עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המפרט יהיה מיועד בעיקר למשחקים כבדים אך גם פה ושם לתוכנות גרפיקה כפוטושופ וכדו' [לא תלת מימד] לשימוש חובבני . המסך שיש ברשותי הוא 19 אינץ . לא מתוכנן OC אכשיו או בעתיד . אין צורך במחשב שקט במיוחד אבל שיהיה קריר עד כמה שניתן ניסיתי לבנות מפרט מתאים אשמח לשמוע את דעתכם עליו מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤567 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤384 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 1 - מחיר: ¤76 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤383 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 D…

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  2. תקופה שבה HDD 80GB היה נחשב המון חחח

3. שלומות אנשים אחותי מחפשת כרגע מחשב נייד שיענה לצרכים שלה כסטודנטית, והם בעיקר: עבודות בOffice, גלישה באינטרנט והורדות מרובות של שירים וסרטים. כמו שכתבתי התקציב הוא בין 4.5K ל5K עם חריגה ל5.5K אבל לא יותר(!), ואם אפשר(לא חובה) שיכלל גם תיק לנשיאת המחשב. תודה רבה לעוזרים. -אגב מערכת הפעלה לא הכי חובה, מאקסימום אני אתקין לה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. Started by koplov,

אני מתחיל ללמוד השנה באוניברסיטה ואני מחפש מחשב שישמש אותי בעיקר ללימודים. בנוסף יש לי מערכת קולנוע בחדר ואני רוצה מחשב שאני אוכל לחבר לרסיבר שלי ולשמוע מוזיקה מהמחשב דרך הרסיבר ולראות סרטים מהמחשב על הטלוויזיה שיש לי בחדר. טווח המחירים שלי הוא בין 4,500 ל 5,000 ש"ח. קיבלתי היום מחנות מחשבים מסויימת הצעת המחיר על מפרט שהם בנו לי, מה דעתכם עליו? מעבד- intel core 2 duo e6750 לוח אם- intel dp35dpm זיכרון- 2x1 gb ddr2 667mhz kingston מארז- atx compucase cl-6a19-300 דיסק קשיח- wd 160gb/7200/8mb כרטיס מסך-gainward nvidia 8400gs 256mb pci-exp צורב- lg gsa-h44n dual layer x18 מסך- lg l1753tr מקלדת +עכבר- מייקרוסופט מולטי מדיה רמקולים- logitec s-100 המחיר כ 4,400 ש"ח אז מה דעתכם?…

5. Started by killer107,

אני מחפש מחשב נייד בעיקר לעבודה שוטפת (וורד, אינטרנט, בניית אתרים וכו') וגם לשירים, סרטים ולמשחקים. אני יכול להתגמש עם המחיר עד 5,000 ש"ח גג.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by most,

אני צריך שתביעו את דעתכם על המפרט הזה שבניתי לחבר. המחשב לא למשחקים בכלל אלא רק לעבודות משרדיות ועבודה באינטרנט וכדו'. לינק : http://img46.imageshack.us/img46/6762/untitledvs1.jpg (נבנה מ-SKYPC) אשמח אם תציעו מפרטים טובים יותר במחיר הזה או פחות. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by sap_pir,

בוקר טוב, קודם כל רציתי להגיד שהאתר נראה נהדר! הנייד הקודם שלי מת ואני צריכה מחשב חדש. לפי המדריך פה הצלחתי לצמצם בקצת את מה שאני צריכה ואשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב חדש. המחשב הוא לצרכי עבודה, בעיקר אופיס ואנטרנט (התחברות למחשב מרוחק). צריך להיות מהיר. חשוב לי שהבטריה תהיה מקסימלית ואני רוצה שהמסך יהיה מט. אני רוצה לשהמחשב לא יהיה כבד מידי אבל מצד שני מסך של 11 אינטש קטן לי מידי. אני מניחה ש-14 אינטש זו הפשרה... התקציב הוא עד 5000 ש"ח פלוס מינוס. יש לכם המלצות? תודה מראש... ספיר

8. Started by achiya1,

לשימוש כללי בעיקר -עבודה באופיס ,סרטים.משחקים לא חשוב ממש. גודל מסך בין 14-ל15.6 שיהיה שקט וקל . עדיפות לחנות במרכז הארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  9. שלום אני מתכוון לקנות מחשב חדש עם מסך, התקציב הוא בין 3500 ל-4000 שקל כולל מסך דק. אני מנסה לחפש ולברר על מפרטים מומלצים, וקיבלתי מפרט מסוים שאשמח לקבל ביקורת עליו- מה להוסיף, מה לשנות, מה בסדר ומה ממש נוראי... מטרת המחשב- עבודה משרדית, לפעמים הרבה חלונות פתוחים, תוכנות, אבל לא דברים כבדים מדי... בלי דגש על משחקים, שיריץ את המינמום, והכי חשוב- שיעבוד מהר וחלק. אוסיף גם שאני בדיוק קונה גם מערכת סאונד, כנראה JBL ENCOUTNER, כך שאם תוכלו להמליץ באותה הזדמנות על כרטיס קול שמתאים למערכת הזאת, או שאולי בכלל הכרטיס קול המובנה מספיק טוב, אשמח. לוח אם GA-945GCMX-S2(rev. 6.6) (http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ClassValue=Motherboard&…

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  10. שלום לכולם מחפש נייד לצורכי אופיס ואינטרנט (אני מניח שמעבד t4500 יספיק לצרכים האלו). בתקציב של 2500 ש"ח (ניתן לחרוג גם עד 2800 ש"ח אם זה עם אחריות ארוכה משנה). בכרחי שיהיה עכבר לא עם משטח אלא עם כדור כמו שהיו בדגמי t41/r50 וכדומה של ibm בזמנו. האם קיימים עדיין ניידים עם עכברים כאלו ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אני מניח שזה יצא פחות מ10K אבל אין צורך להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כמובן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הרבה מאוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מניח שFHD 1080P אתם תגידו לי.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב ביתי שישמש לעבודה על תוכנות revit , autocad אשמח לתיקונים המלצות ושינוים בנוגע למפרט . Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪922 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪120 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Intel DP55WB I5 Socket 1156 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪513 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1197 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪559 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173 Samsung 500GB 16MB 7200rpm Sata2 HD502IJ, יחידות 1 ₪253 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1098 Sparkle GeForce 9500GT 512MB HD…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  13. אחרי שנים שלא קניתי מחשב, אני הולכת לקנות מחשב נייד בתקציב 1500-1800 ש"ח. איפה באזור תל אביב שבו אוכל לראות ולהרגיש (מקלדת, מסך, משקל) ניידים בתקציב שלי? ואם כבר המלצות, יש המלצות איפה לקנות? (שמתי לב שאיזה מקום בשם "חצי חינם" - http://www.fre.co.il - קיבל ציון גבוה בזאפ אבל לכו תדעו)

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  14. לשים את הנייד בשרוול האטום בלילה כדי שאבק לא יכנס לתוכו ? מעבר לכך השרוול מניילון עם ריפוד שמגן מפני שריטות - מה דעתכם ? (לצורך העניין של CASELOGICׂ

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  15. צריך רק את המארז ותכולתו אין צורך בעוד משו תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by Barnaff,

היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את עזרתכם בבנית המפרט שלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500-700 בשביל ההרכבה והמערכת הפעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח , גרפיקה, 3D) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshaop, 3dmax, flash, פיתוח ב directX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo3, sc2, guildwars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

17. Started by gilp123,

שלום, יש לי DELL INSPIRON 1525. חיברתי אותו לכבל HDMI לטלוזיה - יש לי תמונה אבל לא SOUND. בדקתי הגדרות הוא רושם שחסרה לי הגדרה של SIGMATEL HD AUDIO . הורדת דרייבר מתאים מהאתר של דל ועדיין הוא לא מוגדר. מישהו יודע מה הבעיה ? גיל

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  18. שלום לכולם אני מחפש מחשב חדש שאמור להחליף את הנייד הבייתי שיש לנו כרגע (כלומר יושב בסלון וכל הבית משתמש בו כשצריך) לפעמים כן משתמשים במחשב מחוץ לבית ולכן יש צורך שהוא יהיה יחסית נוח לנסיעה, כמו גם זמן סוללה נורמאלי בנוסף המחשב יריץ סרטי hd כשהוא יחובר לtv ראיתי את הdv-3 של hp והוא יחסית מצא חן בעיניי - יש לקחת בחשבון שהמחשב השני שלנו הוא 1005ha והוא מרגיש קצת כמו צעצוע - אני לא כלכך אוהב את התחושה הזאת. עוד דברים שהייתי שמח שיהיו: שלט, מודם 3g, wifi n * מטרות המחשב? גלישה מוזיקה סרטים ואולי קצת פוטושופ ... * גודל המסך? 12.1 - 14.1 - הכי מתאים 13.3 * משקל רצוי? לא קריטי מאוד אבל עדיף מחשב קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות …

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  19. שלום לכולם, באתי לקבל חוות דעת נוספת היות והמפרט האחרון שהציעו לי היה לפני חודשיים שלוש בערך. זקוק למפרט למחשב שישמש בעיקר לאינטרנט, סרטים ואולי פה ושם איזה משחק פשוט .... ללא עכבר ומקלדת אבל עם מערכת רמקולים 2.1 זולה אך טובה (נאמר כמו הדגם האגדי של אלטק לייזינג) ובגדול מה שחשוב זה שלא יעבור את ה2500 כולל הכל אם ממש חייבים ניתן לחרוג. כמה דברים שרציתי לציין - חושב שאין טעם לקנות מחשב שמבוסס על פחות מ core2duo. כמו כן - ללא כרטיסי מסך און בורד... ניתן? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  20. היי אני צריכה עזרה בבחירת מחשב נייד לצורך גרפיקה ותוכנות * מטרות המחשב - גרפיקה, תוכנות כמו ilustrator. photoshop , flash וכו.. וכן הורדות וסרטים, ושלא יתקע אלא ילך מהר מאוד. * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא ממש משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * בלוטות - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - אני לא יודעת * כונן CD/DVD? צורב - כן, * כונן Bluray - לא יודעת. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא יודעת מה ההבדל בין DEL לTOSHIBA אבל מלא אמרו לי שהם לא מרוצים מDELL, אז חשבתי ללכת על TOSHIBA עד 3.900 ש"ח. אני צריכה מעבד i5 ואולי שווה בכל…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. Started by VortexD,

כותרת כולל ציוד היקפי תודה

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  22. שלום, אני מתלבט בין שתי מפרטים למשחקים... מפרט 1: מפרט 2: מה יותר מומלץ בשביל להריץ משחקים כבדים בסגנון של Crysis ו Call of duty 4

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by j,

בשעה טובה, רכשנו היום מחשב דל 1520!! וטרם קבלנו אותו אז, שתי שאלות: 1. האם יש fingerprint? לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית .. 2. איך מחברים את המחשב לקולנוע ביתי ככה שאני אשמע בדולבי דיגיטל? תודה לעוזרים, זה די דחוף..

24. שלום, אני תופס רשת אלחוטית משכנה שגרה מעלי דרך הראוטר שלה. בידי הסיסמא והקליטה של הרשת מצויינת עד טובה מאוד לעיתים, בעיקר באמצע היום משום מה, המחשב מתנתק מהאינטרנט למרות שהחלון של הרשתות האלחוטיות של ווינדוס כותב שהרשת במצב מקושר ושהחיבור מצויין. במידה ואני מנתק את החיבור לרשת ומנסה להתחבר מחדש אני לא מצליח לתפוס את הרשת. גם אופציית "תקן" (התנתקות מהמתאם(?) והתחברות אליו מחדש) לא עובדת ובכלל מוחקת את האפשרות לראות את הרשתות (המערכת לא מצליחה להפעיל מחדש את המתאם?) רק אם אני מבצע כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הרשת מתחברת שוב מצויין ומהר. מישהו אמר לי שזו יכולה להיות תוצאה של התנגשות בין מתאמי הרשת: התקנתי כשקניתי את המחשב אחד של Gigabyte (הגיע בדיסק עם המחשב) מול המתאם (?) ש…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. עדיף לכמה שפחות, מן הסתם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישומש לגיימינג בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, סביר להניח שעם גרפיקה כבדה, יחסית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שניתן …

• 1 תגובה
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים