עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחר אני קונה מחשב אז אני צריך שתעזרו לי בהצעות ומפרטים גג 6000 בלי מסך בלי כונן ובלי ציוד הקפי כמו מקלדת וצורב וכאלה רק מחשב עצמו ... ואגב תנסו לתת מפרט שאפשר לשלב בו את הכפול ליבה וה 7800gt ואני כנראה קונה מ Ksp או מivory קיצר תעזרו לי תודה..

2. Started by Yakeer,

שלום, קרוב שלי נוסע בקרוב מאוד לתאילנד, ורציתי להביא מחשב נייד. אשמח לדעת פרטים האם שווה בכלל לקנות מחשב, מבחינת מחיר, ועל איזה מחשב אתם ממליצים? מה הסדר גודל של המחירים שם? יצא לי לראות מחשב נייד של HP שממש אהבתי, שהמקלדת שלו היא כמו של מקלדת רגילה, ולא של נייד, עם המספרים וצד והכל. ויצא לי לראות עוד מחשב של Lenovo, 3000 N100, שהוא גם עמוס בפיצ'רים, אך מה שכן מה שראיתי הוא 512MB, וזה מאוד מגביל כיום. אני רוצה שהמחשב יריץ את Vista ללא שום בעייה, ושהוא יהיה מחשב בעיקר לנושאי עבודה והכל, ופחות למשחקים וכאלה דברים. בתודה, יקיר סבג.

• 10 תגובות
    • 6.6k צפיות
  3. המפרט ללא ציוד היקפי. בעיקר לשימוש משרדי וסרטים, אבל גם לעריכת תמונות, משחקים לעיתים רחוקות. איך המפרט הבא? האם הוא יתן תמורה טובה למחיר? AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪459 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1212 Gigabyte MA78GM-US2H AMD780 CHIPSET, יחידות 1 ₪423 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1133 A-DATA 2GB DDR2 800Mhz, יחידות 1 ₪222 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=471 WD 750GB 16MB 7200rpm Sata2 WD7500AAKS , יחידות 1 ₪374 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=780 Sapphire ATI Radeon 4670 512MB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪369 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=543 Asus DRW-20B1LT x20 White / Black Lig…

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, קצת גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, רק מארז. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10. לא מעוניין לשמוע את המחשב בכלל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? ללא RGB וללא חלון. מארז מבודד רעש בלבד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. המדריך נכתב בשיתוף פעולה עם QttP . מי שמעוניין להוסיף מנסיונו או להעביר הצעות ייעול מוזמן לפנות אלינו בפרטי. האם כדאי לקנות מחשב בארה"ב? התשובה אינה חד משמעית. מחירי מחשבים ניידים בארה"ב נמוכים בעשרות אחוזים ממחיריהם בארץ וההבדל הכספי עשוי להיות משמעותי ביותר. כמו כן, דגמים רבים הופכים זמינים בארה"ב חודשים לפני שניתן להשיגם בארץ. יש לקחת בחשבון עלויות העברה/ מיסוי והתאמה לארץ כמו גם קשיים טכניים בנוגע לשירות. קנייה של מחשב בארה"ב מתאימה למי שיש לו סבלנות ויכולת להתמודד עם התהליך והופכת כדאית במיוחד כאשר מדובר במחשבים יקרים. בקניה של מחשבים זולים או פשוטים הרווח הכספי לא בהכרח שווה את הטרחה. הליך הקניה: ישנן שתי דרכים לקנות מחשב מארה"ב, באופן אישי ודרך משלוח בדואר. 1. קנ…

• 0 תגובות
    • 99.8k צפיות
  6. יש לחבר שלי GIGABYTE w576v-86r4 ומותקן עליו ווינדוס 7 64BIT. הבעיה אצלו שתמיד באינטרנט האלחוטי כשהקליטה חלשה אז הוא תוקע לואת כל המחשב כל דקה או פחות לאיזה מאית שניה(הכל נתקע קול+מסך+עכבר), והוא לא יודע מה הבעיה. אם זה הכרטיס שלי דפוק או בעיה בווינדוס 7. למרות שניסיתי להוריד דריבריים מעודכנים מהאתר של אינטל וזה לא עזר. הכרטיס WIFI מחברת RALINK. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש רן

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום לכולם מעוניין במחשב למשחקים (כבדים במיוחד) * שיחזיק הרבה זמן, רמת רעש הכי נמוכה (עד כמה שאפשר) * חשוב שיהיה אופציות שידרוג בעתיד * סכום: 12,000-15,000 * כולל מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים (מחפש המלצה כמה בנושא הזה) אשמח לתשובה , תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by pro,

שלום יש לי מחשב ישן ואני יפרט לכם את החלקים שברצוני להחליף ובבקשה תגידו לי מה לשפץ (תודה!) INTEL PENTIUM II 400MHz 128 MB SDRAM SAMSUNG ASUS לא יודע מה השם שלו אבל מ99 NVIDIA RIVA TNT2 32MB MAXTOR 2B020H1

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. זהוא המפרט הסופי שאני הולך לקנות מחר ב KSP. למישהוא יש הערות/המלצות [מתוך הסחורה של KSP] תודה לכולם. ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 940 1 940 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 550 1 550 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 270 2 540 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 345 1 345 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 465 1 465 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 50 1 50 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 240 1 240 ציוד …

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by FuZuL,

אני צריך שתעזרו לי לבנות מפרט טוב לשרת יעודי.. אני לא יודע תקציב אבל תראו מה אני צריך: אני מאחסן בו אתר אחד. בתוך האתר אנשים מעלים תמונות [אני מדבר על המון תמונות בערך 30 משתמשים יהיו באתר ולכל אחד 1000 תמונות] אז צריך מקום. וצריך קצב העלאה מהיר מאוד וכמובן זיכרון ראם גבוה מאוד.. לא יודע אם זה משנה אבל גם מעלים לשם וידאו.. בקיצור צריך הרבה מקום.. שיהיה מהיר מאוד. וקצב העלאה גבוה מאוד..[למרות שנראה לי שזה כבר קשור בחיבור] תודה רבה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by Shbd,

2800 כולל הכל חוץ מ: מסך, כונן\צורב cd\dvd מה שצריך בטוח בלי לשנות: זכרון 512 והארד דיסק 80 ג'יגה דגש על חומרה זה לחבר ד"א.. 10x for help!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מעבד AMD ATHLON IIX4 620 AM3 לוח אם Gigabyte m720-us3 או Asus M4N78 (עדיין לא החלטתי סופית) כ. מסך HD4870 512MB HDMI (לא הוחלט יצרן...) זיכרון 2GB DDR2 800MHZ (לא הוחלט יצרן...) דיסק קשיח WD 500GB SATA 2 16MB ספק HEC 500TE 500W צורב DVD LGX22 מארז סטנדרטי מסך או SAMSUNG P2250 או LG W2253TQ (לא הוחלט עדיין) שניהם בגודל 21.5' 1:50000 ו2ms היצרנים שלא הוחלטו תלויים במלאי שיהיה בחנות(בכל מקרה הבנתי שזה לא כ"כ קריטי נכון?) סה"כ יצא הכל קצת פחות מ4K מה אומרים ללכת על זה? ואני יודע שחפרתי פשוט אני כ"כ מבולבל כל אחד אומר משהו אחר... תודה רבה וחג אורים שמח!!!

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by pakokap,

http://www.ebay.com/itm/331161159955?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 http://www.ebay.com/itm/MSI-GT60-Dominator-3k-474-Gaming-CUSTOM-1240GB-SSD-raid0-32GB-/321360713596?pt=Laptops_Nov05&hash=item4ad297577c יש את אותו הדבר רק עם 16 GB זיכרונות עשיתי חקר קטן ושנייה לפני שאני מזמין אני רוצה לדעת אם יש לכם משהו באותה רמה בערך חשוב לי ה-SSD. לפחות 256GB השאלה אם באמת נחוץ 32 זיכרונות או שמספיק 16. המחשב לשימוש של הרבה משחקים כמו באטלפילד ובעיקר התעסקות עם קיובייס ומתפקד כמחשב להפקה כולל ציוד חיצוני.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  14. שלום לכולם אז אחרי 9 שנים הלפטופ שלי כבר לא סוחב משחקים ואני מעוניין להחליף אותו במחשב נייח למשחקים (לצרכי ניידות הוא עדין משרת אותי נאמנה) יש לי כבר את מארז החלומות שלי שקניתי יד 2 (beQuiet 900) אז אני צריך פשוט את תוכן המחשב שאני מתכוון לרכוש בחלקים באילת ולהרכיב בעצמי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 ש"ח ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, סוליד קל (הדפסות תלת מימד וכו') משחקים (cyberpunk 2077) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד נוסף, יתחבר למסך…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by eins,

שלום אני צריך עזרה בקנית מחשב , בעיקר לצורך עבודות גראפיות וגם לגבי משחקים אני כבר הרבה זמן לא בתחום של המחשבים,הכנתי מפרט בסיסי, אז יש לי תחושה שאפשר לשפר את המפרט הזה כמו למשל: כרטיס מסך מעבד זכרונות וספק כח ... בבקשה צריך את העזרה של המומחים. בעיקרון יש תקציב של 4000 שקלים למחשב , אין צורך במסך. Intel Core 2 Quad Processor Q8200 2.33GHZ 1333MHZ 4MB BOX ¤ 970.00 Arctic Cooling Freezer 7 LP Freezer 7 LP ¤ 95.00 GIGABYTE EP43C-DS3 Intel P43 EP43C-DS3 ¤ 670.00 CORSAIR DDR2 1024MBX4 667MHZ CL5 VS1GB667D2 ¤ 520.00 SEAGATE ST3500320AS 500GB SATA2 7200RPM 32MB ¤ 310.00 ASUS DVDRW DRW-2014L1 BLACK/WHITE 20X DUAL LAYER IDE ¤ 150.00 GI…

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  16. מתלבט בין שתי מחשבים: http://eilat.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=12868,12272 הדרישות הן עבודה מחוץ לבית, גיימינג בינוני (פיפא ומשחקי RPG), עריכת סרטים, פוטושופ, מוסיקה. אם מישהו יודע על מחשב טוב יותר בטווח המחירים הזה (4500 ש"ח) אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שבוע טוב מבקש עזרה בבניית מפרט למשחקים עבור בן 13. תנו לי את ה"BEST" שלכם ------ כמו תמיד.

• 12 תגובות
    • 733 צפיות
  18. שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש, את המחשב אני קונה כדי להשתמש בו ליצירת מוזיקה אני בערך יודע מה אני רוצה לקנות ואיזה חלקים אך יש לי מספר שאלות שאני צריך עליהם תשובה: קודם כל שמעתי שוינדוס XP תומך רק במעבד 2 ליבות ועד 2 גיגה זיכרון ווינדוס ויסטה תומך עד 4 ליבות(אם אני לא טועה) ו3.5 גיגה זיכרון מקסימום זה מה שמטריד אותי מכיוון שהמחשב שאני מעוניין לקנות יהיה חזק אבל אם וינדוס לא יתמוך בחלקים זה לא שווה כלום אם זה נכון למה אנשים קונים מחשבים חזקים שהוינדוס לא תומך בהם זה יוצא בזבוז. מעוניין לקבל הסבר בקשר לנושא ראיתי לא מזמן שיצא מעבד INTEL I7 מעבד חזק וחדיש אני הבנתי שהוא עשוי בטכנולוגיה חדשה והוא שונה מכל מה שהיה עד כה כמו כן כמו שהבנתי הלוח אם בישבילו גם שונה אז השא…

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  19. Started by _xyz,

יש בכלל הבדלים משמעותיים ביניהם?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  20. היי לכולם, יש לי את המפרט הבא שהוא בן כמה שנים (עבר פה ושם שדרוגים + האחרון היה כרטיס מסך שנקנה לפני כשנה, ועדיין עובד אחלה): Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz Gigabyte Z170-HD3P-CF Corsair 16GB DDR4 NVIDIA GeForce GTX 1660 SUPER HD: Kingston 120GB SSD SATA2 HD: Samsung 2TB 16MB SATA2 אני רוצה לשדרג אותו מבלי לקנות מחשב חדש לגמרי, ז"א להשאיר את הכ. מסך לדוגמה (בנוסף, מחירי כרטיסי מסך מופקעים בתקופה זו). אני לא מחפש להרכיב מחשב high end, אלא יותר בכיוון החלפת השילוש (מעבד, לוח אם וזכרון) לחומרה יותר מודרנית (וביצועים בהתאם). תקציב סביב 2000 ש"ח, גמיש (צריך גם קירור שקט למעבד). אשמח לעזרה משום שאין לי מו…

21. Started by igmak,

שלום, אשמח לקבל המלצה למסך מחשב שמתאים לגרפיקאי לעבודה מהבית עד גודל של 24 אינץ' (מפאת חוסר מקום על השולחן). הבנתי שכדאי מאוד שהפאנל יהיה מסוג IPS, והתקציב הוא עד 750-800 ש"ח, אבל קשה להתביית על מסך ספציפי. תודה מראש

22. אהלן לכולם... אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה חוות דעת על הפרט שהרכבתי לפני שאני קונה.... המפרט עוד לא סגור ויש לי בו את כל מה שאני צריך חוץ ממארז... דרך אגב.... הצעות למארז יתקבלו בשמחה כי אני לא יודע איזה לבחור (חשוב שהוא יהיה מ skypc) יש לי בערך עוד 200 ש"ח למארז אבל אני מוסיף בערך עוד 200 אז אני משקיע בערך 400 ש"ח למארז.... הכי חשוב שתגידו אם כל החלקים מסתדרים טוב אחד עם השני להלן המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤549 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD3200YS 320GB ¤474 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200YS זיכרון Corsair DDR2…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אני קונה את המחשב DV5 1160קח ואני מעוניין לקרוא עליו ביקרות, עדיף בעברית, אבל אם אין גם אנגלית זה בסדר, אפשרי גם אם מישהו עם המחשב בפורום כתב עליו פה ביקרות, אני לא מצאתי לא פה ולא חיפוש כללי באינטרנט לכן אני מבקש פה.. לא ממש משנה לי אם זה יהיה על אחיו הקטן ה1060 כי הבנתי שההבדל היחיד הוא ג'יגה RAM יותר.. תודה רבה מראש =]

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. שלום לכולם, מטרות המחשב? עריכה של תמונות בעיקר. התקציב קצת צפוף אבל אני מעוניין במסך איכותי עד כמה שניתן היות והמטרה שלו זה לערוך תמונות (פוטושופ/לייטרום). ושיצליח "לסחוב" את התוכנות האלו. המון תודה מראש! * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך IPS. גודל פחות קריטי. * רזולוציית המסך? IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? אין הגבלה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר נפח. אין צורך בSSD * כונן אופטי? לא בהכרח * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. חשבתי על מעבד E6600 ולוח אם MSI P965 Platinum או MSI 975X Platinum PowerUp Edition. משום מה בחיפוש כללי בפורום לא ראיתי שהמלצתם באף מפרט על אחד מלוחות האם הנ"ל, וזאת למרות שהם נבחרו על ידי Tom's Hardware כלוחות העדיפים - יש סיבה מסויימת לכך?! אין צורך בכרטיס מסך רציני בכלל - מקסימום במידה וביום מן הימים אני אהיה מעוניין אני תמיד אוכל להוסיף משהו יותר רציני - בקיצור הכי פשוט שאפשר... (אני חשבתי על FX5200...) זיכרון - 2 גיגה. מארז - לא חשוב המראה, העיקר שיהיה אייכותי (COMPUCASE?) ספק - שיחזיק בכבוד את המערכת. הארד דיסק - כרגע אני אסתפק ב160 GB. במידה ואני אצטרך עוד, אני ארכוש... כמובן שצורב די.וי.די. אין צורך בציוד היקפי. לא מתוכנן OC. איפה כדאי לקנות את המפרט? (…

• 7 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים