עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. צריך עזרה בבניית מחשב חדש לגמרי (מחשב מאפס, כלומר צריך הכל, מסך, מקלדת, עכבר (עדיף אלחוטיים) , רמקולים) אין לי שום העדפה לחברה מסויימת. המחשב מיועד למשחקים בעיקר (World in Conflict ו ביושוק, supreme commander וכשיצא, starcraft 2) אין לי שום תוכניות לעשות overclocking ואני מעדיף מחשב שקט (כמו כולם). התקציב שלי הוא בין 5000 ל- 8000 לכל העסק הזה (עם רצון לחסוך!) מערכת הפעלה, הרכבה ומבחן ביצועים צריכים להכלל במחיר. המחשב הזה צריך לספק אותי (ואת שאר בני הבית) בשנתיים הקרובות לפחות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  2. Started by ronmiz,

שלום לכולם, קראתי את השרשורים הקודמים בנושא ורוב ההמלצות מתמקדות ב- VOSTRO V131 של דל, שגם תואם את התקציב בגרסת ה- i3 - אבל אני רואה שחלק מדווחים שהדגם לא זמין כרגע בארץ. (אגב, מה ההבדל לעומת VOSTRO 3350/3450, שמאוד דומים במפרט ובמחיר?) האם אתם ממליצים לחכות לחידוש המלאי? בכל אופן, אודה להמלצתכם בנוגע לדגמים נוספים ששווים המלצה * מטרות המחשב? לימודים/שימוש משרדי. * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? המינימום ההכרחי, בערך 160GB (יש ברשותי כונן קשיח חיצוני) * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנסות ולחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? - הרצת סביבות וירטואליות, צפייה בסרטים, תכנות, מעט משחקים (לא גיימר) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - Vmware, Visual Studio ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך כנראה Dell 2209 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) - לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. שלום. ברשימת המפרטים המומלצים לא מצאתי משהו של אינטל בסכום של עד 3500 ש"ח כולל מסך 17. אם אפשר לקבל המלצה - לא לסלרון כי זה לשימוש קצת מעבר למשרדי (אמיול, צריבות, משחקים קלים). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. שלום , כפי שאתם רואים המפרט שלי מבוסס NF3U (חתימה למטה) והוא חדש יחסית , עכשיו בחרתי בלוח ובמעבד מכיוון שלא היה באפשרותי לשדרג כרטיס מסך . הבסיס הוא המפרט ואין לי צורך לשנותו אך עדיין אפשר לשפרו ואני מעוניין : 1. להעלות לגיגה זיכרון (ברצוני 2 סלוטים של 512 אך אני לא מצליח למכור את אלו שיש לי אז עוד שתיים של 256 זה טוב ?) ..... 2. להליף למארז יותר איכותי וקר עם אופציות של שניי מאווררי 120 (לפחות) 3. קירור למעבד (כרגע הוא בקירור סטוק ב-41-43 מעלות) - (המחשבה שלי היא על HYPER 6 ) 4. ספק כח חדש ואיכותי (כרגע ישנו ספר גנרי בן 8 חודשים שרשום עליו 500W ) השאלה שלי מה עדיף לבצע לפני ?.........אשמח אם תדרגו את סדר העדיפות שלפי דעתכם כדאי לשדרג

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  6. מעבד AMD Phenom II X4 945 Box ₪786 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDX945WFGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H ₪499 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950752 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪271 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪800 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GVR-5750G1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪115 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק Antec Two Hundred ₪236 כמו…

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  7. שלום אחרי! אחריי זמן לא מועט של התלבטות יש שתיי מחשבים שאני צריך לבחור מהם אחד הצרכים שלי הם עבודה עם תוכמות מוסיקה ומידי [מן הסתם הייתי מעדיף נייח אלה עם כן הייתי צריך גם את הניידות...] אז אני צריך מחשב חזק אבל יש לי מגבלת. אני מתכוון לשדרג את המחשב שיבחר ל 3ג'יגה ראם. המחשבים: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5995 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510.htm את הדל אני אקח עם 250 ג'יגה הרדיסק השאלות הם: המעבד של הג'יגבייט יותר חזק.. אבל ממה שאני מבין הפלפורמה לא כי אם אני לא טועה הג'יגבייט הוא סנטה רוסה והדל הוא מונטטיבינה שהיא יותר חדישה? אז האם ההבדלים בינהם מהותיים?? ולטובת מי היתרון כמו שאמרתי אני צריך מחשב כמה שיותר חזק.. האם היתרו…

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  8. טוב אני החלטתי על קניה של מחשב והרי המפרט שבחרתי: מעבד: AMD athlon (64 processor)3200+ 2100 GHZ כרטיס מסך: GeForce 6600 gr xfx 128 mb לוח אם: dfi lan party nf4 סי די: SONY DVD WR דיסק קשיח : WD 180 GEGB זיכרון פנימי 1.00 GB OF RAM( ddr 400 כנראה של סוני מארז: THERMALTAKE SWING BLACK + WINDOW http://www.wellcom.co.il/ProductDetails.aspx?pid=480 אנא תביעו דיעה תקנו אותי בשילוב של בחלקים מה שאתם חושבים זה חשוב לי תגידו אם אתם חושבים שזה מחשב טוב גרוע בתודה מראש לכל חברי הפורום ולמנהלים

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  9. Started by ben060,

קודם כל שאלה: האם זה נכון שבמחשבים ניידים החשמל מגיע לסוללה ואז הסוללה מפעילה את המחשב? כי שמעתי כדי למנוע התחממות וכו' הסוללה יכולה למנוע את זה. הטענה נכונה? עכשיו לבקשה: אני צריך סוללה למחשב הזה hp pavilion zv5000 זהו תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by Nov Rafowicz,

אני כנראה אקנה עוד איזה חודשיים מסך חדש. הדרישות שלי הן: 144hz לא פחות 1080x1920 ו-g-sync אבל תלוי במחיר. יש לי nvidia ואני מתלבט אם לקנות את זה: http://fre.co.il/items/835371 או את זה http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160226&nm_mc=OTC-Iceleads&cm_mmc=OTC-Iceleads-_-AOC+Monitors-_-Monitors+-+LCD+Flat+Panel-_-24160226 אני יודע שהראשון זה freesync אבל המסך הזה הוא בתור רק 144hz.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  11. שלום לכולכם, ראשית המון תודה על המדריך לרכישת מחשב נייד, פשוט מעולה - שאפו !!! לאור המדריך אלו הנתונים הנדרשים עבורי: גודל מסך - סביב ה- 12'' מעבד כפול ליבה. זיכרון 2GB לפחות. רזולוציה של לפחות 800 X 1280 מסך LED דיסק קשיח - במהירות 5,400 סל"ד , זיכרון מטמון לפחות 8MB , עדיפות ל- 16MB כרטיס מסך מובנה כרטיס רשת אלחוטי - 802.11n Draft (לא חובה) יציאת - HDMI כפי שניתן להבין אני משתמש ממוצע הרוצה ביצועים סבירים עד טובים אך יחד עם זמן עבודה ארוך ככל הניתן. מה דעתכם על המחשבים הנ"ל (כמובן שאשמח להצעות נוספות) Dell Inspiron 11z SU4100 1.3GHz HP Compaq Mini 311c 1010EJ VJ597EA NetBook Asus Eee PC 1201N NetBook תודה רבה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  12. שלום לכם! הפעם אני עושה את זה בדרך הכי נכונה שאפשר ! ושיניתי גם את דרישת המפרט! מצטער על ה POST ה -3 אבל הפעם זה סופי!!! וכתוב בדרך הכונה ביותר! אז נתחיל: מה התקציב? בין 6500 - 6900 שזה כבר הסוף! - מזומן! מטרות: משחקים כבדים בעיקר! ציוד הקפי: לא! העדפה לחברה: איכותי כמובן! הקירור והעיצוב: העיצוב - לא משנה לא העיצוב! עיקר שיהיה מארז איכותי! \ קירור - אמור להחזיק במעלות של הקיץ כמובן עם כל חומרה שיש במחשב שלא ידפק\יהרס מהחום.. מערכת הפעלה\הרכבת מחשב: אין צורך! צרכים מיוחדים: מחשב שיחזיק גם בעתיד לשדרוגים כמו לדוגמא - SLi / CrossFire לוח אם שתומך בזה... לא יודע מה יש עוד :\ משחב שקט: אממ... שלא שיהיה אפשר לישון איתו בלילה .. :] כמובן מצב IDLE ( הורדות וכו...) מתוכנן OC: לא.…

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  13. Started by disi,

שלום לכולם יש לי מחשב HP DV4 1109EJ ידועה לי הבעיה עם הדרייברים בהתקנת XP התקנתי עליו XP עם דרייברים בתוכו של SATA והכל עובד חלק מצאתי את כל הדרייברים חוץ משל הכרטיס קול שהתקנתי איזה עידכון ולאחריו הוא מצא את הדרייבר של הHD והבעיה שלי שלאחר הפעלה מחדש הדייבר נעלם ונדלקת נורה אדומה של השתקה וכל פעם לאחר העידכון הקול חוזר ונעלם לאחר הפעלה מחדש אשמח לשמוע פיתרון....בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by itaygilady,

שלום יש ברשותי נייד של ACER 5738 המגיע עם VISTA HOME PREMUIM... אני מעוניין להתקין WIN 7, האם צריך דרייברים או שהדרייברים באים כבר עם ההתקנה של WIN 7? כמובן שבעת קניית הנייד לא קיבלתי דרייברים למחשב.. תודה לכולם..

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  15. Started by udi2005,

קניתי היום מחשב עלה 7367 אני יודע שזה יקר יחסית מאוד למה שנתנו לי פה, רציתי ללכת לקנות בKSP אבל בKSP הם לא קונים ישירות מהיצרן, והחנות שקניתי ממנה כן, אז אבא שלי התעקש לקנות בחנות הזאת למרות שזה יצא הרבה יותר יקר מהמתוכנן... זה יצא בערך 300 שקל יותר מKSP אה והזיכרון זה 2 של 2GB לא רק אחד... פשוט לא רואים את זה בתמונה, וזה 800 ולא 600 פשוט נמחק קצת בצילום וזה של SAMSUNG זה פשוט חתך את זה... ועוד משהו חשוב שתענו לי עליו בבקשה, הזיכרון הזה ששמו לי הוא טוב? ומה שאתם רואים בכרטיס מסך, זה הגרסא של הOC אבל זה לא רשום והמארז זה המארז בדגם של ה-690 עם החלון בצד, יש 2 סוגים. הספק הזה יותר טוב מCROSAIR 550W נכון? ואם אתם מתפלאים שלקחתי עכבר ומקלדת כל כך זולים זה בגלל שלא היה לי מספי…

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by gbguy,

סוף סוף המחשב הישן של ההורים שלי עומד למות, נצטרך להגיד עליו קדיש ולמצוא לו יורש. המחשב מתחלק ל-2 אנשים: אבא שמשחק משחק FLASH כל הזמן, ואמא שלי עובדת ב-OFFICE בעיקר WORD בגרסה 2007, קצת אינטרנט וגם היא משחקת משחק FLASH. בקיצור, המחשב לא גורש הספקה כ"כ גבוה, אבל אולי בעתיד אצטרך להפעיל עליו מערכת הפעלה חדשה יותר אם זו VISTA או 7 של חברת MICROSOFT. אז איזה מפרט אתם ממליצים לי? המחיר הוא עד 1500 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by 2aviv20,

יש לי מחשב נייד של msi יש לי את הwind u100 ויש בעיה יש מקשים של אותי4ת שאני לוחץ עליהם ובמקום אותיות יש לי מספר כאילו שהfn לחוץ אבל הוא לא ולפי מה שבדקתי הוא גם לא דפוק (בשביל לכבות את האנטנה של הwifi אני עדיין חייב ללחוץ fn

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  18. היי לכולם. אני צריך מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, עבודות, סרטים ומשחקים לא כבדים. אני מעוניין במחשב מבוסס מעבד אינטל (E4400) 2 ג'יגה זכרון ddr2 667 לוח אם של אסוס geforce 8500/8600 gt אין צורך בשום ציוד היקפי. תקציב: בסביבות 2500-2700 ש"ח. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by flsh2,

המחיר יכלול מערכת הפעלה XP HE (400 ש"ח). כלומר, נשאר "לשחק" עם 1600 ש"ח. לא מפריע שהמעבד יהיה AMD . נדרש זכרון 2 גיגה. מסתפק בקשיח מינימלי - אבל עם חיבור מהיר (אם בכלל קיים אחר היום...). כרטיס מסך - OB. אבל ראיתי בפורום שיש לוחות עם כרטיסים כאלו שהם דיי מכובדים. ספק ומאווררים לא גנריים, כי אין לי סבלנות להחליף אותם לאחר זמן קצר.

20. Started by Bigyaa,

המחשב מיועד בעיקר ליצירת מוזיקה אבל גם לגלישה, אופיס וצפייה בסרטים. חשוב שיהיה לוח אם שתומך ב-MIDI, אין צורך בכרטיס מסך בכלל (אפשר מובנה או ממש זול), שיהיה בעל אפשרות שידרוג עתידי, מסך 19 אינצ', ציוד היקפי (מקלדת,עכבר וגם צורב DVD) לא נחוצים. תקציב: 4000-4500 אחת הבעיות עם לוחות אם קודמים שהיו לי זה איחורים בהקלטות מסינטיסיזר (MIDI) אם למישהו יש ניסיון בהקלטת מוסיקה מאורגן/סינטיסיזר אני אשמח לשמוע הצעות.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by איתמר,

שלום אני רוצה מפרט למשחקים ב7500 שקל אני לא מתכנן OC אני צריך גם מסך גם ציוד הקפי וגם רמקולים אפשר לחרוג טיפה מעדיף חנות באזור רעננה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  22. מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.8GHz(E2160) 800MHz/FSB 1MB - BOX ¤446 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3 ¤394 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8400GS 256MB DDR2 TV/O -GV-NX76G256D - RETAIL ¤335 דיסק קשיח: WD 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD1600JS ¤276 אני לא מתכוון להקליט אליו ויש לי במחשב שלי 500GB זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤144 מארז: עוד לא בחרתי אבל משהו בסביבות ה400 שח כולל ספק זה התקציב לדעתי סט מקלדת ועכבר: MICROSOFT WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3.0 : DA9-00010 ¤189 מחיר סופי: ¤2194 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il אני לא יודע אם כדאי להשקיע בכלל באינטל כי אני לא מתכנן OC בכלל וגם הכרטיס מסך אני לא יודע אם כדאי להשקיע כי מצד אחד זה מחשב לסרטים וסדרות (בי…

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריכה בבקשה המלצה למפרט למחשב לצורכי עריכה גרפית ועימוד בתקציב של עד 4000 ש"ח - כולל מערכת הפעלה (Windows Vista Home Premium). עיקר השימוש הוא לתוכנות: Painter X, QuarkXPress 7 ו-CorelDraw אבל גם לעיבוד תמלילים, יצירת מצגות וגלישה באינטרנט. רצוי מאוד שהמחשב יוכל "לסחוב" גם גרסאות חדשות של התוכנות הללו, או תוכנות מקבילות - במשך כ-4 שנים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה אמין. ראיתי את המחשב הבא במהלך שיטוטי באינטרנט: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495_2496&products_id=17507 יש לזכור שצריך להוסיף למפרט הזה מערכת הפעלה - Windows Vista Home Premium, שעולה בחנות הזאת 615 ש"ח. ועכשיו לשאלות: 1. האם המפרט הזה נראה מתאים לצרכים שלי? 2. האם כדאי להרחי…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  24. יש לי 3000-3500 ש"ח ואני רוצה לקנות מחשב עם מסך דק מישהו יכול לעזור לי כי אני לא מבין בזה..! אני צריך מחשב חזק יותר בשביל משחקים...! תודה מראש ~ אמיל ~

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  25. מחפש המלצה למשחקי סימולטור טיסה FS2004/FSX 2 גיגה זכרון

• 5 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים