עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, חבר ביקש שאעזור לו עם מפרט אבל התקציב שלו לא בשמיים.. מתוכנן גם קצת משחקים חשוב לציין שיש לו מארז,כונן דיסקים וספק ככה שלא צריך להכליל אותם במפרט הצעות?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by viperain,

שלום יש לי DV7 של HP שהאחריות נגמרה. בזמן ההאחרון הוא נכבה לי בפתאומיות והבנתי שזה כי הטמפרטורה ממש גבוהה.. לאחר שהוא מתקרר הוא חוזר לעבוד הטמפרטורה מגיעה ל 95 מעלות ב GPU ובCORE.. מה אני יכול לעשות???? חייב עזרה לפני שהוא ישבוק חיים...

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אני צריך מפרט לשימושים הבאים : קודם כל OC [קירור NINJA PLUS שיש כבר בידי] שיהיה יציב 100% ולא יהיה בטמפ' מוגזם. שימוש שני הוא משחקים [אני גיימר, אבל קודם רוצה לעשות OC די מכובד. אני לא צריך : זכרונות [G.SKILL 800 2GBHZ] הארדיסק, מארז ושאר ציוד היקפי. כלומר אני צריך רק מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, וספק כח. יש לי מסך 20" WIDE ברזולוציה של 1680X1050. חנות עדיף מIQPC או פאנדס. אני לא רוצה להתפשר על שום דבר מהסיבות שלי, ואני לא רוצה ספק פחות מ500W [שוב, מהסיבות שלי]. תודה רבה לעזורים!!!! חשבתי על מפרט כזה, רק אני מתלבט בין P5B DELUXE לבין הCOMMANDO: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1257 לוח אם : ASUS P5B DELUXE / WIFI-AP ¤ 1139 כרט…

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by talag,

מיועד בעיקר למשחקים כבדים ו MATLAB ו DSP לא מעוניין ב OC

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  5. שלום אני צריך עזרה במפרט מחשב ! אז ככה התקציב שלי זה 3000 ש"ח ובלי חריגות גדולות בתקציב אני עושה הפתעה לאח שלי הקטן וקונה לו מחשב והוא בן 13 אז ככה המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים ולכן אני צריך שתביאו לי את המחשב הכי חזק במסגרת התקציב שלי בלי מסך ובלי שום דבר רק המחשב עצמו ובלי oc וגם תנו לי הצעות מחנויות זולות וטובות! דרוש מחשב שיהיה שקט! זה חשוב!!!! שהמערכת קירור תיהיה טובה ושקטה אז תודה לכל מי שיעזור לי!!.....

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  6. אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים שמכיל: מעבד, לוח אם, זכרונות, הארדיסק, צורב, מארז אשמח גם לקבל את הכתובת של האתר שבו בניתם את המפרט תודה!

7. אהלן, המפרט הוא AMD ATHLON X2 250 GIGABYTE MA785GMT-UD2H , 2GB DDR3 1300MHZ MUSHKIN, ANTEC NSK2480B, DVD RW ASUS איזה כרטיס גרפי מומלץ פה? האם המערכת תתפקד סביר כמחשב כולבויניק וכן מעט משחקים? האם כל כרטיס מסך בינוני יכנס? לא הייתי רוצה להוציא על הכרטיס יותר מ 400 ש"ח אלא אם כן החריגה קטנה וממש שווה. ראיתי 4730 ב 320 ש"ח. בעיה? המשחקים הם השוטרים של אתמול, GTAIV ומשחקי אסטרטגיה. מסך סמסונג 2030. אולי יחובר לטלוויזיה FHD. תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  8. Started by moshe_ha,

טוב אז ככה: צריך הכל שזה אומר... מסך דק 17 אינץ מקלדת עכבר רמקולים והמחבש כמובן! צרכים: מוזיקה משחקים עבודה כללית! עד 4500 ש"ח מ-KSP!

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by Juvleve,

אהלן אני צריך מחשב נייד לסטודנט עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? משחקים פשוטים (Football Manager), עבודה משרדית, וPhotoshop. * גודל המסך? לא חשוב * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה ממוצע, לא משהו יוצא מן הכלל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? לפחות 1T * כונן CD/DVD? צורב? עדיף שיהיה צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. איזה מפרט עדיף למשחקים FIfa call of dute redlert3 GTA etc מוסיקה סרטים עבודה משרדית ... מפרט א : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4481 2,230.00 ש:ח INTEL DUAL CORE E7400 2.8GHz 1066MHZ לוח אם GIGABYTE EP43-DS3L כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 500GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X22 DUAL LAYER SATA זיכרון פנימי 2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך SAPPHIRE HD4550 512MB DDR3 מארז COMPUCASE 6C28 300W REAL מפרט : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4063 2650 ש"ח מעבד INTEL DUAL CORE E7400 2.8GB 1066MHZ לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כולל כרטיס קול ורשת דיסק קשיח 500GB SATA2 7200RPM 16MB צורב DVD X22 DUAL LAYER SATA כרטיס מסך SAPPHIRE HD3850 1GB DDR2 זיכרון פנימי 2…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  11. Started by si,

מטרת המחשב: משחקים בלבד. לא צריך ציוד היקפי, אלא רק: מעבד + לוח אם + 2gb זכרון + דיסק קשיח + כרטיס מסך + ספק. (בלי מארז וצורב). אני לא מרכיב את המחשב בשבילי. הבחור שמשלם מוכן להוציא עד 2100 בלבד. ומתעקש רק (!) מ-ksp (כי קרוב לבית, בלי סיבה נוספת). תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by atlass,

אני פותח אשכול חדש כי קצת שיניתי את הדרישות אני מקווה שאני לא עובד על חוק מסויים תודה יש לי כבר את המעבד : Intel® Core™ i7-2600K Processor 8M Cache, 3.40 GHzקיבלתי אותו ואני רוצה מפרט שיכלול אותו 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית(בעיקר!!), תכני HD (בעיקר!!) וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שפות תכנות , visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא ממש כבד אבל ממוצע כזה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by moshik811,

שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד ב5000 בערך ומצאתי שתי אפשרויות בKSP רציתי לדעת מה חושבים עליהם ואם יש משהו יותר טוב במחיר הזה http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=19081 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17268 חשוב לי שהמחשב יריץ כל משחק שקיים היום לא יתחמם מהר ושלא יהיה כבד מידי 3.5 קילו מקסימום זה הכל בעיקרון

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  14. שלום! אני כבר כמעט סגור על כל הרכיבים, אבל היה לי קשה להכין מפרט בתקציב שאני מחפש... מה שאני יודע: מעבד E8400, זכרון 4G, כרטיס מסך לא סגור אבל משהו עד 1100= /9800GTX+/HD4850/ משהו חזק אחר. לא צריך מסך, עכבר או מקלדת וכו', צריך מעבד,לוח, כרטיס מסך, מארז+ספק, זכרון, הארדדיסק וקירור מתאים. תודה רבה לכם ואשמח לקבל הצעות!

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  15. Started by ben_sh090,

שלום אני צריך מפרט מחשב עד המחיר 6 אלף שקל המחשב מיועד בעיקר למשחקים סרטים וגלישה באינטרנט אני רוצה שהמשב יהיה מהיר זה מאוד חשוב וישיהיה כרטיס מסך חזק ומספיק מקום 200 ג'יגה ומסך דק 19 לא צריך צורבים תודה

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  16. כרטיס מסך : Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 256MB DDR2 DualDVI Retail ש"ח 562 זכרון : Digma 1024MB DDR400 D1G25 ש"ח 435 דיסק קשיח : WD 160GB SATA II WD1600AAJS ש"ח 308 הצעות יתקבלו בברכה תודה.

• 10 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by izhakba,

שלום, אני יודע שאפשר להתחבר מנייד למסך חיצוני ע"י שימוש בחיבור VGA, האם ניתן להפוך את התהליך? כלומר יש לי מחשב נייח ללא מסך, ומחשב נייד. אפשר לחבר את הVGA מהנייח לנייד? תודה!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  18. שלום, אני מחפשת מחשב לקראת תחילת הלימודים, מחשב נייד קל ונוח לשימוש. לאור ההיצע הגדול אני כבר ממש אבודה, הכל נראה לי אותו הדבר, אז אני אשמח לעזרה תודה מראש! נגה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א. האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים HD, MATLAB (תדיר), פוטושופ לתיקון תמונות (מזדמן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? עכבר קטן, רמקולים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  19. היי, רציתי לבקש עזרה בהרכבת מחשב במחיר של בין 2500 ל-2800 במזומן. ( כולל מסך, לא כולל עכבר מקלדת ורמקולים). אני טיפה מבין אבל לא מספיק בשביל לדעת איזה לוח אם מתאים לאיזה מעבד ולאיזה זיכרון. מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים עד בינוניים ( אני לא גיימר אבל יהיה נחמד אם יעבדו בו משחקים כמו CNC 3 וכאלה...), הורדות, ועריכה גרפית (עוד לא יודע באיזו רמה, אני הולך ללמוד עיצוב פנים במכללה). אני רוצה שיהיו בו: מארז וספק (יכולים להגיע יחד ) לוח אם ( עדיפות לחברות כמו ASUS או GIGABITE ), מעבד ( אינטל ) וכרטיס מסך ( שהוא לא ON BOARD ) שתומכים בדרישות שהזכרתי למעלה, זיכרון 2GB טוב ( KINGSTON למשל ) בשבב אחד ( למקרה שאי פעם ארצה להוסיף ), צורב DV…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  20. אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך את עזרתכם בבחירת המפרט, אשמח גם להמלצות לגבי מקום הקנייה (חנות), תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? שלוש אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך (: ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, עריכת בדו מימד (לא משהו רציני), צפייה בסרטים וסדרות באיכות גבוהה, ו league of legends (המחשק היחיד שאני משחק) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Popcorn Time, Visual Studio, Photoshop, Sony Vegas Pro, Skype, Spotify ב) במידה והמחשב מיועד לגיי…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. האלן, בשבועות הקרובים מתכוון לשדרג המחשב בשביל המשחקים החדשים שיעבדו כמו שצריך למסך LCD 32. המפרט המעודכן שלי כאן למטה, וחשבתי לשדרג את - * שידרוג המעבד לAMD 6200 , האם השקעה כדאית? * קניית עוד HD והפיכת שני הכוננים הנוכחים של 160 לאחד בRAID 0 * כרטיס מסך 8800GT -- אשמח לכל טיפ או שינויי שנראה לכם הגיוני, מפרט המחשב שלי הוא - AMD 5000 dual. (2400) DFI Infinity NF-UltraII 160 GB WD SATAII HD 160 GB WD SATAII HD+ 3GB Kingston DDR2 Memory ATI HD2400 Creative Xi-Fi eXtreme Music תודה!

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לפחות 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נראה לי זה מספיק 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (הרבה חלונות פתוחים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. Started by arad gonen,

שלום אני צריך מפרט חזק למשחקים ב-1500 ש''ח בלי כרטיס מסך (כי יש לי כבר 8800gt)

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  24. אהלן חברים, אני צריך עזרה בבנית מפרט לאחותי הקטנה. שימושים עיקרים זה אינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים בסגנון סימס (למינהם) וטומב ריידר (החדשים). התקציב כאמור 2000 ש"ח (רצוי לא לחרוג יותר מ150 ש"ח למעלה), ואם אפשר שיורכב מSKYPC (עניין של נוחות) בכל מקרה, אני הרכבתי מפרט ראשוני, וכל הצעות לייעול או שיפור במסגרת התקציב ייתקבלו בשמחה :-) מעבד AMD Athlon 64 X2 5200 Box ¤375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1208 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤247 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-…

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  25. רק 2 דגשים: דיסק קשיח של 1TB והמסך, מוכן להשקיע עד 800-900 שקל לא יותר, ולא יותר גדול מ 20 אינצ'. המחשב שאני אקנה יהיה כנראה ממחסני חשמל בבאר שבע, ושם הציעו לי ב 4 אלף ככה: מעבד intel quad 8200 זכרון: kingstone 4gb לוח אם : chipset intel g41 gigabyte דיסק קשיח 1000gb samsung/wd צורב DVD פשוט.. כרטיס מסך 9800gt ספק כוח 600watt ומסך Asus V222 המסך עולה 829 ש"ח. עכשיו הלבטים שלי היו בעיקר בגלל המעבד, באופן מפתיע לא מצאתי אתר שמכינים בו מפרטים של מחשב ומופיע בו המחירון שלו מה שכן מצאתי באתר של אינטל שהוא עולה $163.00 בהזמנה של 1000 יחידות. אני מניח אז שהוא עולה יותר יקר קצת- מה שכן הופתעתי זה שבאתר של אינטל המחיר הוא זהה ל 8300 8400 8200 כולם . למישהו יש הצעה יותר טובה? משהו…

• 9 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים