ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,459 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד 13.3" רצוי מסך LED (צריכת חשמל נמוכה) עדיפות למשקל נמוך, אבל לא ע"ח סוללה. רצוי מוצר איכותי/אמין/עמיד (אבל לא חייב להיות DELL IBM או HP) שימושים עיקריים - אינטרנט, OFFICE, וסרטים. מיועד לחלונות 7, 3 ג'יגה RAM. תודה!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
המפרט הראשון : תקציב 2000 שקל +- לא יותר מידיי כולל מסך דק 19 אינץ' Athlon 64 4400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE - 3 Years Warranty M61SME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB Transcend כרטיסי מסך Zotac - 3 Years Warranty 8600GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E דיסקים קשיחים Western Digital - שלוש שנות אחריות 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II מארזים Price Units Total Codegen 6219 Midi 450W Max Black מסכים CHIMEI - שלוש שנות אחריות Price 958D 19'' LCD 5ms DVI - 1680X1050 המפרט השניי כולל כרטיס TV ומסך 22 אינץ' עד 4000 + -. מעבדי אינטל Price Units Total Core 2 Duo E8200, 13…
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למחשב נייד לסטודנטית , במחיר של עד 3 אלף ש"ח , שמשקלו לא עולה על 2 ק"ג וגודל המסך לא קטן מ 13 אינץ. המחשב ישמש לעבודות ותוכנות בסיסיות ומישחקים בסיסים , כגון SPORE. רצוי שהמחשב יכיל 2 גיגה ראם וHD של לפחות 160 גיגה.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לחבר טוב הלך היום המחשב הנייח (ספק גנרי של איבורי) והוא דחוף חייב מחשב חליפי. הוא גר רחוק, לא מבין בעניין בגרוש, אין בסביבתו הקרובה מי שכן מבין ואין לו זמן/עצבים להתעסק בזה אפילו ברמה הבסיסית ביותר. מחשב נייח סביר ובסיסי + הרכבה + מערכת הפעלה יעלה לו בסביבות ה-2K וגם צריך לחכות כמה ימים ולקוות שלו דחפו לך זבל משומש/מחודש/מתצוגה. ראיתי את ה-ASUS X54C ב-KSP/IVORY ב-2190 ש"ח עם מערכת הפעלה, OFFICE STARTER ושלוש שנות אחריות יבואן רשמי בינלאומית בבית הלקוח: http://ksp.co.il/?uin=16002 מעבד PENTIUM דו ליבתי, 4G זיכרון, דיסק 500GB ויציאות USB3, רמקולים ALTEC, רשת 1G קווית ו-N אלחוטית + יציאת HDMI... מה צריך יותר מזה? אני אוהב את הניידים של ASUS בד"כ (אם כי בסדרות היקרות יותר). א…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי את הפריטים הבאים: ספק כוח: HEC 300W ART דיסק קשיח: WD800JD 80GB Sata כונן אופטי: LG DVD-RW GSA-4163B (ממשק IDE) לבן כרטיס טלוויזיה: Hauppauge PVR 150 MCE ציוד היקפי (מקלדת, עכבר ועוד). ואני רוצה להפוך אותם למחשב מודרני, שיוכל להריץ חלונות Vista Premium לצרכי עבודה משרדית, צפיה בסרטים וגם לעריכת אנימציות Flash (חתביב). התקציב הוא 1200 ש"ח. חשבתי להוסיף את הפריטים הבאים להרכבת מחשב שלם: מעבד: Pentium E2180 DualCore - מחיר: 370 ש"ח ב-KSP. לוח אם: Gigabyte 73PVM-S2H (כולל כרטיס מסך מובנה GF7100 ויציאת DVI) - מחיר 365 ש"ח ב-KSP. זיכרון: 2x1GB Samsung 800Mhz - מחיר 220 ש"ח ב-KSP. מארז: COMPUCASE 6C28 ללא ספק - מחיר 155 ש"ח בנועה. סה"כ: 1,110 ש"ח. ציוד היקפי כבר קיים. האם …
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב כמעט מלא בתקציב של משהו כמו 3200 שקל כרגע מה שחשבתי עליו זה: Athlon XP 2500+(512k 333) Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD CPU Cooler Epox 8RDA+ NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) DDR-RAM 256MB 3200 Samsung Original Memory (שני סטיקים) CD-ROM Liteon x 48 Black ! Lite-On 52/32/52 Black Retail CD-RW Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK Black Tower w/Transparent Window (P/S not included) Front USB 2.0, Firewire (1394), 5 fans ! HEC (Heroichi) 300ER Power Supply אני כניראה יזמין את זה משני חנויות כך שיצא לי יותר זול כי במילא אני מרכיב לבד עכש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב זה מיפרט לאחי שרוצה ליקנות מחשב והוא כימאת לא משחק ובעיקר גולש ומישתמש באופיס הוא לא מבין כלום בOC ולא צריך גם OC אז בבקשה תנו לי מיפרט שיתאים לו
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מפרט לשימושים הבאים : קודם כל OC [קירור NINJA PLUS שיש כבר בידי] שיהיה יציב 100% ולא יהיה בטמפ' מוגזם. שימוש שני הוא משחקים [אני גיימר, אבל קודם רוצה לעשות OC די מכובד. אני לא צריך : זכרונות [G.SKILL 800 2GBHZ] הארדיסק, מארז ושאר ציוד היקפי. כלומר אני צריך רק מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, וספק כח. יש לי מסך 20" WIDE ברזולוציה של 1680X1050. חנות עדיף מIQPC או פאנדס. אני לא רוצה להתפשר על שום דבר מהסיבות שלי, ואני לא רוצה ספק פחות מ500W [שוב, מהסיבות שלי]. תודה רבה לעזורים!!!! חשבתי על מפרט כזה, רק אני מתלבט בין P5B DELUXE לבין הCOMMANDO: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1257 לוח אם : ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP ¤ 1139 כרט…
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אחרי הרבה לבטים, החלטתי להשקיע בסכום של 4,000 שקל (חריגה אפשרית ב200 שקל) עבור מחשב נייד שישמש אותי עבור משחקים כמו: prototype 2, team fortress 2, GTA IV, diablo3,lol וכמובן עבור גלישה וצפייה בסרטים. כמובן שבמידה ואתם חושבים שבתקציב כזה לא ניתן לספק מחשב נייד עבור דרישות המשחקים אשמח לדעתכם * גודל המסך? רצוי 17 אינץ', אך אסתפק גם ב 15. * משקל רצוי? לא קריטי, הולך להיות רוב הזמן על השולחן. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סולללה יציבה, המחשב לרוב יחובר קבוע לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ביציאת HDMI לטלויזיה, ולא חייב בלוטות וכמובן WIFI * גודל מינימלי של דיסק קשיח? אסתפק ב 500GB * כ…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני האמת מברר מחשב לחבר שלי. השימושים שלו זה בעיקר : עריכת סרטים {גרפיקה \ מאיץ חומרה תלת מימד} מסך 19 דק : מספיק לו מסך 1 אפילו שהוא צריך 2 לעריכת סרטים.כי זה בגלל שיש לו מסך 1 בבית דיסק קשיח : לפחות 250 320 ג'יגה כרטיס קול : הוא צריך משהו כלול בתקציב עד 500 600 ש"ח משחקים : לא כלכך חשוב לו כולל רמקולים עד 200 ש"ח מקלדת עד 100 ש"ח עכבר עד 80 ש"ח כלול בתקציב
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב. - (מחשב שולחני) זה הדגם: Intel G31 / G41 1600MHZ Win 7 ואני מעונין לדעת האם הלוח אם תומך בזכרון ראם של DDR3 ??? נ.ב זה הקישור של המוצר: http://www.pcdeal.co.il/productspec.asp?id=385 אני עקרונית משדרג את הכרטיס מסך, הדיסק קשיח ואני לא רוצה להשתמש בזכרון של DDR2 לכן אני רוצה לקנות בנפרד - אז רק רציתי לדעת האם הלוח אם תומך ב זכרון של DDR3 ?? ד.א - מה אתם אומרים על המפרט??? תודה רבה לעוזרים ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי חברים יש ברשותי לוח,מעבד כרטיס מסך,הרדיסק SSD 240 גיגה זכרונות 16 גיגה 4X4 לוח בן חודשיים-gigayte h97-hd3 מעבד בן שנה וחודשיים- I5 4690 זכרונות-16 גיגה קרוסאיר 4X4 כרטיס מסך -radeon amd 6970 2 GB הרדיסק SSD 240 INTEL 335 אשמח לקבל מחיר לגבי החלקים האילו תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מארז: Compucase 6A19 Black Midi Tower True 300Watt PSU לוח אם: ASUS P4P800 מעבד: pentium 4 2.6 זיכרון: 1.5G של טווינמוס 2x256 1x1G כרטיס מסך: רדאון 9500 פרו הארדיסק: 200G WD צורב דיוידי של LG מקלדת מיקרוסופט+עכבר+רמקולים
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף המחירים יורדים בגלל הקונרו ואני רוצה לקנות מחשב חדש. לא, אני אל רוצה קונרו. אולי עוד שנתיים נקנה שוב מחשב חדש ועד אז נראה כבר מה יהיה. מLogicPc. אם אני משלם במזומן זה יוצא 5794.74 ₪. קודם כל, המפרט בסדר? בניתי אותו בעצמי ואני לא כ"כ מתמחה בתחום. שלוש שאלות על המפרט: 1. המארז טוב? עושה רושם שהוא די זבל.. מה כדי לי לקנות במקום? לינק למארז: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7235 2. יש שני 7900gt במחיר מאד דומה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8410 http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8414 יש הבדל של שישה שקלים בנהם, איזה כרטיס עדיף? 3. נשאר לי עוד 200 שקל, במה כדי להשקיע אותם? אולי במארז יותר טוב ויותר ויפה.. או…
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (עדיפות גבוהה מאד לחסכון) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) אני רוצה מסך גדול יחסית (23" - 24") בעל יכולות FHD - משמע , שיוכל להריץ סרטים באיכות 1080p, ובעל פאנל איכותי (עדיפות לייצור מקורי ולא מדבקה) -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי התייעצויות עם חברים הגעתי למפרט הבא : [השימוש העיקרי במחשב הוא גלישה + שרת הורדות עם קצת autocad ו-photoshop] : מעבד : Core 2 Duo E4300 לוח : Gigabyte GA965PDS3 דיסק : WD 250Gb כ.מסך : 7300GT 256MB זכרון : 2x512 - 667 מארז : antec sonata - הצעת מחיר שקיבלתי על המפרט גבוהה קצת מ-3K (לפני מאוורר נורמלי למעבד). אשמח מאד להצעות להוזלת המחיר קצת ולמאוורר מעבד לא יקר (אני בונה על ביצוע O.C). תודה מראש, דורון.
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? עד 2000, ועדיף פחות. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקרון עבודה משרדית, אך גם סרטים ואינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה . לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא צריך כרטיס קול אכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש ד…
-
- 9 תגובות
- 878 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, תכנות קל (PERL, R, Python) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS מודרניים, MMOים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080, מסך 24 אינ'ץ של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניו…
-
- 42 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי זמן רב שהמחשב שלי צבר בעיות שונות ומשונות בזיכרון, במאוורר ובספק הכוח, ההארד-דיסק שלו תקתק למוות וחתם חברות אמת של 6-7 שנים... עכשיו, הגיע הזמן להביא יורש! אני כבר כמה שנים לא בסצינה של החומרה אז אני לא יודע מה חדש, מה טוב ומה חרא אז אני צריך את העזרה שלכם. דרישות: לא יותר מ-4,000 שקל. מחשב אמין שיחזיק כמה שיותר זמן. חייב להיות חזק מספיק כדיל לתפעל תוכנות עריכת וידאו כבדות כמו Avid. כמו כן לא יזיק אם יוכל להריץ משחקים כמו Left 4 Dead ו- Devil May Cry 4. אין צורך לקנות ציוד היקפי, מעביר אותו מהמחשב הקודם. לא מתעסק באוברקלוקינג. חשיבות שקט = 8. עשיתי סיבוב מהיר באתר של אייבורי ובחרתי מפרט שבמבט ראשון נראה לי בסדר: http://www.ivory.co.il/product.…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד Intel Core i7-860 Tray ₪1365 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-860ay לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪559 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪216 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1247 זיכרון Corsair DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333MHz CL 9-9-9-27 Value ₪523 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G1333C9VM2 כרטיס גרפי Gigabyte nVIDIA GeForce GT 220 OC 1024MB DDR3 PCIe ₪431 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVN220 צורב Asus DRW-24B1LT X24 SATA DVD ₪162 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30925 מארז ללא ספק NZXT…
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרבה זמן לא התעדכנתי בחידושי הטכנולוגיה שיצאו. נתקעתי בזמן שיצא ה PCI EXPRESS . חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט ב מקסימום 1500 ש"ח (לא כולל מסך). אני לא מבין בצ'יפסטים החדשים והיתי רוצה את עזרתכם בבנית מפרט כזה. כל פעם שאני מנסה להרכיב משהו יוצא לי 2000 שקל לפחות. האם כדאי ללכת על דילים באינטרנט ? ישנם דילים של 1000 ו 1500 ש"ח. גם אני פעם היתי אומר לא למפרטים כאלו אך היום אני מתלבט. המחשב מיועד לגלישה,אופיס וצפייה בסרטים מידי פעם זה הכל. הסתכלתי במפרטים המומלצים וראיתי שהיחיד מתחת ל 2000 שקל הוא עם 256 מגה שזה לא מספיק. מה אתם אומרים ? כדאי לקנות מדיל ? כדאי להרכיב לבד ? משהו יכול לבנות לי מפרט "יעיל" ב 1500 שקל ? תודה
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
צמד ניידי גיימינג מתקדמים במיוחד מבית MSI ואסוס החלו להימכר בחנויות, בתגי מחיר חסרי תקדים לא פחות מהביצועים עצמם עולם המחשבים הניידים הצליח לבצע בשנתיים האחרונות צמצום פערים משמעותי מאוד לעומת השוק הנייח, בייחוד אם מתבוננים בקצה העליון של המערכות היקרות והמתקדמות ביותר – וזה משהו שממחישות היטב אסוס ו-MSI עתה, עם הדגמים החדשים שהן מביאות אל החנויות. מן העבר האחד ניצב לו ה-ROG GX700 של אסוס, אשר גורף לעצמו את התואר המפתיע משהו, "המחשב הנייד הראשון עם קירור מים". המוצר מציע מסך 17.3 אינץ' ברזולוציית 1080p ועם תמיכה בטכנולוגיית ה-G-Sync הניידת של NVIDIA לקצב רענון גבוה יותר, מעבד Core i7-6820HK מרובע ליבות עם מכפלה פתוחה, כרטיס מסך מדגם ה-Mobile GTX 980 העוצמתי ביות…
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד בקרוב ואני מעוניין לקנות מחשב. מה שחשוב לי: SSD ULTRABOOK (דק וקל) ללא כונן אופטי ללא ווינדוס מסך טוב לעין (אני לא רואה משהו) מקלדת זוהרת חובה. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד למישהי שמתעסקת עם תוכנות גרפיות כגון AutoCad הנ"ל ואחרות כך שכניראה שצריך זיכרון רב ומעבד חזק אני לא כל כך מבין במחשבים ניידים ולא בדרישות התוכנות הללו לכן אני פונה אליכם להמלצה בתקציב של 4k בתקווה שהוא יספיק למטרה תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-