עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by GuyG,

התקציב שלי הוא 2500-2700, בלי חריגה (לא כולל המסך) לא מתכנן OC בקרוב, אולי בשנה-שנה וחצי הבאות אני לא כזה גיימר (משחקים בינוניים מינוס, 9500GT מספיק בהחלט..), יותר מולטי-טאסקינג.. מעבד Intel Core 2 Duo E7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP35-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Kingston/Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP כרטיס גרפי Club3D/Palit nVIDIA GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe מה עדיף, אם יש את שניהם במלאי: Palit או Club3D, ועוד דבר, צריך לקנות לו קירור בנפרד, או שבא עם הכ. מסך? צורב LG GSA-GH22N X22 DVD קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro / Arctic-Cooling Alpine 7 Pro או, האם מספיק הקירור שמגיע עם ה E7200 (מגיע, נכון?) מסך מח…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  2. יש לי את המשחק WOW קיבלתי אותו מארה"ב (אחלההההההההה!!! משחק) אבל על הלפטופ הוא לפעמים קצת צולע HP COPMPAC NC8000 אני עכשיו במגמה לקנות מחשב .... ההה דילמה.. האם לקנות לפטופ חדש אחר יותר חזק (עדיפות כי אני חושב לעבור לחו"ל לתקופה) אבל לא יודע איזה לפטופ יתאים עם יש לכם המלצה בלי לקרוע לי את הכיס. או אולי כבר כדי לבנות מחשב נייח יותר חזק ויותר זול....מה כדאי לי ? איזה מיפרט הייתם ממליצים לי לקנות/ לבנות? תודה על העזרה ....נ.ב אחלה אחלה אתר אחלה של פורום....בטח אחלה של חברה.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מבקש המלצה על מפרט מחשב לסלון. ניסיתי לחפש לבד ואני קצת מבולבל מהאפשרויות. אני מעוניין במחשב בעיקר למוזיקה וסרטים שיחובר לטלויזיית LCD ע"י קאבל HDMI. משהו במחיר נמוך כמה שאפשר (אבל איכותי- מקסימום נוסיף קצת). חשוב לי שיהיה שקט. מעוניין לגלוש דרכו גם באינטרנט. כמו כן שאלה- האם אני מחבר את הרמקולים ישירות למחשב או יש לחבר לרסיבר ומהרסיבר לטלוויזיה? חשוב לי שתהיה איכות שמע ממש טובה אז זה די חשוב (לשמע DOLBY 5.1, האם צריך כרטיס קול נפרד?). האם אני צריך כרטיס מסך נפרד לאיכות HD או שמספיק לוח אם עם חיבור HDMI? חשוב לי שיהיה שקט מאוד, וקריר. כמו כן אם יש המלצה למעבד של אינטל (core 2 due) אני אשמח כי יש לי הנחה עליהם. כנראה שאשתמש במערכת הפעלה XP. אם אפשר חלקים…

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  4. עדיף להשתמש ב-Intel ו-Geforce המפרט צריך להיות עד 5000ש"ח - יש גמישות בנושא המחיר עדיף הארד דיסק גדול המארז צריך להיות שקט !

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  5. ערב התקציב עלה ולכן אני מבקש מכם שוב בבקשה להרכיב לי מפרט בתקציב שלא ירד מ5 אלף ולא יעלה על 6אלף ולא יכלול מסך. המסך שלי הוא ה24 אינץ' של LG אין צורך ברמקולים וציוד הקפי וגם לא צריך הארד דיסק בנוסף לזה אני רוצה לקבל חוות דעת על מפרט ב4K ולדעת אם הוא טוב מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤883 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3L ¤589 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL ¤1372 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤127 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤268 מארז: COOLERMASTER CENTURION 534 (ALL BLACK) w/o PSU - זמין במלאי ¤281 ספק כוח: SEASONIC 400W : SS-400ET- OEM ¤284 ק…

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  6. Started by Mr.positive,

נכון לעכשיו אני מתלבט בין Yoga 3 pro ל-asus ux305LA הראשון יוצא 930$ לאחר משלוח+מס והשני 850$. אני ממש דלוק על הלנובו אבל מעבד ה-M-5Y71 קצת מלחיץ אותי. *מטרות המחשב : גלישה באינטרנט,אופיס,סרטים,תכנות קל ואולי FIFA (אבל זה ממש לא שיקול חשוב) *גודל מסך: 13-14 רצוי מט אלה עם כן זה דיל ברייקר. *רזולוציית מסך: QHD-FHD. *משקל רצוי: עד 1.7 ק''ג. *זמן סוללה: לפחות 6 שעות עבודה רגילה גלישה/סרטים. *יציאות מיוחדות: HDMI. *גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256SSD או 1TB משולב. *רישיון למערכת הפעלה: כן. *דרישות מיוחדות: איכות בניה גבוהה,מסך עם צבעים חדים. אופציה נוספת מסך מגע מסתובב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  7. היי לפני קרוב ל4 שנים בניתי מחשב שהיה מיועד למאיה ולתוכנות הגרפיקה ברמה הזאת התגייסתי הפסקתי ללמוד, וכיום אני חוזרת לזה שוב וצריכה לשדרג את המחשב הקיים שלי או לחילופין לרכוש לעצמי imac 27 אשמח לשמוע המלצות לגבי שדרוגים או שאולי כבר עדיף להחליף את כל המערכת במשהו חדש שוב- הצרכים זה עבודה על המאיה, zbrush אפטר אפקט פוטושופ ושאר תוכנות האדובי אז המחשב הקיים: intel core 2 quad q9550 2.8ghz 12mb cache s775 1333mhz nvidia nForce 790i SLI, DDR3 1333, 3xPCI-E, 2XGBL 1600mhz crosair XMS 2x2GB DHX DDR3 1333MHZ PC-3 10666 KIT SAPPHIRE RADEON HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV SEGATE BARRACUDA 500GB 7200 RPM 32MB SaTA II ASUS DRW 2014 DVD+RW X20 SCYTH NINJA MINI 6 HEA: PIP…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  8. Started by most,

אני צריך שתביעו את דעתכם על המפרט הזה שבניתי לחבר. המחשב לא למשחקים בכלל אלא רק לעבודות משרדיות ועבודה באינטרנט וכדו'. לינק : http://img46.imageshack.us/img46/6762/untitledvs1.jpg (נבנה מ-SKYPC) אשמח אם תציעו מפרטים טובים יותר במחיר הזה או פחות. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 627 צפיות
  9. Started by elior021,

שלום לכולם. אז ככה יש לי מחשב בלי מערכת הפעלה כשאני מנסה להתקין עליו וינדוס XP הוא נותן הודעה שהוא לא מזהה את הSATA המעבד הוא SOOKET775 הלוח אם הוא ASUS P5S800-VM ניכנסתי לאתר של אסוס רשום שם שצריך ללחוץ על המקש אף 6 ואחרי זה על האות S ואז זה אמור לפעול כשאני עושה את זה מופיע לי הודעה שאומרת שאני צריך להכניס את הדרייבר לדיסקט פלופי. ניסיתי להוריד את הדרייבר אבל הוא שוקל 5MB והוא לא נכנס לדיסקט פלופי. ניסיתי גם לבטל את האפשרות של ה RAID בביוס הבעיה שאין לי את האפשרות הזאת האפשרות האחרונה שלי היא לעבוד אם התוכנה nlite אבל אני ממש מסתבך איתה אם יש משהו לעשות חוץ מנליט אני אשמח לדעת מהו תודה מראש. סליחה שפתחתי את הדיון הזה כאן לא שמתי לב הדיון שלי נמצא כבר בפורום תמיכה טכני…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  10. תראו יש לי מחשב ישן תחת (P4 1.7, 256RDRam לוח M של intel) קיצר הלוח M עושה בעיות ויש לי בלאגן על כל המחשב ואני רוצה לשדרג ולהחליף קצת את העסק שם א-ב-ל אני לא רוצה מחשב דנדש וטוב - כי אנוכי נמצא כעת בצבא ויש לי עוד שנתיים שירות (ואם אני יוצא לקצונה אז בכלל) ואין לי מטרה להשקיע יותר מדי כרגע... ולכן אני רוצה המלצה לשדרוג המחשב בתקציב של 1500-2000 שקלים חדשים. שזה כולל: לוח M, מעבד, זכרון, צורבDVD, וHD (בין 80 ל-160 GB) עכשיו - עדיף לי שהלוח M יהיה עם AGP ותומך SATA... כי הכ.מסך שלי זה R9500P ויש לי עוד HD של איזה 40 GB. ואני מעדיף לא להחליף גם כ.מסך כרגע. כי שוב - חבל לי על הכסף. (אם אין ברירה - אז גם כ.מסך להחליף ) הביאו לי 2 הצעות מחיר אבל הם נראות לי קצת מעפנות... 1. מאר…

11. Started by Tal13,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך לגיימינג ברזולוציה של 1440P ואני מתלבט בין שני המסכים האלה Asus VG27AQ ו- LG GL850B. לפי מה שהצלחתי לקרוא באינטרנט יש המלצות על שניהם אבל יש גם חסרונות. אשמח לקבל כמה חוות דעת מהמומחים פה בפורום לגביי כל אחד מהמסכים האלה. חשוב לציין שאני משחק בעיקר משחקי FPS לכן מהירות תגובה זה משהו חשוב (לא הולך להתחרות), אך גם איכות התמונה זה משהו שהייתי שמח שתהיה ברמה גבוה. אציין במבחינת מחיר אני יכול להשיג את שתי המסכים האלה בכמעט אותו מחיר לכן המחיר הוא לא פקטור בהחלטה זה נטו איזה מסך יותר איכותי, טוב וישאר ללא בעיות לתקופה של כמה שנים! תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  12. Started by אבירן,

שלום לכולם מחפש מאוורר אמין איכותי והכי חשוב שקט למחשב נייד DELL N5050. מוכן להשקיע 100-150 ש"ח אם למישהו יש קישורים או ביקורות על משהו אני אשמח. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  13. היי לכולם הכותרת אומרת את הרוב, עכשיו רק אפרט קצת ברצוני מחשב שישמש לגיבוי של חומר שיש לי על הארד-דיסקים ניידים (למעשה הארד-דיסקים יהיו גיבוי שלו, אבל same-same). מדובר על כמות מידע של 4-6 טרה עם צפי לעוד. ז"א, אני מאוד רוצה וצריך מחשב שהנפח אחסון בו יהיה 6+ טרה (אולי אפילו 8-9..תלוי בעלות) לא פוסל להתחיל עם 4-6 ובהמשך להוסיף עוד, אבל צריך לקחת את זה בחשבון כבר בשלב זה. מעבר לכך, המחשב ישמש, כאשר יפעל, לשימושים משרדיים בלבד (שזה בעיקר - צפייה בסרטים/סדרות, מוזיקה וכולי) מבחינת תקציב השאיפה היא לכמה שפחות. שורה תחתונה, הוא לגיבוי. לא רוצה שירעיש יותר מדי (שיהיה סטדנרטי, לא ג'נרי), ולא צריך ביצועים מטורפים. ברור שלא מדובר על גימינג או תוכנות כבדות אחרות. בגדול התקציב הוא עד…

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  14. שלום, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לילד קטן (9) לשימוש בסיסי- משחקי דפדפן, וורד, אינטרנט וכו'. תקציב עד 1000 ש"ח, ניתן לחרוג עד מקסימום 200 ש"ח, לא דרוש ציוד היקפי כלל,מסך, גם לא כונן DVD/CD. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by karamir,

שלום לאחרונה, נשבר לי מסך מחשב מסוג TOSHIBA SATELLITE A505-S6960 בגודל 16 אינץ שלחתי אותו למעבדה של החברה שאחראית על האחריות מטעם טושיבה בארץ, ולאחר זמן רב (יותר מעשרה ימי עבודה) הם הודיעו לי שאין להם במלאי מסך מקורי או חלופי בגודל שמתאים לי. הם הציאו לי להזמין מחו"ל מסך חדש דבר שכנראה יעלה סכום גבוה של כסף על היבוא שלו מחו"ל, ההערכה שלהם היא על סכום שגבוה מאלפיים שקלים אם לא יותר... האם יש למישהו פה הצעה או המלצה מה כדאי לי לעשות במקרה זה, האם אין מקום אחר בארץ שמשווק מסכים בגודל 16 אינץ ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  16. Started by shiranb,

היי, אני לא כ"כ יודעת אם זה המקום הנכון, אם לא אני אשמח להכוונה. יש לי לפטופ של DELL INSPURON1520, התקנתי עליו לא מזמן ווינדוס 7. לפני כמה ימים האייקון של ההתחברות לרשת אלחוטית פשוט הפסיק לעבוד, הוא מראה שהוא מתחבר ומסמן X על התקשורת למרות שבפועל יש לי אינטנרט. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? כשאני פותחת את החלון של ההתחברות הוא מראה לי שיש תקשורת לנתב אבל אין תקשורת לרשת. במחשב אחר (שגם מחובר אלחוטית), הכל תקין תודה מראש לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. מעבד- Core 2 Duo E6300 1066 MHz s775 2mb לוח אם- psl-mx s775 conroe ddr2 667 vga של Asus דיסק קשיח- 160 ג'יגה של קינגסטון ddr2 667 כרטיס מסך- Nvidia 7900/7600 gt 256/512mb מארז- gamer 450w 18cm fan 8022 מחיר כולל- 4250 ש"ח * לגביי הכרטיס מסך כמו שראיתם אני לא סגור כ"כ. מה אתם ממליצים מבין השניים?.. * לגביי הלוח אם המליצו לי לקחת של אינטל מקורי. האם זה משמעותי? אשמח לקבל את חוות דעתם.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  18. מחיר למזומן, לא כולל מסך עכבר ומקלדת. מ "פנדה" מחשבים מעבד- amd athlon 64*2 3600 amt לוח אם- dfi infinity nf ultrall m2 זכרון פנימי- twinmos 1024\667 כרטיס מסך- leadtek 7600gt צורב- dvd pioneer dvr 111 קשיח- w.d 80gb 7200rpm מארז- compucase 6a19 ספק- fsp 350w blue storm מחיר טוב? הצעות לשיפור?

19. ראיתי מחשב נייד של HP מדגם Compaq Presario CQ60-220EJ רציתי לדעת האם המחשב שווה את התמורה במחיר הזה? בעיקרון אני צריך אותו לצבא לסרטים וקצת משחקים, מה דעתכם על המחשב ?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  20. היי כפי שציינתי בכותרת, המחשב מיועד בעיקר למשחקים הורדות (סרטים, שירים...) וגלישה באינטרנט. התקציב שלי הוא 3,500 ש"ח (ללא מסך). יש לי מפרט שאשמח לשמוע אם הוא טוב לצרכים שלי...ואם יש צורך לשנות חלק מהרכיבים...(אני מעדיף מפרט מבוסס Intel ולא AMD) מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤649 לוח אם INTEL BLKDQ35JOE JOHANNESBURG ¤637 כונן קשיח Westren Digital 2500AVJS 250GB ¤326 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops Ed ¤441 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤715 צורב Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 DVD ¤161 מארז כולל ספק JSP-TECH H-990D-F25 400W כולל צג LCD ומאורר 25 ס"מ ¤364 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3293¤ המפרט הורכב באתר: http://skypc.co.il תו…

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  21. יש לאסוס S400CA בגירסת i5 שתי וריאציות, אחת פופולרית בדגם CA006H עם מעבד Intel® Core™ i5-3317U Processor 1.7GHz ואחת נדירה יותר בדגם CA129H עם מעבד Intel® Core™ i5-3337U Processor 1.8GHz על הנייר זה ההבדל היחיד בין שתי הגירסאות לאותו מחשב, האם מישהו יודע על סיבה קונקרטית יותר להבדל בגירסאות (כזו שלא מספרים לי בחנות)?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. שלום אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בעיקר לעבודה, עם קצת משחקים (פשוטים..). יש לי כמה עוגנים שאני רוצה לשמור עליהם: ספק כח 'אמיתי' ויציב, ושקט יחסי מהמחשב. לא מעניין אותי החברה של המעבד, אבל מה שכן חשובה לי יכולת השידרוג בעתיד. במחשב אני צריך את הדברים הסטנדרטים:כ. רשת, כ. קול, כ. מסך (כאשר שני הראשונים בהחלט יכולים להיות OB, ולגבי השלישי אני מתלבט), וצורב DVD אה, כן מה שאני מחפש זה רק את המחשב. כל הציוד ההיקפי (מסך דק, מערכת סראונד, מקלדת/עכברת כ. טלויזיה) כבר קיים. תוכלו לסייע לי בנושא?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  23. צריך מפרט למחשבשיריץ משחקים באופן טוב ושיעבוד חלק ומהר בשימוש כללי. ללא ציוד היקפי תקציב 2K שיהיה בחנות הכי זולה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  24. [table] [tr] [td][/td][td] מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים [/td][/tr] [tr] [td] מעבד: [/td] [td] INTEL CORE i7 S1155 2600K 3.4Ghz - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1574 [/td][/tr] [tr] [td] לוח אם: [/td] [td] ASROCK P67 EXTREME 4 B3 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪823 [/td][/tr] [tr] [td] זיכרון: [/td] [td] CORSAIR VENGEANCE 1600 CL9 8192MB (4096MB X 2) CMZ8GX3M2A1600C9 אחריות: שלוש שנים. LIFETIME יצרן. מחיר: ₪660 [/td][/tr] [tr] [td] כרטיס מסך: [/td] [td] SAPPHIRE HD6950 2GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש! כמות: 2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1315 [/td][/tr] [tr] [td] צורב DVD: [/td] [td] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין ב…

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by shlomib14,

שלום, יש לי פה 2 מפרטים שאני לא בטוח מה לקנות, אשמח שתגידו לי מה יותר מומלץ. בעיקרון, מפרט אחד עם DDR2 ואחד עם DDR3 זה ההבדלים היחידים, המחשב הוא למשחקים מאוד כבדים, ואני רוצה שהכול ירוץ לי מהר, טעינות וכו'. המחשב הוא גם ל MULTITASKING זאת אומרת שתוך כדי שאני במשחק כבד, אני גם עושה דברים אחרים במחשב, אז אשמח אם תמליצו... לגבי הלוח אם של ה DDR3 אשמח שתגידו מה דעתכם עליו, אם שווה להגיד להם להזמין אחר או להשאיר אותו, תודה! הנה המפרטים : ----מפרט 1 \ DDR2---- מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1117 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם Asus P5Q Pro Turbo ¤739 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31272 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.