עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכולם, קוראים לי אביאל. אני מחפש מחשב נייד חזק ואמין עם סוללה חזקה ומסך באיכות מעולה שיצליח לעמוד בעריכת וידאו בקלות , כמו גם בעיצוב גרפי, בניית אתרים וצפייה בסרטים באיכות גבוהה. חשוב לי מאוד שיהיה מחשב כמה שיותר אמין ואיכותי , לא רוצה להתעסק בתקלות ושיבושים איתו בשנים הקרובות ומצפה שיחזיק שכן העסק שלי יהיה ככל הנראה תלוי בו מאוד, ולא יכול שפתאום בחו"ל הלפטופ יפסיק לתפקד או משהו.. הבנתי שמקבוק זה רעיון רע , וחברת אסוס אכזבו אותי נורא לכן גם הם די מחוץ לתחום, מעבר לזה מה תמליצו? הבנתי שhp וdell הן הכי בטוחות אבל אילו דגמים? התקציב שלי הוא כ8000 שקלים אבל במידה ותמליצו גם 9000 יהיה מקובל אם השדרוג יהיה משמעותי נ.ב אשמח אם לא יתחמם בקלות.. 1. מה התקציב ה…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1900+/- 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, שיהיה נייח רגיל. לא מיני. אורות לא חשוב. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה בחנות או בבית …

3. שלום אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בעיקר לעבודה, עם קצת משחקים (פשוטים..). יש לי כמה עוגנים שאני רוצה לשמור עליהם: ספק כח 'אמיתי' ויציב, ושקט יחסי מהמחשב. לא מעניין אותי החברה של המעבד, אבל מה שכן חשובה לי יכולת השידרוג בעתיד. במחשב אני צריך את הדברים הסטנדרטים:כ. רשת, כ. קול, כ. מסך (כאשר שני הראשונים בהחלט יכולים להיות OB, ולגבי השלישי אני מתלבט), וצורב DVD אה, כן מה שאני מחפש זה רק את המחשב. כל הציוד ההיקפי (מסך דק, מערכת סראונד, מקלדת/עכברת כ. טלויזיה) כבר קיים. תוכלו לסייע לי בנושא?

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  4. Started by idan_20,

יש לי את המפרט הבא: e6300 p5b deluxe 2GB DDR2 800 value gforce 7600gs מארז+ספק 350 (אמיתי) מ-IVORY ------------------------------------ 3700 שח כדאי לשדרג GS ל GT? ההבדל בביצועים שווה תמחיר??? האם כדאי לבחור זכרונות טובים יותר? או שכדאי להשקיע במארז גדול יותר וספק חזק יותר?? אני מתכנן לקנות את המחשב בימים הקרובים...

5. אין לי מושג במחשבים ניידים אבל אני צריך מחשב נייד באופן דחוף מכיוון שיש לי טיסות לחו"ל בימים הקרובים ורוב החומר נמצא לי על המחשב הרגיל בעבודה. בנוסף לזה יש כמה דברים שאני צריך עזרה באופן דחוף: 1. המחשב חייב לכלול את כפתור החלונית של ווינדוס במקלדת(אני לא יכול לעבוד בלי זה) 2. צריך עכבר קטן בנוסף. 3. צריך כרטיס אלחוטי להתחבר לאינטרנט ממקומות ציבוריים, עדיף שיהיה כרטיס חזק. 4. אני לא מבין במחשבים ניידים אז כל עזרה וטיפים יעזרו, והכי חשוב שיהיה מהר. 5. אני צריך מחשב חזק אני לא אוהב לחכות למחשב עד שהוא מסיים לקרוא. 6. כדי שיהיה יפה בשביל הרושם של יוקרה. 7. אני צריך איך שהוא להתחבר למחשב הרגיל שלי שבמשרד מהמחשב הנייד, מרחוק, דרך האינטרנט ושינויים שאני עושה נשמרים על המחשב הרגי…

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by Quartz,

אני צריך מפרט טוב למחשב, שיהווה שימוש בעיקר למשחקים מחשב (משחקי רשת חדשים וכו'). התקציב שלי הוא כ-4.5 אלף של (אולי קצת פחות). שהמפרט יכלול גם ציוד הקפי (כגון: מסך,מקלדת ועכבר, וכו'....). אמרו לי שחברת IQPC, היא חברה זולה יחסית (גם אני חושב כך לאחר השוואה עם חברות שונות) לכן אני מעדיף לרכוש ממנה את המוצרים <אלא אם כן יש לכם חברה אחרת טובה יותר>. אני כבר בניתי מפרט (לא בטוח אם הוא כל כך טוב): יש מצב לקיצוצים במפרט לזה (לדוגמא: במעבד אולי, משהו פחות טוב).

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  7. הנייד הוא בעיקר לשימוש משרדי ותכנות, אבל אני מעדיף גם אפשרות להרצת משחקים ישנים וצפיה בסרטים. מסך - 15\15.1\15.4 אינצ', אבל שלא יהיה כבד מידי: 2.5-3 ק"ג השאלה שלי היא אם מנסיון שלכם עדיף רחב או רגיל לשימושים שהגדרתי? אם אין יותר מידי הבדל אני חושב שאני אלך על רחב. כונן אופטי - עדיף צורב DVD כמובן רשת אלחוטית מובנית (אם יש בכלל נייד בלי) דיסק קשיח - 80GB אם לא יותר זכרון - 1GB (בשביל הפיתוח). זמן סוללה - עדיף כמה שיותר כמובן, אבל זה לא הנתון הכי חשוב לי. רצויה יציאת TV-OUT, אבל לא חובה... לא משנה לי החברה כל עוד היחס ביצועים-מחיר הוא הכי טוב, אבל חשובה לי האחריות... זה הכיוון הכללי, אבל אפשר להתפשר על חלק מהדברים. חשבתי אולי לחרוג קצת מהתקציב ולקנות את: http://www.notebook…

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by dror_gh,

מחפש מפרט. לא טוב מידי. לעבודה , משחקים ,מוזיקה וסרטים. לא משהו מדהים מפרט עד 3500 ש"ח. אם זה מחייב אז אפשר חריגה ל4000. כמו שאמרתי המפרט לא חייב להיות ברמה הגבוהה ביותר. שהכל יעבוד טוב+ ולא חייב מעולה. תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 614 צפיות
  9. השאלה בכותרת... תודה,

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  10. כרגע אני צריך צריך רק מעבד +לוח אם +זכרונות כל השאר אני יעביר מהמחשב הישן ולגבי הכרטיס מסך - כרגע יש לי 6600 GT אני רוצה להשאיר אותו בנתיים עד שיגיעו כרטיסים תומכי DX10 זולים... האם הכרטיס הזה עדיין יפעיל לי משחקים ? האם יש לוח אם שיש לו כרטיס מסך יותר טוב מזה? ד.א - לא מתכוון לעשות O.C תודה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  11. שלום אני צריך לקנות מחשב, אבל רק מארז, לוח אם, מעבד (ואם צריך גם זיכרון...) עכשיו יש לי 2 אפשרויות ואני לא יודע מה כדאיי: 1. יש לי 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון (2 של 512 DDR 400), וגם כרטיס מסך 9600XT ב AGP והארד דיסק 120 SATA. יש לי אפשרות לקחת את הלוח של האסרוק עם השילובים ואז אני אצטרך לקנות עם הלוח רק מעבד ומארז. 2. אפשרות השנייה היא לקחת לוח אם כדוגמת הפטאליטי עם כרטיס מסך מובנה שהוא יחסית טוב גם למשחקים ברמה סבירה, ואיתו עוד 1 ג'יגה של 677. עכשיו אני לא יודע האם יש הבדל גדול בין זיכרון 400 ל-667, ואיזה כרטיס יותר טוב? 9600XT או X1250 מובנה? מה כדאיי לעשות? התקציב שלי הוא 1500 שקל (הוא דיי נמוך אני יודע... אבל אני לא יודע איזה מבין 2 האפשרויות טובה יותר.) ד"א, לאפשרות…

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  12. Operating System: Genuine Windows Vista Home Premium (32-bit) Processor: Intel® Core 2 Duo processor T7300 (2.00 GHz, 4 MB L2 Cache, 800MHz FSB) Display: 15.4" WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) Memory: 2GB DDR2 (2 Dimm) Graphics Card: 383MB NVIDIA GeForce 8400M GS Personalization: HP Imprint (Influx) + Fingerprint Reader + Webcam + Microphone Networking: Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network Connection and Bluetooth Hard Drive: 160GB 5400RPM SATA Hard Drive Primary CD/DVD Drive: LightScribe SuperMulti 8X DVD+/-RW with Double Layer Support Primary Battery: 12 Cell Lithium Ion Battery OS and Recovery Media: System Recovery DVD with Genuine Win…

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  13. Started by ilansery,

יש משהו שצריך לשנות או לשפר? אם כן אני אשמח לדעת....תודה AMD Athlon 64 (5200+) - Dual Core 2MB Cache [AM2]- RETAIL ש"ח 749 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5043 ASUS M2A-MVP (AMD 480X) - ATX ש"ח 571 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5377 WD 250GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II ש"ח 375 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5483 OCZ 2x1024MB DDR2 800MHZ DUAL CHANNEL Gold GX XTC 5-5-5-12 ש"ח 673 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5600 Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB…

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  14. אני עוזר לשותפה שלי לקנות מחשב. היא לא צריכה שום דבר חזק מידי, אבל היא כן הולכת לראות עליו קצת סרטים, ויותר חשוב, היא עובדת עם photoshop. יש לנו כבר מעבד E6750 (אני יודע שזה קצת מוגזם, אבל את זה כבר יש...), מה שמשאיר אותנו בערך עם 2500 שקל. היא רוצה מסך 19'' ונראה לי חשוב שהוא יהיה מוצלח. בעיקר מבחינת איכות תמונה (אני מתכוון שיותר חשובה הצבעוניות ועומק התמונה מאשר קצב רענון מטורף למשל...) אני הגדרתי לה את התקציב ובעיקרון איימתי עליה בעוד 1000, אז אם זה מה שיעשה לה טוב באמת, אפשר להגמיש. פשוט לא ידעתי להעריך באמת כמה צריך להשקיע בזה. יחד עם זאת, הילדה לא שוחה בכסף אז לא להתפרע תודה חברים!

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by iem,

שלום אנשים היום קרה לי דבר מאוד מוזר... הלכתי ל- IVORY ראשל"צ (כן מוכרת לי האימרה "יהודי יקר עשה לך טובה ואל תקנה באייבורי"), והצגתי לנציג (ללא פירוט המחירים) את המפרט המומלץ (ממאי !!) של מחשב משחקים ב-3K מהאתר. הצעת המחיר שלו היתה על מפרט ממש ממש דומה הוא שינה משהו ממש קטן בלוח אם, כ-3300 ש"ח במזומן. שאלותי הן כאלה : 1) איך יתכן מחיר כזה למפרט מחודש מאי ???? 2) האם מישהו יכול להרכיב משהו מוצלח יותר \ משתלם יותר עד 3K ללא מסך ? כמובן ללא מע' הפעלה ותוכנות. תודה תודה תודה רבה ! אגב... הוא לא הסכים להתחייב על ההזמנה (בגלל זה גם לא נסגרה עיסקה), שהמחשב יגיע עד יום שני למרות שהתחייב על זה ב-100% ללא הסתייגות בע"פ, מוזר לא ?!

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  16. אני יודע שקצת מוגזם אבל זה מה שיש :s05: בלי ציוד היקפי רק LCD חובה מ KSP נתניה או רעננה תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  17. המחשב מיועד למשחקים הכי חזקים לכן חשוב כרטיס מסך 8800GTS ו 250GB. בקשה תעזרו לי להגיע למפרט הטוב ביותר. תודה.

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by the_weller,

שלום, אני סטודנט ובניתי מפרט למחשב שהשימוש העיקרי בו יהיה הרצת תוכנות כגון מטלאב,אורקד ופוטושופ צפוי גם לשמש למשחקים לא כבדים (אם אני אצליח למצוא זמן לשחק .....) יש לי מארז ג'נרי לא רע עם ספק 400W - ואני עלול לעשות למחשב איזה OC קטן אני אשמח לשמוע את דעתכם..... מעבד : 4300 לוח אם : GIGABYTE GA-965G-DS3 זיכרון : TWINMOS 1024 - 667 ד.קשיח: Seagate 250GB צורב :Liteon LH-20A1P קירור :GlacialTech Igloo 5600 או מעבד : AMD - 3800/4200 DualCore‎ לוח : ASUS M2A-VM כ.מסך :GeForce 8500G הקניה צפויה למחר..... תודה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by GUY550,

מה אתם אומרים על זה? b]מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1299 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-S3 ¤716 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTX OC2 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤3694 דיסק קשיח: SEAGATE SV35 250GB 8MB 7200 RPM PAT - ST3250820AV ¤437 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤230 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤484 מארז: NZXT HUSH w/o PSU ¤490 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤642 הרכבת מחשב: ********* ללא הרכבה ********* ¤0 מחיר סופי: 8000 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il תודות לעוזרים

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by hagay21,

אז ככה יש מבחר רב והשאלה שלי מה הכי עדיף http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=16&catcode=11 http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=819&aff=zap http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=107&CatCode=11 http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=86&CatCode=14 http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7599077&type=2&product=1&category_name=%ee%e7%f9%e1%e9%ed+%f0%e9%e9%e3%e9%ed3 http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=67978&saleNo=600787 מבין 6 המחשבים איזה הכי טוב גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  21. מה דעתכם? AMD Opteron 242 1.6 GHz 2-Way Server BOX CPU socket 940 1699 shekel Asus SK8V Ath64FX / Opt VIA K8T800 Socket 940 Motherboard 1299.00 ¤ DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 499.00 ¤ DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory 499.00 ¤ Conceptronic C1G32i 10/100/1000 Mbps LAN Card 129.00 ¤ Conceptronic C1G32i 10/100/1000 Mbps LAN Card 129.00 ¤ Maxtor 200GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA133 HDD 679.00 ¤ סה"כ 4933 שח. המחירים נלקחו מ-www.logicpc.co.il תודה.

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  22. Started by Radical Dreamer,

שלום אנשים. סוף סוף החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב המתפרק שלי במחשב חדש... עד היום, מאז שנות ה-80, כבר חיסלתי הרבה מחשבים והגיע הזמן לעוד אחד. לצערי, למרות הידע הרב שלי בתחום התוכנה והתקשורת אין לי יותר מידי ידע בתחום החומרתי ולכן אני פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי קצת. אז מה אני בעצם רוצה? בואו נתחיל בשאלות קודם כל: האם זהו הזמן המתאים לקניית מחשב? למי שלא מבין מה זה "הזמן המתאים" ויגיד שאין כזה דבר, אז אני מתכוון שלא יווצר מצב שאני קונה מחשב ותוך 3 חודשים כדאי כבר לשדרג אותו. כמו כן, אודה לכם אם תציינו לכמה זמן אתם חושבים שהמפרט הנ"ל "יחזיק" בתור מפרט חדש יחסית. וכן, אני מדבר על זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099766,00.html המחשב מיועד גם…

23. טוב קודם כל תודה מראש לכל מי שעוזר לי ! ! ! אוקי תראו אני מתכנן לקנות מפרט כזה : 1x AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 1x DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 1x Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline 1x Leadtek WinFast PX7800 GT TDH MyVIVO 2x Westren Digital SATA 120GB 8MB 7200 RPM WD1200JD 1x AVerTV DVD EZMaker GOLD - PCI 1x PIONEER DVR-110 x16 DVD-R/RW DUAL LAYER Black - OEM 1x LG CDROM X 52 Bulk 1x MGE XGBOX Sidewinder 400W ATX Chassis Black 1x Thermaltake Silent PurePower 480W 2-fan Power Supply איך המפרט? אני רוצה לעשות RAID עם שני הכוננים קשיחים שכתבתי למעלה, מהן האפשרויות שלי ומה כדאי? תודה , IZIK תודה לחן על העזרה !!!!!!!

• 8 תגובות
    • 614 צפיות
  24. אם מישהו יכול לעזור לי אני אודה לו מאוד. שימושים עיקריים זה אינטרנט שיהיה חזק ויחזיק הרבה זמן וישרוד את נחת זרוען של כמה בנות שלא הכי מבינות בעולם עם צורב זה יהיה מצויין עזרו לי בבקשה מוטי *אגב את הרשימה של החלקים אם אתם יודעים או ממליצים מאיפה לקנות אותם ותוכלו לחלוק איתי זה גם יהיה מצויין! (עדיף במקום שגם מרכיב) ** שנה טובה וחג שמח לכולם

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  25. היי, אני מעוניין להוסיף סוללת Ultrabay ללנובו T420s שלי, ואני מחפש המלצה איפה כדאי לקנות - ebay, חנות בארץ, לחכות שחבר יביא מחול.. צריך את חוות דעתכם. תודה רבה.!!

• 1 תגובה
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.