ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום. לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד בשבילי. כרגע אני חייל וסטודנט. התקציב שלי עומד על3700 ש"ח מקסימום. הערב חשובה: אני מעוניין שיהיה במחשב מודם סלולארי פנימי. אפשרי לצרף דבר כזה למחשב (סיםפרי כמובן). * מטרות המחשב? סרטים, שפות תיכנות, משחקים קלים-בינוניים (ברמה של GTA SA), אינטרנט והכי חשוב- לימודים. * גודל המסך? 13.3-14 אינצ' * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף ארוך, 4-5 שעות (שיחזיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI. * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב (אני אשתמש ביואסבי פשוט). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
צורב:STSA DVD + DUAL LAYER X18 מעבד:INTEL E6750 1333FSB C2D דיסק קשיח:HITACHI STS2 16MB 320G כ.מסך:Innovision GF8600GT 512MB HDTV PCIE זיכרון:PLT 2G KIT DDR2 800 OCZ לוח אם:MSI P35 PLT COMBO 7.1 1G מסך:LG 1953TR 2000:1 DVI 2MS כולל מקלדת ,עכבר אופטי,רמקולים האם יש צורך להוסיף משהו והאם המחיר שווה? והאם ניתן להשיג מפרט טוב יותר באותו מחיר? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים, סרטים, הורדות, קידוד ועריכה... מחשב ביתי די בסיסי... AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5 (X2) Gigabyte GA-K8N Ultra-9 939 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK Sapphire Radeon X800GT 256MB PCI-E ANTEC SONATA II +450W Logitech Deluxe Keyboard OEM Logitech® X-120 LOGITECH OPTICAL MOUSE PS2 ADVICE 700VA WD 160GB 7200RPM 8MB JD SATA LITEON X52 מה אומרים? אגב- כפי ששמתם לב אני חדש כאן!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המפרט אמור להיות מתאים למשחקים ואינטרנט וללא צורך בציוד הקפי חיטטתי קצת בפורום וראיתי את המפרט הזה. אני צריך גם שתגידו לי אם המפרט הזה יתאים ל-OC עתידי, ואם הוא מתאים לשדרוג בעתיד של זיכרונות וכרטיס מסך (אתם יודעים שלא תהיה הגבלה של חריצי הרחבה ותמיכה של הלוח אם בהם). זה המפרט שראיתי מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤443 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤477 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NY ¤72 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
תכונות עיקריות: על מנת להתחיל בתהליך ההזמנה נא הזן מס' ת.ז. האתר מאובטח בטכנולוגית כל המוצרים באתר נשלחים מעבד סוג: Intel Core Duo מהירות המעבד: 1.73 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2080 BUS SPEED 667 MHZ זכרון נפח:2048 MB מהדורה מיוחדת! מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR 2 אפשרות להרחבה עד:4096 MB נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4 אינץ קריסטלי רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel ® GMA950 (up to 256MB מסך: Fine Bright Technology כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 80 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כ…
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי לכולם הכותרת אומרת את הרוב, עכשיו רק אפרט קצת ברצוני מחשב שישמש לגיבוי של חומר שיש לי על הארד-דיסקים ניידים (למעשה הארד-דיסקים יהיו גיבוי שלו, אבל same-same). מדובר על כמות מידע של 4-6 טרה עם צפי לעוד. ז"א, אני מאוד רוצה וצריך מחשב שהנפח אחסון בו יהיה 6+ טרה (אולי אפילו 8-9..תלוי בעלות) לא פוסל להתחיל עם 4-6 ובהמשך להוסיף עוד, אבל צריך לקחת את זה בחשבון כבר בשלב זה. מעבר לכך, המחשב ישמש, כאשר יפעל, לשימושים משרדיים בלבד (שזה בעיקר - צפייה בסרטים/סדרות, מוזיקה וכולי) מבחינת תקציב השאיפה היא לכמה שפחות. שורה תחתונה, הוא לגיבוי. לא רוצה שירעיש יותר מדי (שיהיה סטדנרטי, לא ג'נרי), ולא צריך ביצועים מטורפים. ברור שלא מדובר על גימינג או תוכנות כבדות אחרות. בגדול התקציב הוא עד…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לילד קטן (9) לשימוש בסיסי- משחקי דפדפן, וורד, אינטרנט וכו'. תקציב עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג עד מקסימום 200 ש"ח, לא דרוש ציוד היקפי כלל,מסך, גם לא כונן DVD/CD. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
צריך מפרט למחשבשיריץ משחקים באופן טוב ושיעבוד חלק ומהר בשימוש כללי. ללא ציוד היקפי תקציב 2K שיהיה בחנות הכי זולה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
לוח GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 מעבד AMD 4200 זכרון 3GB DDR 400Mhz כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT 512MB כמובן ספק ומארז מתאימים. יש לי את רוב החלקים אני צריך להשקיע עוד 2000 ש"ח בערך. האם אני יוכל לשחק במשחקים כגון CRYSIS? במסגרת היכולות הכלכליות שלי כרגע לא יפריע לי אם אני לא יוכל לשחק במקסימום איכות, אבל חשוב לי שאני יוכל לשחק במשחק והוא לא יזוז לי לאט.
-
- 9 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המטרה היא מחשב זול למשרד לעבודה משרדית שוטפת ובנוסף גם עריכת תמונות בפוטושופ ולפעמים גם עריכת וידאו קל. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח , אם ממש אין ברירה אז לחרוג עד המינימום הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ופוטושופ ובעתיד גם כשרת של המשרד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אופיס, עריכת וידאו קלה, ריבוי חלונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לקבל הצעת מחיר לגבי מחשב PC שבן דודי קונה (יש לציין כי הוא נקנה ללא מסך) מס' דגשים למפרט: -מחשב שמיועד למשחקים ברמה כבדה -כ.מסך ללא עדיפות (מה שתמליצו אתם אך שיהיה מקורר טוב ואם ישנה אפשרות לקירור שהוא אינו סטוק אשמח) -מעבד ולוח אם תואם אינטל -מקום הקנייה:איזור המרכז -כרגע כ.מסך יחובר למסך 24" אך בעוד שבוע-שבועיים ישודך למסך 32" FULL HD שאמור לשמש כמסך המרכזי -קירור המערכת-שיהיה קירור מעבד איכותי ושלוח האם יהיה בעל קירור פאסיבי איכותי תקציב: 6000-6600 עם סטייה קטנה בדגש על ביצועים אודה להתייחסות,אחלה שבוע שיהיה ותודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט מה לקנות,הצרכים שלי דיי בסיסים-אינטרנט,סרטים,וקצת משחקים בינונים ומטה.... כרגע יש לי מחשב נייח מקרטע ומסך 22 שקניתי לא מזמן... היתי בפורום מפרטים למחשב נייח והציעו לי כמה מפרטים טובים ב 2500 ש"ח,לפני זמן מה ראיתי באיזו חנות את ה hp dv6 והוא ממש מצא חן בעיני...מבחינת ניידות אני אולי אקח אותו איתי מקסימום פעם בחודש והוא פשוט יחיליף לי את המחשב הנייח בבית,וכמו כן ארצה לחבר אליו את המסך 22 , אז מה כדאי לקנות? הנה המפרט של הנייח: AMD Athlon II X2 240 Box ¤318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD240 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 ¤434 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38497 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
גלישה באינטרנט, אולי אולי קצת וורד יכלול וינדוס בטריה ארוכה יחסית משקל לא קריטי אבל שלא יהיה כל כך כבד דיסק קשיח לא בנפח גדול במיוחד..משהו כמו 20 ג'יגה 40 ג'יגה ושיהיה לפחות ב-5200 סל"ד זכרון 512 וזהו בערך אני לא מבין גדול אבל אני צריך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט..כל המסנג'ר ICQ ושיחות אינטטרנט עם מצלמה ומיקרופון וזה. סה"כ לא דרישות גבוהות אבל סטנדרטי וזול תודה!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, באתי לקבל חוות דעת נוספת היות והמפרט האחרון שהציעו לי היה לפני חודשיים שלוש בערך. זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים ואולי פה ושם איזה משחק פשוט .... ללא עכבר ומקלדת אבל עם מערכת רמקולים 2.1 זולה אך טובה (נאמר כמו הדגם האגדי של אלטק לייזינג) ובגדול מה שחשוב זה שלא יעבור את ה2500 כולל הכל אם ממש חייבים ניתן לחרוג. כמה דברים שרציתי לציין - חושב שאין טעם לקנות מחשב שמבוסס על פחות מ core2duo. כמו כן - ללא כרטיסי מסך און בורד... ניתן? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כשאני מקבל הצעות למפרטים , מה מקובל מבחינת מערכת הפעלה ותוכנות בסיסיות? האם אני צריך לשלם עליהן?
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אם אפשר מפרט מ tms.co.il מבוסס i5 2500k ו ATI radeon 5870 1G הייתי בונה אותו בעצמי אבל אין לי שום מושג בקירור, מארז , לוח אם, וספק כוח. בנוגע לעליונים אני מחפש את הציוד הזול ביותר שיעשה את העבודה (מארז, לוח אם, ספק, וקירור) מתכנן אולי לעתיד לעשות CrossfireX ולרכוש כרטיס מסך נוסף לכן הבנתי שאצטרך ספק חזק ואולי גם מארז מקורר היטב. מתוכנן אוברקלוקינג בעתיד. כונן דיסקים הכי זול של LG עדיף דיסק קשיח SATA 3 הכי זול שאפשר, יש לי מספיק אחסון בדיסק החיצוני. תודה מראש הוספתי מפרט שניסיתי לבנות, האם הוא סביר? האם יש מספיק כוח בספק להחזיק גם אוברקלוק ועוד כרטיס מאותו הסוג או שצריך יותר חזק? האם הקירור מספיק חזק? האם המארז מספיק גדול ואין בעיה עם שני כרטיסי מסך? את הלוח אם בדקתי. מפרט…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב לפי הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי. אך אם אפשר לא לחרוג מ3500 ש"ח (ללא מע' הפעלה)- גם טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. 2. מה שימושי המחשב? המחשב הוא לשימוש משרדי נטו. המחשב יריץ תוכנת חשבשבת, וורד ואקסל, ואינטרנט (אקספלורר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? המחשב צריך לכלול רשיון ווינדוס 7 מקורי (פרופשיונל). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי אני אשמח לקבל חוות דעת מקצועית על מפרט הזה [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪899[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪120[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z77MX-D3H כמות: 1 מחיר: ₪627[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪750…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אווקי ,אחרי הרבה שיקולים וחוות דעת החלטתי להגדיל את התקציב ולהשקיע קצת יותר על המעבד והכרטיס מסך..התוצאות לפניכם: אשמח שתבדקו עם המחיר באמת הוגן אגב,יש לי בבית HARDISK של 40 גיגה עם חיבור ID שאני מתכוון להשים אותו במפרט הזה בנוסף.. ובקשר לשאלה על המערכת הפעלה,יש לי בבית דיסק מקורי של XP ... מעבד AMD Athlon64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם למעבד AMD ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E זכרון DDR II 667 1GB Kingston דיסק קשיח Hitachi Deskstar 160GB SATA II כרטיס מסך Powercolor X1650 XT 256MB DDRIII TV, DVI ,PCI-E כונן - DVD LG DVD±RW GSA-H42NK x18 Black ספק כח - HEC 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin מארז - HEC Co…
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מקסימום חריגה של 100 שקל התקציב עלה ל3000 OC מירבי לוח אם + ספק + קירור למעבד ואם צריך עוד משהו תציעו תודה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים (תוכנות בסיסיות לא עריכה), סרטים (מאוד חשוב שיוכל להריץ סרטי HD) ואולי טיפה משחקים (קלים). * גודל המסך? 14" * משקל רצוי? לא קריטי, לא בא לי טנק אבל 300 גרם לפה ולשם לא יהרגו אותי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? נגיד 5 שעות ללא טעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI רצוי אבל לא על חשבון שאר המפרט. * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשוב לי מאוד שיהיה מינימום מעבד i5 ושהמחשב יעבוד מהר בלי תקיעות כשאני פותח כמה …
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב בתקציב של 3500 ש"ח למטרות משחקים וסרטים. חריגה עד 3700 ש"ח. ללא ציוד הקיפי. בתודה מראש, יהונתן.
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך בקשה מפרט למחשב שיהיה לאחותי, משחקת בדרך כלל בSIMS וכאלה אז שיריץ כמו שצריך בלי תקיעות. לא צריך ציוד היקפי ולא ווינדווס אפשרות לOC מקובלת אבל שהרכיבים יתאימו לדבר יש לי מחשב שכרגע לא עובד בגלל הלוח אם: AMD ATHLON 2500+ XP 1GB KINGSTON 7600GT - חיבור AGP 2 הארד דיסקים סה"כ 200 ג'יגה חיבור SATA אם אני לא טועה אם יהיה אפשר להשתמש בחלק מהחלקים במחשב הנ"ל כדי שיחסוך כסף הדבר אפשרי אם לא אז שהכל יהיה חדש תודה והמשך יומטוב אריאל
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות מחשב בסביבות ה3000 ש"ח (או קצת יותר אבל בסביבות המחיר הזה)עם מסך/בלי ואני צריך שהמחשב יהיה טוב להריץ את המשחקים החדשים בשוק ויהיה מהיר אם נפח איחסון גדול (ראיתי 500 GB) וכרטיס מסך טוב ושיהיה מחנות טובה אני גר בירושלים. תודה לעוזרים!!!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לאינטרנט , איסיקיו , מסנג'ר , ושיצליח להחזיק תוכנות בערך כמו Flash פוטושופ וכו'... שיצליח להחזיק גם אנטי וירוס טיפה כבד... אם אפשר כמה שיותר טוב אבל שלא יעבור את ה-3000 =] עריכה: ללא מסך.
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-