ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קיבלתי לפני שבועיים את הלפטופ שהזמנתי מדל ארה"ב בסוף השבוע האחרון פרמטתי אותו והתקנתי ויסטה 64 ביט עם רישיון שלי הורדתי מהאתר של דל את כל הדריברים והתקנתי הכל אבל התוכנה היחידה שלא מצאתי להורדה מדל הייתה ה- Fast Access (תוכנת זיהוי פנים) דיברתי עם תומך של דל בצ'ט והוא אמר לי שאין מהיכן להוריד את התוכנה אלא רק שהם ישלחו דיסק למישהו בארה"ב רציתי לדעת האם מישהו מכיר (למרות מה שהתומך אמר לי) מאיפה אני יכול להוריד את ההתקנה, או לחלופין אם למישהו יש את הדיסק עם התוכנה ומוכן להעלות לי את ההתקנה להורדה... תודה מראש, שלומי
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המחשב יהיה מיועד לאינטרנט ומשחקים קלים כמו WARCRAFT 3,STARWAR JEDI KNIGHT
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה ליקנות את הרכיבים האלה ויש לי שאלה איך הם מישתלבים ביחד והרכבים מיועדים למחשב עבודה GIGABTE P55 US3L DDR3 i5 NVIDIA G220 1GB DDR3 1333 KINGSTOE אודה לעוזרים נועם
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, כמו שראיתם כבר בכותרת, אני צריך עזרה ברכישת מחשב נייד למטרות אופיס, אינטרנט וכד'. חשוב שהוא יהיה Intel ולא AMD. התקציב הוא עד 5,000 ש"ח. עוד דבר שרציתי לשאול, איך הניידים של Fujitsu ? אחרי חיפוש פה בפורום שמתי לב שהרבה ממליצים על המחשבים הניידים של Lenovo, מישהו מוכן להסביר לי למה ? איך הם נחשבים מבחינת אמינות ? עבודה ? תודה רבה מראש, סוף שבוע נעים לכולם
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
האם חברי הפורום חושבים שיש מה לשנות בפרט כדי לחסוך בכסך ואולי לשפר ביצועים ? כמו-כן לא הייתי בטוח לגבי הספק אם הוא יחזיק מערכת כזאת. מעבדי אינטל Core i7 920, s1366, 8MB 1480 1 1480 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E 1075 1 1075 זכרונות DDR III 1600Mhz 3x1GB OCZ Platinum XTC Triple Channel 470 1 470 כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 X2 2GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2150 1 2150 דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 2 560 מארזים CoolerMaster HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) 675 1 675 ספקי כוח Enermax MODU82+ 525W Active PFC 12cm Fan 560 1 560 סה"כ 6970…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני כבר לא יודע מה לקנות...כל אחד אומר משהו אחר ואני גם ככה לא מבין גדול במחשבים אז אני רק מתבלבל יותר.. התקציב שלי 5000 +- יש למישהו הצעה למחשב טוב כולל מסך (wide??) וכרטיס מסך טוב ?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מי שמאלו שבאים להרכיב מפרט בשביל הכיף ולא מבינים שיצאו.. אין מה לעשות תקציב נמוך עם ציוד היקיפי. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 3000 בתשלומים 2. מטרות המחשב? גלישה מהירה באינטרנט ושירים בעיקר.. אולי איזה משחק קל או שתיים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני חייב מקלדת מסך עכבר ורמקולים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שהמארז יהיה יפה! אבל שקט זה לא מה שחייב 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם…
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי החלטתי במקום לשדרג את הפלאפון שלי ל htc hero, לשדרג את המחשב כי נמאס לי כבר שהוא נתקע במשחקים שלא לדבר על תקיעות במשחק פשוט כמו warzone tower defence. המחשב שיש לי היום הוא זה שמופיע מצד ימין. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 אבל מעדיף הרבה פחות אם אפשר, בכל מקרה לא רוצה להתפשר ואם חייבים אז לנצל את כל התקציב. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים כגון far cry 2, left 4 dead, gta4. fallout 3 - אני מעוניין לשחק במשחקים אלו ברזולוציה המקסימאלית האפשרית של המסך שלי - סמסונג 226bw. כמו כן אני משתמש במחשבים לשימושי צפייה בסרטים, אינטרנט וכיוצ"ב... 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? דיסק קשיח, כונן דיסקים, מארז וספק כוח - ברמת העקרון אנ…
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד intel Quad core חדש, התקציב לא כולל אותו. דרוש בנוסף מסך 19/22" מקלדת ועכבר (אלחוטי בעדיפות) , אין צורך בכרטיס מסך מפוצץ-אין לי כרגע שימוש למשחקים. רצוי שניתן יהיה לשדרג בעתיד. תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1471 שימו לב שהמחשב מגיע עם סט אלחוטי וכרטיס רשת ... כל הצעות אחרות עד 2000 ש"ח יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
במאמץ הטמפרטורה של המעבד מגיעה ל70+ מעלות מפרט: i7 620m כרטיס מסך 5650 זה בסדר?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד "מיני" לאישתי ואין לי מושג במחשבים ניידים... (רק ב- PC אני מבין קצת). אז התקציב הוא 2500 ש"ח והשימוש העיקרי יהיה אינטרנט ו- OFFICE ואולי קצת חיבור ל- LCD לצפייה בסרטים. אז הייתי שמח לקבל הצעות עם מפרט עשיר כמה שאפשר במסגרת התקציב הדל שיש לי. עדיף שזה יהיה נייד מסוג מיני לפטופ או נווטבוק או איך שלא מכנים את זה אבל לא חייב. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה עד כה הסתכלתי על הדגמים הבאים: http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?PcatID=453&PID=41767&CID=3914 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110116 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JH9F7A0E7
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
המיפרט הוא : asrock 775dual-vsta, מעבד e6300, 7900gs האמת יש רשת מחשבים גדולה ששמה מתחיל באות k [glow=red,2,300] (מופנה למנהל הפורום:ככול הידוע לי לאף חברה בארץ או בעולם אין סימן מיסחרי רשום ומונופול על האלף בית האנגלי ולכן מותר על פי חוקי הפורום לציין את האות הראשונה שמרכיבה את שמה ) [/glow]עם סניפים בכל הארץ והיא הכי זולה ,אבל אם קונים שם חלקים בלי לשלם עבור ההרכבה מקבלים את תנאי האחריות הגרועים ביותר בשוק ,משום שהם נותנים שנת אחריות אחת בלבד ללוח האם (הסטנדרט הוא 3 שנים ) ורק 3 שנים למעבד(הסטנדרט המקובל הוא 3 שנים). מכאן שאין שום הגיון לקנות חלקים כאלו מהם,ועדיף להוסיף עוד מיספר שקלים מועטים ,לקנות בחנויות רשת אחרות ,לקבל אחריות מורחבת ולישון בשקט. אישית הכי זול שמצא…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב שלי כבר מאוד מאוד ישן והגיע הזמן להשתדרג. אני כרגע בצבא אז רוב הפעילות של המחשב תהיה משרדית (גלישה באינטרנט, ישומים אופיס, צפיה בסרטים וכ''ו) אבל בסופי שבוע שאני בבית אני רוצה לשחק משחקים כדוגמת Civilization, היטמן4, ומשחקים אחרים שדורשים פיקסל שיידר 2.0 . לצערי, התקציב שלי די נמוך ועומד על כ1400 שקל. מבחינת ציוד היקפי, אני זקוק למקלדת, עכבר (אין צורך באלחוטיים) ורמקולים (רמקולים הכי פשוטים שיש). נושא הקירור חשוב אבל שהקירור לא יהיה יקר מידי. משהו סביבות 50-100 שקל. נושא נוסף שהוא ברמת חשיבות בינונית זה השקט. אני צריך מחשב שיהיה יחסית שקט. זה מפרט נחמד שמצאתי באתר של KSP שנראה לי שעם שידרוגים קלים יכול להתאים לצרכים שלי: מעבדי אינטל Core 2 Duo E7200, 106…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום קניתי את המפרט הבא ב 3400 ואני שוקל להחזירו לחנות 1. לוח אם MSI P35 neo 7.1 glan מעבד E6750 2. כרטיס מסך של יצרן INNO בטכנולוגית ג'יפורס GF8500GT 512MB pcie 3. דיסק קשיח דיסק קשיח 250GB 16MB S2 SEAGATE 4. זכרונות של חברת CEON 2GB 800 MHZ 5. ספק LED 12CMF400W EZCOOL מארז EZCOOL shining white 6. צורב מדגם sata dual layer X18 NEC DR18S מה שהרגיז אותי היה שהם לא פרטו את הרכיבים מלכתחילה. האם לוח אם MSI הוא אמין ? האם זה חשוב שה RAM לא של חברה מוכרת? ראיתי את המפרטים הבאים בזד: לוח אם אינטל מקורי P-G33 1333MHZ מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-6550/2.33GHZ/4M/1333MHZ זיכרון - 2048MB DDR2 800MHZ KINGSTON כ.מסך - FX 8500GT/DVI/HDTV 512M ד.קשיח - 320GB SATA II 16M כונן - SAMSU…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם... אשמח לקבל עזרה כי אני מאבד את השפיות... הדרישות: אופיס אינטרנט קצת פוטושופ ממש קצת משחקים...(אין צורך בגרפיקה מטורפת) נתונים רצויים אשמח למעבד ליבה כפולה במהירות 2 ג'יגה זיכרון 2 ג'יגה ויסטה מסך 15.4 או אולי טיפה יותר קטן... רק שלא יהיה מבריק!! צורב DVD כמובן... ירדתי מהHP פאביליון כי אין להם מסך מט. דל 1520 נשמע טוב אבל נראה כמו צעצוע... אז ירדתי ממנו (אי אפשר שכולו יהיה שחור???) אני שוקל לנובו R61 ... כי הוא מומלץ ואני אוהב את העיצוב המינימליסטי והעסקי (כולו שחור בלי התחכמויות) שוקל גם דל D630 מאותן סיבות. ואולי דל VOSTRO ? מה אתם אומרים? תודה רבה רבה לעונים...
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו זה ה-HDD שכתוב עליו Low Power, מקווה שזה בסדר: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤861 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤498 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: SeaSonic M12 500W A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤398 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤385 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1TB 16MB **Low Power כמות: 1 - מחיר: ¤622 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1279 כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 Lig…
-
- 9 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מיני לפטופ נוח וזול שיוכל להריץ גם מטלב. למישהו יש המלצות על מעבדים / חברות (כנראה לנובו, יש לי בנתיים רק ניסיון טוב עם החברה הזו, אם כי לא מחוייב) / ספקיות וכו'? תודה רבה! עדי
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
:hi: :hi: שלום חברה מה נישמע ברצוני לקנות מחשב על שמיועד לעבודה בפוטושופ ורינדורים ותהיתי האם יש צורך בכרטיס מסך היי אנד או ניתן להסתפק במשהו פשוט ועד כמה זה משפיע על הביצועים ועל בסיס שאלה זו מה התפריט הכי טוב שניתן לבנות ב10000 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלם חברים, בן דוד שלי מוזיקאי והוא רוצה להחליף את מערכת המחשב ששירתה אותו בנאמנות כבר 5 שנים. התקציב שלו עד 5K ולהלן הדברים הנחוצים: 1. מעבד מדור עדכני, חזק, שיחזיק לפחות כמה שנים 2. לוח אם עמיד, איכותי וניתן לשדרוג עתידי 3. זכרון 16GB 4. כרטיס גרפי בסיסי אפילו של לוח האם (שתומך בפיצול מסכים) 5. כונן קשיח של 1TB וכונן קשיח SSD למערכת ההפעלה ותוכנות (500GB?) 6. מארז איכותי ושקט (חשוב מאוד) 7. קירור מעבד שקט (חשוב מאוד) 8. ספק כוח שיחזיק את כל זה וגם יהיה שקט מאוד 9. שני מסכי 23 אינץ' (לא צריך איכות גרפית, אבל שיהיו מסכים אמינים) המערכת חייבת להיות שקטה (הקלטת מוזיקה, אתם יודעים) אם יש עוד משהו שאתם חושבים שצריך, אשמח לדעת. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
*מיועד להמרת קלטות וידיאו ל DVD לכידה ועריכת וידיאו דו ממדי + משחקים *המסך צריך להיות 24 אינץ *ציוד הקפי : כרטיס לכידה והמרת וידיאו, מקלדת ועכבר אלחוטיים *שני כוננים קשחים 1TB כל אחד *מאווררים שקטים *מארז ATX Full-Tower עם פלטרים לאבק תוכנות עריכה א. Adobe Premiere Pro CS4 ב.PINNACLE.STUDIO.12 שקט 8 משחקים 1.World of Warcraft Fallout 3-RELOADED.2 Call Of Duty World At War-RELOADED.3 תודה מראש אלי
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, מעוניין במחשב שולחני (ללא ציוד הקיפי) לצורכי פוטושופ ואדובי. בשלב ראשון המחשב יכול לשמש לצורך בסיסי יותר, כך שחשבתי על מחשב בר-שדרוג. חשבתי על מחשב עם 16 גיגה שניתן יהיה לשדרג ל-32, כרטיס מסך על הלוח שניתן יהיה לשדרג לחיצוני, דיסקים שניתן יהיה להוסיף וכו'. בגדול הדגש צריך להיות על הבסיס – מארז-ספק-לוח-מעבד (זה מה שלא ישדרג אם יישאר תקין). פירוט נוסף מטה: . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מרבי 5000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש גרפי ומשרדי, עבודה בתוכנות פוטושופ, לייטרום ואדובי 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמ…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן לכל חברי הפורום! אני מעוניין לקנות מחשב לצרכיים משרדיים בעיקר. מחשב לגלישה באינטרנט, עבודה עם מסמכים ואולי פה ושם צפייה בסרטים. אשמח עם תעזרו לי לבנות מפרט שינוע בין 3000-2500 ש"ח. רצוי לציין שמערכת ההפעלה הינה אקספי או לחילופין הפצת לינוקס כלשהי. מעבד - ? לוח אם - ? זיכרון פנימי - ? דיסק קשיח HD080HJוSamsung 249 צורב - X16 LG GSA-4167B 166 כרטיס מסך - שיהיה Onboard - מובנה על הלוח אם. כרטיס בסיסי. להרצת מערכת ההפעלה בלבד. כרטיס קול - Live 5.1וCreative 117 כרטיס רשת - שיהיה Onboard - מובנה על הלוח אם מארז - Foxconn TLA-560 + FSP 300W + 80mm Fan - 1Y Warranty 205 ספק כח - שיהיה כלול במארז מסך - וFP71G+וBenqו 840 רמקולים - S200וLogitech 145 - שאלה נוספת…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
לוח אם-אינטל 965 מעבד-אינטל קונרו E6230 זכרון- 1024MB DDR2 800 כרטיס מסך-GEFORCE 7600GT דיסק קשיח-250GB SATA 2 16MB 7200 RPM מסך-5MS LCD LG 1919 המפרט של המחשב הזה מאייבורי סה"כ 3740ש"ח רציתי לדעת אם המחשב הזה יהיה מספיק טוב וחזק בישביל כל המישחקים החדשים או שיש צורך בלשנות משהו' בתודה מראש!!!!!!!!! :)
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מחפש קירור טוב ומשמעותי למחשב hasee m581 מעבד P8600 , 2.4GHZ , גודל מסך 15.4 אשמח לעזרה ולמשהו טוב שיעשה את העבודה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-