ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב לשימושים הבאים: אינטרנט,סרטים ו-OFFICE בעיקר. מצד שני אני כן מעוניין במחשב חזק שירוץ מהר, כיוון שיתכן שישמש אותי גם לתכנות. בכל מקרה, משחקים, בטוח שלא. אשמח לקבל הצעה למפרט טוב. בין 1000-1500 אם אפשרי (לא כולל מסך). אם צריך לחרוג, נחרוג. בנוסף, איפה מומלץ לקנות? אייבורי, נכוויתי מספיק פעמים... KSP זה טוב או שזה אותו ח#$? תודה.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
[מעבד] Intel Core 2 Duo E6600 Box ₪1190 [לוח אם] ABIT IP35-E ₪625 [כונן קשיח] Westren Digital WD2500KS 250GB ₪304 [זכרון] KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ₪458 [כרטיס מסך] Sapphire - X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E ₪1060 [מארז כולל ספק] HEC 6A19B 400W ₪405 [צורב] DVD±RW LH-20A1P x20 Black ₪180 סה"כ - ₪4222 (הייתי בתקציב של 4200, אז חרגתי ממש קצת) ------------------------------------------------------------------------------------ עכשיו אני צריך ביקורות שלכם זה בעיקר מחשב לעבודת גראפיקה, עיצוב וכו'... אבל בנוסף שיהיה חזק וטוב לעלות משחקים חדשים וכאלה באיכות מעולה... ובנוסף מהירות כללית לסתם עבודה משרדית... אבל בעיקר להרצת משחקי…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שבוע טובל כולם, ברצוני לקנות מחשב נייד (לההה) הדרישות שלי הן משחקים כמו NBA COD האחרון חשבתי על ה DV -6 של HP בתור נקודות מוצא.. מה אתם אומרים ? איזה מחשבים אתה ממליצים ? \ גירסה של DV6 מתאימה לי ? כמו שאמרתי הטווח מחירים שלי הוא 4 K תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט ב2000 ש"ח המחשב בעיקרון לילדים קטנים ללא מסך ללא צורב דיוידי וללא כונן דיוידי כונן וצורב רגיל
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלם, כמו שכתבתי בנושא, אני מתכנן לקנות השבוע מחשב נייד עד סכום של 5300 ש"ח. גם זה חריגה מבחינת וגירוד תקרה. השאיפה היא לקנות מחנות שקרובה לבית ולכן - KSP, אייבורי או חנות ממשית ולא אינטרנט (למרות שלא תמיד זה ככה). מבחינת מה שחשוב לי במחשב: http://www.uploadfileyou.com/files/dyrip8anyz64ur23onvh.bmp עדיפות לHP, DELL... ייעוד המחשב: גלישה, אופיס, צפייה בסרטים, האזנה למוזיקה, משחקים (כבדים וקלים אבל איכות לא בשמיים) סרטי HD. לא נדרש ציוד היקפי. ללא OC, יש חשיבות לעיצוב. גודל מסך - 15'. חשיבות לזמן סוללה\ ארוך עד כמה שניתן (6 תאים לפחות) חשוב שיהיה מהיררררר.... מחשבים שראיתי: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot&cat=2187 האחרון - HP Pavilion DV6-1340…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
+ מסך LCD 17 * מבוסס כפול ליבה , אולי ה 805 או אם אפשר יותר ... תודה ..
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
למה בכל המפרטים פה עדיין ממליצים על לוחות אם עם הצ'יפ P35 ולא על הלוחות החדשים עם הצ'יפ X38? גם עכשיו אחרי שיצא כרטיס המסך החדש ה 8800GT עדין ממליצים איתו לוח אם מבוססP35 ולא X38 למרות שהכרטיס תומך ב PCI-E2 ורק לוחות מבוססים X38 תומכים ב PCI-E2 . מישהו יכול לתת תשובה לזה?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
משדרג מחשב קיים, המחשב נועד לאפשר עבודה עם ה-מ-ו-ן טאבים פתוחים של כרום (כרגע למשל יש לי 89) + תוכנות אופיס/כלליות ברקע, לפעמים (פעם ב) עריכה/קידוד/המרה של אודיו/וידאו, צפיה שוטפת בתכני וידאו (נטפליקס/קבצים באיכות 720/1080/בלו רי) ובשאיפה גם בתכני 4K בעתיד, המחשב אמור להיות מספיק חזק בשביל לעמוד במשימות בכמה שנים הקרובות לפחות, ולכן חשוב לי שיהיה חזק (יותר ממה שאני כרגע צריך) וחלקים אמינים שיחזיקו. ללא משחקים היום או בעתיד. חשוב מאוד שהוא יהיה שקט עד כמה שניתן מבחינת רעש (ועדיין לאפשר אוורור לחלקים כמובן) אחרי תחקיר ברשת הרכבתי מפרט ועליו נוספו כמה חלקים בהמלצת המוכר, יצא בערך 3,300, אשמח לקבל חיזוק שהמפרט איכותי, שאין סתירות בין החלק…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני רוצה המלצות למחשב נייד לעסקים במחיר של 8000-9000 שקל שמתאים לנסיעות. בדקתי לגבי הVAIO של סוני ובמחיר של 8500 אפשר לקחת את הדגם: Sony Vaio VGN-FZ160E/B איך הוא והאם הוא שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום, מעוניין במחשב לקצת משחקים וצפיה בתוכן HD וכן לעבודה. מה דעתכם על המפרט? בעיקר לגבי הלוח אם. האם יש צורך בקירור למעבד (מעבר לקיים)? מעוניין באינטל! תודה, מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤420 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤311 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤154 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT OC 512MB DDR2 PCIe ¤306 כמות:1 http://www.skypc.co.…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
צריך המלצה למחשב נייד לשימוש כמו משרדי זה הולך לאמא שלי והיא לא בדיוק שולטת בשיא הטכנולוגיה השימושים שלו הם בעיקר לאינטרנט,אימיילים,העברת תמונות ממצלמה לא דברים מורכבים.. עדיף שיהיה מסך כמה שיותר גדול וכמה שיותר מקום כדי שיהיה אפשר לשים הרבה תמונות... תודה...
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הי אז ככה יש לי כמה דברים מתנגשים שהביאו לבחירה הזאת 1. אני צריך מחשב קטן ונייד 2. אני צריך זמן סוללה סביר ביותר (משהו כמו 5-6 שעות) 3. אני צריך מחשב חזק יחסית לפוטושופ ברז' גבוה ולכן כמובן גם מסך איכותי מאוד חשוב!! (יצא לי לעבוד עם דגמים של HP שהיה להם מסך נוראי!) 4. המחשב ישמש המון ללימודים 5. HD - 320-500 זה הממוצע כיום וזה מספיק לא פחות אבל ואין סיבה ליותר 6. על הדרך גם חשוב לי שיראה טוב, לא שעל זה תיפול בחירה אבל עדיין 7. כמובן שאחראיות בין לאומית ניראה לי שזהו פחות או יותר. מה שחשבתי עליו זה הDELL XPS 13 יש לכם עוד המלצות? ביקורות? כמו כן לא יצא לי להגיע לאנגליה בזמן הקרוב ולכן אני ישמח לראות את המחשב קודם בארץ, איפה אני יכול לראות אותו ולשחק איתו קצת? אגב, לHP שיצא…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מחשבים לצערי הרב לא תחום חזק אצלי אני מעונין להרכיב מחשב(תקציב לא משמעותי) לשימושי סטודנט ,מוסיקה ,ומשחקים. והכי חשוב שלוח -אם,המעבד,והזיכרון יהיו אמינים, מהירים, ויעבדו בתאימות מלאה אחד עם השני אודה לכםמ עבור כל העזרה שאוכל לקבל דני
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה מפרט למחשב והייתי שמח אם אנשים יוסיפו את החוות דעת שלהם, בנוסף לכמה שאלות שיש לי. נתחיל בכך שהמחשב יהיה בעיקר למשחקי מחשב. אחד השימושים העיקריים יהיה לחבר 2 משקפי VR ולשחק בעיקר. מעבד: Intel Core i9 12900KF 3.2Ghz 30MB Cache s1700 - Box - עלות 2400 אני הסתכלתי על האופציה הזאת: Intel Core i9 12900KS 3.2GHz 30MB Cache s1700 - עלות 3300 אבל אני לא חושב שהמחיר משקף את הביצועים פה. והוא בעיקר לאנשים שנראה לי סוחטים את ה-OC. אם למישהו יש דעה חזקה למה אני טועה תרגישו חופשי לוח אם Asus ProArt Z690-Creator WiFi LGA1700 Intel Z690 DDR5 - עלות 2300 כמה שאלות, אני לא בטוח שאני מבין מה ההבדל בין הלוח אם הנוכחי להבא: …
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי לפטופ Asus F82Q עם מעבד Intel Core Duo CPU T6500 @ 2.10GHz עם מערכת הפעלה Win 7 Ultimate SP1 בעבר כשבחרתי במחשב שיעבור למצב Hibernate או Sleep זה היה עובד. בתקופה האחרונה (לא היה שינוי מיוחד שאני זוכר), ב-2 האופציות המסך מחשיך והמחשב ממשיך לפעול ואין מה לעשות חוץ מלסגור אותו ולהדליק שוב. לפעמים הוא כן נכנס למצב ולא ברור מתי כן ומתי לא. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מטרת המחשב היא בעיקר לאינטרנט. המחשב לא נועד בשביל גרפיקה ומשחקים מה דעתכם על המחשב הזה? http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=1893&scat=320&tcat=
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן כולם אני מחפש מחשב לסטודנטית שלומדת תעשיה וניהול בסביבות 5000 שקל אני יודה אני לא מבין כלום בניידים המחשב יהיה בעיקר ללמידה הוא יצטרך להפעיל גם תוכנת שרטוט כך שהוא לא יכול להיות ממש חלש... כל המלצה תתקבל בשמחה העדיפות היא לביצועים ואמינות משקל ואחריות חשוב אבל במקום שני. עוד משהו שאני צריך להוסיף? תודה מראש נ.ב. התוכנת עריכה היא סימטרון\Cimatron אם מישהו מכיר אותה ואת הדרישות שלה
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בנייד.. תקציב.. עד 4 אלף .. זיכרון מינימום 2 גיגה.. ושהמעבד והכרטיס מסך יהיו חזקים.. אתם תגדירו חזקים.. אני רוצה שלפחות הוא יריץ COD4.. השימושים שלי יהיו : אינטרנט , עבודות, תיכנות ומשחקים (מידי פעם גם כבדים..)
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום , יש לי P4 1.7 , 512 מגה זכרון \ לוח ASUS עם AGPX4 , וכמובן כרטיס מסך ATI 9800 PRO . אני משחק בבאטלפילד החדש, אבל זמן הטעינה של המשחק מייאשת אותי , השאלה היא האם שידרוג ל AMD 3000 64 עם לוח ASUS טוב וזכרון DDR400 של 1 גיגה ממש ייעשו את ההבדל ... כמובן עם הכרטיס ATI 9800 PRO . אני צריך רק לוח מעבד וזכרון \ תקציב דיי מוגבר בערך 1500-1800 לשלושת הרכיבים הנ"ל , האם כדאי לי לקנות משומש או חדש, אשמח לעזרה , שלומי.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי התלבטות קשה בבחירה של מחשב מתוך מפרט נתון של חברת IVORY. אני אפרט כאן בקיצור על כל מחשב מה הוא כולל מבחינת מעבד. התקציב הוא בסביבות ה-2K ואפילו פחות לכן ההצעות של IVORY דיי מתאימות. למפרט מלא תוכלו להיכנס לאתר החברה ובדף המחשבים השולחניים יש את המפרטים. טוב ההתלבטות היא בעצם בין חמישה סוגי מעבד שהם מציאים שם כחלק מהמחשב המלא. I3 , I5 , E6700, Q8400 כולם במחירים האלו מבוססים על לוחות אם H61 (דרך אגב מה דעתכם על ה-CHIPSET הזה? ) כל הרכיבים התומכים כגון זכרון HD וכו' הם פחות או יותר זהים ההתלבטות שלי היא בעצם האם ללכת על מעבד מהדור הקודם או החדש. העניין היחיד שגורם לי ליטות לכיוון מעבדי ה-I הוא שתמיד אני אוכל לשדרג והלוח אם יהיה תואם שלא כמו במעבדי ה-E. למ…
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב חדש בתקציב של 2000-2600 +\- ספק כוח כבר יש ואני צריך הארדיסק קטן בגלל שיש לי 1TB.5 חיצוני ו400GB פנימיים.כרטיס רשת סאונד ומסך יש לי וגם כונני DVD אשמח להצעות כבר ראיתי כמה מפרטים באתרים שונים ורציתי מחוות דעת נוספת. המחשב בעיקרו למשחקי מחשב מוזיקה וסרטים (לא צריך HD)
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול... (יותר נכון לא ממש קטן) שימושיים עיקריים זה אינטנרט ומשחקים ישנים כגון HEROES 4 הייתי רוצה לדעץת כמה יעלה מחשב כזה..... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום: להלן המפרט של המחשב שלי: מעבד: Intel Core I5 750 2.67 GHz קירור מעבד: Corsair Hydro H60 Liquid Cpu Cooler לוח אם: ASUS P7P55D 1156,2133 זיכרון פנימי: Corsair XMS3 12GB 1333GHz כרטיס מסך: ASUS ATI HD6950 2GB GDDR5 דיסק קשיח: WD 1TB Cavier Green מארז: ANTEC Six Hundred ספק כח: SEASONIC S12II Bronze 650W מעוניין לדעת מהו המחיר הסביר שניתן לבקש על המפרט שלפניכם. תודה רבה, שגיא
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר למשחקים,חשוב לי הכרטיס מסך, המעבד והזיכרון (הלוח אם שייהיה בהתאם לרכיבים) אני לא צריך ציוד הקפי כמו דיסק קשיח,כוננים,מסך ועוד.(כרטיס מסך שיהיה טוב וחזק למשחקים), עדיפויות-זיכרון 1 ג'יגה מעבד 3000+ וכרטיס מסך כבר אמרתי. תודה רבה לכולם =]
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן מפרט, תנו את חוות דעתכם המקצועית בבקשה , המחשב מיועד לגיימינג וניגון HD אין לי צורך בציוד הקפי, ואני גם לא צריך כונן DVD לגבי משחקים, אני רק מתחיל, אך רוצה כרטיס שיריץ משחקים כבדים. אני צריך שתהיה לכרטיס מסך יציאת HDMI. לוח ראשי GA-EG31MF-S2 - Gigabyte מעבד INTEL E7400 זיכרון 2Gb DDR2 800 Kingston דיסק קשיח 500G/SATA2 - WD כרטיס קול 128 BIT/8CH כרטיס מסך /ASUS - 9600GT 512MB GDDR3 כרטיס רשת 100-10 מארז P4 500 WT - 9611 סה"כ - 3000 שח אני יודע שהמחיר די גבוה אבל אני גם יודע שהשירות אח"כ הוא מצוין. תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-