ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,448 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי חבר המעוניין ברכישת מחשב חדש. מחיר הגג 4.5K ש"ח, עם חריגות קטנות. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ בצורה טובה משחקים יחסית כבדים, בסגנון Battlefield 2. כמו כן, המחשב צריך לכלול הארד דיסק של לפחות 160GB, ווינדווס XP, עכבר ומקלדת( אין צורך במסך) אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין בסיוע ביצירת מפרט מחשב. התקציב: התקציב עומד על כ-2500 ש"ח, ככל הנראה ישולם במזומן. מטרת המחשב: המחשב ישמש בעיקר אותי, למטרות לימודים וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה, יחד עם זאת, לשחק במשחקים חדשים (דוגמת Sims 3) ולהשתמש ב-Photoshop מדי פעם. אין לי כל צורך בציוד היקפי. הייתי מעדיף ללכת על מפרט כלשהו שיחזיק מספר שנים, שכן אין ביכולתי לשדרג את המחשבים לעיתים קרובות. כמו-כן, יש לי העדפה למפרט מבוסס אינטל (ישנה אפשרות לשלב את מעבד ה-E8400 במפרט זה?), שכן נחלתי אכזבות עם AMD לדורותיהם (כך גם חבריי). אין צורך בנפח אחסון גדול במיוחד, אני מאמין ש-320 ג'יגה יספיקו (אם כי יתכן כי הפרשי המחירים הם מזעריים). בנוסף, הייתי רוצה מחשב שקט באופן יחסי ומארז שנראה סביר …
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
תקציב עד 3000 חריגה ב-500 המחשב ישמש למשחקים וסרטים בעיקר רכשתי כבר מסך samsung 26" t260hd כנראה ארכוש גם בנפרד רמולים 5.1 creative t6100 אשמח לקבל הצעות לשיפור אשמח לדעת מה עדיף מעבד e8400 או amd phenom 720 x3 האם רצוי לשים ddr3??? הכרטיס מסך הרצוי hd4870 אשמח לקבל הצעות נוספות כולל צורב dvd פשוט תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? משתלם ביחס לסכום? הספק יוכל להחזיק את המערכת ולא להגביל איזשהו רכיב?? ושאלה אחרונה, עד כמה ההבדל יהיה משמעותי ומורגש בין הכרטיס מסך ששמתי במפרט לכרטיס 8800 ללא OC כמו ג'יגה בייט או לידטייק? כי הסכום דיי גבוה לי...ואני שוקל לשנות אולי לכ.מ ללא OC..
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה עניינים אנשים? אני רוצה לקנות מחשב לאחי..נטו למשחקים כבדים ובמיוחד המשחקים שצפויים לצאת כמו מקס פיין 3 gta v וכאלה... יש לי את המפרט הזה רציתי לדעת אם הוא מספיק טוב או יש משהו לשפר או שבכלל תוכלו לעשות לי מפרט אחר שנראה לכם יותר טוב...אשמח לכל עזרה מסויימת לגבי מסך יש לי 24 ברזולוציה של 1920x1080 ככה שאין לי בעיה עם זה התקציב שלי זה בין 4 וחצי 5 אלף מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪778 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪294 מארז: SilverStone Precision Black X…
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי 3000-3500 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב עם מסך דק מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין בזה..! אני צריך מחשב חזק יותר בשביל משחקים...! תודה מראש ~ אמיל ~
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מעבד ASUS K53E-BBR3 לינק http://www.wallashops.co.il/ws/a/dap.aspx?pi=3ICK53E&s=MainCat.aspx
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אני צריך שתציעו לי מפרט טוב בשביל תקציב: 2000 שקל רק לוח אם זכרונות .. יש לי עכשיו Gigabyte k8nu s939nforce 3 מעבד amd athlon 64 3200 939 video card: 6600 GT agp עכשיו בגלל זה.. אני צריך לוח אם וזכרונות חדשים בגלל PCI-E אני צריך לוח אם טוב עם PCI-E שיעבוד לי המעבד של ה 3200 .. על הלוח החדש .. יש לי כרטיסי זיכרון DDR אז אני צריך לוח אם גם אם DDR.. לא DDR2 ויש לי מחשב שני שאני רוצה להעביר לשם הכל ... את הלוח GIGABYTE ... אז אני צריך עוד מעבד ללוח ... וספק טוב. תקציב 2000 ש"ח להכל. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הנה זה, הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,139.09 ש"ח Gigabyte GA-K8NS Pro (nForce3 250) - ATX 685.65 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original 558.57 ש"ח Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Retail 1,329.20 ש"ח CHENBRO Gaming Bomb - Silver & Gray Caseלפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 293.72 ש"ח HEC-300AR-T ATX 12V - 300W - PSU 178.84 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,185.08 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,059.53 ש"ח האם זהו מחשב חזק? אני מתכוון באמת טוב? למשחקים,כבדים גם,סרטים,מוזיקה,אינטרנט...
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן פנטיום 3 חמוד עוד זז איכשהו קיצר חשבתי לשדרג בקטנה להחליף רק לוח אם מעבד וזיכרון לוח אם עם הכל מובנה וזהו להשאיר את ההארדיסק הספק והמארז וכל השאר השאלה שלי אם חוץ מהשלשה אני צריך להחליף עוד משהו?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, דרישות: יעמוד בהפעלת מערכות הפעלה במקביל. שקט מאוד. אם אפשר בפחות מ2500 אני אשמח. אין צורך בשום ציוד הקפי או מסך.
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי חברה תנו לי חוות דעת על המפרט החדש שלי מעבד intel q9450 לוח אם asus p5q delux זיכרון ocz reeper 1066hertz 4gb כרטיס מסך gcube hd4870 אחד דיסק קשיח 500 gb westen digital+אותו דבר רק של 160 וגם אחד של 80 ספק טרמאלטק 580w pure power מארז של ezcool
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
תקציב 3K+- קצת משחקים(לא רזולוציות מטורפות ולא פילטרים) אינטרנט סרטים וכו ***בלי כונן אופטי*** עדיפות לאינטל בשביל OC
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב הישן שלי. יש לי סלרון 900 ואני חייב מחשב חדש. המחשב צריך להתאים גם למשחקים כמו warcraft 3 וכל החדשים. שאלות: האם זה ממש משנה איזה מעבד קונים: AMD 64 3000 או AMd 64 2800 ? מה עדיף יותר תקציבית, AMD או Pentium. (אני בעקרון אוהד של AMD) לוח אם: איזה צ'יפסט הוא הכי טוב (הכי מומלץ). האם זה משמעותי אם יש DUAL או שאין, ואיזו חברה כדאי לקנות. זיכרון: אני מניח שחייבים לפחות 1 גיגה של זיכרון ואני גם מניח שזה מספיק. איזו חברה כדאי לקנות. אני מכיר את קינגסטון אבל הם ממש יקרים, האם יש חברה אמינה אחרת ? האם לקנות את הזיכרון ב 2 סימים של 500 או סים של 1G. אם יש DUEL אני מבין שצריך 2 סימים ? מחשב שלם (אני אשמח לקבל הצעות למפרט): אני מחפש לשדרג את המחשב בעלות של בע…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום רב. אבקש עזרתכם בקניית מחשב, על פי הפרטים הבאים: 1. התקציב הוא 3,000 ש"ח. אין צורך לנצל את כולו, אפשרי לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מיועד לתכנות (Visual Studio וכד'), ומעט משחקים. בזירת המשחקים, אני רוצה חווית משחק סבירה ב-SimCity הבא. המסך שלי הוא בגודל 22", תיתכן הגדלה עתידית בכמה אינצ'ים או הוספת מסך בגודל דומה. 3. ללא ציוד היקפי. 4. ללא כונן אופטי. 5. כונן SSD SATA 3 128 GB (ומעלה) עם לוח אם תואם - חובה. 5.1. ללא כוננים קשיחים נוספים (יש כמה ברשותי). 6. השקט חשוב, וכל המשתיק הרי זה משובח. 7. לא מתוכנן OC. 8. אין העדפת חנות ספציפית (אשמח להמלצות). 9. ללא מערכת הפעלה ותוכנות. רוב תודות למסייעים!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קודם כל תודה לכל מי שיעזור, זה דחוף ואני צריך לארגן את זה ממש מהר, כי אני טס לקפריסין מחר בערב.. אז ככה, בני דודים שלי רוצים לקנות מחשב, והם לא יכולים להשתגע במחיר אז דוד שלי מקציב כ-3500 שקלים חדשים הוא ביקש שהמחשב עצמו יהיה מהיר בדברים כמו גלישה באינטרנט וכו' וגם שיוכל להפעיל משחקים, פחות או יותר.. הם לא גיימרים כבדים, כולה ילדים קטנים בכיתה ג' ו-א', אז אין צורך במשהו High-End הם לא סופרים את השניות עד היציאה של UT2007 או Crysis, אבל עדיין משחקים פה ושם במשחקים חדשים וישנים אני מקווה שאתם מבינים פחות או יותר את היעדים של המחשב.. צריך גם ציוד היקפי מסך וכל זה.. אני יודע שיהיה ממש קשה להכניס בתקציב, אבל תשתדלו.. מסך שטוח 17 אינץ' פשוט תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחרוג בכ- 500 ש"ח או קצת יותר, אם זה ממש משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-800 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פרנסה, עבודה עם התוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור, הרבה עבודה עם וקטורים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת טובה, לא משהו מיוחד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך, עכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 …
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ערב טוב ברשותי נייד מדגם dv-6 pavilion 1330 hp אני מעוניין לחבר אותו ל-lcd על מנת לצפות בסרט בפורמט MKV. אמנם אני מחבר את הנייד לטלויזיה, אך אני לא שומע סאונד, האם אני אמור לבצע פעולה כל שהיא לפני? תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
מחשב אולטרה נייד עם מסך "10.1 LED, קורא כרטיסים 5 ב- 1 עם דיסק קשיח בנפח 160GB, מצלמה מובנת וסוללה בעלת 6 תאים - לזמן עבודה מירבי מעבד Intel ATOM N270 1.6GHz דיסק 160GB 5400RPM מסך מחשב "SD LED Anti-glare Widescreen Display 10.1 מקלדת גדולה ונוחה - 92% מגודל המקלדת הרגילה עיצוב קלאסי וכלו בצבע שחור מצלמת אינטרנט מובנית רמקולים איכותיים Altec Lansing® speakers תומך WI-FI, קורא כרטיסי זיכרון5 ב- 1 משקל קל במיוחד של 1.17KG מערכת הפעלה Win XP שנה אחריות HP - כולל איסוף והחזרה מבית הלקוח מה אתם חושבים?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני עוסק במוסיקה ומשתמש במחשב נייד בהופעות. כיום אני משתמש במחשב כבד וגדול של Compaq וחושב לעבור למחשב Mini. אין צורך שהמחשב יהיה חזק או שהמסך יהיה גדול, השימושים בו פשוטים. האם יש המלצות למחשב Mini זול? צריך יציאת FW או USB (עדיף FW). האם מישהו יודע היכן אפשר להשיג יד שניה? בברכה, מני.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הי אז ככה יש לי כמה דברים מתנגשים שהביאו לבחירה הזאת 1. אני צריך מחשב קטן ונייד 2. אני צריך זמן סוללה סביר ביותר (משהו כמו 5-6 שעות) 3. אני צריך מחשב חזק יחסית לפוטושופ ברז' גבוה ולכן כמובן גם מסך איכותי מאוד חשוב!! (יצא לי לעבוד עם דגמים של HP שהיה להם מסך נוראי!) 4. המחשב ישמש המון ללימודים 5. HD - 320-500 זה הממוצע כיום וזה מספיק לא פחות אבל ואין סיבה ליותר 6. על הדרך גם חשוב לי שיראה טוב, לא שעל זה תיפול בחירה אבל עדיין 7. כמובן שאחראיות בין לאומית ניראה לי שזהו פחות או יותר. מה שחשבתי עליו זה הDELL XPS 13 יש לכם עוד המלצות? ביקורות? כמו כן לא יצא לי להגיע לאנגליה בזמן הקרוב ולכן אני ישמח לראות את המחשב קודם בארץ, איפה אני יכול לראות אותו ולשחק איתו קצת? אגב, לHP שיצא…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
המפרט שלהלן משווק ע"י שקם אלקטריק. והוא מקבל הנחה של "חבר" האם הוא שווה את הכסף ? חשב גלקסי דגם GX6602 מארז Galaxy Midi ATX לוח אם Abit Intel® socket 775 processors with 1333/1066/800MHz FSB מעבד מעבד intel® Core 2 Quad Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MHZ זכרון 2GB DDR2 דיסק קשיח 250GB 7200 UDMA SATA2 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7050 Series 256MB Model 3.0 DirectX 9 graphics כרטיס רשת Intel 10/100/ LAN כונן תקליטורים "צורב תקליטורים X18 DVD+-RW DUAL LAYER" כרטיס קול High Definition Audio רמקולים נמכר בנפרד מקלדת + עכבר מקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים מערכת הפעלה נמכר בנפרד מסך נמכר בנפרד אחריות שנה ע"פ תנאים ותקנון
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לא למשחקים כבדים אפשר אולי כרטיס מסך פשוט שיריץ משחקים חדשים לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות. ושיהיה שקט מחנויות RSM ,TMS או SKYPC.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מעבד: P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 790 1 790 לוח אם: 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 560 1 560 זכרון: DDR II 667 512MB Twinmos 225 1 225 כרטיס מסך: PALIT X550 128MB PCI-E, TV, DVI 250 1 250 דיסקים קשיחים? Samsung 80GB 7200RPM 8MB SATA II 255 1 255 צורב DVD: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 195 1 195 (אלו מKSP) סה"כ 2310 ש"ח מארז+ספק: COMPUCASE CI-6A19 BLACK 370 ש"ח (מנועה) סה"כ: 2680 ש"ח הכרטיס מסך אני לא צריך משהו חזק בכלל, אלא משהו שיהיה מסוגל להריץ משחקים מזדמנים ולא יותר מזה, הארד דיסק אני אצרף לשם גם את ההארד דיסק 40GB הקודם שלי שרכשתי רק לפני שנה בערך, זכרון לקחתי 512 כדי שבעתיד שאני ארצה לשדרג אני פשוט אקנה עוד סטיק של 512 ואעשה DUAL CHANNEL…
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר ביקש ממני שאני אעזור להרכיב לו מפרט עד 4K לצורך עריכה בעיקר בתוכנת PREMIERE ובפוטושופ אין צורך במסך, רק מקלדת ועכבר העיקרון במפרט הוא לא להגיע אפילו ל-4K וכמה שיותר לחסוך תודה מראש, אלכס עריכה: שכחתי לציין שהחנויות שהוא מעוניין לרכוש בהן את המחשב הן KSP או IQPC
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-