עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by udist,

קניתי לאחרונה נייד DV3. ישמש אותי כמחשב ראשי בלימודים, כולל מעט משחקים והורדות... המחשב לא מתחמם מעבר לממוצע, 43-47 מעלות בשימוש קל, סביב 60-65 מעלות במשחק. תהיתי אם יש מה לקנות לוח קירור כאמצעי להארכת חיי המחשב בכל השעות בהן הוא יעבוד נייח בדירה (כתיבת עבודות, הורדות, משחק). הלוחות האלה באמת משפרים משהו? אשמח לדעות לכאן וכאן.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  2. עדיף אחריות ל3 שנים ומעבד intel core 2 due תודה.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  3. היי, אני מעוניין להוסיף סוללת Ultrabay ללנובו T420s שלי, ואני מחפש המלצה איפה כדאי לקנות - ebay, חנות בארץ, לחכות שחבר יביא מחול.. צריך את חוות דעתכם. תודה רבה.!!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  4. * מטרות המחשב - אחרי שנים של קנאה ושימוש במחשבים של חברים לצורך משחק , המחשב שאני רוכש קודם כל יהיה מתאים למשחקים רציניים. כמובן שימוש נרחב באינטרנט, צפייה בסרטים (HD) ואף עריכת תמונות. * גודל המסך - 13-15 אינץ * משקל רצוי - רק שלא יהיה בומבסטי מידיי. בכל זאת מחשב נייד. (מסתובב איתי מסביב לעולם). * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא יוצא דופן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - hdmi , VGA * בלוטות - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 500 GB * כונן CD/DVD? צורב - כן * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - אם זה משחק תפקיד גדול במחיר אז לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעל…

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  5. Started by Mistery,

שלום, אחרי שבוע-שבועיים של שימוש רגיל,היום בהמלך גלישה באינטרנט נתקע המחשב ולא מגיב לא לעכב לא למקשים ולא לטאץפד, אמח לא מצליח לפתוח את המכסה של הבטרות כדי לנתק,המחשב לא נכבה דרך כפתור הדלקה כיבוי במקלדת,בקיצור אני לא יודע מה כבר אפשר לעשות. תודה רבה מראש לעוזרים.

6. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב במחיר של בין 2500 ש"ח ל - 3000 ש"ח וזאת ללא ציוד היקפי. חשוב לי לקנות מהחנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php מטרות המחשב: בעיקר ליישומי office, אינטרנט, צפייה בסרטים, ולעיתים גם משחקים (ממש לא כבדים). שורה תחתונה - בעיקר שימוש בסביבת windows. מה חשוב לי? חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא יתפוס הרבה מקום בחדר, וכמו כולם, שגם ל - 5 שנים הקרובות לפחות. האם המחשבים ה"מורכבים" בחנות שווים את המחיר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=17251 שאלות על המחשב המורכב: 1. מה אתם חושבים על המארז? מישהו התנסה איתו? מישהו יודע של איזה חברה הוא? 2. האם 4GB זיכרון פנימי מספיק? או ששווה להשקיע לטווח הארוך ולקנ…

7. Started by tecore,

במחשב DELL N5110 מקבל קישורת מוגבלת או חסרה בזמן הורדה בכעד 70% מרוחב הפס. בעוד שהסמטרפון ומחשבים אחרים ממשיכים לגלוש באלחוטי. מה ניתן לעשות? זו בעיה בלוחאם\כ. אלחוטי? יש אפשרות לתקנה? זה פשוט משגע, כל כמה דקות האינטרנט קורס באלחוטי ואי אפשר להוריד שום דבר. אשמח לעזרה אני ממש אובד עצות. מדובר בנתב TP-LINK 1043. תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני צריך מחשב נוסף יחסית למשחקים בתקציב 2300 פחות או יותר בניתי משהו כזה מעבד: [..] INTEL 2310 : CORE I5, S1155, 2.9Ghz - TRAY ₪823 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H61M-S2PV-B3 ₪309 זיכרון: [..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.5V - זמין במלאי ₪136 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GT630 2GB DDR3 - RETAIL ₪357 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪105 מארז: [..] COOLERMASTER CMP-350 + CM 400W PSU ₪263 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪434 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪79 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2506 מה דעתכם מה אפשר לשפר לתקן? בברכה

9. Started by EGA,

ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב העונה לדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, עיבוד תמונה - MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. היי, מקוה שתוכלו לתת לי מספר אופציות לפי הפירוט המצורף: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מצד שני, אם אתם ממליצים אחרת- אפשר גם לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, הורדות, סרטים באיכות גבוהה, משחקים "קלים" (כדוגמת פיפא למשל, או בקיצור, לא ממש למטרת גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שציינתי למעלה, לא משהו ספציפי... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

11. היי, אני מחפש לקנות מחשב טבלט \ נייד קל לאימא שלי לצרכים משרדיים. לא סגור לגמרי מה עדיף ואשמח להמלצות. המפרט בגדול ------------- גודל המסך?13-14 לנייד, פחות לטבלט ... * משקל רצוי?עד 1.5 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) תלוי במחיר אם נכנס אז SSD יתקבל בברכה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה בארה"ב, אז כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * אני גם מעדיף שתהיה אפשרות להכתבה קולית בע…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Started by gmpc,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את המחשב, יחד עם זאת חשבתי כבר להשאיר את המחשב הקיים, לרכוש חדש ולחבר אותם ב KVM בכדי לעבוד עם 2 מחשבים במקביל (מפאת חוסר מקום). אשמח לקבל הצעה למפרט שמיועד לתפעול שוטף + משחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח (כולל מארז ואוורור שקט) המחשב שקיים היום: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz 3GB Ram Radeon HD4850 Corsair 550W PSU 2 דיסקים, 700 ו 300 ג'יגה ציוד הקפי ומסך 22" האם כדאי להשאיר את הספק הקיים ולהתקין ספק זול יותר במחשב הישן? אודה להמלצות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה. עיקר השימוש הינו לפיתוח תוכנה בvisual studio 2010, תוך שימוש בבסיס נתונים 2008 SQL Server. התקציב המשוער לקניית המחשב 5500-7500 ש"ח * מטרות המחשב - פיתוח והרצת בסיס נתונים * מעבד - רצוי i7 (אפשרות גם ל-i5) * זכרון RAM - 8GB * גודל המסך - 15.6 1080P * כונן קשיח - לפחות 500 GB מהירות 7200 RPM. אם ניתן בתקציב - 2 דיסקים כאשר הדיסק של מערכת הפעלה - SSD והשני הוא רגיל . * כולל מערכת הפעלה win 7 pro 64 bit eng * העדפה לחברה כלשהי - Dell or Lenovo * ללא בעיות התחממות יתר. * אחריות - רצוי 3 שנים באתר הלקוח. * משקל רצוי - 2-3 ק"ג * זמן סוללה - עדיף מעל שעתים * יציאות - USB 3.0 + eSata * בלוטות + wifi - כולל * צורבCD/DVD - כולל ר…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  14. Started by hararim,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, matlab, תכנות, סרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עדיף קל אבל לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צורב * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל נדרשת אחריות ארוכה ככל הניתן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל ממש לא חובה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  15. Started by Jenyatip,

אהלן , יש לי המחשב הזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-G41M-ES2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte. Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB זה כנראה מה שחשוב , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לשדרג את המחשב שלי ללא OC ? אני רוצה בעיקרון לשדרג ביצועים טובים יותר במשחקים , יש אפשרות כזאת ? תודה רבה מראש , פוסט ראשון שלי כאן ;D

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. Started by hta,

. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית בעיקר )ואם אפשר שיתאים קצת למשחקים בעלי דרישות נמוכות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי -אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי בכלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן(לגבי כול הסעיפים שצוינו פה) 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מעדיף בחנות שנמצאת באזור השרון. תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  17. המחשב הוא לא לעיבוד וידאו או משהו, רק תוכנות גרפיקה מה שאני מבין מזה שצריך מחשב די טוב ולא מטורף אבל מסך איכותי עם פאנל טוב אני די נעול על סמסונג971P שעולה 1500 כל השאר תמליצו לי אתם. רוב הזמן אני בצבא ואני כבר לא מבין, יוצאים כל יומיים מעבדים וכרטיסי מסך חדשים. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  18. אני צריך מחשב למשחקים (אבל לא רק ומשום שזה היישום הכי טובעני אז נקרא לזה מחשב למשחקים) אני לא צריך מסך,ציוד היקפי,ספק,מארז וכו'.. מתוכנן OC רציני כרגע אני משדר על רזולוציה 1366X768 אבל מתכנן בקרוב לעבור לFHD לכן צריך כרטיס מסך בהתאם,וחשוב 8GB של זיכרון לתוכנות כבדות שאני מפעיל מדי פעם,ודיסק 1TB של סמסונג,בעיקרון אני נעול על רוב החלקים חוץ מהמעבד הלוח אם והזיכרון. חשבתי על דבר כזה.תקנו אותי ואת המפרט בכיף. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤864 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS5 ¤993 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1422 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HE103UJ ¤545 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. יש חריגה עד 8000. יש לי כבר מעבד Intel Core 2 Extreme QX9770 אז לא צריך מעבד ותתאימו הכל בשבילו... ואני רוצה OC רק למעבד. הערות: אני מעדיף כרטיס מסך 295 GTX . ו 8 ג'יגה ראם. לא צריך מסך וציוד הקפי!

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  20. דילמה ענקית וקשה בין שני מחשבים! הראשון ASUS EEE PC 1000HE Intel Atom N280 1GB DDR2 10Inch 160GB Black השני ACER Aspire One D150 10.1 Intel N270 1.68Ghz 160GB 1GB Blue הבעיה היא כזו: השוני בין שני המעבדים: http://www.yugatech.com/blog/personal-computing/intel-atom-n270-vs-atom-n280/ השוני בין כרטיסי הגרפיקה: ACER: GMA X3100 ASUS: GMA 950 את פרטים השונים בין הכרטיסים ניתן לראות כאן: http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html אני ראיתי הרבה סירטונים בyoutube שמראים אנשים שונים משחקים בכל מיני משחקים בASUS אבל אני לא מוצא סרטונים על הACER בנוסף ראיתי שהרבה אנשים משמיצים את הבנייה של הACER בעיקרון אני רוצה לבחור את המחשב שיכול להרי…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מועניין לקנות את הלפטופ Gigabyte W468N התקציב שלי הוא עד 4000 שקל. ואני תריך אותו לצורכי צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ועבודה באופיס. אני מעוניין בדעתכם על הלפטופ המוזכר לעיל, ובנוסף לדעת האם יש לו קורא טביעות אצבע, והאם הוא נחשב כלפטופ טוב ואמין, ואם אפשר לדעת איך האחריות של החברה שמשווקת אותו? זה גם חשוב. בקיצור את דעתכם תודה מראש

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by MODY69,

שלום רב, אמא שלי קונה מחשב נייד לצרכים משרדיים (וורד, אימייל, קצת סרטים, אינטרנט, WiFi, בלוטות' וכו'). התקציב הוא 3.5K ללא חריגות. המחשב צריך לבוא עם וינדוס. חובה שתהיה חנות שמוכרת את המחשב בצפון הארץ. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  23. זה מפרט 1 Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤475 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ NT CL5-5-5-15 F2-6400CL5D-4GBNT , יחידות 1 ¤230 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1519 Twintech nVidia 9800GTX+ 1GB Twin Turbo HDMI PCIe, יחידות 1 ¤970 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1639 Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB, יחידות 1 ¤259 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=758 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?producti…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  24. שלום לכולם, באתי לקבל חוות דעת נוספת היות והמפרט האחרון שהציעו לי היה לפני חודשיים שלוש בערך. זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים ואולי פה ושם איזה משחק פשוט .... ללא עכבר ומקלדת אבל עם מערכת רמקולים 2.1 זולה אך טובה (נאמר כמו הדגם האגדי של אלטק לייזינג) ובגדול מה שחשוב זה שלא יעבור את ה2500 כולל הכל אם ממש חייבים ניתן לחרוג. כמה דברים שרציתי לציין - חושב שאין טעם לקנות מחשב שמבוסס על פחות מ core2duo. כמו כן - ללא כרטיסי מסך און בורד... ניתן? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  25. יש לי כרגע מחשב PD 805 לוח של אינטל קקי שאין אפילו אפשרות לאוברקלוק 1 גיגה זיכרון ספק גנרי כרטיס מסך 7200GS אני רוצה לשחק משחקי יריות על רזולוציה כמה שיותר גבוהה יש לי מסך רזולוציה טבעית 1440 על 900 ומשהו לא זוכר בעיקרון חשבתי על לשדרג ספק זיכרון וכרטיס מסך יש המלצות? רצוי שזה יהיה מחנויות באזור חיפה משהו בסגנון נועה פנדה מרדנית לא KSP ולא IVORY

• 3 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.