עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by kofiko,

שלום, האם מישהו יודע אם המחשב הנ"ל עונה על הדרישות הבאות?: # Some GPU-accelerated features require graphics support for Shader Model 3.0 and OpenGL 2.0 # Some features in Adobe® Bridge rely on a DirectX 9capable graphics card with at least 64MB of VRAM תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  2. Started by Morfium,

לוח אם GAEP45DS3 Gigabyte זיכרונות Hynix DDR 800 4GB מעבד Core 2 Quad 9300 כרטיס מסך Geforce 260 216 ספק כח TAGAN 500W מאוור Big Typhoon דיסק קשיח HD WD 1T השימוש העיקרי הוא גראפקה ומשחקים. המחשב מיועד לחבר שלי, לא צריך שום דבר חוץ מזה. השאלה האם הזה מספיק טוב במחיר הזה. הסכום שייצא הוא : 4970 שח.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  3. גיליתי שאחות של חבר שמתגוררת בחו"ל חוזרת בקרוב ארצה ואמרה שתשמח להביא איתה לפטופ. הדרישות שלי די צנועות, אני צריך מחשב לצרכים של סטודנט, וחשוב שיהיה tv-out גם. כמובן, נושא האחריות הבינלאומית קריטי. אז מה הכי משתלם לי? תודה, דורי

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  4. שלום ברצוני לרכוש מחשב בסכום של כ 2000 עם חריגה של מקסימום 300/500 ש"ח, ניסיתי המון זמן להרכיס משהו עם מעבד E8400 שהבנתי שהוא מצוין אבל רק המעבד והלוח אם יוצאים ביחד 1200 ש"ח... אני מתכוון להריץ משחקים בינוניים ולא חשוב לי שההגדרות יהיו על הכי טובות (משחקים כמו FOOTBALL MANAGER, PES וכו') תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 24.05.2009 בשעה 18:43:06 מצטער, שכחתי להגיד שחשוב שלא יהיה רועש, אבל לא קריטי אם טיפה נשמע אותוושהסכום כסף הוא ללא ציוד היקפי וללא מסך

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  5. שלום רב ותודה לעוזרים, אני מעוניין לקנות בקרוב מערכת מחשב חדשה בגלל שהמחשב שלי ישן נורא. אממ.. כנראה שאני הלך על הפלטפורמה החדשה של אינטל "Core i7" השימושים שלי במחשב הם בעיקר: עריכת וידאו, אנימציה ורינדור, משחקים חדשים בד"כ ברזולוציה גבוהה, סרטים באיכות HD. את רוב הרכיבים של המחשב אני לא מייבא מחנות אז לכן זה יוצא לי במחיר סביר רק חלקים בודדים אני כנראה יקנה מחנות, אז אל תשנו לי את המפרט לגמרי ותתנו לי חדש מחנות כי זאת לא המטרה, את הרכיבים הבאים אני קונה שלא מחנות: INTEL CORE i7 920 2.66GHZ 8MB BOX PATRIOT DDR3 3GB KIT 1600Mhz VIPER HEATSINK SEAGATE BARRACUDA 500GB 32MB SATA II 7200rpm THERMALTAKE ThoughPower 650W QFan 14cm את שאר הרכיבים אני מעוניין לקנות מחנות מסגרת הת…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  6. שלום לכולם.. באפשרותי לרכוש מחשב מסוג HP Pavilion dv4-1190ej Entertainment Notebook PC והעניין הוא כזה.. אני צריך שהוא יהיה יותר טוב מהמחשב שיש לי עכשיו.כי אם הוא לא אז אני לא קונה(למשחקים) תגידו לי מה יותר טוב המחשב שלי עכשיו או הלפטופ(טוב למשחקים) הנה תמונה עם המפרט שהכנתי כשרק קניתי את המחשב(לפני שנה וחצי) http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg והנה קישור למפרט של הHP (מה שמצאתי בגוגל ) http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3747826-3819693.html#null בבקשה רק תגידו לי אם המחשב נייד של HP הוא יותר טוב למשחקים מאשר המחשב הנוכחי שלי(מופיע למעלה) ----------------------------------------- נ.ב. בכל מינני פור…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  7. אהלן. אני מחפש מחשב נייד, בעיקר לצורך הלימודים (תכנות בויז'ואל סטודיו), אבל גם שיהיה שימושי לסרטים, אינטרנט ומשחקים מדי פעם. המטרה העיקרית שלי היא כרגע המחשב הזה: Dell inspiron-1525-t5750 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm בעיקר כי קיבלתי עליו ביקורות מאדם שמשתמש בו לתכנות גם כן. לעומתו, יש מחשבים עם מפרטים די מפתים במחיר קרוב: Gigabyte 566U http://www.skypc.co.il/pl_product~70765~14~0.htm הבעיה היא שאני לא יודע אם המחשבים של ג'יגהבייט עונים על פרמטרים של נוחות, איכות ואמינות. כמובן שחשוב שלא יהיו במחשב כל מני פאקים קריטיים אחרים, כמו חיי סוללה קצרים במידה קיצונית, חוסר תאימות ל xp, או כל דבר אחר שיכול לפגום בשימושיותו. דילמה נוספת היא דילמת המסך ה…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by Radical Dreamer,

שלום אנשים. סוף סוף החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב המתפרק שלי במחשב חדש... עד היום, מאז שנות ה-80, כבר חיסלתי הרבה מחשבים והגיע הזמן לעוד אחד. לצערי, למרות הידע הרב שלי בתחום התוכנה והתקשורת אין לי יותר מידי ידע בתחום החומרתי ולכן אני פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי קצת. אז מה אני בעצם רוצה? בואו נתחיל בשאלות קודם כל: האם זהו הזמן המתאים לקניית מחשב? למי שלא מבין מה זה "הזמן המתאים" ויגיד שאין כזה דבר, אז אני מתכוון שלא יווצר מצב שאני קונה מחשב ותוך 3 חודשים כדאי כבר לשדרג אותו. כמו כן, אודה לכם אם תציינו לכמה זמן אתם חושבים שהמפרט הנ"ל "יחזיק" בתור מפרט חדש יחסית. וכן, אני מדבר על זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099766,00.html המחשב מיועד גם…

9. טוב קודם כל תודה מראש לכל מי שעוזר לי ! ! ! אוקי תראו אני מתכנן לקנות מפרט כזה : 1x AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 1x DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1x Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline 1x Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO 2x Westren Digital SATA 120GB 8MB 7200 RPM WD1200JD 1x AVerTV DVD EZMaker GOLD - PCI 1x PIONEER DVR-110 x16 DVD-R/RW DUAL LAYER Black - OEM 1x LG CDROM X 52 Bulk 1x MGE XGBOX Sidewinder 400W ATX Chassis Black 1x Thermaltake Silent PurePower 480W 2-fan Power Supply איך המפרט? אני רוצה לעשות RAID עם שני הכוננים קשיחים שכתבתי למעלה, מהן האפשרויות שלי ומה כדאי? תודה , IZIK תודה לחן על העזרה !!!!!!!

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by hagay21,

אז ככה יש מבחר רב והשאלה שלי מה הכי עדיף http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=16&catcode=11 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=819&aff=zap http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=107&CatCode=11 http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=86&CatCode=14 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7599077&type=2&product=1&category_name=%ee%e7%f9%e1%e9%ed+%f0%e9%e9%e3%e9%ed3 http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=67978&saleNo=600787 מבין 6 המחשבים איזה הכי טוב גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  11. Started by giladbigel,

אני צריך ספק טוב לא משהו בשמיים העיקר שיהיה סבבה ובלי בעיות למחשב שלי והכי חשוב שיהיה של חברה מוכרת המחשב שלי זה פנטיום 4 2.4 512 DDR רדיאון 9600פרו 256 מגה וזה מארז ATX בבקשה תנו לי ספק מתאים וטוב ב100-200 שקל תודה רבה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  12. שימוש במחשב בעיקר אינטרנט ומוסיקה אבל המחשב צריך ליהיות מאוד חזק לעבודה ממושכת , זכרון 1024 והרד דיסק 120 , לא צריך כרטיס מסך , מקלדת ועכבר לא צריך.. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  13. Started by ashkenazone,

amd athlon 64 3000+ 939 810 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 620 Adata 512MB DDR400 240 Adata 512MB DDR400 240 raidmax scorpio 868 390 HEC 475W 360 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 505 Leadtek Winfast PX6600GT TDH extreme 1200 Audigy 2 Value 270 DVD±RW X16 NEC ND-3520A 290 samsung 793df 715 Logitech internet pro black 77 Logtiech MX510 270 Logitech X-530 609 ד"א יש לי עוד 180 שקל שאני רוצה להוציא, על מה אני יוציא?

14. היי, אני מחפש לקנות מחשב טבלט \ נייד קל לאימא שלי לצרכים משרדיים. לא סגור לגמרי מה עדיף ואשמח להמלצות. המפרט בגדול ------------- גודל המסך?13-14 לנייד, פחות לטבלט ... * משקל רצוי?עד 1.5 קג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ8 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) תלוי במחיר אם נכנס אז SSD יתקבל בברכה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אני קונה בארה"ב, אז כן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * אני גם מעדיף שתהיה אפשרות להכתבה קולית בע…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by gmpc,

אהלן, הגיע הזמן לשדרג את המחשב, יחד עם זאת חשבתי כבר להשאיר את המחשב הקיים, לרכוש חדש ולחבר אותם ב KVM בכדי לעבוד עם 2 מחשבים במקביל (מפאת חוסר מקום). אשמח לקבל הצעה למפרט שמיועד לתפעול שוטף + משחקים בתקציב של עד 2500 ש"ח (כולל מארז ואוורור שקט) המחשב שקיים היום: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz 3GB Ram Radeon HD4850 Corsair 550W PSU 2 דיסקים, 700 ו 300 ג'יגה ציוד הקפי ומסך 22" האם כדאי להשאיר את הספק הקיים ולהתקין ספק זול יותר במחשב הישן? אודה להמלצות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לצורך עבודה. עיקר השימוש הינו לפיתוח תוכנה בvisual studio 2010, תוך שימוש בבסיס נתונים 2008 SQL Server. התקציב המשוער לקניית המחשב 5500-7500 ש"ח * מטרות המחשב - פיתוח והרצת בסיס נתונים * מעבד - רצוי i7 (אפשרות גם ל-i5) * זכרון RAM - 8GB * גודל המסך - 15.6 1080P * כונן קשיח - לפחות 500 GB מהירות 7200 RPM. אם ניתן בתקציב - 2 דיסקים כאשר הדיסק של מערכת הפעלה - SSD והשני הוא רגיל . * כולל מערכת הפעלה win 7 pro 64 bit eng * העדפה לחברה כלשהי - Dell or Lenovo * ללא בעיות התחממות יתר. * אחריות - רצוי 3 שנים באתר הלקוח. * משקל רצוי - 2-3 ק"ג * זמן סוללה - עדיף מעל שעתים * יציאות - USB 3.0 + eSata * בלוטות + wifi - כולל * צורבCD/DVD - כולל ר…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  17. Started by hararim,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, matlab, תכנות, סרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עדיף קל אבל לא חובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן צורב * כונן Bluray?לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל נדרשת אחריות ארוכה ככל הניתן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL אבל ממש לא חובה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  18. Started by Jenyatip,

אהלן , יש לי המחשב הזה : CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-G41M-ES2L (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Kingston 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM @ 400 MHz שניים מהזכרונות מלמעלה. ז"א 4 Gigabyte. Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT 1024 MB זה כנראה מה שחשוב , השאלה שלי היא האם יש אפשרות לשדרג את המחשב שלי ללא OC ? אני רוצה בעיקרון לשדרג ביצועים טובים יותר במשחקים , יש אפשרות כזאת ? תודה רבה מראש , פוסט ראשון שלי כאן ;D

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  19. Started by Mistery,

שלום, אחרי שבוע-שבועיים של שימוש רגיל,היום בהמלך גלישה באינטרנט נתקע המחשב ולא מגיב לא לעכב לא למקשים ולא לטאץפד, אמח לא מצליח לפתוח את המכסה של הבטרות כדי לנתק,המחשב לא נכבה דרך כפתור הדלקה כיבוי במקלדת,בקיצור אני לא יודע מה כבר אפשר לעשות. תודה רבה מראש לעוזרים.

20. שלום לכולם, אני מעוניין במחשב במחיר של בין 2500 ש"ח ל - 3000 ש"ח וזאת ללא ציוד היקפי. חשוב לי לקנות מהחנות http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php מטרות המחשב: בעיקר ליישומי office, אינטרנט, צפייה בסרטים, ולעיתים גם משחקים (ממש לא כבדים). שורה תחתונה - בעיקר שימוש בסביבת windows. מה חשוב לי? חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ולא יתפוס הרבה מקום בחדר, וכמו כולם, שגם ל - 5 שנים הקרובות לפחות. האם המחשבים ה"מורכבים" בחנות שווים את המחיר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=17251 שאלות על המחשב המורכב: 1. מה אתם חושבים על המארז? מישהו התנסה איתו? מישהו יודע של איזה חברה הוא? 2. האם 4GB זיכרון פנימי מספיק? או ששווה להשקיע לטווח הארוך ולקנ…

21. Started by tecore,

במחשב DELL N5110 מקבל קישורת מוגבלת או חסרה בזמן הורדה בכעד 70% מרוחב הפס. בעוד שהסמטרפון ומחשבים אחרים ממשיכים לגלוש באלחוטי. מה ניתן לעשות? זו בעיה בלוחאם\כ. אלחוטי? יש אפשרות לתקנה? זה פשוט משגע, כל כמה דקות האינטרנט קורס באלחוטי ואי אפשר להוריד שום דבר. אשמח לעזרה אני ממש אובד עצות. מדובר בנתב TP-LINK 1043. תודה.

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  22. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני צריך מחשב נוסף יחסית למשחקים בתקציב 2300 פחות או יותר בניתי משהו כזה מעבד: [..] INTEL 2310 : CORE I5, S1155, 2.9Ghz - TRAY ₪823 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H61M-S2PV-B3 ₪309 זיכרון: [..] ADATA XPG GAMING SERIES 4096MB DDR3 1600 CL9 1.5V - זמין במלאי ₪136 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GT630 2GB DDR3 - RETAIL ₪357 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA ₪105 מארז: [..] COOLERMASTER CMP-350 + CM 400W PSU ₪263 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪434 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקות במעבדה של 24 שעות + חיווט ברמה גבוהה - בקניית מחשב עד 3,500 ש"ח ₪79 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2506 מה דעתכם מה אפשר לשפר לתקן? בברכה

23. Started by EGA,

ערב טוב, אני מעוניין לקנות מחשב העונה לדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, אבל עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, עיבוד תמונה - MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  24. היי, מקוה שתוכלו לתת לי מספר אופציות לפי הפירוט המצורף: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מצד שני, אם אתם ממליצים אחרת- אפשר גם לחרוג מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יישומי אופיס, גלישה באינטרנט, הורדות, סרטים באיכות גבוהה, משחקים "קלים" (כדוגמת פיפא למשל, או בקיצור, לא ממש למטרת גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כפי שציינתי למעלה, לא משהו ספציפי... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

25. היי, אני מעוניין להוסיף סוללת Ultrabay ללנובו T420s שלי, ואני מחפש המלצה איפה כדאי לקנות - ebay, חנות בארץ, לחכות שחבר יביא מחול.. צריך את חוות דעתכם. תודה רבה.!!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.