עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dititnt,

מעוניין במפרט למחשב שיפעיל "video wall" של 9 מסכים שיריץ וידאו חלק ויוכל לשדר סרט שונה בכל מסך תודה למבינים

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  2. שלום. דוד שלי ביקש ממני שאני אתן לו מפרט שכולל את הדברים הבאים: מדפסת משולבת - מדפסת, סורק, פקס וכל זה. (רצוי HP) רמקולים נחמדים (לא משהו מטורף משהו שיספק) מצלמת אינטרנט גם לא משהו מיוחד אפשר משהו זול מקלדת ועכבר אלחוטיים. מסך 19 אינץ' (לא רחב) והמטרה במחשב בעיקר לילדים קטנים משחקים של ילדים קטנים, עבודות ומסמכים אם צריך וזהו.. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by makakO,

מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤945 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם ASUS P5Q PRO ¤674 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤730 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-8500CL5D-4GBPK כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤940 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מאמץ ועומס ¤79 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=29 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) ¤1 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=oc1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3369¤ אז ככה, אני לא רוצה מחשב חדש, אני רוצה את הפרטים הנ"ל בלבד (מע…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  4. אז ככה מחשב למשחקים,עדיפות לאינטל(לא חובה),עדיפות ל GeForce. ללא מסך תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  5. Started by nirkatan2,

הצרכים הם לימודים (אופיס) ואינטרנט בלבד. חשבתי על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12012 המחיר הוא עד 2000 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  6. שלום , ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך אופיס , אינטרנט ותוכנות קלות. המחשב לא צריך להיות מהיר ולהפעיל משחקים כבדים , הוא לא נועד לזה - אלה לעבודה. חשוב שהמקשים יהיו נוחים להקלדה מהירה (מחשב לסטודנט ללמידה). תודה רבה, אבי

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. לפי ה'שאלון' : * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים - זה בעיקר השימושים שלה * גודל המסך? 15.6, אבל אפשרי גם 14 * משקל רצוי? לא קריטי אבל אם אפשר לא מעל 2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ממש קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI חובה * בלוטות? רצוי שכן אבל לא נורא אם אין * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ג'יגה מינימום * כונן CD/DVD? צורב? DVDRW * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לאו דווקא בינלאומית, אבל דרושה אחריות של איסוף והחזרה 3 שנים (לא פחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WINDOWS 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא העדפה היא לפחות מעבד i3 (אף על פ…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by Manou,

שלום. הייתי רוצה מפרט לגיימר בסכום הזה. חשוב לי מארז מאוורר היטב, וספק בתקן ATX 2 בנוסף נראה לי שאני מעדיף את ה X800GT על ה G6600, אבל אתם תגידו. תודה , מנו.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  9. שלום לכולם, בונה מפרט/משדרג וצריך קצת עזרה(צריך תשובה עד הבוקר אז אין לי הרבה זמן לחקור בנושאים קודמים) המחשב יהיה לעריכת תוכונות גרפיות כבדות ומשחקים. מעבד אני סגור על i7 2600 זיכרון אני רוצה 8 ג'יגה, אין טעם בOC לוח אם שיתמוך בכל הדברים החדשים, ראיתי את gigabyte h67 הוא כדאי? מארז שיהיה קריר ושכל הכרטיסים הגרפיים בשוק יכולים להיכנס אליו מבחינת מידות(אני אשדרג בעתיד) תקציב 3200 למחשב הזה אני אעביר את הכ"מ 4870 והספק enermax 620 liberty אז מה הלוח,מארז,וזכרונות שאפשר להשיג בתקציב הנתון? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  10. אנשים כרגע קניתי מחשב: מTMS דיברתי איתם הזמנתי מהטלפון אפשר לשנות 24 שעות מעכשיו.. הוא אמר שיהיה OC למעבד בערך ל4.5... אז לקחתי קירור די אחלה אז אנשים מהר תציעו לי גם זכרונות אחרים לקחתי את אלו כי הם פשוט נראים פצצה אם יש שיפורים וכאלו עד 7.5 אלף... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪867 קירור למעבד: Evercool Silver Knight Water Cooling + Anti Freeze - WITH CPU ONLY כמות: 1 - מחיר: ₪228 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS5 כמות: 1 - מחיר: ₪1247 מארז: Thermaltake Armor Plus MX Black + Window כמות: 1 - מחיר: ₪623 קירור למארז: Arctic Cooling 12L 120mm כמות: 2 - מחיר: ₪35 ספק כוח: Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪765 …

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by orenbroder,

שלום לכולם, אני חדש כאן אז אם אפשר להיות סבלניים איתי דרישות המחשב הם סטודנטיאליות, בית, אינטרנט אלחוטי, נוחות. מסך 4"15 intel core 2 duo 2 GB ram wifi' bluetooth lan 160 +Gb HDD מצלמה מובנית בסופו של דבר אני מחפש אמינות, אני יודע שהתקציב הוא לא בשמים. הנה מספר דוגמאות לניידים שנתקלתי בהם במסגרת התקציב. אני אשמח לקבל תגובות לגביהם וגם אם יש אופציות אחרות. תודה מראש.(הלינקים הם רק שתראו את המפרטים, כל המחירים הם עד 4000 ש"ח בערך) lenovo: http://arcenter.co.il/pl_product~0769-E4G~3~1.htm Hp http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=21837&PHPSESSID=c5535510 msi http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=381&CatCode= כמובן שיש גם את Del…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  12. * מטרות המחשב?- תכנות בעיקר וצפייה בסרטים * גודל המסך?- 15.4 * משקל רצוי?- לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - רצוי שיהיה HDMI ו\או DVI * בלוטות? רצוי אך לא משמעותי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? רצוי שיהיה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? IBM\LENOVO *זיכרון: 2-4GB *מעבד - אני מעוניין שהוא יתמוך לי בצד של סביבות הפיתוח והקומפיילרים על הצד הטוב ביותר ושלא יהיה כבד(אני לא יודע בדיוק איזה מעבד מתאים לפעולות האלה והייתי שמח אם מישהו יוכל להסביר לי TXXX או PXXX- האם שניהם יחזיקו לי את סביבות הפיתוח כמו visual studio, וסביבות פיתוח של JAVA כמו שצריך ולא אצטרך לחכות זמן ממושך...) ועוד…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by lolik1978,

שלום, אני מבקש המלצה עבור מחשב עבור ילד בן 8, לרוב משחק במיינקראפט, אבל לפעמים גם ב GTA5 רצוי שיחזיק כ-5 שנים. מצורף מחשב שאני חושב לקנות. המלצות או שינויים יתקבלו בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיתאים לדרישות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט מידי פעם משחקים (GTA5). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע זה מיינקראפט, לפעמים GTA5, והילד גדל :-) -מהי הרזולוציה הטבעית …

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  14. היי!בוקר טובבב!מה נשמע? אז ככה...אני צריך מפרט למחשב חדש,עד2000 שקלים חדשים! אז קודם כל בלי מסך!ואני רוצה שהמחשב יריץ vista basic בצורה טובה,אני מתכוון שיהיה אפשרי לגלוש באינטרנט לשמוע שירים ולכתוב מסמך וורד ביחד,כי המחשב שברשותי עכשיו,די מונע ממני את האפשרות הזאת. משחקים? אממ קצת,אבל ממש לא עיקר העניין! אני מעדיף מעבד של אינטל,עדיפות לסדרת ה core 4000 ומעלה... לא צריך רמקולים מקלדת עכבר! אז אשמח להצעות...אה,ועדיף אם אפשר בחנות ksp!אבל לא דחוף כ"כ,אם נוח לכם בחנות אחרת ואתם חושבים שהמחירים שם יותר זולים...אתם מוזמנים! תודה רבה לכוווולם

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  15. אני שומר כ 2500 ש"ח ללוח אם ולמעבד קונרו. ואת השאר אני רוצה שתבנו לי כדי שיהיה לי מפרט מוכן שיגיע הקונרו והלוחות. אם אפשר מחנות במרכז שתבנו לי את המפרט ולא לעשות את המפרט משני חנויות. תודה רבה. אני רוצה במפרט 160G דיסק קשיח, סטיק אחד של גיגה או שני סטיקים של שני גיגה וכרטיס מסך 1800XT או 1900XT. תודה

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by shaita,

רציתי לדעת עם מישהו שיש לו מחשב דומה הופיעה לו תקלה במסך שהכי קל לתאר אותה כמו כתם של כלור שהופיע על בגד כהה שלחתי את המחשב למעבדה והם צריכים להחליף את המסך והזמינו אותו עכשיו בגלל שהמחשב דיי חדש 3 חודשים בקושי אני קצת מאוכזב והייתי לדעת האם זו בעיה נפוצה או ספציפית אצלי. תודה לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. לאחר שנים עם מחשב חלש P3 933 גיפורס 4 440mx החלטתי להשקיע במפרט הבא ... רגע לפני שאני מזמין אותו רציתי לשאול בחורים רציניים כמוכם על המפרט הנ"ל כמובן שתפקיד המחשב העיקרי הוא להרצת משחקים שבטופ! 1 Teac Floppy Drive 1.44 - מחירו 65 1 Mag 17 CRT 786 PFs -מחירו 712 1 Compucase super Midi Tower CI 6A19 -מחירו 312 1 WD SATA 120GB 8MB 7200 RPM- מחירו 519 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box - מחירו 1,110 1 Gigabyte GA-K8NS-939 nVIDIA nForce3 Ultra Socket 939 - מחירו 556 2 Twinmos 256MB DDR400 PC3200 - מחירם 500(2 סיטים) 1 Leadtek Geforce FX6600GT 128MB DDR III Retail AGP - מחירו 1,350(כרטיס חזק לא ? ) סה"כ 5000 שקל לאחר הנחה קטנה שעשו לנו אבקש את דעתכם כי אני עוד היום רו…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by djass,

שלום מחפש מפרט טוב בעיקר למשחקים תקציב עד 2500 בלי לחרוג תודה לעוזרים! (עדיף בKSP)

19. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKAS5740DG334G32Mn#shidrug http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OK354G50MNKS בגדול זה בין 5650ATI + 330M או 330GT + 350M... שניהם כרטיסי מסך טובים (לגיימינג), אבל 5650 טוב יותר ובא עם מעבד פחות טוב... איזה מהם אתם ממליצים? *סליחה על ההודעה הנוספת... המחשב ששאלתי עליו מקודם נגמר מהמלאי...

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  20. היי אני רוצה להשקיע עד 10000 שקל למחשב נייד השימוש העיקרי: Office Obs-סטרימינג,לייבים בשידור מאוד איכותי(youtube,פייסבוק) אינטרנט מסמכים ויש לי שני התלבטויות בין שני מחשבים מפרט 1: Intel® Core™ i7-10750H Six Core Processor, 12M Cache, 2.60 GHz up to 5.00 GHz זיכרון 16GB‎ DDR4 2933MHz (8GBx2), up to 32GB כונן קשיח 1TB M.2 SSD PCIe NVMe תצוגה 15.6 Inch FHD (1920 x 1080), WVA, Anti-Glare, LED-Backlit, 300nits with 300Hz refresh rate מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 GDDR6 6GB כונן אופטי ללא מצלמת רשת כן שמע …

21. Started by Eden 6600,

בגלל ששני המחשבים האלו ישנים וחוץ מהשם של המעבד שלהם אני לא יודע עליהם יותר מדי ואני גם לא מצליח להבין מי יותר טוב ומתקדם מבחינת ביצועים? ומי מבינהם יצא מאוחר יותר?

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  22. מחשב טוב שירוץ חלק גם עם ויסטה וoffice 2007. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  23. Started by tepez,

בוקר טוב, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, התקציב בסביבות 4000 ש"ח. אין צורך במסך, ציוד הקיפי או כונן אופטי כלשהו. המחשב משמש בעיקר לעבודה משרדית, עבודה עם מכונות וירטואליות וגם משחקים (גם כבדים). אין לי כוונה לבצע אוברקלוקים. איך המפרט למשחקים ב4000 ש"ח שבאתר עבור השימוש הזה? כדאי לקצץ קצת בכרטיס הגראפי ולהשקיע יותר במעבד? למה יש במפרט הזה ספק כל כך חזק?

24. תקציב - עד 4000 ש"ח (אפשרות לחרוג 100-200, עדיף למטה) מטרה - עריכת גרפיקה דו מימדית והפעלה של מספר רב של תוכנות במקביל (פוטושופ, אדובי לייטרום, דפדפן, מוזיקה, תוכנות אופיס וכו'...) ציוד הקפי - רק עכבר ומקלדת, אלחוטיים. לא צריך - פלופי וכרטיס קול איכותי. חברה - אעדיף מפרט שהורכב ב KSP. קירור ועיצוב - לא קריטי, אם כי אעדיף מארז אלגנטי ולא "גיימרי". מערכת הפעלה - בסה"כ חשוב לי שתדע לנצל 4 ג'יגה זכרון... אני לא מבין בנושא הזה יותר מדי אשמח אם תסבירו לי. צריכה להיות חוקית כמובן. צרכים מיוחדים - מהירות מהירות מהירות. מוכרח להיות מהיר ולא לחשוב יותר מדי. OC לא מתוכנן. אני מצרף תמונה של מפרט שהרכבתי לבד על פי המלצות שונות פה באתר, אשמח אם תשפרו\תשנו תגידו לי מה לא בסדר א…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  25. ASUS P4P (800) I 865 לוח אם 3.0Ghz מהירות 800 פנטיום 4 אינטל מקורי HYPER THREADING 1MB CACHE PRESCOT מעבד 512 DDR מהירות 400 זכרון ATX כולל יציאות USB קידמיות - 4 יציאות USB 2.0 אחוריות מארז כונן 1.44 כונן דיסקטים 80 GB 7200 / 8MB דיסק קשיח LG 52X32X52 צורב GF FX5200 128MB DDR כרטיס מסך 5.1 ערוצים כרטיס קול 108 מקשים מקלדת עכבר MS אופטי עכבר גלילה 10/100 ADSL Ready כרטיס רשת סה"כ 720 דולר בקיצר זה מחשב לשימוש ביתי בעיקרון היה הכי חשוב לי פה המהירות של המחשב וזהו אני לא גיימר הוא משהו ככה שתנו לי דעה על הכרטיס מסך איך הוא ועם יש למה לשפר אותו בקצת כסף שזה אומר 200\300 גג והארד דיסק אני משדרג נראה לי ל120 8 מגה וזהו סך הכל אני צריך מחשב מהיר ויציב לשחק פה ושמה משחקים…

• 7 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים