עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מעוניין במחשב +מסך LCD 17. 4500- 5000 ש"ח- רצוי קרוב לנמוך מבינהם. המחשב מיועד למשפחה אך למרות זאת גם לעבודה בפוטושופ, SOLID. אני יודע שהתקציב מוגבל אבל בכל זאת...תתאמצו מעוניין לקנות בKSP. אני מצרף הצעה שקיבלתי Price list updated 19-01-2006 מעבדי ?AMD? Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 590 1 590 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Samsung 300 2 600 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 6500 256MB DVI, HDTV, DDR II, PCI-E 390 1 390 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 240 1 240 מארזי…

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  2. Started by tuka,

אני מתכנן בסביבות ינואר לשדרג את המחשב, ב4000 שקל. אני צריך רק מעבד, לוח אם, כ.מסך וזכרונות. (יש לי ספק NEC400Watt, זה שבא עם המארז, צריך גם אותו לשדרג?) המטרה העיקרית שלי היא להריץ משחקים כמו unreal tournament 3/ביושוק על ההגדרות הכי גבוהות. בעיקרון אני רוצה לדעת אם יש היום רכיבים ב4000 שקל שיכולים לעשות את זה, או שהמטרה שלי עולה הרבה יותר. ואם עד ינואר יצאו חלקים בתקציב הזה שימלאו את הדרישות שלי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. Started by Gray,

שלום לכולם אני אמנם חבר חדש, אבל עוקב אחרי הפורומים באתר כבר זמן רב. בעוד שבועיים, אני מקבל מארה"ב את הרכיבים המפורטים. אני מעוניין להרכיב מחשב ולכן זקוק לעזרה במארז מתאים ורכיבים שידרשו להשלמת המערכת. היכן מומלץ לקנות? EVGA Socket T (LGA 775) NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard Intel Core 2 Duo E6600 Conroe 2.4GHz LGA 775 Processor CORSAIR Dominator 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8500) Dual Channel BFG Tech GeForce 7950GT 512MB 256-bit GDDR3 PCI Express x16 Video Card תודה מראש

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by slimshady21,

שלום לכולם, אני סטודנט למדעי המחשב ומעוניין לקנות נייד לעבודה השוטפת. אני רוצה רק להגיד שנכון שאומרים שלצורכי סטודנט אפשר לקנות הכי פשוט, והמחשב שיש לי כרגע הוא באמת פשוט אבל ממש לא נוח לעבודה - אין תוכנות כבדות שאני מריץ, אבל אני תמיד פותח במקביל מלא תוכנות - סביבות עבודה, אינטרנט, טרמינלים, סימולטורים וכו', ככה הכי נוח לעבוד, אבל המחשב שלי כרגע (נקנה לפני שנתיים) לא סוחב את זה,מספיק אני פותח כמה תוכנות וכמה לשוניות דפדפן ונתקע, לכן כן חשוב לי לפחות במולטיטסקינג במחשב הבא. רשמתי פה את ההעדפות לפי סדר חשיבות,מה שלא מצויין (רזולוצייה, כונן אופטי..) פשוט לא חשוב כל כך ולא מהווה קריטריון: * תקציב? סביבות 3K, רצוי לא לחרוג * מטרות המחשב? תוכנות פשוטות (כמו שצויין), אב…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  5. Started by thedarkman,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש ב-6800 שקל השימושים שלי הם:גיימניג כבד אני לא צריך ציוד הקפי:המסך שיחובר יהיה SAMSUNG T220 רזולוצייה של המסך 1680 על 1050 רמקולים שיחוברו מערכת רמקולים 2.1 אני רוצה לעשות OC למעבד,כרטיס מסך אז בבקשה את המחשב שיש לו פוטנציאל לOC הכי גבוה שאפשר דיסק קשיח:מינימום 640GB אני צריך צורב טוב,איכותי,שקט מאוד בקשות מיוחדות: 1.אני רוצה מחשב טוב שיריץ לי את כל המשחקים על הכי גבוה שיספק אותי הרבה זמן 2.אני רוצה מחשב טוב מאוד לOC שאני יגיע איתו לכמה שיותר בOC בקיצור אני רוצה את המחשב הכי טוב בתקציב הזה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  6. Started by hearyourorphanedch,

שלום אין לי מושג איך הולך העניין הזה של קניית לפטופים, אם אפשר להרכיב מפרט כמו כשקונים מחשב רגיל, או אם זה בא רק בחבילות שלמות, אני מניח שפה זה המקום לשאול את זה בכל מקרה אני צריך לפטופ, בסביבות ה-3000 עד 3500 בשביל עבודה עם פוטושופ ומשחקים פרימיטביים יחסית (civilization 4, simcity 4 לדוגמא) חוץ מזה צריך גם עכבר. אני לא יודע איך המחירים של המחשבים הנישאים, אם 3000 זה פחות או יותר המחיר בשביל מחשב פשוט אז אני אקח את זה, אבל אם אפשר לשפר את היכולות הגרפיות במחיר לא גבוה אז אני אשקול. בנוסף אני כמובן צריך גם לדעת כמה זמן בטריה, משקל ודברים כאלה תודה עריכה: עכשיו חשבתי שאולי חשוב גם באיזה תוכנות בדיוק אני אשתמש: פוטושופ cs 2-3 אילוסטרייטור cs 2 פלאש האחרון מדיה פלייר וקוויק ט…

7. Started by ofir_bl,

חברה שאלה קטנה, יש לי הזדמנות להחליף את המחשב שלי שהוא בן 8 חודשים במחשב חדש ללא תוספת תשלום, המחשב שלי הוא SONY VAIO TZ 170N http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&langId=-1&productId=8198552921665181591&storeId=10151 הוא בן 8 חודשים, מצבו טוב מאוד וכולל תוספות של נרתיק עור וסוללה, בתמורה אליו הציעו לי את המחשב הבא בן חודש וחצי: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6108&perur=2&t=1&c=339 נקנה בבאג עם עוד 34 חודשי אחריות בערך... מה אתם חושבים?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. שלום, אני צריך HTPC לניגון סרטים ומוזיקה (עם יציאת SPDIF). לא צריך לנגן HD, אבל לוח אם עם אופציה לשדרוג עתידי של כרטיס מסך לצורך HD יתקבל בברכה. המחשב צריך להיות חזק מספיק לנגן סרטים מקבצים שנמצאים על מחשב אחר ברשת מקומית. משהו עד 1800ש"ח. לא צריך לכלול כונן DVD. קראתי על מארז antec NSK2480 שהוא נחשב טוב מאד, אבל גדול מאד, יש אופציות טובות אחרות( עדיף כסוף).

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. אני מחפש נייד חדש שיוכל להריץ תוכנות בינהן: Adobe suit Maya z-Brush הוא בעיקר יהיה לשימוש משני כאשר אני מחוץ לבית ולא תתבצע עליו עבודה רצינית, לכן אשמח אם תהיה לו סוללה חזקה שתספיק למינימום 3 שעות (גם אחרי כמה חודשים). המשקל פחות חשוב ולא איכפת לי להכנס לכושר. אם שאר הרכיבים זהים, אשמח אם ישקול פחות. כנ"ל לגבי המראה. פרטים נוספים: מסך 15.6" OS Win7 64bit 4GB Ram לא ישמש למשחקים. איכות סאונד פחות חשובה מאיכות תמונה. מעבד SB כונן DVD (לא קריטי אם יש צורב) יציאת HDMI (FireWire עדיין בשימוש במצלמות חדשות? אני לא רואה יציאות FW בניידים חדשים, יש תחליף כלשהו? אם לא אשמח שתהיה גם יציאה כזו...) תודה על העזרה =]

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  10. דרוש מחשב שיחליף את הפנטיום 3 העתיק ששבק חיים. :'( המחשב ישמש כמחשב שלישי לשימושי אינטרנט, מוזיקה ואופיס. רעיונות מרכזיים: - לוח אם מתקדם (עם אפשרות לשדרוגים עתידייים). - ספק ומארז איכותיים. - מעבד חלוש (כרגע לא צריך יותר) אולי סלרון ? - לא צריך כרטיס מסך. - זיכרון 1GB ? 2GB ? - אפשרות להוספה עתידית - קישוריות בכל דרך (BT,WIFI,USB וכו'). - HD/DVD וציוד היקפי סטנדרטי. מסך- רחב ? מרובע ? 19/22 ? :s05: איך מכניסים את כל החבילה הזו למחיר של עד 200,0 ש"ח ?

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  11. Started by amirco81,

היי חברים. יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הנייד שלי אני מקליד את הסיסמא שתמיד השתמשתי בה עד עכשיו ופתאום הוא לא נותן לי להכנס. הוא כותב את ההודעה הבאה: the user profile Service, service failed the logon user profile cannot be loaded כאשר אני מכניס סיסמא אחרת שלא היתה בשימוש עד עכשיו הוא כותב: the user name or password is incorrect יש למישהו רעיון...

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  12. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בכותרת, אני רוצה ב5.5 מקסימום חריגה זה 6 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה היא משחקים כבדים, אבל לשים דגש שאני רוצה מחשב שיחזיק לי לטווח ארוך כך שעוד שנתיים אני לא יצטרך לשדרג אותו. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך בעיקרון כרטיס רשת אלחוטי אבל לא כ"כ רלוונטי במפרט 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה…

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב: פיתוח קוד visual studio 2010, משחקים (wow diablo3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 1920*1080 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי: מקלדת+עכבר אלחוטיים בלבד 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן 7. אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? KSP בלבד 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן?USB3 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? מתכנן לשדרג ל nvidia 650 או 660 כשיצא. מה חשוב לי במחשב: - best bang for the buck - מהיר…

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  14. Started by henwin,

רציתי לדעת אם מעבד 4 ליבות של אינטל וכרטיס מסך 8800GT 512 מתאימים ללוח אם INTELDRAGONTIL ןהאם הספק 250 מתאים ,זהאם לכל זה צריך עוד איזה קירור נוסף?

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  15. שלום לכולם, הרבה זמן לא הייתי פה אני צריך שתעזרו לי להרכיב מחשב בתקציב דל אבל הדרישות בהתאם: רכישה באייבורי. (בקשת החבר) דרישות: שימוש משרדי - * גלישה באינטרנט * אופיס * צפייה בסרטים תקציב: 1000-1500 ש"ח (רצוי להיצמד כמה שיותר לעזור ה1000) ללא ציוד נלווה. מחשב בלבד. ראיתי את המפרטים הבאים: 1. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1292&CatCode=3 2. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= 3. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1296&CatCode=3 המפרט הזה נראה לי הכי משתלם וטוב. 4. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode=1 (אודה לכם אם תגידו מה מהבאים מומלץ למרות שהכל תאכלס זבל... ) אשמח להצעות תודה!

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  16. שלום חברה אני חדש כאן. אני מחפש מפרט למחשב חזק ליצירת מוזיקה אלקטרונית (קיובייס, ועוד תוכנות כאלה). אני צריך מחשב שיהיה בו מעבד עם 4 ליבות, מינימום 2 ג'יגה זיכרון פנימי, ושתי הארד דיסקים של 320 GB.. הכרטיס מסך לא ממש מעניין אותי אני צריך כרטיס ממש סטנדרטי (אני לא גיימר נטו מוזיקה), וכרטיס קול סטנדרט זול. צורב DVD אם אפשר גם זה יהיה מעולה... תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  17. Started by nati86,

שלום לכולם, אני מעוניין במפרט הכולל: מחשב INTEL + מסך 19" (שלא יהיה WIDE), כמו שמצויין בכותרת הסכום הוא עד 5700 ש"ח. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, הורדות, צפייה בסרטים וקצת משחקים (אני לא גיימר כבד). חשוב לי שהHD יהיה בנפח גדול, כמו-כן הRAM, ושהכ. מסך לא יהיה SHARED. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  18. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים, מעוניין לקבל חוות דעת בקשר לשני המפרטים המצורפים, איזה מהשניים עדיף. כמוכן האם ניתן לקנות מארז וספק כח יותר זולים ולשמור על שקט יחסי זהה? אם כן, על איזה מארז כח וספק הייתם ממליצים. AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ BOX, יחידות 1 ¤1249 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1754 OCZ Vendetta CPU Cooler, יחידות 1 ¤140 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=752 Gigabyte GA-MA790GP-UD4H AM2, יחידות 1 ¤865 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1737 Thermaltake Element S 2*23cm Fan, יחידות 1 ¤670 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1645 Cooler Master 600W Silent Pro, יחידות 1 ¤599 http://www.tmsfox.co.il/product.asp…

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by SenDeR,

אני רוצה לקנות מחשב לשימושים בסיסיים. אינטרנט, מצגות, אופיס וכו. העדפה לWin7. תקציב בערך 2.5K אם זה לא מספיק תגידו. אין העדפה לחברה מסויימת. תודה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  20. Started by SenDeR,

מחשב לצרכים ביתיים, בינתיים ללא כרטיס מסך. אולי עדיף לשנות את הלוח אם כדי לקבל לוח אם עםכרטיס מסך OB יותר טוב ? ללא מתוכנן OC, ללא ציוד היקפי מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤598 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤498 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT White כמות: 1 מחיר: ¤404 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤281 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ¤130

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  21. יש לי: q6600 gigabyte p35ds3p corsair 2048 ddr 800 geforce 8800gts 320m enermax liberety 400W wd 320 gb wd 500 gb ex antec p182 se זה מספיק לHTPC? בעיקר לHD ומשחקים

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by ShOw-Time,

צריך בבקשה המלצה לנייד עד 4K אם אפשר אולי קצת פחות... חשוב שיהיה עם מסך מצויין,כמובן שיציאת HDMI,השימוש יהיה סך הכל לדברים פשוטים, אבל שיהיה מספיק חזק גם למשחקים ,לא איזה כרטיס מסך מטורף אבל משהו סטנדרטי שיוכל לעבוד יפה, תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  23. שלום , אני מעוניין להרכיב מחשב ללא מסך וללא ציוד נלווה בסכום של עד 4000 ש"ח. המחשב מיועד למשחקים ( כבדים , כגון BF2 )ולכן חשוב שיהיה מארז ,ספק ,לוח,מעבד וכרטיס מסך מספיק חזקים. לא מיועד ל- OC . כולל צורב DVD , דיסק קשיח של WD של 250 GB לפחות , שני ג'יגה RAM . תודה מראש

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by bamenny,

שלום, אני עוסק במוסיקה ומשתמש במחשב נייד בהופעות. כיום אני משתמש במחשב כבד וגדול של Compaq וחושב לעבור למחשב Mini. אין צורך שהמחשב יהיה חזק או שהמסך יהיה גדול, השימושים בו פשוטים. האם יש המלצות למחשב Mini זול? צריך יציאת FW או USB (עדיף FW). האם מישהו יודע היכן אפשר להשיג יד שניה? בברכה, מני.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  25. לא כולל מסך העדפה לאינטל

• 7 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.