עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן. המחשב הוא מיועד למשחקים. אין צורך בהארדיסק, כוננים, מסך, ואביזרים נלווים (מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'). התקציב כמו שצויין - 2500 ש"ח, כולל הרכבה, בחנות אחת, רצוי קרובה למרכז (אזור נתב"ג/ת"א). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  2. Started by L.L,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל, אם אפשר לחסוך - תמיד זה טוב, אבל אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SC2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  3. תקציב 8000-9000 שקל אשמח אם יש הצעות לחלקים אחרים, דרכים לייעל כמו להוריד משהוא נועד לגיימינג כבד ואוטודסק מאיה תודה core i7 5820k box crucial ddr 4 2133mhz gigabyte x99 gaming 5 gigabyte 970gtx g1 gaming crucial m500 240gb ssd seagate barracuda 7200 2tb nzxt phantom 410 +fsp raider 650w scythe ninja 3 windows 8.1 nod 32 8 9182 tms

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  4. Started by the fish,

אהלן, ברצוני לברר אם למחשב הנ"ל קיימת יציאת dvi, לא הצלחתי למצוא את הנתון הזה באתר של dell או של ati. על הכרטיס נאמר שהוא תומך ב hdtv אך לא ברור לי באיזה יציאה של המחשב ניתן להשתמש כדיי לנצל זאת. האם מישהו יודע? תודה.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג\תכנות\עריכת וידאו חובבני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: TW3,GTA וכו'.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. 1-יוצא לי משתלם מאוד לקנות מחשב בלי הרכבה ומכמה חנויות שונות האם כדאי אני רוצה לקחת NXZT TEMPEST מFOXPC ב375 ספק כוח מIQPC 500W SEASONIC ואת שאר המחשב מKSP... 2-האם כדאי לקחת AMD Q9950 או E8400 של INTEL אני פותח הרבה תוכנות ואני לא רק גיימר אז לדעי כדאי 4 ליבות. 3-תגובות על המפרט.. 4-האם יש מדריך איך להרכיב את המחשב לבד האם כדאי לעשות את זה ? 5- המפרט: מעבדי ‏AMD Phenom Quad-Core 9950 (Socket AM2+) לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE GA-MA770-UD3 (AM2+, 770 Chipset, DDR2 1066, PCI-E, HDAudio, 1394a, GBL) זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Samsung Value דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by totlip,

מפרט: I5 3450 ASROCK H61 HVGS כרטיס מסך NVIDIA GT520 דיסק קשיח 2 טרה WD GREEN 4GB 1600MHZ שומש למטרת HTPC SEASONIC 620W S12 צורב CD/DVD LG עבד מעט יחסית. הכל במצב תקין ושמור בקפידה! אשמח להצעת מחיר נורמלית ואמיתית! חיים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by dor17,

אז ככה קודם כל אני צריך בבקשה שתי הצעות אחת זולה יותר ואחת יקרה יותר כל אחת צריכה להיות סביב התקציב הנ"ל אין צורך במסך ככה המחשב מיועד בעיקר לעבודה על האופיס החדש 2007 זאת אומרת אאוטלוק וורד וכו' וגם הרבה גלישה באינטרנט אבל פה ושם יהיו עליו גם משחקים וכד' וירוצו תוכנות ברקע שיקחו זכרון. אתם המבינים לכן אני אתן לכם להחליט מה בדיוק צריך אבל נושא המהירות חשוב פה לכן שימו לב ל RAM זיכרון מעבר ל150 ג'יגה זה כבר יותר מדיי יש לי במחשב הישן צורב CD אחד ככה שצריך רק עוד כונן אחד של DVD רגיל או משולב עם צורב. מבחינת מקלדת ועכבר יש והם ממש פשוטים אבל לא חובה להחליף... [glow=red,2,300]עדיף להרכיב את המפרט מIQPC [/glow] תודה רבה יומטוב

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ₪595 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ₪542 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ₪1420 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪391 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪709 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪415 מחיר סופי: ₪4146 רציתי לשאול אם יש איזה מארז יותר זול שיוכל להחזיק את המערכת הזו כי התקציב שלי הוא 3800+-? תודה *לא מתוכנן OC(אם זה עוזר במשהו)

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. דיאבלו 3 סטארקראפט 2 גילד וורס 2 כשיצא (בתקווה שעוד משחקים רבים וטובים שיצאו בעתיד הקרוב/רחוק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר גם המלצה למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בתקווה שכמה שיותר …

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  11. אני מתכוון לעשות עליו דברים שדורשים מעט כוח חישובי, אבל אולי הרבה זיכרון (הרבה חלונות פתוחים בו"ז), ואני רוצה תצוגה ומקלדת גדולים ככל הניתן כדי שאוכל לעבוד בנוחות ובמהירות. (גם על חשבון איבוד ניידות. אני אקח את המחשב איתי לבתי קפה, לא לטיולים באמזונס. אני יכול להרשות לעצמי מחשב קצת גדול וכבד) המחשב הנייח המקביל שלי מכיל מעבד קצת ישן (בן 4 שנים, ולא היה state of the art כשקניתי אותו) ו-8GB זיכרון, אז אני מכוון למשהו דומה גם בנייח. אם יש לי אפשרות לקנות מחשב בתיאור הזה באזור ה-2000, אשמח לשמוע, ואשמח גם למחשב באזור ה-4000 לאותן המטרות. (אם שני התקציבים רלוונטיים בכלל. אולי ב-4000 אפשר אחד שהוא גם קל נוסף לשאר הדרישות?) תודה!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by roxnity,

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. איטנרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הכל צריך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? דיי חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות א…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Shuttle SB75G2 Intel 875P זה הדגם, אבא שלי רוצה להזמין אותו ובLOGICPC אמרו שאין להם אותו בחנות, היבואן הפסיק לייבא מSHUTTLE וכבר אי אפשר להשיג אף דגם שלהם יותר, חוץ מאחד מהישנים מבוסס 845 שאת זה בשום פנים ואופן אין מצב שנזמין. אז איפה לחפש ? תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  14. Started by mlunker,

אני מנסה לבנות מפרט פשוט ללא ציוד היקפי בסביבות ה2.5K: מעבד, לוח-אם, זיכרון, מע' הפעלה, ספק ומארז (קירור וכרטיס מסך אם ידרש) המחשב ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ואפליקציות OFFICE. 2 הדרישות ה"מיוחדות" שלי הן יציאת HDMI (שתזין LCD בגודל 42 אינצ' במרחק 10מ') ויציאת DVI שתזין את מסך המחשב. האם אני יכול להסתפק בלוח-אם לדרישות שלי או שאני זקוק לכרטיס מסך? אם לוח-אם, איזה? אם כרטיס מסך, אז איזה שילוב יעמוד בדרישות העלות שלי? תודה mlunker

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. עדכון: הוחלט לשמור את המארז הקיים. אם כך: יש לי מארז, יש לי כונן SSD ואחד רגיל. אז מה שצריך: לוח אם, מעבד (+קירור), זכרונות, כרטיס מסך וספק כח (באותו התקציב... אין צורך לחסוך עלויות.) תודה! :] היי, לפני כחודשיים ביקשתי פה מפרט, אבל השתכנעתי להשאר עם המחשב הקיים שלי ולשפר רק כונן SSD. (הפוסט של הבקשה שלי כאן) אך ביום שקניתי כונן SSD - המחשב שלי החליט שהוא מקצר את החשמל. (הפוסט של התקלה כאן) אז החלטתי לקנות אחד חדש כבר ... לפני השאלון: המארז שלי הוא Cooler Master CM 690 (מידע כאן, ותמונה כאן) האם שווה לי להשאר עם המארז הזה? או שכדאי לקנות אחד חדש? (האם אפשרי להביא את המארז שלי ולהגיד למי שאני קונה ממנו: ״תשתמש במארז שלי״? או שלא יסכימו?) ולשאלון: 1. מה …

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by jacob300,

אהלן yz101 ב 16.5.2010 התחלתי שירשור לגבי מפרט מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=460724.0 השירשור הוא לפני כחודש אני מנסה לעזור לחבר ברכישת מחשב שלא כל כך היה פנוי לרכישה עקב פציעה, אין לו ממש שום ידע בחומרת מחשבים, והוא הצליח להגיע למצב של הצעת מחיר מול אחד מסניפי איבורי (הוא מעדיף סניף שקרוב לביתו, חשוב לו הנושא) עם אותם רכיבי חומרה שהמלצת עליהם בזמנו, חוץ מנושא המעבד, הנציג שם ממש מתעקש על המעבד, הוא טוען שהמעבד אינטל 2.93GHz 4MB CORE I3-530 1156 יותר טוב מהמעבד שהצעת AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box אני לא יודע אלו מניעים יש לו לומר זאת, אולי עניין של מחיר, או נושא אחר. מה אתה חושב על הנושא ? בהתיחסות למפרט הכולל מעבד אינטל או AMD הנטיי…

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  17. Started by yanivdanan,

אני מעוניין לקנות מחשב חזק לעבודה ההפרשים במחירים בקניה מארה"ב הם משמעותיים מאוד מצאתי את המחשב הזה http://www.logicbuy.com/deals/lenovo-t450s-laptop/60856.aspx בהזמנה ישירה מהאתר של לנובו ארה"ב הם לא שולחים לישראל ואני מתכנן לשלוח עם BUY2USA בעלות משוערת של 240$ כולל מע"מ לאחר תוספות (זיכרון, SSD ושטויות קטנות) הגעתי למחיר של 954$ עם שנה אחת של אחריות (סה"כ 1190$=4760 ₪ לעומת 7K-8K בארץ) מבדיקה באתר של לנובו המחשב מכוסה מבחינת אחריות בינלאומית בארץ. שווה להרחיב את תקופת האחריות ו/או את סוג האחריות? אחריות ל-4 שנים (4Y onsite NBD) עולה באתר של לנובו 228 $ !!! מה המשמעויות של סוג האחריות בארץ ? יש אפשרות להרחיב את האחריות בארץ לאחר הקניה ? אגב - צריבת עברית על המקלדת פו…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by keidar,

http://m.bestbuy.com/m/e/product/detail.jsp?skuId=4566353&pid=1218492344573 משמש להרצת visual studio לפיתוחים קטנים שאני עושה ומעבר לזה שימושים רגילים אינטרנט וסרטים. תודה!

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב נייד Toshiba a505-s6005 עם כרטיס מסך מובנה, ואני רוצה להגדיל את הזיכרון של כרטיס המשך מ-64MB שהוא כרגע. חיפשתי בכל האפרויות בביוס ולא מצאתי איך לעשות את זה. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  20. Started by uvs1984,

שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים וצפייה בתכנים באינטרנט (יוטיוב וטוויץ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. The Witcher 3 ,gta v -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 מסך 22 אינץ כרגע אולי יוחלף בעתיד ל 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קיבלתי מפרט נחמד עבור מחשב לתוכנות גרפיות. אני מעוניין להריץ את creative suite CS3 החדש, ומכיוון וADOBE הכניסו את האפשרות של עבודה במקביל עם כמה תוכנות [העברת עבודות מפוטושופ, לפלאש לדרימוויבר ובחזרה למשל], אני זקוק למחשב עם זיכרון, מעבד וזיכרון חזקים. חשבתי על C2D שהבנתי שהמחירים שלו ירדו, 2GB זיכרון אני חושב שאני לא אתפשר על פחות, וGEFORCE 7300-7600, תלוי כמה התקציב מאפשר. המחשב לא יכלול מסך, אבל אני אמור לשמור קצת כסף למקלדת, עכבר, רמקולים ומה שמסביב. יש שאלה בקשר למפרטים, שמתי לב שרוב המפרטים שמחלקים פה בפורום, לא מגיעים עם כרטיסי קול. האם קונים אותם בניפרד? או שזה מובנה על הלוח? בתודה מראש, מאור

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  22. מחשב למשחקים הכי כבדים ברזולוציות הכי גבוהות CRISYS 2 וכו' הרעיון הוא לבנות מערכת לתלת מימד במשחקים סרטים וכו' למערכת הזאת אני מוסיף את הטיונר של nvidia ויוצאת לי מערכת תלת מימדית אני קונה אותה מנועה מחשבים סומך עליהם ורציתי להתייעץ עם אנשים מקצוענים כמוכם. השקט הכי חשוב! 10 אפשרות גמישות בתקציב ואופצייה למערך sli בעתיד לא מחייב אין צורך בשום ציוד היקפי אין צורך באוברקלוק ואין צורך בצורב ודיסק קשיח תקציב מקסימלי 9000 עדיף שיהיו כמה שיותר הצעות ואופציות תודה רבה לכם באמת. AMD PHENOM II X6 BLACK EDITION 1090T 3.2GHZ 125W 9MB AM3 1530 Coolit ECO A.L.C CPU Water-Cooling System 265 Innovision Ge Force GTX480 1536mg GDDR5 2450 PATRIOT PGV34G1333ELK Sector5…

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by g_s,

אהלן אני צריך עזרה בהרכבת מפרט...הרבה זמן לא התעסקתי בנושא ככה שאני לא כל כך מעודכן החלקים שאני צריך הם: מעבד, זיכרונות, לוח אם, כרטיס מסך, כונך קשיח (לא צריך נפח מפוצץ) מארז (בלי ספק). והמלצה למסך רחך שיהיה מחוץ לתקציב ( עד 1300). תודה על העזרה! חשבתי על משהו בכיוון הזה, חסר לי רק לוח אם Intel Core 2 Quad Q6600 Box IQ6600 G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ F2-8000CL5D-4GBPQ Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 HEC 6A19 White CI-6A19-NPS Samsung HD501LJ 3.5" 500GB SATA2 16MB HD501LJ 2,771 ¤

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  24. שלום, אני גר באזור המרכז - שוהם. זה ליד אירפורט סיטי ותל אביב ונמל תעופה בן גוריון יש לי בערך 5000 שקל, אני רוצה גם מסך וגם תמחשב עצמו. אני מעריך שלמסך אני אתן 1500 שקל ככה ואת השאר למחשב. האם מישהו מוכן לתת לי פה מפרט והמצלה שתספק אותי למשחקים חזקים, שיהיה מהיר עם המון מקום, והחנות תהיה אמינה ביותר? עריכה קטנה אודות למנהל: אם אפשר שהמחשב יהיה שקט ברמה 10, הכוונה שלא ישמעו כלום, ממש כמו ששמים את האצבע על המאוורר, זה יהיה ממש נוח אם כן. בנוסף, שהמחשב כמובן יהיה עם מערכת קירור טובה שלא יגיע לטמפרטורות גבוהות בקלות. ובקשר ל OVER CLOCKING אני לא ממש מבין בזה, האמת שאני מתעסק יותר בתכנות מאשר בחומרה עצמה, והמחשב הוא בשביל חבר, לכן תחליטו בעצמכם אם צריך את ה OC הזה, ואם כן, תנו…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by bati6,

מה אתם אומרים על המחשב הזה? הזכרון אני מחליף אותו ל16 ג'יגה, ובעקרון אני צריך מחשב ללימודים אינטרנט סרטים סדרות, לא משחקים http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-%D7%93%D7%9C-dell-inspiron-n5558-7630

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.