ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,406 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי? 3k ללא ציוד היקפי עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם באמת יש שיפור רציני מה שימושי המחשב ? גיימינג שמריץ high את כל המשחקים הכי חדשים. crysis, btf3, dirt 3, cfd4, gta iv ועוד. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן או שלא. אם אפשרי ונכנס בתקציב, אז יותר טוב. והכי חשוב- אני גר בטבריה. איזה חנות אמינה וזולה אתם מכירים באיזור שאני יכול לרכוש משם? בינתיים שמעתי ש- tms אמינים וזולים. ivory אל תזכירו את השם שלהם. ו- ksp יש להם מחירים טיפה יותר יקרים מ- tms. מפרט שאני בניתי- תגידו לי איך הוא?? [table][tr] [td]הסר[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/td] [t…
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי אני מחפש נייד ב3 אלף הנייד לשימוש אינטרנט ומשחקים בינונים(Guildwars ו CSS) ויש לי שאלה ראיתי נייד אם כרטיס מסך Intel GMA X4500 הזה טוב ?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפיה בסרטים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם HDMI, אבל לא הכרחי * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא ממש משנה * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אפשר, אבל לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל חשוב לי שזו תהיה חברה אמינה שאפשר לסמוך עליה. תקציב: סביב 3000. אני לא ממש יודע כמה צריך לעלות מחשב טוב לשימושים האלה, ואני יכול להשקיע גם יותר אם צריך. בעיקר חשוב לי יחס טוב של עלות-תועלת, כמו גם ביקורות טובות על הדגם. אני יודע שהשימושים שלי בסיסיים, …
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הנה המחשב http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=3683#prodtop והנה גם המפרט בוואלה: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MHVMRD332257 האם המחשב שווה את המחיר? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש פה מפרט מKSP כמו שאפשר לראות... אני צריך חוות דעת עליו זה מחשב למשחקים ואינטרנט אין כוונה לOC.. אני לא מצאתי בKSP ספק נורמאלי אז שמתי אחד לפי המחיר שאני חושב שיש להשקיע בספק... אם אתם יכולים תמצאו לי ספק מKSP מתאים [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. רציתי להתייעץ איתכם לשדרוג המחשב שלי לטובת משחקים מעבד Intel E7400 לוח אם Intel DG33BU זכרון 4GB DDR2 800Mhz Kingston דיסק קשיח 500gb WD ספק ג'נרי Ezcool 300w כ. מסך Inno3D Geforce 9400GT 1GB לפי מה שהצלחתי להבין יש לי אחלה מעבד לוח אם וזיכרון איזה כרטיס מסך אוכל לשים בשביל לקבל ביצועים טובים יש לי חבר שיש E6750 וזיכרון 4GB אבל כרטיס מסך 8800GTX והוא מריץ נגיד Crysis 2 על מקסימום ברזולציה סטנדרתית. עכשיו השאלה איזה כרטיס מסך וספק כוח כמובן אוכל לשים כדי להתחיל טיפה לשחק משו לשנה הקרובה..
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הי, יש לי תקציב קצת נמוך לנושא אבל בכל זאת אשמח לקבל המלצות. אני זקוק למחשב לתכנות (VISUAL STUDIO) , ללא מסך, ללא כרטיס מסך (יש לי כרטיס ישן AGP). נ.ב. שאלה: אם אני קונה VENICE 3000 האם הוא מהיר כמו INTEL P4 3000? יש איזה מבחני השוואה שאפשר לראות?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
היי, דבר ראשון תודה מראש לכל מי שעוזר אז ככה: 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 שקל, לכל היותר 4300 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, אינטרנט, אופיס ופיתוח, בסדר הזה. משחקים צפויים: Doom 3, Starcraft 2 ובסגנון. חשוב לי במשחקים האלה (אני יודע ש-Doom3 לא מאוד חדש) שתהיה רזולוציה טובה. פיתוח: Visual Studio - לא אפליקציות מאוד כבדות (קוד שנכתב על ידי לשימוש עצמי) אופיס: שימוש מסיבי באופיס. שאלה ראשונה שלא הבנתי: אני רואה מחשבי "משחקים" ומחשבים "משרדיים". האם קיים מצב בו מחשב שמיועד למשחקים עושה עבודה גרועה על אופיס ודומיו? א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. נכתב בסעיף למעלה ב) צייינ…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
המחשב מיועד אך ורק לאינטנרט! לא יותר מזה. המפרט יכלול רק מעבד,לוח אם(כרטיס מובנה),זכרון(רצוי 1G),דיסק קשיח ומארז+ספק. תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט שיתאים לחיבור HD לטלוויזיה 40 אינצ' מסוג REGZA זיכרון 3GB + יש לי כבר הארדיסק, צורב , צריך שיהיה כרטיס רשת 1G LAN שיהיה לו קירור סביר+ אני שואל כי יש הרבה בעיות עם חומרה ו HD וצריך לדעת מה לקנות, יש לי כרטיס NVIDIA שלא עובד טוב עם לינוקס
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד לצורכי תכנות בעיקר עם WIN XP PRO שיריץ לי IIS, VISUAL STUDIO, SQL SERVER וכאלה דברים (אני צריך 2GB זיכרון ומעבד חמוד), חשבתי על המחשב הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode=315 הוא יושב עלי בול, עכשיו, אני לקוח של אייבורי עם 2 מחשבים כבר, אבל שמעתי דברים לא טובים עליהם, אבל בכל זאת, ההפרשים מגיעים ל300 ש"ח על המחשב הזה בין IVORY לNOTEBOOKCLUB לדוגמא, האם משתלם לי לקנות את המחשב הזה? מה גם, חשובה לי האחריות ארוכת הטווח (יתרון לDELL אצלי), כיוון שאני רוצה להערך לכל מצב, וחבל סתם להוציא כסף בעוד שנתיים על תקלות בזיכרון, דיסק קשיח וכד'. אשמח להמלצות, דוד
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי לכולם, מוקדם יותר היום פתחתי אשכול שאני מחפש מחשב, לאחר שחקרתי וקראתי קצת על המוצרים והחלקים, הגעתי למפרט הזה, אשמח לשמוע את הדעות שלכם, מה יותר טוב, מה אפשר לשפר, מה מוגזם מדי וכו'. התקציב המקורי היה 2000 , המחשב הזה עם החלקים האלה, נע בין 2400 ל 2550. בעקרון יש לי אפשרות להוזיל בכמה 200 שקל, אם אני בוחר בספק של golden tiger (ממה שהבנתי, פשוט לא להתקרב אליהם). מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: ASUS P8H61-M LE B ( הוא מגביל מאוד, אבל אני לא חושב שאני צריך יותר משני סלוטים של זכרון , וכרטיס pci-e לכרטיס מסך חיצוני). זכרון: סלוט אחד של 4 גיגה , במהירות של 1333 של חברת g.skill (ממה שקראתי פה הם חברה בסד…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
היי החלטתי שאני רוצה מחשב בסלון שיתחבר רק לטלויזיה עם שקע HDMI, כרטיס קול סטריאו, כרטיס רשת אלחוטי, HDD של חצי טרה או טרה, כונן DVD (לא צריך שיצרוב) השימושים במחשב יהיו אך ורק צפייה בסרטים/סדרות דרך הטלויזיה והסטריאו בסלון. ראיתי את המחשב הבא באתר של אייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4005&CatCode=1 ב685 שקלים, דיברתי איתם בטלפון והציעו לי להוסיף קצת כסף בשביל הDVD והכרטיס מסך ואז זה יהיה 985 ש"ח אבל הנציג מכירות התעקש שמעבד ATOM לא מספיק טוב כדי להריץ סרטים. האם זה נכון? תודה רבה על העזרה!!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב בעצמי ולרכוש את החלקים הקיימים, יש המון פורומים באנגלית ואתרים בחול כמו pcpartpicker.com שממליצים על רכיבים ועוזרים להרכיב מפרט לפי מחיר. אבל ממה שיצא לי לראות בארץ המחירים קצת שונים, רציתי לשאול באיזה חנויות אתרים מומלץ לקנות, או האם עדיף בכלל לוותר ולחפש להזמין מחו"ל אם אני מעוניין במחירים הזולים ביותר? נמצא באזור ירושלים אם זה משנה. חיפשתי פוסט בנושא גם פה וגם בייעוץ לפני קניית מחשב ולא מצאתי, תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה שזה יהיה מחשב תותח וחזק יתאים טוב למשחקים אבל אני לא גיימר. כמה דגשים: הלוח אם חייב להיות טוב מאוד ושיתאים לחומרה העתידית(שיהיה תומך בכפולי ליבה של AMD) הכרטיס מסך חייב להיות: X800GT 256mb DDRIII PCI-E? מינימום 1gb זיכרון הארדיסק 120-160 גיגה SATA2 ומסך LCD 17 בזמן תגובה של ms8 (לא חייב להיות מותג רק שיהיה טוב ואיכותי) ואם אפשר שיהיה אפשרות ל OC טוב בעוד חצי שנה ככה ובלי ציוד היקפי נ.ב לנסות לא לחרוג מהתקציב אבל אם כן רק ב מאה מאתיים שקל לא יותר
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי 2 סלוטים 1 פנוי ובשני יש לי זכרון 2GB DDR2 667MHZ המחשב הוא DELL VOSTRO 1310 מערכת הפעלה VISTA אני רוצה להוסיף זכרון מה צריך לשים לב כשקונים?
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
דעתכם על המפרט. בלוחות אני לא מבין כלום. אולי מישהו ירכיב מפרט עם DDR3 בסגנון הזה בלי להשתולל עם הכסף? מעבד: AMD ATHLON II X2 240 AM3 (2.8GHz) - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪327 לוח אם: GIGABYTE GA-MA74GM-S2H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪321 זיכרון: PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪307 כרטיס מסך: POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR5 HDMI - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪564 צורב DVD: SONY NEC DVDRW AD-5240S X24 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪108 מארז: RAIDMAX APEX w/o PSU מחיר: ₪162 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 370W : PPCS370 אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪179 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.1…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב גיימינג למשחקי FPS (BF2 CSS) X בלי ציוד הקפי. המארז יכול להיות חרא אני לא רוצה להשקיע בו הרבה כסף, אני מעדיף להשקיע את הכסף הכרטיס מסך או משהו. אין לי מושג מה זה OC אז אם אתם יכולים להסביר לי בבקשה =] התקציב שלי הוא 4000 שקל ואפשר חריגות של 100 שקל ~
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נחמד ודי ישן אני רוצה לשדרג אותו בכמה שפחות כסף כדי שיריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית וחלקה... לדעתי צריך לשדרג בבירור את הזכרון קודם כל כי יש לי רק 2 GB מה אני עוד צריך לשדרג? התקציב שלי לא גדול במקסימום מקסימום מקסימום 1000 שקל. תודה מראש : (מצורף תמונות של המפרט בתוכנת EVEREST) http://imageshack.us/photo/my-images/265/10212843.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/600/83186375.jpg/
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום!!! אני מעונין לרכוש מחשב בתקציב מוגבל של 4500 ש"ח חשוב מאוד שיהיה מתאים להרצת משחקים כבדים כגון counter strike : source call of duty 2 עם fps גבוה חשוב להזכיר לא לכלול מסך, מקלדת,עכבר ורמקולים את קנית המארז הייתי רוצה לבצע בעצמי. תודה רבה לכל העוזרים BarVaZ =] עריכה: שכחתי להזכיר שאני רוצה שיהיה AMD מן הסתם =] ואני צריך רק צורב וקונן לדיסקטים
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מחשב לאנימציה פוטושופ ומשחקים עד ( פחות עדיפות למשחקים)5500 שיהיה אינטל בלי אוברקולוקינג רק מחשב בלי מקלדת מסך וכו...
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות מחשב נייד בארה"ב (אחותי תהיה שם בתחלית פברואר), ומכוון שזו הפעם הראשונה שאני רוכש נייד, אני לא כל כך יודע מה חשוב יותר ומה פחות. בגדול חשוב לי שיהיה חזק, בעל סוללה שתחזיק זמן רב יחסית, ושיהיה בעל כונן בלו-ריי (ומן הסתם יציאת HDMI, כדי שאוכל לחבר אותו לטלויזיה החדשה שלי). בגדול התקציב שלי הוא עד 1100 דולר, אבל אם יש משהו ממש משתלם מעל אני אוכל לשקול את זה.. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים כבדים ועבודה רגילה במחשב מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 945 (3.0GHz) - 95W - BOX ₪929 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770T-UD3P ₪516 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ ₪517 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD4870 512MB GDDR5 - RETAIL ₪807 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪301 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ₪352 דיסק קשיח: [..] SEAGATE BARRACUDA LP 5900.12 1TB 32MB SATA2 NCQ - ST31000520AS - זמין במלאי ₪412 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות - מעל 3000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪3834 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il וכמה שאלות.. 1. עדיף לי כבר להריץ ווינדוס 7 עליו? 2. אני חייב קירור מיוחד למפרט …
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני הולך לקנות מחשב ודחיתי את קנייתי עד ליציאת כרטיסי המסך החדשים של ATI, האם לדעתכם שווה לחכות עד ליציאת הכרטיסים?, איזה כרטיס יתאים בשבילי עד 1400 ש"ח(מהכרטיסים שיצאו בקרוב)?, השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג ואני על מסך 23 אינטש, האם לדעתכם אני יוכל לשחק משחקים על רזולוציה של 1920X1080 ועל highest?(עם הכרטיסי מסך החדשים), והאם אני יכול לעשות OC למערכת בעתיד?, אם כן אז לאיזה תדר אני יוכל להגיע, טוב הנה המפרט: מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 - BOX ¤1087 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3 ¤754 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333 CL6 - REAPER HPC : OCZ3RPR13334GK ¤395 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 מארז: [..] NZXT TEMPEST w/o…
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן נייד dv6670. בתחילה התקני bluetooth היו מופיעים לי כמו כונן בתוך המחשב שלי. כיום אני לא מצליח לראות אותם. הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש, אך זה לא עזר. ניסיתי כמה מכשירים שונים וזה גם לא עזר. המחשב מגלה אותם ואני יכול לראות אותם בהגדרות הבלוטות, אבל אין לי גישה אליהם דרך קיצור הדרך של המחשב שלי. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-