עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by snir.isl,

שלום יש לי מחשב נחמד ודי ישן אני רוצה לשדרג אותו בכמה שפחות כסף כדי שיריץ משחקים חדשים בצורה נורמלית וחלקה... לדעתי צריך לשדרג בבירור את הזכרון קודם כל כי יש לי רק 2 GB מה אני עוד צריך לשדרג? התקציב שלי לא גדול במקסימום מקסימום מקסימום 1000 שקל. תודה מראש : (מצורף תמונות של המפרט בתוכנת EVEREST) http://imageshack.us/photo/my-images/265/10212843.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/600/83186375.jpg/

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

amd athlon 64 3000+ 939 810 Gigabyte GA-K8NF-9 nVIDIA nForce4 4X Socket 939 620 Adata 512MB DDR400 240 Adata 512MB DDR400 240 raidmax scorpio 868 390 HEC 475W 360 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 505 Leadtek Winfast PX6600GT TDH extreme 1200 Audigy 2 Value 270 DVD±RW X16 NEC ND-3520A 290 samsung 793df 715 Logitech internet pro black 77 Logtiech MX510 270 Logitech X-530 609 ד"א יש לי עוד 180 שקל שאני רוצה להוציא, על מה אני יוציא?

3. המפרט עבור חבר טוב. המחשב לשימוש ביתי קל. אינטרנט וקצת משחקים. אין צורך בציוד הקפי. מאחר ואני לא ממש מתמצא ב- AMD אני צריך עזרה. מעבד : ATHLOM 64 x2 שלוש שנים אחריות (לא מוזר?) לוח : ECS A780GM-M3 שלוש שנים אחריות זכרון : TEAM / NCP 4GB DDR2 800MHz חמש שנים אחריות דיסק.ק : SAMAUNG / HITACHI / WD 500GB SATA 7200 שלוש שנים אחריות צורב : SAMAUNG / SONY / LG SATA/IDE DVD-RW X22 שנתיים אחריות מארז : כנראה (לא ממש ברור) Frontier - PU11A-BK-BK / SV / RD שנה אחריות ספק : 500W בא עם המארז שנה אחריות סך הכל : 2000 ש"ח אחרי מע"מ מה נראה לכם? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  4. שלום לכולם, אני עשיתי מפרט עם Q6600 עם OC כמובן,אבל אני רואה כבר שעבר זמנו.. אז שידרגתי את המפרט לQ9550 ואני צריך חוות דעת על המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כמות:1 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כמות:1 קרור OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER כמות:1 מאוורר לקירור של המעבד SCYTHE S-FLEX SFF21F120mm 1600rpm כמות 1 מסך מחשב Samsung 23" 2333SW 5ms LCD…

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  5. מפרט משרדי High End, מעודכן למרץ 2010, ללא ציוד היקפי בעלות כוללת של 2385 ש"ח עדכון אחרון: 14/04/2010 << מפרט דומה במחיר נמוך יותר מפרט דומה במחיר גבוה יותר >> זהו מפרט המיועד לעבודה משרדית אינטנסיבית וריבוי משימות, המבוסס על מעבד מרובה ליבות העדכני ביותר עם hyperThreading ומנגנון TurboBoost המעלה אוטומטית את תדר המעבד בישומים שאינם תומכים בריבוי ליבות וכך משפר את הביצועים גם עבורם. בנוסף המעבד כולל ליבה גרפית מובנית עדכנית ותומך בתכני HD ובעבודה עם שני מסכים במקביל ללא צורך בכרטיס מסך נפרד. השילוב של ה-I5-650 עם לוח H55 מהווה את השילוב העדכני והחסכוני ביותר כיום מבחינת הספק ופליטת חום, בפער משמעותי מאוד מכל שאר המתחרים בקטגוריה. למפרט זה בחרנו לוח אם משתלם …

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. היי לכולם, אחרי 4 שנים הגיעה הזמן להחליף למחשב חדש ;D . מחפש מחשב בסביבות ה6K , שיהיה חזק למשחקים בעדיפות ראשונה ושיעבוד סבבה ב AFTER EFFECTS MAX,MAYA וכו...(לא QUADRO) כמו כן שיהיה IEEE1394 port בלוח אם לעריכת סרטים. אין צורך בOC. המפרט כולל מערכת הפעלה. רצוי מארז שקט. ורצוי חנות באזור המרכז. כרגע אני בעיקר לא יודע איזה לוח אם לבחור, ואיזה קירור להוסיף למארז. בינתיים חשבתי על זה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤413 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 4 GB 736 שח כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1488 צורב LiteOn LH-20A1S X…

• 11 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by yonir,

לא מפרט אבל בקשר לפורום מפרטים. לדעתי צריך להוסיף לכללי הפורום באדום ביחד עם הדרישה לתקציב עוד 3 דרישות: 1) למשחקים או שימוש משרדי. (לא מזיק כשמפרטים יותר אבל לפחות את החלוקה הזאת צריך לדעת) 2) מתוכנן OC או לא. (לציין משהו כמו "אם אתה לא יודע מה זה OC אז לא צריך") 3) כולל מסך או לא. (רצוי שיהיה רשום למרות שאם לא מצוין בדר"כ מניחים שלא כלול מסך) הרבה מאד פעמים השרשורים מבולבלים עם הרבה הצעות שבעצם בכלל לא קשורות בגלל חוסר בנתונים האלה. ובעצם אי אפשר להציע מפרט מתאים בלי לדעת לפחות את שלושת הדברים האלה כמו שאי אפשר לבנות מפרט בלי תקציב. במיוחד שאלה 2 חשובה כי את 1,3 בדרך כלל אנשים מציינים. אבל ל-2 הרבה אנשים לא מודעים. (בעיקר אלה שלא מתכננים OC כמובן)

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  8. Started by MODI,

אני מתלבט בין שני מחשבים של hp. הראשון: HP Pavilion dv7-4296nr http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157844 לעומת השני: HP Pavilion dv7-6179us http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834158078 אני מתכוון להשתמש בהם למשחקים כבדים (יחסית) ולעבוד איתם על מוזיקה בעזרת הצוכנה traktor איזה עדיף? ד״א איזה פתרונות יש למקלדת בעברית (חוץ מהמדבקות של השנקל)

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  9. מה התקציב המקסימאלי? --5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, משחקים גרפיים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by Idani26,

תנו לי כמה טובים.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גימיינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, APB , COD 7 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 ING של ACER -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?תלוי במה תוכלו לבנות . אני מעדיף בינוני ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  12. Started by -Blaze-,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במסגרת ההיגיון. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מדיה (צפייה בסרטים HD וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יחובר למסך 47 אינץ' FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by ilanZx,

אז ככה אני רוצה מחשב חזק למשחקים.... היתי מעדיף נייח אך לא מתאפשר לי.. ראיתי שיש שירות בארץ http://www.euroshops.co.il/shop/product-info.asp?ProductID=56 שאתה בעצם מזמין את המחשב דרך האתר של ALIENWARE.. זה נשלח לגרמניה ומשם הם שולחים לארץ לבית שלי... רציתי לדעת עם השירות הזה בטוח ומומלץ? תודה.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך אם אפשר במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS וכאלה... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכב…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את כל התקציב כל עוד זה יגרור שיפור - זה השקעה לטווח ארוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הגיימינג העדכניים ביותר שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 (מסך 23" DELL כמו במפרט המומלץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  16. התקציב הוא 4000 שקל. המחשב אמור להתאים לשימוש במכונות וירטואליות מסוג VMware ו-VirtualPC, קצת למשחקים לא כבדים (בעיקר משחקים ישנים שמתאימים גרפית למחשבים ישנים) וקצת לעריכת וידאו. איך מתקדמים הלאה?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך - לנצל מה שיצא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מולטימדייה, פה ושם משחקים, ופוטושופ. גלישה וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע לי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים ברמה בינונית לא הכי כבדים בעולם. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  18. Started by sd1,

תמליצו לי בבקשה על מפרט מחשב חזק וטוב מחשב של גיימרים. בלי מסך,עכבר ומקלדת רק הכונן. תקציב עד 6000 שקל.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. תודה לעוזרים מסך 15.4 כל השאר זה אתם מצאתי את ההצעות הבאות - http://www.pcbuy.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=4323#moreDetails דל- מעבד Core 2 Duo Processor T5600 כ.מסך - Intel® 950GML והצעה שניה.. http://www.d-d.co.il/Product.asp?Pid=A8-143&Cat2Cat1ID=56&Cat2ID=206&aff=Zap〈=he טושיבה - מעבד Intel core duo T2400 כ.מסך - Intel 945GM Express Chipset המחירים דומים - השאלה שלי חוץ מההצעות שלכם מה ההבדלים במעבדים ובכ.מסך כי ההצעה של דל מאוד קורצת

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  20. Started by J0n1,

שלום. המפרט שלי הוא כך: Amd Athlon 64bit 3200 2.04Ghz 512 ram geforce 5500 fx abit kv8 pro רציתי לדעת האם אוכל לשפר את המחשב שלי בעד 500 שקל כדי שאוכל להחזיק איתו עוד שנה - שנה וחצי אני רוצה שהוא יתאים לי למשחקים ושיוכל להריץ גם תוכנות מורכבות וסרטי HD חשבתי אולי על OC למעבד, אפשרי אצלי? תודה!

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by ofir_bl,

חברה שאלה קטנה, יש לי הזדמנות להחליף את המחשב שלי שהוא בן 8 חודשים במחשב חדש ללא תוספת תשלום, המחשב שלי הוא SONY VAIO TZ 170N http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921665181591&storeId=10151 הוא בן 8 חודשים, מצבו טוב מאוד וכולל תוספות של נרתיק עור וסוללה, בתמורה אליו הציעו לי את המחשב הבא בן חודש וחצי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6108&perur=2&t=1&c=339 נקנה בבאג עם עוד 34 חודשי אחריות בערך... מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by yosi3008,

מה אתם אומרים? משתלם ביחס לסכום? הספק יוכל להחזיק את המערכת ולא להגביל איזשהו רכיב?? ושאלה אחרונה, עד כמה ההבדל יהיה משמעותי ומורגש בין הכרטיס מסך ששמתי במפרט לכרטיס 8800 ללא OC כמו ג'יגה בייט או לידטייק? כי הסכום דיי גבוה לי...ואני שוקל לשנות אולי לכ.מ ללא OC..

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  23. שלום וברכה! מפרט המחשב המדובר (מדובר במחשב מותג דל) מעבד i7 I4770S (קצת יותר מוחלש מ4770 רגיל , תדר בסיס של 3.1 במקום 3.4) זכרון: 32 GB דיסק : SSD של סמסונג כרטיס מסך : TI 750 2 GB התוכנות בקורס: סקאצ'אפ V-Ray for SketchUp פוטושופ 3D MAX השאלה היא האם המעבד הנ"ל יסחוב את התוכנות? לאיזה כרטיס מסך מקסימלי אוכל לשדרג בהינתן שספק הכח הוא של 290 W, אי אפשר להחליף אותו כי יש לו חיבורים מיוחדים של דל רק לציין שמדובר רק למחשב ללימודים תודה מראש לכל העונים

24. דרוש מחשב שיחליף את הפנטיום 3 העתיק ששבק חיים. :'( המחשב ישמש כמחשב שלישי לשימושי אינטרנט, מוזיקה ואופיס. רעיונות מרכזיים: - לוח אם מתקדם (עם אפשרות לשדרוגים עתידייים). - ספק ומארז איכותיים. - מעבד חלוש (כרגע לא צריך יותר) אולי סלרון ? - לא צריך כרטיס מסך. - זיכרון 1GB ? 2GB ? - אפשרות להוספה עתידית - קישוריות בכל דרך (BT,WIFI,USB וכו'). - HD/DVD וציוד היקפי סטנדרטי. מסך- רחב ? מרובע ? 19/22 ? :s05: איך מכניסים את כל החבילה הזו למחיר של עד 200,0 ש"ח ?

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב: פיתוח קוד visual studio 2010, משחקים (wow diablo3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920*1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדת+עכבר אלחוטיים בלבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן 7. אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP בלבד 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?USB3 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? מתכנן לשדרג ל nvidia 650 או 660 כשיצא. מה חשוב לי במחשב: - best bang for the buck - מהיר…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים