ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,441 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שאתם לא תזנחו את ההודעה הזאת ותוכלו לסייע לי כי אני לא מבין גדול בחומרה התודה תבוא כמובן בהמשך אך קודם אסביר את עצמי הסבר: הייתי מאוד רוצה להריץ על המחשב שלי משחקים חדשים כמו סאן אנדרס ומשחקים קצת פחות חדשים אך בכול זאת טובים כמו RCT3 (roller coaster tycoon)3 וכמו שהבנתם אני רוצה מאוד לשחק בהם אבל לצערי נשארתי מאחור עם מחשב לא הכי מעודכן בואו נגיד נתוני מחשב: בגלל שאני לא מבין גדול בחומרה כמו שאמרתי... החלטתי להעלות סקרינשוט עם הנתונים המלאים של המחשב שלי מעבד: לוח אם: זיכרון פנימי: כרטיס מסך: Gainward nvida G-FORCE 2 200mx כמו שאתם רואים לא ממש רכיבים מבוקשים... בסדר העדיפויות שנראה לי רצוי קודם להחליף כרטיס מסך הייתי מעדיף יותר את הכרטי…
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, 1. מה התקציב? כ 2.5K במזומן עם אפשרות לחריגה קלה 2. מטרות המחשב? השימוש ברובו הוא משרדי, אבל אני מעוניין לגמישות מירבית 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, פלופי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עיצוב סולידי, יותר חשוב פונקציונליות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? המחשב לא מיועד לחדר שבו ישנים, אבל המקסימום במסגרת התקציב, אני מעדיף לא לשמוע את המאווררים ו/או את הדיס…
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושים ביתיים בעיקר- אינטרנט, אופיס וסרטים. בהמשך יתכן והוא ישמש גם ללימודים ועבודה (כמה תוכנות, לא כבדות בצורה יוצאת דופן, אבל בכל זאת). התקציב עמד על 3K, כאשר התקווה הייתה למצוא מחשב כזה עם מעבד i5, מתוך רצון שהמחשב ישמש לעוד כמה שנים טובות בצורה חלקה. הבנתי שדרומית מהמחיר הזה אי אפשר למצוא i5 והכי קרוב שמצאתי זה: 1) i5-2450M 4GB DDR3 Asus A53E http://www.fre.co.il/pl_product~1112315361~39~89.htm2) Dell Inspiron 15 N5050-25404G64OS http://ksp.co.il/?uin=16946 3) SAMSUNG 300V5A-A05IL http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1OKao5il שנה אחריות בלבד (האם אפשר להרחיב??) האם תוכלו להמליץ מי מבין השלושה נותן את התמורה הטובה ביותר לכס…
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, הגיע הזמן להתחדש במחשב (לאחר כ-8 שנים עם הנוכחי, שכבר לא שמיש במשחקים). 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תוכנה (VS, PYCHARM, ANDROID STUDIO וכו'), צפייה מרובה במדיה וגלישה עם טאבים רבים פתוחים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BATTLEFIELD, DOOM, FALLOUT4 GTAV וכל החדשים בהמשך -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של ה…
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש שהמטרה שלו בראש ובראשונה עיבוד ועריכה של תמונות, גיימניג זו גם אפשרות אבל היא משנית. חשוב לי: 1.מהירות תגובה, זאת אומרת שברגע שאני עובד מתמונה לתמונה או מתוכנה לתוכנה התמונות יעלו מהר. לדעתי זה פונקציה של HD מהיר אבל אני לא בטוח. 2. זיכרום רם גדול יחסית, בכדי שגם עוד שנה שנתים תוכנות ירוצו לי יחסית מהר. (לדעתי 8 MB יתאים). 3. 2 הארד דיסקים (בכדי שאוכל לגבות מאחד לשני) שכל אחד מהם 1 טרה לפחות (ההבדל בין 1 ל 2 טרה גדול?) 4. אשמח אם אוכל גם להריץ עליו משחקים אבל לא חובה. 5. כולל מערכת הפעלה. ללא מסך/מקלדת/רמקולים וכ"ו. תקציב - בסביבות 2000K
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היתחדשתי במסך 19 של SAMSUNG CRT 955DF משו סבבה לגמרי קניתי מחבר ב 300 שקל משומש שנתיים עובד פיקס אמור להריץ משחקים בהרצים מעולים , עכשיו אני מחפש מחשב טוב שיעביר לי את השנתיים-שלוש הקרובות בהנאה שיפעיל משחקים בסבבה , אני בגדול משחק קאונטר סטרייק אז אני לא צריך מחשב מפוצץ אבל אני רוצה שהוא יפעיל משחקים חדשים שיצאו כמו UT2007 LOSTPLANET NBA2008 ואני לא יודע מה להחליט אם לקחת AMD או אינטל היתלבתות ראשונה , ואני לא יודע אם ללכת על המעבד הכי זול מאחת החברות (AMD בסביבות 500 אינטל בסביבות 600) ולקחת איזה גיפורס 8800GTS 320 או 8600GTS 256 שלפי מה שאני מבין יריצו לי משחקים חופשי שלוש שנים בכיף תקנו אותי אם אני טועה , אז אני לא יודע אם לקחת כרטיס חזק כמו שציינתי עם מעבד חלש או , …
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב עד 5.5K אפשר לחרוג עד 6K רק אם זה ממש ממש חשוב. מחשב למשחקים כבדים, לתת תקציב לכרטיס מסך עד 2000 ש"ח. הארד דיסק לא יותר מ 320 ג'גיה מעבד QUAD [אני יודע שהיום לא מנצלים אותו, סביר להניח שבעתיד ילמדו לנצל...] מארז - יופי לא כל כך חשוב אבל אם יש משהוא יפה חשוב רק החזית שלו [איפה שהכוננים] ושיהיה שקט מאוד מאוד אם אפשר לדחוף כרטיס קול נחמד זה יהיה טוב
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את ההצעב הזו למחשב ע"י KSP. מטרות: חשוב לי כרגע משמש לעבודה משרדית בבית (אינטרנט, אופיס וכו') ומעט עריכה (תוכנת פרמייר מגירסה ישנה שיחסית לא צריכה הרבה משאבים) היום יש לי פנטיום 3.06 750MHZ בן 7 שנים, אולם הוא מעט איטי (ממש רק במעט...) חשוב לי מ-א-ד מחשב שקט (הגדרתי למוכר שאפילו לא אדע אם המחשב דולק או לא...) האם המפרט תואם את ציפיותיי? אני מעדיף עכשיו להשקיע במחשב חזק יחסית, כי מנסיון, שידרוג במועד מאוחר יותר רק יגרור הוצאות מיותרות (הרי גם ככה הוצאתי כסף לרכישת רכיבים שאצטרך להחליף לאחר מכן) ועוד שאלה - למה אני לא מקבל הודעות למייל למרות שאני מסמן 'הודע על תגובות'? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב מיועד בעיקר למשחקים, תכננתי בהתחלה להוציר בסביבות 3.5-4K על מחשב עם 1060 אבל אז ראיתי שעם קצת משחק אפשר להכניס 1070 גם בסביבות 5K והחלטתי לנסות להרכיב מפרט. אני לא בטוח כל כך אם כל הרכיבים שלי מתאימים, או אם יש איזשהו צוואר בקבוק במערכת ולכן אשמח להערות\הצעות לשיפורים\אפשרות לחסכון בהוצאות (המלצות לחזור למערכת זולה יותר אבל עם 1060 גם מתקבלות). המפרט לא כולל SSD מכיוון שיש לי אחד חדש בבית שאתקין בעצמי כנראה בנפרד, בחרתי להרכיב את המפרט דרך האתר של פלונטר כי היה שם את ההיצע הכי גדול שמצאתי, אבל אם יש מקומות אחרים שמשתלמים יותר או באותה מידה אשמח לקבל גם הצעת מפרט דרכם (ואולי זה יהיה אפילו יותר נוח כי אני גר בצפון) …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ שיוכל להריץ משחקים כמו סטארקרפט 2, modern warfare 2. מעבר לזה המחשב הוא ללימודים ואינטרנט. גודל מסך 15.6 אינץ' בערך יציאה לטלוויזיה גם חשוב. התקציב הוא סביב 4000 ש"ח אשמח לכל עזרה. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 26.10.2010 בשעה 16:14:18 שכחתי לציין שהוא גם לסרטים.תודה!
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
http://www.tarnegol.co.il/product.asp?productid=1396&CatCode=101 שווה? המחשב נועד לאינטרנט והורדות .. לא יותר מזה.. (לכן הארד דיסק בגודל של 200 ג'יגה זה טוב) מחיר 1400 ש"ח.. שווה? אני יודע שלקנות מעיתונים או ממחשבים מורכבים באינטרנט זה לא הדבר הכי טוב, הרבה זמן אני לא בעיניניים של מפרטים אז הבאתי את זה.. אין תקציב מוגדר .. פשוט רוצה מחשב שיעבוד טוב והמחשב הנ"ל מתאים לשימושים.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל מפרטים מומלצים אודה לכם חג שמח
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום רב. קיבלתי הצעה למחשב: AMD Athlon™ II Quad Core 635 לוח Gigabyte דגם GA-880GA-UD3H זכרו 2GB DDR3 133MHZ דיסק קשיח 500gb sata DVDRW LG HUNTKEY H-10 1600 ש"ח ואמרו המעבד הזה ברמה של INTEL I3 האם זה נכון? או ללכת על מחשב מבוסס של אינטל?. המחשב לצריכה ביתית :גלישה ,הורדות ,סרטים . אשמח לקבל תשובה או שיפור במפרט. תודה
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שרוצה לשדרג את המחשב שלו זהו המפרט: i5 2310 asus p8h61 M LX 4GB RAM power man 300w gigabyte 430gt השדרוג שהצעתי לו הוא: nvidia 660gtx -1070 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8986 4gb ram -165 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7621 בנוגע לספק הוא עדיין לא החליט תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודים (הנדסת תוכנה) ומחשב זה גם אמור להוות את מרכז המולטימדיה בבית ולשמש אותי לכל דבר עתידי שיכול להגיע (פחות לגיימינג אבל לא שולל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, תכני HD (עם דגש על יכולת להריץ תכני 4K בצורה נורמלית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנות ספיצפיות מיוחדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים אני צלם שמחפש להשתדרג במחשב נייח לצורך עבודה יעילה יותר עובד עם תוכנות פוטושופ ולייטרום, חשוב לי שיהיה מחשב שיוכל להריץ את שתי התוכנות במקביל אם יוכל לשמש גם לגיימינג מה טוב. התקציב שלי למחשב הוא כ-6,000 ש"ח בנוסף אשמח להמלצה על מסך IPS טוב לעריכת תמונות תקציב עד 4,000 ש"ח תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הדל סטודיו שלי (פנטיום דואל קור אם אני זוכר נכון P8800) שבק חיים, לטענת המעבדה, נשרף הלוח אם, ולטענתי התיקון יקר ולא בא בחשבון. עבור הבדיקה הם רוצים 100ש"ח 1. יש לי אפשרות להשאיר את המחשב בידיהם, או לקבל אותו תמורת תשלום הבדיקה.. אך יש מה לעשות עם הגרוטאה? כרגע אני נוטה לוותר עליו.. אני בספק שמישהו ירצה לקנות מחשב ישן ולא מתפקד.. - אני מתכנת שעובד עם התוכנות הרגילות.. ונאלץ לקמפל קבצים כבדים במיוחד.. בעבודה אני עובד על נייד HP ELITE בעל מעבד I7, חיית ביצועים אני מעוניין לרכוש מחשב לבית שישרת אותי גם לעבודה, 2. ולכן כרגע מתלבט בין I5 ו-I7, כמה משמעותיים הם ההבדלים למטרותיי? אם מדובר בדיליי קל בזמני ההמתנה.. אין לכך חשיבות בעיניי. - ולבסוף, שימוש נוסף אחרון שי…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בשביל אבא.... אינטרנט..עריכה..מוסיקה..ומשחק לא כבד עד 2000 ש"ח בערך בלי מסך ..מקלדת..עכבר ורמקול כי יש לי תציע לי פרטי מחשב עד 2000 ש"ח מה עדיף מעבד : P4 3.0 DUAL או E4300? לא רוצה את AMD רק INTEL בבקשה תשובה תודה
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות למחשבים ניידים מה אני רוצה מהמחשב: המחשב ישמש לרוב לעבודה משרדית מרובה. אני צריך שהמחשב יהיה יחסית קל בשביל שיהיה נוח לנסוע ולטייל איתו. ברמת המשחקים אני צריך שהוא יוכל להפעיל משחקים ישנים כגון: warcraft3 heroes 3 AOE 3 וכו' את המחשב אני קונה בחול - אז אני אשמח לקבל המלצות לדגמים שיעמדו בדרישות כמה מילים על התקציב: יש לי תקציב של עד 800$ עכשיו מחשב שעולה בחול (ארצות הברית) 800$ מקביל למחשב בארץ שעולה בסביבות ה 5500-7500 ש"ח אז תכוונו לטווח מחירים הזה [= תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
חרגתי במאה שקל מהתקציב כי זה היה נראה לי המינימום שצריך בשביל משחקים. החבר שאני מרכיב בשבילו את המפרט די לחוץ בכסף ככה שממש קשה לי לחרוג, אפילו מה3K. הערות ותיקונים יתקבלו בברכה: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤618 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤341 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤274 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold ¤419 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2G8004GK כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤906 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 צורב Lite…
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מעבד [intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn OEM] כמות: 1 - מחיר: ¤1644 קירור למעבד [Zalman 9700+Led] כמות: 1 - מחיר: ¤298 לוח אם [Gigabyte GA-EP45-DS3] כמות: 1 - מחיר: ¤634 Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤221 קשיח Western Digital 500Gb 16MB Raid Edition ABYS כמות: 1 - מחיר: ¤541 ¤3559 למטרת גיימינג כבד (כ. מסך כבר יש 8800GT) תודה רבה על העזרה..!
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מפרט למחשב שיתן לי את כל הפתרונות להם אני זקוק בתחום האנימציה בשנים בקרובות. כדי לא להעמיס על הפורום עוד ועוד ת'רדים באותו נושא, שוטטתי קצת בפורום ומצאתי מפרט שהרכיב אותו YairZ ואני חושב שהוא מתאים לדרישות שלי ראו קישור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=544859.msg4649118#msg4649118 המפרט מצורף לשם הנוחיות: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1533 (אמנם אתה רשמת בזמנו את אותו המעבד עם GHZ3.5 -אך כזה לא מצאתי אצלם..) קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמו…
-
- 26 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש עזרתכם הקצועית - אנשים שמתמחים בתחום. הדגש: רכישת מחשב עם כל הטכנולוגיות החדישות ביותר שלא יגבילו אותי בדבר. *יש שני מעבדים שאני מתלבט האם בכלל עדיף להמתין בין 6700k ל-7700k שאמור להגיע בקרוב. *כרטיס מסך 1080 תומך בטכנולויות vr ו8k. *כונן קשיח ssd. *מערכות קירור שנדרשות למעבד. * לוח אם שמתאים למעבד ולכרטיס מסך. אם אפשרי לבצע הרכבה באתר של ksp או ivory ולצרף פה תמונה זה מאוד יעזור לי. תודה רבה לכולם פה.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
טוב אז למען האמת חיכיתי למכשיר הזה המון המון, ועכשיו סוף סוף הוא יצא רק באנגליה ב 15 לנובמבר ואתמול 11\22 הוא נחת לי בידיים! אני יתחיל בתיאור אחד מדהים! , במידה ותירצו לדעת פרטים אשמח לענות על שאלות.. הווינדוס 7 מאד נוח עם הטאץ , רק צריך להיתרגל ולהבין מי מה מו... האנדרואיד עובד מהר להחריד! עכשיו לשאלתי.. אני חובב אייפון ולא אנדרואיד... לכן צריך את עזרתכם איך אני מתקין ממשק ומקלדת בעברית באנדרואיד 1.6 ? כמו כן הבנתי שיצא אנדרואיד חדש למכשיר הזה ,מישהו מכיר? יודע מאיפה להוריד?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח להערכת מחיר של המחשב כיום : של כל המחשב(מורכב) וגם כל חלק אם אפשר. i5 - 3550 @ 3.30Ghz + קירור פשוט של זלמן 8GB Kingston (4gbx2) 500GB WD Blue Z77-D3H (oc, cf, m-sata) Seasonic 500W (80+ Bronze) Sharkoon Vaya Value ( 2 fans) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-