עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני מעוניין במחשב לסלון שיהיה מחובר לפלאזמה ולמערכת שמע רצינית ושהשימוש היחיד בו יהיה שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטי dvd-rip (לא HD). על הכרטיס קול אני סגור לכן לא צריך לכלול כרטיס קול במפרט. כמו כן אני צריך דיסק קשיח של 1 טרה לסרטים. אני מניח שאני יכול להסתפק במחשב חלש יחסית. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by darkquest,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב עד כ 3500 שקלים אני צריך מחשב לשימושים הבאים צפיה בסרטים באיכות HD משחקים עבודה משרדית המחשב יריץ מסך 23" 2333SW FHD המפרט שאני בניתי הוא מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤897 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤448 כרטיס מסך: INNOVISION PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - RETAIL ¤882 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ ¤293 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5S-4GBNT ¤259 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365 ספק כוח: ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ¤254 מחיר סופי: ¤3398 להזמנות מעל 3,000 ש"ח - משלוח חינם המפרט הורכב ב …

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  3. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, קולנוע ביתי, הורדות, אם יופעלו משחקים אז בעיקר ישנים * האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא * האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא * האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ראה מפרט * האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא קריטי * האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא * האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? יציאת DVI/HDMI, אך אין צורך בכרטיס מסך שאינו מובנה בלוח * האם חשוב שקט? עד כמה? יהיה נחמד אם לא יהיה רעש של מכונת כביסה, אבל מעבר לכך לא קריטי * האם מתוכנן OC? לא בעתיד הנראה לעין (-: מפרט שהרכבתי בהתבסס על שיטוט בפורום: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 …

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by KOMBINA,

שלום .. אני מחפש מפרט למחשב ביתי... הסכום אמור להיות בערך שך 1400-1500 ש"ח בתודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. שלום. לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד בשבילי. כרגע אני חייל וסטודנט. התקציב שלי עומד על3700 ש"ח מקסימום. הערב חשובה: אני מעוניין שיהיה במחשב מודם סלולארי פנימי. אפשרי לצרף דבר כזה למחשב (סיםפרי כמובן). * מטרות המחשב? סרטים, שפות תיכנות, משחקים קלים-בינוניים (ברמה של GTA SA), אינטרנט והכי חשוב- לימודים. * גודל המסך? 13.3-14 אינצ' * משקל רצוי? פחות מ 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף ארוך, 4-5 שעות (שיחזיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך HDMI. * בלוטות? אם אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב (אני אשתמש ביואסבי פשוט). * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם…

6. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, הקרנת תכני לאלסידי עריכה מוגבלת בפוטו שופ. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? אינטרנט ומעט עם פוטו שופ, הורדת תכנים מהאינטרנט והקרנתם על אלסידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקיפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? אני רוצה מערכת הפעלה נראה לי win 7 אבל פתוח לשינויים 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר באזור ב"ש. תודה מראש לכל המתייחסים

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. Started by H3rzoG,

IdeaPad Y560 - 06465CUו מה שאני מחפש במחשב זה צפייה בסרטי HD ולשחק במשחקי מחשב חדשים האם הוא יספק את הצרכים שלי? והאם הוא שווה 4000 שקל? שנה אחריות בינלאומית.. עיקרי המפרט: Intel® Core™ i7-740QM, 8GB 1333MHz, ATI HD 5730 1GB, 500GB 7200, JBL

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  8. אני צריך את הדעה שלכם לגבי איך המחשב לדעתכם חזק מספיק או לא. לקחתי פה הרבה המלצות של הרבה חבר'ה שונים וגיבשתי דעה ומחשב. (המחשב הוא לשימוש כללי, שזה כולל הכל!) Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray826₪Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only112₪Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 for socket 1155671₪CoolerMaster Storm Scout350₪THERMALTAKE 130mm SILENT WHEEL56₪Seasonic PSU 520W Active PFC 80+ Retail349₪Kingston 4GB DDR3 1333446₪WD 1TB Sata 3 Caviar Blue315₪SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש826₪ComPro Video Mate T750F361₪Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E288₪ סה"כ:4600₪

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  9. והאם יש הבדל בתאימות בין מעבדים אלה לכרטיסי מסך של ATI ? או של GEFORCE?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  10. שלום לכולם זקוק לייעוץ לגבי המפרט שבניתי, השימושים הם מקצועים לעבודה באפטר אפקטס, עריכה ותלת מימד כמו כן רינדורים ארוכים, ועבודה בפרומטים כבדים, HD ,2K וכו' אשמח להערות והארות. שבוע טוב Intel Core I7 950 3.06 GHz 45nm - TRAY http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8913 כמות: 1 מחיר: 1,357 ש"ח ( למזומן:1,316 ש"ח ) GIGABYTE GA-EX58A-UD7 (X58) i7 Nehalem - ATX http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11921 כמות: 1 מחיר: 1,650 ש"ח ( למזומן:1,601 ש"ח ) PNY QUADRO 4000 2GB GDDR5 PCI Express - שלוש שנות אחריות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13832 כמות: 1 מחיר: 3,936 ש"ח ( למזומן:3,818 ש"ח ) …

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. Started by ShOw-Time,

צריך בבקשה המלצה לנייד עד 4K אם אפשר אולי קצת פחות... חשוב שיהיה עם מסך מצויין,כמובן שיציאת HDMI,השימוש יהיה סך הכל לדברים פשוטים, אבל שיהיה מספיק חזק גם למשחקים ,לא איזה כרטיס מסך מטורף אבל משהו סטנדרטי שיוכל לעבוד יפה, תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  12. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td] [td] 1 [/td] [td] 1030 [/td] [td] 1030 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E [/td] [td] 1 [/td] [td] 670 [/td] [td] 670 [/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td] זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]2x2GB G.Ski…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- לא ניתן לחרוג מהתקציב! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by zvi8875,

שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום לכולם, אמא של חברה שלי היא מורה ולאחר שמת לה המחשב היא צריכה מחשב חדש... דרישות: מכיוון והיא מורה היא צריכה מתעסקת עם דברים בסיסיים office ואינטרנט. דרישות לגבי מסך 22 אינץ והיא מתעקשת שזה יהיה כולל רמקולים. מבחינת מעבד אני חשבתי ללכת על core i3 החדשים. (לפי מה שאתם מבינים אני מעדיף בשבילה מבוסס אינטל). כמו שמצויין בכותרת התקציב הוא עד 2K לא יותר מזה. נ.ב זה רק אני או שהמכירים של HD קפצו ממש... תודה רבה לכל העוזרים.

16. Started by amitos_1,

ספציפית לדגם הזה זה הכי זול שמצאתי ברשת, מה שלא ברור לי הוא שזה הדגם הזול ביותר שמצאתי בסדרת הvostro 3550 אפילו זול יותר מדגמים עם מעבד i3. לא מצאתי מה הקאצ' אבל יש לי הרגשה שיש כזה. זה הלינק: http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=4637#prodtop תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  17. זקוק למחשב חדש וחזק בתקציב הנל תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך.. מכוון ל4K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להציע אם ההבדל קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכת מוסיקה, מעט פיתוח תכנה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase/abelton, תדיר עד כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1440X900, וטלויזיה 1920X1080 ייתכן שאשדרג מסך בשלב יותר מאוחר …

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by alon3212,

קירור מומלץ למעבד i9 10900

20. Started by lionvv100,

מעוניין במחשב נייד לצורך לימודי מדעי המחשב באוניברסיטה. מבחינת דרישות: מעבד I7 משקל קל (עד 1.5 קילו) כרטיס מסך סביר+ מבחינת גודל עדיפות ל14 אינץ 16 GB RAM יש לי גם התבלבטות אם לקחת מחשב נייד עם מסך מגע כך שישמש גם כטאבלט,מהבחינה הזו הLENOVO IDEAPAD 5 FLEX מצא חן בעיניי,אך אשמח לשמוע אם סוג כזה של מחשבים אכן חיוניים. תקציב עד 4500

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. שלום לכולם! כבר הרבה זמן שאני מחכה לקנות מחשב וכל הזמן אומרים לי לחכות לעוד ועוד השקות וכבר עברה חצי שנה בכל מקרה עכשיו החלטתי שאני רוצה לרכוש השבוע מחשב. אני גיימר שעושה סירטונים ליוטיוב ועורך תמונות/סירטונים באדובי עד עכשיו הייתי עם מחשב נייד שכבר לא עומד בכל העריכות.. אשמח אם תעזרו לי לבנות מחשב חזק שיוכל לעמוד בכל מה שאעשה. אני גם צריך לקנות מסך אז אם יש איזה משהו מומלץ אשמח לשמוע! אני מכוון לתקציב של 5-8 אלף שקל תודה על העזרה חברים!! זה מה שאני בניתי בנתיים https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=210303

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. שלום אני מבקש עזרה בשביל חבר הוא רוצה לקנות מחשב גיימינג עד 4000 שקל דרך ksp או ivory מאילת מבחינתו לא משנה האם המחשב יהיה מבוסס amd או intel ואין צורך במערכת הפעלה/ציוד הקפי עכשיו גם שמעתי שיש tms באילת אז זה גם אופציה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by Double_N,

שלום, מחפש המלצה למפרט / קישור למחשב מוכן עבור מחשב לסבא שלי שימוש בסיסי - גלישה באינטרנט, זום, תמונות, וואטסאפ... המחשב הנוכחי שלו עובד מאוד לאט והגיע הזמן מבחינתו להתחדש. תקציב - סביבות 3000

24. בחתימה שלי מופיע המפרט הנוכחי שלי. המחשב מריץ HD סבבה,יש לעיתים רחוקות קירטועים אבל בקטנה. הכוונה ל720P כמובן. על משחקים אין מה לדבר בכלל,הוא בקושי סוחב את פיפא 09 החדש,מקרטע ברמות. מה הכי ממולץ לי לשדרג? הכרטיס מסך שלי נראה לי די טוב עדיין.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by matessim,

דרוש לי מפרט לעבודה מקיפה ושוטפת, ז"א משחקים, תוכנות,תכנות, כל דבר. מעבד 4 ליבות דבר ראשון, אז מה אם 2 ליבות יותר למשחקים, יש יותר בחיים ממשחקים מסך 22" דרוש לי. עכבר אנא שימו G5, אני צריך גם מקלדת, אלחוטית, אנא תמליצו לי על אחת. 4870 ATI כמובן. 4 GIG ראם. צריך צורב/קורא DVD מתוכנן OC בינוני. קירור טוב בבקשה, אין דגש על שקט, יופי, העיקר יהיה טוב.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.