב ישן שכבר למעלה מ-4 שנים הנה חלקיו: AMD Athlon 2200+ לוח אם של elite-group מבוסס על kt333 768 זיכרון DDR 333MHZ כרטיס מסך AGP *8 ATI Readon 9550 256MB הארד דיסק: 80 ג'יגה כרטיס קול: Audigy 5.1 Creative DVD-ROM כונן תקליטורים מסך... מארז עם ספק של 500Watt עכבר מיקלדת רמקולים. טוב אז ככה. התקנתי C&C 3 ולצערי כל הסרטונים לא רצים כמו שצריך(הסרט מעיט) אין התאמה בין הקול לסרט בגלל שהמחשב איטי, וגם המשחק לא רץ משהו. לדעתי הגיע הזמן לעשות שידרוג. ע"פ הבנתי אני צריך לשדרג את המעבד לוח אם וזיכרונות DDR2, מכיוון שטכנולגיית AGP כבר ישנה אז צריך גם להחליף כרטיס מסך. אני זקוק לעזרתכם למציאת תחליף ל-: 1. מעבד 2. לוח-אם 3. זיכרון (מומלץ שיהיה מלא אפילו 2048) 4. כ…
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום.... יש לי כמה שאלות למפרט הבאה : מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤716 לוח אם: ALBATRON K8SLI-AM2 ¤432 מסך: PHILIPS LCD 17" 170X6FB 8ms DVI ¤975 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤767 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ¤299 צורב DVD: TOSHIBA-SAMSUNG DVDRW SH-S183L DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - LABE FLASH - SATA ¤204 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤541 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤403 סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD-PS2…
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשבשיריץ משחקים באופן טוב ושיעבוד חלק ומהר בשימוש כללי. ללא ציוד היקפי תקציב 2K שיהיה בחנות הכי זולה
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בקרוב ורציתי לשאול אם ישנו הבדל במהירות העבודה של המחשב אם יהיה לו כ.מסך ob או כרטיס מסך שהוא לא ob. אני חושב שחשוב לציין שבמחשב תותקן תוכנת פוטושופ ואני מעוניין שהמסך יהיה בגודל 15.4". אם תוכלו בנוסף לתת גם המלצה על מחשב שיענה לדרישות הנ"ל בתקציב של 3000-4000 ש"ח. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
תקציב: 4 אלף יכול לחרוג ל4.5 שימושים: גיימינג , סרטי HD ו3D חשוב שיוכל להוציא את המקסימום שאפשר בתקציב הזה ממשחקים כבדים כמו RAGE וSKYRIM לדוגמא ברזולציה 1920X1080 עם הגדרות גבוהות מאוד-הכי גבוהות אין צורך בציוד היקפי או ארד דיסק מאחר ואני יעביר את הWD CAVIER BLACK 1TB מהמחשב הישן אין כוונה לבצע OC העדפה לחנויות ידועות ואמינות מאזור ראשון-רחובות עוד דבר שחשוב לי זה הכרטיס המסך יהיה עם HDMI 1.4a שכולל תמיכה בסאונד HD ובBLURAY 3D
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב נייד לא למשחקים\כל השטיות האחרות בישביל עבודה (תכניתן בסביבת מחשב JAVA,++C...) אבל שיהיה משהו יציב וחזק לסביבת העבודה תקציב 4000 פלוס מינוס (עם אפשר לכיוון המינוס ) זהו אין דרישות מיוחדות תודה מראש לכולם!! עם יש מחשבים מוכנים שמתאימים בבקשה לשים לינק
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב חדש שאמור להחליף את הנייד הבייתי שיש לנו כרגע (כלומר יושב בסלון וכל הבית משתמש בו כשצריך) לפעמים כן משתמשים במחשב מחוץ לבית ולכן יש צורך שהוא יהיה יחסית נוח לנסיעה, כמו גם זמן סוללה נורמאלי בנוסף המחשב יריץ סרטי hd כשהוא יחובר לtv ראיתי את הdv-3 של hp והוא יחסית מצא חן בעיניי - יש לקחת בחשבון שהמחשב השני שלנו הוא 1005ha והוא מרגיש קצת כמו צעצוע - אני לא כלכך אוהב את התחושה הזאת. עוד דברים שהייתי שמח שיהיו: שלט, מודם 3g, wifi n * מטרות המחשב? גלישה מוזיקה סרטים ואולי קצת פוטושופ ... * גודל המסך? 12.1 - 14.1 - הכי מתאים 13.3 * משקל רצוי? לא קריטי מאוד אבל עדיף מחשב קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות …
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
האם אפשר לבצע BOOT מכונן DVD חיצוני בחיבור USB לשם התקנת XP, נאמר? יש ברשותי IBM X30.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מחשב שישמש להפעלת משחקים באיכות גבוהה (לא גיימר כבד.), לשימוש בתוכנות גרפיות כמו פוטושופ, עד 4000 שקל, דברים שחושבים לי: מעבד כפול ליבה (לא מרובע), צורב DVD, כרטיס גרפי טוב ותתאימו לי כרטיסי זיכרון ודיסק קשיח בתהאם. בתקציב צריך להכלל גם מסך LCD ומקלדת חשוב לי שזה יהיה כמה שיותר מהיר כי אני חייל ואני בבית פעם בשבועיים. אז זה דיי דחוף לי.. תודה רבה..!
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
החלפתי ב DELL INSPIRON 6400 שלי מערכת הפעלה מויסטה ל XP היה סיוט למצוא את הדרייברים המתאימים באתר של DELL (אלו שמגיעים מצורפים למחשב הם מתאימים רק לויסטה) מאז הקורא כרטיסים המובנה ricoh 5in1 לא קורא כרטיסי SD וכל השאר סבבה אבל SD לא. מאיפה אני מביא דרייבר מעודכן שיעבוד לזה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
היי אני צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד לצורך גרפיקה ותוכנות * מטרות המחשב - גרפיקה, תוכנות כמו ilustrator. photoshop , flash וכו.. וכן הורדות וסרטים, ושלא יתקע אלא ילך מהר מאוד. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא ממש משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - אני לא יודעת * כונן CD/DVD? צורב - כן, * כונן Bluray - לא יודעת. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא יודעת מה ההבדל בין DEL לTOSHIBA אבל מלא אמרו לי שהם לא מרוצים מDELL, אז חשבתי ללכת על TOSHIBA עד 3.900 ש"ח. אני צריכה מעבד i5 ואולי שווה בכל…
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בחודש הקרוב פותח עסק אשר התעסק בהקרנת תכנים על מקרנים, לכן אני צריך עזרה בבניית מפרט של מחשב חזק, שאני אומר חזק אני מתכוון עם מינימום תקלות, מהמחשב הזה אני אמור לשדר אל המקרנים תמונות, וידאו, וקליפים, אני לא יכול לקחת סיכון שאחרי שעה עבודה עם הרצת מדיה המחשב יתחיל להתקע או ל"התעייף" כמו כן אני נעזר במחשב לערוך תמונות לפני הקרנתם, אני גם צריך כונן DVD טוב וכרטיס קול שיוכל להוציא סאונד טוב, אבל לא ברמות של הכרטיס מסך מכיוון שכמעט ולא יצא לי להוציא סאונד מהמחשב הזה מכיוון שהוא עסק חדש אני לא מתכוון לחסוך בכסף אין לי בעיה להוציא 5K-+ על מחשב ללא ציוד קצה כמובן שקיבלתי כבר הצעות על מפרטים בנויים מראש שהיו טובים ונעו סביב ה3K אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני המה…
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-