עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני רוצה מחשב נייד לשימוש מינהלי. אני מחפש מחשב נייד אמין עם אחריות טובה. חשיבות למסך בריא לעיניים ומקלדת נוחה להקלדה יחס ביצועים מחיר גבוה. קרוב שלי יהיה באזור ארצות הברית בעוד חודש אז אשמח לקבל הצעות בכיוון. לסיכום המחשב הכי טוב במחיר הכי נמוך שאפשר --לקבל הרבה ולתת מעט. תודה מראש לכל העוזרים. אם יש אפשרות לציין לי מקומות אפשריים ורשתות זולות בארצות הברית.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by harash0,

תגידו לי אם המפרט הזה יתאים ל19 אינץ ואם הוא טוב בכללי למחיר. מרובע ליבה Q9550 + קרור טוב +1TB של דיסק קשיח כרטיס מסך מצוין 4890 + ספק ומארז מעולים בקיצור כל מה שצרייך לגיימינג בכסף שנישאר תפנק את עצמך : Tms&Fox GameSystem X9550 HD4890 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz Tray ¤1,313 קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤120 לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤453 זיכרון G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 ¤330 כרטיס מסך ATI Radeon HD4890 1GB DDR5 PCIe שלוש שנים אחריות ¤1,100 דיסק קשיח Samsung 1TB SpinPoint F1 HD103UJ SATA II 7200rpm 32MB ¤461 כונן אופטי צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 ס…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by marmark,

שלום אני רוצה לקנות תמחשב נייד לטובת גלישה ברשת ולראות סרטים. ללא משחקים כבדים. התקציב לא גבוהה כלכך (3500 גג). מעונין במסך נורמלי לצפיית סרטים. משקל לא כל כך חשוב. תודה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. Started by maazg,

שלום.. יש לי שאלה חשובה.... מה כדאי לי לקנות 6800 או 6600 ? תתיחסו גם ל GT ו ULTRA לא רק מבחינת הביצועים אלא גם מהמחיר תודה...

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  5. שלום רב, לפני כ- 3 חודשים ביקשתי עזרה בבנית מחשב לצרכים אלו, לצערי, מסיבות אישיות, הקניה נדחתה. אני עדיין עובד עם המחשב הישן (ABiT NF7 + AMD Barton 2500 + 1 GB DDR). להזכירכם, צרכיי: התקציב הוא 3,000 ש"ח , באשראי, עם אפשרות למזומן (במידה והחנות באיזור השרון). מטרות המחשב, כאמור, עריכת וידאו ותמונות, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוסיקה. אין צורך בציוד היקפי - רק מארז ורכיבים פנימיים אין צורך בצורב DVD (אעביר מהמחשב הנוכחי). אין העדפה לחברה מסויימת. נושא עיצוב המארז אינו חשוב כלל, אך חשוב מאוד נושא השקט, איני סובל מארזים "רעשניים" ולכן מבקש בכל לשון של בקשה קירור טוב ושקט במיוחד. אין צורך במערכת הפעלה. ברשותי Windows XP עם רשיון. יש צורך ביציאה אופטית בכרטיס קול. יש…

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by Booblil_rock,

שלום לכולם! חבר שלי עכשיו רוצה לקנות מחשב חדש שיחזיק לו משחקים של היום ושל השנים הבאות (הוא רוצה 7 שנים הבאות חחחחח...תרכיבו מחשב ככה ל3-2 שנים) התקציב שלו 4K כפי שצוין בכותרת הוא רוצה להריץ את המחקים החדשים ביותר כיום הערות: 1. למחשב לא מתוכנן OC 2.רצוי מעבד 4 ליבות 3. זיכרונות 4 GB 4.תרכיבו מאיזה חנות שאתם רוצים רק שהחלקים שם יהיו גם אצל אייבורי כי שם הוא קונה אם אין אז מקסימום הם בטח יציעו תחלופות ואני יחזור אליכם חחח תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. היי לכולם. אני צריך מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, עבודות, סרטים ומשחקים לא כבדים. אני מעוניין במחשב מבוסס מעבד אינטל (E4400) 2 ג'יגה זכרון ddr2 667 לוח אם של אסוס geforce 8500/8600 gt אין צורך בשום ציוד היקפי. תקציב: בסביבות 2500-2700 ש"ח. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by liatco13,

שלום מחפשת מחשב רב תכליתי בעיקר לשימוש ביתי, נדרש דיסק קשיח של לפחות 1TB. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים משחקים שונים, גלישה ברשת, וקריאת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע, צריך לרכוש גם מסך, אשמח לקבל המלצה. -לאילו …

9. Started by Bigyaa,

המחשב מיועד בעיקר ליצירת מוזיקה אבל גם לגלישה, אופיס וצפייה בסרטים. חשוב שיהיה לוח אם שתומך ב-MIDI, אין צורך בכרטיס מסך בכלל (אפשר מובנה או ממש זול), שיהיה בעל אפשרות שידרוג עתידי, מסך 19 אינצ', ציוד היקפי (מקלדת,עכבר וגם צורב DVD) לא נחוצים. תקציב: 4000-4500 אחת הבעיות עם לוחות אם קודמים שהיו לי זה איחורים בהקלטות מסינטיסיזר (MIDI) אם למישהו יש ניסיון בהקלטת מוסיקה מאורגן/סינטיסיזר אני אשמח לשמוע הצעות.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  10. שלום, מחפש נייד לעבודה ביתית (ללא ניוד מרובה, בעיקר בתוך הבית) - נניח 15.6" או אפילו 17". שימושים: ביתיים, אופיס, גלישה, סרטים בהבחנה גבוהה. עדיף מסך מט אבל לא זה מה שיפיל את העסקה. המחשב יסע עם בעליו לחו"ל למשך כמה שנים - חשוב שיהיה אמין ועם אחריות בינלאומית (לשלוש שנים) תקציב: 5000-6000 ש"ח, אבל גמיש אם זה מצדיק את התוספת במחיר (אמינות, איכות ואחריות) תודה

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  11. Started by gilz0,

מפרט למחשב גרפיקה: מעבד: פרסקוט 3.0 800FSB לוח אם: אסוס P4P800 DELUX (אני שוקל את P4C800 מה אתם אומרים?) זיכרון: KINGSTON 2*512MB DDR 400 כרטיס מסך:SAPPHIRE RADEON 9800 PRO 128MB DVI קורא אופטי:TOSHIBA DVD ROM 16*48 צורב: LG DVD R/RW GSA-4120B מה אתם אומרים? אשמח לקבל ביקורות עצות וכו תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  12. Started by ThePcMaster,

שלום רב. אני מתחיל עכשיו ללמוד כסטודנט ואני מחפש נייד בטווח מחירים של 450 -600 ש"ח השימוש יהיה לאופיס ואינטרנט בלבד רצוי שיהיה קל וכמה שיותר נוח לנשיאה וגם לא גדול וגם שיהיה חסכוני בחשמל. המסך יהיה 15" אבל עדיף 17" אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה דו ליבתי של דר' פנרין ומקלדת של מונטבינה אני רוצה את המחשב בשחור. מצאתי כמה, תגידו לי מה דעתכם http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSE21802253LW המחשב הזה קצת יקר אבל נראה נחמד http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1986&CatCode=315 זה השני שהוא קצת יותר קטן אבל יקר יחסית http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=287 אהבתי את המסך שלו שמסתובב לצדדים ולא רק למטה ולמעלה אני מתלבט בין T8100 ל לווינדוס ויסטה מה ע…

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  13. Started by asi1989,

מתחיל ללמוד באוקטובר ניהול מערכות מידע. המחשב אמור להיות למטרת לימודים, סרטים ושימושים כלליים. לפי מה שאני מבין מחברים שכבר לומדים, אין טעם לקחת את המחשב למכללה. מחשב נייד אני צריך לקנות בכל מקרה ועל כן אני מתלבט בגודל שאבחר, אני מתלבט בין 14 אינץ' ל15. על 13 אינץ' אין מה לדבר כי זה ממש קטן בשבילי. מניסיון שלכם, האם יש סיבה לקחת את המחשב למכללה? איזה גודל אתם ממליצים לי לקחת?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  14. המחשב הוא לא לעיבוד וידאו או משהו, רק תוכנות גרפיקה מה שאני מבין מזה שצריך מחשב די טוב ולא מטורף אבל מסך איכותי עם פאנל טוב אני די נעול על סמסונג971P שעולה 1500 כל השאר תמליצו לי אתם. רוב הזמן אני בצבא ואני כבר לא מבין, יוצאים כל יומיים מעבדים וכרטיסי מסך חדשים. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מחשב נייד (אני חייב מחשב נייד כי רוב השבוע אני מחוץ לבית) בתחום מחירים של עד 3300 לא אכפת לי שיהיה יד שנייה (אין לי כסף מיותר) ולכן מצאתי מחשבים ממש טובים בתחום הזה השימוש העיקרי של המחשב יהיה אופיס ואינטרנט ולכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מידי אבל אני גם משחק הרבה והייתי רוצה לשחק עליו גם משחקים יחסית חדשים (יחסית) כמו C&C3 - Tiberium War או Rise of Legends וכדו' מצאתי בינתיים 2 הצעות ואני מתלבט מה לקחת (אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לשמוע): מחיר:3000 Dell Inspiron E1505 DualCore 1.83Ghz , ATI RADEON X1400 256 MB , CD-DVD WRITER Double Layer , Hard Disk 120 Gb, 1Gb RAM, מחיר: 3100 מחשב נייד חדש בקופסה עם אחריות, Lenovo 3000 N100. דגם TY05GIZ ליבה כ…

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  16. Started by doodle,

1) מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 LGA 775 Processor 1.86GHz 1066MHz FSB 2MB Shared L2 cache 1020 ש"ח 2) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 INTEL 965P GBL RAID DDR2 800 1036 ש"ח 3) זיכרון: PQI DDR2 Dual Channel 2x1024MB 800MHz CL5 1400 ש"ח 4) כונן קשיח: Western Digital Caviar SE16 WD3200KS 320GB Serial ATA II 7200RPM Hard Drive w/16MB Buffer 537 ש"ח 5) כרטיס מסך: Gigabyte Radeon X1300 Pro 256MB TV-Out/DVI/HDTV 448 ש"ח 6) ספק כוח: Thermaltake W0093RU Silent Purepower TR2 500W PFC 460 ש"ח 7) מארז מחשב: Sunbeam Transformer Black 320 ש"ח 8) כונן Floppy?: Sony 1.44 Floppy Drive 39 ש"ח -------------------------------------------------------------------------------------------------- סה"…

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by -casper-,

המחשב הדרוש הוא מחשב לפעולות היום יום וקצת מעבר, ז"א: מוזיקה,סרטים ומשחקים (די ישנים וגם חדשים אבל ברמה נמוכה חשוב להדגיש אני לא גיימר והמשחקים הם מידי פעם, לכיף). המחשב חייב להיות מסוגל להריץ תוכנות גרפיקה דו מימד ואף כמה במקביל, וגם תלת מימד ברמה יותר נמוכה. חשוב: סוללה חזקה שתחזיק הרבה זמן מעמד. מסך 15.4". (אחריות לא משנה לי בכלל ולא אכפת לי גם מחשב נייד בלי אחריות כלל). (מחשבים ניידים מיד 2 גם באים בחשבון אך מכיוון שאנני מבין במחשבים ניידים אבקש שמות או מפרטים כדי שאוכל לדעת מה לחפש ביד 2). (לפי מה שהבנתי הכרטיסים שבאים און בורד לא ממש חזקים וכ'ו ונראה לי שיהיה עדיף לרכוש כרטיס מסך חיצוני האם אני צודק?). חובה נפח אחסון גדול בגודל של 250-320 גיגה. אשמח להצעות.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  18. היי, מישהו שמע על החנויות: 1. עולם הניידים 2. נייד נייד. הם מוכרים מחשבים ניידים דרך האינטרנט. רציתי לקבל חוות דעת. תודה !!!

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by chainet,

המחשב צריך להיות מחשב מתאים למשחקים. נראה לי שאני רוצה מסך LCD 17 אינץ', אבל לא חובה. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by Tzah22,

שלום לכולם אני חדש פה.. =) אשמח לקבל כל מפרט.. ד"א עם המחשב הזה אני קונה מסך W2353 lg 23* בסך 1200 ש"ח אשמח לשמוע גם חוות דעת על המסך.. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by Jules Winnfield,

הראשון: e5200 4gb 500gb 9600gt השני: כמו הראשון ההבדל היחיד הוא 2gb זיכרון וכרטיס HD4830 מה יותר כדאי? המחשב ישמש לעבודה ביתית פשוטה ומידי פעם משחקים או שלחילופן עדיף לקחת: E7400 2gb 9600GT עריכה: הכי חשוב שחכתי, המפרט כולל את המסך של דל 2209W שעולה 1703 ש"ח

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by Classify,

קצת בעיתי למצוא לכמה זמן מספיקות הסוללות של ניידים. אני מדבר בעיקר על המחשבים של דל. יש איזה אתר שאפשר לראות שם איזה דגם מחזיק כמה זמן אם איזה סוללה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  23. זה מחשב שכבר הזמנתי בKSP ורק רציתי לדעת איך הוא בשביל משחקי רשת ומשחקי HIGH כמו AC NFS וכו' וגם אם הוא נראה לכם יכול לעמוד בעומס (כמו הפעלה של יותר מ2 חלונות של משחקי רשת)

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  24. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)לא * גודל המסך?-13-15 * משקל רצוי?2-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שהיה בין 8-12 שעות או פחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)יצאות HDMIחובה למען חיבור לטלוזיה * בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD?כן שהיה לא רועש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי עדיף שהיה DULL פרטים נוסיפים: המחשב נעוד לקידוד ואדיו אני מתכנן להוריד בו סרטים בלורי אכותיחם עד 50GB לעמיס אותו בסרטים ולעביר תסרטים לטלוזיה דרך חיבור הHDMI חשוב שהמחשב יכול להיות דלוק 24/7 …

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.