ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
תקציב של 6 אלף במזומן כולל ציוד הקפי +מסך. לא מתוכנן OC אני רוצה מסך איכותי 19 ושלא יהיה WIDE (רחב) אני ישמח אם תתנו את הטופ של הטופ שלכם תודה רבה לעוזרים חשוב לי שתצינו את המחיר לכול פריט, אחריות, והשם של החנות.. כולל הרכבה
-
- 12 תגובות
- 996 צפיות
-
-
-
המחשב הוא כמובן לשימוש רגיל (אינטרנט,אופיס,סרטים ואימיול) ובנוסף גם לתוכנות עריכה דיג':פוטושופ cs2 פרמייר וכו' וכן משחקים חדשים ורציניים פה ושם. בעתיד הקרוב גם ויסטה אני רוצה להפעיל זכרונות: kingston 1gb x2 667mhz מעבד:intel e6600 core 2dou לוח אם:gigabyte ga-965p-dq6 כרטיס מסך:gigabyte 7600gt (צלעות קרור) דיסק קשיח:wd 250 giga sata 2 צורב:nec dvd 7170a מארז:צ'יפטק מידי טאוור לא נראה לי כרגע שאשתמש באובר קלוק המחיר לא כולל מסך שאני לא צריך וציוד הקיפי (כנ"ל) 2 הצעות יש לי 6100 פחות או יותר באשראי או בתשלומים,מה אתם אומרים ?
-
- 31 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מספר התלבטויות, 1. לגבי הצורב, אני לא יודע איזה SATA לקחת 2. לגבי המארז / ספק, קראתי קצת באינטרנט שהמארז/ספק לא שקטים מספיק... המחשב בחדר השינה שלי, האם הדבר מפריע ממש? 3. לגבי ירידת מחירים צפוייה של E6600, האם מישהו יודע בכמה אחוז הוא אמור לרדת ומתי? האם יש סיבה לדחות קניית מחשב בשביל "ההנחה" הזאת? 4. בלוח האם, קניית DS3 או S3... האם יש טעם להוסיף 120 שקל? 5. קראתי באתר שיש מדי פעם בעיה עם זכרונות ה TWINMOS, האם יכול להיות שהם לא יתאימו ללוח אם? [attachment deleted by admin]
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום :ם אני מתכנן השבוע לקנות מפרט שכולל מסך LCD, שיהיה שקט והכי חשוב חיית משחקים התקציב הוא עד 7K- זה כולל המסך. מה שחשבתי עליו עד עכשיו זה משהו כמו: e6300 לוח אם- אין לי ממש מושג, אני רק מחפש אחד בלי בעיות, אתם יודעים שאחרי חודשיים לא יתחיל לעשות ריסטים.. 2g ram 8800gts 320mb מארז שיבוא עם ספק כדי לחסוך עלויות, משהו כמו הסונטה 2 שבא עם ספק 450W(רק חבל שאין בו חלון שקוף :\) ומסך חשבתי על L1952TQ 19' מksp..ראיתי שיש לו 1:1600, זה נראה לי ממש הרבה יחסית לlcd לא(ב1470)? אבל אלו רק דברים שאני חשבתי עליהם, אני סומך עליכם אם צריך משהו שונה. מה שגם אמרתי וזה חשוב- מאוד חשוב שהוא יהיה שקט ושלפחות תהיה לו סירקולציית אוויר נורמאלית, והוא לא ישאר 24/7, אבל המאוורר של הa…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר כמה ימים שיש תמונה מאוד מאוד עמומה במחשב וצריך ממש להתאמץ על מנת לראות חלק ממה שמופיע במסך. כאשר המחשב נדלק אז יש מסך עם סמל החברה של ibm שמופיע טוב אבל אז אין תמונה ולאחר זמן מה יש תמונה מאוד מאוד עמומה. לפי מה שראיתי המסף שמופיע הוא מין של הגדרות של ibm. מה לדעתכם כדאי אולי לעשות? אולי זה פשוט משהו שצריך להגדיר במחשב על מנת לתקן? תודה,
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלומות הייתי רוצה שתגידו מה דעתכם על המפרט הבא(לא מתוכנן OC ומיועד בעיקר למשחקים): מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1036 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤654 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250820AS מחיר: ¤436 אחריות: חמש שנים יבואן רשמי. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤219 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤791 אחריות: ללא הגבלת ז…
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חבר שואל אותי בקשר למחשב הזה ,לי אין מושג בניידים, זקוק לעזרתכם . [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שאלתי לפני כמה חודשים אבל עבר זמן מאז והקנייה נדחתה וגם התקציב שונה, אז אני נאלץ להיועץ בכם שוב. אז ככה (בנוסח המובא בחוקי הפורום): - תקציב: 4000 ש"ח, ללא מסך. - מטרות: עבודה שוטפת כמו עבודות ואינטרנט אך גם משחקים. כרגע אני לא משחק משחקים כבדים אבל אני לא רוצה לגלות עוד שנה שיוצא משחק שאצלי דורש שידרוג. - העדפה: לאינטל בבקשה. - קירור: עדיף שיהיה מארז שמקרר טוב. - OC לא מתוכנן. תודה מראש, אופק.
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום. כאמור אני מחפש לרכוש מחשב רק מארז עם כל המכלולים. אני מחפש מחשב לרוב למשחקים ולגלישה באינטרנט. דרישות שלי :גרפיקה טובה יש לי כרגע RADEON 9600XT האם זה יספיק? או לקנות חדש? אני חייש שיהיה גם לפחות 160 ג'יגה על מה אתם ממליצים? עד ל3K
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות את הנייד דגם HP DV6265US נראה לי שאין אותו בארץ,והמחיר שלו הוא בערך 5K מצורף לינק למפרט : http://shop1.outpost.com/product/5112046?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG אשמח לשמוע תגובות..
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
בעוד שלושה חודשים ייקנו לי אותו (כנראה יהיה 8900GTX אם יצא עד 23 ביוני.) לוח אם : Asus Striker Extreme מעב ד: Core 2 Extreme Quad QX6700 Box Intel זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15 כרטיס גרפי: nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe Pine X FX כונן קשיח: Western Digital WD5000KS מארז: Sagitta Raidmax Black מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit Hebrew ספק כח: Thermaltake 850W ThohghPower צורב: Sony - AW-G170AB2 כונן CD: ASUS - S520B כונן Floppy: Alps Floppy 1.44 המחשב הזה טוב? ??? מה לשנות? ??? תודה למי שמגיב
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו כן אני רוצה חנות עם אחריות טובה וארוכה (לא בדיוק ברור לי מה קורה עם KSP, אם צריך לוהסיף כסף בשביל אחריות מורחבת, וכמה זמן האחריות על הזכרונות). תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי במחשבים הללו : אולי מישהו יכול להסביר את ההבדלים בין הפלטפורמות השונות? מזה ה - ATI RC410ME? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=184&CatCode=113 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=250&CatCode=132
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט למחשב (יותר נכון workstation) עריכת וידאו/תלת מימד ואנימציה שאני הולך לרכוש בזמן הקרוב. אני גם גיימר לשעבר (מקווה לעשות קאמבק כשיהיה זמן) - אז אני מכניס גם כרטיס מסך חזק לשחק איתו. Intel Core2Duo E6600 (2.4GHz) 4MB Cache Asus P5WDG2 / P5W DH XFX GeForce8800 GTX 768MB, XXX Edition + Leadtek QuadroFX1500 256MB Corsair 1066MHz - 2x1024MB, TWIN2X2048-8500C5} x2 = 4GB} WD 160GB/8MB for System WD 320GB/16MB for Misc WD 74GB Raptor for Video Editing ThermalTake ToughPower 800w ThermalTake Armor LCS ------------------ 1) מתוכנן OC של המעבד והזיכרון כמובן. 2) יש לי 2 מסכים שאליהם המחשב יתחבר - Samsung 931BF. לכל מסך חיבור אנלוגי ודיגיטלי. אני חושב לחבר כל כרטיס ל…
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. החברה שאני עובד בה רוצה להחליף את השרת הישן של מבוסס מעבד P2. השרת אמור להריץ WINDOWS 2003 SERVER שישמש כשרת קבצים ודואר. הם לא מוכנים לקנות מחשב בחלקים. רק מותג הם מחפשים. מדובר על שרת ל20-30 איש לאיחסון קבצים. הרד דיסק של 200 גיגה יספיק. האם מישהו מHW התעסק עם שרתים מותגים לעסק קטן. ויש לו המלצות.. התקציב הוא בסיבות 1500$. אבל כמה שאפשר לחסוך טוב יותר. תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
המחשב הוא בשביל חברי הטוב "דל התקציב" ^ ^ לפני כן הוא רצה לקנות מחשב נייד למשחקים, כמו שכתבתי כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=243594.0 אבל שכנעתי אותו שאין כזה דבר בכל מקרה, אני צריך הצעה למפרט עד 4K כולל מסך (LCD לבקשתו) ללא ציוד הקפי, ללא צורך ב OC ושיוכול להריץ משחקים בצורה סבירה. במילים אחרות שיוכל להריץ משחקים בצורה הטובה ביותר שהתקציב מאפשר...
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אחרי שחקרתי קצת ואחרי הרבה התלבטויות הגעתי למפרט הבא (כבר שאלתי את דעתכם על מפרט קודם הוספתי קצת כסף למפרט הזה) מחשב למשחקים כבדים ואפשרות ל OC מעבד INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 1747 לוח אם ASUS STRIKER EXTREME 1931 זכרונות G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL5 1500 כרטיס מסך XFX PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80F-SHF9 - RETAIL 2954 מארז THERMALTAKE AGUILA MIDDLE TOWER CASE- VD1000BWS - w/o PSU - BLACK+WINDOW 751 ספק כח ?ToughPower W0103 600W PFC 560 קירור למעבד Thermaltake BigWater 735 Liquid Cooling System 600 צורב DVD ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE 261 דיסק קשיח WD 500GB 16…
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברים, צריך מפרט לחבר ב-2000 שקל רק מארז קומפלט בלי שום ציוד היקפי המחשב צריך לשמש גם למשחקים בסגנון Half-Life 2 תודה
-
- 9 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מנסה להרכיב מפרט למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות ותל מימד (psotoshop, solid works, 3d max) אשמח לשמוע עצות והמלצות. זיכרון 2 ג'יגה, מסך 19", geforce nvidia כרטיס מסך , Intel Core2 Duo E6300. צורב, יציאות usb קדמיות, מקלדת, הכל... אין לי מושג לגבי מארזים, מאווררים, פיצול זכרונות, זכרון ram ועוד כל מיני דברים. אשמח לשמוע המלצות למפרטים, עדיף עם קצת הסברים. ובמיוחד המלצות לחנות שתוכל להרכיב באמינות ולספק שירות במקרה הצורך באזור תל אביב והמרכז. המון תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
תוכנות גרפיקה עריכת סרטים וויסטה בעתיד. מעבד נמוך יותר, קצת מפחיד אותי לגבי בעתיד לבוא..., אין לי מושג קלוש בהמהרה עתידית, כן כדאי או לא..., המפרט לשיפוטכם. יש לי ציוד הייקפי קיים. תודדדדה ;D . מצורף המסמך (יש חנות יותר זולה?) לעיונכם. [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך מחשב בעיקר למוסיקה סרטים ואינטנרט, בכל מקרה אני משקיע בו 7 עד 8 אלף שיהיה עמיד לשנים הבאות לא OC הסכום דיי גבוה כי אני רוצה מארז מעוצב, ספק דיי רציני עד סכום של 600 שקלים וגם מאוורר עם לד על מעבד (מה שאומר שהמארז צריך להיות עם חלון) כרטיס מסך שיתמוך בטכנולוגיה החדשה אבל לא יותר מ 2000 שקל, שאני יוכל להריץ משחקים של השנה החולפת... טוב למארז זה הבסיס e6300 לוח אם GA-965P-S3 זכרונות 1G (בחודשים הבאים אני ירחיב אותם רק השאלה איזה סוג...) הארד דיסק 250 מגה ספק OCZ והשאר אני נותן לכם להתפרע תודה לכל מי שיכול לעזור, (נ.ב מארז עדיפות שחור)
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה חלקים, יש הצעות? מעבד - Intel Core 2 Duo E6300 או הE6400 כונן קשיח - 160GB לו אם - יש הצעות? זכרון - 2GB כרטיס מסך - 7600GT מארז - יש הצעות צורב - יש הצעות? אני מעונין שהמחשב יעבוד עם ויסטה ויריץ משחקים חדישים.ואני מוגבל לתקציב של 4000 ש"ח מקסימום יש גם המלצה לחנות?, אמרו לי לקנות באייבורי אבל אם יש המלצות אחרות טובות אני אשמח לשמוע תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנייד הוא בעיקר לשימוש משרדי וקצת תכנות, אבל אני מעדיף גם אפשרות להרצת משחקים ישנים וצפיה בסרטים בצורה נורמלית. מסך - 15\15.1\15.4 אינצ', אבל שלא יהיה כבד מידי: 2.5-3 ק"ג עדיף רחב או רגיל? אני חושב אולי שכדאי רגיל בגלל העבודה המשרדית והתכנות. אם מנסיון של אנשים פה רחב לא מפריע בדברים הנ"ל, אני אלך על רחב... כונן אופטי - עדיף צורב DVD כמובן רשת אלחוטית מובנית (אם יש בכלל נייד בלי) דיסק קשיח - 80GB לפחות, כמובן 5,400 RPM (אם יש בכלל HD עם פחות) זכרון - 1GB (בשביל התכנות), עדיף אפילו יותר אם זה לא תוספת גדולה מידי במחיר. זמן סוללה - עדיף כמה שיותר כמובן, אבל זה לא הנתון הכי חשוב לי. רצוי יציאת TV-OUT, אבל לא חובה... לא משנה לי החברה כל עוד היחס ביצועים-מחיר הוא הכי טוב, אבל …
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על לוח עבור אינטל E6700 , אופי העבודה: עריכת סרטים (ביתי) אינטרנט, תיכנות, משחקים וכו עדיף לוח עם 1394 IEEE וכרטיס מסך מובנה (כרטיס מסך אמיתי שתומך בDX10 במחיר שפוי - כשיהיה נקנה) ומארז סולידי ואיכותי, עד 500 ש"ח כולל ספק (??)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-